فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺از «پایان درگیری ها در عراق تا جزئیات رها سازی قایق آمریکایی در خلیج فارس» در بسته خبری تحلیلی چهارشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۱
✅https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آمریکا و عربستان آتشبیار معرکه بغداد!!
👤«حسن مرهج» تحلیلگر سیاسی در استودیوی شبکه صهیونیستی I24:
✅ " آمریکا اهداف بزرگی را از ایجاد این ناآرامیها در عراق دنبال میکند؛ اصلا آغاز بحران عراق از آمریکا بود، اما غالبا همه این موضوع را فراموش میکنند."
💢 "کسی که این ناآرامیها در عراق را برنامهریزی و اداره میکند دولتهای آمریکا و عربستان هستند."
#منطقه
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
✅ 👇 تاج فوتبال بر سر تاج 👇 ✅
این هم یک مصیبت فوتبالی برای کشور بود. دست خیانت مافیای سیاسی کشور باید برای مردم روشن شود . 👇👇👇
⁉️کانال برداشت پول از بیتالمال و جیب محرومان و کارگران به جیب مفتخوران فوتبال دوباره باز شد. نه پرونده ویلموتس و ضرر مهلک ۲۰۰ میلیاردی به بیتالمال توانست سد راهش شود و نه تخلف آشکاری که در بازگشت به کار مجدد او به واسطه افشای فساد فولاد مشخص شد. تاج، بیشک تنها گزینهای بود که به دلیل پرونده سیاهی که از مدیریت در فوتبال داشت، تمامی رسانهها در صف منتقدانش بودند، اما سمبه او چنان پرزور بود که نه تلاش منتقدان برای کنار زدنش جواب داد و نه تقلای ماجدی که در بسیاری موارد قانون را هم به سود خود تغییر داد و دستکاری کرد و نه حتی کودتای شبانهای که دبیرکل فدراسیون صفر تا صد آن را به گردن گرفت. مهدی تاج برگشت، با باجی که فوتبال به او داد.
⁉️دیروز اصحاب رسانه در حالی مسیر سالن همایشهای صداوسیما را در پیش گرفته بودند که تقریباً هیچ کس به بازگشت مجدد تاج به فوتبال شک نداشت و خوب میدانست که نه آقای سکوت (عزیزمحمدی) میتواند نگرانی برای رئیس سابق فدراسیون فوتبال ایجاد کند و نه میرشاد ماجدی که تصور میکرد میتواند به واسطه سرپرستی فدراسیون و وعدههایی که به بسیاری داده، گوی سبقت را از تاج برباید و حضورش در فدراسیون فوتبال را دائمی کند!
⁉️حال آنکه تاج گزینهای که دیرتر از همه تأیید صلاحیتش رسید، با خیالی آسوده راهی مجمعی شد که قبل از ورود برایش فرش قرمز پهن کرده بودند، از سالن همایشهای صداوسیما تا فدراسیون فوتبال در خیابان سئول!
⁉️در طول یک ماه گذشته همه تلاش کردند تا تخلفات تاج را گوشزد کنند و مانع حضورش در انتخابات شوند، اما تلاشها نتیجه عکس داد تا دستآخر ریاست فدراسیون فوتبال طی دو سال آینده با ۵۱ رأی و قاطعانه دودستی تقدیم تاج شود. گزینهای که جدا از تخلفاتش در پرونده فولاد، ترکشهای ناشی از قرارداد ترکمنچای او با ویلموتس هنوز گریبان فوتبال ایران را رها نکرده است! با این وجود از ۸۱ عضو مجمع فدراسیون فوتبال، نظر ۵۱ نفر روی تاج بود و تنها ۲۵ نفر با انتخاب میرشاد ماجدی و چهار نفر نیز با رأی دادن به عزیزمحمدی مخالفت خود را با بازگشت مجدد تاج به فوتبال نشان دادند.
⁉️مخالفتی که درست همانند انتقادهای هفتههای اخیر راه به جایی نبرد و نتوانست سدی بر سر راه تاج جهت حضور دوباره در فدراسیون فوتبال ایجاد کند و او توانست بار دیگر بر صندلی ریاست فدراسیون تکیه زند.
☑️🔚انتخاب تاج بازگشت به عقب است و دادن سکان هدایت فوتبال به دست آنهایی که با افتخار پای قرارداد ویلموتس را امضا کردند و هنوز هم جانانه و بیتفاوت به ضرر مالی که این توافق به جیب ملت زده، از آن دفاع میکنند‼️
۹ شهریور ۱۴۰۱
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 ظهور تا سقوط مقتدا صدر
👤 #محمد_صادق_کوشکی
🔹 مقتدا پسر کوچک سید محمد صادق صدر(عموزاده شهید محمد باقر صدر) پس از ترور برادران و پدرش بدست عوامل صدام، عملا رهبری جریانی را بدست گرفت که برآمده از برپایی نماز جمعه در مسجد کوفه در اواخر حکومت صدام بود.
🔸بدنبال سرنگونی صدام، مقتدا با استفاده از فضای آشفته عراق و با شعار مقابله با اشغالگری آمریکا، گروه جبش المهدی را به راه انداخت و از همان زمان بنای برخورد منفی با مرجعیت شیعه( و بخصوص آیت الله سیستانی) را گذاشت و به صورتی خودسر و ناهماهنگ با جریان اصلی شیعه در عراق و بنام جهاد با آمریکا به درگیری با دولت نوری مالکی مشغول شد تا کار به جایی رسید که رهبرانقلاب برای نجات جان او به آیت الله سیستانی نامه نوشتند.
✅ او برای فرار از دست آمریکاییها مدتی را در قم گذراند و ماجرای پناهندگی او به قم چندین مرتبه تکرار شد و این درحالی بود که او از ابتدای حرکت خود رفتار نامناسب با ج. ا. ا و مردم ایران را در پیش گرفته و به شکل نامحسوس به پیروانش آموزش می داد.
🔹 تاریخ فراموش نمی کند زمانی که قاسم سلیمانی به همراه یارانش در شمال بغداد مشغول نبرد با باداعش بود( 2014 میلادی) مقتداصدر با هزاران نفر از پیروانش به منطقه سبز بغداد و پارلمان عراق حمله کرد و چندین روز در میدان تحریر بغداد تحصن ضد ج. ا. ا برپا کرد (با شعار صریح و اهانت به شهید سلیمانی)
🔸 پس از تشکیل حشد الشعبی، مقتدا با ایحاد مجموعه ای نظامی به نام سرایا السلام ( گروهانهای صلح) مدعی عضویت در حشد و مبارزه با داعش شد و از حقوق و امکانات حشد برای تقویت سرایا السلام بهره برد اما هیچ کمک موثری برای مبارزه با داعش انجام نداد.
✅ قدرت سیاسی مقتدا به فرصت طلبی و شناخت جامعه عراق باز می گردد. او بخشی از جامعه عراق را که به حاشیه رانده شده و مورد توجه سایر احزاب و جریانات نبودند را هدف گرفت و با بسیج آنها بدنه قوی و پایگاه رای خود را بنا کرد. اقشار فقیر شیعه که علاوه بر فقر مادی از استضعاف فکری و فرهنگی رنج می بردند با شعار مبارزه با فساد و احقاق حق فقرا از مسئولان فاسد جلب مقتدا شده و موجبات ورود او به صحنه سیاسی شدند( هرچند که جریان مقتدا در همه مواقعی که در دولت و پارلمان جای گرفتند در فساد مالی رکورد زدند اما بواسطه تقسیم برخی از دستاورد های فساد با زیرمجموعه خود، مورد تایید بیشتر حامیانشان قرار گرفتند).
🔹این جریان پایبندی به مسائل شرعی نداشته و بارها اقدام به قتل و کشتار شیعیان و مردم بیگناه عراق و حتی رزمندگان و مجاهدان حشد هم کرده است.
🔸 انگليسیها و آمریکاییها پس از شناخت این جریان و ظرفیت بالای آن برای تخریب وحدت شیعه و بر هم زدن ثبات عراق به سعودیها و اماراتیها برای کمک مالی و رسانه ای به جریان مقتدا چراغ سبز دادند و به همین علت میلیون ها دلار از منابع سعودی و اماراتی به اشکال مختلف در اختیار جریان مقتدا قرار گرفت.
✅ مقتدا شخصیتی بسیار مغرور و خودبرتر بین است و به هیچ عنوان نمی تواند کسی را برتر و بالاتر از خود ببیند و این ضعف باعث شده تا او ولایت فقیه و حتی مرجعیت عراق را هم نپذیرد و در توهم مرجعیت و رهبری سیاسی عراق غوطه ور باشد.
🔹 شکست مقتدا در تشکیل دولت و قبضه کردن قدرت پس از انتخابات اخیر عراق اورا شدیدا خشمگین کرد و پس از آن که نتوانست مانع تلاشهای چهاچوب هماهنگی جریانات شیعی برا ی تشکیل دولت شود از طریق تجمع پیروانش و تصرف ساختمان مجلس عراق خواستار انحلال پارلمان این کشور شد. اما شکست مجدد او در این مسیر باعث شد تا او برای جنگ داخلی از جانب انگلیسیها و سعودیها تحریک شود و کار جریان او به اشغال کاخ ریاست جمهوری و شروع جنگ داخلی برسد.
🔸 حرکات اخیر مقتدا آخرین تلاشهای او و جریانش بود که محبوبیت و جایگاهش را در جامعه عراق کاهش داد و او را به عنوان برهم زننده امنیت و ثبات عراق معرفی کرد. مقتدا قدرت برپایی جنگ داخلی گسترده را ندارد و حامیان او مانند بنزین به همان سرعتی که شعله ور می شوند با همان سرعت هم خاموش و پراکنده خواهند شد و در آینده نزدیک جز بدنامی چیزی از مقتدا و جریانش باقی نخواهد ماند.
💢 ج. ا. ا از ابتدای تشکیل جریان مقتدا سعی در هماهنگ کردن این جریان با منافع ملت مسلمان عراق نمود و در این مسیر در برابر اهانت ها و گستاخیهای این جریان صبر کرد تا شاید این جریان و رهبری آن سرعقل آمده و از راه خطا بازگردد اما مشکلات شخصیتی مقتدا و فقدان معنویت اجازه بازگشت او با مسیر صلاح را نداد و سرمایه ای که می توانست در خدمت امت اسلامی و منافع عراق بکار گرفته شود با تحریک دشمنان اسلام و عراق به عامل تخریب وحدت و امنیت عراق تبدیل شد.
#منطقه
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
💢خشم جریان رسانهای کشور از ریاست تاج
🔹نه تنها جریان رسانهای انقلاب، بلکه تمام رسانه های کشور در ارتباط با رئیس جدید فدراسیون فوتبال ابراز خشم و نگرانی کردند.
🔸بخشی از این واکنش ها:
🔹روزنامه جوان نوشت: کانال برداشت پول از بیتالمال و جیب محرومان و کارگران به جیب مفتخوران فوتبال دوباره باز شد. نه پرونده ویلموتس و ضرر مهلک ۲۰۰ میلیاردی به بیتالمال توانست سد راهش شود و نه تخلف آشکاری که در بازگشت به کار مجدد او به واسطه افشای فساد فولاد مشخص شد.
🔹تاج، بیشک تنها گزینهای بود که به دلیل پرونده سیاهی که از مدیریت در فوتبال داشت، تمامی رسانهها در صف منتقدانش بودند، اما سمبه او چنان پرزور بود که نه تلاش منتقدان برای کنار زدنش جواب داد و نه تقلای ماجدی که در بسیاری موارد قانون را هم به سود خود تغییر داد و دستکاری کرد و نه حتی کودتای شبانهای که دبیرکل فدراسیون صفر تا صد آن را به گردن گرفت. مهدی تاج برگشت، با باجی که فوتبال به او داد.
🔹روزنامه اصلاحطلب شرق نوشت: مهدی تاج پیش از این قریب به ۱۴ سال در فوتبال ایران مدیریت کرده بود ولی کمتر کسی است که خاطرات خوشی از دوران مدیریتی تاج بر فوتبال ایران در ذهنش باقی مانده باشد. او هرچه سِمتش بالاتر رفت، داستانهای عجیبتری را هم رقم زد. شاید برای بحران مدیریتی او همان تکداستان انتخاب سرمربی بلژیکی برای فوتبال ایران که تبدیل به «ویلموتسگیت» شد، کفایت کند
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
.
🔴 فرار به جلو پس از ناکامی در تحمیل تورم ۱۰۰ درصدی
👤 #محمد_ایمانی
🔹روزنامه اعتماد، دیروز به قلم عباس عبدی نوشت: "دولت رئیسی دستاوردی نداشته و آمار افزایش سرمایه گذاری، رشد اقتصادی و کاهش تورم از 60 درصد به 45 درصد هم درست نیست". او در عین حال از این که دولت بگوید کدام وضعیت اقتصادی را تحویل گرفته، ابراز ناخرسندی کرده است.
🔸این در حالی است که مدیر مسئول اعتماد چند روز قبل اذعان کرد: "دولت در حوزه اقتصادی و باوجود تحریمها توانست سر و سامانی به نیازهای اجرایی و عمومی بدهد و حقوق کارکنان، پرداخت یارانهها و تامین اقلام اساسی را به خوبی مدیریت کند. ارتباطات خارجی و فعالیت اقتصادی و تجاری را به حداکثر رساند. با افزایش چشمگیر میزان مراودات، دستاوردهای فراوانی کسب شده . مناسبات با برخی کشورها به نقاط حساسی رسیده بود که دولت توانست به وضعیت مطلوب بازگرداند. موفقیت بعدی، واکسیناسیون عمومی بود".
✅ دولت در آغاز راه، غیر از قتلعام روزانه 709 نفر در اثر کرونا، با میراث کسری بودجه 480 هزار میلیاردی، سررسید سود 52 هزار میلیارد تومانی اوراق فروخته شده در دولت قبل، نقدینگی 8 برابر شده و رکورد تورم 60 درصدی، جارو شدگی ذخائر ارزی، کاهش شدید صادرات نفت، و رسیدن ذخایر کالاهای اساسی به خط قرمز مواجه بود؛ اما توانست نوع این بحران ها را به خوبی مدیریت کند.
🔹 اجازه دهید فقط درباره تصمیم درد سر ساز " تعیین نرخ 4200 تومان و واگذاری 60 میلیار دلار" ظرف سه سال، چند سند را از روزنامه اعتماد و نوشته های آقای عبدی مرور کنیم. دولت رئیسی در حالی آغاز به کار کرد که بودجه ارزی سال 1400، توسط دولت روحانی صفر شده بود.
🔸هر چند روزنامه اعتماد، 22 فروردین 97 (هنگام تعیین نرخ ارز) در تیتر اول خود نوشته بود: "بازگشت اسحاق؛ اعتماد از حضور مقتدرانه جهانگیری برای حل بحران ارزی گزارش می دهد"؛ اما همین روزنامه 22 آبان 1400، از قول عبدی تیتر زد: "دلار ۴۲۰۰ تومانی؛ استخوانی در گلوی دولت".
✅ عبدی یک هفته بعد (30 آذر) در توییتر نوشت: "دو پوست موز زیر پای دولت است. اول ادامه دلار ۴۲۰۰ تومانی. دوم حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی. انتخاب کنید که کدام گام را برخواهید داشت؟". یعنی دولت روحانی، نه راه پس برای دولت بعدی گذاشته بود و نه راه پیش! و در هر صورت، باید پا روی پوست موز می گذاشت و زمین می خورد!
🔹وقاحت بیشتر، تیتر 21 خرداد امسال "اعتماد" (پس از حذف ارز دولتی) است که به نقل از بیانیه 61 کارشناس دست به پیشگویی و التهاب آفرینی زد: "ايران در آستانه تورم سه رقمي"! اغلب این 61 نفر، از حامیان روحانی در انتخابات 96 و سهیم در سوء تدبیر های وی بودند.
🔸 اجمالا، پیش بینی طیف مورد بحث این بود که دولت مجبور است پا روی یکی از دو پوست موز بگذارد و تورم را به نرخ سه رقمی (بالای ۱۰۰ درصد) برساند.
💢 اما اکنون که آن پیشگویی مغرضانه غلط از آب درآمده، به جای عذرخواهی از سوء مدیریت، و تشکر از زحمات طاقت فرسای دولتی که توانسته بخشی از خرابکاری های آنها را جبران کند، باز هم بی انصافی و تحریف را ترجیح داده اند.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
⭕آیا باید همه عراقی ها با ما خوب باشند./ حرکات بعضاً ضد ایرانی آنها کاملا طبیعی است.
◀️در آستانه اربعین حسینی و خصوصا بعد از حوادث کنونی عراق، عده ای با انتشار چند کلیپ دروغین و حتی واقعی سعی در القای این موضوع دارند که عراقی ها با ایرانیان رابطه خوبی ندارند و از ایرانیان متنفر هستند.
◀️ در اینباره باید گفت که این اعتراضات و مخالفت ها حتی اگر درست هم باشد، امری کاملا طبیعی است و اصلا جای تعجب ندارد که آتش زدن پرچم ایران و یا جسارت به تصویر حاج قاسم را شاهد باشیم.
◀️ مشکل عجیب دیدن و غیر طبیعی بودن آن، ناشی از اشتباه ما در پذیرش واقعیت است، زیرا همین عراق هشت سال با ما در جنگ بوده و بیش از ۳۰۰ هزار عراقی توسط ایرانیان کشته شدند و طبیعتاً اینها خانواده داشته و اگر گاهی اعتراضی صورت می گیرد کاملا طبیعی است، خصوصاً اینکه جو رسانه ای سنگین و جنگ روانی بر علیه ایران در عراق فعال است که بر این رفتارهای ضد ایرانی می افزاید.
◀️ پس نباید با چند کلیپ معدود دچار هراس و نگرانی شد که چرا چند نفر پرچم ایران را آتش زدند، که اگر همین چند نفر انگشت شمار، جمعیت میلیونی هم باشند باز جای تعجب ندارد، خصوصا اینکه در همین ایران نیز عده ای پرچم کشور را آتش زده و یا به حاج قاسم جسارت می کنند، عراقی ها که جای خود دارند.
◀️ اما اگر می خواهیم بدانیم که این چند تصویر معدود جای نگرانی ندارد و عراقی ها پیوند عمیقتری با ایرانیان دارند باید به چند مثال اشاره نمود، آنجایی که در همان جنگ با صدام هزاران عراقی در دفاع از ایران جان خویش را تقدیم نظام اسلامی کردند و یا اینکه یک ایرانی به نام آیت الله سیستانی زعیم بزرگ مردم عراق می شود و یا آیت الله حائری از مراجع بزرگ عراق همه مقلدین خویش را به تبعیت از رهبری ایران دستور می دهد و خود از مرجعیت کنار می رود.
◀️ و مهمتر از همه امروز عراقی هایی که هشت سال با ما درگیر جنگ و خشونت بودند و بیش از یک میلیون کشته و مجروح از هم گرفتن، به عشق امام حسین (ع) از هم پذیرایی می کنند بدون اینکه ردپایی از آن تاریخ تلخ مشاهده گردد.
✍️ سید محسن هاشمی https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3