❄️تمایز میان «ضعف حجاب» و «کشف حجاب»:
💎حاشیهای بر موضع گیری اخیر رهبر انقلاب
🖊 مهدی جمشیدی
۱🔸. حجاب یک «ضرورت شرعی» است؛ هیچ تردیدی در «وجوب حجاب» وجود ندارد و هیچ جای خدشه و شبهه ندارد. یک «واجب شرعی» است که باید «رعایت» بشود.(در دیدار بانوان، ۱۴۰۱/۱۰/۱۴). تأکید ایشان بر اینکه حجاب، یک «امر شرعی» است به این سبب است که کسانی گمان میکنند که حجاب، فقط «جنبۀ قانونی» دارند و چون میتوان قانون را «تغییر» داد، میتوان از حجاب نیز عبور کرد. آنچه که قانون است، ساختۀ خود انسانهاست و اگر نظر جمعیِ انسانها تغییر کند، قانون نیز باید دگرگون شود. ازاینرو، بقا و تداوم «امر قانونی»، وابستۀ به ارادۀ خودِ «جامعه» است و «حاکمیّت» نیز حقّ ندارد بر قانون، پافشاری کند. این در حالی است که حجاب، پیش از آن که «قانون» و برآمده از «نظام سیاسی» باشد، «حکم دینی» و مبتنی بر «ارادۀ تشریعیِ الهی» است و تبدیل شدنش به قانون نیز برخاسته از حکم دین است. حجاب، «حکم خدا» است و نه «حکم نظام جمهوری اسلامی». خدای متعال، حجاب را برای زن خواسته است و چون حجاب، امر عمومی و معطوف به زندگی اجتماعی است، باید حاکمیّت دینی آن را به قانون تبدیل کند. از طرف دیگر، هرگز چنین نیست که این حکم، شبههدار و مخدوش باشد و بتوان در اعتبار و انتساب آن به اسلام، تردید کرد، بلکه حجاب، یک امر «قطعی» و «حتمی» است؛ آن هم در مرتبۀ «وجوب».
۲🔹. نباید کسانی که حجاب را «بهطور کامل» رعایت نمی کنند به «بیدینی» و «ضدّ انقلابی» متهم کرد. در یکی از سفرهای استانی در جمع علما گفتم چرا بعضی از شما خانمی را که حجابش «ضعیف» است - مثلاً «یک مقداری موهایش بیرون است» - متهم می کنی؛ در حالی که بنده وقتی وارد این شهر شدم، یک سوم جمعیّتی که استقبال آمد از اینجور خانمها بودند و اشک می ریختند. یا فرض کنید که در فلان مراسم دینی یا فلان مراسم انقلابی شرکت می کنند؛ اینها دخترهای خودماناند. در مراسم ماه رمضان که عکس هایش را برای من میآورند، اشک میریزند؛ من حسرت میخورم به آنجور اشک ریختن. ضعف حجاب، «درست نیست»، اما این موجب نمیشود که ما او را «خارج از حوزۀ دین و انقلاب» بدانیم. همۀ ما «نقص»هایی داریم که باید نقصها را «برطرف» کنیم و هرچه میتوانیم برطرف کنیم بهتر است.(همان). با وجود قطعیّتی که دربارۀ حکم حجاب وجود دارد، نباید کسانی را که «حجاب کامل» ندارند، «بیدین» یا «ضدّ انقلاب» دانست. رعایت نکردن حجاب کامل، نه به معنی «عبور از دین» است و نه به معنی «ستیزه جویی با انقلاب». این نقص، «نقص» است و «برخلاف شرع»، امّا مشاهده میکنیم که همین عدّه از زنان، هم در «مراسم دینی» شرکت میکنند و هم در «مراسم انقلابی»؛ در حالی که اگر با «دین» و «انقلاب»، تضاد و مخالفت داشتند، نباید چنین میکردند. در واقع، دینداری آنان، گرفتار «نقص» و «ضعف» است و این به معنی «دین گریزی» و «انقلاب ستیزی» نیست. در عین حال که باید از متهم ساختن زنانی که مبتلا به «ضعف حجاب» هستند به «ضدّیّت با دین و انقلاب» پرهیز کرد، امّا نباید نسبت به این نقص، «بیتفاوت» و «خاموش» بود. سخن دربارۀ «خودداری از اتهام ناروا» است نه «تعطیل کردن امر به معروف و نهی از منکرِ مردمی و دولتی». همچنان که خود ما نیز گرفتار مجموعهای از ضعف های اخلاقی هستیم، اینان نیز از لحاظ حجاب، دچار ضعف هستند. البتّه میان «ضعف فردی» و «ضعف اجتماعی»، تفاوت وجود دارد و نمیتوان ضعف اجتماعی را به حال خویش رها کرد و به ارادۀ خود فرد، وابسته دانست، بلکه اگر فرد، با هیچ توضیح و استدلالی حاضر نشد که ضعفِ اجتماعیِ خویش را برطرف کند، باید «قانون» به میدان بیاید. امّا حتّی مواجهۀ قانونی نیز به معنی «خارج شدن فرد از حوزۀ دین و انقلاب» نیست. اینان، «غیر خودی» و «معارض» و «دشمن» نیستند، امّا این بخش از رفتار اجتماعی شان هم برخلاف «حکمِ قطعیِ شرع» است و هم برخلاف «قانون».
۳🔸. در این قضایای اخیر، خیلی علیه حجاب کار شد و امیدشان این بود که همین هایی که «حجاب نیمه کاره» دارند، به کلّی «کشف حجاب» کنند؛ اما چنین نکردند. یعنی زدند تو دهن آن تبلیغ کننده و فراخوان فرستنده (همان). در اینجا میان «حجاب نیمه کاره» و «کشف حجاب»، تمایز برقرار شده است؛ به صورتی که «کشف حجاب» به عنوانی حرکتی در امتدادِ خواست دشمن قلمداد شده است. از این رو، زنانِ دارای «حجاب نیمه کاره» از این جهت که به فراخوان دشمن، پاسخ مثبت ندادند و از این سطح، فروتر نرفتند و «کشف حجاب» نکردند، ستوده شدهاند. پس سخن ایشان در این سخنرانی معطوف به آن دسته از زنانی است که «حجاب نیمه کاره/ ناکامل/ ضعیف» دارند، نه آنان که به کلّی «کشف حجاب» کردهاند.
📡برای رصد تحلیلهای داغ در مورد وقایع مهم روز به کانال جهاد تبیین۸ بپیوندیم👇
┏━━ °•🍃•°━━┓
@jahadetabeen8
┗━━ °•🍃•°━━┛
♦️ پیش بینی عجیب 2855 روز قبلِ رهبر ایران!
🔸 سید علی حسینی خامنهای چطور بر خلاف نظر همگان "شکست ائتلاف عربی" را پیش بینی کرد؟
🔸 پیش بینی امروز رهبر ایران 14 سال دیگر محقق خواهد شد؟
🔺 در فروردین سال 1394 رهبر ایران در یک سخنرانی به #جنگ_یمن میپردازد.
اگر به سال 98 برگردیم امکان پیروزی سعودی در نبردی که راه انداخته بسیار بالا به نظر میرسد.
🔹 اولا یک ائتلاف چند ملیتی فوق العاده پر سر و صدا به راه انداخته است.
🔹 دوما از جنگنده تا بهترین ابزار نظامی را خریده و با کمک چندین کشور حملات هوایی به یمن را آغاز کرده است.
🔹 سوما در میدان بهترین نیروهای مزدور را از کشورهای آفریقایی و عربی به یمن آورده و به بهترین تسلیحات مجهز کرده است.
🔹 چهارما چیزی از کارخانه های تسلیحات سازی آمریکا و غرب نبوده که نخریده باشد...
از همه مهمتر رسانه و حاکمیت های غرب و نظام بین الملل هم کاملا هماهنگ، با این حملهی نظامی همراهی میکنند.
تقریبا همه چیز روی کاغذ تمام شده و سعودی فاتح جنگ است.
🔺 در چنین شرایطی رهبر چیزی میگوید که همه را شوکه میکند.
گاه انسان از وقوع یک حادثه سخن میگوید آن هم در شرایطی که اسناد و شواهد نشان میدهد که در آینده پیش رو شاهد وقوع چنین چیزی خواهیم بود. اما گاه ماجرا متفاوت است. شواهد نشان میدهد که گزینه ی (الف) اتفاق میافتد. با این وجود فردی بر خلاف نظر همه تاکید دارد که قطعا گزینه (ب) رخ خواهد داد.
در این صورت ماجرا را باید با تأمل بیشتری بررسی کرد.
با در نظر گرفتن اوضاع آن روزها و دستِ برتر سعودی و حمایت حداکثری آمریکا این جمله از رهبر ایران را بخوانید: سعودی ها بدعت بدی گذاشتند در این منطقه و البته خطا کردند، اشتباه کردند!!
کاری که امروز دولت سعودی در یمن انجام میدهد عیناً همان کاری ست که صهیونیستها در غزه انجام دادند.
سعودی ها در این مسئله خسارت خواهند دید، ضرر خواهند کرد و آنها به هیچ وجه پیروز نخواهند شد. دلیل بسیار واضحی دارد.
دلیلش این است که توانایی های نظامی صهیونیستها چندین برابر توانایی نظامی این سعودیهای کذا و کذا (خنده حضّار) بود.
چند و چندین برابر اینها، آنها توانایی نظامی داشتند، طرف مقابلش هم غزه یک وجبی بود. این جا طرف مقابل، یک کشور است، یک کشور ده ها میلیونی، یک ملت، کشور پهناور و وسیع.
اگر آنها توانستند در غزه پیروز شوند، این ها هم خواهند توانست در اینجا پیروز بشوند؛ البته آنها هم پیروز می شدند باز پیروزی این ها احتمالش صفر بود، الآن احتمالش زیر صفر است. این ها قطعا ضربه خواهند خورد. قطعا بینی سعودی ها به خاک مالیده خواهد شد.
🔺 حدود 2855 روز از آن پیش بینی رهبر ایران گذشته است.
حالا سعودی و یمن در حالت آتش بس هستند و همزمان سعودی دارد مذاکراتی را با انصارالله انجام میدهد و همچنین پیام هایی را به طرف یمنی مخابره و تاکید کرده که ما آماده پذیرش پایان جنگ هستیم! منتها درخواست داریم بپذیرید که عمق سعودی را تهدید نکنید!!
🔹 رهبر ایران چطور به این جمع بندی رسید که با قطعیت از شکست سعودی بگوید؟
🔹 آیا آنچه او میگوید خروجی نتایج مراکز آینده پژوهی است؟
اگر چنین است اولاً چرا آمریکا با این همه ادعا چنین مراکزی ندارد؟
و چرا آنها نتوانستند شکست "گاو شیرده" را پیش بینی کنند؟
دوما چرا آنهایی که در ایران دورِ یک میز با رهبر این کشور مینشینند اعتراف میکنند که او بر خلاف درکِ همه ی آنها از حقیقت، نظر داده و اتفاقا حالا اثبات شده که او درست گفته است؟
پس میتوان با قطعیت گفت آنچه رهبر ایران گفته مانند آنچه درباره جنگ 33 روزه (پیش بینی پیروزی حزب الله) مطرح کرده بود چیزی فراتر از یک آینده پژوهی است.
درست در همان زمان هم چهره هایی مثل #قاسم_سلیمانی که اشراف دقیقی به حقایق میدان داشتند تاکید میکردند که ما از پیش بینی ایشان به شدت متعجب شدیم و حیرت کردیم که چنین چیزی دقیقا بر خلاف حقایق میدان و نظر همگان رخ داد...
🔺 بیش از صد روز از ناآرامیهای ایران گذشته است.
رهبر ایران که پیش بینیهای مختلفی را در کارنامه دارد این نا آرامیها را با جنگ احزاب مقایسه کرده است.
جنگ احزاب از جمله نبردهای سختی ست که بر رسول خدا تحمیل شد اما پایانش به فتح مکه منجر شد.
سید علی حسینی خامنه ای که در جنگ 33 روزه بر خلاف همه از پیروزی تاریخی #مقاومت حرف میزد و 2855 روز پیش از شکست سعودی میگفت کدام حقیقت را در ناآرامی های امروز دیده است؟
14 سال بعد چه چیزی قرار است پیش روی ایرانیان باشد؟
فعلا برای قضاوت زود است.
باید جلو تر برویم تا ببینیم حقایق پیش رو، برای ما چه خواهند داشت...
#جنگ_احزاب
📡برای رصد تحلیلهای داغ در مورد وقایع مهم روز به کانال جهاد تبیین۸ بپیوندیم👇
┏━━ °•🍃•°━━┓
@jahadetabeen8
┗━━ °•🍃•°━━┛
🔺بازداشت چند افسر سوریه به اتهام افشای اطلاعات برای شهادت عضو سپاه
🔸️ یک رسانه سوری نوشت چند افسر ارتش سوریه به اتهام افشای اطلاعات که منجر به شهادت یک عضو ارشد سپاه شد؛ بازداشت شدند.
🔹رسانه سوری می گوید این نظامی ایرانی به نام داوود جعفری هنگام یک ماموریت اطلاعاتی در منطقه قنیطره در نزدیکی مرز سوریه با اسرائیل مورد هدف قرار گرفت و به شهادت رسید .
@jahadetabeen8