🌷🌷مبحث ۱۳۰۶ آبان ۱۴۰۲ شمسی
با نام خدا و عرض سلام و تبریک
🌹میلاد عقیله بنی هاشم، حضرت زین اب، ام المصائب، مدافع امامت و ولایت ،جبل الصبر، زینب کبری سلام الله علیها، مبارک🌕🌹
💝رسول اللّه صلی الله علیه و آله و سلم :
وصیّت میکنم حاضرین و غائبین امّت را که این دختر را به حرمت پاس بدارند، همانا وی مانند خدیجه کبری است
الخصائص الزینبیه نورالدین جزائری ص ۱۵۵
پیدا نشد ز آیه ی صبرت فصیح تر
محبوب هرچه گفت؛به امرش رضا شدی
💐ایشان همچنین به دلیل فداکاری و قهرمانی در واقعه کربلا، در بین شیعیان به لقب قهرمان کربلا بطله کربلا نیز شناخته میشود.
از دیگر القاب حضرت زینب (س)، عقیله بنیهاشم، عارفه، فاضله، عابده آل علی، امینةاللّه، نائبةالحسین، شریکة الشهدا، شریکةالحسین، عالِمه غیر معلَّمه، موثّقه، کامله، معصومه صغری، نائبةالزهرا، عقیلة النساء، بلیغه و فصیحه نقل شده است.
روایتی زیبا از حضرت زینب(س):
حضرت زینب(س) حتی در زمان کودکی و سنین پایین، دارای معرفتی والا و عالی بودند.
روزی از پدر خویش،حضرت علی(ع) پرسیدند: ایا مرا دوست داری؟
حضرت علی(ع) فرمودند: آری.
آنگاه آن حضرت در پاسخ پدر فرمود:
دو محبت( محبت خدا و محبت فرزندان) ـ در قلب مؤمن نمی گنجد.
پس راز و اساس این دوستی و محبت به این دلیل است که:
محبت خالص و واقعی از آن خدا و شفقت و دلسوزی از آن فرزندان می باشد و این علاقه و محبت به خاطر خدا می باشد.
امیرالمؤمنین علی(ع) نیز در پاسخ، ایشان را تایید کرده و ستودند.
این میزان از معرفت آن هم در دوران طفولیت، نشان از یک شناخت عمیق باطنی در وجود زینب کبری دارد.
پنجم جمادی الاولی، سالروز ولادت شیرزن صحرای کربلا را «روز پرستار» نام نهاده اند و چه مناسبت پرشکوهی!
پرستاران جامعه ما با الگو قرار دادن آن زن نمونه، ایثار و فداکاری را از او می آموزند و می کوشند تا زینب وار زندگی کنند.
این میلاد با سعادت را به همه ی ارادتمندان آن بانوی عزت و شرف، علی الخصوص به پرستاران کشور عزیزمان و بانوان شرافتمند و مادران ،همسران و دختران و خواهران شهدای عالیقدر تبریک می گویم.
🌷🌹🌻🌸🦋
🌸سیروس کامران ماوردیانی گیلانی🌷
هدایت شده از مکتب شهدا_ناصرکاوه
کتاب مدافعان حرم 1400 ناصرکاوه.pdf
31.62M
📗 #کتاب_مدافعان_حرم 👈 عاشقان واقعی حضرت زینب ☀️انتشار رایگان 👈 خاطراتی از ایثار و از خودگذشتگی های مدافعان حرم در عراق و سوریه ... تألیف #ناصرکاوه که بمناسبت فرارسیدن #میلاد_حضرت_زینب، تقدیم شما دوستان و عزیزان میشود. لطفا این کتاب را مطالعه کنید تا با حماسه و شجاعت مدافعان حرم بیشتر آشنا شوید و برای اینکه در ثواب آن شریک باشید، بی زحمت آنرا منتشر کنید.... شادی روح امام و شهدا و علی الخصوص، شهدای مدافع حرم، صلوات مهرماه ۱۴۰۲
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#موشن_گرافیک | «زینت آسمانی»
😍روایتی از نام گذاری
#حضرت_زینب_(س)
📌 هیییییییییسسسسسسسسسسس ! سیبزمینیها فریاد نمیزنند!!
🇮🇷🇵🇸
#انتقام
#غیرقابل_ترمیم
#طوفان_الاقصی
#رژیم_حرامزاده_سگیونیستی
#اسرائیل_اوهن_من_بیت_العنکبوت
#اسرائیل_سُست_تر_از_لانه_عنکبوت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️دفن شهدای غزه در گورهای دست جمعی
ـــــــــــــــــــــــ
#مرگ_براستکبارجهانی
#کربلای_غزه
✍
تا میتوانید نامه سردار قاآنی به #محمد_ضیف طراح عملیات #طوفان_الاقصى را برای مخاطبان خارجی انتشار دهید.
🔹دشمن شدیدا نگران افزایش محبوبیت محور مقاومت در جهان اسلام و دنیا است.
🔸#شایعه تذکر رهبر انقلاب به اسماعیل هنیه مبنی بر عدم حمایت از حماس بهدلیل خبرنداشتن ایران از عملیات طوفان الاقصی به همین دلیل توسط دشمن طراحی شده بود.
🔹در واقع این نامه پادزهر خبر دروغ رسانه صهیونیستی رویترز است.
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 توی مسابقات دوچرخه سواری زنان شیکاگو دو تا مرد اول و دوم شدن!!!😵💫
🔰 بی حقوقی زن در غرب
🔹اگر یک زن غربی بخواهد به این حق تضییع شدهاش اعتراض کند کسی پاسخگوست؟
🔹اصلا شما در غرب، فمینیستی میشناسید که جرات اعتراض به نابرابری قدرت جسمانی زن و مرد در رقابت ورزشی داشته باشد؟
#زن_در_غرب
روزنامه کیهان - 1402/08/28
خبرهای ویژه
اصرار مشکوک برای هزینهسازی علیه کشور
ظریف
اظهارات ناروای محمدجواد ظریف در مقاطع گوناگون حاکی از این است که او گرفتار درباره زماننشناسی و هزینهسازی برای کشور است.
وبسایت «الف» ضمن انتشار تحلیل فوق، به مرور برخی مواضع آقای ظریف پرداخت و نوشت: سکانس اول؛ ۱۲ آذر ۹۲ محمدجواد ظریف که در آستانه روز دانشجو در دانشگاه تهران حضور یافته بود در میان شلوغی و هیجان جلسه به ناگاه گفت: «آیا فکر کردید آمریکا که میتواند با یک بمب، تمام سیستم دفاعی ما را از کار بیندازد از سیستم دفاعی ما میترسد؟ یا از مردم ما میترسد؟».
سکانس دوم؛ ۱۳ مرداد ۹۴ ظریف در پاسخ به دغدغه دکتر ایزدی، مبنی بر تضمین اجرای برجام و الزامآور نبودن توافق برای دولت بعدی آمریکا و تهدید ترامپ به خروج از آن، با لحنی کنایی گفت: «الان رئیسجمهوری بعدی آمریکا میخواهد تحریمها را با یک امضا برگرداند. خوب برگرداند. چه کسی در دنیا اجرا میکند؟...»
سکانس سوم؛ ۶ اسفند ۹۷ ظریف همزمان با سفر بشار اسد به تهران و در اوج موفقیت منطقهای ایران و افزایش اقتدار محور مقاومت، به بهانه بیاطلاعی از این سفر استعفا میدهد و حاشیه بزرگی به پا میکند که مورد سوءاستفاده رژیم صهیونیستی و آمریکا قرار میگیرد.
سکانس چهارم؛ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ و در انتهای دوران وزارت، ظریف به انتقاد از سیاستهای منطقهای کشور و رویکردهای سردار سلیمانی میپردازد و با طرح دوگانه «میدان و دیپلماسی»، سبب خوشحالی و تحسین جریانها و شبکههای بیگانه و معاند، و اختلاف و شکاف در داخل میشود.
سکانس پنجم؛ ۱۶ آبان ۱۴۰۲ ظریف در نشست کانون وکلا در مورد فلسطین و درباره موضوع جنگ در غزه میگوید: «اگر پای ایران را به وسط معرکه جنگ بکشانند، برای هیچکدام از مقامهای حاکمیتی اتفاقی رخ نخواهد داد؛ آنی که بمب میخورد، از بین میرود و تحریم میشود، مردم ایران هستند.»
سکانس ششم؛ ۲۰ آبان ۱۴۰۲ ظریف در یک گفتوگوی مجازی با اشاره بهعلت هشدار خود درباره مسئله ورود ایران به جنگ در جلسه کانون وکلا میگوید: «طیفی بیوقفه در حال تلاش برای وارد کردن ایران به جنگاند. ازجمله نوشتن نامه به رهبری و تحلیلهای آنچنانی...».
موارد فوق بخشی از اظهارات و رفتارهای ظریف در نسبت با مسائل دفاعی و نظامی کشور و مسائل منطقهای است. او در حال رکوردزنی! در هزینهسازی برای کشور است.
سخنان تازه ظریف، در امتداد همان نگاه اوست که در سال ۹۲ توان دفاعی کشور را آنقدر ضعیف جلوه داد که با یک بمب نابود شود یا چنان به وفای عهد آمریکا خوشبین بود که در یک نشست رسمی، بر هم خوردن برجام را ناممکن خوانده بود و پالس عدمآمادگی ایران برای چنین موضوعی را به آمریکاییها فرستاد. ظریف هیچگاه پاسخ نداد که فرضاً اگر آمریکا فقط با یک بمب میتوانست ایران را از بین ببرد، چرا بیش از ۴دهه بهدنبال براندازی با طراحی استراتژی و صرف وقت، هزینه هنگفت، حمایت از آشوبهای داخلی و تقویت اپوزیسیون و... بوده است؟
ظریف، چنان از خطر جنگ میگوید که گویی نظام در حال اعزام نیرو و دخالت مستقیم در جنگ غزهاند. سخنان اخیر او متأسفانه واجد تطابق و همپوشانی با سیاستهای نظام و مصالح ملی نیست. لذا در تقویت موضع کشور یا نمایش اتحاد اثری ندارد، بلکه به عکس پالس بسیار بدی به آمریکا و سایر متحدان رژیم صهیونیستی میفرستد. و آن، القای آشفتگی و اختلاف در سطح نظام و جامعه بر سر مسئله فلسطین و یا القای تلاش ایران برای ورود به جنگ است.
از مواضع نامناسب ظریف اینگونه برداشت میشود که ایران درصدد دخالت مستقیم در جنگ است و بخشهای مختلف بر سر انجام دادن یا ندادن این کار دچار درگیری شدهاند! ظریف نمیگوید اگر ایران بهدنبال ورود مستقیم به جنگ است یا لااقل طیفی درصدد انجام این کار با فشار آوردن و یا دادن تحلیل غلط هستند، پس چرا رهبری، رئیسجمهور، وزیر خارجه و مقامات نظامی چندینبار صراحتاً دخالت مستقیم در عملیات الاقصی و یا ورود به جنگ را رد کردند؟ یا چنین فشارهایی در سطوح نظام برای دخالت ایران در جنگ وجود ندارد، یا رهبری متأثر از تحلیل و فشارها نیستند. در هر دو صورت، بیان این سخنان از سوی فردی چون ظریف، چیزی جز هزینهسازی و ضربهزدن چندباره به منافع ملی نیست.
📸 صبح امروز؛ ارائه گزارش سردار حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران در حضور فرمانده معظم کل قوا
💻 Farsi.Khamenei.ir