🔴 کدام گفتمان میتواند پیروز انتخابات ۱۴۰۰ شود؟
✍️#سیدیاسر_جبرائیلی
🔹 در برخی اذهان درباره گفتمان پیروز در انتخابات این تصور غلط وجود دارد که اگر ما فیالمثل شعار کار، مسکن، معیشت، اشتغال و... را مطرح کنیم، میتوانیم پیروز شویم.
🔸 سوال این است که مگر جریان لیبرال شعارش بیکار کردن جوانان، خراب کردن خانهها، کوچککردن سفرهها و تعطیلی دولت است که آن شعارها در مقابل این شعارها اعتبار پیدا کرده و نظر مردم را جلب کنند؟! همه میگویند میخواهیم این مسائل را حل کنیم.
✅ اما گفتمانی پیروز میشود که آن مسیری که برای حل مسئله معرفی میکند، اولا نسبتی با آزردگی مردم از مهمترین شاخصه وضع موجود برقرار کند، ثانیا حرف زدن از آن مسیر با شخصیت کاندیدایی که شعارش را میدهد، نسبتی داشته باشد.
🔹 در دوره مرحوم هاشمی، مردم در عین حال که گرفتار تنگی و سختی معیشت بودند، از خفقان سیاسی هم رنج میبردند. آقای خاتمی روی موج این خفقان سیاسی سوار شد و شعار آزادی سیاسی داد. گفت اگر میخواهیم به توسعه اقتصادی برسیم، مقدمهاش توسعه سیاسی است. رقیب اصلیاش آقای ناطق اما شعارش ادامه راه آقای هاشمی بود. حرف توسعه سیاسی هم با شخصیت آقای خاتمی تناسب داشت.
🔸 آقای احمدی نژاد روی موج تبعیض و بیعدالتی و اشرافیتی که از دوره آقای هاشمی شروع شد و در دوره آقای خاتمی هم ادامه یافت، سوار شد و شعار عدالت و سادهزیستی داد. رقیبش آقای هاشمی خیال میکرد اگر مانند سال ۷۶ آقای خاتمی شعار توسعه سیاسی بدهد رای میآورد! حرف از عدالت و سادهزیستی هم با شخصیت آقای احمدینژاد تناسب داشت.
✅ آقای روحانی روی موج تحریمهایی که مسببش فتنه ۸۸ بود سوار شد و شعار مذاکره برای رفع تحریم داد. رقبایش یا اساسا ایدهای نداشتند، یا حرفهایی فضایی میزدند که مردم راه حل مسائل خود را در آنها نمیدیدند. شعار مذاکره نیز با شخصیت آقای روحانی تناسب داشت؛ و رای آورد.
🔹 معتقدم تنها گفتمانی که میتواند در انتخابات ۱۴۰۰ پیروز شود، گفتمان دولت جوان حزبالهی است. دولت مستقر دو ویژگی دارد؛ یکی پیری و خستگی و یکی لیبرالیسم که از تبعات آن تسلیم و ارعاب و انفعال در برابر جنگ اقتصادی دشمن است.
💢 جنگ اقتصادی رزمندگان جوان و مبتکر و شجاع و با همت میخواهد. دولت جوان حزبالهی گفتمانی است که مردم قطعا برای پیروزی در این جنگ اقتصادی به آن اقبال خواهند داشت. ترجیح این است که رئیس این دولت نیز یک جوان باشد؛ اما اگر شرایط مهیا نبود، فردی باید بیاید که تشکیل دولت جوان حزبالهی با شخصیتش تناسب داشته باشد.
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
داستانهای آقا فریبرز:👇
🌿... سال 63 نزدیکی های شهر بستان در موقعیتی مستقر بودیم که به موقعیت 👿پشه معروف بود😳 (دلیل نامگذاری موقعیت پشه هم, وجود مگس و پشه های منطقه هورالعظیم بود) پشه نگو 👈گودزیلا بگو😁 نیش این حشرات به حدی گزنده بود که جای نیش شان زخم میشد و با خارش دادن زخم آن گسترش پیدا می کرد وگریه آدم در می آمد.😍
🌿... روزها از گرمای بالا 50 درجه😁 و خستگی صبحگاه خواب نداشتیم😊 و شبها هم از آزار و اذیت 😈پشه ها ورزم شبانه 😍بی خواب بودیم😰 تا بالاخره آقا فریبرز👌 پس از مطالعات و تحقیقات آخرین راه حل خود را ارائه داد😇 فریبرز در پیت های فلزی 17 کیلویی پنیر پٍٍهن گاو🍳 را با ذغال مخلوط کرده بود و شبها آنرا آتش میزد👈 که دود می کرد 👈و ما هم زیر پتو سربازی تو اون گرما برای در امان ماندن از نیش 👿پشه هاباید می خوابیدیم😥
🌿...چند روز اول باگرما و دود بالاخره👈 دو ساعتی می خوابیدم تا اینکه پشه ها😁به دود مصونیت پیدا کردند😭 دیگه خودتان فکرش را بکنید😊 دود و بوی پٍهن و گرمای 50 درجه و پشه های قاتل و پتوی سربازی و.... امانمان را بریده بودند😁 و برای اولین بار بود که فریبرز تسلیم وضع موجود شده بود😳 نه روز خواب داشتیم و نه شب😳 کاری که 😈صدام یزید نتونسته بود انجام بده 👿پشه ها انجام می دادند و اون این بود که 😭گریه👈 رزمنده ها را درآورده بودند😥 هنوزم بعد از سالها که یادش می کنم👈مو به بدنم سیخ می شود 👈از آن همه گرما و دود و پشه و بی خوابی و....😭😁
#کتاب_گلخندهای_آسمانی #ناصر_کاوه
🚩هیچ جنگی دوستداشتنی نیست، اما آدمهای جنگ، گاهی دوست داشتنین، هیچ زخمی بدون درد نیست، اما جای زخمها گاهی دوست داشتنین ، هیچ سربازی عاشق جنگیدن نیست، اما وقتی دفاع از خاک باشه جنگیدن هم گاهی دوست داشتنیه، هیچ مادری رضاش به مرگ فرزند نیست، اما وقتی شهادت باشه، مرگ هم گاهی دوست داشتنیه، هیچ دورانی سراسر دوست داشتنی نیست، اما توی مرور خاطرات، گاهی حتی جنگ هم دوست داشتنیه.
مجموعه «جنگ دوستداشتنی!» محصول گروه مستند روایت فتح و به کارگردانی حسین همایونفر به خاطرات شیرین و جذابی از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس با میزبانی و اجرای اصغر نقی زاده پرداخته است
اولین مجموعه در سی قسمت سی دقیقه آماده پخش در شبکه نمایش خانگی است.
میهمانان این مجموعه عبارتند از:
۱. امیر لواسانی
۲. جواد کلانتری
۳. حسن امیری
۴. رضا غزلی
۵. سعید تاجیک
۶. شهید عباس حضرتی
۷. شمس الدین مغز پور
۸. علی اکبر مختاری
۹. جواد علی گلی
۱۰ . محسن زهرایی
۱۱. محمود خاوه ای
۱۲. مرتضی میر صانع
۱۳. ناصر کاوه
۱۴. محمد باقر عباسی
۱۵. سید محمود میر صانعی
۱۶. احمد خداکرمی
۱۷. نعمت الله بیگلری
۱۸. ناصر باجلان
۱۹. مجید تاجیک
۲۰. مجتبی گودرزی
۲۱. حسین کاظمی
۲۲. سید جواد میرشفیعیان
۲۳. علی نورافکن
۲۴. محسن غیاث آبادی
۲۵. محسن گودرزی
۲۶. مهدی رمضانی
۲۷. محمود لیالی
۲۸. محمد توکلی
۲۹. حسین کیوان نیا
۳۰. فرید لواسانی
علاقمندان می توانند از ۲۵ بهمن با ورود به سامانه های فیلم گردی، فیلیمو، سینمامارکت، اولین مجموعه مستند «جنگ دوست داشتنی» را تماشا کنند.
🌷شما به تماشای فیلم "جنگ دوست داشتنی " در فیلیمو دعوت شده اید.
http://m.filimo.com/m/4rupd
⚠ حسن مصطفوی و نهضت آزادی !! ⚠
⛔ سید حسن مصطفوی (خمینی) با تفکر اصلاح طلبی رییس بنیاد حفظ و نشر آثار امام خمینی است. حرم ساده و زیبای امام امت را تبدیل به کاخ سبز کرد و موجب حیرت گردشگران و مسافران و زائران خارجی و داخلی شد که با مشی ساده زیستی و معنوی امام کاملا ناسازگار است!!
⛔ سید حسن یار شفیق و همسفر هاشمی رفسنجانی و خاتمی بوده و سفرهای شمال او با هاشمی رفسنجانی هنوز در خاطر ه هاست. در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ و ۹۶ از حامیان اصلی حسن روحانی بود.
⚠ اما اکنون : نخستین جلسه جبهه اصلاحطلبان ایران برگزار شد؛ بپرسید کجا؟ در حسینیه جماران و با حضور اعضای نهضت آزادی.!!!
⚠ محل دیدار امام و مردم ، خرج انتخابات یک جناح سیاسی (اصلاحات ) شد و زیر پای اعضای نهضت آزادی رفت که امام خمینی درباره نهضت به اصطلاح آزادی فرمودند : از منافقین بدترند.
⛔ آیا نامه معروف امام خمینی درباره عدم صلاحیت نهضت به اصطلاح آزادی برای حضور در انتخابات و تصدی مسئولیت را نخوانده است ؟؟؟؟؟
⚠ راستی بودجه امسال موسسه حسن خمینی (به نام حفظ و نشر آثار امام) چقدر بود؟ چقدر از این هزینه خرج نشر آثار امام خمینی گردید؟؟؟؟ این بنیاد با تفکر انقلابی امام فاصله زیادی دارد. امیدواریم مسئولی برای بنیاد حفظ و نشر آثار امام خمینی انتخاب شود که خودش با تفکر انقلابی امام امت آشنا باشد.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3