5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_صوتی
🔴 نقد صحبتهایی از سران اصلاحات ، که در حال گذر از روحانی هستند!
💬 #حسین_امیدیان
✅ در دنیای جنگ رسانهای، درگیری اصلی ،جنگ روایتهاست ...
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
⛔ چرا در زمینه #روشنگری ذهن مردم کوتاهی کرده ایم؟؟؟
✍ محمد بصیر :
باید بپذیریم جریان #انقلابی در روشنگری ذهن مردم کم کاری و کوتاهی کرده است. این روزها با دیدن سریال #گاندو2 تازه خیلی از مردم می فهمند #نفوذ تا کجاها جلو رفته و #برجام چه بوده و تیم مذاکره کننده چکار کرده اند.
پرونده نفوذ فقط مربوط به تیم #مذاکره کننده نیست ، صدها سریال مانند #گاندو2 میتوان ساخت و باید ساخت. جریان انقلابی نیاز به تحرکات فرهنگی و #هنری بیشتری دارد. نهادهای انقلابی باید بودجه فرهنگی خود را صرف ساخت #سریال و فیلم #سینمایی کنند.
وقتی ذهن مردم توسط شبکه های متعدد #ماهواره بمباران خبری می شود ، باید با #روشنگری کردن این #غبارها و تاریکی ها را از ذهن مردم دور کرد. بهترین ابزار هم هنرهای #نمایشی و ساخت سریال است.
ما نباید الان در گاندو ۲ باشیم ، باید گاندو ۱۰ را هم ساخته بودیم . باید برای #فتنه های بزرگ سال ۷۸ _۸۸ _ ۹۶_ و ۹۸ تا کنون دهها سریال و فیلم سینمایی درجه یک روی آنتن صداسیما رفته بود ، اما #متأسفانه خیلی #کوتاهی کرده ایم.
امیدواریم سریال گاندو بعد از دولت #روحانی و بدون #سانسور دوباره بازپخش شود و باز امیدواریم هر سال شاهد پخش شماره های بعدی #گاندو باشیم. مردم از تماشای این سریال لذت می برند و تازه داره چشم و گوششون باز میشه که #انگلیس و #آمریکا با عوامل #نفوذی داخلی تو این کشور دارند چکار می کنند؟؟!!
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 انتخابات سیزده ۱۴۰۰
💬 #تسنیم
🔹 از رونمایی شعار ستاد جلیلی تا تمسخر عارف توسط اصلاحطلبان و ایده فانتزی یک چهره اقتصادی
🔸 کمتر از ۲ ماه به انتخابات ۱۴۰۰ باقیست و هنوز نامزدها و نزاعهای اصلی این انتخابات مشخص نشده است و بویژه این روزها به دلیل تعطیلات نوروزی بازار مباحث انتخاباتی و سیاسی کمتر داغ است؛ اما این عدم رونق سیاسی به معنای تعطیلی کامل هم نیست!
1️⃣ مثلاً یک گروه که خود را ستاد مردمی دعوت از آقای سعید جلیلی به انتخابات معرفی میکنند شعار انتخاباتی این ستاد را اعلام کردهاند: «احیای رویای ایرانی»؛ تکیه بر محوریت ایران و غیرایدئولوژیک بودن شعار یکی از ویژگیهای اصلی این عنوان انتخاباتی است.
✅ اگرچه سعید جلیلی از سال ۹۲ به این سو همواره توسط حامیانش به عنوان یک نامزد بالقوه معرفی میشود اما برای انتخابات ۱۴۰۰ اعلام کاندیداتوری نکرده است؛ به نظر میرسد در صورت نامزدی فردی مانند آیتالله رئیسی احتمال کاندیداتوری آقای جلیلی کمتر باشد.
2️⃣ آقای محمدرضا عارف که در انتخابات ۹۲ با فشار سران جبهه دوم خرداد به نفع آقای روحانی کنار کشید و از همان موقع دلخوریهای جدی با هسته تصمیمگیر این جریان پیدا کرده است، ظاهراً بیرغبت به حضور در انتخابات ۱۴۰۰ نیست؛ با این حال بخشی از جریان اصلاحطلب نه تنها تمایل چندانی به این معاون اول آقای خاتمی در دولت دومش ندارد، بلکه او را تمسخر هم میکند.
🔹 برخی کاربران اصلاحطلب فضای مجازی، تصویری از سالنامه نوروزی روزنامه اعتماد منتشر کردهاند که به تمسخر عارف پرداخته است.
3️⃣ حجتالله عبدالملکی که ظاهراً بیتمایل نیست تا نام او هم میان نامزدهای بالقوه انتخابات ۱۴۰۰ مطرح شود اخیراً یک تز اقتصادی، آنهم به عنوان «انقلاب اقتصادی ۱۴۰۰» معرفی کرده است که با پرسشها و تعجب و انتقادهای قابل توجهی مواجه شده است.
💢 او گفته انقلاب اقتصادی مد نظر او این است که تغییر کاربری زمینهای کشاورزی آزاد و در اختیار مالک قرار بگیرد! ایده او هم به لحاظ اقتصادی و هم به لحاظ محیط زیستی و هم به لحاظ سادهسازی حکمرانی با نقدهای بسیار مواجه شده است.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 درباره «برنامه جامع همکاری 25 ساله ایران و چین»
✍️ #محمدمهدی_رحیمی
🔹 گام اول نگارش سندی که شنبه امضا میشود به سفر رئیس جمهور چین به ایران در بهمن 94 برمیگردد که طرفین تصمیم گرفتند سطح روابط را به مشارکت جامع راهبردی ارتقا دهند. در آن سفر شی جین پینگ با رهبر انقلاب هم دیدار کرد.
🔸 که ایشان ضمن تاکید بر اینکه ایران همواره بدنبال روابط با کشورهای مستقل و قابل اطمینان مانند چین است، تصمیم برای انعقاد توافق 25ساله را درست و حکمت آمیز خواندند.
✅ پیش نویس این سند که نتیجه مشارکت نهادهای مختلف کشور است در 5سال گذشته 4 نوبت بین تهران و پکن رد و بدل شده و در نهایت در اسفند 99 چینیها نظر نهایی خود را به طرف ایرانی منتقل کردند.
🔹 چین با کشورهای زیادی سند جامع همکاری در سطوح متفاوت امضا کرده و از این حیث جایگاه سند ایران متوسط به بالا ارزیابی میشود که 4 حوزه سیاسی، راهبردی، فرهنگی و اقتصادی را در بر می گیرد.
🔸 ایران و چین روابطی 50ساله دارند و اگرچه در یک بازی برد-برد در شرایط تحریم هر دو از روابط سود بردهاند اما واقعیت این است که پکن معتقد است همیشه نقش «لاستیک زاپاس» را برای ایران دارد که تنها در مواقعی که تهران از جانب غربیها پاسخ نمیگیرد به سراغ چین میرود.
✅ اقدامات دولت فعلی نقش اساسی در ایجاد این نگاه داشته اگرچه بدعهدیها غربیها،تاکیدات حاکمیتی، واقعگرایی بخشی از واخ و الزامات اداره کشور نهایتا به نگاه همدلانه دولت منجر شد.
به نظرمیرسد چینیها هم این تغییر نگاه را فهمیده و برخی تحولات اخیر و آتی ایران هم در عزمشان موثر بوده.
🔹 اگرچه چینیها طبق پروتکل فقط درخواست دیدار با روحانی و ظریف را دادهاند،اما افرادی در ساختمان کوشک مصری لاریجانی را هم به جلسات وانگئی در تهران افزودهاند، اقدامی که در خوشبینانه حالت آنرا باید یک بی تدبیری هزینهزا بحساب آورد اگرچه تحلیلهای جدی دیگری هم برای آن مطرح است.
🔸 ایران از ایده کلان یک کمربند یک جاده چینیها تقریبا کنار گذاشته شده اما این سند میتواند مجددا آنرا احیا کند.همچنین میتواند نقشه راهی برای همکاری در حوزه انرژی، صنعت،معدن،تبادلات دانشگاهی،تعاملات سیاسی و امنیتی و ... شود اما باید از آسیبهای آن هم حذر داشت،
💢 ایران قرار نیست بازار مصرف یا حتی سرزمین تولید محصولات مصرفی صنایع چینی شود، حوزه های تک و تولیدات سطح بالای تکنولوژیک زمینه خوبی برای همکاری دوجانبه است.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 نیوزویک: فشارهای آمریکا، ایران و چین را در امضای توافق ۲۵ ساله مصمم تر کرده است
✍️ #الف
🔹 "نشریه نیوزویک" در گزارشی به مساله امضای "توافق مشارکت راهبردی 25 ساله" میان ایران و چین:
🔸 «ایالات متحده آمریکا از فشارهای سیاسی، اقتصادی و نظامی بهره می برد تا ایران و چین را به مسیرهای خاصی که مطلوبِ خودش است رهنمون سازد. با این حال، همین فشارها موجب شدهاند تا دو کشور در آستانه امضای توافق جامع مشارکت راهبردی 25 ساله میان خود باشند که عملا منافع آنها را در حوزه های یاد شده، تا حد زیادی به هم گره خواهد زد.
🔹 با این همه، سفر وزیر خارجه چین به ایران، به طور خاص توجهات ویژه ای را به خود جلب کرده است. دلیل اصلی آن هم این است که وی قرار است توافق جامع مشارکت راهبردی 25 سال چین با ایران را که ارزشی بالغ بر 500 میلیارد دلار دارد را با جمهوری اسلامی ایران به امضا برساند.
🔸 این توافق، توسط مجلس شورای اسلامی ایران در تابستان گذشته به تصویب رسید و سفر وانگیی به ایران، عملا گامی در راستای نهایی کردن این توافق است.
✅ از یک سو نشست اخیر چین و آمریکا در آلاسای آمریکا، با تنشها و اختلافات عمیق میان دو طرف همراه بوده و از سوی دیگر، دولت "جو بایدن" نیز همچون دولت "ترامپ"، به روند تحریم های یکجانبه و سنگین علیه ایران، همچنان پایبند است.
🔹 دولت بایدن تاکید دارد که دولت ایران بایستی ابتدا به توافق برجام بازگردد و سپس، آمریکا نیز به این توافق بر می گردد و تعهدات خود را انجام می دهد. این در حالی است که اساسا ایران از توافق مذکور خارج نشده و نباید فراموش کرد که این دونالد ترامپ بود که به صورت یکجانبه، آمریکا را از توافق برجام خارج کرد.
🔸 برخی ناظران و تحلیلگران بر این باورند که درکِ سیاستگذاران ایرانی از تغییر در موازنه قدرت جهانی موجب شده تا آنها نسبت به امضای توافق مشارکت راهبردی 25 ساله با جمهوری خلق چین، مصمم تر شوند. به زعم این عده از تحلیلگران، ایران با درکِ رقابتهای جاری میان قدرت های بزرگ، سعی دارد از فرصت استفاده کند و منافع ملی خود را در بهترین شکل آن تامین کند.
💢 این مساله می تواند چالشی اساسی برای رویکرد سخت گیرانه دولت آمریکا در قبال دو کشورِ ایران و چین باشد.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
11.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 قرارداد۲۵ساله آنچه باید درباره توافق ایران و چین بدانید
💬 #اکو_ایران
🔹 توافق همکاری ۲۵ ساله بین ایران و چین امضا شد، توافقی که با مرور محورهای آن امیدهای زیادی در مورد بهبود روابط بین این دو کشور مهم آسیایی ایجاد میشود اما عده ای هم نگرانیهایی در مورد تاثیرات فرامتنی این توافق دارند که در جای خود قابل تأمل است، اگرچه به نظر میرسد قبل از ورود این توافق به مرحله اجرا، نتوان باقطعیت درباره ابعاد مختلف آن اظهار نظر کرد.
#سیاسی #اقتصادی #بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3