💢عملیات زنجیره ای آشوب
و ضد عملیات موفق مقاومت
🔹این روزها در حالی که پارلمان و دولت صهیونیستی در آستانه انحلال قرار گرفته، شرایط در لبنان برای تشکیل دولت فراهم شده است. اهمیت ماجرا در چیست؟ رفتن لبنان به سمت ثبات سیاسی پس از سه سال بی ثباتی، و چهارمین انحلال پارلمان و دولت صهیونیستی ظرف چهار سال و تشدید وضعیت دو قطبی حادّ در این رژیم.
♦️تابستان و پاییز 1398، ظرف یکی دو ماه، شرایط سیاسی در لبنان و عراق به هم ریخت و سپس آشوب (به بهانه ماجرای بنزین) به ایران سر ریز شد.
🔹ترامپ و نتانیاهو با همدستی انگلیس و برخی مرتجعین، در حال اجرای پروژه آشوب به بهانه مشکلات اقتصادی درجبهه مقاومت بودند؛ فرقی هم نمی کرد که دولت هدف، دولت غربگرای حریری در لبنان و روحانی در ایران باشد، یا دولت عبدالمهدی در عراق که متحد ایران به شمار می رفت.
♦️صهیونیسم مسیحی با شکست در جنگ نیابتی، مثل مار زخم خورده به خود می پیچید و معتقد بود این سه کشور نباید روی آرامش ببیند. اوضاع باید چنان به هم می ریخت که جبهه مقاومت را گرفتار خود کند، نیروهای مقاومت به گوشه رینگ بروند، و از دل نا امنی و بلبشوی اقتصادی، طرفداران تسلیم سر کار بیایند.
🔹پیچیدگی شرایط چنان بود که غربگراها در لبنان به حریری و در ایران به روحانی برای استعفا فشار می آوردند تا پس از موفقیت، ما وقع را پای مقاومت و نیروهای انقلابی بنویسند و صید خود را بکنند.
♦️در مقابل، سید حسن نصرالله در لبنان و مفتدای حکیم انقلاب در ایران -با وجود انتقاد های جدی- با برکناری دولت مستقر مخالفت کردند. بنابراین در ایران، آن نقشه پیچیده پیش نرفت، هر چند که زخم کاری فتنه آبان 98 را زد و به ترور شهید سلیمانی در دو ماه بعد انجامید.
🔹اما در عراق به برکناری دولت عبدالمهدی و روی کار آمدن مصطفی کاظمی انجامید که همچنان سر کار است و در لبنان به کناره گیری حریری و آشفتگی دولت ختم شد...
♦️سه سال پس از آن پروژه سنگین، دولتی انقلابی در ایران سر کار آمده است. از لبنان هم خبر می رسد که پس از سه سال گره خوردگی امر سیاست و جولان اوباشانی در تراز جعجع و دیگران، نامزد مد نظر ۵۴ نماینده عضو فراکسیون اکثریت (همسو با حزب الله) مامور تشکیل دولت شده است.
🔹این در حالی است که پس از انتخابات اخیر پارلمانی، رسانه های وابسته به غرب مدعی شدند اکثریت همسو با حزب الله در پارلمان از دست رفته؛ اما اکنون نامزد مد نظر این فراکسیون ائتلافی توانسته بر بحران مزمن "امتناع تشکیل دولت" فائق آید.
♦️در عراق هم اگر چه دشواری ها و چالش های خود را دارد، اما به نظر می رسد اکثریتی ملی گرا و همسو با جبهه مقاوت در حال تشکیل است و امید می رود دولتی برآمده از انتخابات و پارلمان تشکیل شود.
🔹در جبهه مقابل، رژیم صهیونیستی در حوزه سیاست داخلی، بی سابقه ترین بحران سیاسی را تجربه می کند. البته عمق بحران، فراتر از بی ثباتی دولت ها و کم شدن فواصل تشکیل و انحلال آنهاست. این بحران که در گزارش های امنیتی رژیم، یکی از سه تهدید (در کنار تهدید ایران و تهدید حزب الله)، بلکه اورژانسی تر و خطرناک تر ارزیابی می شود.
♦️معنای این نوشته، حل و فصل همه چالش های امنیتی تحمیلی به محور مقاومت نیست، اما قطعا تحولات، بر خلاف طراحی طراحان پیش رفته و یک معنای مهم آن این است که یاران سردار قاآنی نگذاشته اند ماموریت مهم سردار سلیمانی -با همه موانعی که اواخر عمر شریف آن شهید در میدان پدید آمده بود- بر زمین بماند. درست گفتند آنها گه گفتند اسم و رسم "قاآنی"، خلاصه اسم و رسم "قاسم سلیمانی" است.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💬 *چرا درآمد فروش نفت سر سفره مردم نیامد؟*
🔹گفته شده در چند ماه اخیر درآمد نفت ایران به واسطه فروش و قیمت بیشتر، بالا رفته است.
🔹اما چرا مردم هنوز تاثیر این افزایش درآمد را حس نکرده اند؟ پول نفت خرج چه مواردی شده است که اثر آن در بهبود وضعیت اقتصاد چندان محسوس نیست؟ https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 سبقت فروش نفت از تحریمهای آمریکا
💬 #رجانیوز
🔹 صادرات نفت ایران تنها به چین در مرز یک میلیون بشکه
🔸 روز گذشته اویل پرایس در گزارشی بر اساس دادههای شرکت تحلیلی تجارت نفت دریایی پترولجستیک عنوان کرد که صادرات نفت ایران به چین در ماه جاری افزایش داشته است.
✅ طبق این گزارش، تخمین زده میشود که صادرات نفت خام ایران بین اول ژوئن تا ۱۹ ژوئن به طور متوسط به ۹۶۱ هزار بشکه در روز افزایش یافته است.
🔹 این رسانه تخصصی نفت افزوده با وجود وقفه دیپلماتیک بر سر توافق هستهای، ایران در حال آماده شدن برای پیوستن مجدد به بازار جهانی نفت بوده است. این کشور تولید و همچنین صادرات به بازار اصلی خود یعنی چین را افزایش داده است.
🔸 چین از زمان اعمال مجدد تحریمهای آمریکا علیه صنعت نفت جمهوری اسلامی در سال ۲۰۱۸، زمانی که دونالد ترامپ، رئیسجمهور وقت آمریکا را از توافق هستهای ایران خارج کرد، اصلیترین مقصد صادرات نفت خام ایران بوده است.
✅ به گزارش اویل پرایس، چین از سال ۲۰۱۸ هرگز واردات نفت خام ایران را متوقف نکرده است و حتی اداره کل گمرک چین در اوایل این هفته رسماً گزارش داد که چین واقعاً نفت خام ایران را در ماه می وارد کرده است.
🔹 صادرات ۹۶۱ هزار بشکهای نفت ایران به چین در حالی در ماه جاری رقم خورده است که این عدد در زمان قبل از تحریمها در حدود ۷۰۰ هزار بشکه در روز بوده است.
🔸 افزایش صادرات نفت ایران به چین در حالی به مرز روزانه یک میلیون بشکه در روز رسیده است که اخیرا برخی رسانههای داخلی از شایعه تصاحب بازار نفت ایران در چین توسط روسیه را مطرح کرده بودند.
✅ اخیرا نیز رویترز در گزارشی اعلام کرد که چین واردات نفت از روسیه، ایران و ونزوئلا را افزایش داده و در عوض واردات نفت از آفریقا، برزیل و آمریکا کاهش داشته است. طبق این گزارش؛ صادرات نفت ایران به چین معادل ۷ درصد از کل واردات نفت چین و بیش از ۷۵۰ هزار بشکه در روز افزایش داشته است.
💢 پیش از این، گزارش ماهانه اوپک و گزارش موسسه مطالعات انرژی آکسفورد نیز تصاحب بازار نفت ایران توسط روسیه را رد کرده و از روند افزایشی تولید نفت ایران نسبت به قبل از جنگ اوکراین خبر داده بودند.
#بین_الملل #اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
⛔️ چراغقرمز بر چهارراه دیپلماسی
📝 یعقوب ربیعی
🔰 هرچند سفر بورل به تهران مانند سفر همکارش انریکه مورا، خبر جدیدی نیست ولی همزمانی آن با دو موضوع میتواند بر اهمیت سفر بیفزاید:
1⃣ _ شام کاری انریکه مورا و جوزپ بورل با رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا و رسانهای کردن آن از سوی اروپاییها قبل از این سفر، فرستادن این پالس بود که جوزپ بورل حامل پیام آمریکاییها به ایران است.
2⃣ _ سفر بورل قبل از سفر بایدن به منطقه و دیدار از رژیم صهیونسیتی و سعودی صورت می گیرد ظاهراً آقای بایدن میخواهد با دست پر به منطقه بیاید و یکی از الزامات دست پر سفر کردن، گذاشتن توافق با ایران بر میز مذاکرات است.
✅ اما واقعیت آن است که اروپاییها در این سفر باید به چند فهم و نکته کلیدی برسند؛
👈 اول اینکه برخلاف ادعایشان مبنی بر میانجیگری و پیام رسانی، آنها همیشه بخشی از پازل پلیس خوب - پلیس بد آمریکاییها را تکمیل میکنند. رفتار اروپاییها در قطعنامه شورای حکام پاسخ قاطع به اروپاییها نباید ادامه یابد.
👈 نکته دوم اینکه بورل باید بفهمد که جمهوری اسلامی نمیخواهد شمشیر بزم دموکراتها و آقای بایدن در انتخاباتهای پیش رو و سفرهای منطقهایاش باشد لذا اگر بدنبال توافق هستند باید آمد و شدهای بی حاصل را تمام کنند و به میز برگردند.
✅ ایران راهبردش را در مذاکرات، مشخص؛ و بارها اعلام کرده است و موارد اعلام شده نه یک تاکتیک، بلکه یک حرف قطعی است و آن عبارتاند از؛ برداشتن تحریمها، پایبندی به یک پروسه راستی آزمایی معتبر و دادن تضمینهای اعتباری. غربیها باید صادقانه بگویند میخواهند با این سه موضوع کنار بیایند و یا همچنان بر بازی یک بام و دو هوای خود اصرار دارند. در رکورد سفرهای دیپلماتیک به ایران غربی ها باید بین پشت چراغ قرمز ماندن یا تغییر رفتار دوگانه خود یکی را انتخاب کنند.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 معاون وزیر خارجه دولت اوباما: دولت بایدن، سپاه را از فهرست تروریستی امریکا خارج کند
👤 #جوئل_رابین معاون وزیر خارجه در دولت اوباما در اظهارنظری پیرامون دلایل کند شدن روند مذاکرات وین گفت:
🔹 تحریم سپاه پاسداران هیچ تاثیری در سیاستهای منطقه ای ایران نداشته و دولت بایدن باید آن را لغو کند.
🔸 وی با اشاره به اقدام مخرب دولت ترامپ در خصوص خروج از برجام که موجب شد جمهوری اسلامی ایران نیز تعهدات برجامی خود را متوقف کند اظهار داشت: مهمترین مسئله امروز، برنامه پرشتاب هسته ای ایران است که می تواند این کشور را به دستیابی به سلاح هسته ای نزدیک کند و این رخداد بهیچ وجه برای غرب مطلوب نیست
✅ رابین با اشاره به سفر جوزپ بورل به ایران و تلاش اتحادیه اروپا برای احیای برجام خاطر نشان کرد: سئوالی که امروز برای بسیاری از پیگیری کنندگان مذاکرات وین وجود دارد این است که چرا همه چیز به شرایط قبل از خروج ترامپ از برجام برنمی گردد؟
💢 وی که خود از افراد موثر دستگاه دیپلماسی آمریکا در زمان گفتگوهای برجام در دولت اوباما بود با اشاره به تاکید دولت بایدن برای استفاده از دیپلماسی در زمینه رفع مشکلات موجود در مذاکرات وین افزود: پیش از خروج ترامپ از برجام،سپاه پاسداران در فهرست تروریستی آمریکا نبود.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 بیجهت ذوقزده نشوید!
👤 #محمدجواد_اخوان
🔹 «عزل»، «ترور»، «دستگیری» و... کلماتی بود که در چند روز اخیر در مورد رئیس سازمان اطلاعات سپاه از رسانههای بیگانه شنیده شد. البته معدود افرادی در داخل از روی بیاطلاعی یا حب و بغضها چیزهایی شبیه همین حرفها را تکرار کردند.
🔸 همین چندگونهگوییها و تناقضگوییها البته یک نکته مهم را در خود پنهان دارد و آن اینکه دشمن برخلاف ادعایش به داخل نهادهای اطلاعاتی ما دسترسی ندارد و از این تغییر شوکه شده است. آشنایان به حوزه مدیریت کلان میدانند که هر جابهجایی مدیریتی مقدماتی دارد و خصوصاً تشریفاتی اداری برای مسئولیتهای حساس وجود دارد که لازم است طی شود.
✅ طبیعی است که در حوزههای اطلاعاتی به دلیل حیطهبندی، طبقهبندی و حساسیتهای فوقالعاده این مراحل بدون سروصدا طی میشود و همینکه در آستانه تودیع و معارفه این خبر به بیرون درز میکند و تحلیلگران دشمن را به شوک و بهت فرو میبرد، بدان معناست که حیطهبندی و حراست از اطلاعات بهخوبی انجام گرفته است.
🔹 حجتالاسلام طائب قریب به ۱۳ سال ریاست سازمان اطلاعات سپاه را بر عهده داشت و این میزان امتداد مسئولیت یک فرد در رأس یک نهاد اطلاعاتی پس از انقلاب تقریباً بیسابقه است. همین استمرار حاکی از رضایتمندی مجموعه نظام از کارنامه او است. بعد از ۱۳سال مسئولیت، جابهجایی امری کاملاً طبیعی است و عکس آن نوعی استثنا تلقی میشود.
🔸 در میان فرماندهان ارشد سپاه و بهطورکلی نیروهای مسلح تعداد معدودی از افراد این بازه زمانی از ابقا در یک مسئولیت را تجربه کردهاند و اکثر فرماندهان در مدتی بسیار کوتاهتر مسئولیت خود را ترک گفتهاند. پس چرا این واژگان تخریبی در مورد این همه جابهجایی دیگر به کار نرفت؟
✅ از شوک و بهت ناشی از غافلگیری دشمن که بگذریم، شاید عامل دیگر این نوع ذوقزدگی و واکنشهای هیجانی و عصبی را بایستی در کارنامه این سازمان در سالهای اخیر جستوجو کنیم. در واقع همه میدانیم به قطار ایستاده در ایستگاه کسی سنگ نمیزند و قطار در حال حرکت است که باید سنگاندازی کودکان نادان را به انتظار بکشد.
🔹 بهنظر میرسد واکنشهای هیجانی و عصبی عناصر دشمن در واقع نه بر اساس اخبار، بلکه آرزوهایی است که ناشی از کینه آنان از موفقیت این سازمان شکل گرفته است. طیف وسیعی از عناصر ضدانقلاب، سرویسهای اطلاعاتی، جریانات برانداز، مفسدان اقتصادی و سیاسی و جاسوسان و نفوذیها در این سالها هدف ضربه سازمان اطلاعات سپاه قرار گرفتهاند که شکستهایشان را از چشم حجتالاسلام طائب میدیدند و اکنون به خیال آنکه این رویکرد با رفتن او پایان میپذیرد در حال جشن و پایکوبی هستند.
🔸 اما اینان متوجه نیستند که او کرسی ریاست خود را به کسی تحویل میدهد که در تمام این ۱۳ سال به نحوی ناظر بر این سازمان بوده و قطعاً با همین خطمشی این سازمان در مبارزه با مفسدان، براندازان، جاسوسان و سرویسها موافق و همراه است و اگر محالاً غیر از این بود مسئولیت رئیس قبلی این سازمان ۱۳ سال به درازا نمیکشید!
✅ از دشمنانی که زخمخورده از اطلاعات سپاه هستند اصلاً عجیب نیست که آرزوهای خود را در قالب خبر و تحلیل از چرایی و چگونگی تغییر مسئول این نهاد ابراز کنند، اما اگر به نام و پیشینه سردار کاظمی که اینک این مسئولیت را برعهدهگرفته است بیندیشند دیگر این ذوقزدگی نیمهتمام میماند.
🔹 قرار نیست اطلاعات سپاه نقاط قوتی را که در دوره حجتالاسلام طائب کسب کرده بود، کنار بگذارد و مثلاً در مقابل مفسدان، براندازان و جاسوسان غمضعین کند. بیشک قوتهای این نهاد تقویت و برای ارتقای کارآمدی آن خصوصاً در عرصههای نسبتاً جدیدتری، چون تهاجم اطلاعاتی به دشمن مجاهدت مضاعفی خواهد شد.
💢 طی این سالها مجموعه اطلاعاتی کشور خصوصاً در اطلاعات سپاه تلاش گستردهای را برای تأمین امنیت کشور خصوصاً با رویکرد آفندی -که حضرت امیر (ع) نسبت به بیتوجهی به آن هشدار میدهد که «ما غُزِیَ قَومٌ قَطُّ فی عُقرِ دارِهِم اِلّا ذَلّوا» - به کار بستند و کارآمدی همین رویکرد آفندی به اثبات رسید. ملت ایران قدردان این مجاهدتهاست و البته پاداش اصلی را خداوند متعال خواهد داد.
#سیاسی #امنیتی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴اصلاح اقتصادی باید در دولت قبل اتفاق میافتاد
▪️آثار تورمی اصلاح اقتصادی کوتاه مدت است
رئیسجمهور:
🔹ما کشور را در شرایطی تحویل گرفتیم که تورم ماهانه ۶۰ درصدی و کسری بودجه داشتیم و مواجه با رشد نقدینگی هم بودیم که اگر ادامه مییافت، شرایط اقتصادی دشوارتر میشد.
🔹اصلاح اقتصادی باید در دولت قبل اتفاق میافتاد و اگر یک سال زودتر این اتفاق میافتاد، هزینه کمتری برای کشور داشت.
🔹آثار تورم حاصل از اصلاح اقتصادی در زمان کوتاه از بین خواهد رفت.
◾️رئیسی: تلاش ما کنترل قیمتها در بازار است
رئیسجمهور:
🔹اگر اتحادیهها یا اصناف قصد افزایش قیمت کالاها را داشته باشند باید دلیل گرانی کالاها برای مردم روشن تبیین شود.
🔹هر گرانی دلیل خود را دارد، تفاوت بین ارز ترجیحی یا ارز آزاد مشخص است، اینکه هر ساعتی هر شرکتی بخواهد افزایش قیمت داشته باشد قابل قبول نیست.
🔹کنترل بازار و ثبات بازار از شرایط موفقیت اصلاح اقتصادی است.
🔹لایحه دو فوریتی برای مجلس تهیه کردیم که افزایش برخی از کالاها به سال بعد محول شود.
◾️رئیسی: ارز ترجیحی دارو قطع نمیشود
رئیسجمهور:
🔹دارو باید تحت پوشش بیمهها قرار گیرد، اما زیرساخت ما در بیمهها فراهم نیست.
🔹تا این زیرساخت فراهم نشود، ارز ترجیحی دارو قطع نمیشود.
🔹قیمت نان تغییر نمیکند، کار آزمایشی نان در استانها نتیجه خوب داشته است.
🔹میزان افزایش اجارهبها نباید بیش از ۲۵ درصد باشد.
🔹تا زمانیکه وضع کالابرگ الکترونیک قطعیت پیدا نکند شرایط پرداخت نقدی را ادامه میدهیم.
◾️رئیسی: کمبود بسیار جدی در تولید برق داریم
رئیسجمهور:
🔹باید در سال های قبل نیروگاه های متعددی در کشور ساخته میشد.
🔹ما از تولید برق به صورت کلان غافل نبودیم و کارهای عظیمی برای استقلال برق صنایع بزرگ آغاز شده است.
🔹مدیریت الگوی مصرف در زمینه برق در ادارات دولتی در حال اجرا است.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3