هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
☄علائم حتمی ظهور حضرت حجت(عج)
*امام صادق (ع) فرمود: پیش از ظهور قائم (عج) پنج نشانه حتمی است؛ یمانی، سفیانی، صیحه آسمانی، قتل نفس زکیه و فرورفتن در بیابان.
*«محمد بن مسلم» میگوید که از امام صادق (ع) شنیدم که فرمود «پیش از ظهور قائم (ع) از سوی خدا بلا و آزمایش به وجود آید، «ولنبلونکم بشی من الخوف و الجوع و نقص من الاموال و النفس و الثمرات»،«قطعاً همه شما را با چیزی از ترس، گرسنگی، زیان مالی و جانی و کمبود میوهها آزمایش میکنیم»، سپس فرمود «ترس از شاهان بنی فلان، گرسنگی از گرانی قیمتها و کمبود اموال، از کساد و رکود، تجارت و بهره اندک از آن و کاهش میوهها و محصول به خاطر خشکی زمین و برکت میوهها از آزمایشهای خداوند باری تعالی، پیش از ظهور مهدی (ع) است، پس دنباله آیه فوق را خواند «و بشرالصابرین » به صابران مژده بده.»، مژده از این نظر که در آن هنگام حضرت قائم (ع) به زودی خروج کند
═━⊱💬9⃣💬⊰══
هدایت شده از آرشیوکنفرانس اتحادیه عماریون
💬💬💬💬💬💬💬💬💬
جناب حجت الاسلام طالب پور
عــالی بود سپاس وخدا قوت
اجرتون با صاحب الزمان عج
ازهمـراهی همـه کاربــران
وادمین ها ومدیران ارجمند
گــروه هــای ولایــی
صمیمانه سپاسـگزاریم ....
پایان کنفـــــرانس
التماس دعای فرج
یا علی
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
قُلْ لِعِبَادِيَ الَّذِينَ آمَنُوا يُقِيمُوا الصَّلَاةَ وَيُنْفِقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلَانِيَةً مِنْ قَبْلِ أَنْ يَأْتِيَ يَوْمٌ لَا بَيْعٌ فِيهِ وَلَا خِلَالٌ
به بندگان مؤمنم بگو: نماز را بر پا دارند، و از آنچه روزی آنان كردهایم، پنهان و آشكار انفاق كنند، پیش از آنكه روزی فرا رسد كه در آن نه داد و ستدی است و نه پیوند دوستی و رفاقت. (سوره ابراهیم ، آیه ۳۱)
سلام علیکم
چقدر فرصت داشتیم تا با بهرمندی از فرصت حضور در نماز جماعت و جمعه بهرمند شویم ، قبل آنکه روزی فرا رسد که محافل نماز جمعه و جماعت و زیارت در سرتاسر جهان تعطیل شود، و معلوم نیست که اجل این مهلت را مجدد به ما بدهد، همانگونه که به بسیاری از مومنان این فرصت داده نشد.
🤲 از خداوند متعال عاجزانه می خواهیم مجدداً توفیق ، زیارت ، احیاء، اعتکاف و حضور در نماز های جمعه و جماعات را با محو ویروس منحوس کرونا به همه مشتاقان عنایت فرماید ، به برکت صلوات بر محمد و آل محمد.
من قاسم سلیمانی هستم.pdf
7.14M
📚 کتاب من قاسم سلیمانی هستم
📁 فایل پی دی اف
🖊 ناصرکاوه
#مکتب_سلیماني
#حاج_قاسم_سلیمانی
🆔 @sardar_shahid_soleimani
سقوط قیمت نفت و آینده منطقه!
🔹با شیوع ویروس #کرونا و تعطیل شدن صنایع، تقاضای جهانی برای خرید نفت خام کاهش یافت اما در پی افزایش سقف تولید نفت خام عربستان که شاکی از عدم همراهی روسیه با درخواست کاهش تولید نفت #اوپک_پلاس (+OPEC) بود، قیمت فروش نفت در جهان به شکل قابل توجهی سقوط کرد و به کانال ۱۰ تا ۲۰ دلار رسید آنهم در حالی که بودجه ۲۰۲۰ اغلب کشورهای نفتی بر مبنای نرخ ۵۰ تا ۶۰ دلاری تدوین شده و تداوم این شرایط می تواند پیامدهای ذیل را برای آنها به همراه داشته باشد:
🔸بروز کسری بودجه و ناتوانی در اجرای برنامه های عمرانی و خدماتی
🔸کاهش سطح رفاه عمومی
🔸تشدید سیاست های مالیاتی
🔸بروز نارضایتی های اجتماعی
(تظاهرات، اعتصاب ، شورش و ...)
🔹تجربه سال ها تحریم نفتی و کاهش خواسته و ناخواسته سهم نفت از بودجه ملی کشورمان موجب آسیب پذیری کمتر ایران در مقابل بحران اخیر شده اما به نظر می رسد که در سال جاری شاهد تحولات سیاسی قابل توجهی در منطقه و خصوصا حوزه جنوب خلیج فارس و شمال آفریقا خواهیم بود.
نوید کمالی | دبیر رسانه صبح صادق
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه
https://www.instagram.com/pedarefetneh2
⚙ پیرامون نامگذاری سال
در این نوشته قصد داریم یکبار برای همیشه به شبههای که هر سال و توأم با نامگذاری سال مطرح میشود پاسخ دهیم.
۱. همه اذعان داریم که ابتکار رهبری در استفاده احسن از نوروز و نامگذاری هر سال به حوزهای در علوم انسانی به جای درجا زدن بر تقویم حیوانی که پیشتر مرسوم بود، جای تحسین دارد.
۲. وظیفه رهبری، هدایت و راهنمایی، و وظیفه دیگران پذیرش و اجرا است.
حال در عدم اهتمام به نام سال، قصور و تقصیر ما متوجه خودمان (دولت و ملت) است، نه رهبر معظم انقلاب.
۳. توفیق و عدم توفیق نسبی است. قطعا دغدغهسازیهای رهبری به طور نسبی بر بخشهایی از مردم و مسؤلان مؤثر بوده و «گفتمان» اقتصاد مقاوتی را نهادینه کرده و پیشنیازهای آکادمیک آن را فراهم آورده.
۴. نامگذاری سال، در کنار سخنرانی سالانه اول فروردین در حرم رضوی، تعیین کننده سیاست کلان یک ساله جمهوری اسلامی است. طبیعی است که سنگربان نظان، از این فرصت برای تبیین و توجه دادن به مهمترین «مشکلات» پیش روی کشور استفاده کنند.
میشد در رویکردی فرصت طلبانه، رهبری نام سال را به اموری اختصاص دهند که پیشبینی رشد در آن حوزه داشته باشیم تا همه چیز را به نام خود بزنند. اما ایشان دقیقا دست روی نقاط چالشی و آسیبزایی میگذارند که باید ترمیم شود.
یعنی وقتی تحریم خارجی و بیکفایتی داخلی، اقتصاد ایران -و به تبع آن امنیت کشور- را سالهاست هدف گرفته، ایشان نیز از همان روزنه شلیک میکنند ولو آنکه به دلیل غفلت یا خیانت برخی، این تیرها ماشین جنگی دشمن را منهدم نکند.
۵. اولین و بزرگترین منتقد هزینههای زائد بنر و همایش و امثال آن شخص رهبر انقلاب است. هرچند به گواه مشاهدات، در سالهای اخیر به طور محسوسی از آن کاسته و حتی شاید محو شده باشد و البته طبق معمول حباب رسانهای آن مورد نیز بسیار بیشتر از واقعیت، و زمینهای برای تخریب است تا دلسوزی.
۶. نه فقط در دو سال اخیر (رونق تولید و جهش تولید) که از سال ۸۸ به طور پیوسته نامهای سال تماما حول یک موضوع، با واژه پردازیهای متفاوت بوده: #اقتصاد.
گواه این مطلب فهرست زیر است که پایان سخن نیز هست.
۸۸: حرکت به سمت اصلاح الگوی مصرف
۸۹: همت مضاعف کار مضاعف
۹۰: جهاد اقتصادی
۹۱: تولید ملى و حمایت از کار و سرمایهی ایرانى
۹۲: حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی
۹۳: اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی
[۹۴: دولت و ملت، همدلی و همزبانی]
۹۵: اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل
۹۶: اقتصاد مقاومتی، تولید-اشتغال
۹۷: حمایت از کالای ایرانی
۹۸: رونق تولید
۹۹: جهش تولید
#احمد_قدیری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
دیپلماسی کنترل جنگ افزارهای بیولوژیک ( تروریسم غیر متعارف).doc
158.2K
دیپلماسی کنترل جنگ افزارهای بیولوژیک
@ahlolbasar
تحلیل کوتاه شرایط فعلی عراق
در مورد تحركات اخير آمريكايی ها در عراق،چند نکته قابل تامل است:
احتياط همیشه شرط عقل است و نهادهای نظامی رصد دقيق تری از نقل و انتقالات نظامی دارند، ولی طبق رصدهای به عمل آمده از بعد رسانه ای، اين رسانه های سعودی یا همسوی با آنها هستند كه طبق برنامه به اين موضوع دامن می زنند و شايد هدفشان تحريك ايران يا گروههای نزديك به ايران برای حمله پيش دستانه به آمریکا باشد.
اكثر خبرهای اين روزها در آمريكا(به جز مقاله نيويورك تايمز)، چيز خاصی نيست و مطلب جديدی را دربر ندارد.
انتقال سامانه های پاتريوت به عراق، كاهش پايگاههای آمريكايی و انتقال سربازان به يكی دو پايگاه بزرگتر همگی جزو سياست ها و خبرهايی بودند كه در سه ماه گذشته رسما اعلام شده اند.
لازم است بدانیم بعد از حمله موشكی ايران به عين الاسد و اربيل(در انتقام شهادت حاج قاسم سليمانی) آمريكايی ها به اين نتيجه رسيدند كه پايگاههايشان فاقد دفاع موشكی لازم است وبرای حفاظت از نيروهايشان و با توجه به محدود و گرانقيمت بودن سامانه های ضد موشكی پاتريوت، تصميم گرفتند
اولا تعدادپايگاههايی را كه نيروهای آمريكايی درآنها حاضرند، كم كنند و ثانيا سامانه های جديدی را برای حفاظت موشكی از اين ۲ پايگاه به عراق اعزام كنند.
طبيعی است در دوره اين نقل و انتقالات و تخليه پايگاههای پراكنده، نيروهای آمريكايی آسيب پذير تر می شوند و در اين ایام طبيعی است كه حضور نظامی و احتياط های نظامی شان برای انجام بی خطر اين جابجايی ها افزايش يابد.
در اين ميان تنهاخبر جديد، گزارش نيويورك تايمز است مبنی بر اين كه ترامپ با پيشنهاد بررسی امكان حمله به كتائب حزب الله
(بدون صدور مجوز اقدام نظامی)، موافقت كرده است.
دلیل این افشاگری چه بود؟
اين افشاگری در آمريكايی كه همه نگران ديوانه بازی نظامی ترامپ هستند و حداقل دو مصوبه سنا و مجلس نمايندگان، ترامپ را از هر ماجراجويی عليه ايران برحذر می دارد، قابل درك است و لزوما به معنی نشت عمدی اطلاعات به منظور اجرای يك عمليات روانی مقدماتی و يا قريب الوقوع بودن يك درگيری نظامی در مقياس بالا نيست.
در شرايط كنونی آماده سازی های روانی در رسانه های آمريكايی برای يك درگيری وسيع نظامی در عراق كمتر به چشم می خورد و اين بيشتر رسانه های عربی يا فارسی همسو با عربستان هستند كه به موضوع دامن می زنند تا گروههای عراقی را به حمله به نيروهای آمريكايی در حال جابجايی تحريك كنند.
حتی امكان عملياتهای دروغين از سوی گروههای نزديك به عربستان هم برای ايجاد جرقه لازم برای شروع درگيری ها در منطقه وجود دارد.
برای نمونه انتشار خبر شهادت سردار قاآنی یا امیر پوردستان در شب گذشته یا حمله خمپاره ای به مقرهای آمریکادر روزهای قبل از این مدل است.
نکته دیگر اینکه باتوجه به این تجمیع نیروها به نظر می آید آمریکا به این زودیها به دنبال خروج از عراق نخواهد بود.
البته موارد گفته شده توجيهات رسانه ای است و اگر نهادهای نظامی و امنیتی شواهد متقن از آمادگی نظامی تهاجمی و قطعی دارند، موضوع متفاوتی است که جای بحث جدا دارد.
🔴هندسه و نظم جهانی در پسا کرونا
🔹آیا ویروس کرونا به عنوان یک پیشران، تغییر در هندسه و نظم جهانی را پُرشتاب میسازد؟ اگر چنین است، چه تصویری از هندسه و نظم جهانی در پسا کرونا میتوان ترسیم کرد؟
🔹رهبر معظم انقلاب در ۲۲ مرداد ۱۳۹۱ فرمودند: «وضعیتی که امروز در دنیا است یک وضعیت تحول است. اوضاع جهان در حال تبدیل به یک شکل جدید و هندسه جدید است.» در ادامه رهبر انقلاب به چهار نشانه برای تغییر در هندسه جهانی، شامل بیداری اسلامی، شکست برنامه آمریکا برای تسلط بر منطقه غرب آسیا، آینده مبهم اتحادیه اروپا و افول وجههی آمریکا، اشاره فرمودند. چهار نشانه مورد اشاره رهبر انقلاب را باید به مثابه چهار روند در نظر بگیریم و سیر آنها را قبل و بعد از کرونا بررسی کنیم. قطعا روند هویت خواهی دینی و اتکای به اسلام فزآینده شده است و تبلور آن را در گسترش بیداری اسلامی و موفقیتهای محور مقاومت در منطقه به وضوح میتوان مشاهده کرد. برنامه ریزی سه لایهی آمریکا شامل طرح خاورمیانه بزگ، خاورمیانه جدید و جنگ نیابتی برای تسلط بر منطقه غرب آسیا کاملا شکست خورده است و آمریکا در آستانهی اخراج از منطقه قرار گرفته است. روند ابهامات در آینده سیاسی، فلسفه و جهانبینی تمدن غربی به قدری فزآینده شده که مقامات و نظریه پردازان غربی نیز به آن اذعان دارند. پس از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، "دونالد تاسک" رئیس لهستانی شورای اروپایی گفت : «خروج بریتانیا می تواند آغاز ویرانی نه تنها برای اتحادیه اروپا بلکه برای کل تمدن سیاسی غربی باشد.» درباره روند چهارم، افول وجههی جهانی امریکا در زمان اوباما و به ویژه در دورهی ترامپ، کاملا پُرشتاب و مشهود شده است. آمریکا توانایی مدیریت بر پروندههای بزرگ را از دست داده است.
🔹با این شرایط در پسا کرونا، توجه به معنویت، دین اسلام و آموزههای اسلامی بسیار شتابنده خواهد شد. آمریکا در پسا کرونا، همانند اسلاف انگلیسی خود که بعد از جنگ جهانی دوم مجبور به ترک منطقه شدند، ناگزیر به خروج از غرب آسیا خواهد شد. چنانچه آمریکا اشتباه دیگری در عراق یا منطقه مرتکب شود، روند اخراج خود را سرعت خواهد بخشید. کرونا و مشکلات اقتصادی و روانی ناشی از این ویروس، از یک سو "درونگرایی و ملی گرایی" و از سوی دیگر "استقلال طلبیِ فروملی" را بر اروپا مسلط خواهد خواهد کرد. در پسا کرونا، هویت و موجودیت اروپایی در لبهی پرتگاه فروپاشی قرار خواهد گرفت. کرونا آمریکا را دچار شدیدترین بحرانهایِ اجتماعی، اقتصادی، سیاسی خواهد کرد. واشنگتن در پسا کرونا مجبور به درون گرایی و بحران زدایی خواهد شد. امواج درون گرایی در دو سوی آتلانیک به هم افزایی خواهند رسید و گسلهای استقلال طلبی حداقل در شانزده ایالت آمریکا فعال خواهد شد. بنابراین کرونا جهان را به قسمت تند پیچ تغییر رهنمون کرده است. از این رو در پسا کرونا، جهان به مرحله خروج از پیچ تغییر در هندسه و نظم جهانی خواهد رسید. از منظر سنن و قواعد الهی نیز این تغییر، محتوم به نظر میرسد انشاءالله.
🚩دکتر رضا سراج
🚨 عراق در جنگ جهانی چهارم
🔖 #مبانی_نظری
💢 همانطور که در گذشته بیان شد، جنگ جهانی چهارم، منازعهای است بین «ایمان به اللّه و کفر به اللّه». در واقع هر کجا که این دو در برابر هم قرار میگیرند، آنجا را میتوان یکی از نبردگاههای جنگ جهانی چهارم برشمرد.
جغرافیای این نبرد امروزه محدود به غرب آسیا نیست و نقاط مختلف جهان را در بر گرفته است اما غرب آسیا جزو مناطق پر اهمیت محسوب میشود.
💢 یکی از نقاط غرب آسیا که امروزه اتفاقات مهمی در آن رخ میدهد و هر از چندی در صدر اخبار جهان قرار میگیرد، «عراق» است.
ساختار سیاسی، ترکیب طایفهای، اختلافات مذهبی و... همگی باعث شده است که این کشور، یک منطقه پیچیده از نظر استراتژیک باشد.
از طرفی هم اعمال نفوذ آمریکا در دولت سازی این کشور بعد از جنگ خلیج و حمله آمریکا به عراق در دوره جرج بوش، شرایط را بغرنجتر کرده است.
🔍 جهت تحلیل بهتر شرایط این کشور و تاثیر آن بر سرنوشت کل جنگ، #استاد_حسن_عباسی جلسه ۴۲۲ کلبه کرامت را به بررسی نقش #عراق_در_جنگ_جهانی_چهارم اختصاص دادهاند.
این جلسه را میتوانید از پیوند ذیل دانلود کنید:
📥 b2n.ir/499676
🔰جنگ جهانی چهارم
📡 @worldwar4_ir
1.pdf
889.7K
✍️ «ایران در اندیشکدههای آمریکایی» 💢 نفوذ منطقهای و برنامه موشکی، 💢 «دکتر هادی ابراهیمی» #انگارههای_راهبردی @kooyesimorgh 🆔