هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
باثباتترین و شکنندهترین اقتصادهای جهان
صندوق صلح یک سازمان غیردولتی است که سالانه 174 کشور جهان را بر اساس میزان ثبات اقتصادی رتبهبندی میکند. از نظر ثبات همه کشورها باهم برابر نیستند. برخی کشورها ثروتمند، برخی فقیر، برخی ناامن، برخی امن، برخی با اختلافات داخلی زیاد و برخی با مناقشات کم هستند. در مجموع دادههای کشورها بر اساس شاخصهایی همچون اقتصاد، امنیت و قدرت سیاسی با یکدیگر مقایسه میشوند. در این تحقیق کشورهای جهان در 11 سطح تقسیمبندی شدهاند. سطح یک یعنی امتیاز 10 تا 19 به معنای باثباتترین اقتصادهای جهان هستند و سطح 11 یعنی امتیاز110 به بالا، به معنای بیثباتترین هستند. بر این اساس یمن، سومالی و کنگو بیثباتترین اقتصادهای جهان هستند و اروپای غربی به ویژه کشورهای شمال اروپا (فنلاند ، نروژ ، دمارک ، سوئد و ایسلند) در رده پایدارترین کشورهای جهان قرار دارند. بزرگترین اقتصادهای جهان یعنی ایالات متحده ، چین و ژاپن در میان 10 کشور باثبات جهان قرار ندارند. قاره آفریقا همچنان در لیست ناپایدارترینها است. ایران و ترکیه در سطح 8 جهان، یعنی جزو کشورهای نارنجی رنگ و تقریبا اقتصادهای شکننده قرار دارند.
هدایت شده از موسسه مصاف
13.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش جنجالی صدا و سیما درباره ارزپاشی و سکهپاشی دولت
✅ @Masaf
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
✍️علی کارگر
#ماینرها و برق یارانه ای#
خاموشی بزرگراهها یا خاموشی نوبه ای موضوعی است که این روزها همه مردم با آن آشنا هستند. کمبود برق و انرژی در شرایطی رخ داده است که به نظر می رسد با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس، دانشگاهها، خوابگاهها، استخرها و ... مصرف انرژی میبایست با کاهش مواجه باشد. یکی از مهمترین دلایلی که برای این موضوع ذکر شده است، فعالیت مجاز و یا غیرمجاز ماینرها برای استخراج بیت کوین میباشد.
مصرف یک دستگاه ماینر تقریبا معادل مصرف برق 24 خانواده می باشد. با توجه به اینکه فعالیت این دستگاهها مستمر میباشد در ساعات اوج مصرف فشار زیادی بر روی شبکه برق کشور ایجاد میکند. هزینه تولید برق در ایران چیزی حدود 5 تا 7 برابر هزینه ای است که در حال حاضر از مصرف کنندگان دریافت می شود. این موضوع باعث شد که دولت برای مدیریت مصرف، مجوز فعالیت ماینرها را با این شرط صادر کند که قیمت برق برای آنها به قیمت واقعی محاسبه شود.
در حال حاضر حدود 300 مکاوات توسط ماینرهای مجاز و بیش از 300 مگاوات نیز توسط ماینرهای غیرمجاز مصرف میشود. برخی کارشناسان میزان مصرف غیر مجاز برای این دستگاهها را تا حدود 500 مگاوات نیز تنخمین می زنند و شواهدی نیز برای این سناریو مطرح میکنند.
در حال حاضر که در اوج زمستان هستیم و مصرف سایر حاملهای انرژی بویژه گاز افزایش چشم گیری داشته است، سوخت مورد نیاز نیروگاهها در برخی از نقاط کشور برای جلوگیری از افت فشار گاز با سوخت های دیگر مانند گازوئیل و مازوت جایگزین میشود. سوخت جایگزین در برخی شهرها و از جمله کلان شهر تهران باعث افزایش آلایندهها شده است.
در حال حاضر ماینرهای غیر مجاز شناسایی و به مراجع قضایی معرفی می شوند و شرکت برق برای معرفی آنها جایزه 10 میلیون تومانی را تعیین کرده است ولیکن افزایش قیمت بیت کوین از حدود 7 هزار دلار به بالای 30 هزار دلار باعث شده است که سودجویان، منافع شخصی خود را بر منافع حیاتی عموم مردم ترجیح دهند. ذکر این نکته ضروری است که افزایش قیمت بیت کوین باعث شده که استخراج این رمز ارز حتی با قیمت برق آزاد بسیار سودآور باشد.
در شزایط فعلی دواقدام کاملا ضروری به نظر می رسد: اقدام اول اینکه با توجه به مصرف برق بالای این دستگاهها شرکت برق از روشهای فنی مانند بررسی میزان مصرف و یا استمرار مصرف بالا و ... نسبت به شناسایی متخلفین اقدام کند و به معرفی آنها توسط مردم بسنده نکند. دوم هم اینکه برخورد قضایی با مجرمین به گونه ای باشد که هم برای مجرم و هم برای ناظرین بازدارنگی لازم را ایجاد کند.
هدایت شده از محمدحسن ربانی
شمسالدین حسینی: دلاری به نام 4200 اصلاً در بودجه دولت نیست/ پولهای مخفی شده در بودجه دولت را آشکار میکنیم-
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1399/10/25/2432592/
آخرین خبر : ترکیب و اسامی اعضای هیأتعالی شورای وحدت اصولگرایان اعلام شد
تاریخ انتشار: 99/10/24 - 08:27
نامه نیوز/ عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری با اعلام ترکیب و اسامی اعضای هیأتعالی شورای وحدت، گفت: آقایان پورمحمدی، سیدرضا تقوی و محمدحسن ابوترابی فرد از جامعه روحانیت، آقایان محمدرضا باهنر، منوچهر متکی، اسدالله بادامچیان، شهاب الدین صدر و عبدالحسین روح الامینی از احزاب، آقای حسین الله کرم از رزمندگان هستند. البته جامعه مدرسین، جبهه پایداری، هیئات مذهبی، زنان و جوانان نیز قرار است نمایندگان خود را در آینده مشخص کنند.
شورای وحدت اصولگرایان هیأت عالی 17 نفره را تشکیل داده است تا آنها با شور و مشورت هم فرایند انتخابات را پیش ببرند. با احمد کریمی اصفهانی عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره ترکیب اعضای این هیأت گفتگو کردیم.
چه کسانی در هیأت 17 نفره شورای وحدت عضویت دارند؟
5 نفر به نمایندگی از احزاب، 3 نفر از جامعه روحانیت، 2 نفر از جامعه مدرسین، 2 نفر از زنان، 2 نفر از جوانان، یک نفر از هیئات مذهبی، یک نفر از رزمندگان و یک نفر هم از جبهه پایداری هیأت 17 نفره یا شورای سیاستگذاری را تشکیل می دهند. البته نام برخی اعضا مشخص شده و برخی نیز در آینده مشخص خواهد شد. اعضایی که تا به الان مشخص شدند، دارند جلسات را به طور منظم پیش می برند.
به طور مشخص می فرمایید که چه کسانی هم اکنون در هیأت عالی هستند؟
آقایان پورمحمدی، سیدرضا تقوی و محمدحسن ابوترابی فرد از جامعه روحانیت، آقایان محمدرضا باهنر، منوچهر متکی، اسدالله بادامچیان، شهاب الدین صدر و عبدالحسین روح الامینی از احزاب، آقای حسین الله کرم از رزمندگان هستند. البته جامعه مدرسین، جبهه پایداری، هیئات مذهبی، زنان و جوانان نیز قرار است نمایندگان خود را در آینده مشخص کنند. البته در جلسات نخست آقایان باهنر و بادامچیان به عنوان شخصیت های حقیقی شرکت می کردند که بعد مصوبه شد شخصیت حقیقی عضو ترکیب هیأت عالی نباشد بر همین اساس من و آقای ضرغام صادقی که امضای 7 حزب ملی و 3 حزب استانی را داشتیم و به نمایندگی آنها در جلسات می رفتیم، این نمایندگی به آقای باهنر و آقای بادامچیان داده شد. نکته دیگر آنکه آقای روح الامینی هم در شورای ائتلاف حضور دارد و هم در شورای وحدت.
به نظر می رسد که تعداد اعضای هیأت عالی شورای وحدت از 17 عضو به 21 عضو افزایش پیدا کرده و قرار است سه کرسی به نمایندگان شورای ائتلاف داده شود که آن 20 نفر به علاوه شخص آیت الله موحدی کرمانی ترکیب 21 نفره هیأت عالی را تشکیل می دهند، آیا این طور است؟
هیأت عالی یا در واقع شورای سیاستگذاری متشکل از 17 نفر بود، شورای ائتلاف هم اگر به این نتیجه رسید که به شورای وحدت بپیوندد می تواند طبق ساختار تعریف شده وارد شود. طبق این ساختار شخص حقیقی نمی تواند عضو هیأت عالی شود. هر کدام از آن سه نفر شورای ائتلاف به یک حزب وابسته هستند و اگر می خواهند عضو هیأت عالی شوند، کافی است 7 حزب ملی و 3 حزب استانی عضویت آنها را امضا کنند تا بتوانند به طور حقوقی عضو هیأت عالی شوند. به عنوان مثال جمعیت ایثارگران به علاوه 6 حزب ملی و 3 حزب استانی می توانند امضا کنند تا آقای حدادعادل به نمایندگی از آنها در ترکیب هیأت عالی حضور پیدا کند.
برخی چهره های اصولگرا در تهران و شهرستان ها ستاد انتخاباتی خود را اراه اندازی کردند، چقدر تضمین وجود دارد که آنها به مکانیزم شورای وحدت متعهد شوند؟
بستگی به تعهد افراد دارد، برخی ها ضمن آنکه در مجموعه ائتلاف ها وارد می شوند، ستاد انتخاباتی هم راه می اندازند که این کار بسیار زننده ای است چون کار خوبی نیست که طرف هم در فرایند وحدت باشد و هم متفرق کار کند.
شنیده شده که قرار است درخواستی به صورت کتبی، شفاهی یا طوماری از آیت الله رئیسی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری انجام شود، آیا این طور است؟
طبق نظرسنجی ها شانس آقای رئیسی بالاتر بقیه افراد است. اگر ایشان بیاید باعث وحدت حداکثری اصولگرایان می شود. حالا اینکه دعوت رسمی بنویسند یا خیر، هنوز قطعی نشده است.
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar
akhr.ir/7245905
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی موشکهای سپاه، هدف را نیست و نابود میکنند
@Farsna