🔻زمان كنار گذاشتن فطریه
سوال:
🔹زمان کنار گذاشتن فطریه و پرداخت آن، چه موقع است؟
جواب:
🔹از غروب شب عید فطر میتواند فطریه را بپردازد یا کنار بگذارد و بنابراحتیاط واجب، مکلف باید فطریه را پیش از نماز عید بپردازد، ولی اگر نماز عید نمیخواند، میتواند دادن فطریه را تا ظهر به تأخیر بیندازد و در صورتی که آن را از مال خود جدا کرده و کنار گذاشته، تأخیر در پرداخت چنانچه برای غرض عقلایی باشد و سهل انگاری محسوب نشود، اشکال ندارد و اگر کنار نگذاشته باشد نیز بنابراحتیاط واجب ساقط نمیشود و باید با قصد قربت و بدون نیت ادا و قضا، فطریه را بپردازد.
📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
✳️ فرزندآوری را جدی بگیرید
هدایت شده از موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
سلام امروز ختم صلوات داریم برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان عج و حضرت مسیح 🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼 سهم هر یک از شما بزرگواران ۱۲ تا صلوات است هر چقدر تونستید بفرستید مورد عنایت امام زمان عج باشید اللهم عجل لولیک الفرج 🤲🤲
✅ تذکر یک آخوند درست حسابی به یک آخوند......😂
دوربین هم فهمیده......
📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
16.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ نماهنگ زیبا و خنده دار برانداز
خیلی با حاله، نبینی عمرت به فنا رفته
#سزطان_سلطنت_طلبی
#سرطان_کوروش_پرستی
#خاندان_پلید_و_ایرانسوز_پهلوی_را_تطهیر_نکنید
#چاهزاده_رضا_پهلوی
#رضا_پالان_سگ_مزدور_انگلیس
#رضا_شاه_سگ_مزدور_انگلیس
📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
روز سي ام اَللَّـهُمَّ اجْعَلْ صِيامي فيهِ بِالشُّكْرِ وَالْقَبُولِ، عَلي ما تَرْضاهُ وَيَرْضاهُ الرَّسُولُ، مُحْكَمَةً فُرُوعُهُ بِالاُْصُولِ، بِحَقِّ سَيِّدِنا مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرينَ، وَالْحَمْدُ للهِِ رَبِّ الْعالَمينَ.
روز سي ام خدايا روزه ام را در اين ماه، مورد سپاس و پذيرش قرار ده، بر پايه آنچه تو و پيامبر آن را مي پسندد درحاليكه فروعش بر اصولش استوار باشد، به حق سرورمان محمّد و اهل بيت پاكش، و سپاس خداي را پروردگار جهانيان.
🌺🧚♀️نیایش صبحگاهی 🌺
خدایــــــــــادر اولین آدینه اردیبهشت ماه
وسیهمین روز از ماه مبارک رمضان
سرنوشت ما را خیر بنویس ،تقدیری مبارک
تا هرچه را که تو دیر می خواهی زودنخواهیم،
وهرچه را که تو زود میخواهیددیر نخواهیم
آمین به برکت صلوات بر حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ
و خاندان مطهرش 🌷🍃
بارالها بحق آخرین روز ماه مبارک رمضان
تمام مریضها راشفا ،تمام قلبهارا جلا
تمام مشکلات راحل ،تمام دعاها را مستجاب
تمام خانه هارا غرق درشادےو سرورکن
و طاعات ما را مقبول درگاه الهی قرار ده
مهربان خدایم در این ساعات پایانی ماه مبارک رمضان بر من منت گذارحاجات دوستانم را برآور،دستشان به شادی بگیر،در پناه خودت نگهشان دار
"آمیـــن" 🌼🍃
سلام به زندگى
سلام به عطر دل انگیزمحبت
سلام به معجزه لبخند
سلام به عشق و مهربانی
وسلاااا💖ااام به شما دوستان گرامی
اولین صبح اردیبهشت ماهتون دل انگیز
صدای پای عید میآید
و دل مومن بر سر دو راهی
آمدن عیـد رمضان و رفتن
ماه رمضان بلا تکلیف است
از آمدن آن یک ، دل شاد باشد
یا از رفتن این یک ، محزون
🌷طاعات و عبادات قبول
🌷پیشاپیش عید سعید فطر مبارک
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رفراندوم، اسم رمز اتاق فکر جاسوسپرور، علیه مشارکت حقیقی مردم!
■رفراندوم، وقتی از اتاق فکرهای جاسوسپرور در میآید، یاد فدک میافتیم!
■اولین سوءاستفاده از رفراندوم، در غصب فدک بود.
■در مشارکت حقیقی مردم، جایی برای احزاب باقی نخواهد ماند
📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
✳️ فرزندآوری را جدی بگیرید
♦️ در جمهوری اسلامی چه رفراندوم هایی برگزار شده است؟
🔹 انواع رفراندم را به ۳ دسته تقسیم کرد:
🔹 نوع اول؛ رفراندوم برای تعیین نوع حکومت. این نوع رفراندوم در سال ۵۷ در جمهوری اسلامی ایران برگزار شد و در هیچ جای دیگر از دنیا تاکنون برگزار نشده است. لازم به ذکر است که رفراندوم سال ۵۷، در حالت گذار قدرت برگزار شد. یعنی جمهوری اسلامی قبل از رسیدن به قدرت، این رفراندوم را برگزار کرد نه بعد از آن. زیرا هیچ حکومتی نیست که وقتی در قدرت است، خود را به رفراندم بگذارد و این کار به طور منطقی و عملی، محال است.
🔹 نوع دوم؛ رفراندوم برای قانون اساسی. در این رفراندوم قانون اساسی و اصلاحات آن به آراء عمومی گذاشته میشود که در جمهوری اسلامی ایران، یک بار سال ۵۸ خود قانون اساسی و یک بار سال ۶۸، اصلاحات آن به رفراندوم گذاشته شد.
🔹 نوع سوم؛ رفراندوم بر اساس قانون اساسی:
این نوع رفراندوم درون کشورها منطبق بر اصول قانون اساسی خاص هر کشور، برگزار میشود. طبق اصل ۵۹ قانون اساسی، «در مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، ممکن است اعمال قوه مقننه از راه همه پرسی و مراجعه مستقیم به آراء مردم صورت گیرد. درخواست مراجعه به آراء عمومی باید به تصویب دو سوم مجموع نمایندگان مجلس برسد.» بر اساس ماده ۳۶ این اصل، روند و شرایط برگزاری رفراندوم مشخص شده است. طبق این ماده، «رفراندوم با پیشنهاد رئیس جمهور یا صد نفر از نمایندگان مجلس و با تصویب دو سوم نمایندگان، قابل برگزاری است.» حسن روحانی هم در دوران ریاست جمهوری و هم در روزهای اخیر، مسئله رفراندوم را مطرح کرده است. سوال این است که چرا در طول ۸ سالی که رئیس جمهور بود، حتی یک بارهم درخواست رفراندوم را به طور رسمی ارائه نداده است؟ چرا فقط آن را در تریبون اعلام کرده و صرفا مانور سیاسی داده است؟
🔹 نکته دیگر این است که رفراندوم در مواردی قابل برگزاری است که خلاف قانون اساسی نباشد. مثلا اگر بخواهیم در موضوع حجاب رفراندوم برگزار کنیم، جدای از آنکه رای بیاورد یا نه، این کار خلاف قانون اساسی است. زیرا طبق اصل چهارم قانون اساسی «کلیه قوانین و مقررات مدنی، جزائی، مالی، اقتصادی، اداری، فرهنگی، نظامی، سیاسی و غیر اینها، باید براساس موازین اسلامی باشد. این اصل بر اطلاق یا عموم همه اصول قانون اساسی و قوانین و مقررات دیگر حاکم است». اگر قرار باشد قانون اساسی رعایت نشود، دیگر سنگ روی سنگ بند نیست و جامعه مدنی تبدیل به قانون جنگل میشود!
🔹 نکته دیگر این است که اگر قرار باشد برای تمام مسائل، رفراندوم برگزار شود؛ پس تکلیف قوانین چه میشود؟ نقش پارلمان در تصمیم گیری کجای کار است؟ رئیس جمهور چه نقشی دارد؟ مگر میشود برای هر موضوعی به آراء عمومی مراجعه کرد؟ در این صورت یک کشوری خواهیم بود که هر روز فقط انتخابات برگزار میکنیم و اصلا فرصت به اجرا نمیرسد. چه کسی پاسخگوی دو قطبیهای شدید بر اثر هر رفراندوم است؟ نکته مهمتر اینکه حد رفراندومها کجاست؟ چه کسی قرار است تعیین کند که تا کجا رفراندوم برگزار کنیم؟ چه تضمینی است که امروز یک رفراندوم برگزار شود و فردا دوباره خلاف آن از سوی عدهای دیگر درخواست نشود؟ در کجای دنیا کدام کشور اینگونه اداره میشود؟
🇮🇷 قرارگاه رفع شبهات و شناخت فتنه ها با جهاد تبیین
@rafeshobahatemajazi
🔴اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد