علم خود را برای قدرت یافتن اسلام مصرف می کنید یا قدرت گرفتن کفر؟
💠 استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
🔶 جوانی که دانش خودش را در ميدان اسلام بهکار میبرد و تا پای شهادت نيز ايستادگی میکند و موازنهٔ قدرت را به نفع اسلام تغيير میدهد و دستور «تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ» را اجرا میکند و در نتيجه در دل دشمن، ترس میاندازد _ مثل شهيد تهرانیمقدم که در جهت توليد و به نتيجه رسيدن سلاحهای موشکی و موشکهای دوربُرد ما ايستادگی میکند و حتی جان خود را در اين مسير تقديم میکند _ بسيار متفاوت است با کسی که همين دانش را به اروپا میبرد و با اين استدلال که "علم، جهانی است" در آنجا خدمت میکند. چنين کسی بصيرت ندارد و اين ميدان درگيری را نمیشناسد و نمیفهمد؛ بلکه سرمايهٔ علمیاش را در خدمت دشمن اسلام قرار میدهد و اين بسيار خطرناک است.
🔶 اگر در حال حاضر، غرب بر دنيا تسلط پيدا کرده است علتش اين است که با جمع کردن نخبگان ملتهای مختلف و سرمايه علمی آنان، بر جهان حکومت میکند. اين نخبگان اگر بصيرت داشته باشند هيچگاه نخبگی خود را در اختيار نظام سلطه قرار نمیدهند.
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
نظریه اجتماعی و جایگاه آن در تاسیس علوم اجتماعی انقلاب اسلامی.mp3
19.7M
از من زیاد پرسیده می شود که برای ورود به رشته جامعه شناسی چطور شروع کنیم؟
این کانال و موضوع مورد نظر آن، جامعه شناسی نیست بلکه «نظریه اجتماعی» است. چارچوب مفهومی نظریه اجتماعی که اهمیت فعلی آن در اندازه ای نیست که یک رشته تخصصی باشد و شاید هیچگاه هم این جایگاه را پیدا نکند، هدفش شناخت «تمایز جامعه ها از همدیگر و تعمیم آن تمایز به نهادهای اجتماعی» است. به این ترتیب، نظریه اجتماعی این ظرفیت را دارد که به دنبال تمایز جامعه ای باشد که انقلاب اسلامی به دنبال آن است با جامعه ای که مدرنیته ساخت آن را با علوم اجتماعی اش دنبال میکند و همینطور با جوامعی که حکمت عملی قدیم آن را هدف خود می دانسته است.
این فایل جلسه یک از یکی از دوره های درسی اینجانب است که در آن به جانمایی این چارچوب مفهومی در میان علوم اجتماعی و اهمیت آن پرداخته ام. در این جلسه تمام سعی بنده این است که توضیح دهم برای اینکه انقلاب اسلامی به علوم اجتماعی اش دست پیدا کند، قبل از شناخت نظریه های معرفت اجتماعی و مسائلی از این دست که فرد اصیل است یا جامعه و عامل و کنشگر در جامعه کیست و... که نام آن فلسفه علوم اجتماعی گذشته شده است، ما به شناخت نظریه اجتماعی اسلام نیازمندیم. چیزی که به گمان من شیعه همواره به آن التفات داشته است و با توجه به این موضوع بوده است که تمایز خود را در طول تاریخ با بقیه طرح های اجتماعی حفظ کرده است.
با امتنان حسین مهدیزاده
@social_theory
سهم اینستاگرام از کسب و کارهای اینترنتی فقط ٣ درصد
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
جهانِ پساکرونا
سهم اینستاگرام از کسب و کارهای اینترنتی فقط ٣ درصد 📌جهانِ پساکرونا👇 https://eitaa.com/joinchat/476
کل اقتصاد دیجیتال ما ۱۳۰۰ هزار میلیارد تومان است. اگر چه معتقدم در این عدد هم بزرگنمایی شده است. اما با فرض صحت این عدد، اندازه کل اقتصاد اینستاگرامی، ۳۹ هزار میلیارد تومان است. آیا می دانید که حدود ۲ میلیارد دلار یعنی ۶۰ هزار میلیارد تومان بابت ترافیک اینستاگرام توسط شرکت زیرساخت پرداخت می کنیم؟
حالا بماند که مردم برای استفاده خود چه حجمی را پرداخت می کنند به اپراتورها و شرکت زیرساخت.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
☑️ ترس پلتفرم تروریستی اینستاگرام از آرتین و آرشام
🔸 اینستاگرام هشتگ های مربوط به دو برادر کم سن و سال حادثه تروریستی شاهچراغ را محدود کرد! این درحالیست که هشتگ مهسا امینی یا هر کشته شده ساختگی یا واقعی اختشاشات اخیر بدون هیچ مشکلی فعال هستند!
#برای_آرتین #برای_آرشام
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
نابودی اسرائیل نزدیک است...
🔴 حجت الاسلام پناهیان درحرم شاهچراغ علیه السلام :منتظر موشکهای سپاه بر سر اسرائیل هستیم.
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
49.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 امام جمعه پردیسان قم : زیر بار آپارتمان سازی نخواهیم رفت.
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
اگه دولت عوض نشده بود الان تو سویه چهل و هشتم کرونا بودیم.😊
باید پونزدهمین دوز واکسن رو هم میزدیم.
الان هم روزی ۷۰۰ تا کشته میدادیم.
ولی الان اسمش آنفلونزا هست که دوسال قبل منقرض شده بود.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
مثل این مجموعه ی تولیدی باید تلاش کرد تا آقائیِ دلار شکسته شود!
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
📢 نُخبگیْ فقط نبوغِ ذهنی نیست؛ نُخبگی، به میزان فداکاری برای دین است. کسی که آمادهٔ شهادت است، نُخبه است.
💠 آیتالله میرباقری:
«نُخبگیْ فقط نخبگیِ ذهنی و نخبگیِ فکری نیست؛ کسی که تعلقی دارد که آمادهٔ شهادت است، نُخبه است.
نُخبگیْ به میزان فداکاری برای دین است. در تعریف نُخبگی، ظرفیتِ روحیْ کمتر از ظرفیتِ ذهنی نیست. نُخبگی، نُخبگیِ در تعلُّق است. نُخبه کسی است که علائقش علائقِ ممتاز است و تعلقُّ بالای روحی به اسلام دارد.»
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اعتراضاتِ بدن
تحلیل استاد جامعه شناسی دانشگاه علامه طباطبایی (ره) از اعتراضات
این حرف ها خروجی واقعی از جامعه شناسی و علوم انسانی منحطّ مدرن (غربی) است!!! اصالتِ بدن!!!
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
🔴 باورش سخته که دولت جمهوریاسلامی سال گذشته ۲میلیارد دلار هزینه کرده برای ترافیک اینستاگرام که تیشه به ریشه فرهنگ و تمدن و انقلاباسلامی بزنه!!!
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
حجاب و فقر.mp3
4.96M
◀️ بیحجابی غربی، پیامدِ نظام اقتصادی غربی است. فقری که در نظام سرمایهداری اتفاق میافتد، ضلع فرهنگیاش همین نوع پوشش غربی است و این دو (فقر طبقاتی و بدحجابی) دو روی یک سکهاند. آنها معتقدند همانگونه که از نیروی کار باید برای تولید ثروت استفاده کرد، از جاذبههای زنانه هم باید برای تولید ثروت استفاده کرد و پوشش نباید مانع این امر بشود.
◀️ حجاب، اصل در "ایمان و کفر" و اصل در "انقلابی و غیرانقلابی بودن" نیست، ولی از فروعات و واجبات دینی و جزئی از سبک زندگی دینی است که غربیها آن را به لبه درگیری تمدنی تبدیل کردهاند. حجاب را نباید غیرتمدنی معنا کرد.
◀️ راه اصلیِ مقابله با مُنکَر، مقابله به اقامهکنندگان منکر است. شرّ اصلی و منکَر اصلی در هر دورانی، «فرعون و هامان و قارون و بلعم باعورا»های آن دوران هستند.
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
فقه اخلاق و کلام (1).mp3
16.48M
🎧 آیتالله میرباقری | پاسخگویی به مسائل مستحدثه، نیازمندِ بسط تفقه به عرصۀ اخلاق و اعتقادات
(در افتتاحیۀ مدرسه معارفی درایه، ۱۴۰۱/۷/۱۹)
🔹 یکی از خلأهای ما در عرصه تفقه این است که مسائل مستحدثه را فقط از منظر "فقه احکام" بررسی میکنیم نه از منظر "فقه اخلاق" و "فقه حکمت".
🔹 موضوعات نوپدید، قبل از اینکه احکام حقوقی و تکلیفی داشته باشند، احکام اخلاقی و کلامی دارند. فیالمثل #بانک و #بورس قبل از اینکه حکم فقهیشان استنباط شود، باید حکم اخلاقی و کلامیشان باید استنباط شود.
اگر پیچ و مُهرۀ بانک و بورس را باز کنید و تحلیل کنید، به مبانی اخلاقی و کلامی در چارچوب الگوی توسعه غربی خواهید رسید. مناسبات اخلاق توسعه و اعتقادات توسعه در بانک و بورس و امثال آنها حضور دارد.
🔹 ملاحظۀ فوق در مسئله کنترل جمعیت هم قابلتطبیق است؛ در این مسئله هم بیشتر، از منظر فقه احکام تعیین تکلیف میکنیم نه از منظر #تفقه_جامع.
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
💬
🔻آیا میدانید تو استان سیستان و بلوچستان مساجد اهل سنت زنانه ندارن و مني که به عنوان خبرنگار از سر کنجکاوی وارد یکی از مساجد شدم رو نزدیک بود قيمه قرمه کنن :)
حالا عبدالحميد برای ما از آزادی زنان حرف میزنه :))))))))))
👤 Fatemehaal
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
⭕️ در برابر سخنان مولوی عبدالحمید مراقب باشیم که!
👆توصیه های دقیق استاد قنبریان
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
هدایت شده از وحید یامین پور
🔸️احتمالاً خوشایندتان نیست، اما خیلیها نمیدانند با ساختارهای جهانی جدید در ورزش، وزارت ورزش و جوانان دخالتی در مدیریت تیمهای ملی فوتبال ایران نداشته و صرفاً عضو افتخاری مجمع فدراسیون فوتبال است!
طی سالهای دهه ۹۰ با تغییرات اساسنامه های فدراسیونها، حاکمیت دولت بر ورزش قهرمانی تقریباً به صفر رسیده و نقش وزارتخانه به توزیع کننده پول محدود شده.
بنا بود با سند ۲۰۳۰ شبیه آنچه نقض حاکمیت ملی در ورزش اتفاق افتاده در آموزشوپرورش و برخی دیگر از شئون سیاسی هم رخ بدهد.
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از حسین زمانی میقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جناب شریفی زارچی هستن (مدیر اپلیکیشن ماسک و از موثرین ستاد ملی کرونا!!! و لیدر امروز اغتشاشات داعشجویی شریف) اعتراف میکنه که بدون هماهنگی ۴۳ تا شهر رو سیاه کردیم.... دروغ گفتیم!!! و وزارت بهداشت و ستاد کرونا رو به این نتیجه رسوندیم که این شهرها رو قرنطینه کنن! بعد از اون ۴۳ تا ۲۰ تا رو که وضعیتشون بهتر شده بود رو نمودار کردیم دادیم به رییس جمهور و مجوز قرنطینه ۱۶۰ شهر دیگه رو گرفتیم!!!
پ ن : اون زمان که اعتراض و انتقاد میکردیم به ستاد کرونااا متهم به ضدولایت میشدیم اینا اونجا ولایتمداری میکردن😊
اغتشاشات امروز و ماجرای زیست مجازی و عواقبش یکی از نتایج دروغهای اون روزهاست...
@hzamanim
جهانِ پساکرونا
جناب شریفی زارچی هستن (مدیر اپلیکیشن ماسک و از موثرین ستاد ملی کرونا!!! و لیدر امروز اغتشاشات داعشجو
ضرورت ایجاد ساختاری در فقه برای تحلیل نظریات و حوادث مستحدثه
زمانی که "نظریه ی کروناهراسی و حکمرانی مجازی" رو در قالب کتابچه ای منتشر کردیم متهم به ضدیت با ولایت فقیه شدیم؛ لکن حالا که مثل کنترل جمعیت ماجرا روشن تر شده و این روزها تربیت شدگان حکمرانی مجازی را در کف خیابان مشاهده می کنیم؛
آیا وقتش نرسیده است که بعد از تحمیلِ چندین تحلیلِ غلط از موضوعات و حوادث مستحدثه ی کلان و چشیدن این همه آسیب از این تحلیل های غلط(مثل کنترل جمعیت، کرونا، بانک، بورس و...) ساختار فقهی خود را برای تحلیل موضوعات(نظریات و حوادث جدید) عوض کنیم؟ آیا اصلا ساختار منقح شده ای داریم؟تا کی می خواهیم عقب بایستیم و به گزارش و تحلیل نظام کارشناسی غربی(مدرن) از موضوعات و حوادث اعتماد کنیم؟ تا کی می خواهیم بنشینیم و موضوعات را تکه تکه برایمان تعریف و تحلیل کنند؟ تا کی می خواهیم به جای تفقهِ جامع و فقه حداکثری، فقهِ احکام و فقه حداقلی را معیار سنجش مطلوبیت نظریات جدید قرار دهیم؟ تا کی می خواهیم موضوع را بر اساس مخالفت با فقهِ احکام بجای موافقت با حداکثری، مورد سنجش قرار دهیم؟ آیا نباید در تحلیل یک نظریه به خاستگاه و ارزش های حاکم و غایت آن توجه نمود؟ آیا با تجزیه ی فرآیند بانک به مضاربه و.. کار درست می شود؟ آیا شهرت یک نظریه در یک موضوع واحد در دنیای رسانه دلیل بر صحت آن نظریه نسبت به نظریات هم موضوع است؟ و....
چقدر دیگر از نداشتن ساختار برای تحلیل و شناخت موضوعات مستحدثه آسیب ببینیم تا ساختاری تنظیم شود؟
✍ مهران فر
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از تجویزهای صندوق بینالمللی پول برای اقتصاد ایران، افزایش نرخ ارز بوده است. خاطرم هست چند سال پیش مدیر بخش خاورمیانه و آسیای مرکزی IMF رسما توصیه کرد که ایران "برای کنترل نرخ تورم، نرخ رسمی ارز را تا سطح نرخ بازار افزایش دهد". نئولیبرالهاای وطنی نیز همین نسخه را پیاده کردند و قیمت ارز را افزایش دادند و ارزش ریال را بیش از پیش تضعیف کردند. یکی از استدلالهای واژگونی که برای این کار از طرف آقای مسعود نیلی ارائه شد، این بود که افزایش نرخ ارز در جهت حمایت از تولید داخلی در برابر رقبای خارجی و توسعه صادرات است. در این سخنرانی که سال ۹۷ در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ارائه شد، به بررسی منطق حاکم بر این استدلال پرداختهام. اخیرا دیدم که اینبار، نئولیبرالهای ریشدار سخنان IMF و جناب نیلی را تکرار میکنند. بازبینی این ۷ دقیقه خالی از لطف نیست.
@syjebraily
عده ای از رفقای حزب اللهی فکر میکنن با تغییر تصمیم گیران، مشکلات ریشه ای کشور حل میشه، مشکل از تصمیم سازان و نظام کارشناسی است که تو همه ی دولت ها همیشه بوده و هستند!!!
پورمحمدی و مدنی زاده در سازمان برنامه و بودجه نمونه ای از این تصمیم سازان و کارشناسان هستن که با نگرش و ایده های غربی در همه دولت ها حضور داشتند.
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
فاتحه بخوانید: برگزاری کارگاه متاورس در قم!!!
با این ها آموزش ها، کم کم دارند ذهن ها را برای زندگی در متاورس آماده می کنند.
به نظر بسیاری از فقها پرداخت پول برای خرید زمین در متاورس جایز نیست.
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069