✍ نوه ی آیت الله مصباح یزدی:
تقریباً ۴۵ دقیقهای به اذان مغرب و عشا مانده بود. رفته بودم منزل حاجآقا به ایشان سری بزنم. تنها بودند؛ حتی حاجخانم هم نبودند. احوالپرسی همیشگی و خوشوبشی کردیم. حاجآقا از من خواستند چیزی برایشان بیاورم.
میخواستند بگویند متکا را بیاور که کلمهاش یادشان نیامد! چند ثانیه کشید. مقداری که گذشت متوجه شدم و متکا را برایشان آوردم.
سرشان را انداخته بودند پایین. غرق فکر شدند. چند دقیقهای سکوت شد. رو کردند به من و بغضآلود و با صدای لرزان گفتند: « آدم گاهی اوقات کلمه به این سادگی که شاید هزاران بار در طول زندگی با آن سروکار داشته، یادش میرود، اگر روزی به ما گفتند که خدایت کیست و یادمان رفت آن موقع چه خاکی بر سر کنیم؟ اگر گفتند که امامت کیست و یادمان رفت، اگر گفتند کتابت چیست و یادمان رفت! آنجا باید چه کنیم؟»
آن بغض سنگین اشک شد و کمکم از چشمانشان سرازیر شد. این سؤال را تکرار کردند. گفتند: «چه کار کنیم؟»
فکر میکردم این پرسش مقدمه توضیحی است، اما دیدم ادامه دارد. باز هم مرتب از من پرسیدند. «به نتیجه ای رسیدی؟ فکر کردی؟» همزمان خودشان هم حال معنوی دیگری پیدا کرده بودند.
نزدیک اذان شد. از وضو که برگشتند دوباره با بغض و اشک پرسیدند: «خب! به نتیجه ای رسیدی چه کار کنیم؟» مبهوت مانده بودم. رفتند سمت چوبلباسی. عطرهای دمدستیشان را آنجا میگذاشتند. صدای اذان شان در خانه پیچید. وقتی نزدیک سجاده شدند، بغضشان ترکید. به پهنای صورت اشک میریختند.
گفتند: «شما که جوابی به این سؤال ندادی! اگر پرسیدند اسم خدایت کیست اگر یادمان رفت چه کنیم. اما فکر میکنم این «علی علی» گفتنهای ما در طول زندگی که هر جا توانستیم و از دستمان برآمد، مدام گفتیم «علی علی» این «علی علی» گفتنها ما را رها نمیکند. ما را ول نمیکنند.
امیرالمؤمنین (علیه السلام) به جایش میآیند و جواب این «علی علی» گفتنها را میدهند. اگر هم یادمان برود به ما یادآوری میکنند.»
بعد بلافاصله گفتند: «اگر در این دنیا ایمانمان را امانت بدهیم دست امیرالمؤمنین (علیه السلام) به شرطی که ایمان را خراب نکرده باشیم... بگوییم این امانت خدمت شما آن لحظه و جایی که من احتیاج دارم، این را به من برگردانید؛ بعید میدانم امیرالمؤمنین کسی باشد که بخواهد از امانت نگهداری نکند و حتماً آدم امینی است. مهم این است که ما ایمانمان را امانت دهیم. این علی علی گفتنها آنجا کار خودش را میکند.
🌷 #هر_روز_با_شهدا🌷
#شهيد_بیحساب_و_كتاب....
🌷آیت الله حق شناس، در مجلسی که بعد از شهادت احمدعلی داشتند بین دو نماز، سخنرانیشان را به این شهید بزرگوار اختصاص داده و با آهی از حسرت که در فراق احمد بود، بیان داشتند: "اين شهيد را دیشب در عالم رویا دیدم. از احمد پرسیدم: چه خبر؟ به من فرمود: تمام مطالبی که از برزخ و.… میگویند حق است. از شب اول قبر و سئوال و… اما من را بیحساب و کتاب بردند. رفقا! آیت الله بروجردی حساب و کتاب داشتند. اما من نمیدانم این جوان چه کرده بود؟ چه کرد که به اينجا رسید؟!"
🌹خاطره اى به ياد شهید معزز احمدعلی نیری
[معرفى كتاب: كتاب "عارفانه" زندگينامه و خاطرات عارف شهيد احمدعلى نيرى]
#زن_عفت_افتخار
#مرد_غیرت_اقتدار
#در_محضر_بزرگان
🔸ترسوها جزء یاران امام زمان (ع) نیستند. نیروهایی که امام زمان (ع) دارند، نیروهای تارک امر به معروف و نهی از منکر نیستند. حضرت، نیروهای ترسو را نمیپذیرد. این همه مسائل که پیش میآید، برای غربال شدن و انتخاب نیروهای به دردبخور برای ایشان است. حضرت کسانی را لازم دارد که با هر منکری مقابله کنند و هیچ منکری را توجیه نکنند. سیصد و سیزدهتایی که انتخاب میشوند کسانی هستند که هر جا وظیفه دیدهاند قاطع برخورد کردهاند. هر کس بترسد و مثل آن کسانی بشود که از نهر طالوت آب خوردند، دیگر صلاحیت ندارد. این، سیرِ حرکتِ عالَم است.
مرحوم آیتالله حائری شیرازی
✨﷽✨
✅ قبولی عمل
بهترین راه برای تشخیص قبولی عمل، مراجعه انسان به درونِ خویشتن است.
الآن همه ما به خوبی می توانیم بفهمیم این نمازی كه صبح خواندیم قبول شد یا نه، چون قرآن درباره اثر نماز فرمود:
﴿إِنَّ الصَّلاَةَ تَنْهَی عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنكَرِ﴾.
اگر انسان در این مدت بین صبح تا ظهر به چند امر امتحان شد و سرافراز از این امتحان ها برآمد، خدا را شاكر باشد كه آن نماز قبول شد و اگر _ خدای ناكرده _ در بین این دو نماز، تن به آلودگی داد، مطمئن باشد كه این نماز قبول نشد.
قبول_كلامی نیست؛ گرچه صحیح_فقهی است یعنی اعاده و قضا ندارد؛ اما آن اثر كلامی را كه ﴿تَنْهَی عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنكَرِ﴾ باشد ندارد. انسان به خوبی می تواند بفهمد كه نماز او قبول شد یا قبول نشد.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه نساء جلسه 68
تاریخ: 1371
✍من و شما اگر به گناهانی که شیوع پیدا کرده است راضی باشیم، همان آثار گناه را برای ما هم مينویسند، ولو آن گناهان را انجام نداده باشيم.
جشنهايي که برای عقد و عروسیها گرفته ميشود، و فسادهایی در آن انجام ميشود. حالا عده ای هستند اهلش هستند، آنها ضررش را ميبينند و ما فعلاً با آنها کاری نداریم؛ ولي یک عدهای ظاهر الصلاح هم مينشينند و ميگویند: «اگر بخواهیم بلند بشويم و از این مجلس برویم، بد ميشود و صاحب مجلس ناراحت می شود». عزیز من! بد ميشود؟ برای کی بد ميشود؟ تو که اینجا نشستی، خدا راضی نیست. امام زمان علیه السلام راضی نیست. ائمه علیهم السلام راضی نیستند. قرآن از تو شکایت ميکند. اينها همه از بودن تو اینجا ناراضیاند.
آن وقت تو ميگويي اگر بلند بشوم، صاحب خانه بدش ميآید؟ خدا ناراضی، پیغمبر ناراضی، انبیا ناراضی، اولیا ناراضی، قرآن ناراضی، اينها را تحمل ميكنی تا فاميل راضی باشد؟ برای این که فلانی از تو خوشش بیاید؟ آن وقت تو مؤمن هم هستی؟ اسم خودت را مؤمن ميگذاری؟
🎤برگرفته از سخنراني آيت الله ناصري
🏴پیام رئیس جمهوری برای شهادت نیروهای ارتش:
فرزندان ایران در دفاع از حریم میهن جان فدا کردند
▪️مسعود پزشکیان ضمن تسلیت شهادت دلیران وطن تصریح کرد، فرزندان ایران در دفاع از حریم میهن جان فدا کردند.
👈به گزارش روابط عمومی ارتش، مسعود پزشکیان رئیس جمهور، درپی شهادت چهارتن از کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران در اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی، با صدور پیامی نوشت: فرزندان ایران در دفاع از حریم میهن جان فدا کردند، شهادت دلیران وطن را به دلاوران ارتش، جان برکفان فراجا، خانوادههای معظم و مردم قهرمان تسلیت میگویم.
▪️رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دشمنان ایران بدانند این مردم سلحشور در دفاع از خاکشان بی هیچ هراسی ایستادهاند و پاسخ هر حماقتی را با تدبیر و هوشمندی خواهند داد.
⭕رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیتالله امام خامنه ای صبح امروز در دیدار خانوادههای شهدای امنیت:
🔹شرارت دو شب پیش رژیم صهیونیستی نه باید بزرگنمایی شود و نه کوچکانگاری. باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد. باید قدرت و اراده و ابتکار ملت ایران و جوانان کشور را به آنان فهماند.
🔸کیفیت فهماندن قدرت و اراده ملت ایران به رژیم صهیونیستی را باید مسئولان تشخیص دهند و آنچه را که صلاح این ملت و کشور است انجام گیرد.
📩 رهبر انقلاب: در مورد حرکت شرورانه دوشب پیش رژیم صهیونیستی، هم بزرگنمایی غلط است هم کوچکانگاری/ باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد / قدرت و توانایی و ابتکار و اراده ملت ایران را باید به آنها بفهمانیم
🔹️ رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار خانوادههای شهدای امنیت:
✏️ مطلب دوم مربوط به این حرکت شرورانهای است که دو شب پیش اینجا انجام دادند. خب، یک غلطی کرد، خودشان هم البته بزرگنمایی میکنند. بزرگنمایی آنها غلط است اما توجه داشته باشید کوچکانگاری آن هم غلط است. اینکه ما بگوییم: «نه؛ چیزی نبود، اهمیتی نداشت» این هم غلط است.
✏️ بایستی خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد. اینها دچار خطای محاسباتیاند نسبت به ایران. اینها ایران را نمیشناسند، جوانان ایران را نمیشناسند، ملت ایران را نمیشناسند، قدرت و توانایی و ابتکار و اراده ملت ایران را هنوز درست نتوانستهاند بفهمند؛ این را ما باید به اینها بفهمانیم.
✏️ کیفیت کار را مسئولین ما باید تشخیص بدهند و درست بفهمند آنچه که صلاح این کشور و این ملت هست آن را انجام بدهند. [صهیونیستها] باید بدانند ملت ایران کیست، جوانان ایران چگونهاند، این فکر، این انگیزه، این رشادت، این آمادگی که امروز در ملت ایران وجود دارد، خود این امنیتساز است. این را بایستی حفظ کنیم. ۱۴۰۳/۸/۶
⭕️آیا شبکه های اجتماعی تبدیل به سلاح جنگ رسانه ای شده اند؟
🔹شبکه های اجتماعی به طور فزاینده ای به سلاحی قدرتمند در جنگ رسانه ای تبدیل شده اند. این امر به دلایل متعددی اتفاق افتاده است:
1️⃣دسترسی گسترده و سرعت انتشار: شبکه های اجتماعی به میلیاردها نفر در سراسر جهان دسترسی دارند و اطلاعات در آنها با سرعت نور منتشر می شود. این امر به افراد و گروه ها اجازه می دهد تا پیام های خود را به سرعت و به طور گسترده به مخاطبان هدف برسانند.
2️⃣نفوذ در افکار عمومی: شبکه های اجتماعی می توانند به راحتی افکار عمومی را شکل دهند و بر باورها و نگرش ها تاثیر بگذارند. الگوریتم های این پلتفرم ها به گونه ای طراحی شده اند که محتوا را بر اساس علایق کاربران فیلتر می کنند، که می تواند منجر به ایجاد "حباب های فیلتر" شود و افراد فقط با اطلاعاتی مواجه شوند که با دیدگاه های آنها همسو است.
3️⃣انتشار اطلاعات نادرست و تبلیغات هدفمند: شبکه های اجتماعی می توانند به راحتی برای انتشار اطلاعات نادرست، شایعات و تبلیغات هدفمند استفاده شوند. این امر می تواند به طور قابل توجهی بر افکار عمومی تاثیر بگذارد و به تشدید تنش ها و اختلافات در جامعه منجر شود.
4️⃣جنگ اطلاعاتی و عملیات نفوذ: شبکه های اجتماعی به عنوان ابزاری برای جنگ اطلاعاتی و عملیات نفوذ توسط دولت ها، گروه های تروریستی و سایر بازیگران بدخواه مورد استفاده قرار می گیرند. آنها می توانند از حساب های جعلی، ربات ها و سایر تکنیک ها برای انتشار اطلاعات نادرست، ایجاد تفرقه و تضعیف اعتماد به نهادهای مختلف استفاده کنند.
5️⃣ تحریک احساسات و قطبی شدن: شبکه های اجتماعی می توانند به راحتی احساسات کاربران را تحریک کنند و به قطبی شدن جامعه منجر شوند. این امر می تواند به تشدید تنش ها و درگیری ها در جامعه منجر شود و به طور قابل توجهی ثبات اجتماعی را به خطر بیندازد.
6️⃣تهدید به حریم خصوصی و امنیت: شبکه های اجتماعی می توانند به عنوان ابزاری برای جمع آوری اطلاعات شخصی کاربران مورد استفاده قرار گیرند. این اطلاعات می تواند برای اهداف مختلفی مانند جاسوسی، تبلیغات هدفمند و دستکاری افکار عمومی مورد استفاده قرار گیرد.
💬در نتیجه:
🔸شبکههای اجتماعی به طور فزاینده ای به سلاحی قدرتمند در جنگ رسانه ای تبدیل شده اند. این پلتفرم ها می توانند برای انتشار اطلاعات نادرست، تحریک احساسات، قطبی شدن جامعه و تضعیف اعتماد به نهادهای مختلف مورد استفاده قرار گیرند. بنابراین ضروری است که کاربران و دولت ها آگاهی خود را در مورد این تهدیدات افزایش داده و اقدامات لازم را برای مقابله با آنها انجام دهند.
⭕️6لایه پدافندی مقاومت در برابر شرارت
🔹حملات رژیم صهیونیستی در فضای عمومی و رسانهای ایران تا حد زیادی نادیده و حتی به سخره گرفته شد. انتظار افکار عمومی داخلی رژیم و نیز کسانی که در معرض بمباران رسانهای بلوک غرب هستند این بود که صدا و نیز سیمای حمله رژیم برای آنها مشروعیتبخش و مقبولیتساز باشد، اما آنچه در عمل پیاده شد با اتکا به پدافند چند لایه جمهوری اسلامی نتوانست مؤثر و نتیجهبخش باشد. اما آیا پدافند جمهوری اسلامی بهعنوان محور اصلی مقاومت صرفا نظامی است؟ این نوشته سعی دارد بر این نکته تأکید کند که قدرت و قوت اصلی ایران نه صرفا در بخش نظامی، بلکه در زنجیره تواناییهایی است که تولید قدرت کرده و متجاوز را از تجاوز به مرزهای جغرافیایی و عقیدتیاش پشیمان میکند.
1️⃣ لایه قدرت نرم و دیپلماسی عمومی
بازدارندگی فعال جمهوری اسلامی بهعنوان نخستین مؤلفه که میتواند متوقفکننده هر طرح حمله و خدشه به کیان ایران اسلامی و منافع آن باشد، مبتنی بر قدرت نرم و البته استمرار قدرت درونی به بیرون مرزهایش است؛ بهنحوی که میتواند کشور متخاصم را از درون دچار چالشهای جدی کند.
پس محاسبه چالشهای محتمل و انداختن چرتکه هزینه - فایده برای تقابل با ایران در نهایت باعث کمرنگ شدن و حتی انصراف از توطئههای زیادی شده است.
2️⃣ لایه امنیتی و اطلاعاتی
توان امنیتی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی در راستای فرصتسازی و تهدیدسوزی توانسته است اثرات ملموسی بر آرایش منطقهای و جهانی قدرت بگذارد. اصولا در این چندماه با استراتژی باز کردن مشت رژیم و پر کردن دست مقاومت طرحهای متعددی به اجرا درآمده که حجم قابلتوجهی از آن بازگو نشده و شاید هم هیچوقت نشود. این رویکرد سربازان گمنام امام زمان(عج) برخلاف تاکتیک رژیم صهیونیستی است که علاقه وافری دارد ناداشتههایش را برای افکار عمومی فاکتور کند و هر تصور و توهمی را که خریدار دارد، بفروشد تا اندوخته اعتبار تهی خود را افزایش دهد. بر این اساس، سعی میکند با طرح مسائل امنیتی و اطلاعاتی که عموم مردم توان صحتسنجی و راستیآزمایی آن را ندارند، از خود قهرمان بسازد.
3️⃣ لایه سیاسی و دیپلماسی فعال
رئیس دستگاه دیپلماسی کشور در 2هفته برای ایجاد دیوار دفاعی متکی بر پیامهای سیاسی به 12کشور سفر کرد؛ بهگونهای که پس از 17سال به بحرین و پس از 14سال به مصر و پس از 10سال به اردن پا گذاشت. عراقچی که در مذاکرات برجام داستان «خودکار» از او همهگیر شده بود، اینبار «پرکار» و در میدان ظاهر شد و قدم گذاشتن در میانه آتش بیروت، از او تصویری مقتدرانه و با صلابت در جهان اسلام ساخت.
4️⃣ لایه نظامی و انتظامی
در روزی که موشکهای رژیم صهیونیستی به مرزهای کشور ورود کرد، واحد گشت فراجا در گوهر کوه خاش نیز بر اثر حملات تروریستی به خاک و خون کشیده شد. تضعیف نظامی و انتظامی ایران بهصورت توأم در دستور کار محور شرارت قرار دارد. این حملات با هدف کمرنگ کردن مجاهدتها و موفقیتهای نظامی و انتظامی مقاومت است. فیلمهای منتشره بهخصوص از شرق تهران، نشان از موفقیت سامانه کنترل آتش الکترواپتیکی و راداری دارد که توانسته حملات را خنثی کند.
5️⃣ لایه اقتصادی
کنترل ارز و بازار و مدیریت عرضه و تقاضا مولفه مهم حیات اقتصادی در جنگ ترکیبی است که اثرات خود را بر معیشت و میزان مصرف عمومی میگذارد. هرگونه ضعف و ناترازی در این حوزه میتواند پاشنه آشیل در تنشهای مختلف باشد و باعث فشار به حاکمیت شود.
نکته قابل توجه اینکه برخلاف دفعات قبل که شایعات باعث هجوم به پمپ بنزینها میشد، بهگفته سخنگوی صنف جایگاهداران در روز گذشته، وضعیت عادی و به دور از شلوغیای در پمپ بنزینها وجود داشته و مراجعات هیجانیای شکل نگرفته است.
6️⃣ لایه اجتماعی
مهمترین لایه که زیرساخت تمام لایههای بالایی است حوزه اجتماعی است. اجتماع، موتور محرکه بخشهای مختلف و پیشران پیشرفت و توسعه است. هرگونه ناامیدسازی و انگیزهربایی از جامعه باعث کنشگریزی و عدممشارکت مردم میشود و قدرت ملی را کاهش میدهد. توجه به انسجام اجتماعی و پایش و مراقبت مداوم از آن تضمینکننده حرکت کلی کشور به سمت قلههای پیشرفت و ترقی است.
واکنشهای مردمیای که شخصا دیدهام و جامعهای که با آن همزیستی دارم در برابر مهاجم خارجی کاملا حساس بوده و آماده پیکار و رویارویی با اوست. رژیم صهیونیستی با اقدام اخیرش عملا حجم بالای تنفر و انزجار از خود را در جامعه ایران تولید کرد و سرمایهگذاری رسانهای و تصویری را که در طول سالهای گذشته با امید به همراهی اجتماعی صرف کرده بود، سوزاند. واقعیت رژیم صهیونیستی، منزجرکنندهتر از تصویر رسانهای است که از خود نشان میدهد و این تجربه برای کشورهایی که در کنار این غده سرطانی زندگی میکنند، ملموس است.
⭕️دو پایه اصلی استحکام حزبالله لبنان
🔹به خاطر داریم وقتی عماد مغنیه که شهید سلیمانی او را «اعجوبه» طرحریزی میخواند، در دمشق به شهادت رسید، خیلی از دوستان با ناراحتی و خیلی از دشمنان با خوشحالی گفتند «کمر حزبالله و سیدحسن نصرالله شکست».
🔸عماد مغنیه با همه بزرگیاش به شهادت رسید اما جنگ سوریه و عدم حضور عماد و در عین حال پیروزی حزبالله در آن، ثابت کرد حزبالله خیلی بزرگتر و توانمندتر از عماد مغنیه است.
🔹چرا چنین است؟ دلیل آن بزرگی و عمق و تدبیر عالی در تأسیس یک سازمان و یک جریان است...حزبالله براساس یک ایده مرکزی بسیار محکم تشکیل شده است. این ایده مرکزی اعتقاد به ضرورت برپایی حکومت صالحان ـ وعده قرآنی که در آیات مختلف آمده ـ در عصر غیبت با اعتصام به اصل «ولایت فقیه» است.
🔸نکته دیگر، در تداوم جهاد و تداوم فکر جهاد است. حزبالله از زمان تأسیس اولیه در سال ۱۳۶۱ و تأسیس جامع در سال ۱۳۶۳ تا همین روزها یعنی در همه دوره ۴۰ یا ۴۲ ساله خود، هیچگاه از «معرکه» دور نبوده است.
💬هیچ قدرتی نمیتواند به روند دستیابی حزبالله به تسلیحات بیشتر و مدرنتر آسیب بزند؛ هیچ قدرتی نمیتواند حزبالله را از موقعیت کنونی سیاسی در لبنان که مؤثرترین است، جدا نماید. حزبالله و جبهه مقاومت با قدرت بیشتر، صحنه تحولات آینده را رقم خواهند زد. اندکی صبر کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این وقیح را ببینید. حالا فهمیدید چرا چاکران درگاه امپریالیسم در ایران این قدر از این ارز نمادین خشمگین اند و اینجا و آنجا لیچار می بافند؟
🔻تضعیف نقش دلار در جهان، تهدیدی برای دموکراسی شد! همینقدر وقیح ...
▫️ ۱ آبان ۱۴۰۳ | پاتل، سخنگوی وزارت خارجه امریکا در واکنش به تلاش بریکس برای تضعیف نقش دلار و ارائه جایگزین برای سوئیفت:
👈🏻 ایجاد جایگزین برای سوئیفت و تضعیف نقش دلار، تهدیدی برای دموکراسی است! زیرا که این اقدامات غالبا از طرف نظام های اقتدارگرا دنبال میشود! و در نتیجه هنجارها و ارزش های نظم دموکراتیک تضعیف و فضایی برای اقدامات ضد دموکراتیک ایجاد میشود! لذا ما نمیتوانیم اجازه رخداد آن را بدهیم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 “اسرائیل حق دارد ایران را بمباران کند.
ایران حق ندارد به بمباران اسراییل جواب دهد”
قانون جدید روابط بینالملل
👈🏻 این بی پدر نخست وزیر انگستان است. خیلی رک و صریح می گوید اسرائیل حق دارد ایران را بمباران کند ولی ایران حق ندارد پاسخ بدهد. دنیای وحشی های خونخوار زورگوست. بمب اتم را بسازید.
🇬🇧 UK Prime Minister Keir Starmer:
"Israel has the right to bomb Iran; Iran has no right to respond to Israel's attacks"
🔘«پیوست امنیتی»
🔹عملیات هوایی صهیونیست ها در بامداد شنبه گذشته تقریبا هیچ دستاوردی برای آنها در ایجاد بازدارندگی یا تغییر توازن منطقهای نداشت.
🔸به نظر میرسد فرماندهان ارتش اشغالگر قدس قبل از این عملیات روی دو احتمال متفق القول بودند:
احتمال شکست عملیات ، بدون نتیجه بودن عملیات.
🔹بنابراین طبیعی ست برای همپوشانی و هم افزایی عملیات نظامی ، هنگام طراحی آن "پیوست رسانهای" ، "پیوست سیاسی" و خصوصا "پیوست امنیتی" طراحی کرده باشند.
🔸می توان از قرائن حدس زد حمله تروریستی تفتان یکی از "پیوست های امنیتی" رژیم صهیونیستی برای عملیات هوایی این رژیم در ایران بوده .
🔹بنابراین یکی از ابعاد فرمایش رهبر معظم انقلاب که تاکید داشتند :" کیفیت فهماندن قدرت و اراده ملت ایران به رژیم صهیونیستی را باید مسئولان تشخیص دهند و آنچه را که صلاح این ملت و کشور است انجام گیرد"، می تواند محاسبه دقیق امکان سنجی مهار همین "پیوست ها" توسط مسئولان نظامی، امنیتی و سیاسی کشور خصوصا در"شورای عالی امنیت ملی" ست.
🔸همیشه فکر می کنم می توانیم در اوج حساسیت و غیرت برای دادن پاسخ سریع به صهیونیست ها ناخواسته قطعه ای از پازل دشمن برای یک "پیوست امنیتی" باشیم.
امروز ایران سربلند محتاج "شهروند مسئول" است.
⭕️این کجا و آن کجا!
🔹رژیم صهیونیستی به دنبال دستاوردسازی و فرار از فشار افکار عمومی داخلی سرزمینهای اشغالی بامداد دیروز، شنبه 5 آبان ماه از شروع حمله به اهداف نظامی در ایران، در واکنش به عملیات وعده صادق 2 خبر داد. این اقدام تنشزا پس از چند هفته جنگ روانی و تهدید به حمله مرگبار، غافلگیرانه و همهجانبه (هستهای، نفتی، نظامی، ترور مقامات)، نقاطی از مراکز نظامی در استانهای تهران، خوزستان و ایلام را مورد هجوم قرار داد که با رهگیری و مقابله موفق سامانه یکپارچه پدافند هوایی کشور مواجه شد. اگر وعده صادق ۲ نمایانگر قدرت آفند ایران بود، دفاع جانانه بامداد دیروز پدافند ایران فراتر از محاسبات دشمن و بسیار پرقدرت ظاهر شد. بی دلیل نیست که «رویترز»، ایران را سیاهچاله پدافندها و دنیا را متحیر قدرت پدافند ایران میداند. این رسانه بینالمللی به این نکته اشاره میکند که به راستی «گنبد آهنی» لقبی است که شایسته پدافند ایران است. وقتی دنیا فروریختن پیشرفتهترین سامانههای پدافندی و فرودآمدن یکی پس از دیگری موشکها از سوی ایران را در تلآویو دیده است، ناگزیر سطح عملیات دیروز صهیونیستها را با سطح عملیات وعده صادق ۲ قابل مقایسه نمیداند.
🔸وبگاه عبریزبان «اسرائیل هیوم» در نظرسنجیای که در کانال رسمی خود قرار داد، از صهیونیستها این سؤال را مطرح کرد که نظرشان نسبت به حمله اخیر به ایران چه بود؟ در این نظرسنجی، کانال اسرائیل هیوم به ترتیب سه گزینه ۱ـ پاسخ مناسبی بود، ۲ـ پاسخ ضعیفی بود و ۳ـ نمیدانم را برای پاسخ به این پرسش عنوان کرد که در نتیجه، ۷۵ درصد صهیونیستها گزینه دوم را انتخاب کردند. در کانال صهیونیستی «اخبار آنلاین و بدون سانسور» نیز طی یک نظرسنجی، عنوان شد که نظر شما درباره پاسخ اسرائیل به حمله ایران چیست؟ گزینه اول، پاسخ سست و ضعیف، گزینه دوم، پاسخ قوی، گزینه سوم، پاسخ سنجیده و گزینه چهارم، پاسخ ناامیدکننده. در این نظرسنجی نیز ۴۱ درصد گزینه اول، یعنی پاسخ سست و ضعیف و ۴۰ درصد گزینه چهارم، یعنی پاسخ ناامیدکننده را انتخاب کردهاند که در مجموع نارضایتی ۸۱ درصدی از نوع واکنش ارتش رژیم صهیونیستی از سوی صهیونیستهای ساکن سرزمینهای اشغالی را نشان میدهد. عدهای بر تار شیطان میتنند چون عنکبوت/ عدهای بر حق و جاویدند اما این کجا و آن کجا؟
🔹نکته پایانی اینکه با وجود عدم موفقیت مورد انتظار رژیم صهیونیستی در رسیدن به اهداف این حمله، همچون همیشه نظام جمهوری اسلامی ایران، پس از بررسیهای لازم براساس اصل حکمت، عزت و مصلحت، اتفاقات را رصد و بدون شتابزدگی حکیمانه تدبیر میکند. در وضعیت کنونی، باید تمرکز بر تثبیت اعتماد به تدبیر و تصمیم نظام، ارتقای اعتماد به نفس ملی با برجستهسازی قدرت دفاعی کشور و همچنین یادآوری ادعاها و جا زدن رژیم از لافهای قبلیاش باشد.
⭕️تحلیلی کوتاه از بیانات روز گذشته مقام معظم رهبری حضرت امام ایت الله خامنه ای درباره حمله اسرائیل
🔹اگر بخواهیم تحلیلی مختصر از بیانات رهبر انقلاب درباره حمله اخیر اسرائیل به ایران داشته باشیم، اینگونه است که اسرائیل درباره حمله اش به ایران بزرگنمایی می کند؛ یعنی این حمله بر خلاف ادعاهای دشمن نتوانست آسیبی به ایران و زیرساخت های نظامی اش وارد کند، و رژیم کودک کش بسیار کوچکتر از آن است که بتواند ایران را مستاصل نماید؛ اما در عین حال کوچک انگاشتن اقدام دشمن از سوی ما نیز درست نیست؛ مسئولان قطعا آن را جدی خواهند گرفت و با استفاده از تجربه حاصل از این تقابل اقدامات لازم را انجام خواهند داد. نکته مهم بعدی اشاره ایشان به عدم شناخت دشمن از توانایی های ایران و اشتباه محاسباتی اسرائیل بود، که لازم است این خطای محاسباتی به هم بخورد و این را ما باید به آنها بفهمانیم. اشاره بر فهماندن این مسئله به دشمن در واقع تاکید بر دادن پاسخ مقتضی و قوی به اقدام شرورانه اسرائیل است.
🔸مهمتر از همه در این خصوص اما، توجه دادن مردم، رسانه ها و فعالان فضای مجازی به این مسئله است که هر تصمیمی در خصوص انتقام و کیفیت آن را مسئولان باید تشخیص بدهند. یعنی این تخصص و وظیفه آنها است، لذا انتشار تحلیل ها و مطالب هیجانی و بی مبنا در فضای مجازی که در تضاد با تدابیر تصمیم سازان و تصمیم گیران متخصص در این حوزه است قطعا و یقینا مردود است، همانطور که خالی کردن دل مردم و بر هم زدن امنیت روانی جامعه برای جذب فالور یا جلب توجه بیشتر، کاری بسیار ناپسند خواهد بود.
🔹از این رو فعالان عاقل و دلسوز در رسانه ها و شبکه های اجتماعی، باید مطالب تولیدی خود را صرفا با مواضع اصولی نظام، بیانات صریح رهبری و بیانیه های وزارت خارجه و نیروهای مسلح که دیدگاه رسمی جمهوری اسلامی را منتشر مینمایند تطبیق بدهند. رهبری قبلا نیز تاکید کرده بودند در پاسخ به دشمن تعلل نمیکنیم و شتابزده هم نمیشویم. یعنی انتقام را آنچنان که متخصصین امر تشخیص میدهند در زمان و مکان مناسب از دشمن خواهیم گرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عملکرد پدافند را چگونه ارزیابی میکنید؟
⭕️چرا شبکههای اجتماعی و پیام رسان ها در جامعه باید مدیریت شوند؟
▫️ دلایل مدیریت شبکههای اجتماعی و پیامرسانها در جامعه عبارتند از:
▪️شبکههای اجتماعی و پیامرسانها ابزارها و سلاحهای شناختی قدرتمندی هستند که میتوانند تأثیر قابل توجهی بر ادراک، شناخت و رفتار مردم در جامعه داشته باشند. با این حال، بدون محدودیتهای مناسب، این پلتفرمها میتوانند منجر به پیامدهای منفی بسیاری شوند. در اینجا چند دلیل برای اعمال محدودیت برای شبکههای اجتماعی و پیامرسانها در جامعه آورده شده است:
1️⃣مقابله با اطلاعات نادرست و انتشار شایعات:
• شبکههای اجتماعی میتوانند به سرعت اطلاعات نادرست و شایعات را منتشر کنند که میتواند منجر به ایجاد وحشت، تنشهای اجتماعی و حتی خشونت شود.
• محدودیتها میتوانند به کنترل انتشار اطلاعات نادرست و تأیید صحت اخبار کمک کنند.
2️⃣ حفاظت از کودکان و نوجوانان:
• کودکان و نوجوانان به دلیل عدم بلوغ و تجربه کافی، در برابر محتوای نامناسب و سوءاستفادههای آنلاین آسیبپذیرتر هستند.
• محدودیتها میتوانند به فیلتر کردن محتوای نامناسب، جلوگیری از دسترسی به سایتهای خطرناک و حفاظت از کودکان در برابر آزار و اذیت آنلاین کمک کنند.
3️⃣ جلوگیری از ترویج نفرت و خشونت:
• شبکههای اجتماعی میتوانند به عنوان ابزاری برای ترویج نفرت، خشونت و تبعیض علیه گروههای خاص مورد استفاده قرار گیرند.
• محدودیتها میتوانند به حذف محتوای نفرتآمیز، مسدود کردن حسابهای مرتبط با گروههای افراطی و جلوگیری از تحریک خشونت کمک کنند.
4️⃣ حفاظت از حریم خصوصی:
• شبکههای اجتماعی میتوانند اطلاعات شخصی کاربران را جمعآوری و ذخیره کنند که میتواند به سوءاستفاده و نقض حریم خصوصی منجر شود.
• محدودیتها میتوانند به تنظیم نحوه جمعآوری و استفاده از اطلاعات شخصی کاربران و حفاظت از حریم خصوصی آنها کمک کنند.
5️⃣مبارزه با جرایم سایبری:
• شبکههای اجتماعی میتوانند به عنوان ابزاری برای انجام جرایم سایبری مانند فیشینگ، کلاهبرداری و انتشار بدافزار مورد استفاده قرار گیرند.
• محدودیتها میتوانند به نظارت بر فعالیتهای مشکوک، شناسایی و دستگیری مجرمان سایبری و جلوگیری از انجام جرایم سایبری کمک کنند.
6️⃣ حفظ نظم و امنیت عمومی:
• شبکههای اجتماعی میتوانند به عنوان ابزاری برای سازماندهی و انجام تظاهرات و اعتراضات مورد استفاده قرار گیرند که میتواند به بینظمی و ناامنی عمومی منجر شود.
• محدودیتها میتوانند به کنترل انتشار اطلاعات مرتبط با تظاهرات، جلوگیری از تحریک خشونت و حفظ نظم و امنیت عمومی کمک کنند.
7️⃣ ارتقای سلامت روان:
• استفاده بیش از حد از شبکههای اجتماعی میتواند به سلامت روان کاربران آسیب برساند و منجر به افسردگی، اضطراب و انزوا اجتماعی شود.
• محدودیتها میتوانند به تشویق کاربران به استفاده متعادل از شبکههای اجتماعی و ارتقای سلامت روان آنها کمک کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نورمن فینکلشتاین، نویسنده و محقق یهودی چند روز قبل، دلیل فاجعهبار بودن نبرد زمینی با حزبالله برای ارتش رژیم صهیونیستی را اینطور توضیح داد:
▫️ «اسرائیل در بازیهای ویدیویی خیلی خوب است. پشت کامپیوتر نشستن و کشتن مردم در واقعیت، نه فقط مجازی؛
▫️ آنها در این کار خیلی خوب هستند! آنها بهترین قاتلان جمعی هستند. اما جنگ واقعی؟ کار آنها نیست!»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظه اصابت بمب و هلاکت تروریستها توسط پهپاد نیروی زمینی سپاه