یا شَدِیدَ الْقُوىٰ وَ یَا شَدِیدَ الْمِحالِ، یَا عَزِیزُ یَا عَزِیزُ یَا عَزِیزُ، ذَلَّتْ بِعَظَمَتِکَ جَمِیعُ خَلْقِکَ فَاکْفِنِى شَرَّ خَلْقِکَ،
یَا مُحْسِنُ یَا مُجْمِلُ یَا مُنْعِمُ یَا مُفْضِلُ، یَا لَاإِلٰهَ إِلّا أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّى کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ فَاسْتَجَبْنا لَهُ
وَنَجَّیْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَکَذٰلِکَ نُنْجِى الْمُؤْمِنِینَ، وَصَلَّى اللّٰهُ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿شهیدی که زمین با او حرف میزد!
شهید#حسینعلی_عالی♥️🕊
20.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سفری به شگفتیهای درون بدن انسان! 🤯
قرآن کریم در «سوره حجر آیه ۸۶»
می فرمایند؛
« إِنَّ رَبَّكَ هُوَ الْخَلّاقُ الْعَلِيمُ»
« بهيقين، پروردگار تو، آفرينندهی(بسیار خلق کننده ی) آگاه است»👌
VID-17008985907-1700898709233.mp3
1.35M
چه کسانی میتوانند تا آخر کنار ولی خدا بمانند؟
این صوت را خوب گوش و عمل کنیم تا ان شاء الله از غربال های آخرالزمانی سربلند بیرون بیاییم و در فتنه های آینده نلغزیم
دشمنان به خوبی به عامل شکست نقشه های شومشان در ایران و منطقه که رهبری حکیمانه ی امام خامنه ای هست پی بردند و با استفاده از عوامل نفوذیشان در داخل کشور و حتی در بدنه ی جبه ی انقلاب سعی در تخریب شخص رهبری دارند
این سخنان شهید سلیمانی را فراموش نکنیم که والله والله والله از مهم ترین شعون عاقبت به خیری رابطه ی قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمیست که امروز سکان این انقلاب را به دست گرفته همچنین علامه ی حسن زاده ی آملی در مورد رهبری فرمودند این رهبر عظیم الشأنتان را دوست بدارید عالمی، رهبری،دینداری،مومنی،موحدی، سیّاسی،دینداری،انسان ربانی، پاک،منزه،کسی که دنیا شکارش نکرده و نقل هست که در جایی دیگر دو زانو جلوی رهبری نشستند و ایشان را مولا خطاب کردند و رهبری به ایشان فرمودند این کار را نکنید و علامه حسن زاده ی آملی در جواب فرمودند اگر یک مکروه از شما سراغ داشتم این کار را نمیکردم.
امام رضا علیهالسلام:
هر كه نمىتواند كارى كند كه به سبب آن گناهانش زدوده شود، بر محمّد و خاندان او بسيار درود فرستد؛ زيرا صلوات گناهان را ريشهكن مىكند.
الأمالی للصدوق: ۱۳۱/۱۲۳
🔰 عصبانیت تلویزیون موساد از تعامل سازنده بر سر کابینه
🔸شبکه ماهواره وابسته به سرویس جاسوسی موساد از تعامل رئیسجمهور با ارکان نظام در معرفی کابینه عصبانی شد. نکته قابل تأمل و عبرت آموز، نویسنده تحلیل تلویزیون بدنام اینترنشنال است؛ مرتضی کاظمیان همکار سابق بیبیسی که تا مدتها خود را ملی- مذهبی وانمود میکرد. وی عضو شورای فعالان ملی مذهبی و مقیم ساکن لندن است و قبل از بازداشت در فتنه 88 و فرار از ایران، به اسم اصلاحطلبی با نشریات زنجیرهای مانند جامعه، توس، خرداد، فتح، اعتماد، اعتماد ملی، سرمایه، یاس نو، آفتاب، نامه، میهن همکاری میکرد و پس از فرار، همکار سایتهای جرس (جنبش راه سبز) و روز آنلاین شد. او سپس به بیبیسی فارسی و رادیو فردا سرویس داد و نهایتاً در تشدید چرخه سقوط و تباهی، به عضویت تحریریه شبکه صهیونیستی ایران اینترنشنال درآمد؛ شبکهای که به اذعان دو تحلیلگر ارشد صهیونیست، مواضع موساد را پوشش میدهد.
🔸کاظمیان در تحلیلی آمیخته با عصبانیت برای اینترنشنال نوشت: کابینه پیشنهادی پزشکیان، شرکت سهامی با مدیریت رهبری است. فهرستی که مسعود پزشکیان به عنوان وزرای پیشنهادی خود به مجلس معرفی کرده به شکلی قابل حدس، با حداکثر رایزنی با رهبر جمهوری اسلامی پیشنهاد شده است.
🔸او ضمن اذعان به برنامه شکست خورده منافقین برای ایجاد دوگانگی در نظام و تقابل رئیسجمهور و رهبری میافزاید: کسانی که با امید به اصلاح و بهبود شرایط بحرانی، پشت پزشکیان ایستادند، چهقدر میتوانند از این کابینه راضی باشند؟ نیمنگاهی به فهرست پیشنهادی پزشکیان برای وزارتخانهها، ارزیابی دقیقتری بهدست میدهد. از وزرای کلیدی سیاسی و امنیتی او آغاز کنیم. پزشکیان به شکل قابل تأملی اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات دولت رئیسی را به عنوان وزیر پیشنهادی در همین وزارتخانه معرفی کرده است.
🔸به اجمال، برخلاف تمام هیاهوهای رسانهای و تبلیغاتی نزدیکان و حامیان پزشکیان درباره نحوه انتخاب کابینه، تنها نیمی از گزینههای پیشنهادی او از دل کارگروههای مشهور و مشارکت ۴۰۰ تن خارج شده است. توپ انتقاد از دولت پزشکیان، در زمین حامیان اوست. چهرهها و جمعیتهای سیاسی که بهجای تقویت جنبش اعتراضی و نیروی مقاومت در جامعه مدنی، امید به بهبود و اصلاح شرایط را تبلیغ و تکثیر کردند
تـ♡ــوکیستیکه
بهیادتپسازهزارانسال
جهان،
قیامتیازجنساربعیندارد…🏴
🪧#اربعین 🇮🇷🇮🇶
⏪ کابینه معرفی شد دعوای سهمخواهان ادامه دارد
▪️معرفی وزرای پیشنهادی دولت به مجلس، جنگ قدرت و سهمخواهی را در اردوگاه اصلاحات ـ اعتدال شدت داد.
▪️روز گذشته، به دنبال ارسال لیست وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم به مجلس از سوی رئیسجمهور، مدعیان اصلاحطلبی جنگ روانی گستردهای را برای اصولگرا نمایاندن وزیران پیشنهاد شده کلید زدند. یکی از اهداف آنها فرار از مسئولیتپذیری و پاسخگویی نسبت به عملکرد خود در زنگ حساب است.
▪️چنانکه قبلا خود را تضمین روحانی اعلام کردند و دولت وی را رحم اجارهای خواندند اما بعد از تصاحب قدرت و تحمیل فجایع تاریخی و سوءمدیریت عمدی، گفتند دولت روحانی، دولت ما نبود و ربطی به ما نداشت. این بار هم مدعیان اصلاحات خیال شوم جای خالی دادن از مسئولیت عملکرد خود را دارند.
▪️پیش از این هم غنیمتطلبی از پزشکیان به حدی رسیده بود که مدعیان اصلاحات ـ اعتدال به جان یکدیگر افتاده بودند و به اذعان یکی از آن مدعیان، شعار «برای ایران» قبل از انتخابات به «برای وزارت» تبدیل شده است.
▪️گزارشها حاکی است، حسابهای کاربری که در توئیتر از آذری جهرمی و ظریف حمایت میکردند، به دلیل عدم رضایت از ترکیب پیشنهادی وزرا، خبر از استعفای ظریف دادهاند تا هم پزشکیان را تحت فشار قرار دهند وهم یک دعوای زرگری برای تایید وزرا از مجلس و فرار از پاسخگویی در آینده راه بیاندازند.
▪️جاهطلبان مدعی اصلاحات دولت را نردبانی برای ادامه اجرای اهداف شوم خود در دولت روحانی میبینند و ازسهمخواهی دست نکشیدهاند. رئیسجمهور و مجلس نباید به آنها اعتماد کنند.
📛 نکات مهم
غالب وزرای کابینه خروجی شورای راهبری جناب ظریف هست. باقی هم سهام خاتمی و کارگزاران و لاریجانی و حسن روحانی و.... میباشند.
سر و صدای اصلاحطلبان به چندجهت است:
اول اینکه :
نتوانستند برخی محکومان و مجرمان امنیتی به صندلی وزارت برسانند تا بقول خودشان کار را تمام کنند.
دوم:
این کابینه مطلوب جریان اصلاحات هم هست اما از همین اول با انتقاد به آن و اپوزیسیون نمایی میخواهند هم در قدرت باشند و هم منتقد آن باشند تا از پاسخگویی به عملکرد خود در آینده راه فراری داشته باشند
سوم:
از دعوای زرگری نباید غافل شد.
به نظر میرسد موضوع استعفا ظریف می تواند یک ظاهری داشته باشد و یک پشت پرده
ظاهر این قضیه همینی است که در خبرها دیدیم وخواندیم که جواب استعلام های ایشان به جهت دو تابعیت بعضی از افراد خانواده و پرونده اش گذشته منفی بوده ولذا ظریف محترمانه استعفا داده!
ولی نباید از پشت پرده این استعفا غافل شد این کار می تونه دقت وحساسیت زیاد نمایندگان مجلس روی بررسی و تایید وزرای پیشنهادی را تا حدی کم کند ومسیر هموارتری را برای رای آوری وزرای پیشنهادی فراهم کنه و البته بعد از گذشتن از سد مجلس، کار این تیم برای چیدن معاونتها (که اهمیتش اگر بیشتر از وزرا نباشد کمتر نیست) خیلی راحتر خواهد بود.
مهمترین چیز در سفر اربعین اینکه از میزبانی عراقیها سوء استفاده نکنیم اونا خرج یکسال رو پس انداز میکنن تا پذیرایی کنن بعضی از هموطنانمان خونه عراقی ها اطراق میکنن فکر میکنن هتل اومدن میخورن و میخوابن یک هفته! در حالی که میزبان روش نمیشه بگه برید تا مهمونای دیگه بیان .من یه کم عربی بلدم میفهمیدم که به همدیگه میگن عراقی میاد سلام میده میره ایرانی ها میمونن خواهشا اطلاع رسانی کنید