آتش سوزی سال 1967
در عرشه USS Forrestal باعث کشته شدن 134 ملوان شد و یکی از چندین آتش سوزی مرگبار ناو هواپیمابر آمریکایی در این دوره بود.
#جالب
#ناو
جنگاوران 🚀
🆔 @Jangavarann🇮🇷
📸سامانه پدافندی ۱۵ خرداد
🔸در کنار طراحی و توسعه انواع موشکهای کروز و بالستیک، ساخت و بهروزرسانی موشکهای ضد هوایی چند سالی است که در نیروهای مسلح کشورمان با شدت در حال پیگیری است بخصوص پس از تأکیدات رهبر انقلاب مبنی بر اولویت قرار دادن پدافند و دفاع هوایی. به همین خاطر چندین محصول خوب در این زمینه تا به امروز به تولید رسیده و تلاشها برای بهبود و افزایش توان پدافند هوایی کشور ادامه دارد که جدیدترین آنرا می توان رونمایی از یک سامانه مهم و مدرن در روز ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ با نام "۱۵ خرداد" دانست.
🔸در مدل پیش بینی و اجرا شده در نیروهای مسلح کشورمان، سپاه پاسداران با الگوگیری از طرح موفق و مدرن "بوک" روسیه، خانواده موشکهای سری طائر را توسعه داده و سامانههایی مثل سوم خرداد و طبس را به تولید انبوه رسانده است. این سیستم در حال حاضر به نوعی ستون فقرات دفاع هوایی سپاه را تشکیل می دهد. در مقابل، وزارت دفاع برای ارتش جمهوری اسلامی ایران با بهرهگیری از طرح موشک آمریکایی استاندارد که نمونههای اولیه آن قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به کشور وارد شده بود، طرح موشکهای سری صیاد را کلید زد.
#پدافند
#تولید_ایران
#موشک
#صیاد
#محراب
جنگاوران 🚀
🆔 @Jangavarann🇮🇷
مجله سیاسی نظامی جنگاوران
📸سامانه پدافندی ۱۵ خرداد 🔸در کنار طراحی و توسعه انواع موشکهای کروز و بالستیک، ساخت و بهروزرسانی م
📸 #موشک #پدافند ی محراب🚀
یکی از پروژههای اجرا شده در بخش خودکفایی نیروهای مسلح، مربوط به مهندسی معکوس و تولید مجدد موشک استاندارد است که خروجی این برنامه، موشک محراب نامیده می شد که در یگانهای شناور نداجا نصب شده است. برد موشک محراب در حدود ۳۰ الی ۴۰ کیلومتر تخمین زده می شود
جنگاوران 🚀
🆔 @Jangavarann🇮🇷
مجله سیاسی نظامی جنگاوران
📸سامانه پدافندی ۱۵ خرداد 🔸در کنار طراحی و توسعه انواع موشکهای کروز و بالستیک، ساخت و بهروزرسانی م
📸موشک صیاد ۱ که پس از محراب تولید شد🚀
🔸نمونه بومی و ارتقاء یافته HQ_2، صیاد-1 نام گرفت که پس از چندی، نمونه جدیدتر آن با نام صیاد-1-آ به معرفی شد.
🔸با توجه به کاتالوگ منتشر شده، موشک صیاد-1 و مدل A آن، در واقع یک موشک هستند با روش هدایتی متفاوت.
🔸موشک صیاد-1 در هر دو مدل، موشکی است دومرحله ای، که موتور مرحله اول (بوستر)، سوخت جامد با مدت عملکرد 3 تا 4.3 ثانیه و موتور مرحله دوم، سوخت مایع با مدت عملکرد 60 ثانیه میباشد.
🔸برخی منابع برد صیاد-1 را 60 کیلومتر اعلام کردهاند که درصورت صحت این مطلب، افزایش چشمگیری نسبت به برد 34 کیلومتری اچ کیو-2 دارد.
🔸موشک صیاد-1 در هر دو مدل، دارای قابلیت مانور 12جی است که نسبت به نمونه اولیه چینی آن، دو برابر شده است.وزن هر دو مدل 2.32 تن و دارای سرجنگی 195 کیلوگرمی، فیوز از نوع مجاورتی رادیویی با ترکش زایی حدود 50 متری میباشند.
🔸هر دو مدل، دارای سرعت 1200 متر بر ثانیه یعنی بیش از 4 ماخ میباشند که سرعت مناسبی هست.طول موشک در هر دو مدل، 10842 میلیمتر، قطر موشک 500 میلیمتر و قطر بوستر 654 میلیمتر میباشد.
#موشک
#صیاد
#پدافند
#تولید_ایران
جنگاوران 🚀
🆔 @Jangavarann🇮🇷
مجله سیاسی نظامی جنگاوران
📸موشک صیاد ۱ که پس از محراب تولید شد🚀 🔸نمونه بومی و ارتقاء یافته HQ_2، صیاد-1 نام گرفت که پس از چن
📸 تصویر موشک پدافندی صیاد ۲
سری بعدی در این خانواده موشک صیاد ۲ است. این موشک در سال ۱۳۹۲ رونمایی شده و این سامانه نیز در زمینه طراحی کلی از موشک استاندارد الگو گرفته است. موشک صیاد -۲ هر چند تا نزدیک انتهای بدنه شباهت بسیاری به موشکهای استاندارد / محراب دارد اما مهمترین تفاوت ظاهری آن در شکل بالک کنترلی نصب شده در انتهای بدنه است.
تفاوت دیگر صیاد -۲ با موشکهای استاندارد موجود در ایران در طول آنها است که با توجه به فاصله نوک دماغه از بال و فاصله بالک از انتهای بال، موشک جدید باید در حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد کشیدهتر از نمونه آمریکایی بوده و در واقع به ابعاد نسلهای جدید موشک استاندارد نزدیک است.
این موارد به علاوه تفاوتهای موجود در اندازه و زوایای لبه حمله و فرار بال دو موشک با وجود مشابهت کلی طرح، نشان دهنده اجرای فرایند طراحی روی موشک ایرانی و نه یک مهندسی معکوس از طرح آمریکایی است. همچنین هر چند از تصاویر نمیتوان اطلاعات قطعی در زمینه قطر بدنه موشک بدست آورد اما به نظر میرسد در صورت بیشتر بودن قطر صیاد -۲ از استاندارد، این اختلاف بسیار اندک است هر چند که تأثیر آن روی برد موشک به دلیل ایجاد فضای بیشتر برای پیشران میتواند قابل توجه باشد.
بنا بر این با توجه به اینکه بر مبنای مقایسه با موشکهای هم رده احتمالاً باید برد موشک صیاد -۲ در حدود ۱۰۰ کیلومتر یا کمتر با بیشینه ارتفاع درگیری کمتر از ۳۰ کیلومتر باشد، لذا این موشک به خوبی بردهای متوسط و ارتفاعات بالا و متوسط را پوشش میدهد.
#موشک
#پدافند
#صیاد
#تولید_ایران
جنگاوران 🚀
🆔 @Jangavarann🇮🇷
مجله سیاسی نظامی جنگاوران
📸 تصویر موشک پدافندی صیاد ۲ سری بعدی در این خانواده موشک صیاد ۲ است. این موشک در سال ۱۳۹۲ رونمایی ش
انواع مدلهای موشک صیاد 2
با توجه به تصاویر منتشر شده از موشک صیاد-2 تاکنون این موشک در سه مدل صیاد-2 مدل M با شناسه SD2M، صیاد-2 مدل A با شناسه SD2A و صیاد-2 مدل C با شناسه SD2C مشاهده شده است. درباره تفاوتهای مشخصات این سه مدل از موشک صیاد-2 اطلاعاتی در دست نیست.
#موشک
#صیاد
#پدافند
#تولید_ایران
جنگاوران
🆔 @Jangavarann🇮🇷