آغاز رزمایش دریایی ایران، چین و روسیه از امروز
🔹رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی از امروز با حضور نیروی دریایی ارتش و سپاه جمهوری اسلامی ایران، نیروی دریایی روسیه و نیروی دریایی ارتش چین آغاز میشود.
🔹این رزمایش با حضور یگانهای شناوری این سه کشور در شمال اقیانوس هند برگزار میشود.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⭕️شیوه امیرالمومنین (ع) برای فقر زدایی از جامعه (بخش اول)
🔸 #امام_علی (ع) با برپایی #عدالت و #مواسات جامعه را از فقر نجات داد. یکی از تعلیماتی که از ائمه اطهار (ع) مخصوصاً امیرالمومنین (ع) برای ما به یادگار مانده است، شیوه برطرف کردن فقر و اختلاف طبقاتی در بستر جامعه است. این موضوع از آن جهت اهمیت دارد که جوامع مختلف از دیرباز تاکنون با آن دست و پنجه نرم کردهاند و هر کدام بر اساس مبانی و جهان بینی خویش تلاش داشتهاند که راه حلی برای آن ارائه دهند، که معمولاً در این زمینه با مشکلات زیادی مواجه شده و شکست خوردهاند. اما در حکومت کوتاه امام علی (ع) این مشکل حل شد، و این امر به خاطر دو آموزه مهم اسلام است که در ادامه به تبیین آن میپردازیم:
💠«مساوات»
🔹یکی از دستورات مهم دین مبین اسلام، تاکید بر مساله #مواسات در جامعه است، که امیرالمومنین (ع) در مورد آن میفرماید: «برترين مردانگى، شريك كردن برادران در اموال و برابرى با آنان در احوال است». [۱] «مواسات» معنای دقیقی دارد، که با انفاق و صدقه متفاوت است، زیرا انفاق و صدقه در جایی است که انسان بیشتر از نیاز خویش را در راه خدا به برادر دینیاش اهدا میکند، ولی در مواسات انسان فقط به اندازه نیاز خویش دارد، ولی همان را با برادر دینیاش تقسیم کرده و با یکدیگر استفاده میکنند. [۲] در حقیقت «مواسات» یک پله بالاتر از انفاق و صدقه است.
🔹در سیره امام علی (ع) موارد متعددی از این «مواسات» و برابری اجتماعی به چشم میخورد که نمونهای از آن را میتوان در کندن چاه و وقف آن برای فقرای مدینه، یا خرید دو پیراهن برای خودش و غلامشان و بخشیدن بهترین آن به غلام خویش دید. [۳] این مواسات و دستگیری از نیازمندان جامعه، در زمان برپایی حکومت آن حضرت به صورت پررنگتری دیده میشود که نمونهای از آن را میتوان در ماجرای مشهور کمک آن حضرت به خانوادههای شهدا مشاهده کرد. [۴] امیرالمومنین (ع) علاوه بر آنکه عملاً «مواسات» و دستگیری از نیازمندان جامعه را انجام میداد، در بیانات خویش نیز جامعه اسلامی را به حمایت از این قشر دعوت میکرد، به گونهای که در احادیث متعددی که از آن حضرت برای ما به یادگار مانده است، این موضوع مشاهده میشود.
🔹به عنوان مثال امیرالمومنین (ع) در حدیثی میفرماید: «درباره یتیمان از خدا بترسید، مبادا كه گرسنه بمانند و در جمع و جامعه شما تباه شوند؛ من از پیامبر خدا شنیدم كه فرمود: اگر كسى یتیمى را، تا آنجا كه بى نیاز شود، سرپرستى كند، خداوند به پاداش این كار، بهشت را بر او واجب مىكند. چنانچه اگر كسى مال یتیم را بخورد، خداوند - سوختن در - آتش را بر او واجب مىفرماید». [۵] و یا در حدیث دیگری فرمود: «هر مرد و زن با ایمانى كه از روی دلسوزى و مهر، دست نوازش بر سر یتیمى بكشد، خداوند رحمان به هر تار مویى كه از زیر دست او بگذرد برایش ثواب مىنویسد». [۶] #ادامه_دارد...
پینوشتها:
[۱] غرر الحكم و درر الكلم، ص ۲۱۳
[۲] نک: حکمتنامهی پیامبر اعظم ص (ری شهری)، ۵۸-۶۳
[۳] دانشنامه اميرالمومنين(ع) بر پايه قرآن، حديث و تاريخ، ج۱۰، ص۳۳۹
[۴] بحار الانوار، ج۴۱، ص۵۲
[۵] همان، ج۴۲، ص۲۴۸
[۶] همان، ج۷۲، ص۴
نویسنده: کمالی
منبع: وبسایت رهروان ولایت
#امام_علی #مساوات #عدالت
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
درس آخر سال (۱)
شهریور 1358 وقتی ابوالحسن بنیصدر در جلسات مختلف مقابل کارشناس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا(CIA) مینشست و صحبت میکرد تقریبا جزئیترین حرکاتش توسط آنها تحت نظر قرار داشت. برای آنها همهچیز مهم بود؛ اینکه بنیصدر از تعداد محافظانی که دارد لذت میبرد، بهجای لباسهای آماده، لباسهای سفارشی میپوشد، ساعت طلای گرانقیمتش را حین صحبت به رخ میکشد و... با رفتارشناسی بنیصدر آنها به ویژگیها و نقاط ضعف شخصیتی او پی بردند و در نتیجه راترفورد
(نام مستعار مأمور CIA) او را برای ادامه همکاری مناسب ارزیابی کرد.
مارس 2010 وقتی هیلاری کلینتون وزیر خارجه وقت آمریکا به دیدار ولادیمیر پوتین میرفت؛ کارشناسان وزارت خارجه آمریکا او را نسبت به برخی ویژگیهای شخصیتی پوتین توجیه کردند تا در صورت لزوم با استفاده از آنها به پیشبرد گفتوگوها کمک کند. آنها به کلینتون گفتند پوتین به طبیعتگردی علاقه دارد و از حیوانات بزرگ خوشش میآید. این پیشنهاد مؤثر واقع شد و درست در زمانی که فضای مذاکرات دوجانبه آنها تند و متشنج شده بود وزیر خارجه آمریکا ناگهان از تلاشهای پوتین برای حفظ نسل ببرهای سیبری سؤال کرد. در کمتر از یک دقیقه همه چیز تغییر کرد؛ فضای جلسه گرم و صمیمی شد تا جایی که پوتین، کلینتون و همراهانش را به دفتر شخصیاش برد و با شوق و اشتیاق درباره ببرهای سیبری، خرسهای قطبی و پروژه نجات نسل آنها توضیح داد. در میان مقامات آمریکایی حاضر در اتاق برای هیچکس سرنوشت ببرهای سیبری یا خرسهای قطبی مهم نبود؛ مهم این بود که پوتین گارد بستهاش را باز کرده است.
در نهادهای امنیتی و نظامی آمریکا طیفی از کارشناسان
علوم اجتماعی مانند روانشناسان وجود داشت که دسترسی به اهداف را برای آنها تسهیل میکرد. این رویکرد نه فقط در تعامل با افراد که در رویارویی با جوامع مورد هدف نیز وجود داشت. شاید هیچ چیز به اندازه تشکیل رسمی واحدهای انسانشناسی در ارتش ایالات متحده در سال 2007 این موضوع را آشکار نکرد. در روزهایی که ایالات متحده در باتلاق جنگهای افغانستان و عراق فرورفته بود، ارتش آمریکا واحدهای ویژهای از اساتید و کارشناسان مردمشناسی، جامعهشناسی، زبانشناسی و... با عنوان
(HTT) Human Terrain Team تشکیل و آنها را در میدان نبرد، کنار فرماندهان نظامی خود قرار داد تا دقت عملیاتها را افزایش و هزینههای آن را کاهش دهند. در یک مورد دیوید ماتسودا استاد مردمشناسی دانشگاه ایالتی کالیفرنیا که در خدمت ارتش آمریکا در عراق بود با توجه به تحقیقات و اطلاعاتش از عشیره عُبیدی، فرماندهان و سربازان آمریکایی را توجیه کرد که چگونه میتوانند همکاری ساکنان منطقه عملیاتی را که اکثرا از همان عشیره بودند همسو با اهداف عملیات جلب کنند. این جلوه دیگری از دانش در خدمت استعمار بود.
حالا شاید وقت پرسیدن این سؤال باشد که آیا در مورد ایران نیز نهادهای تصمیمساز آمریکایی از تحقیقات و ملاحظات جامعهشناسانه برای طراحی عملیات و پیشبرد اهداف خود سود میبرند؟ پاسخ کلی به این سؤال قطعا «آری» است اما برای مشخص شدن جزئیات آن شاید سالها زمان احتیاج باشد تا اسناد مربوطه از طبقهبندی محرمانه خارج شوند. با این حال گاهی در میان اسناد آشکار شده دیروز میشود سرنخهایی برای ترسیم راهبردهای پنهان شده امروز یافت.
نیمه دوم قرن بیستم و در کشاکش جنگ سرد، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا(CIA) تحقیقات گستردهای را با محوریت این سؤال که «چگونه میشود مقاومت انسانها را در هم شکست؟» آغاز کرد. برای این منظور آنها بودجه و امکانات فوقالعادهای در اختیار دکتر ایووِن کامرون رئیس انستیتو آلن مموریال دانشگاه مکگیل گذاشتند. کامرون یکی از برجستهترین افراد در حرفه خود یعنی روانپزشکی بود، او ریاست «انجمن روانپزشکی آمریکا»، ریاست «انجمن روانپزشکی کانادا» و ریاست «انجمن جهانی روانپزشکی» را در سابقه کاریاش داشت. پروژه CIA با رهبری او در بُعد انسانی یک جنایت تمامعیار بود. افرادی که ناخواسته بهعنوان موش آزمایشگاهی در دام این پروژه گرفتار شدند و جان سالم به در بردند تا آخر عمر با مشکلات روحی و روانی دست و پنجه نرم کردند. شاید اگر کشور دیگری به غیر از ایالات متحده و سازمانی به غیر از CIA دست به چنین کاری زده بودند در مجامع بینالمللی برای «جنایت علیه بشریت» به شدیدترین مجازات محکوم میشدند. اما دولت آمریکا تنها با پرداخت 750 هزار دلار غرامت به 9 شاکی پرونده در سال 1988 این رسوایی را لاپوشانی کرد!
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
درس آخر سال (۲)
نتیجه تحقیقات به زبان ساده این بود که چنانکه افراد بهصورت متناوب تحت فشارهای مداوم قرار گیرند به آستانهای از گسیختگی روانی میرسند که در آن لحظه آماده تسلیم و انجام کارهایی هستند که پیشتر از انجامش خودداری میکردند.
یکی از کتابهای راهنمای CIA که در اواخر دهه 1990 از طبقهبندی محرمانه خارج شد در اینباره توضیح کوتاهی ارائه میکند: «فاصلهای زمانی وجود دارد- فاصلهای شاید فوقالعاده کوتاه- که در آن فرد دچار نوعی حالت تعلیق بین زندگی و مرگ است. این حالت تعلیق بین مرگ و زندگی یک نوع شوک یا فلج روانی است که از تجربه یک لطمه روحی شدید یا نسبتا شدید ناشی شده است... [کارشناسان] مجرب این اثر را وقتی ظاهر میشود میشناسند و میدانند که [فرد] مقاوم در این لحظه در مقایسه با پیش از تجربه شوک، بسیار پذیرای سازش است و احتمال تسلیم و تبعیت او بسیار بیشتر از پیش است.» همین روند در مقیاس تودهای و کلان به همان چیزی دست مییافت که در مقیاس فردی بر سر انسانها میآمد. همانطور که یک مبارز اسیر و وحشتزده، تحت فشار ممکن است اسامی رفقایش را لو دهد و از باورهایش روگردان شود، جوامع تحت فشار نیز ممکن است از چیزهایی که در حالت عادی سرسختانه از آنها محافظت میکردند، دست بردارند. در اين الگو يك نقطه عطف وجود داشت. نقطهای که در آن فرد یا جامعه هدف تحت فشار حداکثری در آستانه فروپاشی روانی قرار گرفته و حالا باید
راه برونرفت از فشار را در ازای انجام خواستههای مدنظر به آن نشان داد.
اکنون شاید بتوان رویدادهای نیمه دوم سال ١۴٠١ را از این منظر به تماشا نشست. ما دستکم شاهد سه موج از فشار بودیم. موج اول با آشوبهای مهر و آبان شروع شد. خرابکاری در بازار ارز ایران را میشود موج دوم دانست و پروندهسازی کشف اورانیوم ٨۴ درصدی در تأسیسات هستهای با هدف فعالسازی مکانیسم ماشه شاید موج سوم فشار بر ایران باشد. درست به موازات افزایش فشار بر مردم ایران با تحلیل آستانه تابآوری جامعه، راههای برونرفت از فشار توسط جریان غربگرای داخلی به نیابت از کارفرمای خارجی با صراحت بیشتری ارائه میشد. بازگشت به برجام، بازگشت عناصر بدسابقه و ناکارآمد به عرصه سیاست و مدیریت کشور و حتی شایعاتی مثل تغییر معاونت اول رئیسجمهور، حضور آقای عراقچی در مذاکرات و واگذاری پرونده هستهای به افراد میانهرو در خارج از دولت در همین چارچوب قابل ارزیابی است. موج جدید اعمال فشار بر ایران بيش از اقتصاد، روح و روان جامعه ايران را هدف گرفته است. التهابات روحي لزوما با پايان التهابات ميداني در كف خيابان يا بازار ارز پايان نمييابند.
اصلیترین درسي كه از ٦ ماه پاياني سال ١٤٠١ گرفتيم باید این باشد: «آنچه در ذهنها رخ میدهد به اندازه آنچه در زمین اتفاق میافتد مهم است و شاید مهمتر» نکتهای که رهبر معظم انقلاب سه ماه پیش از آشوبها به مسئولان قوه قضائیه تذکر دادند: «یکی از حقوق عمومی مردم همین است که امنیت روانی داشته باشند. امنیّت روانی یعنی چه؟ یعنی هر روز یک شایعهای، یک دروغی، یک حرف هراسافکنندهای در ذهنها پخش نشود. حالا تا دیروز فقط روزنامهها بودند که این کارها را میکردند، حالا فضای مجازی هم اضافه شده.» هشداري كه اگر به آن توجه ميشد
«شورش دروغ» در پاییز 1401 هرگز شكل نميگرفت. این هشدار پیشتر در مرداد 1399 نیز با ادبیات دیگری بیان شده بود: «یک جریان تحریف هم هست... تحریف حقایق، واژگون نشان دادن واقعیات؛ چه واقعیات کشور ما، چه واقعیات مرتبط با کشور ما؛ هدف از این تحریف دو چیز است، دو کار را میخواهند انجام بدهند: یکی، ضربه به روحیه مردم است... یکی [هم] آدرس غلط دادن برای رفع مشکل تحریم است... و من به شما بگویم که اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم قطعاً شکست خواهد خورد.» اما ظاهرا برخی مسئولان هنوز به جمعبندی در این زمینه نرسیدهاند!
این را میشود از توقیف یک روزنامه در یک روز بد و با یک استدلال بد و سپس رفع توقیف همان روزنامه با یک توجیه بدتر فهمید. این دسته از مسئولان در یک خطای شناختی تساهل با دروغسازان و شایعهپردازان را در خوشبینانهترین حالت مدیریت آنها و در بدبینانهترین حالت آزادی بیان قلمداد میکنند. این خطا چتری حمایتی برای کارخانههای تولید دروغ و شبکه توزیعشان ایجاد کرده است که در سایه آن آزادند هر بلایی
بر سر حقیقت بیاورند؛ آنها «سختی صعود به قله» را «رنج سقوط از دره» جا میزنند و البته جای هیچ شگفتی نیست؛ تا زمانی که روزنه باز باشد و مار هم رها، ما همچنان گزیده خواهیم شد.
سید محمدعماد اعرابی
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💢 شمخانی این بار در امارات
🔹دبیر شورای عالی امنیت ملی، فردا در پاسخ به سفر مشاور امنیت ملی امارات متحده عربی به کشورمان و به دعوت رسمی همتای خود به ابوظبی سفر میکند.
🔸دریابان شمخانی در سفر به امارات علاوه بر مذاکره با همتای اماراتی خود با مقامات بلند پایه این کشور نیز دیدار و پیرامون مسائل دوجانبه، منطقهای و بینالمللی گفتگو خواهد کرد.
🔹در این سفر، مسئولان عالی اقتصادی، بانکی و امنیتی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان را همراهی میکنند.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
عملیات ناکام موساد برای انفجار در ایران
▪️شناسایی ۴۲۰ افسر اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل
روایت خبرنگار تسنیم از نمایشگاه «روایت میدان» وزارت اطلاعات درباره پشتپرده اغتشاشات :
🔹در این نمایشگاه آماری مهم و مستند از دستگاههای اطلاعاتی و افسرانی که علیه انقلاب اسلامی فعالیت میکنند به نمایش گذاشته شده است: ۵۱ سرویس اطلاعاتی بزرگ دنیا، ۲۴۰ افسر اطلاعاتی آمریکا، ۱۷۵ ستاد جامعه اطلاعاتی، ۴۰ ایستگاه فرامنطقهای، ۱۸۰ افسر رژیم صهیونیستی در منطقه و ۱۰۵ افسر اطلاعاتی مستقر در منطقه.
🔹طبق آمار و بهصورت میانگین، سالانه بیش از ۵۰۰ ارتباط اطلاعاتی توسط وزارت اطلاعات کشف میشود.
🔹از جمله بخشهای مهم این نمایشگاه که برای اولینبار در این حد منتشر شد، ماجرای عملیات موساد برای انفجار بود که چهار نفر عوامل آن که در دو کشور آفریقایی آموزشهای لازمه را دیده و چندینبار این عملیات را شبیهسازی کرده بودند و چند روز قبل از اجرا دستگیر میشوند.
🔹طبق اطلاعات مندرج در نمایشگاه، قرار بوده کارخانهای در کشور منفجر شود و مواد منفجره گستردهای نیز برای آن تدارک دیده شده بود که همگی ضبط و طبق برآورد کارشناسان تا شعاع ۱۰۰۰ متر توان تخریب داشت و میتوانست معادل ۱۴۲ اتوبوس، یا ۲۰۰ کامیون، یا ۲۱ هواپیما، یا ۳ ناو و یا ۲۵۰ خودرو را تخریب کند.
📝 گزارش تسنیم را اینجا بخوانید
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💢زندگی در فاضلاب
فیلیپ آلستون، گزارشگر سازمان ملل متحد طی گزارشی نوشته است:
🔸من طی دو هفته در دیدارهای خود از شهر #لس_آنجلس انسان هایی را دیدم که برای بقای خود با مرگ دست و پنجه نرم می کردند.
🔹پلیسی را دیدم که در سانفرانسیسکو، تلاش می کرد گروهی از افراد بی خانمان را از گوشه خیابان ها پراکنده کند. مامور دولت به تکرار با این سوال از طرف بی خانمان ها مواجه می گشت: "کجا برویم؟".
🔸مردمی که هیچ کدام دندان سالم در دهان نداشتند و به علت نداشتن بیمه های درمانی توان مراجعه به پزشگ و دندان پزشگ برایشان میسر نبود.
ضمن این که آنها اساسا هیچ گونه فرصت شغلی در اختیار ندارند.
🔹در شرایطی که حکومت هیچگونه تدبیری جهت ساختن سرپناهی برای بی خانمان ها نیست، آن ها از درد ناچاری، داخل کانال های فاضلاب بیتوته می کنند.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💢شاهد ۱۹۱ چیست؟
🔹بر اساس اطلاعات منتشر شده شاهد ۱۹۱ پهپادی رزمی شناسایی با موتور جت است که با برد عملیاتی ۱۵۰۰ کیلومتر بیشینه وزن برخاستی برابر با ۵۰۰ کیلوگرم دارد.
🔸شاهد ۱۹۱ با مداومت پروازی ۴ ساعت و نیم تا ارتفاع ۲۵ هزار پایی اوج میگیرد و در رده پرندههای رادارگریز قرار دارد که شناساییاش برای رادارهای دشمن کار دشواری خواهد بود.
🔹این پرنده میتواند به سرعت ۳۵۰ کیلومتر در ساعت برسد و دو بمب (تا ۱۰۰ کیلوگرم) را برای هدف قرار دادن مواضع دشمن با خود به آسمان میبرد.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنرانی #جالب آیت الله بهجت(ره)
.
.
در مورد مرگ😭😭
#پناه_بر_خدا
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
❓چرا #امام_رضا (ع) را «ثامن الحجج» یعنی «هشتمین حجت خدا» می نامند در حالیکه نامیدن با الفاظی مشابه آن، برای سایر ائمه مرسوم نیست؟؟ 🤔 و هیچ امامی ، لقبی با عنوان چندمین امام بودن ندارد ؟؟
🙄 مثل اینکه برای امام حسین، لقبی با عنوان «ثالث الحجج»، یا برای امام باقر ، لقب «خامس الحجج» و امثال اینها مرسوم نیست و با چنین القابی نامیده نمیشوند؟؟!!🤔
✅ پاسخ: یکی از وجوه غربت #امام_رضا (ع) این است که از زمان حضرت امام موسی کاظم(ع) ، در مسیر تشیع، انحرافی بوجود آمد و گروهی از مردم در امامت ایشان توقف کردند و به امامت امام رضا علیه السلام، معتقد نشدند 😔 و نام «واقفیه» بر آنان گذاشته شد.
👈 و گروهی برادر بزرگ تر آن امام – یعنی اسماعیل پسر امام صادق (ع) را امام هفتم خواندند.😔
☝️اما شیعیانی که به امامت امام رضا معتقد بودند، تاکید فراوانی بر لقب «ثامن» یا هشتم داشتند تا آن اشتباه دیگر تکرار نشود ، و تأکیدی باشد بر ادامه داشتن امامت توسط امام هشتم ، حضرت رضا (ع)👌
❗️از نکات جالب تاریخی اینکه امام هشتم شیعیان، معاصر مامون عباسی بود که هشتمین خلیفه عباسی به حساب می آید.
#موعظه_بزرگان
#درس_اخلاق
#راهکارهای_معنوی
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نماهنگ «آمدم ای شاه پناهم بده»
💐با اجرای زنده یاد کریم خانی در حرم مطهر
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
🔅صلی الله علیک یا غریب الغربا
⚜زانو بغل نشسته دلم کنج خانهات
⚜حالا فقط خیال من است و بهانهات...
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95