📸 نماز اول وقت حاج قاسم سلیمانی قبل از افطار
🔹️ قبل از افطار، نماز میخواندند. میگفتند: نزدیک افطار، عطش انسان برای آب و غذا زیاد میشود؛ در این لحظهها اجر این نماز بیشتر است.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
46.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍒کلیپ ارسالی توسط یکی از دانشجویان کنگاوری 👇👇👇
نماز عید سال گذشته که قیامت بود🌙🌙
جمعیت به قدری زیاد بود دو مکبر ،دعای قنوت میخواندند👌👌
🍒 فقط به اون قسمت دقت کنید که صدای دادفر به مردم نرسید و بعد از امام زاده صدای حاج محمد رضا خمیس آبادی به کمک او آمد ...
🍒 کلیپ قیامت کنگاور در اردیبهشت ۱۴۰۱عید سعید فطر به امامت حجه الاسلام دکتر لروند
🍒 اگر کسی گفت اریایی هستم واسلام نمیخواهم یا دم از کورش زد و با مرام علی ع مخالفت کرد کافیست این کلیپ براش بفرستید ...
🍒 در این روز تاریخی در کنگاور حتی مردم روستاها هم به شهر آمده بودند تا عشق به خدا واهل بیت را در این قیامت به نمایش بگذارند ، در این روز ایمان مردم کنگاور باعث شد میدان آیت الله عراقی به میدان امام وصل شود ، روزی که معبد بزرگ آناهیتا در مقابل قیامت مردم کنگاور کرنش کرد ..
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
#عید_فطر
عید سعید فطر مبارک
🌺 عید سعید فطر را به همه مسلمانان جهان مبارک باد 🌺
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
نقدیبرسخنانسیدبزرگوار...mp3
4.73M
اینکه رهبری فرمودند #حجاب حل خواهد شد ، یعنی ما این مسئله را رها کنیم و تمرکزمان را روی اقتصاد بگذاریم⁉️
آیا وقتی خداوند در قرآن وعدهی فرج ظهور #امام_زمان را میدهد یعنی ما مسائل مربوط به زمینه سازی و مطالبه گری امر فرج را رها کنیم و به دیگر امور بپردازیم⁉️
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
28.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انسان حیوان نیست! 🐷
✍ غرب نمیخواهد از باغوحشی که در علم و معرفت و تکنولوژی ایجاد کرده است بیرون بیاید‼️
ارائهای از محمد جواد خواجهوند
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
کالبد شکافی روش ها ازفریب تا سبک زندگی
قسمت سوم
روشها:
1. فریب و دستکاری در منطق مخاطب: یکی از روشهای مهم در جنگ نرم، گونهای فریب است؛ یعنی مخاطب باید به این نتیجه برسد که باید این کار را انجام دهد و راهی جز این ندارد. این زمانی است که گزینههای مقابل او آنقدر محدود شود که هرچه را در دایرهی گزینشش انتخاب کند، برای طرف مقابل، بُرد محسوب شود. ظاهراً تنوع هست ولی راه گریزی نیست.
مهمترین و بالاترین سطح فریب این است که فرد را به خودفریبی بکشانند. گاهی فرد فریب میخورد اما میداند که فریب خورده و چارهای ندارد. گاهی نیز فرد فریب میخورد اما هرچه تلاش میکنند او را از دایره و تور فریب بیرون بیاورند، امکانپذیر نیست؛ چراکه نمیخواهد باور کند که فریب خورده است.
هر فرد، نوعی شناخت و معرفت نسبت به عالم، نسبت به خود و نسبت به روابط با دیگران دارد. وقتی بتوانید وارد حوزهی شناختی فرد شوید و مقدمات را فراهم کنید، نتیجهی دلخواهتان را هم میگیرید. این کار چندان پیچیده نیست؛ مثل این است که در شعر، وزن و قافیه تعریف کنید و دیگران مقابل مکلف باشند که قسمت دوم را تکمیل کنند! آنها مجبورند در وزن و قافیهی مورد نظر شما بسرایند.
در روانشناسی جنگ، بر روی این مبحث مطالعه میکنند که باید فهمید سوژهای که قرار است روی آن کار شود، چطور میاندیشد؟ باید منطق طرف مقابل را کشف کرد تا بر اساس آن، فرد را به نتایجی که میخواهیم، برسانیم یا در منطق و مدل فکری او دستکاری کنیم و نهایتاً نتیجهی لازم را بگیریم.
از لحاظ روانشناسی در رسانهها انسانها عملاً به عروسک خیمه شب بازی تبدیل میشوند. اوج این مسأله در رسانههای غربی دیده میشود. اگر رسانهها خاموش شوند، تا مدتها یک "خلأ فکری" شدید در غرب رخ خواهد داد؛ زیرا مردم دیگر نمیدانند چطور بیاندیشند و از کدام سبک زندگی تبعیت کنند؛ بهخصوص در ایالات متحده آمریکا.
2. تردیدافکنی و جایگزینی منابع: شاید اولین کاری که در جنگ نرم انجام میشود این است که شخص را نسبت به دیدگاههای خود دچار شک و تردید کنند. به ویژه تشکیک در کارآمدی و نتیجهبخشی یک رفتار: آیا این کار نتیجه دارد؟ آیا منطقی هست؟ تشکیک، در واقع "نرمسازی ذهن" طرف مقابل برای عملیات بعدی است. شک، فرد را دچار خلأ فکری و منطقی میکند و او آماده میشود تا چیزهای دیگری را در ذهن بپذیرد.
بنابراین ابتدا فرد باید نسبت به منابع فکری خود شک کند. در مرحلهی دوم، مخاطب باید منابعی که اطلاعات در آن ریخته میشود را بپذیرد. برای نمونه دشمن میگوید: رسانههای شما دروغ میگویند یا همهی واقعیت را نمیگویند و بر اساس منافع خودشان این کار را میکنند... در نتیجه نسبت به صحت عمل رسانههای خودی شک پیدا میشود؛ ولی همچنان نیاز هست که منابع اطلاعاتی دیگری جایگزین آن شود. آنگاه سریعاً منابع رقیب از سوی دشمنان معرفی میشوند. تزریق اطلاعات اینگونه صورت میپذیرد.
3. طراحی ادبیات مناسب: هر انسانی، ارزشها و شاکلهی ذهنیای دارد. اگر مطالبی که دیگران میگویند تفاوت زیادی با این شاکلهی ذهنی داشته باشد، انسان آن را پس میزند. اگر شخص مذهبی، پیامی کاملاً ضدمذهبی دریافت کند، طبیعی است که از همان اول آن را نمیپذیرد. به همین دلیل دشمن تلاش میکند پیام مورد نظرش را با توجه به شاکلهی روانی مخاطبان، طراحی کند.
از این رو یکی از مسائل پراهمیت در نبرد روانی، طراحی ادبیات مناسب است. ادبیاتی که ظاهری ارزشمند داشته باشد. دشمنان، ادبیات و ارزشهای ما را منفور و نامطلوب نشان میدهند؛- ذهن مردم هم طبیعتاً به چیزهای نازیبا گرایش ندارد- آنگاه یک ادبیات جایگزین مطرح میکنند و از این راه به مرور زمان بر تمایلات و رفتارهای ما تأثیر میگذارند. اینگونه است که بعد از مدتی، فرد دچار عمیقترین شکل فریب، یعنی خودفریبی میشود و هرگونه تلاش برای آزادسازی را تلاش برای نابودی میانگارد و در نتیجه مقابل آن میایستد.
مهمترین استراتژی در برابر جنگ روانی، "آگاهیبخشی" است؛ اما اگر فرد به خودفریبی رسیده باشد، آگاهیبخشی هم تأثیری ندارد. البته راههای دیگری هم وجود دارد؛ مانند تردیدآفرینی در باورهای جدید تا منطق آن متلاشی شود. همان کاری که حضرت ابراهیم با شکستن بتها و قرار دادن تبر در دست بت بزرگ انجام داد و به منطق بتپرستان حمله کرد.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔻همهپرسی و مسألۀ امکان تحلیل در مردم
🖊 مهدی جمشیدی
۱. انقلاب، «خودش» را در معرض همهپرسی گذاشت، نه «راهحل مسائل» را. خودش یعنی «نوع نظام» - جمهوری اسلامی - و «قانون اساسی» را. در این موارد که «بنیانهای آغازین» هستند، چارهای جز رجوع به «نظر مستقیم مردم» نیست. اقتضای حقّ و شرع نیز همین است که مردم بهصورت آگاهانه و اختیاری، حاکمیّت دینی را بپذیرند و هیچگونه تغلّب و تحکّمی در میان نباشد. البتّه بیشتر نظامهای سیاسی - برخلاف نظام جمهوری اسلامی – از این «آزمون آغازینِ بیواسطه» گریختهاند و رندانه، مقبولیّت اجتماعی خویش را بدیهی و مسلّم وانمود کردهاند. پس از این مرحله، نظر مردم از طریق «منتخبان دورهای»شان در دولت و مجلس و ... مشخص میشود و مردمسالاری دینی به جریان میافتد. مردم در این الگو، کارگزارانی که به دلیل توانمندی و تخصص و کارآمدی از عهدۀ حل مسائل برمیآیند را انتخاب میکنند، نه راهحل مسائل را. آنگاه کارگزارانِ منتخب، راهحل مسائل را برمیگزینند. پس مرحلۀ اوّلی، «مردمی» و «توافقی» است و مرحلۀ دوّمی، «نخبگانی» و «کارشناسی».
۲. اگرچه در انتخابات نیز مانند همهپرسی، گاهی بخشی از مردم در مقام تحلیل، «اشتباه» میکنند، امّا در عین حال، «امکان دستیابی به تحلیل درست» را دارند. امّا دربارهی بسیاری از مسائل کلان، حتّی این «امکان/ قوّه/ قابلیّت» نیز نیست؛ چون فرد، قادر به محاسبۀ مجموع منافع و مضارِ راهحلهای مختلف در مسائل تخصصی نیست. در این قبیل مسائل، نه اینکه مردم «نباید» اظهارنظر رسمی کنند، بلکه «امکان» اظهارنظر رسمی ندارند؛ چون مسائلی از این دست، تخصصی هستند و مردم به دلیل ناآشنایی با آنها نمیتوانند میان گزینههای متنوّع، داوری نمایند و به تحلیل و جمعبندی برسند. «بیامکانیِ تحلیلی» که رهبر انقلاب از آن سخن گفتهاند، به این معنی و منحصر به «مسائل تخصصیِ حکمرانی» است، نه اینکه مردم به طور کلّی، امکان تحلیل ندارند و فقط حاکمان باید برای آنها تصمیم بگیرند. اگر چنین بود، باید انتخابات نیز منتفی میشد درحالیکه رهبر انقلاب در هر انتخابات، مردم را هم به «مشارکت حداکثری» فرا میخوانند و هم به «گزینش بهترینها». پس بیامکانی یا کمامکانیِ تحلیلی در همهپرسی، به «امکانمندیِ حداکثری» در انتخابات تبدیل میشود.
۳. همهپرسی، بر اساس خودِ قانون اساسی، یک گزینۀ «اضطراری» و «غیرعادی» برای اوضاع خاص است؛ نوعی خروج از سازوکار طبیعیِ مبتنی بر «تقنین رسمی» و «تصمیمگیری کارشناسی» است به دلیل موقعیّت ویژه. قانون اساسی نگفته است که در چه شرایطی باید همهپرسی انجام داد. فقط تصریح کرده که اگر مسأله، «بسیار مهم» باشد، مجلس چنین اختیاری نیز دارد که تصمیم را به خود مردم واگذار کند. ولی این متن به آن معنی نیست که باید «همه» یا «بخشی» یا حتّی «اندکی» از مسائل مهم را به نظر مستقیم مردم ارجاع داد. فقط گفته شده است که چنین امکانی وجود دارد و استفاده از آن مجاز است. اگر این «امکان»، هیچگاه به «فعلیّت» نرسید، نباید خُرده گرفت و این اصل را «معطّل» قلمداد کرد. این اصل، فقط یک «امکان حاشیهای و خاص و استثنایی» است، نه «الزام اصلی و عادی و رایج». همهپرسی، حقّ مردم است و قانون اساسی، این حقّ را برای مردم مطرح کرده است، امّا اگر شرایط، عادی باشد، لازم به همهپرسی نیست و منتخبانِ خود مردم در مجلس باید تصمیم بگیرند.
۴. رهبر انقلاب نیز تشخیص ندادهاند که ما در وضع خاصی قرار داریم که محتاج همهپرسی باشیم، بلکه همین «روند مستمر انتخابات» در دولت و مجلس و شوراها، کافی است و میتواند هم از عهدۀ «انعکاس نظر مردم» برآید و هم موجبات «گردش حکمرانی» را فراهم کند. امام خمینی نیز همین تشخیص را داشتند و ازاینرو، هیچگاه دربارۀ راهحل مسائل، همهپرسی برگزار نکردند. حال یا به این دلیل که پاسخ مسألههای بسیار مهم، مشخص بوده است (ارجاع به منافع ملّی و مصالح ملّی)، یا به این دلیل که نظر مردم دربارۀ مسألههای بسیار مهم، مبهم نبوده است (ارجاع به هویّت ملّی و آخرین گزینش انتخاباتی مردم یا اجتماع عینی مردم)، یا به دلیل اینکه مسألههای بسیار مهم، بهشدّت تخصصی و علمی بودهاند و افکار عمومی، توان داوری دربارۀ آن را نداشتهاند (ارجاع به بیامکانیِ تحلیلی مردم)، یا به این دلیل که از جامعۀ درگیر جنگ شناختی نباید توقع داشت که در مواجهه با مسألههای بسیار مهم، دچار نوسان و لغزش نشود (ارجاع به اثرگذاری کجروایتها در جامعه)، یا به دلیل اینکه شرایط اجتماعی برای مواجهه با مسألههای بسیار مهم، مستعد و مناسب نبوده است (ارجاع به ایجاد شکاف اجتماعی). عجیب است؟!
🖇 منتشرشده در تسنیم:
https://tn.ai/2883483
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔺 از قول #بچه_شاه نوشته:
اگر انقلاب نمیشد ژاپن یا کره جنوبی میشدیم
این مردک انگار خبر ندارد در چه سطح کشور را "عربستانِ امریکا" کرده بودند.
تسلیحات آمریکایی خریده بودند، جای سعودی در یمن می جنگیدیم همزمان بحرینمان را میبردند و با یکی از این تسلیحات وجود نداشتیم برای دفاع از آن یک گلوله شلیک کنیم...
جرثومه اینگونه است دوستان!
کشور را نابود کرده، بعد از چهل سال آمده "اگر ما بودیم اگر ما بودیم" می کند...
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
تاسف باید خورد بحال وزارت خانه ای که برده سلبریتی هاست!
با یک تهدید عقب کشیدند و کسانیکه علنا نظام و مردم را هر روز مسخره میکنند .
بطور آشکار گفته اند نظرشان چیست!
واقعا پشت این ترس وزارت منفعل ارشاد چیست؟
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💢«در قدس نماز میخوانیم»
🔹همزمان با عید سعید فطر جدیدترین دیوارنگاره میدان جهاد به امید برپایی نماز عید فطر در مسجد الاقصی با شعار در قدس نماز میخوانیم رونمایی شد.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷در شب عید فطر، برای رفع خستگی گوش بدهید و بخندید و درس بگیرید. وعیدی من هم یاتون نره .
🌹متن زیر را بخونید 🌹
🌹🌹🌹
#جنگ_نرم
#جهادتبیین
🌹☘️☘️🌹
🔴عزیزانی که که در۶ ماه گذشته مطالب حقیررا درکانالهاوگروهها دیده اند ، درصورتیکه روش ورویکرد ومواضع حقیرمورد تاییدشان بوده ، انتظار دارم #بعنوان_عیدی_عضوکانال بشوند .
🟠 متاسفانه همان طوری که مستحضر هستید ، اکثریت اعضای اکثریت کانالها فیک وخلاف واقع هستند. ومتاسفانه به شوخی یاجدی انها مرا بخاطر کمی اعضای کانالم دست می اندازند .
🔵 من هم میتوانم یک شبه اعضای کانال را به ده هزار یا بیشتر افزایش دهم ؛ اما چه فایده ؟
جهاد تبیین با دروغ که نمیشود ؟
✅ خلاصه من عیدی میخوام و درمقابل دعامیکنم براتون .
🌹🌹🌹
کانال نشرآثار #سیدمختارموسوی پژوهشگر ومولف درحوزه دین وعلوم انسانی اسلامی وتحلیلگر سیاسی و #کهنه_سربازولایت .👇👇
@seyedmokhtarmousav
دوم اردیبهشت سالروز تشکیل سپاه آتش و عشق و ایمان مبارک
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
دوم اردیبهشت هر سال یادآور تدبیرحکیمانه امام خمینی (ره) در تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که ایستادگی در برابر ابرقدرت های شرق و غرب را سرلوحه کار خود قرار داده است.
یکی از نهادهایی که پس پیروزی انقلاب اسلامی به فرمان امام خمینی (ره) تشکیل شد، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که در اردیبهشت سال 1358 شورای انقلاب با تأسیس شورای فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گامی اساسی در راه سازمان دهی این نهاد برداشت. در آن زمان، دستگاه دفاعی و امنیتی بازمانده از دوره پهلوی، به پاک سازی و بازسازی نیاز داشت که بر اساس همین نیاز، کمیته های انقلاب اسلامی با حضور و شرکت فعال مردم در مساجد به صورت خودجوش تشکیل شد تا از فعالیت ناجوانمردانه ضدانقلابیان در داخل کشور جلوگیری کند و توطئه های دشمنان را خنثی نماید.در حقیقت هدف از تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نگهبانی از انقلاب و دستاوردهای آن و کوشش در راه تحقق آرمان های الهی و گسترش حاکمیت قانون بود که البته تقویت توان دفاعی جمهوری اسلامی از راه همکاری با دیگر نیروهای مسلح و آموزش نظامی، از دیگر اهداف تشکیل این نهاد شمرده می شود. کارنامه سه دهه پر افتخار سپاه در عرصههاى مختلف، امیدهاى فروانى را بر مسؤولان نظام و همه دوستداران انقلاب در سراسر جهان ایجاد نموده است. اگر چه سپاه باید با بهرهگیرى از تدابیر مقام معظم رهبرى خود را آماده فداکارى در عرصههاى گوناگون مورد نیاز انقلاب و نظام اسلامى نماید، اما قطعاً شناخت فرصتها و تهدیدهاى فراروى انقلاب و اشراف اطلاعاتى بر ظرفیتها و آسیبهاى نظام اسلامى، پاسداران انقلاب اسلامى را توانمند در عرصه تمدنسازى نموده و در دهه چهارم انقلاب اسلامى سپاه با پشتوانه و تجربه بیش از سه دهه گذشته خود مىتواند دستاوردهاى بزرگترى را به نظام جمهورى اسلامى و ملتهاى اسلامى هدیه نماید.
سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
سپاه پاسداران در آینه کلام امام خمینی رحمهالله
امام خمینی رحمهالله در بخشی از سخنان خود در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فرمود: «من از سپاه راضی هستم و به هیچوجه نظرم از شما برنمیگردد. اگر سپاه نبود، کشور هم نبود. من سپاه پاسداران را بسیار عزیز و گرامی میدارم. چشم من به شماست. شما هیچ سابقهای جز سابقه اسلامی ندارید».ایشان همچنین درباره نقش سپاه در پشتیبانی از جمهوری اسلامی فرمود: «سپاه پاسداران که رُکنی بزرگ در پیروزی انقلاب اسلامی است، با اقتدا به مولای خود سید مظلومان ـ علیه الصلوة والسلام ـ نجاتبخش ملت ایران و اسلام عزیز از شبهای تاریک و ظلمانی ستمشاهی بود و در پاسداری از انقلاب و هدفهای آن، عاملی مؤثر و رُکنی رکین بوده و هست».
سپاه پاسداران در سایهسار کلام رهبر
رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت اللّه خامنهای درباره جایگاه سپاه در نظام جمهوری اسلامی ایران میفرماید: «سپاه در تاریخ شناخته شده خود ما، یک پدیده کمنظیر و شاید بینظیر است؛ یعنی سپاه، موجودی است که ولادت و رشد و نمای آن در صحنه انقلاب، آن هم در عرصه دشوارترین آزمونهای انقلاب بود».ایشان در جای دیگر میفرماید: «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در سایه روحیه انقلابی و معنویتی که از سرچشمه جوشان دل منوّر و روح مصفای آن امام عارفان و قُدوه صالحان، پیوسته میجوشید و بیش از همه، جوانان رزمنده و خالص سپاه و بسیج را سیراب میکرد، توانست نقش تعیین کنندهای در دفع حمله ایادی استکبار به جمهوری اسلامی، ایفا... و حفظ و استمرار نظام را تضمین کند».
خاطرهای از حضرت آیتالله خامنهای از سالهای اول تأسیس سپاه درباره لزوم آگاهی سیاسی درسپاه
بنده یادم است آن اوایلی که وارد سپاه شده بودم سال پنجاهوهشت بعضی از بچههای سپاه دوستان قدیمی که حالا بعضی هم هستند
آمدند پیش ما گفتند: آقا شما نظرتان در مورد سپاه و کار سیاسی چیست ـ هنوز جنگ هم شروع نشده بود آنوقت ـ چون یکنفری، یک شخصی، خدا رحمتش کند ـ گفته بود که سپاه نود درصد سیاسی، ده درصد نظامی؛ یعنی کل این سپاه و تشکیلات و این همه جوان دور هم جمع شدند، ده درصد کار نظامی بکنند، نود درصد کار سیاسی بکنند
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
ادامه👆👆
از من پرسیدند نظر شما چیست؟ من گفتم: نه، با این نظر مخالفم. من مخالفم که سپاه صد درصد نظامی و صد درصد سیاسی است. چون منافاتی ندارد آن کار نظامی و آن کار سیاسی. چرا ده درصد و نود درصدش میکنید؟ آن کار سیاسی که با کار نظامی منافات دارد، آن کار یک درصدش هم سم است برایسپاه.سپاه یک مجموعهی رزمی است، آماده شده برای اینکه دفاع مسلحانه بکند، اما درعین حال صد درصد هم سیاسی است. یعنی با چشم باز، با جهت گیری سیاسی مشخص، با آگاهی سیاسی میجنگد، با چشم بسته نمی جنگد که دستش را ببرند بگوید آقا اینجا ماشه را بکش.
می فهمد که کجا را هدف بگیرد؛ کجا را باید تخریب کند؛ کجا باید ماشه را بکشد. پس بنابراین صد درصد سیاسی است، در عین حال صد درصد هم نظامی است. در دیدار با فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ۱۳۷۷/۱۲/۱۸
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🌿سلام و تحیت🌿
اَللّهُمَّ اَهْلَ الْکِبرِیآءِ وَ الْعَظَمَةِ، وَ اَهْلَ الْجُودِ وَ الْجَبَرُوتِ🌺
عید شکرانه طاعت و بندگی و موسمِ بازگشت به فطرتِ خویش بر شما و خانواده محترم گرامی باد.🌹
التماس دعا🌺
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95