8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بازهم عملیات روانی مشترک اسرائیل و اقلیم کردستان برای به حاشیه بردن مراسم اربعین حسینی
🔷ماجرای گروگان گیری و شکنجه جوانان عراقی در اربیل
از روز گذشته ویدیوهایی از شکنجه چند جوان عراقی توسط گروهی گروگان گیر منتشر شده که حالا طبق اعلام اعضای خانواده عبدالله صبری هاشم (یکی از افراد ربوده شده) او و چند نفر دیگر برای تفریح به اربیل سفر کرده اند، عبدالله پس از ورود به اربیل با مادرش به صورت تلفنی ارتباط برقرار می کند اما پس از چند روز بی خبری خانواده نسبت به وضعیت او، یک جوان کُرد اهل اربیل با خانواده عبدالله صبری تماس گرفته و خبر از دزیده شدن عبدالله و چند نفر دیگر توسط یک گروه آدم ربایی در اربیل خبر می دهد {گروگان گیرها پس از ربودن این جوانان آنان را به مناطق مشترک مرزی ایران و عراق منتقل کرده اند}
👈وزارت خارجه عراق نیز با صدور بیانیه ای اعلام کرد
ویدیوهایی که روز گذشته تحت عنوان گروگان گیری و شکنجه جوانان عراقی منتشر شده مربوط گروگان گیری چند جوان عراقی توسط یک شبکه سازماندهی شده آدرم ربایی در اربیل عراق می باشد که هشدار داده اند فقط در برابر دریافت پول این جوانان را آزاد خواهند کرد
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
17.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺🥇 میزان طلای تولیدی کشور در دیدگاه مردم
📺 با توضیحات دکتر قدیری ابیانه
🔢میزان طلای تولید به ازای هر ایرانی
📺 برنامه حرف حساب شبکه افق سیما
🕰 ۸ دقیقه
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 از حمله به گشت ارشاد از سوی برخی خواص تا راه افتادن گشت ولنگاری از سوی ولنگاران❗️
🔰در ایام پس از فتنه اگر مشاهده می کنیم که چهره شهرهای ما متفاوت شده است و ولنگاران به راحتی گشت و گذار می کنند و مشغول کشف حجاب و .. هستند، یکی از دلایل اصلی آن، تلاش برخی خواص و مسئولین کم بصیرت، برای تعطیل کردن فعالیت های میدانی #پلیس در زمینه امنیت اخلاقی _ چه در قالب گشت ارشاد و چه در قالب های دیگر _ است.
⏪ طبیعی است که وقتی شما پیام #عقب_نشینی می دهید، حتی ممکن است آدم دیوانه هم #طمع کند، چه برسد به آن هنجارشکنی که #مترصد لحظه است تا مشغول بی بند و باری خود باشد و بی بند و باری را در چشم مردم، عادی نشان دهد.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 نظر دکتر علیرضا جوادزاده، استاد و پژوهشگر تاریخ و اندیشه معاصر ایران درباره مباحث این روزها
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 تهاجم فرهنگی حاکمیتی❗️
🔹وجود #شبیخون فرهنگی دشمن و #رخنه فرهنگی در کشور، غیر قابل انکار است.
اما نکته درد آور این است که در عمل مشاهده می کنیم که بخش قابل توجهی از تهاجم علیه فرهنگ، متأسفانه از سوی برخی از مسئولین ما صورت گرفته است❗️
🔹برای مثال، در زمینه فضای مجازی اساساً نحوه توسعه فضای مجازی به دست خودمان است.
وقتی مدیریت این فضا به گونه ای باشد که برای خانواده ها و جامعه، قتلگاه ایجاد شده و با فعالیت بی ضابطه فیلترشکن ها، فعالیت سکوهای خارجی و همچنین عدم نظارت کافی بر برخی سکوهای داخلی، مردم در معرض اقیانوسی از فساد و گناه قرار گیرند، این دیگر به خود ما بر می گردد.
⚠️دشمن، دشمن است و به فرهنگ و اخلاق ما حمله می کند؛ اما ما که دست بسته نیستیم؟!
ما چرا با فضای مجازی یله و رها این امکان را در اختیار دشمن قرار داده ایم؟
⏪ به طور کلی، وقتی در عرصه های مختلف می توانیم جلوی هنجارشکنی ها را به راحتی بگیریم، اما قاطعیت نشان نمی دهیم، توجیه تراشی می کنیم و مسیر را برای هنجارشکنان و عادی شدن هنجارشکنی باز می کنیم، این دیگر به مسئولین مربوطه بر می گردد.
این یعنی اینکه ما با تهاجم فرهنگی حاکمیتی روبرو شده ایم!
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⭕️سفر به عراق برای زیارت کربلا در ایام #اربعین سختیهای خاص خود را دارد!!!
👌اما قطعا افرادی که به این سفر میروند در میان این سختیها، منفعتهای فراوانی پیدا کرده اند که هر ساله طوری برنامه ریزی میکنند که حتما به اربعین و پیاده روی آن برسند!
⁉️از #منفعتها و لذتهای این مسافرت و این پیادهروی میپرسید؟
✅نمیتوان از آنها گفت و نوشت طوری که حق مطلب ادا شود... آنها را باید زندگی کرد و با گوشت و پوست و استخوان درک نمود...
✍ میلاد خورسندی
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
31.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرزوهایی که برآورده شد
🔹روایت یک خبرنگار از دیدار فرماندهان سپاه پاسداران با رهبر انقلاب
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
ادعای رسانهروسی درباره احتمال کشتهنشدن بریگوژین
🔹وبسایت روسی «ردوفکا» در رابطه با سقوط هواپیمای یوگنی بریگوژین نوشت «این احتمال وجود دارد که فرمانده واگنر به دلایل امنیتی نام خود را به عنوان مسافر در هواپیما ثبت کرده و سوار هواپیمای دیگری شده باشد».
🔹همزمان خبرگزاری ریانووستی اعلام کرد جسد هشت نفر در محل سقوط هواپیما پیدا شده است.
🔸خبرگزاری اسپوتنیک نیز نوشت خاطر نشان میشود که این دومینبار است که یوگنی پریگوژین پس از سقوط هواپیما، خود را به عنوان قربانی حادثه معرفی میکند.
🔸نخستین مورد در ۱۳ اکتبر ۲۰۱۹ در کنگو بود، این بار در سال ۲۰۲۳ نام اودر سقوط یک جت شخصی به چشم میخورد.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
تجمع اعتراضی دانشجویان در واکنش به انتخاب غیرقانونی سلاح ورزی به ریاست اتاق بازرگانی.
اونقدر کاری نکردن که دانشجویان انقلابی خودشون وارد عمل شدن.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
اهداف فرهنگي در جنگ نرم رسانهاي
تاکتیک های جنگ نرم
ادامه👆
روش فريب راهبردي
فريب در چارچوب خلق و جعل روشن ميشود. خلق به معناي توليد اطلاعات غلط و ارائه آن به جاي حقيقت است و جعل به معناي استفاده از اطلاعاتي است كه به لحاظ فني درست است، ولي خارج از مجراي خود به كار گرفته ميشود و در عمل به گونهاي ارائه ميگردد كه مخاطب در جمعبندي به نتيجهگيري غلط برسد. همچنين فريب راهبردي به معناي خلق و جعل اطلاعات از سوي يك دولت به منظور تحت تأثير و كنترل قرار دادن تصميمها، طرحها، راهبردها و در مجموع، اقدامات مقامات و مديران ارشد سياسي دولت طرف مقابل است.1
فريب راهبردي در سه شكل طراحي و اجرا ميشود.2 در نوع نخست، طرح فريب به دنبال ابهامافزايي، ايجاد سردرگمي، پريشاناحوالي، هياهو و ترديدافكني از سوي يك دولت، به منظور جلوگيري از اتخاذ راهبردها يا تصميمهاي راهبردي به وسيله دولت طرف مقابل است تا از اين راه، يا از ايجاد مطلوبيت براي دولت طرف مقابل جلوگيري كند يا مانع اقدامات نامطلوب بر ضد خود گردد.
در نوع دوم، طرح فريب به دنبال سوق دادن دولت مقابل به سوي باور طرح فريب و پذيرش آن به عنوان مطلوبيت خودخواسته است؛ يعني دولت طراح به گونهاي عمليات فريب را اجرا ميكند كه دولت طرف مقابل به چنان تصميمها يا اقدامي دست زند كه مطابق اهداف طرح فريب و در مجموعه اهداف و منافع دولت طراح باشد، ولي دولت طرف مقابل فكر كند دارد تصميمي ميگيرد يا اقدامي انجام ميدهد كه دربردارنده منافع خود و بر ضد منافع و اهداف طرف مقابل است. اين نوع طرح فريب از پيچيدهترين طرحهاي فريب راهبردي است. در نوع سوم، طرح فريب به دنبال القاي ناتوان بودن يك تصميم يا يك حادثه به منظور جلوگيري به آن تصميم يا اقدام مشخص از تصميم يا اقدامي مشخص است.
روش عدم همكاري
اين روش به منظور كاهش مشروعيت و تضعيف كارآمدي دولت، به علاوه كاهش انگيزه همكاران حكومت استفاده ميشود. همكاري نكردن، از آسانترين و كمخطرترين روشهاي غيرخشونتآميز در اعمال تهديد نرم است و ميتواند مجموعه افرادي را دربرگيرد كه مخالف حكومت هستند، ولي بنا به دلايل گوناگون به رو در رو شدن با حكومت تمايل ندارند.
مهمترين شيوههاي مرسوم و مورد استفاده در چارچوب اين روش عبارتاند از:1
يك ـ مجموعه شيوههاي عدم همكاري سياسي: در شيوههاي عدم همكاري سياسي، دو شيوه اهميت بسزايي دارد: نخست، شيوه بايكوت انتخابات، به ويژه انتخابات رياست جمهوري و مجلس شوراي اسلامي و دوم، نافرماني مدني، به ويژه بيتوجهي به قوانين و هنجارهاي رسمي كشور.
در كنار اين دو شيوه، نپذيرفتن پستهاي دولتي، همكاري نكردن با نيروهاي امنيتي و پليس، بايكوت كشور مورد نظر در سازمانهاي بينالمللي، ترغيب به قطع روابط ديپلماتيك با آن كشور، بايكوت استخدام در سازمانهاي دولتي و بايكوت مراجعه به نظام قضايي و محاكم كشور مورد نظر، از ديگر شيوههاي اعمال تهديد نرم در روش عدم همكاري است.
دو ـ مجموعه شيوههاي عدم همكاري اجتماعي: بايكوت مراسمهاي عبادي ـ سياسي، مانند نماز جمعه، و بايكوت شركت در راهپيماييهاي عمومي، مانند راهپيمايي 22 بهمن و روز قدس.
سه ـ مجموعه شيوههاي عدم همكاري اقتصادي: مهمترين شيوه در اين مجموعه، تحريم اقتصادي و اعتصاب در حوزه اقتصاد نرم است؛ مثل اعتصاب نمادين؛ اعتصاب در مراكز صنعتي؛ اعتصاب در مراكز خدماترساني به ويژه خدماترساني، عمومي مانند اعتصاب رانندگان وسايل نقليه عمومي؛ اعتصاب گروههاي خاص، مانند اعتصاب زندانيان و اعتصاب متخصصان؛ و در نهايت، اعتصابهاي گزينشي و فرسايشي.
تحريم در حوزه اقتصاد نرم، مواردي چون خارج كردن سرمايههاي خود از داخل كشور، به ويژه از بانكها، نپرداختن بدهيها به نظامهاي دولتي، نپذيرفتن قراردادهاي اقتصادي با دولت مورد نظر، تحريم پرداخت وام به آن كشور، تحريم و بايكوت نظام اعتبارات مالي بينالمللي كشور مورد نظر، تحريم بازار بورس آن دولت، بلوكه كردن داراييهاي كشور مورد نظر در خارج از كشور و تحريم نظام نقل و انتقال پول آن كشور در سطح بينالمللي را دربرميگيرد.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
اهداف فرهنگي در جنگ نرم رسانهاي
تاکتیک های جنگ نرم
روش ديپلماسي عمومي
اين روش، به معناي كاربرد ابزارهاي بين فرهنگي و ارتباطات بينالملل در سياست خارجي است و به گونهاي فراگير شامل ديپلماسي فرهنگي و ارتباطي ميشود.1 در همين چارچوب، اثرگذاري بر نگرشهاي عمومي براي شكلدهي و اجراي سياست خارجي از اهداف ديپلماسي عمومي است. ديپلماسي عمومي سه ويژگي منحصر به فرد دارد: نخست آنكه، طرحها و برنامههاي آن آشكار است. دوم آنكه، در چارچوب سياست خارجي يك كشور تعريف ميشود. سوم آنكه، باني و متولي اصلي و رسمي آن دولت است. هر چند ممكن است نهادهاي خصوصي نيز در اين رابطه به كار گرفته شود، در چارچوب اعمال تهديد نرم يا روش اقدام غيرخشونتآميز، ديپلماسي عمومي بيشتر بر هدف تلطيف افكار و نگرش نخبگان و آحاد مردم يك جامعه در برابر دولت و كشور به كار گيرنده ديپلماسي عمومي متمركز است.
روش عمليات رواني
عمليات رواني به طرحها و اقداماتي گفته ميشود كه به دنبال تشويش، تهييج، تحريك و تغيير افكار عمومي حول يك مسئله مشخص و با اهداف از پيش تعيين شده است. بر اين اساس، عمليات رواني يك طرح و اقدام اطلاعاتي با اهداف پنهان شمرده ميشود. شايعهپراكني، سياهنمايي، بزرگنمايي و كاريكاتوريزه كردن، از مهمترين شيوههاي عمليات رواني است. بنابراين، عمليات رواني به مجموعهاي از زيرساختها، به ويژه رسانههاي پخش و به خصوص رسانههاي سياه و خاكستري نياز دارد. از عمليات رواني بيشتر به عنوان سلاح پشتيباني استفاده ميشود
روش عمليات ادراكي
اين روش به دنبال اثرگذاري بر نگرشها، باورها، عقايد، اهداف و ارزشهاي طرف مقابل با هدف ايجاد دگرگونيها در مخاطب، تا سرحد همسو شدن آنان با اهداف و منافع عملكننده است. روش ادراكي بيشتر بر ترويج؛ يعني رواج دادن باورها، ارزشها و عقايد متناسب با خواستهها و اهداف خود، و نيز بر نوعي آموزش جهتدار مبتني است. عمليات ادراكي با عمليات رواني تفاوت دارد؛ زيرا عمليات رواني به دنبال ايجاد دگرگونيهاي دفعي و فوري، آن هم در سطح افكار است. هدف اصلي عمليات رواني، تهييج و تحريك است و اين با هدف اصلي عمليات ادراكي تفاوت دارد. آماج اصلي روش ادراكي نخبگان و در حد نازلتر آن، قشر تحصيلكرده جامعه است.
بيثباتسازي سياسي و ايجاد اختلاف
پروژه بيثباتسازي ايران در سال 2006 م كه از سوي سازمان سيا تهيه و با اختصاص بودجه چهارصد ميليون دلاري كنگره امريكا و با دستور بوش ابلاغ و عملياتي شد و به طور مشخص، جنگ اطلاعاتي موسوم به «نبرد سايبري» در دستور كار دولت امريكا قرار گرفت. اين پروژه كه با شبكهسازي گسترده در فضاي مجازي و سايبر آغاز شد، اهدافي چون گردآوري اطلاعات، جريانسازي و جنگ رواني بر ضد نظام جمهوري اسلامي، تأسيس سايتهاي مبتذل، حمايت خبري و رسانهاي از گروهكهاي تروريستي، و تشويق تجمعات غيرقانوني و اغتشاش را در برنامه خود قرار داد.1
بيثباتسازي سياسي به شيوههاي گوناگوني صورت ميپذيرد؛ از جمله:
الف) گسست نسلها و شكافهاي اجتماعي؛
ب) استفاده از اختلافهاي قومي، ملي و مذهبي؛
ج) بحرانسازي اجتماعي، اقتصادي، سياسي و... .
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95