طالبان کابینه دولت جدید افغانستان را اعلام کرد
🔸«ذبیحالله مجاهد» سخنگوی طالبان در نشست خبری امروز خود اعضای کابینه دولت جدید افغانستان را اعلام کرد.
🔹ملا محمد حسن : سرپرست نخست وزیری
🔹ملا عبدالغنی برادر: معاون نخست وزیر
🔹سراج الدین حقانی: سرپرست وزارت کشور
🔹 هدایت الله بدری: وزیر امور مالی
🔹شیخ الله منیر : وزیر آموزش
🔹خلیل حقانی: وزیر امور پناهندگان
🔹عبدالحق وثیق: رئیس سازمان اطلاعات و امنیت
🔹محمد یعقوب مجاهد: سرپرست وزارت دفاع
🔹محمد ادریس: رئیس بانک مرکزی
🔹عبدالحکیم شتی: وزیر دادگستری
برای برخی از وزارت خانه ها هنوز وزیر انتخاب نشده است
اخبار فوری و مهم👇🏻
→ https://eitaa.com/joinchat/878706719Cccb1c0eaf7
🔸️ دیگر اسامی اعضای کابینه طالبان
🔹️فصیح الدین، لوی درستیز
🔹️شیرمحمد عباس ستانکزی، معین وزارت خارجه
🔹️مولوي نور جلال، معین وزارت داخله
🔹️ ملا تاج میر جواد، معین اول استخبارات
🔹️ملا رحمت الله نجیب، معین اداري استخبارات
🔹️ملا عبدالحق، معین وزارت داخله در
بخش مبارزه با مواد مخدر
اخبار فوری و مهم👇🏻
→ https://eitaa.com/joinchat/878706719Cccb1c0eaf7
یک منبع نزدیک به احمد مسعود: پنجشیر در کنترل ماست
🔹یکی از افراد نزدیک به احمد مسعود درباره آخرین وضعیت پنجشیر به فارس گفت: روز گذشته با عقلانیت فرماندهان، اعضای طالبان وارد این ولایت شدند. در حالی که طالبان که فکر میکرد پنجشیر کارش تمام شده، کوه پشت دهانه منفجر شد و طالبان در آنجا گیر کردند و سبب شد از دو طرف محاصره شوند.
🔹تا این لحظه پنجشیر در اختیار نیروهای مقاومت بوده و «بغلان» و «اندراب» نیز از کنترل طالبان خارج شده است. جنگ در پنجشیر تمام شده است. مردم به سمت خانههای خود در حرکت هستند و منطقه در دست نیروهای مردمی است.
🔹مقاومت ملی افغانستان از طالبان دو چیز میخواهد؛ اول، رفتن به سمت یک حکومت موقت یعنی یک شخص بیطرف روی کار بیاید و دوم رفتن به سمت انتخاباتی که در آن هر کس کاندیدای خود را داشته باشد.
🔹احمد مسعود کمی دورتر از پنجشیر اما در داخل خاک افغانستان و در نقطه امنی قرار دارد و اگر به صلاح باشد تا ساعات آینده در انظار عمومی سخنرانی میکند.
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
🔰هفده شهریور از #ایام_الله است
💢 #امام_خمینی: «یادتان نرود که ما یک ۱۷ شهریور داشتیم. ۱۷شهریور از ایّام الله است. و باید یادمان نرود این را.»
📌 به مناسبت جنایت رژیم پهلوی در به خاک و خون کشیدن مردم در روز ۱۷ شهریور ۵۷
✔️ چرا مردم دوست ندارند «آقا محمد» گاندو شهید بشود؟
⭕️ مابهازاهای اجتماعی سریال گاندو
✍️ یکی از کلیپ های بسیار پربازدید و میلیونی چند روز گذشته ایران، سکانسی از یک فیلم غیر از سریال تلویزیونی گاندو بود که مردم فکر می کردند، درباره شهادت «آقا محمد» گاندو است. این کلیپ میلیون ها بار در روزهای قبل توسط مردم ایران دیده شده و با وجودی که رسما اعلام شده که این کلیپ مربوط به سریال گاندو نیست ولی باز هم مردم این کلیپ را می بینند و با آن ارتباط عاطفی برقرار می کنند. اما یک نکته پنهان در بازدیدهای میلیونی و بازخورد مخاطبین از سریال گاندو این است که اکثریت قریب به اتفاق مردم دوست ندارند «آقا محمد» شهید شود! چرایی و واکاوی این حس فراگیر می تواند یافته های قابل توجهی از روانشناسی اجتماعی فعلی مردم ایران را به تصویر بکشد:
1️⃣ «آقا محمد» برای مردم به یک واقعیت باورپذیر تبدیل شده است. این موضوع هم فقط به این مساله برنمی گردد که به لحاظ موفقیت فنی و قوت داستان و یا بازیگری موفق وحید رهبانی این باورپذیری این قدر فرآگیر است. در واقع این باور پذیری به دو ذهنیت اساسی در جامعه ایران برمیگردد؛ اول اینکه مردم ایران باور دارند «آقا محمد»های واقعی در کشور وجود دارند و گرچه ممکن است که بسیاری از مردم تجربه معاشرت نزدیک با عناصری همچون «آقا محمد» را در زندگی خود نداشته باشند ولی به صورت جدی این احساس حضور را باور دارند. دوم نیز اینکه مردم ایران به همان میزان وجود «آقا محمد» عناصر متضادی همانند «غلامرضا رحمانی»، «محمد علی موسی پور»، «شارلوت» و... را نیز باور دارند که در سالهای گذشته و به خصوص در دولت آقای روحانی وجود داشته و اتفاق افتاده است.
2️⃣ واقعیت دیگر این است که «آقا محمد» کاراکتری است که بخشی از هویت جمعی مردم ایران است. حس وطن پرستی، بیگانه ستیزی و غرور در برابر بیگانگان و به خصوص تلاش برای غلبه عزتمند در برابر کشورهایی همچون انگلیس که سابقه لگدمال کردن عزت ایرانیان را دارند، تبدیل به بخشی از هویت اجتماعی و تاریخی مردم شده و «آقا محمد» در واقع جزئی از همین واقعیت هویتی است و به همین دلیل مردم نمی توانند به صورت ذاتی به «آقا محمد» باور و علاقه نداشته باشند. معنای دیگر این جملات گفته شده این است که جامعه ایرانی اگر واقعیت صحنه را به خوبی درک کند و اسیر شبهه افکنی عملیات روانی دشمن و نفوذی های داخل جامعه نشود، در حمایت فراگیر از عناصری که در داخل در برابر دشمنی غربی ها میایستند، تردیدی به خود راه نخواهد داد.
3️⃣ واقعیت اجتماعی مهم دیگر این است که مردم دوست دارند مسیر عزتمندی و شکست و خوار کردن کشورهایی همچون انگلیس و آمریکا و دنباله روهای آنها در کشور ادامه داشته باشد و نمی خواهند عناصری همچون «آقا محمد» که این اتفاق مهم را رقم می زنند را از دست بدهند و این راه دچار خدشه شود.
4️⃣ جامعه ایرانی در میان قهرمانان خود بیش از همه نوع قهرمان، قهرمانان متدین و انقلابی را بیشتر می پسندد و با آن می تواند رابطه برقرار کند. همچنانکه این حس در ابعاد بسیار بزرگتر و وسیع تر درباره سردار شهید سلیمانی نیز وجود داشت و درباره هیچ قهرمان ملی دیگری این حجم از احساس و محبت و علاقه و مقبولیت اتفاق نیفتاده است.
5️⃣ علاقه فراگیر به عناصری با ویژگی های فرهنگی و اجتماعی و سیاسی کاراکتری همانند «آقا محمد» گاندو علامت بسیاری مهمی از واقعیت و سلامت قابل توجه باطن اجتماع ایرانی و بالا بودن نمودار علاقه و احترام ذاتی جامعه ایرانی به انقلابی بودن، متدین بودن، عزت خواهی، اقتدار در برابر دشمن، باور به قدرت های درونی و البته در کنار آن، تنفر از فساد سیاسی و اقتصادی، انفعال در برابر دشمن، خیانت به وطن و .. است.
#مهدی_جهان_تیغی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 چرا مخالفین #مقاومت دم از مقاومت میزنند؟
1⃣ روزیکه داعش ظهور و بروز کرد و رسماً بیانیه داد و ریختن خون شیعه و سنی و ... را مباح اعلام کرد و هدف بعد از اشغال عراق و سوریه را ایران برشمرد از جمله مخالفین حضور مستشاری و نظامی ایران، جناب #احمدی_نژاد بود.
🔹احمدینژاد هم در جلسات خصوصی با راهبرد نظام و حضور مستشاری و نظامی ایران در عراق و سوریه مخالف بود هم علناً مواضع این چنینی میگرفت. وی در دوسال آخر ریاستجمهوریاش از فضای استکبارستیزی فاصله گرفته و بارها در مصاحبههای خود هم علیه جبهه مقاومت موضع گرفت.
2⃣ جریان اصلاحات، دومین دسته مخالف جبهه مقاومت بود. آنان شهدای ایران را در نبرد با داعش کشته مینامیدند. سران و شخصیتهای احزاب کارگزاران و مشارکت ورسانههای آنها بارها ایران را به دخالت در امور سوریه و عراق متهم میکردند. فیلم اظهارات کرباسچی و تاجزاده و سایر لیدرهای این جریان علیه جبهه مقاومت را میتوانید در نت جستوجو کنید.
3⃣ جریان سوم مخالف مبارزه با داعش، دولت روحانی است که از هر کارشکنی دریغ نکرد.هم در جلسات خصوصی وهم مواضع عمومی آنها این مخالفت روشن بود. #ظریف رسماً معتقد بود که ایران به خاطر روسیه به جنگ سوریه وارد شد درحالیکه اعتراف میکند درخواست ملاقات با پوتین اول توسط فرمانده شهید مطرح شد!
4⃣ دسته دیگر مخالفانِ جبهه مقاومت، جریان ضدانقلاب خارج نشین است. بیبیسی، صدای آمریکا، سازمان منافقین، انگلیس، فرانسه و ملیجکهای رسانهای چون مسیح علینژاد و دیگران هزارها و میلیونها تولید محتوای مجازی علیه جبهه مقاومت داشتهاند. تروریستهای #داعش را در اسراییل مداوا میکردند!
🔹همه این مخالفتها در حالی بود که داعش علناً ایران را تهدید میکرد و میگفت بزودی به ایران میرسیم و خون شیعه و سنی و مسیحی را مباح اعلام میکردند. حتی چندین بار حملات تروریستی درایران انجام دادند.حمله به مجلس، به حرم امام و به #رژه_اهواز در ۳۱ شهریور بیش از صد شهید در پی داشت!
🔹حالاچه شده که همه این دستهها، ایران را به حضور در افغانستان دعوت کرده و جوانان ما را تحریک میکنند؟ بجز جریانات داخلی که انشاءالله اختلاف سلیقه با ما دارند آیا سایر دستهها دلشان به حال ایران و افغانستان سوخته؟ چرا در ۲۰ سال گذشته و در جریان حمله آمریکا به #افغانستان سکوت کردند؟
🔸 بله میتوان به ضعف و انفعال دستگاه دیپلماسیمان در عدم فراهم کردن گفتگوهای درون افغانستانی اشاره کرد. شاید هم اقداماتی کرده و در رسانهها منتشر نکردهاند. بالاخره این مطالبه را میتوانیم داشته باشیم ولی نمیتوانیم نظام را بخاطر عدم دخالت سرزنش کرده و به خودمان سرکوفت بزنیم.
🔻قبلاً درباره اینکه چرا ایران نمیتواند در افغانستان ورود نظامی کند، مطلب کوتاهی نوشتهام:
https://eitaa.com/modaresian/4026
✅ #داود_مدرسی_یان:
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
📛 لاشخورهای مجازی منافقین و معاندین فعال شدند
✍ شب گذشته در حالی که مردم ایران در خواب بودند جوانی در کرج به دست پلیس کشته میشود
که طبق روال معمول، خود پلیس موضوع را بررسی و مقصرین را مجازات خواهد کرد کما اینکه تا امروز هم این چنین بوده و بارها مأمورین پلیس قصاص شدند.
اتفاقی که در آمریکا و سایر کشورهای غربی نهایتاً به ندرت رخ می دهد آنهم با تخفیفات فراوان برای پلیس
⚠️ ولی نکته قابل تأمل، به خط شدن لاشخورها و مزدوران که غالباً در آمریکا و سایر کشورهای غربی که هیچ اهمیتی به حقوق شهروندی و مجازات پلیسهای قاتل نمیگذارند زندگی کرده و حتی از آن دولت ها حقوق نیز می گیرند، برای حمله به تمام نظام و انقلاب و تحریک مردم به شورش است،
حال عدهلی ساده اندیش هم هستند که میگویند چرا توییتر باید فیلتر شود و اینجا یک فضای نخبگانیست و ما توانستهایم تأثیرگذار باشیم
💢خودتان قضاوت کنید و بین حرف های کارشناسی و صحبت های پوپولیستی و منفعت گرایا تمایز قائل شوید توییتر، اینستاگرام، تلگرام و... همه متعلق به صهیونیست جهانی بوده و در راستای اهداف آنها و برابر وظیفه ای که دارند عمل میکنند
بهترین راه مقابله تحریم این بدافزارها و کوچ و حمایت از مشابهات داخلی آنهاست و اینجاست که طرح صیانت معنا پیدا میکند
✍ محمدمهدی شریعت
اوس شعبون طالبان
مش قربون اصلاح طلبان!
🔹صادق زیباکلام به روزنامه شرق گفته "تندروها تصور میکنند حالا که آمریکا از افغانستان خارج شده، یک شکست بزرگ را تجربه کرده؛ پس ایران دست برتر را دارد و میتوان مذاکرات را به تعویق انداخت. توجه ندارند که اتفاقا آمریکا در افغانستان سیاست تازهای را پیش گرفته و طالبان نیروی مورد اعتماد این کشور است. هیچ بعید نیست در آینده، شاهد ائتلاف عربستان، افغانستان، پاکستان و آمریکا باشیم".
♦️اگر طالبان نیروی مورد اعتماد آمریکاست، مدعیان اعتدال و اصلاحات در ایران هم نقش مشابهی را بازی می کنند. بنابراین وقتی احمق های درجه یک آمریکایی، برای درگیر کردن ایران در افغانستان و جنگ مذهبی بی سرانجام نقشه می کشند، بلافاصله غربگراها در ایران بر خلاف رویه همیشگی، غیرتی می شوند و از جنگ با طالبان دم می زنند!
🔹غربگرایان باید پاسخ دهند اگر جنگ را -حتی در موقعیت دفاعی- تخطئه می کنند، حالا چرا طرفدار ورود جمهوری اسلامی به خاک افغانستان و جنگ با طالبان شده اند، بی آن که خودشان داوطلب رفتن به چنین جنگی باشند؟ (حتی تصورش هم مضحک است که مثلا زیباکلام یا تاجزاده و لافزن های شبیه آنها لباس رزم به تن کنند!!)
♦️اما مذاکره با آمریکا. همه این فضا سازی ها و تهدید تراشی ها برای این است که ایران، از آمریکای عهدشکن و زمین خورده، بترسد و بدون اعتنا به تجربه تلخ برجام که با همدستی غربگرایان و آمریکا و اروپا تبدیل به جنازه شد، بازی مار و پله مذاکره را دوباره از صفر شروع کند و دوباره امتیاز بدهد!
🔹شما بگویید! در این بازی کثیف، طالبان خطرناک تر است، یا پادوهای اجاره ای که عصا زیر بغل آمریکا می گذارند و موضع زیر سوال او را رفوکاری می کنند؟ آیا شنیده اید این جماعت، زبان به اعتراض گشوده و لا اقل یک بار گفته باشند آمریکای عهدشکن باید تحریم ها را بی قید و شرط (طبق تعهدات برجامی) لغو کند؟!
♦️هرگز! فقط برای توقعات زورگویانه آمریکا توجیه می تراشند، بی آن که درباره چک برگشت خورده برجام و انبوه وعده های دروغین در هشت سال گذشته پاسخگو باشند. آنها ماموران و بازیگران نمایشی هستند که عروسک گردان آن آمریکاست.
🔹می گویند پلنگ ناصر الدین شاه در اثر بی دقتی مامور قفس مرد. اوس شعبون برای لاپوشانی تصمیم گرفت در پوست پلنگ برود. اما شاه هنگام بازدید از حیوانات، اصرار کرد پلنگ را به قفس شیر بیندازند و او تماشا کند. همین کار را هم کردند!
♦️اوس شعبون زهر ترک شده بود که شیر درنده با او چه خواهد کرد. اما در همین گیر و دار، صدایی شنید که می گوید "نترس اوس شعبون! منم مش قربون، مامور قفس شیر"!
✍ #محمد_ایمانی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔺افشای هویت بمبگذار مسجد ابوذر در ماجرای ترور رهبر معظم انقلاب
🔹یک حساب کاربری ناشناس در ادامه افشای اطلاعات و مشخصات عناصر منافقین، هویت اصلی عامل بمبگذاری در ماجرای ترور رهبر معظم انقلاب اسلامی را منتشر کرد.
🔹حدود ۲ هزار نفر از اعضای این سازمان، درحالیکه در شرایط بردهداری به سر میبرند و از حداقلهای حقوق انسانی محروماند، تحت اسارت فیزیکی و ذهنی منافقین قرار دارند.
🔹حساب کاربری اختاپوس تاکنون اسامی و تصاویر تعدادی از اعضای این گروهک را منتشر و وعده کرده است در روزهای آینده اطلاعات بیشتری از اعضا منتشر خواهد کرد.
🔹جواد قدیری کفرانی قبل از انقلاب با زهره عطریانفر، خواهر محمد عطریانفر ازدواج کرد و عامل اصلی بمبگذاری و ترور آیتالله خامنهای در مسجد ابوذر در ۶ تیر سال ۱۳۶۰ بود.
30M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستند تنگستان
این مستند ساخته سال ۵۷ است و تصاویر قدیمی و ناب از #تنگستان به همراه گفتگوهایی با خویشان رئیسعلی دلواری و چند بازمانده مبارزه دلواریها با انگلیس را منعکس کرده است.
یک فرانسوی دشمن در دوره جنگهای مردم دلاور جنوب با انگلیسها، تنگستانیها را اینگونه توصیف کرده است: حتی نوجوانان آنها مسلحاند و تیراندازانی ماهر، شهادت افتخار آنهاست و مرگ طبیعی برایشان شرم آور است.
به مناسبت سالروز شهادت رئیسعلی دلواری
📽 حتما ببینید مستند کوتاه و جالبیه
⭕️ 62 گلوله سهم کسی که کاشف مهره های تقلبی انقلاب بود...
شهید بهشتی در وصفش گفته بود؛ #آیت ۳۰ سال از ما جلوتر فکر میکند.
👤 مستوره شهسوارسیستانی🏴
♦️ چین چه روابطی با طالبان میخواهد؟
#تحلیل_کوتاه
🔹 چین پیش از تسلط طالبان بر افغانستان نیز با این گروه به مذاکره میپرداخت. سیاستگذاران حزب کمونیست با علم به برتری طالبان نسبت به دیگر طوایف و گروهها، پیشتر غلبه این گروه را به صورت غیررسمی مورد پذیرش قرار داده بودند ولی همچنان تا شناسایی رسمی و روابط مطلوب فاصله وجود دارد تا مطلوبیتهای پکن محقق شود.
🔸 نه بازار افغانستان، با توجه به جمعیت گسترده روستایی و فقدان رشد شهرنشینی، فینفسه اهمیتی راهبردی برای کالاها و خدمات چینی دارد و نه منابع طبیعی آن در زنجیره تأمین کالاها یا فناوریهای نو در سیاستگذاریهای جدید چین، جایگاه اساسی دارد. بنابراین مهمترین اولویتهای چین درباره افغانستان، نه اقتصادی بلکه سیاسی است.
1️⃣ ملاحظات سینکیانگ
با توجه به اینکه نگرش ایدئولوژیک طالبان در کنار سلفیگری با نوعی ناسیونالیسم نیز همراه است، پکن نگران تقویت گرایشهای تجزیهطلبانه در مسلمانان مناطق اویغورنشین میباشد. گرایش چین به آن است که هیچیک از طرفین در امور داخلی یکدیگر مداخله نورزند و از اظهار نظر در مورد وضعیت شهروندان دو کشور اجتناب کنند.
2️⃣ امنیت پروژه «یک کمربند، یک جاده»
اولویت مهم در روابط مورد نظر چین با طالبان، ثبات سیاسی در افغانستان و امنیت در محدوده ژئوپلتیک فراتر از آن، از آسیای میانه در شمال تا خلیج فارس در جنوب است. پکن میداند که افغانستان در یک شرایط بیثبات، زمینهساز گسترش تروریسم و ناامنی به فراتر از مرزهای این کشور خواهد شد. در موقعیتی که همه همسایگان افغانستان، به جز هند در مسیر این پروژه قرار دارند، جلوگیری گسترش فعالیت گروههای تکفیری به همسایگان، اهمیتی ضروری مییابد.
✅ نیازمندی طالبان به شناسایی رسمی و مبادلات تجاری در شرایطی که هنوز تحت تحریم قرار دارد گفتگو را برای سیاستمداران چینی تسهیل میکند ولی احتمالاً برخی اختلافات درونی را میان گروه طالبان و بهویژه با شبکه حقانی که خارج از مرزهای افغانستان فعال است، افزایش دهد.