فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ بشارت نوزدهم:
🔰 پرسش مقام معظم رهبری از آیت الله بهجت (ره) در مورد صحت نقل قول «پیرمردها هم ظهور را درک می کنند.» و جواب آیت الله بهجت (ره) به ایشان
🎞 حجت الاسلام عالی:
▪️ من به طور موثق دارم خدمتتون عرض میکنم که:
مقام معظم رهبری - در - یک مرتبه ای که خدمت آقای بهجت رسیده بودند، فرموده بودند که:
🔹 این چیزی که از شما پخش شده راجع به اینکه «پیرمردها هم ظهور امام زمان (عج) را می بینند»، این درسته؟ این رو شما گفتید؟
▪️ آقای بهجت فرمودند که:
🔸 من یکی از دوستان موثقم که کاملا بهش اطمینان دارم - و - حدود 65 سالشه، ایشون خدمت امام زمان علیه السلام رسیده بودند و به آقا گفته بودند که (نقل به مضمون):
🔷 کی ما می توانیم ظهور را درک کنیم؟
▫️ حضرت فرموده بودند که (نقل به مضمون):
🔶 نزدیک است ان شاء الله.
▫️ بعد اون فرد عرض کرده بود که:
🔷 امثال بنده میتونند ظهور رو درک بکنند؟
▫️ آقا فرموده بودند که:
🔶 پیرمردتر از شما هم درک میکنند.
▪️ این چیزیست که پخش شد از آقای بهجت و عرض کردم که کاملا از این جهت موثق هستش. من اون شخصی رو که خودش خدمت مقام معظم رهبری -بوده و مقام معظم رهبری- با ایشون و همراه ایشون خدمت آقای بهجت بودن و این رو شنیدن، ایشون -این مطلب رو به من- میگفتش.
✳️ حجت الاسلام عالی در ادامه این سخنرانی بیان کرده اند که با وجود بشارت بزرگان در صورت آماده نبودن جامعه شیعه امکان به تاخیر افتادن ظهور هست و وفای به عهد شیعیان که همان زندگی طبق رضایت امام زمان (عج) است، راه جلوگیری از به تاخیر افتادن ظهور می باشد.
(ان شاء الله ادامه سخنرانی بعدا تقدیم میشود.)
جنگ نرم ودشمن شناسی
چرا انتخابات ایران حماسهای شگفت است؟ (۱)
۱- انتخابات ۱۱ اسفند، یک حماسه بزرگ است. حماسه، در برابر دشمن اتفاق میافتد و این، فارغ از نتایج مهم انتخابات است. شاید کسانی، مسئولیت خود را نشناسند، یا نتوانند و یا نخواهند که به آن عمل کنند. جاهل غیرمقصر، معاف از بازخواست است و دانای قاصر یا مقصر، سزاوار بازخواست در محکمه وجدان. اما وقوع حماسه، معطل عمرو و زید نیست. هر چند وقت یک بار بحث در میگیرد که «انتخابات، حق است یا تکلیف؟ منتخبان قبلی به مسئولیت خود عمل کردهاند؟ انتخابات فایده دارد یا نه؟ و...». اینها در جای خود، قابل بحث است. اما فارغ از فضای بحث، حماسه آنجا اتفاق میافتد که مردمانی از همه کمبرخوردارتر، پرتلاشتر، و سزاوار طلبکاری و نقد و اعتراض، انتخاب و انتخابات را با همه گلایهها، چون جانِ گرامی، عزیز بشمارند.
۲- آن جوانان پر از مطالبه و گلایه اما لبریز از نشاط مسئولیتشناسی، آن پیرمرد و پیرزن قدخمیده، آن جانباز سالها بستری که از روی تخت رای میدهد، آن نوعروس و تازهداماد، آن کارگر گچکار و نانوایی و کادر بیمارستان که با لباس کار پای صندوق رفتهاند، آن روستایی محاصره شده در برف، و آن مستاجر شرافتمند که با تورم سنگین دست بهگریبان است و با این وجود پای صندوق رفته، هر کدامشان یک حماسهآفرین و حجت بزرگ خدا هستند. آن روی حماسهآفرینی - اگر متوجه باشیم - بدهکاری یکایک ما بهویژه مسئولان، در قبال این مسئولیتشناسی است.
۳- خواهر شهیدی هست که برای تامین معاش، نظافت خانه مردم را میکند و این، کار اغلب روزهای او در زمستان و تابستان است - و کدام شرافت و فضیلت، بالاتر از تلاش برای تامین روزی حلال؟-. این خواهر گرامی شهید، روز جمعه، از اول صبح تا ۹ شب سر کار بود. خانهتکانی شب عید، خستهکننده است؛ اما در کنار انجام کار، دلش شور انتخابات را میزد؛ اینکه کارش کی تمام میشود تا بتواند رای بدهد؟! او از این ادا و اطوارها و دوگانهسازیهای جعلی «حق یا مسئولیت» بلد نیست. میتواند و حق دارد گله کند، اما هرگز نگفته که برای چه باید رای بدهم؟ آن شب هم دلش شور میزد، تا وقتی که حوالی ساعت ۱۱ شب توانست رای بدهد و دلواپسیاش به خوشحالی بدل شود. برادر شهیدش،
در ۱۳ سالگی سر کار میرفته، اما تا مدتها ناهار نمیخورده است. استادکار و هم شاگردیها شک میکنند که نکند وسواس غذایی دارد. به خانوادهاش میگویند شما برایش غذا بفرستید. خانواده، علت را جویا میشوند و او میگوید روزه گرفته تا با کسانی که غذا برای خوردن ندارند، غمخواری و همدردی میکند. خواهر شهید میگوید «شهدا حتی در میان خانواده خودشان هم چیز دیگری هستند، نورانی هستند». امتداد این نورانیت را میتوان در حماسه محمد جهانآرا و یارانش دید که با دستان خالی، لشکرهای مکانیزه صدام را به مدت ۳۳ روز، پشت دروازههای خرمشهر زمینگیر کردند. اگر آن حماسه در متن مظلومیت نبود و دشمن پیش میتاخت - در حالی که بنیصدرها در پایتخت مشغول از هم گسیختن شیرازه وحدت ملی بودند - آیا میشد حماسه فتح خرمشهر و فتوحات بعدی انقلاب اسلامی را تصوّر کرد؟
۴- وقتی پشت فرمان خودرو مینشینید، دوست دارید که مسیر، باز و هموار باشد تا بتوانید با سرعت مطلوب حرکت کنید. اما گاهی مسیر، پرپیچوخم و گردنه است و همین، حرکت را کُند میسازد و از شتاب شما میکاهد. درست است که نمیتوانید با حداکثر سرعت حرکت کنید، اما اگر متوقف نشدید و برنگشتید - ولو با سرعت پایینتر به سمت مقصد عبور کردید - شما موفق شدهاید. پایوران جوخههای تحریف و تحریم و تخریب انتخابات در جبهه دشمنان ملت ایران، قطعا انکار خواهند کرد، اما انتخابات ما وسط میدان جنگی بزرگ برگزار شد و به این اعتبار، یک حماسه بزرگ است؛
هر چند که شاید میشد با اهتمام بیشتر مسئولان و طیفهای سیاسی و رسانهها، با ترازهای بالاتری که مورد مطالبه رهبر حکیم انقلاب است، برگزار شود.
۵- انتخابات در ایران با انتخابات در بسیاری از کشورهای دیگر قابل مقایسه نیست و حال آنکه در اغلب کشورها، مشارکتهای ۴۰ تا ۶۰ درصدی، روندی غالب است. چند کشور در دنیا سراغ دارید که یک سال قبل از انتخابات، در حالی که مدیران و احزاب هنوز تدارکی نکردهاند، هزاران تلویزیون و خبرگزاری و رسانه و کانال، در اثر مداخلهجویی خارجی و دستکاری نیابتی، وارد میدان تحریف و تخریب و تحریم انتخابات بشوند؟! چند کشور هست که سیاستمدارانی در آن بالغ بر ۳۰ سال در مسندهای ارشد مدیریت کرده باشند، اما ادای اپوزیسیونی در بیاورند، شبهه بیافرینند و در تخریب و تحریم انتخابات، همانگونه رفتار کنند که دشمنان کشورشان میخواهند و میگویند؟ چند کشور سراغ دارید که سیاستمداران بازنده در انتخابات، جرأت کرده باشند که با ۱۱ میلیون رای کمتر، مدعی تقلب شوند، زیر میز جمهوریت بزنند، آشوب
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
چرا انتخابات ایران حماسهای شگفت است؟ (۲)
برپا کنند، تحمل شوند، اجازه فعالیت دوباره داشته باشند و با این همه، باز هم زیر میز بزنند؟! اگر کشوری مبتلا به این حجم از دشمنی خارجی و خیانت داخلی شد، و با این وجود، به میدان جنگ و خونریزی نشد و توانست در امنیت و آرامش کامل انتخابات برگزار کند، قطعا موفقیتی بزرگی بهدست آورده است. ایران ما، بارها تهدید به اشغال نظامی و گسترش جنگ نیابتی شد، اما توانست تهدیدها را عقب براند و بر وسعت پیروزیها بیفزاید. در این مصاف بزرگ، طبیعی است که دشمنان از پا ننشینند و بزرگترین جنگ ترکیبی تاریخ را ساماندهی کنند. حجم خباثت پیادهنظام دشمن، جای شگفتی ندارد و از شدت هراس دشمنان نسبت به موفقیتها حکایت میکند. تعجب و تأسفی اگر هست، درباره هر کسی است که این واقعیت مهم را ندید، به اندازه کافی تدارک متقابل نکرد، و یا مانند برخی سیاسیون ورشکسته به تقصیر، مُهره شطرنج دشمن شد.
۶- برای جمهوری اسلامی که حدوثا و بقائا «مردمبنیاد» است،
هر یک رای مردم ارزشمند است. از چشمانداز مطالبه امام(ره)و رهبری، باید برای اینکه آحاد مردم در تعیین سرنوشت خود مشارکت داشته باشند، اهتمام ورزید. در کنار این هدفگذاری ضروری و مطلوب که مسئولیت نخبگان و مسئولان را سنگینتر میکند، واقعیت این است که در همه کشورها، بخشی از مردم - فارغ از کیفیت انتخابات، میزان تاثیر، و شدت و ضعف رقابتها - میل به مشارکت سیاسی یا حتی اجتماعی ندارند. در اغلب کشورهایی که جنگ سامان یافته ترکیبی هم علیه انتخاباتشان وجود ندارد، مشارکتها کمتر از
70 – 6۰ درصد است. (بماند که در برخی از این کشورها الزام رای دادن برقرار است). به عبارت دیگر، بررسی موضوع نوسان نرخ مشارکت در کشورها، درباره آن 7۰- 6۰ درصد مشارکتجو است،
و نه صد درصد واجدان حق رای.
۷- در همین زمینه، روزنامه اصلاحطلب سازندگی، هفته گذشته ضمن رو کردن دست کلاهبرداران سیاسی نوشت: «آنها که در انتخابات شرکت نمیکنند را میتوان به سه دسته تقسیم کرد؛ دسته اول و بزرگ تر که معمولاً در همه کشورها یافت میشوند؛ نسبت به انتخابات بیتفاوتند و برای شان فرقی نمیکند چه کسی سکان هدایت کشور را به دست دارد. معمولاً از مسائل دورند. اگر دقیق شویم، تقریباً ۳۰درصد هر جامعه را تشکیل میدهند و بهندرت بخشی از آنان در شرایط بسیار خاص و معمولاً تحت تاثیر هیجانات گسترده، کنش سیاسی نشان میدهند که اغلب هم زودگذر است. گروه دوم که آنها هم گروه بزرگی هستند، انگیزه و دلیلی برای حضور در انتخابات نمیبینند... اگر دقت کنیم، نه دسته اول، صحبتی از تحریم میکنند و نه گروه دوم، هدفشان تحریم است. اما دسته سومی هستند که اتفاقاً صدای بسیار بلندی دارند. آنها در همه این ۴۵ سال پس از انقلاب، وجود داشتهاند و بدون آنکه بشود آرای تحریم را شمرد، مدعی آن ۳۰درصد همیشه خاموش و آن گروه بیانگیزه دوم شده و همه عدم مشارکت را به حساب پروژه خود زدهاند، طوری که حتی عدهای را هم که به دلیل اوج کرونا و در ایام بیواکسنی از خانه خارج نمیشدند، جزو تحریمکنندگان قلمداد کردند و شد داستان ملانصرالدین که میخ افسار الاغش را بر زمین کوبید و گفت اینجا مرکز جهان است. هر کس هم پرسید از کجا میگویی؟ جواب داد که اگر قبول نداری، برو متر کن».
8- درباره طیف مدعیان اصلاحطلبی و اعتدالگرایی، نمیتوان یکسره قضاوت کرد. برخی از آنها با وجود فشار تخریبی شدید، عقلانیت و شجاعت به خرج داده و به سهم خود برای رونق انتخابات نقشآفرینی کردند که جای تقدیر دارد. برخی هم (مانند یکی از سران فتنه ۸۸ و برخی پدرخواندههای جبهه دوپاره اصلاحات) چون ناتوان از مشارکت مثبت و جذاب برای مردم هستند، خطاهای قبلی خود را با خیانتهای بزرگتر میپوشانند. آنها دو بار در انتخابات ۱۳۹۸ مجلس و ۱۴۰۰ ریاست جمهوری و شوراها، از برخی نامزدها حمایت کردند، اما چون کارنامه خسارتباری داشتند، نتوانستند پایگاه رای سابق را احیا کنند؛ تا جایی که نفر اول «لیست جمهور» در انتخابات شورای شهر (با امضای خاتمی) نتوانست حتی ۳۹ هزار رای کسب کند. این واقعیت به جای آنکه موجب شرمندگی و جبران شود، به همراهی با جریان خارجی ضد انتخابات و بیگاری دادن بیشتر انجامید. آنها همچنان که در سال ۱۳۸۸، دروغ تقلب ۱۱ میلیونی را پیش کشیده و حماسه ملی را به آشوب بدل ساختند، در انتخابات اخیر هم به دروغ گفتند نامزد ندارند و نمیتوانند لیست بدهند یا دعوت به مشارکت کنند. به اذعان نشریات همسو، دستکم ۱۶۵ نامزد در میدان رقابت داشتند، اما میدانستند که مردم، خاطره خوشی از میراث مدیریتی آنها ندارند.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
چرا انتخابات ایران حماسهای شگفت است؟ (۳)
9- اصلاحطلبان متعددی اذعان دارند که ادعای نامزد نداشتن، دروغ بود. متأسفانه این دروغ خائنانه، هماهنگ با پروژه دیکته شده خارجی، به افکار عمومی پمپاژ شد. درباره این دروغ بزرگ، دو روایت از اصلاحطلبان را بخوانید:
- محمدجواد روح، سردبیر روزنامه هممیهن: «جبهه اصلاحات، نه جبهه است، و نه اصلاحطلب... در همین انتخابات، شواهد نشان میدهد وضعیت از مجالس دهم و یازدهم بهتر است. این ۱۱۰ نامزدی که در شهرستانها مطرحند و تعدادی که در تهران هستند، از مجلس دهم خیلی شناختهشدهترند. وضعیت تایید صلاحیتها از مجلس دهم و یازدهم بهتر است. واقعیت این بود که اکثریت قریب به اتفاق نامزدهای اصلاحطلب به صحنه نیامدند. رد صلاحیت اصلی توسط جبهه اصلاحات انجام شد. با تصمیمی که این جبهه گرفت، بخش عمدهای از آنها که قصد نامزدی داشتند، منفعل شدند. در نتیجه، به نقطهای رسیدهایم که مطرح میشود کاندیدا نداریم. در حالی که این حرف اشتباه است. باید از جبهه اصلاحات پرسید که دقیقاً در این انتخابات و صحنه سیاست، چه میکنید؟ ریشه این موضع انتخاباتی، ترس از شکست است».
- حسین مرعشی دبیرکل حزب کارگزاران: «خوشبختانه از ۱۰ کرسی استان کرمان، ۹ کرسی رقابتی داریم؛ همه نامزدهایی را که هدف گرفته بودیم، تایید شدند. این سندی است که با همین شرایط میشود با یک فرمان عاقلانه حرکت کرد. ما در ۱۰ دوره مجلس در کرمان، همیشه یک کف داشتیم که ۳ کرسی بود و یک سقفِ ۷ کرسی. در دوره پیش برای اولین بار به یک کرسی تن دادیم، چرا که در سطح کشور منفعل بودیم. نقد اصلی، به اصلاحطلبان بود، به خاطر نیامدن در انتخابات مجلس یازدهم و انتخابات ۱۴۰۰. در انتخابات مجلس یازدهم، لیستی که برای تهران آماده شد، از لیستی که برای مجلس دهم آماده شد، قویتر بود؛ اما تصمیم گرفته شد به دروغ به مردم بگوییم که کاندیدا نداریم».
محمد ایمانی
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اظهاراتی تلخ برای اینترنشنال و براندازان از زبان متخصص انقلابها؛ انقلاب ایران به دلیل بقای بیش از چهل سال شایسته تمجید است!
♦️«جک گولدستون» جامعهشناس و متخصص انقلابها در دانشگاه "ج"جورج میسن" آمریکا:"انقلاب ایران شایسته تمجید است؛ دولت انقلابی که بر چالشهای مهمی نظیر جنگ و تغییر رهبری غلبه کرده یحتمل برای مدت زمان دیگری نیز در قدرت باقی خواهد ماند."
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥گریههای کودک غزهای و پیام او به دنیا
💥 ما چیزی برای خوردن نداریم، ما در غزه گرسنه هستیم و غذای پرندگان را برایمان آسیاب میکنند. خانواده ما در شمال غزه کبوتر مرده میخورند، غذای الاغ و حیوانات را میخورند، خدا ما را بس است، شرم بر دنیا
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
هدایت شده از رویدادها و تحلیلها
✨ ﴾﷽﴿✨
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
هدایت شده از رویدادها و تحلیلها
دعای سلامتی امام زمان
متن عربی و ترجمه فارسی دعای اللهم کن لولیک
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
به نام خداوند رحمن و رحیم
اَللهمَّ کُن لولیَّک الحُجةِ بنِ الحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیهِ و عَلی ابائهِ فی هذهِ السّاعةِ،
خدایا برای ولیت حجت بن الحسن که درودهایت بر او و پدرانش باد ، در این ساعت ،
و فی کُلّ ساعَة وَلیّا و حافظاً وقائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیناً
و در هر ساعت سرپرست و نگهبان و پیشوا و یاور و راهنما و دیده بان باش ،
حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً و تُمَتّعَهُ فیها طَویلاً .
تا او را با رغبت مردم در زمینت سکونت دهی، و زمانی طولانی بهره مندش سازی
متن خالص عربی دعای اللهم کن لولیک
اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
💢چرا پیروز شدیم؟
🔹انتخاب دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ با مشارکت بالای ۴۰ درصدی ملت ایران پای صندوقهای رأی به پایان رسید. در این انتخابات پیروز شدیم چراکه:
🔸۱ـ در شرایطی که میانگین مشارکت در کل ادوار انتخابات مجلس در ایران زیر ۶۰ درصد بوده است و در نرم جهانی نیز کشوری مانند آمریکا میزان مشارکت در انتخابات پارلمانی در چند دهه گذشته عمدتاً برابر یا زیر ۴۰ درصد بوده است، برجستهسازی رقم ۶۰ درصدی عدم حضور در انتخابات از میانگین تمام صد درصد افراد واجد شرایط با توجه به موارد گفتهشده عملاً فریب مخاطب و مغالطه است. چون معیار مطلوب شمردن مشارکت سیاسی در هیچ جای دنیا صددرصدی سنجیده نمیشود و نهایتاً در قیاس با انتخابات گذشته خود آن کشور یا نرم معمول جهانی صورت میگیرد.
🔹۲ـ این انتخابات اولین انتخاباتی است که پس از فتنه «زن، زندگی، آزادی» در سال ۱۴۰۱ برگزار شد. انتخابات ۱۱ اسفند به صحنه اتحاد براندازان خارجنشین و برخی از مدعیان اصلاحات داخلی برای قهر مردم با صندوق رأی و القای جدایی بین ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی تبدیل شد. برخی از مدیران و احزاب داخلی تدارکی برای مشارکت انجام ندادند، هزاران شبکه تلویزیونی، خبرگزاری، رسانه و کانال، در اثر مداخلهجویی خارجی و دستکاری نیابتی، میداندار تحریف و تخریب و تحریم انتخابات بودند. امنیتیسازی داخلی ایران تا ماهها و روزهای منتهی به انتخابات که نمونه آن، انفجار در مراسم سالگرد امام(ره) و انفجار در خط لوله سراسری گاز کشور بود، از تلاشهای مذبوحانه برای کاهش مشارکت بود. دشمن با فهم شکست خود در گام دوم سرد شدن فضای انتخابات را در دستور خود قرار داد. بازوی رسانهای دشمن با محوریت رسانههای فارسی زبان برنامههای مختلفی را با کلیدواژهها و عبارتهای ادعایی نظیر «انتخابات مهندسی شده»، «عدم شرکت در انتخابات»، «رأی نمیدهیم»، و کلیدواژهها و عبارات مشابه، کوشید تا به زعم خود، فضای انتخابات را سرد کند. برای نمونه، کانال تلگرامی شبکه ایران اینترنشنال ۴۸ ساعت مانده به انتخابات ۴۴ خبر منفی به صورت متن، پادکست و ویدئو کلیپ علیه انتخابات منتشر کرد.
🔸۳ـ حضور ۲۵ میلیون ایرانیها در شرایطی که بزرگترین کمپین تحریم انتخابات علیه ایران با صدها پروژه ضدامنیتی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی پشتیبانی میشد و باوجود فشارهای اقتصادی و معیشتی و اخبار و حواشی ناامیدکننده از برخی چهرهها یا رویدادهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی یک اقدام ملی مؤثر و بهموقع محسوب میشود. قطعاً برای جمهوری اسلامی که به دنبال مردمسالاری دینی است، این میزان مشارکت قانعکننده نیست و نخواهد بود، اما در تحلیل میزان مشارکت در انتخابات باید شرایط و وضعیت کشور مورد توجه باشد.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
💢پس از انتخابات
🔹پس از ماهها انتخاباتی شدن فضای سیاسی کشور و شکلگیری رقابتهای سیاسی معطوف به صندوق رأی، روز ماراتن بزرگ سر رسید و بیش از ۲۵ میلیون نفر از مردمان این سرزمین که علاقهمند بودند تا در تعیین سرنوشت خود نقشآفرین باشند، پای صندوق رأی آمدند و نامزدهای خود را روانه بهارستان کردند. این قدرتنمایی ملت در حالی در برابر چشمان بدخواهان این سرزمین انجام میشد که آنها با همه توان انتخابات کشور را تحریم کرده بودند. دنبالههای داخلی آنان نیز همین مسیر را در پیش گرفته و با حضور نیافتن در پای صندوقهای رأی مکمل بازی خط تحریم شدند. در این میان، این ملت ایران بودند که بیتوجه به سناریوی دشمن در حالی که مشکلات معیشتی آنان را نسبت به وضعیت اقتصادی معترض کرده است، پای کار انتخابات آمدند و کار را تمام کردند.
🔸اکنون انتخابات به پایان رسیده است و امید دشمن ناامید شده است؛ اما داستان فردای انتخابات همچنان باقی است. در این شرایط برای آنکه شیرینی این فتح بزرگ در کام ملت برای همیشه جاودانه شود، لازم است که ملاحظاتی را مورد توجه قرار داد:
🔹۱ـ پیروز واقعی حماسه ۱۱ اسفند ملت غیور ایران است که با بصیرت کامل و اراده بلند خود در طول دهههای اخیر بارها حماسهها آفریده است. در این بین جایگاه احزاب و گروههای سیاسی و نامزدهای وارد میدان شده در رتبههای بعدی قرار میگیرد و منتخبان بیش از آنکه خود را واماندار احزاب و گروههای سیاسی ببینند، باید خود را منتخب ملت بدانند، آن هم نه تنها کسانی که به ایشان رأی داده، بلکه هر منتخب امروز، نماینده تمام ملت است.
🔸۲ـ پایان انتخابات، پایان رقابتهای انتخاباتی است، لذا انتظار میرود با فراموشی فضای پر احساس رقابتی قبل از انتخابات، خدمت به ملت و تلاش برای رفع مشکلات و آبادانی کشور دغدغه اصلی منتخبان باشد و دیگر نامزدهای رأی نیاورده نیز که به وظیفه شرعی خود در پرشور کردن انتخابات موفق شدهاند، خدمت در عرصهای دیگر را دنبال کنند.
🔹۳ـ نباید فراموش کرد که نامزدهای منتخب، نمایندگان همه ملتند؛ چه آنهایی که به ایشان رأی دادند و چه آنهایی که رأی دیگری داشتند و حتی نمایندگان آنهایی که در انتخابات شرکت نکردهاند و موظفند که برای خدمت به ۸۵ میلیون ایران صبح و شام تلاش کنند. بدون شک، با تلاشی فراگیر میتوان امید داشت که سالهای پیش رو بهتر از سالهای گذشته باشد.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
💢اقدام عجیب نمایندگانی که رأی نیاوردند!
🔹روز گذشته باید زنگ آغاز فعالیتهای مجلس شورای اسلامی پس از سه هفته تعطیلی به صدا درمیآمد، اما حضور نداشتن بسیاری از نمایندگان موجب شد جلسه به دلیل به حد نصاب نرسیدن تعداد نمایندگان برگزار نشود.
🔸حضور نداشتن نمایندگان مجلس که گفته شده بسیاری از آنها از کسانی هستند که نتوانستهاند آرای مردم را برای ورود به مجلس دوازدهم کسب کنند، در حالی است که هم اکنون طرحها و لوایح بسیاری در مجلس وجود دارد که باید پیگیری شود و بیشتر آنها هم در زندگی مردم تأثیرگذار است.
🔹از سوی دیگر، برگزاری جلسات علنی مجلس میلیونها تومان هزینه دارد و تشکیل نشدن جلسات با توجه به کارهای باقی مانده برای کشور خسارتزاست.
🔸«مجتبی ذوالنوری» نماینده مجلس شورای اسلامی دو سال پیش (سال ۱۴۰۰) گفته بود: «هر یک دقیقه وقت مجلس، بیش از ۱۰۰ میلیون تومان هزینه معمولی دارد، اگر ابنیه و امکانات و سود و سرمایه را حساب کنیم، بیش از این است و این تریبون ما برای مردم خرج دارد.»
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
⭕️چگونه «ریا» را از وجودمان ریشه کن کنیم؟
🔹راه مبارزه با #ريا_كارى، مانند همه اخلاق و #اعمال_مذموم و ناپسند، دو چيز است: نخست توجّه به #علل و #ريشه هاى آن براى #خشكانيدن و نابود كردن آنها، و سپس مطالعه در پيامدهاى آن براى آگاه شدن از #عواقب_دردناكى كه در انتظار آلودگان به اين اخلاق مذموم است. ريشه #ريا همان #شرك_افعالى و عدم توجّه به #حقيقت_توحيد است.
🔹اگر پايه هاى «توحيد افعالى» در درون جان ما محكم شود و بدانيم #عزّت و #ذلّت و #روزى و #نعمت به دست #خداست، و #دلهاى_مردم نيز در #اراده و اختيار اوست، هرگز به خاطر جلب رضاى اين و آن اعمال خود را آلوده به #ريا نمى كنيم! اگر به يقين بدانيم كسى كه با #خداست همه چيز دارد، و كسى كه از او جداست فاقد همه چيز است؛
🔹و به مصداق آيه شريفه «إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللهُ فَلَا غَالِبَ لَكُمْ ۖ وَ إِنْ يَخْذُلْكُمْ فَمَنْ ذَا الَّذِی يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ ۗ وَ عَلَى اللهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ»؛ [۱] (اگر #خدا شما را یاری کند، هیچ کس بر شما #چیره و غالب نخواهد شد، و اگر شما را #واگذارد، #چهکسی بعد از او شما را یاری خواهد داد؟ و #مؤمنان باید فقط بر خدا #توکل کنند)؛
🔹و اگر به اين #حقيقت_قرآنى توجّه كنيم كه تمام #عزّت نزد #خدا و به دست خداست: «الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاء مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ أَ يَبْتَغُونَ عِندَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ العِزَّةَ للهِ جَمِيعًا»؛ [۲] (آيا كسانى كه با #دشمنان_خدا طرح دوستى مى ريزند مى خواهند #عزّت و آبرو نزد آنها كسب كنند، با اين كه همه #عزّتها از آن #خداست». آرى! اگر #ايمان به اين امور در اعماق جان مستقر شود دليلى ندارد كه #انسان براى #جلبتوجّهمردم و كسب وجاهت و آبرو يا جلب اعتماد آنها خود را آلوده به #اعمالنفاقآلود كند!
🔹بعضى از #علماى_اخلاق گفته اند ريشه اصلى #رياكارى حبّ جاه و #مقام است، كه اگر آن را تشريح كنيم به سه اصل باز مى گردد: علاقه به #ستايش_مردم، فرار از مذّمت و #نكوهش_آنها، و #طمع ورزيدن به آنچه در دست #مردم است. سپس مثالى براى آن در مورد #جهاد فى سبيل الله مى زنند كه #انسان گاه به جهاد مى رود براى اينكه #مردم از #شجاعت و قهرمانى او سخن بگويند، و گاه به جهاد مى رود تا او را به #ترس و جُبن متّهم نسازند، و گاه به خاطر به چنگ آوردن #غنائم_جنگى قدم در ميدان مى گذارد!
🔹تنها كسى مى تواند از #جهادش بهره بگيرد كه براى عظمت آئين حق و #دفاع از #دين خدا پيكار كند. اين از يكسو، و از سوى ديگر، هنگامى كه انسان به «آثار مرگبار #رياكارى» بينديشد كه: #ريا همچون آتش سوزانى است كه در خرمن #اعمال_انسان مى افتد و همه را خاكستر مى كند؛ نه تنها #عبادات و طاعات انسان را بر باد مى دهد، بلكه #گناه_عظيمى است كه مايه #روسياهى صاحب آن در #دنيا و #آخرت است.
🔹 #ريا همچون موريانه اى است كه ستون هاى كاخ #سعادت_انسان را از درون تهى مى كند و بر سر صاحبش ويران مى سازد. #رياكارى نوعى #كفر و #نفاق و #شرك است. #رياكارى شخصيّت انسان را در هم مى كوبد و آزادگى و حريّت و #كرامت_انسانى را از او مى گيرد و «بدبختترين مردم در #قيامت #رياكارانند»! توجّه به اين حقايق، اثر باز دارنده مهمّى بر #رياكاران دارد.
🔹اين نكته نيز قابل توجّه است كه پنهان كردن نيّت هاى آلوده به #ريا، براى مدّت طولانى ممكن نيست، و #رياكاران غالباً در همين دنيا شناخته و #رسوا مى شوند، و از لابهلاى #سخنان و #رفتار آنها #آلودگى_نيّت آنها فاش مى شود، و ارزش خود را نزد خاصّ و عام از دست مى دهند؛ توجّه به اين معنى نيز اثر باز دارنده مهمّى دارد. لذّتى كه از #عمل_خالص و نيّت پاك به انسان دست مى دهد، با هيچ چيز قابل مقايسه نيست، و همين امر براى #خلوص_نيّت كافى است.
🔹بعضى از علماى اخلاق گفته اند: يكى از طرق #درمان عمل #ريا اين است كه انسان تلاش براى پنهان نگاه داشتن #عبادات و #حسنات خود كند، و به هنگام #عبادت در را بر روى خود ببندد، و هنگام #انفاق و كارهاى خير ديگر سعى بر #كتمان آن نمايد تا تدريجاً به اين كار عادت كند. ولى اين به آن معنا نيست كه از شركت در جمعه و جماعت و مراسم حج و اعمال دسته جمعى ديگر خوددارى نمايد كه آن نيز ضايعه اى است بزرگ!
پی نوشتها؛
[۱] قرآن کریم، سوره آل عمران، آيه ۱۶۰
[۲] همان، سوره نساء، آیه ۱۳۹
📕اخلاق در قرآن، آيت الله العظمى ناصر مكارم شيرازى، مدرسه الامام على بن أبیطالب(ع)، قم، چ اول، ۱۳۷۷ه.ش، ج ۱، ص ۲۹۳
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#ريا #ریاکار #ریاکاری
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
🕊🇮🇷◍⃟♥️🇮🇷🕊
💢برکات انتخابات ۱۱ اسفند!
🔹انتخابات ۱۱ اسفند، با تمام سختیهایش، زیبا و شیرین است. این انتخابات زشتیها و زیباییهایی داشت، بالاترین زشتی در بعد داخلی آنجا بود که بخش رادیکال جریان اصلاحطلب نفاقگونه با راهبردی که در پیش گرفتند، عملاً پروژه کاهش مشارکت را کلید زدند و با ضدانقلاب و دشمن مخرج مشترک داشتند. این تندروها هر آنچه در توان داشتند، انجام دادند تا پروژه «انتخابات ضعیف و زیر ۲۰ درصد» رقم بخورد. این راهبرد به شدت شکست خورد و همین شکست به منزله یکی از محورهای مهم زیبایی این دوره از انتخابات یاد میشود.
🔻به چهار دلیل انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، انتخاباتی برکتآور است:
🔸الفـ این انتخابات مایه عزت و مظهر قوت ملی است؛ رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی) حدود ۱۱ ماه قبل از ۱۱ اسفند فرمودند: «این انتخابات آخر سال خیلی مهم است. انتخابات میتواند مظهر قوت ملی باشد. اگر انتخابات درست برگزار نشود، ضعف کشور و ضعف ملت را نشان میدهد؛ ....هر چه ما ضعیف بشویم، تهاجم و فشار دشمنان ما بیشتر خواهد شد. اگر میخواهید جلوی فشار دشمن گرفته بشود، باید قوی بشویم. یکی از ابزارهای مهم قوتِ کشور همین انتخابات است.»
🔹بـ انتخابات جمعهای که گذشت، اولین انتخابات پس از عبور نظام از اغتشاشات ۱۴۰۱ با توهم اکثریتپنداری اغتشاشگران بود. تمام تلاش دشمن برای زیر سؤال بردن پایگاه اجتماعی و میزان مقبولیت نظام و بهرهبرداری از مشارکت حداقلی برای رسیدن به هدف و القای آن به جامعه بود. از برکات این انتخابات، نقش برآب شدن همه این توطئهها بود.
🔸جـ امنیت مثالزدنی انتخابات؛ در هیچ یک از ادوار انتخابات ایران، نمیتوان سراغ گرفت که تا به این اندازه ابزارهای نظام سلطه، چون منافقین و سلطنتطلبها بسیج شده باشند. آنها از هر ظرفیت قومی، نژادی، جغرافیایی و مذهبی به منزله یک استعداد بحرانآفرینی مدد میگرفتند. برگزاری توأم با امنیت کامل انتخابات خار زهرآگینی بر چشم شوم دشمنان این مرز و بوم شد. این از جمله برکات ستودنی این انتخابات و دست مریزادی برای حافظان نظم و امنیت است.
🔹دـ پیش بردن جهاد امیدآفرینی به منزله ستون محکم تبیین مشارکت گسترده در انتخابات بود. دشمنان جایگاه مردمی نظام را از راهپیمایی روز قدس یا ۲۲ بهمن استنتاج نمیکنند، بلکه سه عنصر میزان، کیفیت و جهتگیری رأی ملت ایران دریچههای مأیوسسازی دشمن را باز و بسته میکند. نظریهپردازان «بحران ناکارآمدی» معتقدند بحران ناکارآمدی نباید ایجاد شود، بلکه باید احساس شود. در این طرح تمام اقداماتی که از سوی دولت به مرحله اجرا در میآیند، بهصورت کاملاً سیاه تحلیل و تفسیر میشود. جریان رسانهای بیگانه و وابسته تمام راهبردها، برنامهها و راهکارها و دستاوردهای جمهوری اسلامی را راه اشتباه و ناصواب تفسیر میکرد. در ایام منتهی به انتخابات بستری فراهم شد تا جهادگران تبیین به خیلی از شبهات و سؤالات پاسخ لازم را بدهند و امیدآفرینی قابل دفاعی رقم بخورد.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
✨ بشارت بیستم: حدیث فتنه ی شام
(مبشرات در مورد نزدیکی ظهور)
🔥 پست ویژه:
🔖 قسمت اول:
فتنهی شام در سالهای قبل از ظهور و بررسی میزان تطبیق آن با جنگ داخلی سوریه
✨ در این پست قصد داریم دو روایت از روایاتی که قبلا با موضوع نشانههای ظهور ذکر کرده ایم را دقیقتر و در ارتباط با حوادث روز دنیا، بررسی کنیم.
✅ از سعید بن مسیّب روایت شده که گفت:
🔸 «فتنه ای در سرزمین شام پدید میآید که ابتدای آن همچون بازی کودکان است و پس از آن دیگر کارشان سامان نپذیرد و دیگر نیرویی نخواهند داشت تا آنکه ندا کنندهای از آسمان فریاد سردهد، بر شما باد، به فلانی روی آورید و در آنحال دستی برآید و اشاره کند.» (۱)
در این روایت چند نکته مهم وجود دارد:
1⃣ این فتنه در سرزمین شام بوجود میآید.
2⃣ ابتدای فتنه، مانند بازی کودکان است.
3⃣ این فتنه ادامه دار خواهد بود و تا زمان رخ دادن ندای آسمانی یاد شده، که مردم را به سمت حضرت مهدی (ع) دعوت میکند، طول میکشد.
✅ در روایتی دیگر از پیامبر (ص) رسیده است که فرموده اند:
🔸 «فتنه چهارم ۱۸ سال طول میکشد و به هنگام خود پایان میپذیرد و نهر فرات از کوهی از طلا بیرون میآید و مردم بهگونهای بر آن هجوم میآورند که از هر نه نفر هفت نفر به هلاکت میرسند» (۲)
از این حدیث و احادیث مشابه مشخص میشود که:
4⃣ زمان این فتنه هجده (در بعضی احادیث دوازده) سال طول میکشد.
🔰 حال حوادث زیر را که در سالهای اخیر در سوریه رخ داده مرور میکنیم:
💥 حدود ۱۲ سال پیش، در مدرسه ای به نام اربعین واقع در شهر دَرعا سوریه، چند کودک دست به اقدامی زدند که در آن هنگام هیچ کسی فکر نمیکرد، کار آنها جرقه ی چه حوادثی میشود و چه عواقبی وحشتناکی در پی خواهد داشت.
📆 در تاریخ شنبه، ۷ اسفند ۱۳۸۹ شمسی، ۲۲ ربیع الاول سال ۱۴۳۲ قمری، در این مدرسه، کودکانی به تقلید از آنچه در تلویزیون از کودکان تونسی آموخته بودند، شعارهایی بر ضد حکومت سوریه و بشار اسد بر روی دیوار مدرسه شان دیوارنویسی کردند.
بعد از آن ماموران پلیس به دستور دستگاههای امنیتی جلوی درب مدرسه مستقر شدند و مدرسه زیر نظر گرفته شد.
📝 چند روز بعد دستگاه امنیتی از مدیر مدرسه الاربعین خواست تا نوشته ای با دست خط همه دانش آموزان مدرسه، به سازمان اطلاعات ارسال شود.
🚓 دستگاه امنیتی با بررسی این دست خطها، دوازده دانش آموز کلاس هفتم را به دلیل شعارنویسی مذکور بر روی دیوار مدرسه بازداشت کرد.
🗣 در واکنش به این اتفاق، عده ای از ساکنین دست به تظاهرات ضد دولتی زدند و دولت سوریه هم با آنها مقابله کرد.
💰 در این هنگام مخالفان حکومت و گروههای تروریستی که فرصت را مغتنم دیدند به پشتیبانی برخی دولتهای غربی، تُرک و عربی آشوب و هرج و مرج گسترده ای در سراسر سوریه ایجاد کردند و قسمتی از مردم به خصوص سَلَفیها را با خود همراه کردند.
🪓 شهرهای سوریه یکی پس از دیگری به دست شورشیان تصرف شد و گروههای تروریستی مختلفی مثل داعش و النصره (شاخه القاعده در سوریه) شکل گرفتند.
💣 سپس داعش به کشور عراق هم نفوذ کرده و به آن لشکر کشید و خیلی زود مناطق زیادی از عراق را تصرف کرد و حتی تا نزدیکی فتح بغداد پیش رفت.
🛡 اگرچه با کمک ایران و رشادت مجاهدان، جبهه مقاومتی مقابل آنها شکل گرفت و در نهایت حکومت داعش نابود شد ولی هنوز فتنه ی سوریه ادامه دارد و گروههای مختلف تروریستی، مناطق مختلفی از کشور سوریه را در دست دارند.
⚰ طبق آمار و تخمینها، تاکنون بر اثر جنگ داخلی سوریه، بیش از ۵۰۰ هزار نفر کشته و میلیونها نفر زخمی شده اند.
⛺️ همچنین بیش از ده میلیون نفر خانه خود را از دست داده و آواره شده اند.
🇸🇾 با وجود آنکه در حال حاضر قسمت اعظم سوریه در اختیار دولت این کشور است ولی قسمت بزرگی از بخش شرقی و شمال شرقی آن در اختیار کردهای مورد حمایت آمریکا، محدوده ای در جنوب آن در اشغال مستقیم ارتش تروریست آمریکا، قسمتی از شمال در اختیار تروریستهای سلفی و مخالف دولت و بخشی از نوار شمالی آن در اشغال ارتش ترکیه است. علاوه بر اینها هنوز داعش هم در قسمت هایی از بیابانهای آن فعالیت دارد.
💡 همانطور که بیان کردیم، جنگ داخلی سوریه مشابه آنچه در احادیث آمده، با بازی کودکان شروع شده و سال هاست که ادامه دارد. اگرچه نباید برای زمان ظهور امام زمان (عج) تاریخ قطعی تعیین کرد ولی به نظر میرسد که روایات مذکور شباهت بسیار زیادی با وضعیت فعلی و فتنه ی جاری در کشور سوریه دارد. همچنین وقتی این وضعیت را در کنار دیگر نشانههای ظهور و بشارت بزرگان قرار دهیم، امیدها به نزدیکی ظهور بسیار تقویت میشود.
( ادامه دارد ...)
🏷 #امام_زمان (عج) #ظهور #شام #فتنه
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
✨ بشارت بیستم: حدیث فتنه ی شام
(مبشرات در مورد نزدیکی ظهور)
🔥 پست ویژه:
🔖 قسمت دوم:
(ادامه پست قبلی)
⭕️ حال میتوانیم بررسی کنیم که چقدر نزدیک؟
⏳ طبق حدیثی که در ابتدای این پست ذکر شد، از اول فتنه ی شام تا زمان ندای آسمانی هجده سال (در بعضی احادیث دوازده سال) طول میکشد. اگر فتنه فعلی سوریه همان فتنه شام در احادیث باشد، با توجه به این که شروع آن برای ما مشخص است (آخر سال ۱۳۸۹ شمسی)، با اضافه کرده هجده (و یا دوازده) سال به آن میتوان زمان تقریبی ندای آسمانی را که در سال قبل از ظهور حضرت مهدی (عج) است را حدس زد که با فرض ضعیفتر دوازده ساله بودن طول فتنه، خروج سفیانی و ندای آسمانی پیش از ظهور، در حدود سال ۱۴۰۲ شمسی و با فرض قویتر هجده ساله بودن فتنه، در حدود سال ۱۴۰۸ شمسی خواهد بود.
🚨 در نهایت مجددا بر نکات ذیل تاکید میکنیم:
1⃣ به هیچ عنوان نباید به صورت قطعی بر یکی بودن فتنه ی فعلی سوریه و فتنه ی شام در احادیث تاکید کرد و تاریخی قطعی برای ظهور مشخص کرد. بلکه تاریخهای مذکور، تاریخ هایی هستند که امید نزدیکی ظهور در آنها برای ما بسیار زیاد است. ان شاء الله
2⃣ اگر تاریخ های فوق گذشتند و ندای آسمانی و خروج سفیانی اتفاق نیفتادند، به این معنا خواهد بود که حدس ما در تطبیق حوادث و یا تاریخ فوق اشتباه بوده است ولی حتی در این صورت به هیچ وجه نباید از نزدیکی ظهور نا امید شد و دست از دعای فرج برداشت.
3⃣ طبق احادیث معصومین و راهنمایی بزرگان، بیشترین عاملی که بر نزدیک شدن و دور شدن ظهور تاثیر دارد، آماده شدن شیعیان برای حکومت حضرت و تمایل واقعی داشتن آنها به رسیدن ظهور حضرت مهدی (عج) و تلاش در ترک گناهان و انجام واجبات است. چه بسا با آماده شدن شیعیان، ظهور حضرت در همین سال اتفاق بیفتد و یا در صورت کم کاری و گناهان شیعیان، در ظهور حضرت بدا و تاخیر حاصل شود و بر سالهای در زندان غیبت بودن ایشان افزوده شود و ظهور ایشان از تاریخی که ممکن بوده واقع شود به تاخیر بیفتد.
اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
⬅️ (۱). نسخه خطی ابن حماد ص ۹۳
(۲). نسخه خطی ابن حماد ص ۹۲
🏷 #امام_زمان (عج) #ظهور #شام #فتنه
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
🏫 تصاویر مربوط به پست قبلی:
(بشارت بیستم: حدیث فتنه ی شام)
تصاویر مدرسه اربعین در شهر درعا سوریه که دیوارنویسی ضد حکومت چند نفر از دانش آموزان آن، جرقه شروع جنگ داخلی سوریه شد.
⭕️ قاعدتا دیوار نویسی اولیه در همان زمان پاک شده و احتمالا دیوار نویسی های موجود در این تصاویر مربوط به دوران پس از اشغال شهر توسط شورشیان است.
🏷 #امام_زمان (عج)
#ظهور #شام #فتنه
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏅ملت قهرمان
حقیقتا ملت ما یک ملت بزرگ و قهرمان است.
فرد فرد ملت ایران، در مشاغل و حوزههای مختلف از پزشک و ورزشکار گرفته تا کارگر و کشاورز، همه و همه قهرمانان ایران و مایه مباهات هستند.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
بازگشت به وضع طبیعی!(1)
1- کلاسیکهای جامعهشناسی و برخی متفکرین حوزه فلسفه و سیاست (مثل توماس هابز و جان لاک) وقتی میخواهند شکلگیری «جوامع» را تبیین و راجع به «قراردادهای اجتماعی» ایدهپردازی کنند غالبا با تشریح «وضع طبیعی» (State of Nature) شروع میکنند. به زبان خیلی ساده، وضع طبیعی به شرایطی گفته میشود که در آن بین انسانهایی که به صورت گلهای و وحشی زندگی میکردند، حرف اول را «خشونت» و «قدرت» میزد. جمله معروف هابز که میگوید
«انسان گرگ انسان» است به نوعی، ناظر به چنین شرایطی نیز هست و راهحل او نیز تشکیل دولتی قدرتمند و خشن و... است (کتاب لویاتان). وقتی دولت و قدرت مرکزی بین جوامع ابتدائی حاکم نبود، قانونی هم نبود لذا، «وضعیتی طبیعی» بین انسانها حاکم بود و در چنین شرایطی آدمها یا از روی ترس، یا از روی طمعِ به دست آوردن منافع بیشتر، مدام مشغول جنایت و خشونت و کشتار بودند. رفتهرفته قراردادهایی
بین این جوامع با اعضای قدرتمند بسته و از دل همین قراردادها، دولت و حکومت و قانون خارج شد. در یک جمله، خطوط بالا به ما میگویند، انسانها طی قرون متمادی برای اینکه بتوانند در آرامش زندگی کرده و از خشونت و وحشیگری و کشتار فاصله بگیرند، طی قراردادهایی که بین خود بستند، دولت و حکومت و قانون را ابداع کردند و
در یک کلام «متمدن» شدند.
2- اکنون در قرن 21 هستیم و این قوانین و حکومتها به شکلی مدرن، پیچیده و دقیق تدوین شدهاند. هم در قالب داخلی و درون کشورها و هم در قالبهای جهانی، قوانینی وضع شدهاند و دنیا
به اصطلاح متمدن شده است! حالا یک سؤال: آیا اکنون که قانون
بر جوامع و دنیا حاکم شده، قدرت و خشونت حرف اول را نمیزند؟! به شرایطی که در غزه حاکم شده نگاه و به پاسخ این سؤال کمی فکر کنید. به عنوان فقط یک مثال، به جنایت هولناک خیابان «الرشید» بیندیشید که همین سه چهار روز پیش در غزه اتفاق افتاد. اینکه اجازه دهیم کامیونهای حامل مواد غذایی و آرد وارد این باریکه شوند، سپس کمین کنیم بعد منتظر هجوم صدها زن و کودک گرسنه به سمت کامیونها باشیم و در نهایت، با تانک و گلوله جمعیت گرسنه را قتل عام کنیم، نشانه تمدن است؟ آیا واقعا دنیا از «وضع طبیعی» خارج شده است؟ چه تفاوتی بین جنایاتی که رژیم صهیونیستی در غزه علیه زنان و کودکان فلسطینی مرتکب میشود، با جنایاتی است که هزاران سال پیش، وقتی بهزعم برخی نظریهپردازان، «وضع طبیعی»! بر جوامع حاکم بود اتفاق میافتاد؟ قتل عام نزدیک به 31 هزار انسان که چیزی حدود 90درصد آنها غیرنظامی و 12 هزار نفرشان هم کودک و نوزادند، آن هم طی کمتر از 5 ماه، نشانه متمدن شدن جوامع است؟ ممکن است گفته شود، رژیم صهیونیستی یک استثنا است که در این صورت باید گفت، کدام قدرت و تمدن! در غرب، در این جنایات، شریک صهیونیستها نیست؟ آیا صهیونیستها نگفتند، اگر سلاحهای آمریکایی نبود،
یک روز هم نمیتوانستیم، در برابر جوانان فلسطینی دوام بیاوریم؟ آیا کشورهای مرتجع عربی در این جنگ، کنار فلسطینیها قرار دارند؟ آلمان و فرانسه و انگلیس چطور؟ آیا اگر این کشورها مثل مردم، کنار فلسطینیها میایستادند، صهیونیستها میتوانستند در غزه نسلکشی به راه بیندازند؟! پاسخهای این سؤالها واضحتر از آن است که بخواهیم، به آنها بپردازیم. اما سؤال بعدی: «در دنیا چه اتفاقی افتاده است؟ آیا قوانین توان تحکیم نظم و عدالت را در دنیا ندارند؟ ایراد در قوانین است یا تمدن آنها؟» پاسخهای ریشهای و بنیادین این سؤال را
پیش از این در همین ستون دادهایم و اینجا صرفا برای یادآوری به گوشهای از آن اشاره کرده و عبور میکنیم. بخوانید:
3- ریشه این داستان به حدود 600 سال قبل باز میگردد. به جایی که تعریف «انسان» تغییر کرد. فیلسوف سیاسی و نمایشنامهنویسی به نام «نیکولو ماکیاولی» در ایتالیا، تعریف خود را از «انسان» ارائه کرد. در این تعریف انسان موجودی شریر، خبیث و فزونطلب است. این انسان فاقد «اختیار» است و رفتار او را میشود پیشبینی کرد. مبحث «انسانشناسی» در این تعریف، مثل مباحث مربوط به علوم طبیعی و تجربی است. میتوان به راحتی رفتار او را پیشبینی و با استفاده از «قانون» و «زور» تحت کنترلش گرفت. این تعریف بعدها با تغییراتی در شکل و محتوا از سوی اندیشمندان دیگر غرب مثل «توماس هابز» و «جان لاک» و «آدام اسمیت» مورد استقبال قرار گرفت و شد، مبنای مطالعات و پژوهشهای اندیشمندان امروز غرب در حوزههای مهم «علوم انسانی» و «اقتصاد سیاسی» و... امروز به آن به اصطلاح «اومانیسم» میگویند. به زبان ساده، در این تعریف، با انسانی تکبعدی و تکساحتی مواجهیم که در آن، حس و عاطفه و انسانیت جایی ندارد و صرفا بُعد مادی آن مورد توجه است. دین و اخلاق عملا در این انسان وجود ندارد. به عبارتی در این تعریف آن بُعد اصلی انسان نادیده گرفته شده و تعریف ناقص است.
جنگ نرم ودشمن شناسی
بازگشت به وضع طبیعی!(2)
در مبحث مهم «پژوهش» و «روش تحقیق» میخوانیم، اگر تعریف و مقدمه در یک پژوهش ناقص باشد، نتیجه پژوهش هم ناقص و بعضا فاجعه خواهد بود. افرادی مثل ماکیاول و هابز و جان لاک و آدام اسمیت به عنوان اندیشمندانی که، مبنای تمدنی امروز غرب به دست آنها بنا شده، مقدمه و تعریف از «انسان» را «ناقص» چیدند و طبیعی است، نتیجه پژوهشهای بعدی که بر همین مبنا ادامه یابد، ناقص از آب در آید. این پژوهشها اگر هزاران سال دیگر هم ادامه یافته و تکمیل گردد، چون تعریف و مبنا «ناقص» است، به نتیجه مطلوب نخواهد رسید و یقین بدانید با این روند، صدها سال بعد صهیونیستی - اگر وجود خارجی داشته باشد - با لذت و افتخار به نوزادکشیاش ادامه داده از سوی متمدنترین کشورها نیز حمایت کامل خواهد شد! این تفکر و تمدن، درست در همان ایامی که مشغول خلق ایدههایی مثل «جمهور» و «حقوق بشر» هم بود، در حال استعمار آفریقا و آسیا و کشتار مردمان آن بود. چرا؟ چون تعریفش از انسان، حقوق بشر و «جمهور» ناقص و اشتباه بود. منظورش از حقوق بشر، حقوق همه ابنای بشر نبود. منظورش حقوق بشرِ «فقط غربی» بود!
برگردیم به مبحث خودمان یعنی وضع طبیعی، قانون، تمدن و... غزه. امروز بزرگترین سازمانها برای دفاع از حقوق بشر تاسیس شدهاند با بودجههای آنچنانی. مدرنترین قوانین وضع شدهاند هم در داخل کشورها و هم در سطح بینالمللی برای همه نوع بشر. انسان امروز حتی درباره حیوانات و محیط زیست هم قوانین فوقالعادهای وضع کرده است. اما این سازمانها و قوانین، از یک «خط مرزی» که عبور میکنند، از کار میافتند. انگار اصلا وجود خارجی ندارند. انگار کار به این طرف خط که میرسد، همان وضع طبیعی باید حاکم شود. چرا؟، چون اینجا کودکی که تکهتکه میشود یا بر اثر تحریم و گرسنگی جان میدهد، یا به دلیل جلوگیری از ورود داروهای بیحسی و بیهوشی، بیمار در هوشیاری کامل، دست یا پایش بریده میشود و جان میدهد، فلسطینی است، نه غربی یا صهیونیست! خدا رحمت کند علامه محمدتقی جعفری، فیلسوف و مفسر بزرگ قرآن و نهجالبلاغه را. در ترجمه و تفسیر نهجالبلاغه، فصل حکمت اصول سیاسی اسلام، جلد یازدهم وقتی به یکی از اشتباهات بزرگ و مهلکِ علمی ِاندیشمندان غربی میپردازد، سؤال مهمی میپرسد. اینکه چطور این اندیشمندان در تحقیقات مفصل و زیادی که در حوزه علوم انسانی کرده و زحمات طاقتفرسایی که متحمل شدهاند، هیچ اشارهای به «انسانی به نام پیامبر» که برای هدایت همین بشر آمده نمیکنند؟! و سقوطی که امروز بشر کرده، نتیجه مستقیم همین اشتباه است.
4- در چنین دنیایی چه باید کرد؟ آیا نباید با چنین تمدن وحشیِ اتوکشیده ادکلنزدهای جنگید؟ نباید چنین تمدنی را «رسوا» کرد. آیا صدها سال زیستنِ چنین تمدنی، وحشیگری را جزو «طبیعت» این جماعت نکرده است؟ پاسخ سه سؤال اخیر را به شما واگذار میکنیم. اما پاسخ سؤال آخر این یادداشت را رهبر انقلاب سوم بهمنماه سال 1373 در جریان دیدار هنرمندان و سینماگران داده است: « شما اروپا را همیشه در چهرههای بزککرده اتو کشیده کراوات بسته ادکلن زده مرتب و منظم در شانزهلیزه نبینید! اروپا در سارایووست. حقیقت اروپا در جنگ جهانی اوّل و دوم است... امروز هم اگر غربیها از اهداف فرااروپایی و فراجهانی فارغ شوند، باز همان جنگ و دعواها را
از سر میگیرند. طبیعت اروپاییها چنین است.»
جعفر بلوری
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
دستور تشکیلاتی منافقین به مشاور میرحسین در مورد انتخابات
🔹برگزاریِ امن انتخابات در سراسر کشور و بیتوجهی مردم به سمپاشیها و عربدهکشیهای چندماهۀ گروهکهای تروریستی همچون سازمان منافقین آنها را به واکنشهای احمقانه و جنونآمیز واداشته.
🔹بنابر خبری موثق، منافقین در یکی از واکنشهای کاملاً انفعالی، به اردشیر امیرارجمند نفوذی منافقین در حلقۀ مشاوران میرحسین موسوی دستور دادهاند عناصر رادیکال موسوم به اصلاحطلب را به صدور بیانیههای هنجارشکن علیه مبانی و مقدسات نظام و نیز تخطئه انتخابات اخیر وادار نماید.
🔹گروهک یاد شده همچنین، بهمنظور پوشاندن شکست مفتضح خود، به سران فتنه و رادیکالیسم اصلاحطلب ابلاغ کرده «از مردم برای عدم حضور در انتخابات اخیر تشکر نمایند!».
🔹بهدنبال دستور تشکیلاتی پیشگفته، اردشیر امیر ارجمند تماسهایی با چندین عنصر رادیکال اعم از سران فتنه ۸۸ و مجرمان امنیتی برقرار و از آنها خواسته بیانیههایی در چهارچوب رویکردهای ابلاغی گروهک تروریستی منافقین صادر نمایند.
🔸اردشیر امیرارجمند، زندانی فراری فتنه ۸۸، توسط منافقین و به شکل غیرقانونی از کشور خارج و با توجه به جایگاه تشکیلاتی بالای برادرش در سازمان تروریستی منافقین، خود نیز جایگاه ویژهای در آن پیدا کرد.
🔸اردشیر از گذشتۀ همکاری نزدیکی با سرویس جاسوسی فرانسه داشت تا آنجا که پس از مرگ ابوالحسن بنیصدر، آپارتمانی که قبلا در اختیار بنیصدر گذارده بودند را به او دادند.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف ضمنی مجری ضد ایرانی اینترنشنال
🔹جمهوری اسلامی جزو معدود کشورهای منطقه است که در آن انتخابات وجود دارد
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
✅چهارمین نامه حسن روحانی به شورای نگهبان!
حسن روحانی، داوطلب ردصلاحیت شده انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، در چهارمین نامه خود به شورای نگهبان، ضمن تشکر بسیار از این نهاد، نوشت: «ولش کنید دیگه نمیخواد دلایل ردصلاحیتم رو بگید! خیلی هم ممنون.»
متن این نامه به شرح زیر میباشد:
آقای شورای محترم نگهبان
سلام. عرض ادب و خسته نباشی به شما برای نظارت خوب بر انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲.
دیروز جمعه دمدمای ظهر فهمیدم انتخاباته، گفتم برم رای بدم و به بهانه حضور در انتخابات، یک نطق آتشین هم علیه شما تهیه کنم. زنگ زدم آشنا، خواب بود. گفتم به مصحف شریف تفأل بزنم و یکبار هم که شده، خودم یک نطق تهیه کنم که این آیه آمد: «وَ تِلْكَ الْأَيَّامُ نُداوِلُها بَيْنَ النَّاسِ» فهمیدم دیگه این روزگار، روزگار ما نیست. بنابراین رفتم رای دادم و حرفی هم نزدم و به کامبیز هم گفتم: «پاشو برو رای بده و توییت بد هم نزن والّا میفرستمت بهشتزهرا، پیش برادر خانومت!»
عرض می شود که حتی به خاتمی و احمدینژاد هم زنگ زدم و گفتم بروند رای بدهند که البته این خاتمی، مثل سال ۱۳۹۰ رفته یکی از روستاهای آبسرد که یواشکی رای بده. اما دیر رسیده! تو رو به خدا رای اونم حساب کنید!
به هر حال، امروز ظهر با شنیدن اخبار انتخابات متوجه شدم مثل اینکه این روزگار، دیگه روزگار خیلیها نیست. صادق آملی لاریجانی در مازندران، از بین ۶ داوطلب، ششم شده و همشهریان نوبخت و باهنر هم که به اونا محل نذاشتن. بازهم خوب شد که علی لاریجانی اصلا کاندیدا نشد و خیلی هم ممنون که به من هم، اذن دخول به انتخابات ندادین که من هم مثل آملی لاریجانی، از آخر اول میشدم!
ضمن تشکر از ردصلاحیت اینجانب خواستم بگم اصلا ولش کنید، نمیخواد دلایل ردصلاحیتم رو بگید! خیلی خیلی هم ممنون که آبروی ما را خریدید. خر ما، از کرگی دم نداشت. اصلا نوبخت را هم ردصلاحیت میکردید بهتر بود!
والسلام
شیخ دیپلمات
۱۲ اسفند ۱۴۰۲
راستی: اگر نامه زیادی ساده است، در سطح دکترای «کلون گلاسکو» نوشتم. زنگ زدم قوچانی بیاد ویرایش کنه. رفته بود رشت، احوال نوبخت رو بپرسه. دیدم تا برگرده زمان برای عرض ارادت از دست میره!
#طنز😅😅😅
✍محمدمهدی شیرمحمدی
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi