12.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷انتشار برای اولین بار: ماجرای دیدارهای #شبانه آیت الله بهجت به همراه پسر خردسالش، با کسانی که #مشرّف به دیدار صاحب الزمان شده بودند!
🔻در یکی از این دیدارها، آن شخص به پدر من گفت همین دیروز بعد از ظهر کنار قبرستان روی پل حضرت را دیدم، خدا نصیبتان نکند!!...
🔻تعجب من از این بود که پدر من از کجا او را میشناخت و میدانست دیروز مشرف شده که امروز به دیدار او برود!
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
در نزدیکی نوروز معمولاً عدهای با استناد به برخی از روایتها، به مخالفت با نوروز و آداب آن میپردازند. اما نظر رهبر انقلاب در مورد نوروز خواندنی است:
۱.
عید نوروز هم حقیقتی است. ما با عید نوروز موافقیم. کسی خیال نکند که عید نوروز از لحاظ اسلامی چیز بدی است؛ هرکس چنین تصوری بکند، واقعاً اشتباه کرده است. #اسلام عید نوروز را رد نکرده است. البته ممکن است در زمان خلفای اول، عدهای تحت تأثیر تفکرات خاصی قرار گرفته باشند و نسبت به این قضیه بهعنوان یک تهاجم فرهنگی برخورد کرده باشند و احتمالاً در بعضی از #روایات رد شده باشد که البته آن هم مسلّم نیست، اما امروز عید نوروز چیز خوبی است؛ اولِ بهار است و مردم عادت کردهاند که این ایام را عید بگیرند و تعطیل باشند و شادی کنند و به دیدن یکدیگر بروند و به هم عیدی بدهند و قهرها آشتی کنند و دورها نزدیکی کنند؛ این چیز #بسیار_خوبی است و بنده #صددرصد با عید نوروز و با جشن گرفتن این ایام موافقم.
هر کاری هم که در این ایام به جشن مردم کمک کند و آن را معنا ببخشد، خیلی خوب است... منتها شاد کردن مردم یک چیز است، مبتذل کردن فضا یک چیز دیگر است... بنابراین، عید نوروز را #شاد کنید...
پارسال اوایل ساعت تحویل بود که داشتم به سمت مرقد حضرت امام (رضواناللهتعالیعلیه) میرفتم. ابتدای سال بود و من احساس خودم این بود که دارم میروم به روح مطهر امام سال نو را تبریک بگویم. در آن لحظه من حضور و حالی داشتم.
(رهبر انقلاب ۱۳۷۰/۱۲/۷)
۲.
#عید_نوروز از آن عیدهایی است که ما، به خلاف بعضی کسان، به آن خیلی #ارادت داریم.
(رهبر انقلاب ۱۳۷۵/۲/۱۳)
۳.
#سلیقهی_زیبای_ایرانی، این روز را آغاز سال قرار داده است و سال شمسی ایرانی، سال هجری ایرانی از آغاز بهار و از عید نوروز شروع میشود.
(رهبر انقلاب ۱۳۹۸/۱/۱)
#اسلام_ناب #رهبر_انقلاب #نوروز
✍محمد طهماسبی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⭕️ این ۳ نامرد آمریکایی در زمان ریاست جمهوریشون،به ۹ کشور حمله کردن، ۱۱میلیون نفرو کشتن!!
#سازمان_برخی_ملل
#واقعیت_آمریکا
#وحید_محبی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 نکات مغفول درباره ملی شدن نفت
هر سال به مناسبت ۲۹ اسفند روز ملی شدن صنعت نفت مطالب بسیاری از این واقعه گفته می شود اما نکات بسیاری نیز عمداً یا سهواً مغفول می ماند :
🔹 نکته اول : در اوج مطالبه موضوع ملی شدن نفت توسط مجلس ، سپهبد رزم آرا نخست وزیر وقت که به شدت گرایش انگلیسی داشت به مجلس رفت و ضمن مخالفت صریح با ملی شدن نفت این جمله تاریخی اما سرشار از وادادگی را گفت :
"ملتی كه لیاقت لولهنگ(آفتابه) سازی ندارد چگونه میتواند صنعت نفت را اداره كند"!!
سرانجام در۱۶ اسفند زمانی که کار گره خورده بود و سپهبد رزم آرا به سدی محکم در برابر این طرح ملی تبدیل شده بود ، طی اقدام انقلابی خلیل طهماسبی (از اعضای فدائیان اسلام به رهبری شهید نواب صفوی) با شلیک سه گلوله کشته شد و راه برای ملی شدن نفت هموار گشت.
۱۷ اسفند یعنی یک روز پس از حذف انقلابی رزم آرا ، مجلس طرح ملی شدن صنعت نفت را تصویب کرد و با تصویب طرح در مجلس سنا در روز ۲۹اسفند ۱۳۲۹ ، نفت ملی شد.
🔹نکته دوم : پس از گذشت ۲ونیم سال از تصویب طرح ملی شدن صنعت نفت ، با کودتای آمریکایی علیه دولت مصدق ، عملا ملی شدن نفت به محاق رفت و استعمارگر جدید(آمریکا) جای استعمارگر قدیم(انگلیس) را گرفت ...
#جهاد_تبیین
#جنگ_روایتها
✍ #قاسم_اکبری
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
بعد از آشکار شدن و رسوایی طینت سیاسی و ایدئولوژیک نهادهای ورزشی بینالمللی، حال نوبت به دانشگاهها و آکادمیها رسیده. نهادهایی که در قرنهای اخیر همواره خود را غیرسیاسی و غیرایدئولوژیک مینامند. و حال یک بیانیه مشترک از سوی نهادهای علمی علیه روسیه. نهادهایی که در همه جنگهای ۷۰ سال اخیر در خاورمیانه، آفریقا و آمریکای لاتین لال شده بودند، گویا این روزها شفا پیدا کردهاند.
متن بیانیه کاملا علمی! غیرسیاسی! و غیرایدئولوژیک!
حمله بی دلیل به اوکراین، کشوری دموکراتیک و مستقل، نقض آشکار قوانین بین المللی و ارزش های اصلی بشریت است. تهاجم روسیه حمله به اصول اساسی آزادی، دموکراسی و خودمختاری است که زمینه را برای آزادی دانشگاهی و فرصت هایی برای تبادل علمی و همکاری فراهم می کند.
در این ساعت تاریک، افکار و عمیق ترین همدردی ما با مردم اوکراین است. ما مصمم به حمایت از آکادمی ملی علوم اوکراین هستیم. ما با جامعه علمی و دانشمندان در اوکراین همبستگی می کنیم.
ما دانشمندان و شهروندان روسی را که از این حمله خجالت می کشند و علیه جنگ صحبت می کنند، قدردانی می کنیم.
ما از رهبری روسیه می خواهیم که فورا تمام اقدامات نظامی علیه اوکراین را متوقف کند و به این جنگ پایان دهد.
پینوشت:
آیا میدانید که ما بیش از یک قرن است که جوانانمان را میفرستیم تا این نهادهای غیرایدئولوژیک! غیرسیاسی! و علمی! تربیت کنند؟
و آیا از تربیتشدگان این نهادها نتیجهای جزویرانی این زاد و بوم حاصل میشود؟آیا این نهادها روشهایی برای پیشرفت ما را در اختیار میگذارند؟
✍ دکتر #حمیدرضا_مقصودی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⭕️استقبال گرم از بشار اسد در ابوظبی علیرغم مخالفت آمریکا؛ علت چیست؟!
چندی پیش وزیر خارجه امارات بعد از ۱۰ سال به دمشق سفر کرد و با مقامات سوریه از جمله رئیس جمهور این کشور بشار اسد دیدار نمود. این سفر پس از آن انجام شد که کشورهای عربی یکی پس از دیگری در پی بازگشایی سفارتخانه های خود در دمشق بودند.
بازگشایی سفارتخانه های ممالک عربی در سوریه از همان ابتدا مورد نقد ایالات متحده آمریکا قرار گرفت؛ حالا پس از آن سفرِ مقام اماراتی به دمشق، بشار اسد وارد ابوظبی شده و مورد استقبال باشکوه مقامات این امیرنشین قرار گرفته است.
به راستی چرا سوریه به عنوان یک کشور جنگ زده و تخریب شده که هنوز هم بخش هایی از آن در شمال و جنوب تحت اشغال آمریکا، ترکیه و اسرائیل است می تواند تا این اندازه برای کشورهای حاشیه خلیج فارس مهم باشد، تا جایی که برخلاف میل آمریکا دست به عادی سازی روابط با دولت بشار اسد می زنند؟! چرا وقتی آمریکا از برقراری مجدد روابط با سوریه ابراز تاسف می کند، در ابوظبی این چنین با شکوه از بشار اسد استقبال می شود؟!
در این خصوص تحلیلهای متفاوتی می شود ارائه کرد: از جمله اینکه امارات پس از برقراری رابطه با اسرائیل و نگرانی بابت رکب خوردن از رژیمصهیونیستی مایل است اهرم های فشاری نیز برای خود تعریف کند و به صهیونیستها بفهماند اگر در روابط ایجاد شده هوس دور زدن ما و یا نقض توافقات را داشته باشید و به هر دلیلی بخواهید به ما پشت کنید ما نیز می توانیم با تقویت سوریه و حضور در همسایگی فلسطین اشغالی به شما آسیب برسانیم!
تحلیل دیگر بر خلاف مورد فوق الذکر می تواند در راستای تامین امنیت اسرائیل از طریق دوستی با سوریه و کاهش تنش ها خصوصاً در ایامی که اسرائیل در محاصره مقاومت قرار گرفته است باشد، اما به این تحلیل با توجه به مخالفت آمریکا با به رسمیت شناختن دولت بشار اسد و احتمالاً مخالفت خودِ اسرائیلیها خدشه وارد می شود.
تحلیلی که به واقعیت نزدیکتر است اما تلاش اعراب برای جلب رضایت جمهوری اسلامی از طریق به رسمیت شناختن سوریه و واسطه قرار دادن بشار اسد برای تعمیق روابط با ایران قدرتمند، در روزهایی است که ضعف آمریکا دیگر بر کسی پوشیده نیست. اعراب حاشیه خلیج فارس به خوبی فهمیده اند آمریکا باشد یا نباشد هیچ پروژه ای در منطقه جز با رضایت جمهوری اسلامی به سرانجام نمی رسد.
ناگفته نماند اقدامات مخالف نظر آمریکا از سوی کشورهای عربی به مسئله سوریه ختم نمیشود و اخیراً موارد زیاد و البته بی سابقه ای مشاهده شده که غالبا در تضاد با منویات ایالات متحده بوده است و نمونه های آن را میشود در ارتباطات اخیر اعراب با ایران، چین، و روسیه نیز مشاهده کرد.
یکی از برجستهترین موارد اختلافی نیز مخالفت امارات و سعودی با درخواست آمریکا برای افزایش تولید نفت است که گفته میشود در اعتراض به عدم پشتیبانی کافی از آنها در جنگ یمن بوده است. اما اعراب خلیج فارس که به دوشیده شدن توسط آمریکا شهره هستند از کی آنقدر جرات یافتهاند تا در مقابل خواستههای آمریکا نه بگویند؟!
پاسخ این سوال را هم میشود در قدرت جمهوری اسلامی پیدا کرد؛ اعراب دیگر به آمریکا به عنوان یک ناجی و پشتیبان نگاه نمی کنند وقتی می بینند ایالات متحده حتی در دفاع از خودش در مقابل قایق های ایرانی هم عاجز مانده است! چنین آمریکایی کی می تواند مدافع امارات و سعودی باشد؟ آیا امریکا خودش را درگیر یک جنگ سخت با کشوری چون ایران می کند، آن هم به خاطر امارات و سعودی؟! خصوصاً در زمانی که جنگ اوکراین و فرار آمریکاییها از مقابله با روسیه پیش چشم همگان قرار گرفته است.
اعراب خلیج فارس خوب می دانند اگر کارشان با ایران به جاهای باریک بکشد آمریکا از آنها دفاع نخواهد کرد؛ پس بهترین راه همانی است که اخیراً بن سلمان بدان اعتراف کرد: کنار آمدن با ایرانی که نمی شود آن را حذف کرد!
برای دوستی با ایران قوی اما باید ملاحظاتش را در نظر گرفت؛ یکی از بزرگترین خواسته های جمهوری اسلامی به رسمیت شناختن دولت سوریه است؛ تا جایی که در بسیاری از مسائل عامدانه این کشور را میانجی بین خود و اعراب قرار میدهد تا در مناسبات منطقهای مهم تلقی شود.
شاید هم به همین دلیل بود که چندی پیش فیصل مقداد وزیر خارجه سوریه خطاب به اعراب خلیج فارس گفت اگر میخواهید با ایران ارتباط برقرار کنید ما می توانیم آن را تسهیل نماییم.
✍عبدالرحیم انصاری
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️شروع درگیری با شهاب حسینی تا خداحافظی او
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برژينسكى: حملات شيميايي ارتش عراق به ايران با دولت آمريكا هماهنگ شده بود. اطلاعات نظامى لازم را آمريكا به عراق مى داد.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
📍جزئیات جدید از جاسوسی وزیر سابق انرژی اسرائیل برای ایران
▪️وبگاه صهیونیستی والا نیوز در مقاله ای با اشاره به تدوین کتاب خاطرات #گونن_سِگِو وزیر سابق انرژی رژیم صهیونیستی که به جرم جاسوسی برای ایران به 11 سال زندان محکوم شده است نوشت؛ تمام اقدامات سگو علیه امنیت اسرائیل و روابط آن با ایران در کیفرخواست اصلاح شده منعکس نشده است زیرا ترس از به خطر انداختن امنیت اسرائیل فراتر از آن است.
▪️این وبگاه افزود سمت وی به عنوان وزیر انرژی و عضوی از کابینه امنیتی سیاسی و کمیته های مختلف اسرائیل، از سال 2013 به عنوان منبع اطلاعاتی برای ایران خدمت کرده و به ماموریت های خود عمل کرده است.
▪️والا نیوز به نقل از بخش هایی از کتاب خاطرات سگو مدعی شد؛ وی بعد از گذراندن دوره محکومیت خود به جرم فروش مواد مخدر در سرزمینهای اشغالی عازم نیجریه می شود. سفیر ایران در نیجریه از او می خواهد که بیاید و به او توصیه های پزشکی بدهد و او بعداً به شوخی به معاون سفیر ایران در نیجریه گفت که از دیدن تهران خوشحال خواهم شد.
▪️سگو افزود؛ در کمال تعجب [معاون سفیر ایران] با من تماس می گیرد و پس از چند روز به من می گوید: پاسپورت را بیاور. به او گفتم که پاسپورت دیپلماتیک آلمانی دارم چون با یکی از کارمندان سفارت آلمان در نیجریه ازدواج کردهام. ویزا و بلیط هواپیما میگیرم و آنها به من میگویند که آنجا در ترمینال تهران منتظر من خواهند بود و برای یک سفر سه روزه وارد تهران شدم.
▪️سگو در ادامه به تشریح زنجیره پیوند با ایرانی ها می پردازد: «با من تماس گرفتند که مرا به جزیره کیش دعوت کنند. اینجا برایم واضح است که آنها به من علاقه دارند. برای من واضح بود که با مقامات ارشد اطلاعاتی ایران در تماس هستم و در خط بسیار باریکی قدم میگذارم.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🌎روایت متفاوت سردار کوثری: زاغری و آشوری را دادیم ، افراد بازداشتی و طلب مان را گرفتیم
نماینده تهران در مجلس یازدهم:
🔹ما گفتیم اگر این بدهی را پرداخت و یکی دو نفر از افراد ما را آزاد کنید ما هم در مقابل این دو تبعه شما را آزاد میکنیم ... تا زمانیکه پول را دریافت نکردیم اقدام به آزادی این دو فرد نکردیم.
🔹این موضوع هیچ ربطی به مذاکرات وین ندارد. انگلیسیها یکسری از افراد ما را به گروگان گرفته بودند ما هم در مقابل این افراد را بهعنوان جاسوس گرفتیم. این مسئله در دولت قبل هم کش و قوس های فراوانی داشت به این دلیل که انگلیسیها نمیخواستند قبول کنند اینها "جاسوس" هستند؛ ما هم در تحویل این دو نفر تامل می کردیم.
🔹{در باره حمله چند روز پیش سپاه پاسداران به مواضع اسرائیل در اربیل تلفات این حمله چه بوده است؟} بنده کاملاً مطلع هستم که تعداد تلفات چقدر بوده است اما تا زمانی که مقامات رسمی سپاه پاسداران اعلام نکنند بنده هم در این مورد چیزی نمیگویم.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
sohrabi m:
📍 نظریه و تحلیل: سفر بشار اسد به امارات
🔹روز گذشته رئیسجمهور سوریه در نخستین سفر خود به یک کشور عربی از سال 2011 تاکنون به ابوظبی رفت و ساعتی پس از بازگشت وی به دمشق، اخبار دیدار وی از امارات منتشر شد.
🔸بشار اسد در دیدار با محمد بن زاید، امارات را کشوری خواند که سیاستهای متعادلی در قبال مسائل گوناگون بینالمللی اتخاذ میکند. بن زاید نیز سوریه را ستون اساسی از امنیت عربی دانست و خواستار خروج نیروهای خارجی غیر قانونی از سوریه شد.
🔸این دیدار که همزمان با یازدهمین سالگرد آغاز اعتراضات در سوریه انجام شد، نشانه دیگری از شکست نسبی طرح مجموعهای از بازیگران داخلی و خارجی از طریق گروههای مسلح غیر دولتی علیه حاکمیت یک دولت ملی بود. امارات نخستین دولت عربی است که شکست این طرح را پذیرفته و احتمالاً در بازسازی سوریه به ایفای نقش بپردازد.
🔸رأی ممتنع امارات به قطعنامه پیشنهادی آمریکا در محکومیت روسیه، سفر وزیر خارجه این کشور به مسکو، پاسخ سرد ابوظبی به درخواستهای آمریکا برای همکاری در مدیریت بازار نفت پس از حمله روسیه به اوکراین و حالا سفر بشار اسد به ابوظبی، نشانههای آشکاری از شکاف در روابط امارات با دولت دموکرات آمریکاست. انتقاد شدید آمریکا نسبت به میزبانی امارات از اسد، حاکی از این شکاف است.
در سوی مقابل اما به نظر میرسد روابط قطر با آمریکا در دولت بایدن فزاینده بوده و احتمالاً برخلاف دولت ترامپ که مناسبات بسیار نزدیکی با ریاض و ابوظبی داشت، بایدن به دنبال گسترش روابط خود با دوحه است. نتیجه چنین وضعیتی میتواند احتمالاً تقویت محور روسیه، عربستان و امارات باشد که ازجمله موضوعات موجود برای همکاری میان آنها، عادیسازی پرونده سوریه و مشارکت در بازسازی این کشور است.
جمع بندی: سوریه در حال بازگشت تدریجی به جمع کشورهای عربی است. جنگ اوکراین، وضعیت توافق نانوشته احتمالی میان مسکو و واشنگتن درباره پرونده سوریه را در هالهای از ابهام قرار داده، اما به نظر میرسد هماهنگی روسیه با امارات و احتمالاً عربستان درباره سوریه پیش برود.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95