43.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجم کم شده
✅قسمت جدید مستند دیدنی تارکد رو حتما ببینید
از آیت الله شریعتمداری از کودتاچیان اول انقلاب چه میدانید
برای نخستین بار انتشار اسنادی از حقوقبگری آیت الله شریعتمداری از ساواک
پرداخت وجوهات مالکان بهایی شرکت پپسی به آیت الله شریعتمداری
وقتی در سال 57 آیت الله شریعتمداری از آمریکا میخواهد که از او حمایت کنند ولی با فرود هواپیمای امام همه رشتههایش پنبه میشود
وقتی آیت الله شریعتمداری مهره سازمان سیا میشود و علیه قانون حجاب و ولایت فقیه و تجزیه طلبان دست به کار میشود
ماجرای درخواست وام 5 میلیون دلاری آیت الله شریعتمداری از آمریکا
#نفوذ_فردی
#نفوذ_جریانی
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🌹قال رسول الله(ص)🌹
کسی که عترت مرا دوست دارد قرآن را نیز باید دوست داشته باشد ودوستداران قرآن ،مساجد را نیز دوست دارند.
🔰۳۰مردادماه روز جهانی مسجد گرامی باد.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اقتدار ایران در منطقه و آبهای خلیج فارس، در صدر اخبار رسانههای ضد ایرانی؛ رهبر ایران بر راهبرد کلی اخراج آمریکا از منطقه تاکید دارد!
🔺️بیبیسی/تحلیلگر آمریکایی از موسسه آمریکن انترپرایز:
رهبر ایران همواره بر اخراج و محو آمریکا از منطقه تاکید و به این راهبرد کلی تعهد دارد.
🔺️اینترنشنال/کارشناس امور نظامی و امنیتی:
سپاه پاسداران با هشدارهای خودش موفق شد هلیکوپترهای آمریکایی را به سر جایش برگرداند؛ آمریکاییها از تنش بیشتر اوضاع جلوگیری کردند!
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
پروفسور کریستین بونو از فرانسه، پروفسور خوان فرانسیسکو از اسپانیا جزء برترینها در زمینه هوش مصنوعی،دکتر تاراس از روسیه، دکتر روبرتو آرکادی از ایتالیا هر 4 نفر شیعه شدند و در لباس خادمی امام رضا (ع) نوکری میکنند بعد یک عده ۲ ترم درس نخونده منکر خدا و اهلبیت(ع) میشوند!
🗣شیخ فرهاد فتحی
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴حق الناس فقط زدن جیب مردم نیست!! حق الناس فقط کلاهبرداری و اختلاس نیست!!
حق الناس یعنی با بی حجابی تو دل کسی زلزله ۱۰ ریشتری به پا کنی ولی آوار برداریش بیفته گردن همسر بیگناهش!
💢گرفتن آرامش روان، از بین بردن پاکی چشم و قلب مردان، گرفتن آرامش خاطر زنان، نابودی تعهد و عشق بین همسران، سرد شدن گرمای خانه ها، تنوع طلب کردن مردان، افزایش نرخ طلاق و... همه حق الناس هایی است که به واسطه بی حجابی و دلبری های خیابانی بر گردنِ خانم های بدحجاب و بیحجاب است!!
❗️فراموش نکنیم! خداوند هرگز حق الناس را نمی بخشد!
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
« *سلاحورزی» را هیچکس گردن نمیگیرد، اما هنوز هست! راهکار چیست؟
▪️دولت به مسئولیت خود برای عزل رئیس غیرقانونی عمل کند؛ مردم واکنش دو قوه دیگر را رصد میکنند*
🔹علیرغم گذشت حدود ۲ ماه از حضور غیرقانونی سلاحورزی در ریاست اتاق بازرگانی ایران، هنوز شورای عالی نظارت بر اتاق، نتوانسته تصمیم قطعی بگیرد و این موضوع را مدام به آینده موکول میکند.
🔹 با این حال، هیچکس هم تا این لحظه سلاحورزی را گردن نگرفته است! خیلی از دولتیها ضمناً یا صراحتاً میگویند که سلاح ورزی با آن سابقه و کاراکترش که از یک سو با شائبههای مالی مواجه است و از طرفی دیگر در سال گذشته رسماً در جرگهی نه منتقدان، بلکه براندازان بوده، مورد قبول دولت نیست؛ رئیس مجلس هم در نشست دفتر تحکیم وحدت میگوید که هیچ حمایتی از سلاحورزی ندارد، و از قوه قضائیه هم حداقل در علن، چیزی به نفع سلاح ورزی گفته نشده است.
🔹اما در عین حال که هیچکس او را گردن نمیگیرد و همه در ظاهر منتقدند، اما سلاحورزی همچنان هست!
🔹برخی میگویند که شورای عالی نظارت به ریاست وزارت صمت و عضویت چند وزیر دیگر، به این دلیل او را عزل نمیکند که اگر برکنار کند ممکن است قوه مقننه از او به نحوی حمایت کند و قوه قضائیه هم شکایت احتمالی او را بپذیرد و رای به بازگشت او بدهد!
🔹همهی اینها احتمالی است، ولی این چیزی از مسئولیت هر سه قوه کم نمیکند. یک راه مشخص برای برونرفت از این ابهام بیمورد وجود دارد که مردم علناً ببیند کدام قوه دقیقاً مانع عزل کسی است که حضور در چنین سمتی، عملاً شوخی با حکمرانی است.
🔹 بهترین کار این است که شورای عالی نظارت که دولت در آن نقش جدی دارد، سلاحورزی را عزل کند، آنگاه، دیگران و از جمله دو قوه دیگر، یا این مسئله را خواهند پذیرفت و یا مجبور به موضع گیری یا اقدام صریحتر هستند، و اگر چنانچه افرادی یا نهادی و یا حتی یکی از قوای دیگر، مثل قوه قضاییه یا مجلس بخواهند با این تصمیم قانونی مخالفت لفظی کند و یا اقدامی علیه آن انجام دهد، در نظر رسانهها و افکار عمومی رسوا و شفاف خواهند شد و مسئولیت این اقدام را هم به گردن خواهند گرفت.
🔹نیروهای انقلاب و عموم مردم میبینند که چطور از یک سو کشور تمام قد فتنه ۱۴۰۱ را محکوم میکند و حتی جوانان عزیزی مانند روحالله عجمیان و آرمان علیوردی در دفاع از جمهوری اسلامی به شهادت میرسند.
🔹حال چگونه میتوان هم از یک سو سنگ آرمانها و روحاللهها را به سینه زد و هم به حضور برانداز و فرد مسئلهداری مثل سلاحورزی در اتاق بازرگانی تن داد یا از آن حمایت کرد؟ آقایان روسای هر سه قوه اینجا باید شفاف عمل کنند؛ یا با سلاحورزیها آنطور که بایسته است رفتار شود و یا اینکه برای خون آرمانها و روحاللهها فکری کنند!
📝 متن کامل را اینجا https://tn.ai/2944104 بخوانید
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
// اهداف فرهنگي در جنگ نرم رسانهاي (رسانه ملي و الگوها)
۲. شاخصهاي قدرت نرم
باورها و ارزشها
باورها عبارت از ايمان و اعتقادي كه به وجهي از واقعيت داريم و آن را حقيقتي آزموده شده و دانسته ميپنداريم. افراد بر اساس باورهاي خود، ترجيحاتشان را متناسب با ارزشهاي خويش، نظم و نظام ميبخشند. امتيازهايي كه از ارزشها، هنجارها و الگوهاي اجتماعي و از بسترهاي ويژه تاريخي، اجتماعي، اقليمي، سياسي، اقتصادي و فرهنگي سرچشمه ميگيرد، جوهره قدرت نرم را تشكيل ميدهد.
اعتماد
اعتماد كه عنصر اصلي سرمايه اجتماعي است، يكي ديگر از اركان قدرت را شكل ميدهد. اعتماد اجتماعي بر انتظارات و تعهدات اكتسابي و تأييد شده به لحاظ اجتماعي دلالت دارد، كه افراد منتسب به يكديگر و در برابر سازمانها و نهادهاي مربوط به زندگي اجتماعيشان دارند. اعتماد، عملي دو طرفه است و انديشمندان آن را به سه دسته تقسيم كردهاند: اول، اعتماد عمومي كه به كليت جامعه بازميگردد. اعتماد عمومي، آمادگي بالقوه شهروندان براي همكاري با يكديگر و نيز آمادگي آنها را براي وارد شدن در كوششهاي مدني نشان ميدهد. دوم، اعتماد دانشپايه كه ميتواند در هر جامعهاي وجود داشته باشد و مبناي آن دانش است. سوم، اعتماد ويژه كه به وجود اعتماد ميان تعداد اندكي از افراد اشاره دارد.
اعتبار
ضلع ديگر قدرت نرم، اعتبار است. اعتبار و پرستيژ همواره مدنظر قدرتها بوده است و ازاينرو، انديشمندان روابط بينالملل، آن را يك منبع مستقل قدرت برميشمارند. البته اعتبار ناشي از عوامل گوناگوني، از جمله حسن انجام وظايف، كارآمدي و... است. ناي در اين خصوص ميگويد: اعتبار، يك منشأ تعيينكننده و يك ركن بااهميت قدرت نرم شمرده ميشود. از نظر وي، شهرت يا اعتبار، اهميت بيشتري حتي در مقايسه با گذشته پيدا كرده است.1
مبارزات سياسي بر سر به وجود آوردن و از بين بردن اعتبار رخ ميدهد. دولتها نه تنها با ديگر دولتها بر سر اعتبار به رقابت ميپردازند، بلكه اين كار را با بهرهگيري از گستره وسيعي از بديلهاي گوناگون، شامل رسانههاي خبري شركتها، سازمانهاي غيردولتي و سازمان بين المللي در مجامع علمي صورت ميدهند.
۳. ابزارهاي قدرت نرم
اعمال قدرت، مستلزم در اختيار داشتن ابزارهاي لازم و متناسب با ويژگيها و مختصات مربوط در محيط اعمال قدرت است. بديهي است بدون برخورداري از اين ابزارها، نميتوان در فرآيند اعمال قدرت به موفقيت مطلوب و مورد نظر رسيد. در فرآيند اعمال قدرت سخت، آنچه پيش و بيش از ديگر ابزارها مورد توجه قرار ميگيرد، ابزار نظامي است كه با توجه به هزينههاي بالاي آن در مقايسه با منافعي كه به دست ميآيد، چندان منطقي و توجيهپذير نمينمايد.
در جنگ نرم از ابزارهاي فرهنگي استفاده ميشود. اگر جنگ نرم را فرآيند رقابت بر سر قدرت بسيج اجتماعي ميان دولت و گروههاي غيردولتي بدانيم، هر عاملي كه بتواند ميزان قدرت بسيج دولت را به نفع گروههاي خواهان تغيير نظام سياسي كاهش دهد، ابزار قدرت نرم به شمار ميآيد. اين ابزارها عبارتاند از:1
1. سازمانهاي غيردولتي همگرا؛
2. رسانهها (اينترنت، شبكههاي ماهوارهاي و مطبوعات)؛
3. نخبگان سياسي، علمي و اجتماعي؛
4. پتانسيل واگرايي موجود در جامعه (مانند اقوام و اقليتهاي گوناگون اجتماعي)؛
5. جنبشهاي اجتماعي، مانند جنبش زنان، دانشجويان و ...؛
6. اپوزيسيون خارج از حاكميت به عنوان عوامل ابزاري و موقتي.
كشورهاي غربي افزون بر بهرهگيري از موارد بيان شده، از ابزارهاي ديگري نيز براي اثرگذاري بيشتر در ايران استفاده ميكنند كه عبارتاند از: اثرگذاري بر نخبگان، افزايش مطالبات دانشجويان، برجستهسازي كاستيهاي اجتماعي ـ اقتصادي، ايجاد شكافهاي مذهبي، برجستهسازي فعاليت گروههاي اپوزيسيون، حمايت از مخالفان نظام با عنوان پروژه حمايت از مردمسالاري، هنجارشكنيهاي اجتماعي همچون روابط پسر و دختر پيش از ازدواج، تلاش براي شكلگيري اجماع جهاني بر ضد ايران و سياهنمايي آينده كشور.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
✍️سپاه الهام بخش حرکت جهادی
حرکت جهادی در جمهوری اسلامی ایران مترادف با نام حضرت امام خمینی سلامالله علیه و انقلاب اسلامی ایران است. از همان روزهای آغازین انقلاب، امام راحل پیشبرد اهداف انقلاب در دو حوزه کشوری و لشگری را در قالب حرکت جهادی و ایجاد ساختارهای جهادی طراحی و به اجرا گذاشتند. ایجاد ساختار «جهاد سازندگی» نویدبخش حرکت جهادی و پی ریزی ساختارهای متناسب با حرکت جهادی در حوزه کشوری بود و تبدیل همه ساختارها و وزارتخانه های کشور به وضعیت جهادی نظیر: «وزارت جهاد آموزش و پرورش»، «وزارت جهاد کشاورزی»، «وزارت جهاد صنعت»، «وزارت جهاد مسکن و شهرسازی»، «وزارت جهاد نیرو» و... نقطه مطلوب این حرکت بود که متأسفانه این اقدام بسیار مهم با تلاش گسترده تفکر لیبرالیستی در کشور نه تنها عقیم ماند بلکه همان سازمان پر تحرک و انقلابی جهاد سازندگی را منحصر به امور کشاورزی کرده و نام جهاد در وزارت کشاورزی ادغام کردند و به این ترتیب تفکر لیبرالیستی علاوه بر ممانعت از شکل گیری ساختارهای جهادی، راه را برای ترویج الگوی سبک زندگی غیرجهادی و لیبرالیستی هموار ساخته و از این راه خسارت فراوان و جبران ناپذیر به نظام و کشور وارد کرده و ضمن جلوگیری از سرعت حرکت انقلاب اسلامی به سمت جامعه و تمدن بزرگ مهدوی، زمینه رشد تفکر منحط اشرافی گری و طمع ورزی دشمنان را فراهم ساختند.
امام راحل در حوزه لشگری نیز الگوی عمل جهادی را در قالب تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فراروی یگانهای نظامی و انتظامی قرار دادند. شاکله و مغز چهار کلمه «سپاه»، «پاسداری»، «انقلاب» و «اسلام» خروش انقلابی و حرکت جهادی برای کوتاه کردن مسیر طولانی تشکیل حکومت جهانی مهدوی است. سرچشمه فرهنگ پاسداری مکتب عاشورا است. سپاه از همان آغاز انقلاب در راه دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن، با پیروی از مکتب عاشورا و الگوی جهادی حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام، مشی جهادی را در همه امور سرلوحه خود قرار داد. در حوزه لشگری نیز تفکر لیبرالیستی همواره در پی حذف و یا ادغام سپاه و بی اثرکردن و یا کم اثرکردن حرکت جهادی در حوزه نظامی، دفاعی و امنیتی بود اما سپاه نه تنها به پشتوانه حمایتهای هوشمندانه و حکیمانه حضرت امام خامنهای باقی و برقرار ماند بلکه روز به روز با تقویت بنیه و توان جهادی خود با تکیه بر «عشق»، «ایمان»، «بصیرت» و «همت»، به عنوان چهار ستون اصلی حرکت جهادی، مسیر رفع موانع پیشرفت همراه با امیدآفرینی و اعتمادسازی را با قوت و اقتدار پیموده و امروز به عنوان بزرگترین، موثرترین و کارآمدترین سازمان جهادی کشور، فرهنگ جهادی را به اقصی نقاط جهان صادر کرده و الهام بخش حرکتهای جهادی در جهان شده است.
سپاه، رهنمودهای فرمانده معظم کل قوا در باره فعالیت جهادی را سرلوحه کار خود قرار داده است: «ما جز با کار جهادی و کار انقلابی نخواهیم توانست این کشور را به سامان برسانیم.» ۱۳۹۶/۰۲/۱۰
این جملهی رهبر معزز انقلاب اسلامی بهوضوح اهمیت و جایگاه جهتگیری و کار جهادی را در منظومهی ارزشی انقلاب اسلامی مشخص میکند: «ما هرجا انقلابی (و جهادی) عمل کردیم پیش رفتیم و هرجا از انقلابیگری و حرکت جهادی غفلت کردیم، عقب ماندیم و ناکام شدیم.» ۱۳۹۵/۰۳/۱۴ سپاه، با نگرش به ضرورت و ظرفیت کار جهادی، طی ۳۵ سال گذشته، همواره در پی تحقق انتظارات رهبر فرزانه انقلاب در زمینه «همگانی شدن گفتمانِ جهادی» و «گسترشِ حضور عموم مردم بهخصوص جوانان در جریان فعالیتهای جهادی»، «فراگیرسازی شعار خدمترسانی» برای «تحقّق عدالت و پیشرفت» بوده است.
ویژگی همه سازمانها در نظام جمهوری اسلامی مردمی بودن آنهاست اما بیشک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مردمیترین سازمان جمهوری اسلامی ایران است که در هر دو حوزه کشوری و لشگری بسیار خوش درخشیده و از ابتدای شکلگیری، منشأ خدمات گسترده و عظیم جهادی در سطح کشور و در مقابل دیدگان مردم بوده است که از خودکفایی در انجام پروژههای عظیم در حوزههای مختلف گرفته تا احداث زیرساختهای روستاهای محروم را شامل میشود. درباره سپاه به حق و با جرئت میتوان گفت: «ما زنده به آنیم که آرام نگیریم، موجیم که آسودگی ما عدم ماست».
نگاهی اجمالی به فهرست فعالیتهای جهادی سپاه:
«اردوهای جهادی سازندگی»، «قرارگاه جهادی پیشرفت و آبادانی جهاد اشتغال آفرینی»،.....
🌹 آدرس اینترنتی مقاله👇👇
http://www.Javann.ir/004wyG
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
به قلّهها نزدیک شدهایم... (۱)
در جنگ ترکیبی، خبری از حمله نظامی نیست و دستور کار اصلی بمباران افکار عمومی است. در این جنگ، ذهن انسانها به میدان نبرد تبدیل میشود.
بر همین اساس، یکی از کارویژههای اصلی دشمن، ایجاد «اختلال محاسباتی» در افکار عمومی مردم ایران و همچنین ایجاد اختلال در نظام محاسباتی مسئولین است. اگر دستگاه عملیات روانی دشمن را به یک «موتور» تشبیه کنیم، سوخت این موتور «یأسآفرینی، ناامیدسازی و القای بنبست» است.
رهبر معظم انقلاب از ابتدای سال جاری تاکنون در 7 سخنرانی مجزا، درباره «امید» سخن گفتهاند. وقتی فرمایشات حضرت آقا در سال جاری درباره کلیدواژه امید را در کنار هم قرار میدهیم، یک نقشه راه نمایان میشود. در حقیقت این فرمایشات همانند تکههای یک پازل است که وقتی آنها را در کنار هم قرار میدهیم، تصویری روشن و واضح، نمایان میشود.
قطعا سؤالات مختلفی درباره امید در ذهن من و شما و دیگر مردم عزیز ایران وجود دارد. برای مثال، این سؤال مطرح است که چرا با وجود مشکلات مختلف و از جمله مشکلات معیشتی، از امید سخن میگوییم؟ امید چه نسبتی با «حرکت» و کار جهادی و شبانهروزی دارد؟ وظیفه مسئولان در این میان چیست؟ مردم چه وظیفهای دارند؟ امید و «ایمان» چه رابطهای با یکدیگر دارند؟ امیدآفرینی چه نسبتی با «مبارزه با فساد» دارد؟ یک «استاد دانشگاه» و یا یک «کارآفرین» چگونه در امیدآفرینی یا القای یأس تأثیرگذار است؟ آیا ایران کشوری «بیآینده» است؟ چرا امروز ملّت ایران، «غربگراها» را تحقیر میکند؟ چرا میگوییم امید در دل امام خمینی(ره) یک «عنصر دائمی» بود؟ امید چه تفاوتی با تصوّرات و «خیالات فریبگر» دارد؟ آیا همه مردم ایران در حال «مهاجرت» هستند؟ و...
با مطالعه ادامه این وجیزه، پاسخ این سؤالات را دریافت میکنید.
1- هیچکس منکر این نیست که مشکلات مختلف و از جمله مشکلات معیشتی در کشور وجود دارد. اما «مشکلات نباید امید را تضعیف کند. ما اگر مشکلات را مشاهده میکنیم، باید انگیزهمان تقویت بشود برای پیدا کردن راههای رفع مشکل و کمک به آنهایی که در میدان، در مقابل این مشکلات ایستادهاند و برای رفع آنها دارند تلاش میکنند. البتّه ما مشکلاتی داریم امّا در مقابل آن، پدیدههایی داریم که همه امیدآفرین است. من به جوانهای عزیزمان عرض میکنم که دشمن نمیخواهد بگذارد که ما این پدیدههای امیدآفرین را ببینیم. پدیدههای امیدآفرین به مراتب بیشتر از مشکلات است.» (بیانات در مراسم سیوچهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی؛ 14 خرداد)
2- قطعا امید، نسبت مستقیمی با عملکرد مسئولان دارد. «همه مسئولان کشور امروز موظّفند کار جهادی کنند، شبانهروزی کار کنند و خستگی نشناسند. ما فصل مُشبعی (مفصلی) را حرکت کردهایم؛ این سربالایی، این شیب تند را عبور کردهایم، به قلّهها نزدیک شدهایم. نباید خسته بشویم. امروز روز خسته شدن نیست، روز ناامید شدن نیست؛ امروز روز شوق است، روز امید است، روز حرکت است؛ مسئولین کشور در بخشهای مختلف باید با این روحیه حرکت کنند» (دیدار با فرماندهان سپاه؛ 26 مرداد 1402)
3- و البته مردم نیز در این میان مسئولیت مهمی بر دوش دارند.
«همه بدانیم موفّقیّتهای بشر، کمالات بزرگ، پیشرفتهای گوناگون، امیدهای برآوردهشده، همه از بطن تلاشها زاییده میشود، از بطن سختیها به وجود میآید. با راحتطلبی و نشستن یک گوشه و تماشا کردن و حسرت خوردن و آه کشیدن و احیاناً نِق زدن، کاری پیش نمیرود. باید سختی را تحمّل کرد، باید تلاش کرد، باید کار کرد تا به موفّقیّت رسید. اینکه آدم به قلّه یک کوه که یک عدّهای آن بالا رفتهاند، نگاه کند، بگوید ما هم میخواهیم آنجا باشیم، کافی نیست. اگر میخواهید به آنجا برسید، باید رنج حرکت از این مسیر را بر خودتان هموار کنید؛ وَ الّا به آنجا نمیرسید. (بیانات در دیدار کارکنان و خانوادههای
ناوگروه ۸۶ ارتش؛ 15 مرداد 1402)
تکتک ما مردم ایران باید برای رفع مشکلات آستینها را بالا بزنیم، «من درس میخوانم برای اینکه بنا دارم دهها سال دیگر در این کشور عمر کنم، زندگی کنم و صدها سال دیگر فرزندان من و نوههای من و ذرّیّه من و هممیهنان من در این کشور زندگی کنند؛ من میخواهم مشکلات را برطرف کنم؛ درس میخوانم برای اینکه مشکل را برطرف کنم؛ مبارزه میکنم برای اینکه مشکل را برطرف کنم»؛ جواب جوان مسلمان این است. (بیانات در دیدار رمضانی دانشجویان؛ 29 فروردین 1402)
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
به قلّهها نزدیک شدهایم... (۲)
4- امید و ایمان دو روی یک سکه است. وقتی من و شما ایمان روشنی به مبدأ حقیقی و به خدای متعال داشته باشیم، این شعله امید در دل ما روشن خواهد بود و خاموش نمیشود؛ به عنوان نمونه، «امید در دل امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) یک عنصر دائمی بود. امید، موتور حرکت امام بزرگوار بود...امید امام ناشی از ایمان او بود... امید و ایمان روی هم اثر میگذارند.
ایمان، امیدآفرین است و تحقّق امیدها، ایمان را افزایش میدهد.» (بیانات در مراسم سیوچهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی؛ 14 خرداد 1402)
5- به نظر شما، یک «استاد دانشگاه» و یا یک «کارآفرین» چگونه در امیدآفرینی یا القای یأس تأثیرگذار است؟ «ما میدانیم که مشکلاتی در داخل وجود دارد و ما این مشکلات را میدانیم امّا اینجور نیست که این مشکلات، جوان دانشجوی پُرانگیزه را ناامید کند. جوان دانشجوی پُرانگیزه جور دیگری ناامید میشود؛ آن وقتی که استاد یا مثلاً فرض کنید فلان آدمی که تعهّدی ندارد، مینشیند پای دل جوان ـ به صورت فردی و البتّه همین کار به شکل دیگری به صورت جمعی و گسترده انجام میگیرد ـ که «شما به چه دلخوشیای اینجا درس میخوانی؟ ول کن برو»! به جوان مبارز میگوید: «شما با دلار قیمت فلان قدر، تورم چندساله فلان مقدار، به چه امید و به چه دلخوشیای اینجا درس میخوانی، کار میکنی؟». ناامیدی اینجوری وارد میشود؛ این اثر میگذارد.». (بیانات در دیدار رمضانی دانشجویان؛ 29 فروردین 1402)
«یک مثال دیگر؛ مثلاً فرض کنید چهار نفر سرمایهدار یا کارآفرین کشور را ترک کردند، پولشان را برداشتهاند و رفتهاند یک کشور دیگر. میگوید «آقا ببین! به چه امید شما میخواهی اینجا فعّالیّت اقتصادی بکنی؟ دارند میروند»! خب بله، چهار نفر رفتهاند، چهل نفر ماندهاند و دارند فعّالیّت میکنند. هزاران شرکت دانشبنیان دارد بهوجود میآید، جوانها دارند به کار جذب میشوند؛ واقعیّتهای جامعه اینها است.». (بیانات در دیدار رمضانی دانشجویان؛ 29 فروردین 1402)
6- قطعا حرکت به سمت پیشرفت و ترویج امید، سرعتگیرها و موانعی هم دارد. یکی از این موانع که بهشدت «امیدسوز» هم هست، «فساد اقتصادی» است. «بنده حدود بیست سال پیش یک نوشته مشروحی در باب مبارزه با فساد دادم؛ مربوط به سال ۸۰، ۸1. در آن نوشته گفتم که مبارزه با فساد پیگیری میخواهد؛ به قول این داستانها و افسانهها، مثل مار هفتسر، اژدهای هفتسر است که یک سرش را بزنی، شش سر دیگرش آن طرف زندهاند، مشغول کارند. همهجانبه باید مبارزه کرد. اگر از آن روز دولتهای محترم و مسئولین محترم این قضیّه را دنبال میکردند، بلاشک ما امروز وضع بهتری داشتیم. خب حالا بحمدالله امید این هست که دولت مردمی و مجلس انقلابی این کار مبارزه با فساد را دنبال کنند. (بیانات در دیدار کارگران؛ 9 اردیبهشت 1402)
7- امید، تفاوت فاحشی با «خیالبافی» دارد. چرا؟ «وقتی میگوییم امید، نباید امید را با تصوّرات و خیالات فریبگر اشتباه کرد. امید یعنی آن حالتی که با حرکت همراه است؛ با تنبلی و سکون نمیسازد. کسی که امید دارد به اینکه به سرمنزل برسد، راه میرود. اینکه کسی بنشیند و در عین حال امیدوار باشد که به منزل خواهد رسید، این نشدنی است. (بیانات در مراسم سیوچهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی؛ 14 خرداد 1402)
8- امید، علاوهبر حرکت و تلاش به «عقلانیت» و «آرمانخواهی» هم نیاز دارد. در حقیقت اینها در کنار هم به مثابه اجزای یک موتور قدرتمند عمل میکنند. «آرمانخواهی موتور پیشران حرکت است؛ امید، سوخت این موتور است؛ اگر امید نباشد، این موتور حرکت نمیکند، آرمانخواهی در دلش میماند و غصّهاش را میخورد. عقلانیّت هم فرمان این موتور است؛ باید با عقلانیّت فکر کنید و خردورزی کنید و پیش بروید. (بیانات در دیدار رمضانی دانشجویان؛
29 فروردین 1402)
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
راه مقابله با جنگ ترکیبی دشمن استمرار راه شهدا است
متن بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اعضای ستاد کنگره ملی بزرگداشت ۳۴۰۰ شهید استان اردبیل که در تاریخ یکشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ برگزار شده بود، صبح یکشنبه در محل برگزاری همایش در اردبیل منتشر شد.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار، حفظ و تثبیت راه شهدا و انتقال سیره عملی آنان به نسل جوان را وظیفهای مهم خواندند.
رهبر انقلاب اسلامی گفتند: ما با شهدا معاصر بودیم و جهاد و ایثار و شهادت و گرهگشاییها و ایستادگی آنان در مقابل قدرتها را دیدیم اما نسل جوان، این موضوع را با وضوح و بِداهتی که ما متوجه شدیم، نمیبیند، بنابراین هریک از علما، روشنفکران، دانشگاهیان و صاحبان مناصب دولتی، باید به تناسب جایگاه خود نقشآفرینی کنند.
راه مقابله با دشمن
استمرار راه شهدا و عمل به درس آنان
یعنی مجاهدت، ایستادگی و مقاومت
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای بااشاره به نقشی که مجاهدت شهدا در گشودن گرهها و برطرف کردن موانع بهویژه در هشت سال دفاع مقدس داشت، تاکید کردند: راه مقابله با جنگ شناختی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی جبهه دشمنان انقلاب اسلامی، استمرار راه شهدا و عمل به درس آنان یعنی مجاهدت، ایستادگی و مقاومت است.
ایشان با استناد به آیات قرآن، به مقام رفیع شهدا و جایگاه آنان در حریم ربوبیت و بهرهمندی از رزق خاص الهی اشاره کردند و گفتند: خداوند به خون شهدا برکت میدهد و والاترین و بارزترین نمونه آن خون حضرت اباعبداللهعلیهالسلام است که موجب شده حادثه کربلا در تاریخ زنده بماند و روز به روز بر اشتعال و حرارت عشق به آن حضرت در میان مسلمانان و حتی غیرمسلمانان افزوده شود.
نمونههایی از ارزشگذاری خداوند متعال
بر خون شهیدان کربلا
رهبر انقلاب اسلامی برگزاری پرشور مراسم دهه اول محرم امسال بهرغم تلاش دشمنان برای کم رونق کردن آن و همچنین راهپیمایی پرشکوه اربعین را نمونههایی از ارزشگذاری خداوند متعال بر خون شهیدان کربلا برشمردند و بر لزوم حفظ و تثبیت راه و خون شهدا تاکید کردند.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای استفاده از شیوههای تاثیرگذار برای حفظ نام و راه شهیدان را ضروری دانستند و خاطرنشان کردند: بهترین و لازمترین شیوه استفاده از شیوههای هنری است.
ایشان، مردم اردبیل را جزو صفوف مقدمِ حاضران در میدانهای مجاهدت خواندند و افزودند: اعزام حدود ۳۵ هزار رزمنده به جبههها در دوران دفاع مقدس و تقدیم ۳۴۰۰ شهید، گواه ایثارگری و مجاهدت مردم اردبیل است و باید این ویژگیها به نسل جوان این منطقه معرفی شوند.
رهبر انقلاب اسلامی سابقه علمی اردبیل و ظهور علمای بزرگی همچون محقق اردبیلی از این منطقه را نیز مورد اشاره قرار دادند و تاکید کردند: شناسنامه واقعی هر منطقه فراتر از حدود جغرافیایی و اقلیم است و بر همین اساس سابقه علمی و جهاد و شهادت مردم اردبیل و همچنین حضور در میدانهایی که زمینهساز تجدید حیات ملی شده است، شناسنامه واقعی اردبیل به شمار میرود.
اردبیل از دو جنبه ملی و اسلامی
حق بزرگی بر ملت ایران دارد
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای گفتند: اردبیل از دو جنبه ملی و اسلامی، حق بزرگی بر ملت ایران دارد زیرا «یکپارچگی و وحدت» ایران و همچنین ترویج «مذهب اهلبیت علیهمالسلام» در ایران، از اردبیل و در دوره صفویه آغاز شد.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
به قلّهها نزدیک شدهایم... (۳)
9- جریان غربگرا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، با هدف قرار دادن روحیه خودباوری و اعتماد بهنفس ملت، به شکلی انبوه و گسترده و پس از انقلاب نیز به شکلی محدودتر و مقطعی مردم را مورد تحقیر و تمسخر قرار میداد. اما «امروز ملّت ایران، غربگراها را تحقیر میکند. امروز ملّت ما کسانی را که دارای آن فکر و آن توهّمات هستند، دارد تحقیر میکند... به عنوان مثال امروز امکانات و پیشرفت هستهای ما ـ یعنی موجودی هستهای ما ـ از صد برابرِ بیست سالِ پیش بیشتر است؛ یعنی امروز ما بیش از صد برابر سال ۸۲ که آغاز چالش هستهای ما با غرب است و تحریمهای پشت سر هم و مانند اینها موجودی هستهای داریم؛ آنهایی که اهل فنّند و مطّلعند، اینجوری قضاوت میکنند. این واقعیّت کشور ما است... این تحقیرِ غربگراها است؛ این نشان دادنِ خطای بزرگِ آنها است که میخواستند بباورانند که ملّت ایران توانایی ندارد.» (دیدار دانشمندان، متخصصان، کارشناسان و مسئولان صنعت هستهای؛ 21 خرداد 1402)
10- آیا مصادیق «پیشرفت و امید» فقط به صنعت هستهای محدود میشود؟ پاسخ منفی است. «پیشرفتهای کشور در عرصه علم، در عرصه فنّاوری، در ایجاد زیرساختهای صنعتی و کشاورزی، در ایجاد ساختارهای بسیار مهمّ حملونقل، پیشرفتهای کشور در تربیت نیروی انسانی، در کشاندن فعّالیّتهای عمرانی به نقاط دوردست و محروم کشور، در سیاست بینالمللی، در اعتلا و عزّت ملّی، در اقتدار نظامی و دفاعی کشور؛ اینها
حقایق امیدزا است؛ دشمن میخواهد ما این حقایق را فراموش کنیم، از یادمان ببریم، جوان ما از اینها مطّلع نشود. این واقعیّتها از آینده روشنی خبر میدهد. (بیانات در مراسم سیوچهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی؛ 14 خرداد)
11- خداوند متعال در آیه 139 سوره مبارکه آل عمران میفرماید:
«و َلَا تَهِنُوا و َلَا تَحْزَنُوا و َأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ» (و سست نشوید و غمگین نگردید و شما برترید اگر ایمان داشته باشید). آینده متعلق به ماست؛ آیندهای با افقهای روشن.
مسعود اکبری
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95