ناقوس مرگ بی بی / آشیانه صهیونیستها بر هم ریخته است
اما با همه این گروهها، شمار کرسیها در ائتلاف او به ۵۹ نماینده میرسید که همچنان دو کرسی برای کسب اکثریت کم داشت.
کد خبر: ۳۳۰۳۶۰
تاریخ: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۸
"نتانیاهو" نقسهای آخر را می کشد! این جمله ایست که طی روزهای اخیر به کرات شاهد شنیدن آن بوده ایم.با از دست رفتن فرصت نتانیاهو برای تشکیل کابینه در سرزمینهای اشغالی و امتناع "بنی گانتز" وزیر جنگ صهیونیستها از ائتلاف دوباره با نخست وزیر فعلی رژیم اشغالگر قدس، نتانیاهو به یک قدمی پرتگاه رسیده است! از سوی دیگر، حتی اگر مخالفان نتانیاهو بتوانند کابینه ای ائتلافی را در تل آویو تشکیل داده و از حمایت "کنست" برخوردار شوند، قطعا به عنوان یک " کابینه حداقلی " و " آسیب پذیر" مورد شناسایی تحلیلگران و سیاستمداران سایر نقاط جهان قرار می گیرند. بدون شک خروجی و نتیجه تحولات اخیر در سرزمینهای اشغالی، شکست همزمان نتانیاهو و رژیم صهیونیستی می باشد.
روز چهارشنبه هفته گذشته، رووین ریولین، رئيس رژیم صهیونیستی از یائیر لاپید دعوت کرد تا کابینه را تشکیل دهد.این در حالیست که ریولین، در تاریخ ۶ آوریل بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر کنونی رژیم صهیونیستی را مسئول این امر کرده بود. حالا با پایان مهلت قانونی ۲۸ روزه و ناکامی او در این امر، آریولین رهبر حزب یش عتید، یعنی یائیر لاپید را به عنوان مسئول تشکیل کابینه معرفی کرد.با این حال تا زمان مشخص شدن فرد جدید ،همچنان بنیامین نتانیاهو، مسئول آنچه در سرزمینهای اشغالی "دولت انتقالی" خوانده می شود، می باشد. نتانیاهو از ماه مه سال ۲۰۲۰ درگیر پروندههای فسادی است که در نظام قضائي صهیونیستها برای او باز شده است. بسیاری از تحلیلگران معتقدند که ناکامی نتانیاهو در تشکیل کابینه، به معنای پایان او می باشد. در صورتی که نتانیاهو از راس هرم قدرت در سرزمینهای اشغالی برکنار شود، مستقیما جهت پیگیری پرونده های قضایی خود به دادگاه خواهد رفت. نتیجه دادگاه تقریبا مشخص است! او بابت چهار پرونده ، احتمالا مجموعا به ده سال زندان محکوم خواهد شد.
کار در تل آویو گره خورده است
اما چنانچه تحلیلگران اذعان کرده اند، با وجود عدم موفقیت نتانیاهو، کار برای رقیب او نیز چندان راحت نخواهد بود. بسیاری از ناظران سیاسی بر این باورند لاپید هم نميتواند حمایت لازم برای تشکیل کابینه را در کنست به دست بیاورد. این در حالیاست که در دو سال گذشته چهار انتخابات در سرزمینهای اشغالی برگزار شده و هنوز هیچ یک از سیاستمداران صهیونیستی نتوانستهاند با حمایت کنست دولت تشکیل دهند.ریولین در یک سخنرانی زنده تلویزیونی با اعلام اینکه بر این باور است لاپید بیشترین شانس را برای تشکیل ائتلاف دارد، افزود: «من با لاپید صحبت کردم و به او گفتم که ماموریتی ۲۸ روزه به او اعطا میکنم تا بتواند یک دولت با حمایت دستکم ۵۶ نفر از ۱۲۰ عضو کنست را تشکیل دهد.»
بر اساس آنچه شبکه یورونیوز گزارش داده است، نفتالی بنت، رهبر حزب یمیناه، از نخستین افرادی بود که به این موضوع واکنش نشان داد. بنت در یک نشست خبری ابراز تمایل کرد که به منظور جلوگیری از برگزاری انتخابات پنجم، در مسیر تشکیل کابینه با لاپید گام بردارد.ائتلاف نفتالی بنت و لاپید ، بدترین خبر ممکن برای حزب لیکود به رهبری نتانیاهو خواهد بود. در هفتههای اخیر مذاکراتی میان لاپید و بنت برای تشکیل کابینه ائتلافی شکل گرفته است. این دو سیاستمدار صهیونیستی قصد دارند مقام نخست وزیری را به صورت چرخشی میان یکدیگر تقسیم کنند.
آیا انتخابات در اراضی اشغالی تکرار می شود؟!
در صورت ناکامی لاپید در تشکیل کابینه، بار دیگر شاهد برگزاری انتخابات نامشروع دیگری در سرزمینهای اشغالی خواهیم بود. به این ترتیب، گره های کور سیاسی در تل آویو در کنار گره های حل نشدنی در حوزه های امنیتی و منطقه ای سر بر خواهند آورد. همان گونه که اشاره شد، حتی تشکیل کابینه ائتلافی در سرزمینهای اشغالی، به معنای ایجاد ثبات سیاسی در تل آویو نیست زیر در سالهای گذشته و اخیر نیز نتانیاهو بارها کابینه ای ائتلافی تشکیل داد اما اختلافات شدیدی که میان وی و اعضای کابینه اش وجود داشت، 4 بار منجر به انحلال کابینه از سوی کنست شد.
اما سوال اصلی اینجاست که چرا نتانیاهو در نهایت، موفق به تشکیل کابینه ای جدید در سرزمینهای اشغالی نشد؟واقعیت امر این است که بنیامین نتانیاهو در هفتههای اخیر تلاش کرد تا با متحدان خود از احزاب فوق ارتدوکس و جناح راست افراطی یامینا و راست افراطی «صهیونیسم مذهبی» یک «کابینه محافظه کار » تشکیل دهد.اما با همه این گروهها، شمار کرسیها در ائتلاف او به ۵۹ نماینده میرسید که همچنان دو کرسی برای کسب اکثریت کم داشت.
نقش بنی گانتز در جلوگیری از نخست وزیری نتانیاهو نیز در این میان قابل توجه است. بر اساس آنچه شبکه دویچه وله گزارش داده است، گانتز
با تمام رهبران احزاب طرفدار تغییر گفتوگو کرده و از آنها خواسته است لاپید را در تشکیل کابینه مورد حمایت قرار دهند. با این حال،اما طبق گزارش خبرگزاری فرانسه ، احزاب مخالف نتانیاهو تنها ۵۱ نماینده خواهند داشت که ۱۰ نماینده کمتر از ائتلاف برای تشکیل کابینه است. بنابراین او باید ۱۰ کرسی دیگر از میان احزاب عربی یا تشکیلات راست افراطی به رهبری نفتالی بنت گرد آورد تا بتواند دولت تشکیل دهد.
محاکمه نتانیاهو ادامه دارد
در حالی که نتانیاهو عملا به نقطه پایان حیات سیاسی خود رسیده است، محاکمه وی در تل آویو در حال برگزاری است. این نخستین بار است که نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس، همزمان با حضور در قدرت در دادگاه نیز محاکمه می شود. همام گونه که اشاره شد، بنیامین نتانیاهو به پرداخت رشوه، فریبکاری و سوءاستفاده از قدرت متهم است .در آخرین جلسه دادگاه ،300 شاهد به دادگاه فرا خوانده شده و علیه نتانیاهو شهادت دادند.
به این ترتیب، بسیاری از کارشناسان معتقدند که نتانیاهو با خروج کامل از قدرت، روزهای پردردسری را در پیش خواهد داشت. هر روزه، هزاران نفر از مخالفان نتانیاهو در نقاط مختلف اراضی اشغالی حضور پیدا کرده و علیه وی تظاهرات کرده اند. نتانیاهو از جمله متهم است که از شرکت مخابراتی "بسک" خواسته تا در وبسایت خبری این شرکت با نام "والا" مطالب مثبت درباره او بنویسد و در مقابل امتیازاتی از نتانیاهو بگیرد.او همچنین به آرنون موزس صاحب امتیاز روزنامه بدیعوت آخرونوت پیشنهاد کرده که در مقابل گزارشدهی مثبت درباره دولت و نتانیاهو، رقبای این روزنامه را تضعیف کند.
نتانیاهو همچنین متهم است که از دوستان میلیاردرش بالغ بر ۷۰۰ هزار شِکِل (واحد پول اسرائیل معادل ۱۸۴ هزار یورو) هدایای گران قیمت از قبیل شامپاین، جواهرات و سیگار دریافت کرده و در مقابل به آنها امتیازاتی داده است.نتانیاهو تمامی این اتهامات را رد کرده و آنها را "بازی سیاسی موش و گربه" نامیده است.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔸 #حمله_سایبری به بزرگترین شرکت انتقال مشتقات نفتی در آمریکا
🔹️شرکت «کلونیال پایپلاین» بزرگترین شرکت خط لوله انتقال سوخت و محصولات پالایشی در بیانیهای اعلام کرد هدف حمله سایبری قرار گرفته است.
🔹️پس از این حمله، شرکت «کلونیال پایپلاین» شبکه انتقال خود را به طور کامل تعطیل کرده است.
🔹️این شرکت روزانه ۲.۵ میلیون بشکه بنزین، دیزل، سوخت هواپیما و دیگر محصولات تصفیه شده را تا فاصله ۹ هزار کیلومتری جابجا میکند.
🔹️هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله سایبری را بر عهده نگرفته است.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
📌واشنگتن مخالف شفافیت مذاکرات وین است
🔸مذاکرات برجامی وین، وارد فاز عملیاتی و تعیین کننده ای شده است.بر اساس آنچه سید عباس عراقچی مذاکره کننده ارشد کشورمان اعلام کرده است، نگارش متن توافق در برخی موارد ( که مورد اتفاق ظرفین است ) آغاز شده و مذاکرات بر سر نقاط اختلافی نیز ادامه دارد. در مقابل، طرف آمریکایی مواضع دوگانه و مبهمی را در قبال مذاکرات وین اتخاذ کرده و سعی دارد به هر نحو ممکن مانع از "شفافیت در عرصه مذاکرات" شود.
رمزگشایی از مواضع بایدن و همراهانش در قبال مذاکرات وین چندان دشوار به نظر نمی رسد! آنها در صددند " مذاکرات سیاسی" را محیط بر " مذاکرات حقوقی-فنی" تعریف کنند. طرف آمریکایی قویا معتقد است که اگر این نسبت ( به صورت معکوس) تعریف نشود و " بایسته های حقوقی" در مذاکرات غیر مستقیم مورد توجه قرار گیرد، واشنگتن کمترین قدرت مانوری در مواجهه با تهران نخواهد داشت.
دموکراتهای کاخ سفید معتقدند که "پروسه رفع برخی تحریمها" نباید کمترین مغایرتی با " ثوابت سیاست خارجی آنها در قبال ایران" داشته باشد. "تحدید توان موشکی ایران "،" جلوگیری از افزایش قدرت منطقه ای ایران" و " دائمی کردن محدودیتهای هسته ای " جمهوری اسلامی ایران ، سه هدف اعلامی اصلی دولت بایدن در قبال کشورمان محسوب می شود. سالیوان مشاور امنیت ملی و آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا هر دو قویا معتقدند که هندسه تحریمهای ضد ایرانی باید به گونه ای حفظ شود که خطوط قرمز راهبردی آمریکا در تقابل با ایران را زیر سوال نبرد. سیاستمداران و رسانه های غربی به گونه ای زمینه غلبه "حواشی" بر " متن و اصل ماجرا" را فراهم می سازند که طرف مطالبه گر ( جمهوری اسلامی ایران) را صرفا به یک "طرف مذاکره کننده " تبدیل کنند.در حال حاضر نیز مقامات دولت بایدن در مذاکرات وین اصرار دارند در دوگانه "شکل –محتوا"، اصالت را به "شکل" داده و از تمرکز افکار عمومی بر روی محتوای مذاکرات جلوگیری به عمل آورند.
مقامات دولت بایدن به گونه ای صحنه مذاکرات را تشریح می کنند که گویا اکنون در " نقطه صفر" قرار داریم و توافقی مبنایی ( به نام برجام ) نیز میان طرفین منعقد نشده است! در هر حال، مقامات آمریکایی به خلق پارادوکسها و ابهامات جدیدی در فضای مذاکرات روی می آورند تا در نهایت، بتوانند از راهبردهای ضد ایرانی خود در ذیل این بازی تصنعی و تاکتیکی صیانت کنند.
✍دکتر حنیف غفاری
کانال مرا در ایتا دنبال کنید
اخبارروز
تحلیل سیاسی
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
📛 *کارمندان در ادارات خوزستان کُت نپوشند*
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای خوزستان در نامه ای به استاندار این استان از وی خواسته است تا در راستای منویات شرکت توانیر در مدیریت بهینه مصرف برق، مدیران و کارکنان ادارات دولتی در خوزستان را از پوشیدن کَت ممنوع کند.
🔰 *اطلاع رسانی کنید*
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
دکتر متقی استادتمام دانشگاه تهران در رشته روابط بین الملل:
ظریف تفاوت سیاست خارجی و دیپلماسی را نمی داند.
ظریف از خود بیگانه است و نگاه به غرب دارد.
نتیجه برجام ترور شهید سلیمانی و شهید فخری زاده و دو بار خرابکاری تروریستی در نطنز بود.
سخنان ظریف در فایل صوتی نه تنها علمی و کارشناسی نبود بلکه بسیار جریانی و انتخاباتی و دون شان یک وزیر امور خارجه بود.
مشکل اصلی ظریف مشکل در ادراک و رویکرد است.
ظریف هنوز با وظایف و کارکرد وزیر امورخارجه و وزارت خارجه آشنا نیست
اگر عربستان تقاضای مذاکره دارد این بخاطر دیپلماسی انفعالی وزارت خارجه نیست و از اثرات میدان است.
ظریف لیسانس کامپیوتر دارد و رشته غیرمرتبط خوانده است.
ظریف مدعی دیدگاه ایدهآلیستی است و به رئالیسم یا همان مکتب قدرت اعتقاد ندارد در حالیکه دنیای امروز دنیای رئالیسم
وقتی خاتمی ایده گفتگوی تمدن ها را طرح کرد، ۷ ماه بعد رئیس جمهور آمریکا، ایران را محور شرارت معرفی کرد و این نتیجه دیدگاه ایده آلیستی است که تصور می کنند با بیانیه و لبخند و گفتگو می توانند در دنیا موازنه ایجاد کنند.
موضوع نفوذ و انتشار فایل صوتی یا خرابکاری در نطنز در دولت روحانی اتفاق افتاده است.
بعنوان معلم روابط بین الملل و علوم سیاسی می گویم ظریف ادراک و فهم درستی از مسئولیت در سطح یک وزیر امورخارجه ندارد
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
*جایگاه مردم و خدمتگذاری به آنان در مکتب شهید سلیمانی*
از منظر دکتر سعدالله زارعی کارشناس مسائل منطقه و بین الملل استاد دانشگاه علامه طباطبایی
حاج قاسم معتقد بود که مردم ضد انقلاب نیستند و ضد انقلاب نمی شوند خیلی خیال ایشان راحت بود از این مسئله و خیلی محکم و با اعتقاد این حرف را می زد. ایشان خیلی محکم معتقد بودند مردم متدین و انقلابی هستند و اینگونه نیست که تحت تاثیر فشار ها از انقلاب خارج شوند.
سردار سلیمانی معتقد بود جمعیت بسیار اندکی ضد انقلاب هستند و بقیه افراد را در حوزه انقلاب اسلامی ارزیابی می کرد. احتمالاً این جمله معروف سردار را شنیده باشید که گفته بود: دخترهای بی حجاب ، دختر های خودمان هستند، باید با این ها گرم بگیریم و حساب آن ها از دخترهای فاسد ضد انقلاب جدا نمایم.
در جلسه داخلی که ما بودیم و می خواست با ما صحبت کند یک کلمه دیگر هم اضاف می کرد که انحراف ظاهر اینها تقصیر ماست. ما درست کار نمی کنیم، ما میان مردم نیستیم، ما زندگی مردم را نداریم، خوب اینطوری میشود. در داخل خودمون یک انتقاد اینگونه هم می کرد. اما اولین نکته اش این بود که مردم به ما هو مردم نه به ما هو حزب الله و نه به ما هو عناصر مذهبی، مردم را به همان نگاه کمالی می دید. اینجا هم همان نگاه کمالی حاکم بود مردم را کامل قبول داشت و تفسیرش از مردم زلال و روشن بود. مردم خوب هستند و لذا می پذیرفت و هیچ شرمنده نمی شد که ما بریم در اتاقش ببینیم که مثلاً یک پسرجوانی با یک شلوار لی تنگی آماده آنجا و قبل از ما مثلاً سردار را دیده باشد. اصلاً شرمندگی و خجالت برایش نداشت. حالا ما خودمون چگونه هستیم با این صحنه ها. می پذیرفت، بغل می کرد، گرم می گرفت و صحبت می کرد. یک چنین خصوصیتی ایشان در مواجهه با مردم داشت.
پس اصل اول اعتقاد به این که مردم خوبند و مشکل ندارند و انقلاب را قبول دارند و نظام را قبول دارند. به تمام معنا مردم را با تمام طیف هاش قبول داشت. در عرضه سیاسی هم اهل این دسته بندی که ما می کردیم نبود که البته بعضی هم سو استفاده کردند در این زمینه.
*خدمتگزاری مردم در مکتب شهید سلیمانی*
نکته بعدی، اینکه اعتقاد داشت که این مردم زود تر از ما به بهشت میرن و زود تر از ما به جایی می رسند و زود تر از ما مورد عنایت قرار می گیرند. نسبت به متن مردم اینگونه فکر می کرد. اصلاً نگاهی معنوی به مردم داشت. چگونه؟ حدیثی داریم که "الناس عیال الله" یا خداوند می فرماید "مَنْ ذَا الَّذِي يُقْرِضُ اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا فَيُضَاعِفَهُ لَهُ أَضْعَافًا كَثِيرَةً"(بقره/245) به بنده قرض بدید منظور در اینجا از بنده کی است؟ در این جا منظور خود خدا نیست بلکه مردم است. خود خدا انقدر می خواهد بگه مردم به بنده نزدیک هستند اینگونه در آیه واژه هارا به کار برده. ایشان نگاه معنوی داشت طبق همین آیه و حدیث که مثال آوردیم. خوب ایشان همچین اعتقادی داشت که آقا این مردم نزدیک ترهستند به خدا. خدمت به این مردم نه که افتخار است. خدمت به این مردم خدمت به خود است. اگر می خواهید شما به جایی برسید جایش همین مسیری است که شما خدمت گذار مردم باشید. این تقرب را از مسیر انسان و انسانیت می دید. فلذا ایشان یک تقرب انسانی و تقرب به انسان داشت. در نگاه ایشان تقرب به خدا از طریق تقرب به انسان حاصل می شد.
یعنی هم جواری با انسانی که مخلوق خداست همانجا که حضرت علی به مالک اشتر زمانی که می خواست به مصر برود فرمود این مردم «إِمَّا أَخٌ لَكَ فِي الدِّينِ وَ إِمَّا نَظِيرٌ لَكَ فِي الْخَلْقِ» که یا برادر دینی هستند یا مثل در مخلوق هستند. یعنی مخلوق هستند، حریم دارند یعنی یک نگاه است به اینکه اینجا جای این نیست که نگاه کنید صرفا دینش چیست. البته ما باید نگاه کنیم دینش چیست اما این نباید سبب تقسیم بندی بشود که مارا از خدمت به مردمی که از نظر ما در صراط مستقیم نیستند منع کند. خوب فرد چقدر باید انسان گرا باشد و چقدر باید در اینجا افرادی که ادعای انسان گرایی دارند زانو بزنند جلو شهید تا بفهمند مفهوم انسان و انسانگرایی چیست.
فکر می کنم عملیات بوکمال بیش از دوماه به درازکشید و عملیات سختی بود. ایشان حالا این کار ها را کرده و مجاهدت هایش را انجام داده و دارد در یک خانه صحنه را مدیریت می کند. خوب حالا خانه یک منطقه ای که سال هاست به اشغال در آمدند و دیگر خانه معنا ندارد و این تروریست ها آمدند همه خانه هار ا سوراخ کردند و همه خانه ها به هم وصل هستند و کسی اگر از یک خانه وارد شود می تونه شصت تا هفتاد خانه بدون خروج از یک خانه طی کند.حالا خانه خرابه است پنجره نیست همه جاش آسیب دیده مورد انفجار و تیراندازی قرار گرفته و فرشی نیست و یک اسکلت مخروبه است. ایشان در این خانه فرماندهی می کند. ایشان وقتی فرماندهیش تمام میشود یک نامه می نویسه به صاحبخانه که در اینجا ناگزیر شدم که از خانه شما استفاده کنم . خواهش می کنم بنده
امیرمحمد یاور رهبر:
را به این خاطر حلال کنید. بعد این را در قرآن می گذارد و قرآن را می گذارد در طاقچه بعد می گوید حالا برید پیداش کنید. میگویند خیلی وقته رفته، اما ایشان میگوید باید حتما پیداش کنید. وادار می کند به اینکه صاحبخانه را پیدا کنند. اطلاع می دهند که به یکی از روستاهای ترکیه فرار کرده وضمناً خودش هم مخالف بشار اسد هست. تلفن آن ها را پیدا می کند و بعد بهشون زنگ می زند که بنده قاسم سلیمانی هستم، چند وقتی در منزل شما بودم، اینجا نماز خوندم و می خواهم حلال کنی که نماز های بنده اینجا قبول باشد. خیلی تحت تاثیر قرار می گیرد که شهید آمده خودش زنگ زده است.
یک موقعی است که به دفترتان میگویید زنگ بزند حلالیت بطلبند یا به کنسول میگویید پیداش کنند و با ایشان صحبت کنند؛ نه یک موقع خودت در حد قاسم سلیمانی بر می داری بایک آدم اینچنینی در یک روستایی در ترکیه صحبت می کنی. خیلی خاضعانه بنده قاسم سلیمانی هستم و در منزل شما نماز خواندم بنده می خوام شما راضی باشید تا نماز بنده مشکل نداشته باشد و حلالیت بطلبی از آن فرد.
برخی می پرسند چرا ایران در سوریه نفوذ دارد؟ خوب این کار در فضای سوریه چقدر باید بپیچد همین یک خاطره که خیلی از این ها است. ببینید این بر می گردد به آن مطلب که مردم مخلوق و مورد توجه خدا هستند و این خیلی عمق می دهد و خیلی وجودیش می کند و از حالت ریا کاری خارج می کند. برخی خیلی ریاکاری می کنند مثلاً دوربین می فرستند چقدر کار می کنند که یک تصویری از ایشان در یک جا پخش شود که ما مرید و دستبوس وارادت مند مردم هستیم. این صحنه ها خیلی فرق می کند با صحنه ای که شهید یک ماه دو ماه زیر فشار تهدیدات بوده و میگوید صاحبخانه را پیدا کنید بنده می خواهم با او صحبت کنم.
28 مرداد1399 دانشگاه امام حسین(ع)
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⁉️فردا در کمیسیون امنیت ملی چه خبر است؟
🔹 کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس فردا یکشنبه میزبان وزیر امور خارجه است تا به ۷ سوال اعضا پاسخ بدهد.
🔹«محمدجواد ظریف» قرار است در جلسه این کمیسیون حضور یابد و درباره فایل صوتی منتشر شده از وی به نمایندگان توضیح دهد.
🔹 ظریف همچنین به سوالات نمایندگان در باره مذاکرات وین نیز توضیح خواهد داد.
شایان ذکر است که عباس عراقچی مسئول مذاکره کننده وزارت خارجه در وین روز گذشته پس از پایان جلسه کمیسیون مشترک برجام در اظهارنظری که توام با خوشبینی بود گفت: «اخباری که از سمت آمریکاییها به ما منتقل می شود این است که آنها هم برای بازگشت به برجام جدیت دارند، تا الان اعلام آمادگی کردند که بخش بزرگی از تحریم های خود را بردارند. البته از نظر ما هنوز کامل نیست به همین دلیل مذاکرات ادامه پیدا خواهد کرد تا زمانی که ما به همه خواسته های خود در این زمینه برسیم.»
بیان اظهاراتی پیرامون جدیت طرف آمریکایی و برداشته شدن بخش بزرگی از تحریمها! که با واقعیتهای موجود عرصه مذاکرات تفاوتی آشکار دارد با هدف درگیر کردن افکار عمومی صورت میگیرد تا فشارهای علیه نظام افزایش یابد و کشور در بن بست قرار گیرد.
در واقع عراقچی پالسهای غلطی به افکار عمومی میدهد تا صورت مسئله به این شکل شود که وزارت خارجه قصد برداشتن تحریمها و حل مشکلات مردم را دارد اما برخی از مسئولین اجازه آن را نمیدهند.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
📛 *۶دلیل برای ماسک زدن بعد از واکسیناسیون*
🔰 *اطلاع رسانی کنید*
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95