گفتوگو؛ دکتر علیرضا داودی، کارشناس مسائل رسانه و علوم شناختی با حضور در برنامه «ساعت بیست و چهار و یک دقیقه» در مورد علوم شناختی، سیره حضرت زهرا(س) در تربیت مقاومتی با تاکید بر مولفههای تربیت مقاومتی گفت: حضرت فاطمه زهرا(س)یک پدیده منحصر به فرد است به این نحو که نه از آن دیده شده و نه دیده خواهد شد، ولی نمونههایی مثل آن ساخته خواهد شد مثل نمونههایی که امروز میبینیم فردی دختر شهید است، خودش همسر شهید میشود و برادرانش و فرزندانش شهید میشوند.
وی افزود: در مسیر مقاومت اولین رکن در مسیر تربیت این است که خود فرد در مسیر تربیت مقاومت قرار گرفته باشد تا بتواند تربیت مقاومتی را منتقل کند که این خصیصه در حضرت زهرا دیده میشد.
* تربیت در حوزه مقاومت ادا و اطواری نیست
داودی با تاکید بر اینکه حوزه تربیتی در حوزه مقاومت ادا و اطواری نیست گفت: در حوزه مقاومت یا شما به چیزی معتقد هستید یا نیستید اگر به چیزی معتقد نیستند و ادا دربیاورید به زودی زمین میخورید.
کارشناس مسائل رسانه و علوم شناختی تصریح کرد: در حوزه مقاومت یک قاعده وجود دارد اینکه اگر اعتقادات شما به ولایت یقین قلبی بود این امکان به شما داده میشود که خودت مصداق دیدگاهی که داری و مبانی که از آن صحبت میکنی بشوی و این یعنی تربیت مقاومتی، اگر در حوزه مقاومت نتوانید مصداق خودتان بشوید یک جای کار میلنگد.
وی اظهار داشت: حضرت زهرا(س) نشان داد در تربیت مقاومتی چه دختر مقاومت باشی، چه همسر مقاومت باشی، چه مادر مقاومت باشی در تمام این ارکان خودت مصداق مقاومت هستی و اینها نقشهایی است که پس از آن مقاومت مطرح میشود.
* مقاومت ژنتیکی نیست، اکتسابی است
داودی در ادامه سخنان خود گفت: برخی معتقدند که مقاومت ژنتیکی است ولی اینگونه نیست چون ما بسیار پدران و مادرانی داریم که خودشان رکن رکین مقاومت بودهاند ولی فرزندشان اینگونه نبوده مثل حضرت نوح که پسرش با بدان بنشست که اگر مقاومت ژنتیکی بود پسر نوح با بدان نمینشست.
وی تصریح کرد: مقاومت ژنتیکی نیست و طبقه بردار نمیباشد و در واقع مقاومت اکتسابی بوده و باید برای آن زحمت کشید و اگر حضرت فاطمه زهرا (س) برای ولایت بین در و دیوار نبود و اگر وقتی که در دهانه مسجد میرود ولی نفرین نمیکند و اگر در جریان فدک نبود و ... یعنی حضرت زهرا(س) مسیر کسب مقاومت را طی نکرده بود.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
آیا امکان بازگشت داعش به عراق وجود دارد؟
گزارشها حاکی است که بالغ بر ۸۰۰۰ تروریست داعش بالقوه میتوانند بار دیگر وارد فاز عملیاتی در عراق شده و همزمان این گروهک در حال کادرسازی دوباره خود است.
تخمین زده می شود که ۴۰۰۰ نفر از تروریست داعشی فعالیت دارند و بقیه متعلق به هستههای خاموش یا حامیانی هستند که در جوامع محلی در استانهای سنینشین ادغام شدهاند.
سوزاندن محصولات زراعی، منازل و مزارع و حمله به زیرساختها مانند پمپ بنزینها، چاههای نفت، شرکتهای گاز، خطوط لوله نفت و گاز، همگی جزو استراتژی جنگ اقتصادی از سوی داعش محسوب میشوند.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
چرا محدودیت های فیزیکی درب منزل میرحسین موسوی برداشته شد؟
محدودیت فیزیکی مقابل منزل میرحسین موسوی از سران فتنهی ۸۸ در خیابان پاستور، برطرف شد. در خصوص این اقدام در نظر گرفتن موارد زیر ضروری است:
۱. سران فتنه ۸۸ با اقتدار نظام به مدت ۱۲ سال در حصر قرار گرفتند تا به عنوان یک اقدام بازدارنده از استمرار فتنه گری آنان در حصر جلوگیری به عمل آید.
۲. این اقدام بازدارنده یعنی حصر سران فتنه و نیز تغییر و تحول در حوزه افکار عمومی، باعث نوعی فراموشی و کاهش تاثیرگذاری سران فتنه ۸۸ شده است.
۳.تلاش دولت قبل برای بهره برداری سیاسی از این پرونده موفقیتی در پی نداشت و حاکمیت اجازه سوء استفاده به آنان نداد.
۴. محدودیت ها و کنترل های لازم در خصوص سران فتنه ادامه داشته و رفع حصر صورت نگرفته است.
۵. با این اقدام جدید و برداشتن درب های بن بست اخیر در خیابان پاستور، از مظلوم نمایی میرحسین موسوی و تیم وی ممانعت به عمل آمده و خواسته اپوزیسیون در این خصوص و پروژه تولید قهرمان تاریخی و "مصدق" سازی از میرحسین موسوی نقش بر آب خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 واکنش مردم به حضور فرزند رهبر انقلاب در خیابان
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
🔰 ماموریت شنها
آنها در طبس آمدند و گمان کردند که میتوانند نیرو پیاده کنند و میتوانند بیایند و به بهانه خارج کردن گروگانها ایران را قبضه کنند و خدای تبارک و تعالی شنها و بادها را فرستاد و آنها را شکست داد.
📆 امام خمینی (ره)؛ ۲۴ اسفند ۱۳۶۰
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 #طرح_صیانت در اتحادیه اروپا تصویب شد
🔹اعضای اتحادیه اروپا به منظور صیانت از کاربران اروپایی در برابر سخنان نفرتانگیز، اطلاعات نادرست و سایر محتواهای نامطلوب در فضای مجازی، روز شنبه «سند خدمات دیجیتال برای کنترل شرکتهای فناوری آنلاین» را تصویب کردند که به موجب این سند شرکتهای بزرگ فناوری مانند گوگل و متا(شرکت مادر فیسبوک، واتساپ و اینستاگرام) باید پلتفرمهای خود را با دقت کنترل کنند؛ در غیر این صورت مجازاتهای سنگینی برای آنها درنظر گرفته شد.
#⃣ #صیانت_از_مردم
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🌎سید المقاومه
🔴دعای زیبای سید حسن نصرالله برای رهبر انقلاب در شب 23 ماه رمضان؛ «خدایا بقیه عمر مرا به عمر سیدنا القائد اضافه کن»
🔻دبیر کل حزب الله لبنان:
🔻برای طول عمر رهبر انقلاب دعا کنیم. دعای من در شبهای قبل و مناسبتهای مختلف این بوده و امشب هم همین است.
🔻من نمیگویم که خدایا از عمر من بگیر و به عمر رهبر انقلاب اضافه کن بلکه میگویم بقیه عمر مرا به عمر سیدنا القائد ببخش. چرا که امروز ایشان عمود استوار خیمه مقابله با فتنهها هستند.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
راهکارهای تقویت دیپلماسی اقتصادی
کارویژه اصلی نظامهای سیاسی، تأمین رفاه (مادی و معنوی) و امنیت برای مردم است. لذا هرگونه فعالیت و رابطه دولتها با دول دیگر و حتی ارتباط آنان با سازمانهای بینالمللی، میبایست برای تأمین این دو کارویژه باشد؛ مخصوصاً که در دنیای امروز مسئله تجارت و اقتصاد، در اولویت قرار گرفته است و قاعدتاً روابط خارجی نیز برای تقویت این بخش، مأموریت ویژهای یافتهاند.
نکات تحلیلی: 1- دیپلماسی اقتصادی همان در اختیار قرار دادن توان وزارت خارجه برای فعالسازی ظرفیتهای تجارت خارجی و جذب سرمایهگذاری است که میتواند نقش قابلتوجهی در خنثیسازی تحریمها داشته باشد. 2- تقریباً ۷۰ درصد تجارت خارجی ایران با ۶ کشور انجام میشود. اختلال در روابط تجاری ما با یکی از این کشورها، بخش بزرگی از تجارت خارجی ما را به مخاطره میاندازد؛ این خطرآفرین است و باید در این زمینه تعدد ایجاد کرد تا درصورتیکه یک مسیر تجاری بسته شد، بتوان کشور دیگری را جایگزین کرد. این مهم از طریق تنوع سازی زمینههای تجارت خارجی از طریق تقویت دیپلماسی اقتصادی ممکن است. 3- دیپلماسی اقتصادی نیازمند همگرایی دستگاههای فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی به همراه اتخاذ نقشه راه منسجم است. در نقشه راه باید مشخص شود که متولی و قرارگاه مرکزی دیپلماسی اقتصادی کشور کیست؟ سازمان توسعه تجارت، اتاقهای بازرگانی، وزارت امور خارجه، گمرک و یا بانک مرکزی و یا کارگروهی از همه اینها. جزیرهای عمل کردن و عدم اعتقاد به ظرفیتهای منطقهای که نمونه آن در گزارش اخیر اتاق بازرگانی نمود یافت، نمیتواند تأمینکننده اهداف دیپلماسی اقتصادی باشد. 4- از الزامات دیپلماسی اقتصادی، توسعه زیرساختهای تجاری است. ایران از حیث راه ترانزیت کالا و ژئوپلیتیک، موقعیت منحصربهفردی دارد؛ اما عدم سرمایهگذاری در این زیرساختها مثل بندر چابهار یا راههای ارتباطی زمینی به اروپا و اوراسیا، موانعی را برای تحقق بهتر این امر ایجاد کرده است. 5- سفیران اقتصادی یک کشور، رایزنان بازرگانی هستند. تعداد رایزن بازرگانی ایران در دولت دوازدهم ۶ نفر بود و در دولت جدید ده نفر. این در حالی است که متوسط تعداد این افراد در کشورهای پیشرفته ۱۷۰ نفر است.
نکته پایانی: شرایط خاص اقتصاد ایران، اهمیت دیپلماسی اقتصادی را دوچندان نموده است. برای ارتقای دیپلماسی اقتصادی و کسب منفعت از آن میبایست چهار مشکل اساسی را حل کرد؛ سیاستگذاری (تدوین نقشه راه)، نهاد متولی، توسعه زیرساختها و بکار گیری نیروی انسانی متخصص در مقام رایزن اقتصادی. (نویسنده: علی محمدی)
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
از «دولت آوار بردار» تا طرح عدمکفایت
جریان سیاسی اصلاحات در دوران چهارساله اول دولت تدبیر و امید، بهمنظور فرار از پاسخگویی، موضوع «دولت آواربردار» را مطرح کرد؛ اما در دوران دولت انقلابی و درحالیکه کمتر از یک سال از به قدرت رسیدن این دولت میگذرد، منتقد شدید دولت فعلی شده و تلاش میکند دولت را از هماکنون ناکارآمد جلوه دهد.
گزارههای خبری: 1- مرحوم هاشمی رفسنجانی در سالروز تشکیل دولت تدبیر و امید گفته بود: «الحمدلله در یک سال گذشته، با آواربرداری از بخشهای مختلف کشور، مخصوصاً اصلاح سیاست خارجی بر اساس عزت، حکمت و مصلحت، جوانههای امید را در کشور نشان داد. این کلیدواژه در ادامه از طرف شخص روحانی و دیگر اصلاحطلبان، بارها و بارها مورد استفاده قرار گرفت، بهطوریکه در رقابتهای انتخاباتی دور دوم دولت روحانی، آنها از این کلیدواژه برای توجیه ناکارآمدی دولت بهره بردند. بهعنوان نمونه، احمد مازنی (فعال سیاسی اصلاحطلب) در همایش حامیان روحانی در شهر دهدشت اظهار داشت: «دولت روحانی در چهار سال نخست مشغول آواربرداری دولت گذشته بود!». 2- جریان سیاسی اصلاحات که فرصت چهارساله برای پاسخگویی عملکرد دولت سابق در نظر گرفته بودند، از اولین ماههای شروع به کار دولت جدید، انتقادات شدیدی بر عملکرد دولت وارد کردهاند و انتظار حل تمام مشکلات کشور توسط دولت در کوتاهمدت را دارند؛ مسعود پزشکیان با پیشگویی زودهنگام به استقبال دستاوردهای سال جاری دولت رئیسی رفته و میگوید: «راه اداره کشور به این سادگی که دولت فکر میکند، نیست. تصور من بر این است که در سال جاری، وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور خیلی بدتر از سال قبل خواهد شد!». مصطفی رضاحسینی قطبآبادی، نماینده شهر بابک در مجلس نیز گفته است: «طرح عدمکفایت رئیسجمهور را مکتوب کردهام و روی سیستم بهارستان گذاشتهام!».
گزارههای تحلیلی: 1- اصلاحطلبان که تا دقایق پایانی دولت روحانی، نقد عملکرد دولت را برنمیتابیدند، امروز با نگاه سیاسی، شدیدترین انتقادات را به دولت رئیسی ابراز میدارند؛ جهتگیری این انتقادات، معرفی دولت بهعنوان «بیبرنامه»، «غیرکارشناس»، «بیتجربه» و درنهایت «ناکارآمد» است تا مجدداً به قدرت بازگردند. 2- دولت انقلابی در همین چندماهه ابتدایی مسئولیت، گامهای مهمی همچون کنترل شیوع ویروس کرونا و واکسیناسیون عمومی، عضویت در سازمان همکاریهای شانگهای، افزایش فروش نفت، سیاست نگاه به شرق، حضور در میدان برای حل مشکلات کشور برداشته است؛ به همین علت، به دور از نگاه سیاسی، باید فرصت بیشتری به دولت داد تا تأثیر این اقدامات در زندگی مردم ملموس شود. 3- برخی از نیروهای مذهبی به علت دغدغهمندی که در خصوص مسائل انقلاب دارند، با جریان غربگرا همصدا شده و درصدد ناکارآمد معرفی کردن دولت هستند، درصورتیکه توقع حل مشکلات اقتصادی کشور در بازه زمانی هشتماهه، توقع معقولی نیست. جریان انقلابی باید با بصیرت و تحلیل درست، مسیر خود را از نقشه راه اصلاحطلبان جدا کند و ضمن نقد سازنده عملکرد دولت، بهمنظور تقویت روحیه خدمت در مسئولین و امیدآفرینی در جامعه، دستاوردها و عملکردهای مثبت را نیز بیان کند. (نویسنده: فرهاد کوچکزاده)
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
ایران موشک قارهپیما دارد؟!
«اسماعیل کوثری» نماینده مجلس و از فرماندهان سابق سپاه، دیروز (دوشنبه) با ذکر خاطرهای از شهید حسن تهرانیمقدم، پدر موشکی ایران، گفت: «در زمان شهادت وی ایران به فنّاوری موشک قارهپیما دست یافته بود». وی از ذکر جزئیات بیشتر در این رابطه خودداری کرد. موشک قارهپیما به موشکهای بالستیکی گفته میشود که برد مفید آنها بیش از پنج هزار و 500 کیلومتر (3400 مایل) باشد.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
سلیمی نمین: انتظاری از مخالفان دولت برای نقد منصفانه نیست
«عباس سلیمی نمین»، پژوهشگر مسائل سیاسی در رابطه با اقدامات اخیر اصلاحطلبان و نقدهای غیرمنصفانه این جریان از دولت، میگوید: «علیالقاعده هیچ انتظاری نمیرود که جریانات مخالف دولت کنونی، به گونه منصفانه و منطقی در مقام نقد برآیند. اگر میخواستند منطقی عمل کنند، بایستی یک سال به دولت فرصت میدادند. اصلاحطلبان نمیخواهند نقدی که به نفع جامعه باشد را پی بگیرند و به یکسری کارهای عوامانه که تحریک احساسات جامعه را در پی دارد، رو آوردهاند. خوشبختانه این دولت بردباری به خرج داده و کار خود را دنبال میکند. اگر دولت در برابر هجمههای زودهنگام، با همین روشی که در پیش گرفته، خط خود را بهخوبی دنبال کند، میتواند این را تبدیل به آگاهی و هوشمندی جامعه کند». او در خصوص مطرح کردن موضوع مناظره روحانی و رئیسی از سوی جریان حامی دولت سابق نیز معتقد است: «عناصر کارکشته سیاسی اصلاحطلب بیکار هستند و هیچ مسئولیتی در قبال مسائل جامعه ندارند و مرتب تولید شبهه و ابهام میکنند. امروز رئیسجمهور همه فکر و ذکرش کار برای مردم است و هدف دولت قبل از طرح مناظره با رئیسی این است که ذهن او را از مردم دور کنند. اگر آقایان دستشان پر است، برای دفاع از خود بیایند با ما مناظره کنند که قطعاً اینگونه نیست و جز شرمندگی برایشان رقم نمیخورد. اگر بنا دارند تا مسائلشان برای جامعه تبیین شود، بیایند با عناصر سیاسی که میتوانند مسائل را ریشهیابی کنند و تحلیل کنند، مناظره کنند تا مسائل برای جامعه روشن شود».
بانی سنگینترین تحریم تاریخ علیه ایران!
دیروز خبر کاهش محدودیتهای حصر برای یکی از عوامل فتنه 88، رسانهای شد؛ چهرهای که فشارهای معیشتی و تحریمهای اقتصادی دوره ریاست جمهوری اوباما و ترامپ که تاکنون نیز ادامه دارد، مرهون اقدامات ناامنساز و تخریبگر او و جریان ضدانقلاب داخلی بود. زمانیکه اوباما رئیسجمهور شد، دستش را به سمت ایران دراز کرد و خواهان تعامل با ایران شد؛ اما چند هفته بعد، با شروع اردوکشی خیابانی میرحسین موسوی، کاخ سفید استراتژی تعامل با تهران را به فشار بر تهران تغییر داد. تیم سیاست خارجی آمریکا قطعنامه ۱۹۲۹ را در سالگرد فتنه موسوی به تصویب رساند. در سایه این قطعنامه، سنگینترین تحریم تاریخ علیه ایران اعمال شد. کلینتون همان زمان گفت که این قطعنامه در حمایت از جنبش سبز صادر شده است؛ بااینحال و باوجود فتنهگریهای موسوی، حصر او به دلیل وقایع سال ۸۸ و تحریمها نبود. ماجرا به فتنه دوم بازمیگردد؛ تظاهرات در همبستگی با انقلابهای عربی و تلاش برای امنیتی کردن فضای داخلی کشور! جانشین وقت اطلاعات سپاه درباره آن میگوید: «۲۵ بهمن ۸۹ حدود ۵ هزار نفر در میدان انقلاب تهران جمع شدند و درگیری به وجود آوردند. فردایش سران فتنه اطلاعیه دادند و نظام را فاسد اعلام کردند». پسازاین، شورای عالی امنیت ملی رأی به حصر موسوی و کروبی داد.
کمک ایرانیها هم نتوانست اقتصاد ترکیه را نجات دهد!
قرار بود در سال ۲۰۲۳ میلادی، ترکیه صاحب یکی از ۱۰ اقتصاد بزرگ جهان باشد، اما حالا در لیست بیست اقتصاد نخست جهان نیز جای نگرفته است. در یک نظرسنجی بیسابقه در ترکیه مشخص شده که از هر ۱۰ شهروند این کشور، ۹ نفر معتقدند که مشکلات اقتصادی، مهمترین معضل است. ایران در سال ۲۰۱۹، در رتبه ششم و در سال گذشته در جایگاه پنجمین کشور مبدأ صنعت گردشگری ترکیه قرار گرفت و امسال نیز برآورد میشود، بیش از ۲ میلیون ایرانی به ترکیه سفر کنند! مطابق با اعلام منابع رسمی ترکیه، در سال گذشته ایرانیها در رتبه نخست سرمایهگذاری در بخش مسکن این کشور و خرید خانه قرار گرفتند. در طول یک سال اخیر، ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار منابع ارزی ایران به اقتصاد این کشور وارد شده که این رقم درواقع شامل ۹۱۰ میلیون دلار حاصل از محل سفر یکمیلیون و ۹۰ هزار گردشگر ایرانی، 2.7 میلیارد دلار حاصل از هزینه خرید ۱۰ هزار و ۷۱۳ هزار فقره واحد مسکونی و ۴۹۲ میلیون دلار ناشی از تأسیس ۹۸۴ شرکت در این کشور است. با وجود دغدغه زیاد برخی هموطنانمان برای تحقق آرزوی دولت ترکیه برای قرار گرفتن در جمع 10 کشور برتر اقتصادی(!!!)، این تلاشها نیز نتوانسته به ترکیه کمک کند و اکنون مردم این کشور، تورم 50 درصدی را تجربه میکنند.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
اخبار کوتاه
◄ ایران و عربستان؛ گفتوگوهای روبهجلو!/ وزیر خارجه عراق در خصوص نتایج پنجمین دور مذاکره نمایندگان ایران و عربستان در بغداد گفت: «دیدار هیئت ایرانی و سعودی با محور امنیتی و با حضور مقامات سطح بالای دو کشور بوده است. طرفین در خصوص یک یادداشت تفاهم 10 بندی به توافق رسیدهاند. طرفین توافق کردند که دور بعدی گفتوگوها در سطح دیپلماتیک انجام شود». به گفته فؤاد حسین، موضوع یمن و لزوم ادامه آتشبس در این کشور نیز از دیگر مسائل مهم مطرح شده در این دور گفتوگوها بود. سخنگوی وزارت خارجه کشورمان نیز این دور گفتوگوها را حاصل تلاشهای دولت عراق و عمان توصیف کرد و افزود: «گفتوگوها روبهجلو و مثبت بود».
◄ پولهای صهیونیستها در دست هکرها!/ یک رسانه عبری اعلام کرد، یک گروه هکری موفق شده به بانکهای اطلاعات مشتریان بانکهای صهیونیستی رخنه پیدا کند. این گروه هکری در کانال مجازی خود اعلام کرد که در حال حاضر قادر به حواله کردن پول مشتریان این بانکها است. گروه هکری منجی تأکید کرده، نفوذ جدید را در آستانه روز جهانی قدس انجام داده و تا روز جهانی قدس، رژیم صهیونیستی باید منتظر ضربات سایبری هولناکتری باشد. این گروه همچنین آورده است: «بهزودی از اطلاعات حساب بانکی و همچنین موجودی حساب مقامات اسرائیلی رونمایی خواهیم کرد تا دزدان سرزمین ما با مقامات دزد خود بیشتر آشنا شوند».
◄ هشدار؛ داعش به عراق برمیگردد؟!/ گزارشها حاکی است که بالغ بر ۸۰۰۰ تروریست داعش بالقوه میتوانند بار دیگر وارد فاز عملیاتی در عراق شده و همزمان این گروهک در حال کادرسازی دوباره خود است. تخمین زده میشود که ۴۰۰۰ نفر از این تعداد، در حال حاضر فعالیت دارند و بقیه متعلق به هستههای خاموش یا حامیانی هستند که در جوامع محلی در استانهای سنینشین ادغام شدهاند. سوزاندن محصولات زراعی، منازل و مزارع و حمله به زیرساختها مانند پمپبنزینها، چاههای نفت، شرکتهای گاز، خطوط لوله نفت و گاز، همگی جزو استراتژیهای جنگ اقتصادی داعش در عراق محسوب میشود.
◄ دولت به خانوارهای ۳ فرزندی، زمین و مسکن میدهد!/ معاونت مسکن وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد: «متقاضیانی که تاریخ تولد فرزند سوم یا بیشتر آنها بعد از تاریخ ۲۴ آبان ۱۴۰۰ باشد، میتوانند با مراجعه به سامانه طرحهای حمایتی مسکن به آدرس saman.mrud.ir در بخش نوع سرپرستی با انتخاب گزینه «قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» نسبت به ثبتنام اقدام کنند». بر اساس قانون مجلس، در شهرهای کمتر از ۵۰۰ هزار جمعیت، به افراد مشمول، ۲۰۰ متر زمین داده میشود و در شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر، مشمولان میتوانند در شهرهای اطراف به انتخاب خودشان یک خانه یا ۲۰۰ متر زمین انتخاب کنند.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مجموعه کلیپ های معاونت سیاسی سپاه
🎬 قطب نما 227 | عاقبت دولت دیوار
🔻سه سال از جنگ جهانی اول سپری شده بود و بریتانیا بر دولت عثمانی حاکم شده بود، آرتور جیمز بالفور، وزیر خارجه اسبق بریتانیا برای خوشخدمتی به یهودیان سرمایه دار از جمله والترروتشیلد عضو مجلس عوام بریتانیا نامه ای ۶۷ حرفی به اندازه یک پیامک می نویسد که «دولت بریتانیا نسبت به ایجاد خانه ملی برای یهودیان در سرزمین فلسطین موضعی مثبت دارد» همین یک جمله باعث می شود که یهودیان در طول ۳۱ سال به مسافرکشی از اروپابه فلسطین اقدام کنند.
🔗دریافت با کیفیت اصلی👇
https://basirat.ir/fa/news/337111
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⛔️ رفع حصر و سردرگمی رادیکال های اصلاح طلب
♨️ برداشتن برخی محدودیت های میرحسین موسوی در کوچه اختر با واکنش منفی تعدادی از نیروهای رادیکال اصلاحات مواجه شد چنانچه برخی مانند آذر منصوری نوشتند " این نامش رفع حصر نیست."
⁉️ علت ناراحتی نیروهای رادیکالِ اصلاحات چیست؟
1⃣ _ اولین علت این هست که این گروه از کلیدواژه «رفع حصر» برای تحریک و تشجیع پایگاه اجتماعی خود بهرههای زیادی می بردند و با تندکردن فضا علیه حاکمیت، از بازار سیاست رأی و پایگاه اجتماعی میخریدند و این کار موجب کسادی کار این عده خواهد شد.
2⃣ _ علت دوم شکست پروژه مصدقسازی رادیکال ها بود. این گروه می خواستند با ایجاد تناظر میان این سران با محمد مصدق، نخستوزیر ایران در دوره رژیمپهلوی مظلوم نمایی کنند که این نقشه هم با شکست مواجه شد.
#ثامن
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔰به بهانه یک تاجگذاری کاملاً انگلیسی!
‼️ تاجگذاری رضا خان، توسط #انگلیس_خبیث!/۴ اردیبهشت ۱۳۰۵ ش
🔺 رهبر معظم انقلاب، امام خامنه ای(حفظه الله):
👈ماجرای به سلطنت رسیدن رضاخان از ماجراهای بسیار پر عبرت تاریخ است، ماجرایی که جوانان ما باید آنرا بدانند! ۷۹/۷/۱۴
▪️ من متأسفم از اینکه با سوادها و کتابخوانها اطلاعشان از تاریخ دوره قاجار و پهلوی خیلی محدود است و جزئیات را غالبا مطلع نیستند! ۹۴/۸/۲۰
👈 رضاخان را انگلیسیها بر سر کار آوردند، این حرف مخالفین او نیست بلکه اعتراف وابستگان اوست، برای یک ملت هیچ ننگی بالاتر از این نیست که حکام کشور را سفارت انگلیس بیارد و [وقتی تاریخ مصرفش تمام شد] ببرد! ۷۷/۲/۲
▪️ ملتی که در شهر تهران ایستادند و تماشا کردند که مجتهد بزرگی مثل [#مرجع_شهید_علامه] شیخ فضلاللَّه نوری(ره) _را که از بانیان و بنیانگذاران و رهبران مشروطه بود، به جرم اینکه با جریان انگلیسی و غربگرای مشروطیت همراهی نکرد، ضد مشروطه قلمداد کردند_ بالای دار کشیدند و دم نزدند ۵۰سال بعد چوبش را خوردند و در همین شهر تهران مجلس مؤسسانی تشکیل شد و در آنجا انتقال سلطنت و حکومت به رضاشاه را تصویب کردند. این یک گناه ملی بود! ۸۴/۸/۸
✔️ من بارها گفتهام تاریخ مشروطه را مطالعه کنید چرا که عبرتهای خیلی عجیبی در تاریخ مشروطه هست، در ماجرای مشروطه علت اصلی که جریان عدالتخواهی اسلامی به جریان مشروطه انگلیسی تبدیل شد، حضور یک عده روشنفکر وابسته به غرب بود؛ در بین علما اول کسیکه لفظ مشروطه را آورد سید محمد طباطبایی[از حامیان جریان غربگرای مشروطه] بود چرا که پسر [ارشدش] محمد صادق[عضو لژ ماسونی بیداری، بانی وزارت رضاخان و حامی سلطنت پهلوی]، یک روشنفکر غربزده بود، روی ایشان اثر میگذاشت و اسم مشروطه را در دهانشان گذاشت، علت اینکه وقتی مرحوم شیخ فضلالله(ره)، در تحصن اول از [سید محمد] طباطبایی پرسید که این مشروطه که شما میگویید چیست، این بود که ایشان [یعنی شیخ] میدانست، وضع لفظ مشروطه برای جریان عدالتخواهی اسلامی نشان از نفوذ جریان روشنفکری غربزده در مراکز قدرت بود، پس آن چیزی که مشروطه را به انحراف کشاند یک جریان روشنفکر دلباخته غرب بود که بزرگترین جرمها هم اینها مرتکب شدند از جمله روی کار آوردن رضا خان! ۷۸/۱۲/۲۳ / کانال جهادتبیین
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🇫🇷 از غرب تا شرق زیر تیغِ غارتگران پاریسی
🔻فرانسه از آغاز سدهٔ ۱۷ میلادی تا دهه ۱۹۶۰ دارای مستعمراتی به اشکال گوناگون بود. و در سدههای ۱۹ و ۲۰ امپراتوری جهانی فرانسه به دومین امپراتوری بزرگ پس از بریتانیا بدل شد.
🔻همه یا بخشي از سرزمینهای زیر برای سالیانی، تحت اشغال فرانسویها بودهاند.
1-برزیل
2-مراکش
3-الجزایر
4-تونس
5-بنین
6-بورکینا فاسو (ولتای علیا)
7-ساحلعاج
8-گینه
9-مالی
10-موریتانی
11-نیجر
12-سنگال
13-توگو
14-کامرون
15-چاد
16-گابون
17- کنگو برازاویل
18- هند
19-ویتنام
20-لائوس
21-کامبوج
22-گویان
23-کانادا (بخش خاوری و میانی)
24-سن پیر و میکوئلون
25-آمریکای فعلی (حوضه آبریز رود میسیسیپی و ...)
26-لبنان
27-سوریه
28-ماداگاسکار
29-جیبوتی
🔻سلطه غیرمستقیم فرانسه هنوز هم بر بخشي از مستعمرات آفریقایی خود ادامه دارد.
🔻 گروه مطالعات فرانسه مدتی قبل، گزارشی تکاندهنده از استمرار استعمارگری فرانسه در قاره آفریقا منتشر کرد. به گفته این گروه مطالعاتی، مستعمرات سابق فرانسه در آفريقا بايد نيمی از ذخاير ارزی خود را در فرانسه نگهداری كنند و هر سال میتوانند فقط به ١٥٪ آن دسترسی داشته باشند. در صورت نياز بيشتر، بايد پول خود را بصورت وام از فرانسه بگيرند.
💠14 African Countries Forced By France To Pay Colonial Tax For The Benefits Of Slavery And Colonization – SiliconAfrica
🌐http://siliconafrica.com/france-colonial-tax/?utm_content=buffer8680a&utm_medium=socia
خط اغفال به خصوص خواص و نخبگان از تاثیر دشمن ، یکی از خطوط القائی و تبلیغاتی دشمن است.امام خامنه ایی دامت برکاه
🕛در لحظه باخبر شوید
✍🏻 با قلم و بیانی متفاوت
جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
این هم فتوای امیرالمومنین طالبان روزه دوماه شده وعید فطر بعداز دوماه.
خدایا این غرب وحشی چه بلایی داره برسر مسلمین می اورد.
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💫💫💫💫💫💫
*وحید اشتری کیست؟*
💥وحید اشتری، نامی که اکنون در رسانه ها به کرات شنیده می شود.
💢وی از دانشجویان سابق بوده که با پرچم عدالتخواهی مطرح می شود. دانشجویان عدالتخواه، دانشجویانی بوده اند که با تفکرات چپ گرا وارد عرصه فعالیت های سیاسی شدند.
*جنبش عدالتخواه چپ گرا عنوانی است که وحید اشتری با آن شناخته می شود.*
💬 این جنبش ادامه جنبش فعالین چپ است که از اوایل دهه هشتاد خورشیدی حضور چشمگیری در برخی دانشگاهها داشتند، اعلام موجودیت دانشجویان آزادیخواه و برابریطلب در سال ۱۳۸۵ صورت گرفت. از جمله اقدامات این جنبش، در اعتراضات دانشجویی خرداد ۱۳۸۵ بروز و ظهور کرد. در این رویداد طیفی از دانشجویان چپ با صدور بیانیهای تحت عنوان «دانشگاه پادگان نیست» موجودیت تشکلی به نام دانشجویان آزادیخواه و برابریطلب را اعلام کردند. اگر چه این جنبش خیلی زود شکست خورد و به دلایل داشتن تفکرات غیراسلامی از جامعه اسلامی طرد شد اما ریشه های آن در جنبش عدالتخواه چپ نوین با پوشش اسلامی ریشه دواند و افرادی همچون وحید اشتری پا به عرصه نهادند.
🖍🖍🖍🖍🖍🖍
🖍وحید اشتری تحت لوای جنبش عدالتخواه در عرصه رقابت های سیاسی مجلس یازدهم وارد می شود تایید صلاحیت هم می شود اما به مجلس راه پیدا نمی کند!
🔍جنبش عدالتخواه چپ گرا اگر چه به عرصه های جذاب عدالتخواهی وارد شد اما عملا نشان داد اهداف دیگری وجود دارد. عملکرد وحید اشتری در ماجرای اختفای خودخواسته برادران صدرالساداتی نمونه از این اهداف را بر ملا می سازد.
♦️اشتری در توئیتی خبر از مفقود شدن برادران صدرالساداتی می دهد و فضای مجازی را بهم می ریزد. این خبر توسط خبرگزاری ها و منابع آگاه تکذیب می شود اما آقای اشتری و همفکرانش حتی گزینه دستگیری را دامن می زنند و اخبار خبر صحیح را به صورت ضمنی تقبیح می کنند.
اشتری علاوه بر اینکه خودش لحظه به لحظه به فضاسازی درباره مفقود شدن برادران صدرالساداتی میپرداخت، به انتشار توئیتهای افراد "از همه جا بیخبر" بر موج احساسات سوار شده و اذهان را از گزینه خوداختفایی دور و مجلس خبرگان را به کتمان حقایق و عدم پی گیری متهم می کنند.
⚡در حالی که وحید اشتری از ماجرای "اختفای اختیاری" صدرالساداتی مطلع بوده و از سلامتی ایشان آگاهی داشته حتی گزینه قتل ایشان را مطرح و به آن دامن می زند!
⌛ با این حال، اشتری پس از افشای حقایق نه تنها هیچگونه عذرخواهی بابت جوسازی های خود نمی کند بلکه ماجرای صدرالساداتی را بهانهای برای تسویه حساب با جریانی که عدالتخواه مینامد دانسته است!
♨️ از جمله نکات قابل توجه در عملکرد جنبش عدالتخواه چپ گرای نوین! مخصوصا شخص وحید اشتری، مطرح کردن اختلاف نظر با مظاهر عملی، نمونه های عینی و مصداق های بارز مبارزان نستوه و اسوه های جهاد و شهادت همچون سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است.
🌑 اشتری ابایی ندارد که خط فکری خود را جدای از مکتب قاسم سلیمانی ترویج کند! وی در بخشی از صحبت های خود میگوید: «دیدگاه های حاج قاسم (سلیمانی) در حوزه های سیاسی و اجتماعی به شدت قابل نقد است و با گرایش سیاسی من نمیخواند.»
💢 از نگاه ایشان و عدالتخواهان چپ گرای نوین، اسوه های جهاد و شهادت، چون نقد حاکمیت نمی کنند از دایره عدالتخواهی خارج هستند!!!
👈وحید اشتری صراحتا این موضوع را مورد تاکید قرار می دهد و حاج قاسم را تنها نماد مبارزه با دشمن خارجی و ایثار و فداکاری می داند!! در این باره گفته است: «مقوله عدالتخواهی با تعریف نقد حاکمیت مساله حاج قاسم نبوده است. حاج قاسم نماد مبارزه با دشمن خارجی و ایثار و فداکاری است».
💫 از منظر وی، حمله به حاکمیت، زیرسوال بردن نهادهای منتسب به رهبری همچون صدا و سیما، شورای محترم نگهبان و... مصداق عدالتخواهی است!!
💥 دستگیری برخی از اعضاء تشکل دانشجویان آزادیخواه و برابریطلب که وامدار اندیشه های چپ کمونیستی و غیراسلامی بودند نشان داد در پس پرده حامیان این تشکل ها، سازمان های بین المللی همچون دیده بان حقوق بشر قرار دارند که تامین منابع مالی آنها را دشمنان ملت ایران و در راس آنها آمریکای جنایتکار بر عهده دارند.
⚠️ با نگاهی به اقدامات رسانه ای وحید اشتری و جنبش عدالتخواه چپ نوین که در مسیری خلاف جهت ولایت فقیه فعال شده اند ریشه های هجمه و حملات به شخصیت های ارزشی و انقلابی آشکار می شود. دیر نیست اسناد تازه ای از وابستگی این افراد و جنبش عدالتخواه چپ نوین هم افشا شود.
🔍🔍🔍🔍🔍
#جهاد_تبیین
#وحید_اشتری
#جنبش_عدالتخواه_چپ_گرا
💢💢💢💢💢💢
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95