فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مجلس برای خانهدارشدنِ مردم چه کرده است؟
🔺 مجتبی یوسفی، عضو هیئترئیسۀ مجلس، دو اقدام کلیدی مجلس یازدهم را توضیح میدهد
اخبار فوری و مهم👇🏻
→ https://eitaa.com/joinchat/878706719Cccb1c0eaf7
کلید حل مشکلات
اگر هر فرد یا مجموعهای و از جمله دولت، تمامی کارها را برای خدا انجام دهند، خداوند متعال وعده نصرت داده است. (اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم وَ یُثَبِّت اَقدامَکُم)
پایگاه بصیرت / گروه سیاسی/ دکتر یدالله جوانی
آیا دولت سیزدهم به ریاست دکتر رئیسی در حل مشکلات فراوان کشور به ویژه مشکلات اقتصادی موفق خواهد شد؟ این پرسش بسیاری از مردم است. قضاوت عمومی آن است که دولت یازدهم و دوازدهم به ریاست دکتر حسن روحانی در یک دوره هشت ساله، نه تنها موفق به حل مشکلات کشور نشد، بلکه در پایان دولت تدبیر و امید، مشکلات اقتصادی کشور و معیشتی مردم، به مراتب بیشتر از زمانی بود که آقای روحانی در سال 1392، اداره قوه مجریه را به دست گرفت. این در حالی است که آقای روحانی معتقد بود کلید حل مشکلات را داشته و چرخ کارخانهها و زندگی مردم را به حرکت در میآورد. کلید مورد نظر آقای روحانی چیزی جز «مذاکره با آمریکا» به عنوان «کدخدای جهان» نبود. آقای روحانی و تیم مشاوران و همکاران و جریان فکریاش، بر این اعتقاد بودند که گره مشکلات کشور در حوزههای گوناگون و خصوصاً در حوزه اقتصادی، تنها از طریق مذاکره با آمریکا باز خواهد شد. بر همین اساس بعد از انجام مذاکرات و حاصل شدن توافق برجام، آقای روحانی و عناصر اصلی تیم او، در توصیفها و وعدههای عجیب و غریبی، قول پدیدآیی رشد اقتصادی ۸ درصدی، ایجاد رونق تولید و بهبود فضای کسبوکار، ایجاد شغل برای جوانان و برخورداری عموم مردم از رفاه را دادند! اما چیزی نگذشت که نه تنها مشکلات حل نشد، بلکه وضعیت اقتصادی روز به روز بدتر شد و در نهایت آقای روحانی در آخرین سال خود، مرتب از جنگ اقتصادی غرب و آمریکا سخن میگفت. در واقع کلید مورد نظر ایشان، نه تنها مشکلات کشور را حل نکرد، بلکه بر حجم مشکلات کشور افزود. راهبرد مذاکره نه تنها راه درست و بهینه و کارآمد نبود، بلکه مشکل آفرینیاش برای کشور، بیش از مشکلگشاییاش بود. البته فهم این نادرستی انتخاب و ناکارآمد بودن «کلید مذاکره» برای گشودن قفل مشکلات کشور، کار سخت و دشواری هم نبود. به هر حال یک دوره هشت ساله سپری شد تا نادرستی این دیدگاه، برای همگان و خصوصاً جریان غربگرا به اثبات برسد تا اکنون دولت سیزدهم، اداره کشور را در شرایطی سخت بر عهده گرفته است. بنابراین پرسشی که در صدر این نوشتار آمد، با توجه به تجارب سالهای گذشته و راههای طی شده، یک پرسش اصلی و قابل توجه است. نگارنده این سطور بر این باور و اعتقاد است که هیچ مشکل غیر قابل حلی در کشور نداریم و به عبارت دیگر، تمامی مشکلات قابل حل است. مهم آن است که کلید حل مشکلات را به درستی انتخاب کنیم. بر اساس سنت الهی، آموزههای دینی، راهبردهای امام و رهبری و همچنین تجارب 42 سال گذشته، با کلیدی میتوان تمامی قفلها را باز و بر تمامی مشکلات غلبه کرد و تمامی موانع را از سر راه برداشت که سه ویژگی زیر را داشته باشد:
1ـ اخلاص: اگر هر فرد یا مجموعهای و از جمله دولت، تمامی کارها را برای خدا انجام دهند، خداوند متعال وعده نصرت داده است. (اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم وَ یُثَبِّت اَقدامَکُم)
2ـ توکل: اگر هر فرد یا مجموعهای از جمله دولت، برای انجام کارها و عبور از موانع، به قدرت لایزال الهی تکیه کنند و این قدرت را باور داشته باشند، موفق میشوند.(وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ)
3ـ مجاهدت مبتنی بر عقلانیت: اگر هر فرد یا مجموعهای و از جمله دولت، در کنار دوگانه اخلاص و توکل، برای رسیدن به نتیجه در انجام کارها، به سیاستگذاری، طرحریزی، برنامهریزی و اجرای برنامه مبتنی بر عقلانیت اهتمام داشته باشند و در این مسیر دست به مجاهدت و کار و تلاش شبانهروزی بزنند، به طور قطع به نتیجه خواهند رسید. نمونه موفق این سبک مدیریت، مدیریت و فرماندهی سیدالشهدای جبهه مقاومت، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی است. او خود در روز معارفهاش به فرماندهی نیروی قدس سپاه در سال 1376، بدین مضمون گفت: «از روزی که وارد سپاه شدهام تا کنون، همواره دو چیز را در کوله پشتی خود نگه داشتم: یکی اخلاص و دیگری توکل.» شهید سلیمانی در کنار اخلاص و توکل، مجاهدت شبانهروزی مبتنی بر عقلانیت و برنامهریزی دقیق داشت. شهید سلیمانی در همان دو سه ماه اول حضورش در نیروی قدس در سال 1376، برنامه ۲۰ ساله این نیرو را تنظیم میکند. به راستی اگر دولتمردان ما سبک مدیریتی سردار سلیمانی و عناصر قدرتساز در این سبک مدیریتی، همانند سهگانه اخلاص، توکل و مجاهدت مبتنی بر عقلانیت را در پیش گیرند، آیا مشکلات کشور حل نخواهد شد؟ به طور قطع با این سبک مدیریتی که از آن با عنوان «مدیریت جهادی» یاد میشود، میتوان تمامی مشکلات را حل کرد. تمامی شواهد و قراین نشان میدهد، رئیسجمهور محترم و اعضای کابینهاش، با انتخاب چنین رویکرد و سبک مدیریتی، به دنبال تشکیل یک دولت مردمی تحولگرا برای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیرمحمد یاور رهبر:
📹جواب قاطع به اهانت کارشناس سعودی به ژنرال ایرانی: سليمانی تاج سر است و حق بزرگی بر گردن منطقه دارد/اقدامات او نبود جان و ناموس منطقه در امان نبود!
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
امیرمحمد یاور رهبر:
ساخت ایران قوی و حل مشکلات کشور و مردم هستند. به طور قطع در صورت پایبندی به الزامات این نوع مدیریت، موفق خواهند شد. انشاءالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیرمحمد یاور رهبر:
❌ همکاری صبا آذرپیک و وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در پروژه جدید تخریب سید ابراهیم رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیرمحمد یاور رهبر:
🎥 وزیر راه: بانک زمین ایجاد میکنیم
🔹براساس قانون جهش تولید مسکن، همه زمینهای متعلق به تمام بخشهای دولت که در درون و کنار شهرها قرار دارند باید برای ساخت مسکن در اختیار وزارت راه قرار گیرد.
@Farsna
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✊🏻با ترور اشخاص، ملت از تصمیم خود عقب نمینشیند
🔺گرچه دست جنایتکاران و منافقان، رئیس جمهور متعهد و مومنی را از ملت مجاهد ایران گرفت و یکی از خدمتگزاران صدیق را به #شهادت رساند و ملت عزیز را از خدمت او، و او را از خدمت به ملت محروم کرد و گمان کرد که با ترور اشخاص، ملت بهپاخاسته از تصمیم خود عقب مینشیند
📅 به مناسبت انفجار دفتر نخست وزيری توسط منافقین و شهادت مظلومانه «رجايی» و «باهنر»
#امام_خمینی
⭕️ فریب اعداد!
🔹مقام معظم رهبری: اخوان المسلمین یک زمانی ۲ میلیون عضو در سراسر جهان داشت. اما قدرت نداشت. اسلام بی قدرت بود. برای همین به اهدافش نمی توانست برسد. گاهی با یک کار اطلاعاتی یک دولت و دستگیری عناصر، همه تشکیلات دچار مشکل می شد. نباید اسلام بی قدرت بسازید. دشمنان و غرب و نهادهای آن طرفی هم، از اسلام بدون قدرت نمی ترسند. باید اسلام باقدرت بسازید. ۹۵/۸/۱۹
◾️رنه مگریت اثری دارد به نام فریب تصاویر. تصاویر گاهی انسان را فریب میدهند. نه تنها تصاویر، که گاهی اعداد هم افراد و مجموعهها را فریب می دهند.
◽️از این بیان مقام معظم رهبری میتوان فهمید اعداد معیار نیستند. روزی اخوان المسلمین دلش خوش بود که دو میلیون طرفدار دارد. اعدادی که پشتوانه حقیقی نداشت. در واقع اخوان المسلمین را با این اعداد فریب داده بودند! اخوان دچار توهم قدرت و تأثیر گذاری بود! یعنی توانسته بودند این توهم را جوامع اسلامی و خود اخوان ایجاد کنند.
🌀 امروز همین نقشه در فضای مجازی دارد اجرا میشود؛ عدهای دلشان خوش است که دنبالکنندگان زیادی دارند. اما باید توجه داشت که در پلتفرمهای آمریکایی هیچگاه مجموعههای انقلابی قدرت واقعی ندارند. قدرتی که دارند یک قدرت سست شکننده آسیبپذیر و به شدت قابل کنترل است.
✅ در فضای مجازی ما وقتی قدرتمندیم که روی پای خود بایستیم. به خود تکیه داشته باشیم. خودمان زیست بوم فضای مجازی را طراحی، معماری و مدیریت کرده باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ یکی از دلایل محاکمه قطعی روحانی در بیان امام خامنهای...
پیش بهسوی یکمیلیون شکایت
1⃣0⃣0⃣0⃣0⃣0⃣0⃣
✍🏻 شما هم امضا کنید👇🏻
👉🏻 Asle90.24on.ir
#⃣ #محاکمه_روحانی
♦«لامبدا» در همسایگی ایران / زنگ خطر کرونایی برای کودکان
یک ویروس شناس:
🔹واریانت لامبدا در کشورهایی اعم از هندوستان، ترکیه و قطر وجود دارد و ممکن است در جاهای دیگری هم که با آنها ارتباطات داریم، باشد و احتمال ورود آن به ایران وجود دارد.
🔹گزارشات هم نشان داده میتواند در کودکان بیماری بیشتر و شدیدتری ایجاد کند. البته این تصویر نهایی نیست.
🔹مطالعاتی که در این زمینه انجام شده، نشان داده که کاهش کفایت واکسن را در این واریانت میبینیم.
🔹 با توجه به تغییرات ژنتیکی که داشته، واریانت بسیار جدی و هشداردهنده است و باید مراقبت آن بود.
🔹کووید با تخریبی که در سیستم ریوی ایجاد می کند به همراه مصرف داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی و ضعف سیستم ایمنی میتواند امکان رشد این قارچ را ایجاد کند./ایسنا
اخبار فوری و مهم👇🏻
→ https://eitaa.com/joinchat/878706719Cccb1c0eaf7
🔴 ساماندهی فضای دانشگاهها؛ مطالبه جدی از دولت رئیسی
🔹یکی از جدیترین کار دولت #رئیسی، #ساماندهی_دانشگاهها است. ۸ سال طیفی بر دانشگاهها حاکم بودند که به صغیر و کبیر رحم نمیکردند. اجازه ندادند که اساتید انقلابی، در حد رئیس دانشگاه و دانشکده که هیچ، حتی معاونت و مدیرگروه و مسئول یک مجله پژوهشی بمانند! خفقان را حاکم کردند.
🔸تشکلهای غیرهمسو با دولت را به شدت محدود کردند. بودجه برنامههای تشکلها را کاهش و سپس حذف کردند، به برنامهها مجوز نداده و خیلی اوقات مناظرات و سخنرانیها وهمایشات را کنسل کردند. نرخ رشد علمی کشور را به شدت کاهش دادند و فضای کرختی و سانسور و خفقان را بر دانشگاهها حاکم کردند.
🔹حالا این مطالبه از #دولت_رئیسی و #وزیر_علوم جدید جناب #زلفیگل مطرح است که آیا میخواهد فضای دانشگاهها همینجور پیش برود و جریان انقلابی و دلسوز دانشگاه، گوشه رینگ باشد و سکولارها کماکان بر دانشگاهها حاکم باشند یا نه قصد تغییر وتحول این فضا را دارند؟ این مطالبه باید مطرح شود.
🔸جریان حاکم طی ۸ سال، عناصر خود را به راحتی هرچه تمامتر ارتقا داد و به مراتب استادی و پروفسوری رساند و جریان انقلاب را به شدت تضعیف کرد. جلوی این خط باید گرفته شود.
🔹هماکنون شاهد بیش فعالی مارهای خوشخط و خال در فضای دانشگاهها و چرخشهای رونالدینویی این جماعت و تغییر ظاهر گولزنک آنان هستیم. از دوستان انقلابی فعال در عرصه علم و دانشگاه انتظار داریم بسیار دقت کنند. از دستاندرکاران دولت آقای رئیسی حقیقتاً انتظار داریم نگذارید دانشگاهها که باید محل رشد علمی و کارخانه انسانسازی و مدیرسازی باشد کماکان بدست جریان لیبرال سکولار مدیریت شود.
✍ #داود_مدرسی_یان:
جایگاه محترم ایران
غربگرایان را اذیت می کند؟!
♦️جایگاه ایران به عنوان برادر و متحد ملت و دولت عراق در روزهای سخت، بی نظیر است. ایران و عراق در حالی پیوند برادرانه خود را باز یافتند که آمریکا و انگلیس و فرانسه، به همراه برخی رژیم های مرتجع منطقه، ضمن حمایت از صدام تلاش کرده بودند دو کشور را دشمن هم کنند.
🔹اما کید خداوند بالا دست همه مکر ها بود. روزی که تاریخ مصرف صدام تمام شد، آمریکا و متحدانش به عراق لشکر کشی کردند و ضمن اسقاط صدام، نا امنی و جنایت و ترور و نابودی زیر ساخت ها را به ارمغان آوردند.
♦️ایران در مقابل کوشید میان اقوام عراق نزدیکی ایجاد کند و دولت ملی در این کشور تشکیل شود. این روند تثبیت سیاسی ماهرانه و صادقانه، اشغالگران را در آفساید گذاشت. آنها زیادی بودند و باید عراق را ترک می کردند.
🔹بنابراین در ادامه، خباثت را به جنگ نیابتی داعش و دیگر گروه های تروریستی کشاندند تا هم، بودن خود را توجیه کنند، هم متحدان سیاسی ایران در بغداد و دمشق را تضعیف نمایند و هم تهدید بزرگ امنیتی را به مرزهای ایران بکشانند.
♦️آمریکا و انگلیس و عربستان و ...، پشت تروریست ها ایستادند؛ و ایران، پشت عراق و سوریه. پیروز این جنگ بزرگ -که کیسینجر و موشه یعلون صهیونیست، آن را "جنگ جهانی سوم" نامیدند- جبهه مقاومت بود. عراق از حلقوم تروریست ها و در واقع نقشه آمریکا بیرون کشیده شد.
🔹آمریکا پس از آن هم با علم به این که سیاست هایش چه بلایی بر سر زیر ساخت ها و مدیریت و اقتصاد و سیاست عراق آورده، به بهانه مضیقه های اقتصادی، آشوب به راه انداخت و با کودتا علیه دولت قانونی عبدالمهدی، دولت انتقالی موقتی را روی کار آورد که بعد از دو سال همچنان بر مسند است. با این وجود، پارلمان عراق حکم به اخراج اشغالگران داده است.
♦️این مختصر، تصویری از واقعیت عراق و جایگاه برادرانه و بی نظیر ایران است. بر اساس همین واقعیت میدانی هم هست که وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست اخیر بغداد در صف اول شرکت کنندگان ایستاد.
🔹جایگاه منحصر به فرد ایران در مبارزه با تروریسم و ثبات و امنیت عراق به قدری شناخته شده و محترم است که نه مقامات عراقی و نه فرانسه و اردن و قطر که مقامات درجه اول آنها در نسشت بغداد حضور داشتند، کمترین نقدی نسبت به حضور وزیر خارجه ایران در صف اول شرکت کنندگان نکردند و حتی آقایان امیر عبداللهیان و السیسی رئیس جمهور مصر، در حال گفت و گو و در کنار هم، برای گرفتن عکس یادگاری شرکت کنندگان آمدند.
♦️با همه این واقعیت ها، برخی کانال های غربگرا معرکه گرفته و عزادار شده اند که چرا وزیر خارجه ایران نرفته صف دوم بایستد و در صف اول ایستاده است!
🔹اقتدار یعنی قدرت نافذ و مشروع و محترم در نگاه دیگران. امروز به برکت خون های محترم شهیدان سلیمانی و ابومهدی مهندس و سایر شهدای منطقه، جبهه مقاومت به ویژه جمهوری اسلامی ایران، از اقتدار و احترام ویژه ای برخوردارند که ملت های منطقه را خوشحال، اما دشمنان آنها را عصبانی می کند.
♦️بنابراین باید از کانال های اجاره ای و نشریات زنجیره ای مانند اعتماد پرسید، شما چرا مانند دشمنان ملت ایران ناراحت هستید و از اعتزاز و اقتدار پذیرفته شده ایران لب به دندان می گزید؟!
✍ #محمد_ایمانی
⭕️ علت تاخیر تایید حکم زاکانی برای شهرداری تهران به دلیل دوران گذر کابینه دولت بوده است
🔸امانی، عضو شورای شهر تهران در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹بعد از انتخاب شهردار منتخب تهران مصوبات و مدارک لازم به وزارت کشور ارسال شده اما به دلیل اینکه دوران گذر کابینه دولت بود، این کار دچار تاخیر شد.
🔹فکر میکنم انجام کارهای نهایی زاکانی به دوره جدید وزارت کشور منتقل شده و امیدواریم به زودی با استقرار وزیر کشور تکلیف بسیاری از شهرداران مناطق مشخص و روشن شود.
اخبار فوری و مهم👇🏻
→ https://eitaa.com/joinchat/878706719Cccb1c0eaf7
ارسال شده از سروش+:
♨ راهکار بازگشت اعتماد
*نخستین روزهای آغاز کار دولت آقای رئیسی مصادف است با هفته دولت؛ فرصت مغتنمی برای بحث در خصوص دولت و راهی که باید بپیماید. یکی از دغدغههای این روزهای رئیسجمهور و هیئت دولت و همچنین نیروهای اصیل انقلابی این است که اعتمادی که طی سالهای گذشته و با ناکارآمدی مسئولین دولتی کاهش قابلملاحظهای داشته، چگونه قابل بازیابی است؟!
👈 نکات تحلیلی
با توجه به خروجی نظرسنجیهای معتبر، آنچه مردم را نسبت به شرایط موجود معترض کرده است، تنها مشکلات نیست، بلکه کم شدن اعتماد نسبت به مسئولین است که این امر ناشی از چند عامل است که یکی از مهمترینهای آن، شکلگیری این باور در مردم است که مسئولان صداقت ندارند. باوجود خیل عظیمی از مسئولینی که در راه اعتلای ایران اسلامی با جدیت گام برمیدارند، باور شکلگرفته در ذهن مردم ناشی از چند مسئله است که عمدتاً در دولت قبل شاهد آن بودیم:
1⃣ تفاوت بین کلام و عمل؛ دم از مردم زدن، اما در مواجهه با مشکلات ایشان اقدام جدی و مؤثر انجام ندادن و یا لااقل نشانههایی از اینکه در حال تلاش برای عمل به گفتهها هستند.
2⃣ مسئله ساده زیستی؛ یکی از مؤلفههای اصلی مدیریت و مسئولیت تراز انقلاب اسلامی، ساده زیستی است. متأسفانه در سالهای اخیر انتشار رفتار و منش اشرافی گری از سوی برخی مسئولین دولتی، ذهنیت اجتماعی را اینگونه شکل داده که تمام مسئولان نظام اینگونه زندگی میکنند!
3⃣ حضور در میان مردم؛ حضور میدانی مسئولان در میان مردم دارای آثار و برکات زیادی است که در این مقال نمیگنجد. امری که مقام معظم رهبری نیز بارها بر آن تأکید داشته و به دولت جدید نیز توصیه فرمودند. عدم حضور مسئولان عالیرتبه دولتی در میان مردم از دیگر مسائلی است که بین مردم و مسئولان فاصله ایجاد نموده است.
👈 نکته راهبردی
اگر این اعتماد به جامعه بازگردد و مردم احساس کنند که مسئولین در مقابل مشکلات در کنار مردم قرار دارند، حجم قابلتوجهی از اعتراضات کاهش خواهد یافت و مواجهه با مشکلات نیز سادهتر خواهد شد. عمل به وعدهها، ساده زیستی، حضور در میان مردم، ازجمله مصادیقی است که مردم و مسئولان را به هم نزدیکتر میکند. آن چیزی که رجایی و باهنر را تبدیل به اسطوره در تاریخ نموده است، تنها مربوط به خدمات ایشان نیست، بلکه توجه به مردم و بخصوص فرودستان و حضور در میان ایشان یکی از مؤلفههای اصلی محبوبیت شهیدان رجایی و باهنر است.
✍ مصطفی برزکار
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
📰 نشریه اخبار و تحلیلهای دوشنبه ۸ شهریورماه
✨راهکار بازگشت اعتماد
✨اهمیت نشست بغداد
✨ضرورت توجه ویژه به توان دفاعی کارآمد و خوداتکا
✨مسئله قابلحلی به نام «مسکن»!
✨ساز «ما نمیتوانیم» یک اصلاحطلب!
✨دستورات رئیسی به تیم اقتصادی دولت!
✨وزیر دولت روحانی، رئیس سازمان انرژی اتمی شد!
🔗ادامه مطلب در لینک زیر👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/333229
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
ارسال شده از سروش+:
♨ اهمیت نشست بغداد
*اجلاسیه بغداد که با حضور برخی کشورهای منطقهای و فرامنطقهای برگزار شد، از اهمیت بسزایی برای عراق و منطقه برخوردار بود. توجه به این نشست از جهات ذیل قابلتأمل است.
👈 گزاره تحلیلی
1⃣ عراق به دنبال ارسال این پیام به بازیگران منطقهای و فرامنطقهای است که میتواند نقشی میانجی و مستقل نسبت به تحولات منطقهای داشته باشد. البته رویکرد عراق مبتنی بر این گزاره است که این کشور به دنبال بازیگری فعال برای تأثیرگذاری بیشتر بر مسائل منطقهای است.
2⃣ بسیاری از تحلیلگران سیاسی، برگزاری این نشست را بهعنوان یک دستاویز سیاسی برای الکاظمی توصیف کردهاند. با توجه به نزدیکی انتخابات پارلمانی در عراق، بسیاری بر این عقیدهاند که الکاظمی با چنین رویکردی به دنبال جذب آرای سیاسی عراق برای نخستوزیر شدن در آینده است. برگزاری این نوع نشستها، قدرت چانهزنی الکاظمی برای تکیه زدن مجدد بر کرسی نخستوزیری عراق را بالا خواهد برد.
3⃣ حضور قدرتهای منطقهای و ایجاد همگرایی در سطوح سیاسی میان این کشورها از اهداف مهم این نشست بود. نشست عراق همچنین مبنای شکلگیری ائتلاف اقتصادی برای حل بسیاری از بحرانهای دو یا چندجانبه میان این کشورها مطرح بود. بهعنوان نمونه، حل اختلافات عراق و ترکیه در رابطه با مسئله آب ازجمله موضوعات مطرح در نشست عراق بود.
4⃣ در این نشست آمریکا حضور نداشت، اما حضور بسیاری از همپیمانان آن همچون فرانسه، عربستان، مصر و اردن نشاندهنده حضور غیرمستقیم آمریکا بود. هدفگذاری اصلی این اجلاسیه، حلوفصل مسائل همسایگان بود، لیکن غایب بزرگ آن، سوریه بود که برای جلب رضایت برخی دولتها، همچون عربستان و ترکیه، از دولت بشار اسد دعوتی صورت نگرفته بود.
5⃣ حضور فرانسه در این نشست نیز قابلتوجه بود؛ با توجه به نزدیکی انتخابات ریاست جمهوری فرانسه و شکستهای آمریکا در منطقه، این کشور به دنبال پر کردن جای آمریکا در منطقه است. روند این تحرکات را از سال گذشته و بعد از انفجار بیروت میتوان مشاهده کرد. درواقع فرانسه به دنبال یک همگرایی سیاسی و اقتصادی با کشورهای منطقه برای حضور و نفوذ هرچه بیشتر در مسائل کنونی منطقه است.
✍ محمدرضا فرهادی
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔥مراقب «قیچی انگلیسی» باشید❗️
🔻برای ساخت #قیچی_اجتماعی بر سر یک «موضوع حساس»، دو گروه کاملا مخالف شکل داده میشوند که بر ضد هم به شدت فعالیت می کنند اما حرکت به ظاهر مخالف این دولبه، هر چه در مقابلش باشد قیچی میکند.
🔻شکل گیری نوع حاد چالش #واکسن و دوقطبی واکسن_ضد واکسن در ایران نمونهای از این قیچی اجتماعی است.
🔻در لبه اول قیچی عواملی مانند عبدی، تاجزاده ، صادقی و فلان تشکل پزشکی، کل سیاست نظام درباره کرونا را به ناحق، سیاسی و غلط میخوانند و با دروغگویی علت آن را ممنوعیت ورود واکسن دانسته و مقصر آن را رهبری اعلام می کنند!
🔻در لبه دوم قیچی، عدهای در لباس طرفداری دوآتشه از منویات رهبری، کل سیاستهای اعمال شده در مقابله با کرونا را دیکته شدهی صهیونیستها می دانند و واکسن را عامل نابودی مردم اعلام میکنند و رهبری را مجبور به همراهی با این سیاستها و البته تلویحا مسئول آنها!
🔻هنگامی که حرکت پرفشار این دولبه برعلیه یکدیگر، در مجموع مردم را به «حاصل جمع صفر» می رساند، ناگهان افرادی تجمع، تحصن و #بست نشینی و بیاشکال بودن نقد رهبری را تئوریره کرده تا در فاز عملیاتی قیچی اجتماعی، گروهی در اعتراض به عدم ورود واکسن از یک سو و عدهای در اعتراض به ورود واکسن از سوی دیگر، شروع به تحرکات اجتماعی و ناآرامی نمایند و جالب اینکه هر دو گروه عملا نوک پیکان حملات را به سمت رهبری می برند!
🔻بنابراین باید درباره اهداف و مهرههای اصلی این دو گروه روشنگری شود تا مردم فریب نوحه سرایی تصنعی مدرن گروه اول و ادبیات سوپرانقلابی و ظاهراً مذهبی گروه دوم را نخورند.
حمیدرضا ابراهیمی