🍃🌹🍃
تحلیلی کوتاه از انتخابات مجلس دوازدهم
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
و اینک «فصلی تازه» پس از «انتخاباتی پرشور»(۱)
روز گذشته انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار شد. حضور پرشکوه مردم در پای صندوقهای رأی ثابت کرد هم نظام جمهوری اسلامی بر میثاق «مردمسالاری» به طور اساسی پایبند است و هم مردم به محوریت خویش در نظام مردمسالار باور دارند. در واقع انتخابات 11 اسفند امسال، تلاقی عزم مردم و عزم نظام بود و از این منظر، انتخابات جمهوری اسلامی یک پدیده در سطح بینالمللی است.
خود انتخابات جمهوری اسلامی پدیده نیست چرا که ایران تنها نظامی نیست که در آن انتخابات برگزار میشود، آنچه انتخابات جمهوری اسلامی را به پدیده تبدیل میکند، عزم جدی نظام اسلامی بر سپردن امور کشور به مردم است و از سوی دیگر عزم جدی مردم برای ادامه راهی است که با انقلاب خود شروع کردهاند. یعنی در اینجا از یک ارزش انقلابی و نه یک ارزش بوروکراتیک صحبت میشود. انتخابات در قاعده انقلابی، مشارکت فعال برای بقاء یک راه و اعتلای بیشتر آن است و انتخابات در قاعده بوروکراتیک، مشارکت برای شکل دادن به یک نهاد است. انتخاباتهای دنیا نوعاً انتخاباتی بوروکراتیک هستند یعنی یک دیوانسالاری وجود دارد و مردم در درون آن به قدرتیابی یک گروه یا یک حزب کمک میکنند. در انتخابات با مبنای انقلابی به کسانی رأی داده میشود تا یک راه را امتداد بدهند. تأثیر انتخابات بوروکراتیک به اندازه عمر یک نهاد و تأثیر انتخابات انقلابی به اندازه عمر یک راه است.
توقع نظامهای سیاسی دنیا از یک انتخابات، شکلدهی به یک نهاد عرفی است که با هر تعداد مشارکتکننده در انتخابات شکل میگیرد و مطلوب بوده و تفاوتی در حد مشارکت مردم وجود ندارد و از این رو نظام سیاسی تا آنجا به رأیی که مردم به افراد و احزاب دادهاند وفادار میماند که نهاد ایجاد شده به وسیله انتخابات برای آن مطلوبیت دارد و به محض آنکه نهاد ایجاد شده از کارکرد مدنظر خارج شود، پای انحلال آن به میان میآید و انتخابات زودرس برگزار میشود و یا کشور با وجود فقدان یک نهاد به کار خود ادامه میدهد.
در نظام انتخاباتی بوروکراتیک، دعوت به حضور مردم از سوی احزابی صورت میگیرد که به شوق تصرف یک نهاد قدرت پا در میدان نهادهاند. در چنین کشورهایی چراغ نظام سیاسی در دعوت به مشارکت گسترده شهروندان، نوعاً خاموش است. از سوی دیگر از آنجا که حضور گسترده مردم در عرصه سیاسی به افزایش مطالبات از نظام سیاسی منجر میشود، چنین نظامهایی گرایشی به حضور حداکثری مردم ندارند.
سالها پیش که جریان اصلاحات در ایران به قدرت رسید، براساس نگرش بوروکراتیک، حضور حداکثری مردم را ذیل واژه «پوپولیسم» برده و مذموم میشمرد. اینها در تبلیغات سیاسی، حضور بیواسطه مردم در انتخابات را ضعف جمهوری اسلامی، در مقابل نظامهایی که واسطهای میان خود و مردم - احزاب سیاسی و نهادهای مدنی - قرار دادهاند، برمیشمردند بر همین مبنا در زمان موسوم به دوم خرداد، کلاسهایی در وزارت کشور اصلاحات برگزار شد و سپس جزوههای آن به عنوان راهکار دموکراتیک کردن انتخابات به شهرستانها فرستادند که در یکی از آنها به نقل از یکی از اساتید شاخص رشته جامعهشناسی دانشگاه تهران نوشته شده بود «حضور مستقیم و گسترده مردم، نظام سیاسی را با بحران مواجه میکند و لذا برای رهایی از این وضعیت باید حوضچههایی سر راه مردم قرار داد تا ابتدا در آن شستوشو شوند [یعنی مردم صاحب صلاحیت از مردم صاحب عدم صلاحیت جدا شوند! و فقط دست عدهای خاص یعنی احزاب سیاسی بهنظام و موقعیتهای آن برسد] در این نگرش مشارکت تودههای عادی مردم نه یک موهبت، بلکه یک عامل خطرساز! معرفی میشد. این نگاه بوروکراتیک به انتخابات اگر به اجرا درآید، نتیجه آن چه میشود؟ نظام سیاسی تبدیل به یک الیگارشی میشود که در آن حق تعیین سرنوشت کشور و جامعه با «طبقه حاکم» است.
در نگرش انتخابات انقلابی، اساساً چنین روندی، ضد عدالت و ضد تساوی و مخالف برابری حقوق ارزیابی میشود. نگرش انتخابات انقلابی، طلب پایانناپذیر مشارکت مردم - بدون دستهبندی - در عرصههای مختلف حیات اجتماعی دارد. بر این اساس رهبر معظم انقلاب برای انتخابات دیروز، از اردیبهشت ماه گذشته، به صورت پیاپی روی حضور حداکثری مردم در انتخابات تأکید فرمودهاند کما اینکه حضرت امام هم در انتخاباتها دائماً بر این موضوع تأکید داشتهاند. چرا؟ برای اینکه بوروکراتیزه کردن کشور سم انقلاب و سم منافع ملی است. اینکه در چند سال پیش رهبری فرمودند حتی آن دسته از افرادی که نظام سیاسی را هم قبول ندارند به خاطر کشور پای صندوق انتخابات بیایند، بر این اساس بوده است. خروجی این نگاه این است که جلوی شکلگیری «طبقه خاص» - یعنی اشرافیت - را میگیرد و از بوروکراتیزه شدن نظام سیاسی جلوگیری میکند.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
و اینک «فصلی تازه» پس از «انتخاباتی پرشور»(۲)
رهبری در یکی از سخنرانیهای خود - در دانشگاه علم و صنعت تهران - فرمودند ساخت نظام سیاسی با پیروزی انقلاب بهمن 1357 و رفراندوم فروردین 1358 به پایان نرسیده و هنوز نظامسازی موضوعیت دارد و لذا حضور مستقیم و انبوه مردم در صحنهها همیشه ضروری است. بنابراین نگرش انتخابات انقلابی، انتخابات را اولاً یک پدیده انقلابی و ثانیاً نیازمند حضور حداکثری میداند.
نکته دیگر در انتخابات پرشکوه دیروز مجلسین خبرگان و شورای اسلامی این است که رفع مشکلات معیشتی مردم در کانون توجه مشترک مردم و نظام سیاسی قرار گرفت. رهبر معظم انقلاب در یکی از سخنرانیهای اخیر خود فرمودند راهحل مشکلات کنونی کشور، انتخابات است و غیر از آن راهی وجود ندارد. کما اینکه در نظرسنجیها هم آمده بود که 86 درصد مردم مسئله، اول خود را مشکلات معیشتی برشمرده بودند. به عبارت دیگر، روز گذشته مقدمات تشکیل مجلس شورای اسلامی آینده با شاخص «رفع مشکلات معیشتی مردم» همراه شد. بنابراین بهطور قطع باید رفع مشکلات اقتصادی مردم سرلوحه مجلس شورای اسلامی باشد. رهبر معظم انقلاب در دیدار هشتم شهریور ماه گذشته با دولت - نقل به مضمون - فرمودند مشکلات معیشتی، موفقیتهای بزرگ نظام و دولت در عرصههای مختلف، پوشانده و از دیده شدن خارج کرده است و در واقع بهطور تلویحی توجه ویژه دولت به اولویت رفع مشکلات معیشت مردم را مطالبه فرمودند. اینک مجلس جدید در چنین فضائی - یعنی مطالبه مشترک نظام و مردم در حوزه معیشت - شکل گرفته است. رسیدگی به این مطالبه کار آسانی هم نیست اما ناممکن و دور از دسترس هم نیست. کشوری که در عرصههای مختلف به موقعیتهای بالارسیده و رهبری از آن به نزدیک شدن به قلهها تعبیر فرمودهاند، در عرصه معیشت مردم از موقعیتها و امکانات فراوانی برخوردار است. وقتی دولت توانسته است دیون دولت قبل - یعنی در واقع دیون دولتی - را تقریباً پرداخت کند که رقم بسیار سنگینی بود، چرا در عرصه تنظیم معیشت مردم و تنظیم بازار نتواند تأثیر اساسی داشته باشد؟ بهعنوان مثال اگر دولت به جای اهتمام به افزایش حقوق و مستمری بخشهایی از جامعه، توانایی مالی خود را مصروف دو موضوع راهاندازی چرخ تولید و کاهش هزینههای آن مینمود، قیمتها نه تنها ثبات پیدا میکرد بلکه به نفع اقشار مصرفکننده وارد شیب کاهش هم میشد. افزایش حقوق، مثل یک قطعه برف در مقابل حرارت افزایش بیرویه قیمت کالاهای اساسی زائل و بیاثر میشود. خب تنظیم سیاست دولت بر مبنای رفع مشکلات معیشت موضوعی است که مجلس میتواند آن را در دستور کار قرار دهد و روند حرکت اقتصادی و مالی دولت را براساس آن تنظیم نماید.
انتخابات دیروز مجلسین خبرگان و شورای اسلامی در فضای
«نه متراکم»، که دشمنان خارجی و منحرفان داخلی ایجاد کرده بودند، برگزار شد. دشمنان و منحرفان تلاش کردند تا صندوق رأی را یا از میدان به در کنند و یا از ارزش و قیمت آن بکاهند به گونهای که مشارکت مردم در انتخابات بیارزش معرفی شود تا آنان در فردای انتخابات از یکسو با آمار دادن از جمعیتی که در انتخابات شرکت نکردهاند، وزن مخالفان روند اداره کشور را بالا معرفی کنند و از سوی دیگر از مشارکت مردم در نوسازی فضای دو نهاد اساسی نظام بکاهند. حضور بانشاط مردم در دو انتخابات مهم دیروز در واقع هم مخالفخوانی و مخالف جلوه دادنها را به محاق برد و هم دروغ کماثر بودن مشارکت مردم را برملا نمود و هم مانع نوسازی درون نظام را کنار زد. این مشارکت گسترده در واقع این نکته اساسی را به ثبت رساند که توجه مردم و نظام به حل درون ساختاری مشکلات است. یعنی در انتخابات دیروز نه تنها به نغمه مخالفان توجه چندانی نگردید بلکه نشان داده شد در داخل سیستم راهحل وجود دارد و کلید آن هم دست مردم است. بر این اساس مردم با شرکت گسترده در انتخابات هم بر ادامه راه نظام تأکید کردند و هم قدرت خویش در حل مسایل را به دنیا نشان دادند.
سعدالله زارعی
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
🔴نتایج اولیۀ خبرگان تهران اعلام شد
🔸1. محسن قمی
🔹2. علیرضا اعرافی
🔸3. حسینعلی سعدی
🔹4. محمدعلی موحدی
🔸5. محمود رجبی
🔹6. علی مومنپور
🔸7. غلامعلی صفایی
🔹8. سید محمدعلی موسوی جزایری
🔸9. قربانعلی دری نجفآبادی
🔹10. غلامعلی نعیمآبادی
🔸11. محمود محمدی عراقی
🔹12. غلامرضا مصباحیمقدم
🔸13. عبدالجواد ابراهیمیفر
🔹14. احمد دانشزاده مومن
🔸15. سعید صلح میرزایی
🔹16. محمدرضا ناصری
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌹🍃
🎬 پیروز انتخابات
🔻مردم ما بر خلاف تمام طراحی ها و برنامه ریزی های دشمنان، حماسه حضور دیگری را در کارنامه خود به ثبت رساندند.
🔗دریافت با کیفیت اصلی
#صبا
#قطب_نما
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
جدیدترین نتایج شمارش آرای حوزۀ انتخابیۀ تهران
تاکنون ۳۵۰۱ شعبه از ۵۰۰۰ شعبه شمارش شده است.
🔹سید محمود نبویان ۳۴۲۵۲۶ رای
🔸حمید رسایی ۲۸۵۸۵۱ رای
🔹امیرحسین ثابتی ۲۷۷۸۸۵ رای
🔸محمدباقر قالیباف ۲۵۹۹۳۰ رای
🔹رضا تقیپور ۲۳۷۴۰۲ رای
🔸روحالله ایزدخواه ۲۳۳۶۸۵ رای
🔹منوچهر متکی ۲۳۰۸۲۷ رای
🔸مرتضی آقاتهرانی ۲۳۱۰۱۰
🔹اسماعیل کوثری ۲۱۴۵۶۷
🔸مهدی کوچکزاده ۲۱۱۹۷۰
🔹سید علی یزدیخواه ۱۹۰۷۷۲
🔸مالک شریعتی ۱۸۴۵۱۰
🔹علی خضریان ۱۸۴۴۷۹
🔸کامران غضنفری ۱۸۲۵۰۳
🔹احمد نادری ۱۷۳۵۳۹
🔸ابراهیم عزیزی ۱۶۶۶۶۶
🔹پیمان فلسفی ۱۵۹۸۹۵
🔸سمیه رفیعی ۱۵۸۳۷۶
🔹محمد سراج ۱۵۴۱۴۲
🔸ابوالقاسم جراره ۱۵۳۵۷۷
🔹ابوالفضل ظهرهوند ۱۵۱۵۸۷
🔸حسین نجابت ۱۴۷۴۹۷
🔹زینب قیصری ۱۴۵۲۶۳
🔸عبدالحسین روحالامینی ۱۴۴۷۴۶
🔹ریحانه اخلاقی ۱۴۲۴۸۴
🔹زهرهسادات لاجوردی ۱۳۹۳۸۶
🔸علیرضا سلیمی ۱۳۴۱۵۳
🔸صالح اسکندری ۱۳۲۷۸۷
🔹زهره طبیبزاده ۱۳۱۶۴۷
🔸سید مرتضی محمودی ۱۲۹۴۴۷
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
آیتالله امامی کاشانی دعوت حق را لبیک گفت
🔹آیتالله محمد امامی کاشانی نماینده مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران ساعتی پیش دار فانی را وداع گفت.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
هدایت شده از رویدادها و تحلیلها
✨ ﴾﷽﴿✨
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
هدایت شده از رویدادها و تحلیلها
دعای سلامتی امام زمان
متن عربی و ترجمه فارسی دعای اللهم کن لولیک
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
به نام خداوند رحمن و رحیم
اَللهمَّ کُن لولیَّک الحُجةِ بنِ الحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیهِ و عَلی ابائهِ فی هذهِ السّاعةِ،
خدایا برای ولیت حجت بن الحسن که درودهایت بر او و پدرانش باد ، در این ساعت ،
و فی کُلّ ساعَة وَلیّا و حافظاً وقائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیناً
و در هر ساعت سرپرست و نگهبان و پیشوا و یاور و راهنما و دیده بان باش ،
حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً و تُمَتّعَهُ فیها طَویلاً .
تا او را با رغبت مردم در زمینت سکونت دهی، و زمانی طولانی بهره مندش سازی
متن خالص عربی دعای اللهم کن لولیک
اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 پیروز انتخابات
🔻مردم ما بر خلاف تمام طراحی ها و برنامه ریزی های دشمنان، حماسه حضور دیگری را در کارنامه خود به ثبت رساندند.
🔗دریافت با کیفیت اصلی
#صبا
#قطب_نما
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
💢رسالت مجلس دوازدهم در قبال حماسه مردم
🔰دوازدهمین دور از انتخابات مجلس شورای اسلامی با خلق حماسهای بزرگ با حضور مردم در تاریخ ثبت شد و تا حدودی وضعیت چینش کرسیهای سبز رنگ بهارستان نیز مشخص شد. اکنون وقت آن رسیده است تا کاندیداهایی که وارد مجلس شدهاند، توان خود را در مسیر تقویت وحدت و پرداختن به مسائل و مشکلات مردم صرف کنند. سخن این است، مردم به امید بهتر شدن وضعیت کشور به پای صندوق رأی آمده و رسالت خود را به سرانجام رساندند و اکنون نوبت مسئولان و منتخبان است که ادای دین کرده و مطالبات آنان را پاسخ دهند. از این منظر رسالت مجلس دوازدهم چیست و اساساً چه اولویتهایی باید در دستور کار قرار گیرد؟
🔹۱ـ گام اول این است که توان و تلاشی که جریانها و کاندیدها برای پیروزی و ائتلاف سازی در انتخابات صرف کردند، اکنون باید با سطحی چند برابر در زمینه برنامهسازی به منظور حلوفصل معضلات کشور صرف شود. بنابراین، کانون اصلی و تمرکز جریانهای سیاسی باید از سیاستزدگی فاصله گرفته و با تزریق فضای آرامش و امید به کشور، به سمت تدوین برنامههای عملیاتی در زمینه اولویت اول کشور، یعنی اقتصاد و معیشت مردم و اولویت بلندمدت، یعنی فرهنگ سوق داده شود. نمایندگان منتخب ذیل جریان خود موظفند سریعاً برنامه های خود را برای حل مشکلات کشور ارائه کنند.
🔸۲ـ موضوع دومی که باید مورد توجه منتخبان ملت باشد، آن شأنیتی است که مجلس برای آن شکل گرفته است؛ یعنی شأن قانونگذاری و نظارت. البته به نظر میرسد در دوره جدید باید رسالت نظارتی مجلس در اولویت قرار گیرد و از این اهرم مهمی که حاکمیت و قانون اساسی در اختیار این نهاد مهم قرار داده، بیشتر و مؤثرتر استفاده کند. اهمیت و اولویت قرار گرفتن شأن نظارتی مجلس در مقایسه با دیگر شئون آن از این جهت است که نظارت، کنترل و هدایت از مهمترین نواقص اقتصادی موجود و منشأ بسیاری از چالشهای فعلی است.
🔹۳ـ منتخبان مجلس میتوانند به چهار شکل بر دولت، نهادها و سازمانهای مختلف و امور مالی کشور نظارت کنند. از حیث اقتصادی و نظر به سطح اهمیت و اولویت اقتصاد در مسائل کلان کشور، به نظر میرسد نظارت، کنترل و هدایت منابع و سرمایه از اولویت ویژهای برخوردار باشد؛ به ویژه که مطالبه اصلی مردم موضوع اقتصاد است.
🔸۴ـ نظارت و کنترل منابع و سرمایه در همه ارکان کشور به ویژه دولت از دو طریق دیوان محاسبات و تصویب بودجه شکل میگیرد. مسئله اصلاح ساختار بودجه و نظارت بر حسن تخصیص و هزینهکرد آن همچنان از معضلات اساسی و خواستههای رهبر معظم انقلاب است که اگر در اولویت مجلس دوازدهم باشد و مطابق انتظارات حل و فصل شود، میتواند زمینه بهبود اوضاع اقتصادی و تحقق مطالبات مردم را فراهم کند.
#گزارشروز
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
💢مردم پیروز انتخابات شدند
🔹حضور پرشور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را باید به معنای تحول جدید و رویدادی بی نظیر در کشور ارزیایی و تحلیل نمود. این حضور در شرایطی برای نظام و کشور یک پیروزی مهم و بزرگ محسوب می شود که مردم به صورت هدفمند نه بزرگی را به تمام تحریم کنندگان انتخابات دادند.
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
💢تحلیل مشارکت ۴۱ درصدی
🔹اگر روند انتخابات ۱۴۰۲ را کمی آن سوتر نگاه کنیم، به عمق پیروزی ملت ایران در ۱۱ اسفند پی میبریم. ۱۸ ماه قبل، اتفاقات تلخ پاییز ۱۴۰۱ باعث شد تصور براندازی جمهوری اسلامی نزد ضدانقلاب و مخالفان جدیتر شود و آنها نسبت به رفتارهای خود امیدوار باشند. کنشگریهای فیکی که در فضای مجازی اتفاق میافتاد، باعث شد که آنها ادعای سقوط پایگاه اجتماعی جمهوری اسلامی را مطرح کنند و در دل همین اتفاقات بود که مدعی میشدند پایگاه اجتماعی نظام اسلامی به ۱۰ تا ۱۵ درصد سقوط کرده است. با همین استدلال در روزهای منتهی به انتخابات ۱۱ اسفند اعلام کردند میزان مشارکت و حضور مردم در انتخابات به زیر ۲۰ درصد خواهد رسید.
🔸در واقع، کنشگری سیاسی ۴۱ درصد از واجدان شرایط در انتخابات به معنای شکست پروژه تجزیهطلبان، سلطنتطلبان، منافقان و مخالفان داخلی است؛ از اینرو با این میزان مشارکت همه انگارههای برساخته تحریم و براندازی یکجا فروریخت و هیچ یک از اهداف مخالفان نظام محقق نشد. بنابراین، این انتخابات یک حماسه بزرگ برای نظام شد که اولاً از طریق انتخابات و دموکراسی توانست مخالفان و معاندان خود را شکست دهد و با کمترین هزینه بزرگترین نتیجه را به دست آورد. ثانیاً اثر این انتخابات تحریم کنندگان را در بدترین شرایط ممکن قرار داد. آنان که در خیابان راه به جایی نبردند و پروژهشان برای جنگ داخلی در ایران و در نهایت تجزیه به بنبست رسیده بود، در تلاش برای احیای ناآرامیهای ۱۴۰۱ در شکلی جدید، وارد فاز سیاسی شدند و عملیات «تحریم انتخابات» را کلید زدند که این میزان مشارکت آنها ناامید کرد.
🔹نکته سوم نیز تأکید بر روی این مسئله است که روند مشارکت در طول ۴۵ سال گذشته متفاوت بوده است. ۱۰ و ۱۱ فروردین ۱۳۵۸ همهپرسی نظام جمهوری اسلامی برگزار و نتایج آن ۱۲ فروردین اعلام شد. در این همهپرسی ۹۷/۵ درصد واجدان شرایط رأی دادن، شرکت کردند. ۱۱ ماه بعد، یعنی ۲۴ اسفند همان سال انتخابات نخستین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار شد. میزان مشارکت در آن انتخابات ۵۲ درصد بود. در سال ۱۳۷۴، ۷۱ درصد واجدان شرایط در انتخابات شرکت کردند. آیا میتوان گفت که در سال ۱۳۵۸، ۴۸ درصد مخالف نظام بودند و در سال ۱۳۷۴، ۲۹ درصد؟ طبیعی است که با شکستی که محور شیطانی در سال ۱۴۰۱ متحمل شد، تلاش میکند به نوعی با وارونه سازی آمارها بر آن شکست سرپوش بگذارد.
🔸نکته آخر اینکه باید این سؤال را مطرح کرد که کسانی که تا دیروز انتخابات در ایران را تحریم کرده بودند و روند انتخابات را زیر سؤال میبردند، چطور امروز به دنبال آمار مشارکت هستند؟
#حرفروز
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
🔹🔹🔹
🇮🇷🗳درصد مشارکت استانی
1 فارس ۴۵/۱۱
2 مازندران ۴۵/۶۵
3 همدان ۴۴/۸۱
4 قم ۴۳/۲
5 خوزستان ۴۲/۹۶
6 کرمانشاه۴۲/۸۵
7 آذر شرقی ۴۲/۸۳
8 قزوین ۴۲/۱۹
9 گیلان ۴۱/۹۶
10 مرکزی ۳۹/۷۱
11 اصفهان ۳۶/۳۸
12 کردستان ۳۲/۶۵
13 البرز ۲۸/۴۱
14 تهران ۲۶/۳۴
15 کهکیلویه و بویراحمد ۷۰/۶۶
16 خراسان جنوبی ۶۶/۱۲
17 ایلام ۶۰/۸۹
18 سیستان و بلوچستان ۶۰/۸۹
19 خراسان شمالی ۶۰/۶۸
20 گلستان ۵۷/۲
21 هرمزگان ۵۷/۱۵
22 چهارمحال وبختیاری ۵۲/۵۱
23 کرمان ۵۲/۳۳
24 اردبیل ۵۰/۵۶
25 زنجان ۴۸/۶۳
26 آذر غ ۴۸/۲۳
27 خراسان رضوی ۴۸/۱۷
28 یزد ۴۷/۹۰
29 لرستان ۴۷/۵۸
30 سمنان ۴۷/۴۵
31 بوشهر ۴۶/۸۱
📌 کمترین مشارکت: تهران و البرز
📌بیشترین مشارکت:کهکیلویه وخراسان جنوبی
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
♦️♦️♦️
🔷آیا انتخابات تهران به دور دوم کشیده خواهد شد؟
آرای تاکنون اعلام شده از صندوق های شمارش شده تهران (نفر اول ۱۲۰ هزار رای از ۴۰ درصد صندوقها) گویای این موضوع است که با توجه به شرکت حدود بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از تهرانیها در انتخابات، تقریبا هیچ کدام از نمایندگان پیروز دور اول انتخابات نخواهند بود چراکه فرد پیروز نیاز به حداقل کسب ۳۶۰ هزار رای دارد.
✅ قانون انتخابات چه میگوید؟
🔻ماده ۹- در انتخابات مجلس فرد منتخب در مرحله اول انتخابات باید حداقل بیست درصد (۲۰%) از کل آراء را کسب نماید و انتخاب در مرحله دوم و همچنین انتخابات میاندورهای با کسب اکثریت نسبی به هر میزان است.
🔷 ملاک محاسبه آرای صحیح است
🔺ماده ۲۲ - (تبصره ۳) آرای باطل مأخوذه در حد نصاب انتخاب نماینده موضوع ماده (۹) این قانون محاسبه نمیگردد.
🔹با توجه به اهمیت تهران در تعداد کرسیهای مجلس و انتخاب شخص ریاست مجلس که غالبا از ائتلافهای مربوط به پایتخت ، باید منتظر موند تا تکلیف تهران هم روشن بشه.احتمالا بجز نبویان ، رسایی و ثابتی مابقی به دور دوم کشیده بشه.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
مشارکت کل کشور، حدود۲۵میلیون نفر..
✔️بااین هجمه تبلیغ نه به رای
✔️بااین هجمه تحریم انتخابات
✔️بااین هجمه شایعه پراکنی
✔️بااین هجمه دروغ
✔️بااین هجمه فضاسازی در مجازی
✔️بااین هجمه دشمنی و کینه از انقلاب
✔️بااین هجمه هشتگ نه به رای
✔️بااین هجمهدیس لایک های تلگرامی
✔️بااین هجمه تبلیغات رسانهی
✔️بااین هجمه تبلیغ نه به رای در اینستا
✔️بااین هجمه پیاده نظام هایشان درمجازی
🔻باز هم مردم پای کار آمدند...
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
🚨١٢ نفر از تهران به مجلس راه یافتند
بر اساس تازهترین نتایج به دست آمده در انتخابات مجلس شورای اسلامی ١٢ نفر از نامزدهای انتخابات مجلس در تهران به طور قطعی در مرحلهٔ نخست وارد مجلس میشوند:
سیدمحمود نبویان
حمید رسائی
امیرحسین ثابتی منفرد
محمدباقر قالیباف
رضا تقی پورانوری
روح اله ایزدخواه
مرتضی آقاطهرانی
منوچهر متکی
اسمعیل کوثری
مهدی کوچکزاده
سیدعلی یزدیخواه
علی خضریان
آرای تعدادی از صندوقها هنوز شمارش نشده است و احتمال دارد افراد دیگری به این لیست اضافه شوند.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
✅از کنار این آمار به سادگی عبور نکنیم👆
اگر عامل عدم مشارکت، مشکلات اقتصادیست؛ چرا استانهای محروم مشارکت بالاتری دارند؟تهران کمترین مشارکت ؟
مشکل جای دیگریست!👌
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi