بارخدایا ، مهدی فاطمه (س) را در پناه خود در سلامت بدار و از تمام بلاهای زمینی و آسمانی حفظ کن
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
.
کدام هنرمند تر هستد
روحانی یا کانال های اجاره ای؟!
🔹روزنامه کیهان امروز خبری با عنوان "خرابکاری بنزینی روحانی، گریبانگیر دولت پزشکیان" منتشر کرد و ضمن آن با مرور فاجعه مدیریتی تیم روحانی/ زنگنه نوشت:
🔻"قبل از تصمیم دولت روحانی در سال ۱۳۹۴ (ثابت ماندن قیمت بنزین تا چهار سال بعد)، افزایش قیمت به شکل تدریجی اتفاق میافتاد و همین موجب میشد هم به مردم فشار چندانی وارد نشود و هم مشکل قاچاق و مصرف بیرویه کمتر باشد.
🔻اما تیم روحانی و زنگنه برای اینکه القا کنند بعد از برجام وضعیت اقتصادی خوب شده، اقدام به حذف کارت سوخت و سهمیه از یکسو و ثابت نگه داشتن قیمت از سوی دیگر کردند.
🔻این تصمیم سیاستبازانه و ضد کارشناسی، موجب افزایش سرسامآور قاچاق و مصرف شد تا جایی که روحانی مجبور شد آن تصمیم فاجعهبار را در آبان ۱۳۹۸ (سه برابر کردن قیمت بدون اعلام قبلی) بگیرد و فرصت موجسواری دشمنان را فراهم کند.
🔻دست نخورده ماندن قیمت برای پنج سال، کشور را مجددا به واردکننده بنزین تبدیل کرد. این همان فاجعهای است که پزشکیان درباره آن هشدار میدهد.
🔻این که از درآمد سه میلیارد دلاری صادرات، به هزینه سه میلیارد دلاری واردات بنزین (معادل یک ماه درآمد نفت) عقبگرد کردیم، نشان میدهد خسارات سوءتدبیرهای دولت روحانی و شخص وی، یکی دو تا نیست".
🔹اما کانال های زنجیره ای و اجاره ای، یک متن تحریف شده و سفارشی را از روی هم کپی کرده و تیتر زده اند: "اعتراف کیهان به موفقیت دولت روحانی در صادرات بنزین در اوج کرونا/ در دولت رئیسی مصرف بنزین تشدید شد"!
🔻بله دولت روحانی واقعا هم موفق بود! آنها موفق شدند با سوء مدیریت ناشی از سیاست زدگی و عوام فریبی، دستاورد قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) در تاسیس پالایشگاه ستاره خلیج فارس و تولید و صادرات بنزین را نابود کرده و مجددا کشور را به وارد کننده تبدیل کنند!
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
جنگ نرم
جنگ نرم با پشتوانه قدرت نرم انجام می گیرد. بنابراین تمامی ابزارهای حامل قدرت نرم را باید به عنوان ابزارهای جنگ نرم مورد توجه و شناسایی قرار داد. این ابزارها انتقال دهنده پیام ها با اهداف خاص هستند. در عصر ارتباطات با تنوع ابزاری برای انتقال پیام از یک نقطه به نقطه دیگر هستیم. (تجری،۱۳۹۰)
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
روشهای گفتاری درجنگ نرم
در روشهای گفتاری هدف اصلی نگرش، افکار، عقاید و باورهای اساسی مردم و نخبگان جامعه است این روش به دنبال ایجاد اختلال، انحراف و تغییر در اهداف مرجع مذکور است. روشهای گفتاری در اعمال تهدیدات نرم را میتوان به چهار بخش «عملیات روانی»، «عملیات ادراکی»، «دیپلماسی عمومی» و « فریب استراتژیکی» تقسیم نمود. شایعه سازی، دروغ پراکنی با استفاده از رسانه ها و سایت های خبری از ابزارهای مهم این روش بشمار می آیند :
الف) عملیات روانی: به مجموعه طرحها و اقداماتی گفته میشود که به دنبال تشویق، تهییج و تحریک افکار عمومی در خصوص یک مسألهای مشخص و با اهداف از پیش تعیین شده است. عملیات روانی به طور کلی در چارچوب اقدامات اطلاعاتی و با اهداف پنهانی قرار دارد و آثار، نتایج و همچنین ابزارها و شیوههای آن به راحتی قابل شناسایی نیست. عملیات روانی بیشتر در شرایط بحرانی مانند جنگ،شورش و اغتشاش؛ یا در شرایط ناپایدار و شکننده مانند التهاب در روابط دو کشور، مورد استفاده قرار میگیرد. فرضیات عملیات روانی بر این است که توان جنگیدن دشمن جدا از ابزارها و جنگ افزارهای نظامی، بر اراده نیروی انسانی معطوف به جنگ استوار است.
ب) عملیات ادراکی: تأثیرگذاری بر نگرشها، باورها، عقاید، اهداف و ارزشهای طرف مقابل با هدف ایجاد تغییر در مخاطبان تا سرحد همسو شدن آنها با اهداف و منابع عملکننده را میتوان عملیات ادراکی (Perception Warfare) معنا نمود این نوع عملیات به جای این که مخاطب را تهییج یا یکباره و فوری وادار به عکسالعمل نماید، نگرش آنها را نسبت به مسایل اساسی مانند ایده حاکمیت تحت تأثیر قرار دهد. در عملیات ادراکی از فنون و شگردهای مختلفی مانند برگزاری جلسات نقد و بررسی، مباحثه و گفت و گو، نظریهپردازی و مواردی مانند این استفاده میشود .
ج) دیپلماسی عمومی ( مردم محور): اصطلاحی است که از اواسط دهه ۱۹۶۰ میلادی و در هنگامه جنگ سرد در آمریکا و دیگر کشورهای بلوک غرب مطرح شد. مفهوم کلی دیپلماسی عمومی برقراری روابط حسنه دولتها با ملتها به جای روابط بین دولتها و در جهت فتح قلوب و اذهان عمومی همه یا بخشهای انتخاب شدهای از مردم کشورهای هدف از طریق سیاستهای فرهنگی و اجتماعی. یک تعریف رسمی جدید از دیپلماسی عمومی بریتانیا این گونه است: «کار برای رسیدن به اهداف و نفوذ کردن مثبت در دیدگاههای افراد و سازمانهای خارجی نسبت به بریتانیا و همکاری آنها با بریتانیا»
این روش هزینه اجرای تصمیمات و پیگیری منافع و مقصد را به حداقل میرساند و سد مقاومتها در برابر «دیگران» یا «بیگانگان» را میشکند. در این میان، رسانههایی که مخاطبانی بیرون از مرزهای جغرافیایی یک کشور دارند، بیشترین کمک را به پیشبرد منافع ملی خواهند داشت. این روش از جهت هدف با روش عملیات ادراکی شباهت زیادی دارد؛ اما از جهت نحوه و سازمان اجرایی متفاوت است.
د) فریب استراتژیکی: عملیات فریب را «سلسله اقدامات سازمان یافته و پنهانی که به منظور تأثیرگذاری بر ذهنیت حریف طراحی و اجرا میشود و هدف اصلی آن ایجاد انحراف، در تصمیمات حریف از طریق ارائه اطلاعات هدایت شده و گاه غلط به او و اجبار وی به اقدام یا عدم اقدام در جهت منافع ملی کشور خودی یا به ضرر منافع خود» تعریف میکنند.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
روش های رفتاری:
روشهای رفتاری دومین دسته از روشهای اعمال تهدیدات نرماند. در روشهای رفتاری، هدف اصلی شکل دادن به رفتارهای جمعی متناسب با خواستهها، اهداف و برنامههای تهدیدگر است. این دسته را میتوان به چهاربخش: «اعتراض»، «عدم همکاری با دولت»، «مداخله غیرخشونتآمیز» و «جذب مخالفان حکومت» تقسیم نمود. رسانه های مکتوب و دیجیتال، ماهواره ها مجلات و کتب از ابزارهای این روش محسوب می شوند.
الف) اعتراض به اقداماتی گفته میشود که حکایت از نشان دادن اعتراض و نارضایتی بدون مداخله و رویارویی با نیروهای پلیس داشته باشد؛ که در صورت تکرار و روندسازی میتواند تبدیل به مقاومت شود. اعتراض میتواند به صورت تحصن، مخالفتخوانی، کمکاری، کارشکنی و تجمع مسالمتآمیز انجام شود.
ب) عدم همکاری با دولت (نافرمانی مدنی) :به مجموعه اقداماتی گفته میشود که از سوی مردم یا برخی جمعیتها به منظور ایجاد محدودیت یا خودداری از همکاریهای سیاسی، اقتصادی،اجتماعی و امنیتی با دولت اتخاذ گردد. مواردی مانند عدم پرداخت مالیات، قبوض مصارف خدمات عمومی، بیرون کشیدن پول و سرمایه خود از شبکههای دولتی، عدم مشارکت سیاسی مانند عدم مشارکت در انتخابات.
ج) مداخله غیر خشونتآمیز : به معنای ایجاد اختلال در نظم عمومی مؤسسات، سازمانها، برنامهها، طرحها و فعالیتهای دولت، توسط افراد، تشکلها و دولتهای دیگر است. (نوع اقدام حتماً باید خشونتآمیز باشد) مثلاً خرابکاری نامحسوس یا تصرف غیرخشونتآمیز یک ساختمان با نهاد دولتی از جمله این موارد است.
د) جذب مخالفان حکومت : به معنای جرأت دادن به مخالفان و حمایت از آنان در هنگام سختی و خطر با هدف هویتبخشی، انسجام بخشی، تحریکپذیری، افزایش انگیزه و اعتماد به منظور ایمانسازی مسیر مقابله از سوی یک دولت یا دشمن علیه دولتی دیگر است.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
روش های شبکه ای:
در روشهای مبتنی بر شبکه هدف اصلی اطلاعات و ارتباطات بر روی شبکه است. بنابراین اینترنتها، مخازن و پایگاههای اطلاعاتی و سایتهای کنترل و فرمان از بخشهای مهم و مورد توجه در این روشاند. روشهای شبکهای را به دو دسته میتوان تقسیم کرد: «دیجیتالی» و «الکترونیکی».
الف) دیجیتالی : روشهای دیجیتالی به روشهایی گفته میشود که از طریق فعالیت در فضای دیجیتالی اهداف جنگی را پی میگیرد و یا به دنبال اختلال در ارتباط، سرقت اطلاعات و یااختلال در سامانههای مدیریت در شبکههای اینترنت، اینترنت، و اکسترانتاند. از این اقدامات به جنگ رایانهای هم تعبیر میکنند. حملههای هکری را میتوان مشهورترین روش دیجیتالی دانست.
ب) الکترونیکی : روشهای الکترونیکی مجموعه روشهایی است که از طریق وسایل الکترونیکی مانند ماهواره و رادیو و تلویزیون اهداف کشور مهاجم را پی میگیرند و یا به دنبال اختلال در این وسایل و امواج مربوطهشان هستند.(صدرا،۱۳۸۳)
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️تقدیر ویژه پوتین از همسر مسلمان
رئیس جمهور ساسانستان با ۱۳ فرزند
🔹پوتین بایک دسته گل،نشان«مادر قهرمان » را به همسر رئیس جمهور ساسانستان (چچنستان) اهدا کرد.
🔸همسر قدیروف یک بانوی مسلمان و مادر 13 فرزند است که شرکتی با نام «سیمرغ» دارد و برای پوشش اسلامی بانوان لباس میدوزد.
🔹 این بانوی مسلمان با همسر و فرزندانش در یک خانه ۴۰ متری زندگی می کنند و در ساعاتی که همسرش در خانه نیست، ۸ کارگر شرکت سیمرغ که بانوان همسایه هستند، با چرخ خیاطیهای خود در همین خانه ۴۰ متری کار می کنند.
🔸سیمرغ از شرکتهای فعال برای ترویج لباس و پوشش اسلامی در جشنوارههای بینالمللی است.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
💢افول دموکراسی در غرب
🔹ایالات متحده آمریکا ادعا دارد کشوری دموکراتیک است. برای دموکراسی خود نیز چند اصل کلی ارائه کرده است که ضامن برقراری دموکراسی باشد: وجود احزاب و تشکلهای مدنی، وجود رسانههای آزاد و مستقل، تفکیک قوا و محدودیت زمانی و فردی حضور در قدرت، انتخابات و نظام گردش نخبگانی. اما با نگاه آماری به وضعیت فعلی ایالات متحده شاهد افول پایههای اصلی دموکراسی در غرب و آمریکا هستیم.
🔸از حیث احزاب سیاسی پرواضح است که تنها دو حزب قدرتمند و بزرگ در آمریکا وجود دارد. در اروپا و غرب اساساً احزاب مستقل یا احزاب جدید فرصتی برای ظهور و بروز ندارند. تقریباً احزاب سنتی از پیش ساخته شدهای که در قدرت حضور داشتند، همچنان در مسند قدرت هستند و توانایی گفتمانسازی جدید برای تشکلهای مدنی و احزاب جدید اصلاً وجود ندارد. مستقلانی هم که در انتخاباتها حضور پیدا میکنند یا از طریق سازکار انتخاباتی و رسانهای احزاب پرقدرت راست و چپ پس زده میشوند یا به صورت خیلی محدود داخل دایره قدرت وارد میشوند.
🔹از بعد رسانههای آزاد و مستقل نیز به وضوح مشاهده میشود که شرکت متا و تیک تاک و فضای اجتماعی پیامرسان ایکس یا شبکههای تلویزیونی فاکس نیوز و ایبیسی نیوز و ... هر یک به نحوی در ساختار قدرت نقش دارند و نقش مطالبهگری خود را فراموش کرده و کاملاً در بازیهای سیاسی به عنوان یک بازیگر سیاسی حضور فعال دارند. بایکوت برخی رسانهها یا پروموت برخی دیگر نیز در همین قالب قابل تحلیل است. کشمکشهای سیاسی احزاب رسانهها را ناگزیر کرده است تا انتخاب کنند که در کدام سمت از قدرت حضور داشته باشند. شاید بتوان گفت محدودیت حضور در قدرت و تفکیک قوا در غرب و آمریکا رعایت شده است و یک فرد خاص در قدرت نمیتواند به مدت طولانی بماند، اما مجموعهای از افراد که دارای یکایده و یک فکر واندیشه هستند، در قدرت میمانند و آمد و رفت افراد صرفاً به معنای تغییر ظاهری مجریان دولتهاست و سیاستهای اساسی تغییر نمیکنند.
🔸اصل آخر برگزاری انتخابات و گردش نخبگان است. در همین باره در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو بر اساس آمارها ۶۷ درصد آمریکاییها معتقدند ترامپ اگر شکست بخورد، نتایج انتخابات را نخواهد پذیرفت. همچنین ۲۹ درصد آمریکاییها معتقدند کاملا هریس در صورت شکست در انتخابات، نتایج انتخابات را نخواهد پذیرفت. به این معنا که اساسا برگزاری انتخابات در آمریکا و غرب هم از رسالت اصلی خود که مبتنی بر انتقال نرم قدرت از فردی به فرد دیگر بود، زیر سؤال رفته است و میتوان گفت دموکراسی غربی در سراشیبی افول است.
#حرفروز
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
درپاسخ سخنان دکتر پزشکیان جراحی را باید از کجا شروع کرد؟ مخاطب باید های ایشان کیست؟
۱. در «بنزین»:
مردم پُرمصرف نیستند، بلکه:
خودروهای ما پرمصرفاند،
وسایل نقلیه فرسوده هستند،
سبد سوختی کشور دهها سال متنوع نشدهاست،
سیستم حملونقل عمومی سالها توسعه نیافته است.
جراحی را از سازمان برنامه و وزارت صمت، نفت، راه و شروع کنید.
۲. در «برق»:
فقط حدود ۳۰ درصد مصرف برق، خانگی است.
به میزان ۳۳۰ میلیون بشکه معادل نفتخام اتلاف داریم.
طبق آمار ایمیدرو، فقط ارزش برق هدررفته سالانه صنعت فولاد ۱.۳ میلیارد دلار است(معادل ۴ نیروگاه سیکلترکیبی مدرن).
جراحی را از وزارت نیرو، راه، صمت، جهادکشاورزی و ...شروع کنید.
۳.در «گاز»:
۷۰٪ مردم کمتر از ۱۰٪ گاز کشور را مصرف میکنند.
کل مصرف بخش خانگی کمتر از ۲۷٪ کل گاز کشور است.
۷۰۰ شرکت بزرگ ۵۴٪ گاز کشور را مصرف میکنند.
به میزان ۲۴۵ میلیون بشکه معادل نفتخام اتلاف گاز داریم.
جراحی را از وزارت نفت و نیرو و صندوق توسعه و سازمان برنامه شروع کنید.
۴. در کل حوزه «انرژی»:
به میزان ۷۲۱ میلیون بشکه معادل نفت خام هدررفت انرژی تا قبل از رسیدن انرژی به دست مصرفکننده داریم که مقصرش مردم نیستند.
جراحی را از دولت شروع کنید.
چرا کسی از موارد فوق و نیز از اتلاف گاز برای مثال در شرکتهای متانولی سخن نمیگوید که در ۱۲ سال گذشته عملا ۱۲ میلیارد دلار از محل عدمالنفع صادرات گاز به کشور خسارت زدهاند؟
چون منافع تعداد محدودی سفتهباز و سیگنالفروش بورسی و پکیجفروشهای هوچیگر به خطر میافتد.
محمدطاهر رحیمی(دانشجوی دانشگاه شریف، سیاستپژوه اقتصاد کلان)
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
🔰گام بلند رهبری در حمایت اقتصادی از دولت
🔹با پیشنهاد رئیس جمهور و موافقت رهبری، دولت می تواند سهم صندوق توسعهٔ ملی را به ۲۰ درصد در سال جاری، تقلیل دهد و از منابع حاصل از آن یعنی ۳۵۰ همت، مشکل پرداخت دُیون گندمکاران و مسائل کامیونداران و تهیهٔ برخی اقلام دیگری را حل نماید.
🔹منابع خرید تضمینی گندم ذیل تبصره ۸ درنظر گرفته شده است. در این تبصره آمده است، دولت منابع حاصل از فروش نفت و گاز را پس از کسر ۴۵درصد سهم صندوق توسعه به سیاست های یارانه ای کشور اختصاص نماید.
توجه شود که کل منابع تبصره ۸، به اندازه ۷۵۰همت می باشد که نسبت به مصارف موجود، ۲۳۰هزار میلیارد تومان، معادل ۳۰درصد، کسری دارد. اختصاص این مبلغ از صندوق توسعه ضمن کاهش شدید کسری تبصره۸، تا ۳۰درصد کسری بودجه کل کشور را کاهش می دهد (کسری کل بودجه ۸۵۰همت می باشد).
به طور قطع اختصاص این منابع از صندوق، ضمن حل و فصل مشکلات کشاورزان و کمک به تولید، موجب کاهش فروش اوراق و کاهش تورم خواهد شد.
کاهش محسوس نسبت بدهی دولت و شرکتهای دولتی به تولید ناخالص داخلی تا ۲۵ درصد و کاهش کسری بودجه در زمان شهید رئیسی ، به همراه این گام بزرگ رهبر انقلاب در حمایت اقتصادی از دولت، شرایط را برای دولت پزشکیان بسیار هموار نموده است.
✍🏼#علی_محمدی
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi