15.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ امام حسین شناسی، شناخت تاسوعا، عاشورا و محدود کردن آن به محرم نیست، بلکه شناخت ۵۰ سال خودسازی و باورسازی ایشان است.
🔸برشی از جلسه دوم کلبه کرامت، به معلمی استاد حسن عباسی
▫️«درآمدی بر دکترینولوژی» - در بهمن سال ۸۵:
👉 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/334
@jaryan_s
11.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ #ماه_محرم
📽 مستند زیبای #رقیه_خاتون علیها السلام
✅ در اثبات علمی وجود نازنین #حضرت_رقیه علیها السلام
👌پیشنهاد ویژه
💥ببینید و انتشار دهید
@jaryan_s
⭕️ هالیوود، ایستگاه دوازدهم
🔹 مهدی ستیزی، یک پروژه ویژه در دستور کار رسانه های غربی، بخصوص هالیوود است؛ که سالهاست با دقت و جدیت پیگیری میشود. مهدی ستیزان سعی میکنند تا به شیوه های مختلف امام زمان و مهدویت را انکار، تخریب، تحریف کرده و در نهایت یک منجی دروغین را جایگزین آن کنند.
🔸 زشت جلوه دادن ظهور و ترسیم چهره ای خونریز و خشن از امام زمان از جمله تلاش های هالیوود برای تخریب مهدویت است. مهدویت ستیزی از سال ۲۰۰۰ میلادی در سینمای هالیوود، شدت بیشتری گرفت؛ به این صورت که بیشتر، باور انتظار هدف قرار میگیرد و نه بحث منجی آخرالزمانی، که تقریبا در میان همه ادیان مشترک است. حال وظیفه ما چیست؟
➖ معرفت افزایی و جهل زدایی نسبت به مهدویت
➖ شفاف ساختن جنبه های مختلف شخصیت و حکومت امام زمان بخصوص در قالب هنری
➖ شناخت دشمن و شیوه های آن و مهیا شدن برای مقابله با فعالیت های آنها از جمله وظایف ما در مقابل تلاشهای دشمنان است.
📚 هالیوود و مهدی ستیزی، مجله موعود، مرداد ۹۳؛ نگین آفرینش جلد ۲
#مهدویت_و_رسانه ٣۵
@jaryan_s
🌀 چرا آخرین آمادگی برای ظهور، اصلاح وضع مدیریت جامعه است؟
🌀 پنج نمونه از آمادگیهای ظهور که الان محقق شده است:
🔻 #آخرین_آمادگی_برای_ظهور (ج۲)- ۱
🔹 آخرین آمادگی برای ظهور این است که مدیران جامعه اصلاح بشوند. چون حکومت امامزمان(ع) و ظهور او چیزی از جنس مدیریت جامعه است؛ حضرت که برای دعا و ثنا نمیآیند، برای مدیریت جامعه میآیند!
🔹 وقتی میگوییم «آخرین آمادگی ما برای ظهور، اصلاح وضع مدیریت است» یعنی نقص بزرگ ما در اینجاست و در بخشهای دیگر، آمادگیِ نسبی برای ظهور اتفاق افتاده است که در اینجا مهمترین آنها را برمیشماریم:
🔹 اولین مقدمه برای ظهور، به ستوه آمدن از ظلم است و امروز میبینیم بشریت از ظلم به ستوه آمده است؛ نمونۀ این ظلمها در یمن، کشمیر و نقاط مختلف جهان و حتی فرانسه هم قابل مشاهده است.
🔹 مقدمۀ دوم، رسیدن بشریت به یک «خلأ تئوریک» است، یعنی دیگر کسی راهحلی برای ادارۀ جهان بشریت و رفع ظلم نداشته باشد. امروز میبینیم که این هم محقق شده و حتی اندیشمندان غربی هم میگویند که «دموکراسی، پایان جهان نیست!» متاسفانه ما هم بلد نیستیم الگوی خودمان را-با زبان بینالمللی- برای جهانیان توضیح بدهیم.
🔹 مقدمۀ سوم این است که آدمها «حسادت نسبت به ولیّ خدا» نداشته باشند که این عامل مخالفت با انبیاء و اولیاء از هابیل تا کنون بوده است. اما امروز مردم برای پذیرش ولایت ولیّالله الاعظم، آمادگی روحی پیدا کردهاند؛ همین جلسات روضه و عزاداری و اربعین، نشانۀ احترام به ولیّ خداست.
🔹 مقدمۀ چهارم این است که معنویت و دینداری مردم به حدّ کافی برسد و الان مردم ما از نظر دینداری فردی به این حد رسیدهاند، یعنی همین مقدار دینداری-با همۀ آسیبهای موجود- برای اینکه جامعه را برای ظهور، آماده بدانیم، کافی است؛ نکند انتظار دارید که همه در حدّ آیتالله بهجت(ره) باشند؟!
🔹 آمادگی پنجم هم این است که «ظهور را تمنا کنیم و برایش ضجه بزنیم» شما آمار زائران جمکران را نگاه کنید. اگر ما هم کم ضجه میزنیم، به شام و عراق نگاه کنید، به بحرین یمن نگاه کنید که زیر بمباران هستند؛ مگر چقدر باید ضجه زد؟
🔹 دربارۀ همۀ مقدمات فوق معتقدیم که به آمادگی در حد ظهور رسیدهایم (البته هرچه بیشتر در این زمینهها رشد کنیم، بهتر است) ولی آن نقص کلیدی ما هیچکدام از اینها نیست؛ نقص بزرگ ما در اصلاح وضع مدیریت جامعه است.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۰
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5662
@jaryan_s
🌀 آیا همینکه یک مدیر دزد نباشد، کافی است؟!
🔻 #آمادگی_برای_ظهور (ج۲)- ۲
🔹 برای اصلاح وضع مدیریت جامعه، اینکه با چهارتا مطالبهگری و عدالتخواهی، مدیران دزد را بگیریم، خوب است ولی این فقط 5درصد ماجراست!
🔹 صرفاً دزد نبودنِ مدیر کافی نیست! حالا این مدیری که دزد نیست، آیا برنامهریزی و تدبیر هم باید بلد باشد یا نه؟ آیا همین که ادعایش را داشته باشد کافی است؟
🔹 یک مربی فوتبال آیا همینکه دزد نباشد، کافی است؟! نه؛ او باید بلد باشد زمین بازی را اداره کند و بازیکنان را درست بچیند و...
🔹 برای اینکه مدیریت در جامعه درست شود، مردم باید از شیوۀ مدیریت درست و مدیریت غلط سر در بیاورند. باید فرق مدیران درست را از مدیران ناصواب و غلط بدانند و الا برخی از مدیرها میآیند و با پوپولیسم، مردم را بازی میدهند.
🔹 این نقص امروز ما است و نقص ما در این زمینه بیشتر از بقیۀ بخشها است. اما دلیلش چیست که نقص ما در اینجا بیشتر است؟ دلیلش همین وضع رأی دادنمان و این وضع مسئولینمان است!
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۰
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5662
@jaryan_s