🗯 تصور جامعهای که بهائیان در اکثریتاند❓
🖌 هرچند بهائیت به دلیل در اقلّیت بودن شعار نوع_دوستی سر میدهد، اما در واقع پیامبرخواندهی بهائی بذر کینه و دشمنی از غیربهائیان را در دل پیروانش افشانده است.
🖍 همچنان که پیامبرخواندهی بهائی، ملاقات پیروانش با غیربهائیان را ممنوع اعلام کرده است: «با آنان که به خدا و آیاتش کافر شدند (کسانی که حاضر به پذیرش بهائیت نشدند)، معاشرت نکنید و از مثل آنها دوری کنید». [1]
🖍 و یا آنجا که گفته است: «بر هر نفسی لازم است که از انفس خبیثه مشرکه (بخوانید، غیر_بهائیان) اجتناب نماید». [2]
🖍 او همچنین دستور به قطع_رابطه با غیربهائیان داده است: «إنقَطع عَن الَّذین أشرَکوا و کانوا مِن الخاسرین؛ با آنان که مشرک و زیانکار شدند(غیربهائیان)قطع رابطه کن».[3]
♻️ آری؛ جامعهای که بهائیان در اکثریت باشند، غیربهائیان مورد تحریم همهجانبه و بایکوت قرار خواهند گرفت و شعارهای تبلیغاتی و ظاهرسازی تشکیلات_بهائیت دیگر در آنجا معنایی نخواهد داشت.
📌 البته بهائیت در عمل نشان داده حتی در اقلّیت بودن نیز نتوانسته مانعی برای انحصار طلبیش شود و با حکم به طرد_روحانی، نسبت به رویگردانان از خود [4]، سیاست تحریم همهجانبه را در خصوص آنان پیش میگیرد.
♻️ با این حال آموزهی همزیستی مسالمتآمیز با پیروان جمیع ادیان در این فرقه [5] و هم چنین تحری حقیقت، شعاری بیش نیست.
✨✨✨✨✨
📚پینوشت ها:
📓[1]. «لا تُعاشروا معَ الَّذین هم کفروا بالله و آیاته ثم اجتنبوا عن مثل هولاء»: اشراق خاوری، مائده آسمانی، ج 8، ص 39.
📓[2]. همان.
📕[3]. حسینعلی نوری، مجموعه الواح مبارکه، ص 90.
📙[4]. ر.ک: شوقی افندی، توقيعات مبارکه، ج 4، ص 95-94.
📘[5]. ر.ک: احمد یزدانی، نظری اجمالی در دیانت بهائی، ص 51.
#بهاییت
#تناقض
#طرد_روحانی
🇮🇷کانال رسمی استاد جواد حیدری👇
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
⭕️آیا امام زمان علیهالسلام، برای پیشبرد اهداف خود در زمان ظهور انسانهای زیادی را خواهند کُشت❓
✍️ پاسخ:
نکتهی اول: با توجه به عظیم بودن قیام امام زمان علیهالسلام و به منظور برطرف کردن موانع، دشمنیها و فتنهها، وقوع قتل و کشتار در این قیام الهی حتمیست. همانگونه که قرآن کریم در سورهی بقره آیه ۱۹۳ میفرماید:
وَقَاتِلُوهُمْ حَتَّىٰ لَا تَكُونَ فِتْنَةٌ وَيَكُونَ الدِّينُ لِلَّهِ ۖ فَإِنِ انتَهَوْا فَلَا عُدْوَانَ إِلَّا عَلَى الظَّالِمِينَ و با آنها پیکار کنید. تا فتنه و بت پرستى، و سلب آزادى از مردم، باقى نماند. و دین، مخصوص خدا گردد. پس اگر (از روش نادرست خود) دست برداشتند، مزاحم آنها نشوید. زیرا تعدّى جز بر ستمکاران روا نیست.
نکتهیدوم: در مورد کشتارهایی که بعد از قیام حضرت اتفاق میافتد متأسفانه در طول تاریخ روایات زیادی توسط دشمنان حضرت جعل شده تا چهرهی نورانی و پر از رحمت و مهربانی امام زمانعلیهالسلام را مخدوش کنند.
امام رضا علیهالسلام شخصیت امام را چنین بیان میکنند: الامام الانیس الرفیق
امام مانند، یک همدل و رفیق برای انسان است و والد الشفیق مانند یک پدر دلسوز است. والاخ الشقیق مثل یک برادریست که با انسان برابری میکند.
والام بالوالد صغیر همانطور که یک مادر نسبت به فرزند خردسال خودش مهربانی میکند امام زمان علیه السلام نیز چنین شخصیتی دارند.
نکتهی سوم: هدف قیام امام زمان علیهالسلام گسترش عدل و برچیده شدن ظلم است آن هم براساس سنت پیامبر نور و رحمت حضرت محمد صلی الله علیه واله در روایاتی از امام صادق علیهالسلام بیان شده که ایشان میفرمایند: قَالَ یَصْنَعُ مَا صَنَعَ رَسُولُ اللَّهِ یَهْدِمُ مَا کَانَ قَبْلَهُ کَمَا هَدَمَ رَسُولُ اللَّهِ أَمْرَ الْجَاهِلِیَّةِ وَ یَسْتَأْنِفُ الْإِسْلَامَ جَدِیداً»؛ همانکاری را که رسول خدا(ص) انجام داد، مهدی(عج) انجام میدهد. بدعتهای موجود را خراب میکند، چنانکه رسول خدا اساس جاهلیت را منهدم نمود، آنگاه اسلام را از نو بنا میکند.
✅ بسیاری از مردم با شنیدن صحبتهای امام زمان علیه السلام بعضی با دیدن معجزات حضرت در زمرهی یاران حضرت قرار میگیرند و مقاومت و مخالفتی ندارند اما یک عده قلیلی در مقابل امام زمان علیهالسلام به مقابله میپردازند که همان سردمداران کفر و نفاق هستند. پس امام زمان علیهالسلام برای پیشبرد اهدافشون با سردمداران کفر و ظلم مبارزه میکنند. در دعای ندبه نیز میخوانیم :" أَیْنَ قاصِمُ شَوْکَهِ الْمُعْتَدینَ" کجاست در هم شکننده شوکت متجاوزان. "أيْنَ هادِمُ أَبنِيَةِ الشِّرکِ و النِّفاقِ" کجاست ويران کننده بناهاي شرک و نفاق.
نتیجه اینکه: سیرهی امام زمان علیه السلام، سیرهی رسول مهربانیهاست که رحمة للعالمین بودند و در برابر ظالمان و طاغوتها مبارزه میکردند و چنین روایاتی که در رابطه با قتل و کشتار به حضرت نسبت داده میشود از جهت سندی ضعیف و برای تخریب چهرهی نورانی حضرت جعل و ساخته شدهاند.
✍جواد حیدری
#مهدویت
#ظهور
🇮🇷کانال رسمی استاد جواد حیدری👇
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
✅مسجد جامع شهر زازران✅
◀️ تبیین منازل الآخره و مواقف حیات پس از مرگ🌷
🗓۱۴۰۳/۹/۹
🇮🇷کانال رسمی استاد جواد حیدری👇
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
💥 با سلام و عرض خدا قوت محضر همه ی سرورانم.
◀️ روز چهارشنبه، در جلسه ی انجمن مدرسه ای شرکت کردم.
به پیشنهاد اعضاء محترم، بنا شد به بهانه ی شب یلدا، به دانش آموزانی که در مدرسه، نسبت به تهییه ی ضروریات تحصیل (پوشاک، لوازم التحریر ووو ) با مشکل روبرو هستند، بسته هایی آماده و با تکریم به درب منازلشان، تحویل داده شود.
🔻 اگر عزیزی قصد کمک در این کار شایسته و حضرت زهرا پسند را دارد، با حقیر در ارتباط باشد.
🌹شاید لبخند یک کودک، موجبات ریزش برکات حضرت حق را به دنبال داشته باشد.
✍جواد حیدری
📞 ۰۹۱۳۸۰۵۳۹۸۱
@khameneieshQ
🔺شماره کارت بانکی:
6037997552329840
🇮🇷کانال رسمی استاد جواد حیدری👇
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
❌ علل و انگيزههای ناسازگاری فرزندان:
👇👇👇
۱) علل ارثی: گروهی معتقدند که بسياری از ناسازگاریهای دانشآموزان، ريشه در سرشت و طينت آنها دارد كه به همراه ژن از طريق والدين به آنها منتقل میشود.
۲) علل زيستی: مانند نقص عضو، اختلال در بينايی و شنوايی و اختلال در مغز و دستگاههای عصبی، پيش يا حين يا پس از تولد میتواند از ديگر عوامل باشد.
۳) علل روانی: مانند وجود فشارهاي درونی، ميل به استقلال، وجود تعارض و كشمكش در مدرسه، به خصوص زمانیكه دانشآموز خود را بیپناه و بدون پشتوانه احساس كند، عادات عصبی مانند ناخن جويدن و انگشت مكيدن در او مشاهده ميشود.
۴) علل عاطفی: مانند احساس محروميت ازمحبت والدين، ناكامی از دستيابی به اهداف مورد علاقه، فقدان امنيت عاطفی به هر دليل ممكن.
۵) علل اجتماعی: مانند نابهسامانی و اختلاف و درگيری ميان اعضای خانواده، متاركه والدين، بدآموزی از الگوهای خانه و مدرسه و جامعه، فقدان مقبوليت در ميان ديگران، يادگيری رفتارهای نامطلوب از گروه همسالان، نداشتن نظارت كافی والدين، فقدان قانون منصفانه و قاطع در خانه و مدرسه، مشكلات اقتصادی و…
۶) علل تربيتی: مانند نبود يا افراط در محبت، ناهماهنگي ميان عاملان تربيتی در خانه و مدرسه و جامعه، برآورده كردن تمام خواستههای دانشآموز بدون چون و چرا و يا به عكس، تنبيه بدنی و آزارهاي روانی، مقايسه و تحقير و سرزنش دانشآموز و…
#تربیت_فرزند
#ناسازگاری
🇮🇷کانال رسمی استاد جواد حیدری👇
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
⭕️ جایگاه ام المومنینی برای زنان پبامبر اکرم صلوات الله علیه و آله⭕️
قرآن کریم به روشنی، همسران پیامبر را امهات المومنین می داند و بدون شک این عنوان یک جایگاه خطیر، حساس و والایی را برای همسران پیامبر اکرم قرار می دهد.
" النبی اولی بالمومنین من انفسهم و ازواجه امهاتهم"
اما حفظ این جایگاه حدوثا و بقاء مشروط به شرائط و حامل مسئولیاتی است که التزام به آن ضروری است.
" ینساء النبی لستن کاحد من النساء ان اتقیتن"
زنان پیامبر بسان دیگران نیستند. و ظاهرا این تقوایی که در آیه بدان مامورند، تقوای مخصوصی است که لا اقل برخی درجات آن از همسران پیامبر به جهت اضافه تشریفی به وی بیش از دیگران متوقع است.
مثل اینکه از آنها به نحو ویژه ای خواسته می شود :
١. لا تخضعن بالقول ٢. قرن في بيوتكن و لا تبرجن تبرج الجاهلية الاولى و ...
قرآن در عین اشاره به جایگاه خطیر و مهم همسران پیامبر ص آنها را از اینکه مبادا مبتلا به گناه بزرگی شوند به شدت پرهیز می دهد تا جایی که اگر " من يأت منكن بفحشة مبينة يضاعف لها العذاب" .البته از سوی دیگر " من يقنت منكن لله و لرسوله ...نوتها اجرها مرتين". هم عذاب بیش از دیگران در صورت عدول از وظایف و هم ثواب مضاعف در صورت رعایت حدود الهی.
پس محتمل است شخصی، ام المومنین باشد و در قعر عذاب جهنم .
✅سوره مبارکه تحریم پرده از برخی اسرار بر می دارد که متاسفانه نشان می دهد برخی همسران پیامبر، التزام کافی به دستورات قرآنی نداشته؛ سهل است گونه ای علیه او( نبی اکرم ص) توطئه و دسیسه کرده اند و یا حداقل سودای آن را در سر پرورانده اند که در نتیجه با اعلام و انذار صریح و تند حق مواجه گردیده اند که این اعلان و این سبک بیان در قرآن در نوع خود مسبوق به سابقه نیست.
" و ان تظاهرا عليه فان الله هو مولاه و جبريل و صالح المومنين و الملائكة بعد ذلك ظهير".
حقا لحن عجیب و تکان دهنده ای است. آخر یک زن چه می تواند بکند که در مقابل، لازم است خداوند اعلام کند" اگر علیه او بشورید من و جبریل و صالح المومنین و فرشتگان پشتیبان او هستیم. "
و باز در همین آیه بالصراحه از انحراف قلبی آنها یاد میشود" فقد صغت قلوبكما".
و در ادامه سخن از استبدال این دو نفر به همسرانی بهتر از این همسران منحرف به میان می آید که مسلم و مومن و قانت و تائب و ... باشند.
و شگفت آنکه در این سوره از دو زن منحرف و کافر یاد می شود که هر دو از همسران پیامبر بودند و باز از دو بانوی مکرم یاد میشود که یکی از آنها بدون همسر و دیگری همسر فرعون است.
پس می شود ام المومنین بود و در عین حال قدر این شرافت و کرامت الهی را ندانست و به آتش قهر و غضب الهی سوخت و عذاب دو چندان را تجربه نمود. پس ام بودن مادام که همراه تقوا نباشد ولو ممکن است در دنیا برخی آثار فقهی حقوقی و مانند آن را داشته باشد ولی در آخرت ممکن است صاحب آن نه تنها گرفتار عذاب بلکه بیش از دیگران( به خاطر قدر نشناسی نسبت به این جایگاه مهم) به قهر الهی گرفتار آید.
این شخص مخاطب در این آیه" ان تتوبا الی الله..." نه تنها در زمان پیامبر ص دست از دسیسه و فتنه بر نداشت و سر نبی را فاش نمود بلکه بعد از وفات پیامبر ص نیز همین رویه علیه صالح المومنین توسط او اعمال گردید و شد آنچه شد.
پس اگر شیعه برای برخی از امهات المومنین احترام و جایگاهی قائل نیست و آنها را مستحق عذاب الیم میداند راز و ریشه اش در خود قرآن شریف بیان شده است.
🇮🇷کانال رسمی استاد جواد حیدری👇
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b