نقد تناسخ.zip
7.13M
#نقد_تناسخ
#آیا_تناسخیه_برای_تئوری_خود_دلیل_و_برهانی_دارند_؟
#عقل_نقل_آیات_روایات
🌎کانال رسمی استاد جواد حیدری_گروه فرهنگی تبلیغی پاسخگو
@javadheidari110♨️
💠سوال:
احساس میکنم شوهرم همش در حال چشم چرانی است و از این بابت اعصابم بهم می ریزد با خودم می گویم مگر من چه چیزی از بقیه کم دارم که او اینقدر وقیحانه چشم چرانی می کند؟
#چشم_چرانی
(قسمت اول)
✍️ پاسخ:
خواهر گرامی از این که نسبت به عملکرد همسر خویش حساس و دقیق هستید و در واقع نسبت به تثبیت پایه های زندگی خویش بی تفاوت نیستید بسیار خوشحالیم. این احساس مسئوليت شما قابل تقدير و تحسين است و ما نیز از خداوند برای شما بهترین بهره های معنوی را خواستاریم.
نکته کلی که در باب زن و مرد و رفتارهای آنها می توان بیان کرد این است که زن و مرد علاوه بر تفاوتهای ظاهری و جسمی، از حیث ویژگی های روحی و روانی متفاوت هستند و همین امر منجر می شود که زن و مرد در یک موقعیت مشابه دوگونه رفتار متفاوت ازخود بروز دهند.
یکی از تفاوتهای مهم اثرپذیری در زن و مرد این است که جریان تاثیر گرفتن از محیط برای مردان بیشتر از طریق چشم و برای زنان بیشتر از طریق گوش است. بنابراین مردان با دیدن، تحت تاثیر قرار می گیرند و زنان از طریق شنیدن.لذا بخشی از این امر کاملا طبیعی و مربوط به تفاوتهای زن و مرد است .البته صحبت ما ناظر به این امر نیست که مردان حق دارند هرگونه و هرجا و به هرچه می خواهند نگاه کنند بلکه منظور این است که علت اینکه ما چشم چرانی را بیشتر در مردان می بینیم به دلیل کنترل نکردن این ویژگی خاص است.
یکی از مواردی که باید بیشتر به آن دقت کنید این است که بین نگاههای شهوانی و نگاههای معمولی باید فرق بگذارید گاهی برخی مردان هدفشان از نگاه بعد شهوانی موضوع است و از روی هوس بازی به دیگران نگاه می کنند اما گاهی از مواقع، مردان فقط به نگاه کردن و دیدن عادت کرده اند حتی گاهی ممکن است نگاهشان به چیزی باشد و افکارشان حول یک محور دیگر بچرخد. منظور اینکه آنها قصد شهوانی از نگاه ندارند لذا در وهله اول زمانی را برای تفکر در این موضوع اختصاص داده و نوع نگاه همسرتان را تشخیص دهید و بعدا به قضاوت بنشینید.
نکته بعدی این که خواه ناخواه خانمها نسبت به همسرانشان حساس هستند و گاهی حساسیت بیش از حد روی موضوعی منجر به ایجاد تصورات غلط شده و نهایتا خدایی ناکرده ممکن است زن با تصورات غلط موجبات تهمت زدن و بدبینی به همسر خویش را فراهم آورد لذا از این حیث نیز موضوع را مورد توجه قرار دهید تا خدایی ناکرده مرتکب گناه نشوید.
اما اگر واقعا و بدون حساسیت متوجه نگاه همسرتان به نامحرم شده اید و این کار نه یک بار بلکه بارها و بارها تکرار شده است و مطمئنید که این نگاه نگاهی معمولی نمی باشد در وهله اول تلاش نمایید بدون اضطراب و با حفظ آرامش موضوع را مدیریت نمایید.در واقع نگاه ایشان به نامحرم را به سایر ابعاد زندگی مشترکتان تعمیم ندهید و سایر خوبیها و رفتارهای مطلوب ایشان را فراموش نکنید.
برای از بین بردن حس تنفر در خویش، ذهن خود را متوجه خوبیها و مهربانی های ایشان کرده و ایشان را تنها از حیث نگاه و نقصی که دارند قضاوت کنید نه اینکه دائما مورد هجوم افکار نادرست قرار گرفته و با خود بگویید مگر من چه کم دارم که ایشان نگاهشان جای دیگری ست.در واقع از نگاه ایشان نتیجه کمبود داشتن ویژگی های مثبت دروجود خود را نگیرید.....
ادامه دارد
#کارشناس_اخلاق_و_مشاوره
آدرس کانال: @javadheidari110 ️
🌿🌿🌿🌿🌿🌿
💠سوال:
احساس میکنم شوهرم همش در حال چشم چرانی است و از این بابت اعصابم بهم می ریزد با خودم می گویم مگر من چه چیزی از بقیه کم دارم که او اینقدر وقیحانه چشم چرانی می کند؟
#چشم_چرانی
(قسمت دوم)
✍️ پاسخ:
شما می توانید رابطه کلامی خود را با همسرتان افزایش داده و روزانه حداقل یک ربع تا نیم ساعت فقط ارتباط کلامی و گفتاری با ایشان برقرار نمایید.در ابتدای این کار سعی کنید این رابطه را محکم و قوی نموده و در ادامه انتظارات و خواسته های خویش را نه در قالب نصیحت بلکه در محدوده شرع و عرف بیان نموده وصریحا موضوع را با او درمیان گذاشته و نگرانیهایتان را به همسرتان بگویید. زمانی از همسرتان انتقاد کنید که حالت روحی خوبی داشته باشند و زمانی که خسته و یا ناراحت و عصبی هستند از او انتقاد نکنید.
در يك صحبت گرم و صميمانه و بدون دادو فریاد و کاملا آرام و منطقی با ایشان به گفتگو نشسته و از ایشان درخواست نمایید تا دلیل این نوع نگاهها را برایتان توضیح دهند. اگر ایشان دلیل کار خود را صرفا عادت بیان کردند می توانید به ایشان تذکر دهید که درست است که شما منظور بدی از نگاه کردن به دیگران ندارید، ولی ممکن است که اطرافیان، برداشت بدی از نوع نگاه شما پیدا کنند واین نوع نگاه کردن به تدریج باعث شود که اعتبار شما در میان اطرافیان کم شود.
سعي كنيد عواطف و ارزشهاي انساني را در روابط خود با همسرتان مد نظر گرفته و نسبت به شوهرتان واقع بين بوده و سعي كنيد نقاط قوّت او را مورد توجه قرار دهيد.
اگر نگاه نامربوطی را از همسرتان دیدید تلاش کنید بر هیجان و احساسات و خشم خود مسلط بوده و سریعا افکار نادرست را از ذهنتان بیرون کنید.به محض ورود افکار مزاحم در ذهنتان ، حواس خود را به سایر امور پرت کرده تا درآن لحظه تصمیم گیری عجولانه نداشته باشید.
البته گاهی عدم توجه زن به وظیفه اصلی اش یعنی تمکین مرد موجب می شود که مرد از ارتباط با همسر خویش لذت کافی را نبرده و به همین دلیل با نگاه کردن به نوعی به نیاز درونی خود پاسخ می دهد لذا به شما توصیه می شود به وظائف اصلی خود در روابط زناشوئی توجه و اهتمام بیشتری نمایید و با هنرمندی خویش در ایجاد آسایش و آرامش در زندگی سهم بسزایی داشته باشید.
دائما و در طول روز احساس دوست داشتن خود را در مقابل همسرتان به روشهای گوناگون ابراز نموده و موجبات دلگرمی ایشان به شما و زندگی را برای ایشان فراهم آورید.
اگر همسر شما نگاه کردنشان به اطرافیان را، صراحتا نفی میکنند ، بهتر است که حرف او را بپذیرید و قبول کنید و نسبت به این مسأله حساسیت نشان ندهید و افکار مخرب در ذهن خود را نپرورانید.
#کارشناس_اخلاق_و_مشاوره
آدرس کانال: @javadheidari110 ️
🌿🌿🌿🌿🌿🌿
رهائی از خودارضائی.ogg
2.06M
❎برای ترک استمنا و خود ارضایی چه کنم؟
🎙استاد حیدری
♻️شبهات #اعتقادی
🔻گروه ندای شیعه
@javadheidari110
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀
🍀
#احکام_رهن_و_اجاره
💠 پرسش:
براى رهن خانه چه كنيم تا دچار ربا نشويم؟
......................................................................................................................................
✍ پاسخ:
همه مراجع (به جز سيستانى ): راه صحيح آن است كه از اول به عنوان اجاره قرارداد بسته شود ؛ به طورى كه مالك، خانه خود را تا مدت مشخص به مبلغ معينى، به مستأجر اجاره دهد و شرط كند كه مستأجر مبلغى را به او قرض دهد. اما اگر اول به عنوان قرض، پول را به صاحبخانه دهد – به شرط آنكه خانه را به كمتر از قيمت اجاره دهد ربا و حرام است.
آيةاللَّه سيستانى: اجاره به شرط قرض، بنابر احتياط واجب جايز نيست.
تبصره. اصطلاح «رهن» در رهن و اجاره خانه غلط مشهور است، اصطلاح قرض و اجاره (اجاره به شرط قرض ) صحيح است. از اين رو اصل قرض [برای گیرنده] خمس ندارد.
پی نوشت:
1.امام، استفتاءات، ج 2 اجاره، س 35 ؛ وحيد، منهاج الصالحين، ج 3، م 798 ؛ تبريزى، استفتاءات، س 1201 ؛ مكارم، استفتاءات، ج 2، س 830 ؛ فاضل، جامعالمسائل، ج 1، س 1107 ؛ خامنهاى، اجوبة الاستفتاءات، س 1662 ؛ صافى، جامع الاحكام، ج 1، س 1205 ؛ بهجت، توضيحالمسائل، متفرقات، م 6 ؛ دفتر: نورى.
2.سيستانى، منهاج الصالحين، ج 2، م 1014. (رساله دانشجویی)
#کارشناس_فقه
#گروه_تبلیغی_پاسخگو
@javadheidari110
🍀🍀
🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
آیا علوم بر هم تقدم دارند؟.ogg
1.2M
❎حديثي داريم كه بگويد علم ديني مقدم تر از علم غير دين هست؟
🎙استاد حیدری
♻️شبهات #اعتقادی
⏰جمعه ها ساعت 19:00
🔻گروه ندای شیعه
@javadheidari110
عقلانیت کودک.ogg
1.35M
❎مسلمانان معتقد هستند برای اینکه اسلام رو بشناسی باید به درجه اجتهاد برسی
در فلسفه دین با درجه استادی
در زبان عربی به سطح یک زبان عرب
اما برای قبول کردن اسلام عقل یک بچه ۹ ساله کافیه
زیبا نیست؟
🎙استاد حیدری
♻️شبهات #اعتقادی
@javadheidari110
♨️سوال:
🔰اگر شراب بد است چرا در آخرت حرام نیست؟
✍پاسخ:
✅وجود تفاوت های دنیا و آخرت، نشان می دهد که این گونه مطالب "قیاس مع الفارق" است. و به دلیل همین تفاوت ها، نمی توان از مجاز بودن یک چیز در آخرت، مجاز بودن آنها در دنیا را برداشت کرد.
تفاوت ها نیز در وجوه متعددی قابل بیان است. مثلا در شراب، شرابی که در آخرت وجود دارد، اصلی ترین خاصیت شراب این دنیا را ندارد. که همان خاصیت سبب زشت بودن استفاده از شراب در دنیا است. پس شراب بهشتی، معنای عام نوشیدنی را دارد نه اینکه به معنای مست کنده باشد پس هیچ ارتباطی به شراب دنیایی ندارد:
«لا فیها غَوْلٌ وَ لا هُمْ عَنْها یُنْزَفُونَ[صافات/۴۷] شرابى كه نه در آن مایه تباهى عقل است و نه از آن مست مى شوند! »
یا مثلا پرخوری در دنیا، سبب مریضی می شود. در حالی که در بهشت مریضی وجود ندارد و به همین دلیل بهشتیان می توانند انواع و اقسام غذاها را بدون هیچ محدودیتی مورد استفاده قرار دهند.
همچنین یکی از وجوه عمده تفاوت دنیا و آخرت، محدودیت های عالم مادی است که سبب ناپسند بودن رویکرد به بعضی از مسائل می شود. چرا که در عالم مادی و محدود، توجه به بعضی از مسائل ممکن است مانع شکوفایی استعدادهای خاص انسان شده و آنها را تباه کند. برای همین آنها مورد نهی قرار گرفته اند، در حالی که جزو نعمات بهشتی به شمار می آیند. چون اصولا در بهشت محدودیتی وجود ندارد. علاوه بر آنکه آنجا محل شکوفا کردن استعدادها نیست. از جمله مواردی که در این قالب می توانیم به آنها اشاره کنیم، ممنوع بودن حریر و طلا برای مردان است، در حالی که این ها، جزئی از نعمات بهشتی مردان است:
«جَنَّاتُ عَدْنٍ یَدْخُلُونَها یُحَلَّوْنَ فیها مِنْ أَساوِرَ مِنْ ذَهَبٍ وَ لُؤْلُؤاً وَ لِباسُهُمْ فیها حَریرٌ[فاطر/۳۳] (پاداش آنان) باغهاى جاویدان بهشت است كه در آن وارد مى شوند در حالى كه با دستبندهایى از طلا و مروارید آراسته اند، و لباسشان در آنجا حریر است.»
🌎کانال رسمی استاد جواد حیدری_گروه فرهنگی تبلیغی پاسخگو
@javadheidari110♨️
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا رهبری بساط برخی مسئولین خائن و بی تدبیر را جمع نمیکند؟
هدایت شده از امیر صالحی