امام خامنه ای: مهم ترین ابتکار امام خمینی (ره)؛ جمهوری اسلامی است.
هم اکنون شبکه ی خبر سیما
امام خامنهای (دامظله) :
راز ماندگاری جمهوری اسلامی
همراهی دو کلمهی جمهوری و اسلامی در کنار همدیگر ( مردم و اسلام) که همان مردمسالاری دینی است.
یعنی حاکمیت توأمان اسلام و مردم و از این پس نیز همراهی همین دو کلمه تضمین پیشرفت مستمر خواهد بود.
#جمهوری_اسلامی
از بیانات امام خامنه ای:
ویژگی های امام خمینی :
1⃣ دانش و معرفت دینی
2⃣ اعتقاد به توانائی و عزم مردم
ایمان عجیب ایشان به هر دو بخش نظریه، هم بخش اسلامی و هم جمهوری که معرفت عمیق ایشان برگرفته از فهم مسائل اسلام بود.
#سالگرد_ارتحال_امامخمینی_ره
@javadheidari110
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
💠پرسش:
آیا امام صادق علیه السلام، به اینکه نوه ی ابوبکر بوده ، افتخار کرده اند؟
......................................................................................................................................
✍️ پاسخ:
نسل امام صادق علیه السلام از طرف مادری به دوفرزند پسر ابوبکر یعنی محمد و عبدالرحمان می رسد.
اُمّ فَرْوه همسر امام باقر (ع) و مادر امام صادق (ع)، دختر قاسم بن محمد بن ابی بکر است و از طرف مادر نیز به ابوبکر میرسد. ام فروه بانویی نیکوکار بوده که امام صادق (ع) وی را تمجید کردهاست. وی را راوی حدیث نیز دانستهاند. ام فروه، همسر امام باقر (ع) و مادر امام صادق (ع)، دختر قاسم بن محمد بن ابی بکر بود. (1)
پدرش قاسم از افراد مورد اطمینان و اصحاب امام سجاد (ع) بود و به فقیه اهل حجاز شهرت داشت. ام فروه در قبرستان بقیع مدفون است. (2)
نام مادر امام صادق (ع)، فاطمه یا قریبه و کنیهاش، ام فروة یا ام قاسم بود. مادر وی اسماء دختر عبدالرحمن بن ابی بکر بود. از آنجا کهام فروه هم از طریق مادر و هم از طریق پدر از نسل ابابکر است، امام صادق را دوباره نوه ابابکر خواندهاند. اهل سنت روایتی از امام صادق (ع) با مضمون «ولدنی ابابکر مرتین» نقل میکنند، در این روایت امام خود را دوبار فرزند ابابکر خطاب کردهاست. این روایت از نظر شیعه جعلی است و با توجه به معیارهای حدیثی اهل سنت نیز قابل اعتماد نیست. (3)
روایت انتساب امام صادق (ع) به ابابکر
در منابع شیعی:
روایت «ولدنی ابابکر مرتین» در منابع شیعی تنها در کشف الغمه آمده است. و اربلی آن را مرسل نقل کرده است. چرا که حافظ عبد العزیز جنابذی مستقیم از امام صادق (ع) روایت کرده در حالیکه وی متوفای ۶۱۱ ق است و امام صادق(ع) در سال ۱۴۸ ق به شهادت رسیده است. از طرفی این روایت در هیچ منبع شیعی دیگری ذکر نشده است. (4)
در منابع اهل سنت:
ذهبی این روایت را بدون ذکر سند آورده است و در تهذیب الکمال اگر چه با سند آمده ولی در سند این روایت حفص بن غیاث است که وی نیز در التعدیل و الترجیح روایاتش غیر قابل قبول دانسته شده است. (5) ابن عساکر نیز این روایت را از شخصی به نام اسماعیل بن محمد بن فضل نقل میکند. در صورتی که ذهبی میگوید وقتی ابن عساکر اسماعیل را دید، اسماعیل پیر شده بود و حافظهاش خوب کار نمیکرد و نیز در سند ابن عساکر معاذ بن مثنی است که احمد بن حنبل وی را از عدالت ساقط میداند. (6)
پی نوشت ها:
1. مفید، الارشاد، ص۵۲۶
2. کلینی، الکافی،ج۱، ص۴۷۲
3. الکلینی، ۱۳۸۸، ج۱،ص۳۹۳، باب مولد أبی عبد الله جعفر بن محمد علیهالسلام
4. کشف الغمة، ج۲،ص۱۶۰
5. سیر أعلام النبلاء، ج ۶،ص۲۵۵
6. المقصد الأرشد فی ذکر اصحاب الامام احمد، ج۳، ص35
🌎کانال رسمی استاد جواد حیدری_گروه فرهنگی تبلیغی پاسخگو
@javadheidari110
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
audio_2019-02-20_22-42-05.ogg
1.89M
پیرامون روایت: کل رایة ترفع قبل قیام القائم فهو طاغوت - توضیح دهید.
#طاغوت_پرچم
#انقلاب_قیام
جـــــــــــــوادحیــــــــــدری
🌎کانال رسمی استاد جواد حیدری_گروه فرهنگی تبلیغی پاسخگو
@javadheidari110
🔺 چند نکته درباره امام صادق علیه السلام
〰️〰️〰️
1. پدر و مادر
پدر،باقر العلوم و مادرشان ام فروه نام دارد. از جمله روایاتی که مادرشان نقل فرموده است: «...امام باقر روزی هزار بار برای شیعه دعا میکنه ... چون شیعه بدون علم بر فرجام اعمال صبر میکند» (کلینی،الکافی،ج1،ص479).
.
2.علم به تمام لغتها
از جمله ویژگیای ائمه (ع) علم به تمام لغتهاست. در مورد امام صادق(ع) سخن گفتن به زبان نبطی،عبری،فارسی گزارش شده است.قطب الدین راوندی می نویسد :« دَخَلَ عَلَيْهِ قَوْمٌ مِنْ أَهْلِ خُرَاسَانَ فَقَالَ ابْتِدَاءً قَبْلَ أَنْ يُسْأَلَ مَنْ جَمَعَ مَالًا يَحْرُسُهُ عَذَّبَهُ اللَّهُ عَلَى مِقْدَارِهِ فَقَالُوا لَهُ بِالْفَارِسِيَّةِ لَا نَفْهَمُ بِالْعَرَبِيَّةِ فَقَالَ لَهُمْ «هر كه درم اندوزد جزايش دوزخ باشد» » ( الخرائج و الجرائح،ج2،ص753).
.
3. کلام امام
الف) خداوند هیچ حدی ندارد :
به هشام فرمودند: «...وَيْحَهُ، أَمَا عَلِمَ أَنَّ الْجِسْمَ مَحْدُودٌ مُتَنَاهٍ، وَ الصُّورَةَ مَحْدُودَةٌ مُتَنَاهِيَةٌ؟ فَإِذَا احْتَمَلَ الْحَدَّ، احْتَمَلَ الزِّيَادَةَ وَ النُّقْصَانَ، وَ إِذَا احْتَمَلَ الزِّيَادَةَ وَ النُّقْصَانَ، كَانَ مَخْلُوقاً».
===
ب) مقابله با غلو :
بشار شعیری -از غالیان پلید زمان خود- فرمود: _ از نزد من بیرون شو! خدا لعنتت کند! نه به خدا سوگند هرگز سقف خانه ای بر من و تو سایه نخواهد انداخت (یعنی نه به خانه ام تو را راه می دهم و نه جایی که تو باشی خواهم آمد). وقتی آن ملعون بیرون رفت، امام فرمود:_وای بر او! چرا به سخن یهودیان معتقد نشد؟! چرا سخن نصرانیان را نگفت؟! چرا به عقیده مجوسیان معتقد نشد؟! چرا به گفتار صابئیان قائل نشد؟! (یعنی غالیان از همه کافران بدترند.) به خدا سوگند هیچ کس مانند این فاجر، خدا را کوچک نشمرده است. او شیطانی است پسر شیطان که از دریا بیرون شده تا یاران مرا گمراه کند. از او بپرهیزید و حاضران این پیام را به غایبان برسانند!من بنده پسر بنده ام. من بنده پسر کنیزم. صلب پدران و رحم مادران مرا در برگرفته است. من قطعاً خواهم مرد و قطعاً برانگیخته خواهم شد. مرا خواهند ایستاند و از من خواهند پرسید. همانا از سخنی که این کذّاب درباره من گفته و برای من ادّعا کرده از من سؤال خواهند کرد. وای بر او! او را چه شده؟! خدا به وحشت دراندازدش! چرا که بر بستر خود آرام گرفته؛ ولی مرا به ترس و فزع انداخته! مرا نگران کرده و از خواب انداخته است! می دانید چرا چنین می گویم؟! برای این که در قبر خود آرام بگیرم [یعنی خداوند مرا به خاطر سکوت در برابر حرف این ملعون مؤاخذه نکند] . (رجال الكشی، ج۱، ص۴۰۰، ح۷۴۶).
===
ج) تعداد ائمه علیهم السلام
« عَنْ عَبْدِ الْعَزِيزِ الْقَرَاطِيسِيِّ قَالَ قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع الْأَئِمَّةُ بَعْدَ نَبِيِّنَا ص اثْنَا عَشَرَ نُجَبَاءُ مُفَهَّمُونَ مَنْ نَقَصَ مِنْهُمْ وَاحِداً أَوْ زَادَ فِيهِمْ وَاحِداً خَرَجَ مِنْ دِينِ اللَّهِ وَ لَمْ يَكُنْ مِنْ وَلَايَتِنَا عَلَى شَيْءٍ. » (مفید،الاختصاص،ص233).
.
4. روضه
الف) آتش زدن خانه
« فَخَرَجَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع يَتَخَطَّى النَّارَ وَ يَمْشِي فِيهَا وَ يَقُولُ أَنَا ابْنُ أَعْرَاقِ الثَّرَى أَنَا ابْنُ إِبْرَاهِيمَ خَلِيلِ اللَّهِ ع.؛وقتی خانه را اتش زدند،امام صادق(ع) در بین اتش گام نهاد و فرمود من فرزند اعراق الثري هستم. من پسر ابراهیم ام. »
_____
توضیح: اعراق الثرثی به معني ريشههاي زمين است و آن لقب اسماعيل ذبيح الله است و شايد جهتش اين باشد که اولاد اسماعيل مانند رگ و ريشه در اطراف کرهي زمين پراکنده شدهاند و امام صادق(ع) به اين جهت به آن افتخار ميکند.
_____
ب) جسارت منصور ملعون
ابوالفرج اصفهانی: « ...َ أَرَدْتُ أَنْ أَهْدِمَ رِبَاعَكُمْ وَ أَغُورَ قَلِيبَكُمْ وَ أَعْقِرَ نَخْلَكُمْ وَ أُنْزِلَكُمْ بِالشَّرَاةِ لَا يَقْرَبُكُمْ أَحَدٌ مِنْ أَهْلِ الْحِجَازِ وَ أَهْلِ الْعِرَاقِ فَإِنَّهُمْ لَكُمْ مَفْسَدَة .... منصور به امام (ع) گفت: مى دانى براى چه شما را به اينجا خوانده ام ، گفتم : نه ، منصور گفت : مى خواهم تا سيادت و آقايى شما را درهم شكنم ، وحشتى در دلتان افكنم ، نخلستانهايتان را از بيخ قطع كنم و شما را به بالاى كوهها پراكنده سازم تا ديگر نه احدى از اهل حجاز و نه مردى از اهل عراق با شما تماس بگيرد، چون شما موجب فساد هستيد! »( مقاتل الطالبین،ص223).
=======
و در کربلا نیز 😞😞😞
مالِكُ بنُ النَّسرِ الكِندِيُّ ، فَشَتَمَ الحُسَينَ عليه السلام ؛ مالک بن نسر آمد و به امام حسین (ع) فحش داد. (مفید،الإرشاد : ج 2 ص 110)
و شمر نیز:
ای شمر بی مروت از مادرش حیا کن
پای کثیف خود را از سینه اش جدا کن
┈┈••✾••┈┈•
@Age_of_water
@javadheidari110
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
💠 حدیث روز 💠
🔰عاقبت تجسس در کار مردم
🔹قالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع لَا تُفَتِّشِ النَّاسَ فَتَبْقَى بِلَا صَدِيقٍ.
🔻امام صادق(علیهالسلام) فرمود:
در کار مردم تفتیش مکن که در این صورت بدون دوست میمانی.
📚کافی، ج۲، ص۶۵۲
🌎کانال رسمی استاد جواد حیدری_گروه فرهنگی تبلیغی پاسخگو
@javadheidari110
❌#حدیث_روز
🌐 قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ (علیه السلام) : إِنَّمَا شِیعَةُ جَعْفَرٍ مَنْ عَفَّ بَطْنُهُ وَ فَرْجُهُ وَ اشْتَدَّ جِهَادُهُ وَ عَمِلَ لِخَالِقِهِ وَ رَجَا ثَوَابَهُ وَ خَافَ عِقَابَهُ فَإِذَا رَأَیْتَ أُولَئِکَ فَأُولَئِکَ شِیعَةُ جَعْفَرٍ.
🛑امام صادق علیه السلام فرمود:
❎شیعه جعفری کسی است که:
1⃣حلال خور
2⃣پاکدامن
3⃣ در جهاد سرسخت باشد
4⃣برای رضای خدای خود کار کند
5⃣ به پاداش الهی امیدوار باشد
6⃣از مجازات او بترسد
این چنین افرادی شیعیان جعفری هستند.👌
📚منبع: خصال شیخ صدوق، ج. ۱، ص. ۲۹۶
🆔 @javadheidari110 ✿
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
💠 پرسش:
چرا مانند کشورهای دیگر ،زنان را در رعایت حجاب مختار نمیگذاریم تا برای مردان عادی شده و از حساسیت مردها کاسته شود؟
......................................................................................................................................
✍️ پاسخ:
با سلام.
نکته اول : داشتن حجاب چه برای زنان و چه برای مردان از واجبات مسلم قرانی(1) و روایی (2) می باشد که طبق فتوای همه مراجع معظم ، رعایت آن لازم و ضروری است.
نکته دوم: باید به این مسئله توجه کنیم که ، آیا لزوما عادی شدن زن برای مرد مطلوب است؟ جواب منفی است. یکی از بزرگترین نعمتهای خداوند به زن، جذابیت برای مرد و معشوق بودن همیشگی او است ،که اگر این موهبت بزرگ الهی با عادی شدن زن برای مرد از بین برود ،نتیجهای جز سست شدن بنیان خانواده نخواهد داشت.
سؤال دیگر این است که: آیا با عادی شدن ظاهر زن برای مرد آسیبها تمامشده و مرد دیگر تحریک نمیشود؟
پاسخ به این سؤال هم منفی هست . با عادی شدن ظاهر زن برای مرد ، آستانه تحریکپذیری مردان بالا رفته و برای ارضاء این غریزه ، همانطور که در جوامع غربی بهوفور دیده میشود به انحرافات جنسی (تجاوز با خشونت،همجنسگرایی) روی آورده وزنان خود ،برایشان جذابیتی نخواهد داشت.
پس رعایت حجاب در جامعه، برای تقویت و استحکام بنیان خانوادهها و همچنین جلوگیری از انحرافات جنسی زنان و مردان امری لازم و عقلایی هست.
پینوشت:
1. نور/31
2. وسائلالشیعه، ج20، ص134
🌎کانال رسمی استاد جواد حیدری_گروه فرهنگی تبلیغی پاسخگو
@javadheidari110