هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄
☄
☄
👆آیا مطالب تصویر فوق، که در مورد آیتالله مصباح (ره) درج شده است صحت دارد؟
پاســـ🖊ــــخِ استاد حیــــــدرے زیدعزه
این ها اراجیفی است که به شکل ناشیانه جعل شده است، این عکسنوشته هیچ اعتباری نداشته و فاقد منبع و سند است.
ضمن مطالبهی سند از شبههکننده، میبایست به این نکته توجه شود که: در هیچ جای فقه چنین مطلبی نیامده است.
در تکمیل پاسخ، توجه شما را به این اتهام آشکار دشمنان جلب میدارم👇
پرســـ❓ــش
⁉️چرا دختران باکره را قبل از اعدام صیغه می کنند؟!
پاســـ🖊ــــخِ استاد حیــــــدرے زیدعزه
اين مسئله كه در مجازات دختر باكره پيش از قصاص و كشته شدن، بكارت او گرفته مي شود، يك تهمت آشكاري است كه از سوي دشمنان اسلام وارد شده است و اين فريب كاران هيچ دليلي بر اين اتهام ندارند.
در صورتي كه دختر باكره عمدا مرتكب قتل نفس شود و اولياي مقتول درخواست قصاص نمايند. حكم قصاص با همان حالت باكره بودن جاري ميشود. هر كسي كه محكوم به قصاص گردد، با همان حالتي كه محكوم به قصاص و اعدام شده باشد، اعدام ميشود. فرق نمي كند دختر باكره باشد يا غير باكره.
📚امام خميني، تحرير الوسيله، مؤسسه دارالعلم، قم، ج2، كتاب القصاص، م 49
@javadheidari110
☄☄☄☄☄☄☄☄☄
@ramezan_ghasem110
🔳 نادر طالبزاده، مجری و کارگردان مشهور که مدتی است در بیمارستان بستری شده، در پی تشدید بیماری به بخش سیسییو (مراقبتهای ویژه) منتقل شد.
#دعا_کنیم
هدایت شده از کانال احکام استاد صالحی
💬 آیا مى توان به عمد تسبیحات اربعه
را کمتر یا بیشتر از سه بار خواند؟
🔹همه مراجع (به جز فاضل): ذکر تسبیحات اربعه یک مرتبه کافى است ؛
ولى بهتر است سه بار بگوید و خواندن آن بیش از سه مرتبه به قصد ذکر، اشکال ندارد.
آیه اللّه فاضل: احتیاط واجب آن است که تسبیحات اربعه را سه
بار بگوید.
کانال احکام استاد صالحی💎
•┈┈••✾••┈┈•
@amirsalehi110
هدایت شده از مرضیه رمضانقاسم
🏴🥀🏴🥀🏴🥀🏴🥀🏴🥀🏴
🥀
🏴
🥀
پرســـ❓ــش
⁉️ به چه منظور پیامبر، حضرت زهرا را امابیها خطاب میکردند؟
پاســـ🖊ــــخِ استاد حیــــــدرے زیدعزه
🛑مقدمه
عربها در نامگذاري سه چيز دارند:
〽️اسم: مانند فاطمه
〽️لقب: مانند زهرا
〽️كنيه: مانند " ام ابيها"
حضرت فاطمه (سلاماللهعلیها) افزون بر نام، از چندين لقب و كنيه نیز بهرهمند بودند، انتخاب كنيهها ممكن است به جهت خاصي باشد.
یکی از القاب حضرت زهرا -سلاماللهعلیها- امابيهاست يعني، مادرِ پدرش كه پيامبر اكرم(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) به آن حضرت ميفرمودند امابيها (مادرِ من) که در اين رابطه احتمالاتي وجود دارد.
📚مقاتلالطالبين و كشفالغمه
1⃣ ملاطفت حضرت با پدر و پدر با ایشان
رمز اين نام گذاري ممكن است به جهت اظهار محبت باشد، همان گونه كه متداول است پدر در اظهار محبت نسبت به دخترش ميگويد: مادرم و نسبت به پسرش ميگويد: بابايِمن،
يعني پيامبر جهت اظهار محبت به دخترشان میفرمودند: تو مادر پدرت هستي.
شايد بدين جهت باشد كه در دوره غربت اسلام، حضرت با پدرشان رفتاري همانند رفتارِ مادر به فرزند داشتند
📚سيد جعفر شهيدي، زندگاني حضرت فاطمه(س) ص 40
پيامبر نيز بسيار به دخترشان علاقهمند بودند، همانند رفتار فرزند نسبت به مادر.
پيامبر دست حضرت فاطمه را ميبوسيد. هر گاه به سفر مي رفتند آخرين كسي كه با او خداحافظي ميكردند، حضرت فاطمه بودند و در بازگشت از سفر نیز نخست به ديدار حضرت زهرا میرفتند و ایشان مانند مادري دلسوز رسول خدا را در آغوش ميگرفتند و از ایشان نگهداري ميكردند، زخمهايشان را مرهم ميگذاشتند و با این کار رنجها و دردهای پیامبر را كاهش ميدادند و ابراز عواطفشان دو سويه و همانند ابراز عواطف مادر و فرزند بود
2⃣ ریشهی درخت رسالت
مادر هر چيزي اصل و اساس اوست. ممكن است مقصود آن باشد كه حضرت فاطمه اصل و اساس درخت رسالتاند، چنان كه در روايت آمده است: "شجرهی طيبه پيامبر -صلیاللهعلیهوآلهوسلم- است، ساقهاش علي -علیهالسلام- و ريشهاش فاطمه سلاماللهعلیها، ميوه اش فرزندان او و شاخ و برگش شيعيان حضرت ميباشند و اگر ريشه درخت نباشد، درخت خشك ميگردد و طراوت خود را از دست ميدهد. حضرت زهرا -سلاماللهعلیها-اگر نبودند درخت اسلام سرسبزي و نشاط خود را از دست ميداد.
3⃣ بالاتر بودن حضرت نسبت به همسران پیامبر
چون خداوند همسران پيامبر را به كنية "ام المؤمنين" گرامي داشتند، به ذهن خطور كند كه آنان مهمترين زنان روي زمين هستند یا حتي از حضرت فاطمه (سلاماللهعلیها) بالاترند، از اين جهت حضرت رسول ایشان را "ام ابيها" خطاب كردند تا از اين وسوسهها و خطورات ذهني پیشگیری شود؛ يعني اي زنان پيامبر اگر شما به منزلهی مادرِ مؤمنان هستيد، حضرت فاطمه به منزلة مادر پيامبر است.(احمد رحماني همداني، فاطمه زهرا شادماني دل پيامبر (ص) ص 267 )
#شبهات_فاطمیه
@javadheidari110
🏴🥀🏴🥀🏴🥀🏴🥀🏴🥀
@ramezan_ghasem110
🌹 حکم روزهی دختران تازه به بلوغ رسیده
🌴 پرسش :
⁉️وظیفهی دخترانی که تازه به سن تکلیف رسیدهاند اما به علّت ضعف جسمانی توانایی روزه گرفتن را ندارند، چیست؟
✍پاسخ :
دختران با تمام شدن نه سال قمري
(8 سال و 8 ماه و 25 روز شمسي) بالغ میشوند،
ولي چنانچه قادر بر انجام برخي از تکاليف مثل روزه نباشند، انجام آن براي آنها واجب نيست؛
و اگر تا ماه رمضان سال بعد قادر بر قضاي آنهم نباشند، قضا نيز ندارد، ولي براي هرروز بايد فقيري را سير کنند.
کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
✅پاگشای شبهات قومیتی در عزای فاطمیه(س)
1️⃣ این چند روزه کلیپ مداحی عربی با موضوع انکار شهادت حضرت فاطمه (س) و نبودن فرزندی برای ایشان بهنام محسن(ع)، با استناد به سخن شیخ مفید ره دست به دست میشود که این قضیه تاریخی را، ساخته ایرانیان(با واژه تحقیرآمیز خدعه و نیرنگ مجوس) و از روی لجبازی با عمر بن خطاب میداند؟
هیئت و گروه سینهزنی( هیئت الصرخی)، وابسته به سید محمود الحسنی الصرخی، روحانی ساختار شکن عراقی است که با وجود سواد پایین حوزوی، ادعای اعلمیت و مرجعیت و حتی ولایت سیاسی بر همه مسلمین دارد( کتاب مسائل و ردود فی موضوعات مختلفه، ج1 مسئله56- نوشته عباس الکعبی از شاگردان او). ولی رساله عملیّه او با نام «منهاج الواضح» گواهی خوبی بر بیسوادی او است. این احتمال وجود دارد که با انکار مسلمات تاریخی شیعه بدنبال دست و پا کردن موقعیتی برای خود در بین برخی اهل سنت عرب زبان باشد.
2️⃣ نسبتی که به شیخ مفیدره (۳۳۶ـ۴۱۳ق) میدهد، برداشتی گزینشی است که از کتاب « المسائل السَرَوِیَه» که در یازدهبخش، پاسخهایی است به پرسشهای رسیده از شهر ساری ایران به این عالم بزرگ شیعه که ساکن بغداد بوده است. شعر مداح این هیئت، اشاره دارد به پاسخی درباره امکان ازدواج عمر با ام کلثوم دختر حضرت علی(ع). نکته جالب اینکه؛ پرسشگر این سوالها ایرانیها بودهاند و این نامه اهالی شهر ساری، هم مستند انکار شهادت توسط ایرانیها است و به همین نامه متهم به ساختن خبر شهادت هم میشوند!!!.
3️⃣ قبول شهادت حضرت زهرا(س) توسط شیخ مفید (ره) در کتاب مزار ص 179 با این سلام( َايَّتُهَا الْبَتُولُ الشَّهِيدَةُ الطَّاهِرَةُ لَعَنَ اللَّهُ مَانِعَكِ إِرْثَكِ وَ دَافِعَكِ عَنْ حَقِّكِ وَ الرَّادَّ عَلَيْكِ قَوْلَكِ لَعَنَ اللَّهُ أَشْيَاعَهُمْ وَ أَتْبَاعَهُمْ وَ أَلْحَقَهُمْ بِدَرْكِ الْجَحِيمِ...) مورد قبول قرار گرفته است. و وجود فرزندی بنام حضرت محسن(ع) در کتاب ارزشمند «الارشاد فی معرفة حجج الله علی العباد» (ص ۲۵۵) از عالم شیعی چنین آمده است: یَذکرُ أنّ فاطمهَ صلواتُ الله علیها أسقطَتْ بعدَ النّبی ولداً ذکَراً کانَ سَمّاه رسولُ اللّهِ وهوحملُ مُحَسِّنَاً.
4️⃣ امّا ازدواج عمر با ام کلثوم( از مسائل اختلافی بین تاریخنگاران) که برخی وقوع این ازدواج را شاهدی بر عدم وجود اختلاف میان امام علی (ع) و عمر بن خطاب دانستهاند، مورد قبول شیخ مفید ره نبوده و او این نقل را ساخته زبیر بن بکار، متهم به دروغ گویی و از دشمن امیرمؤمنان(ع) میداند. (المسائل السَرَوِیَه ، صص۸۶ و ۸۷). جا دارد از گوینده این استدلال پرسید: بر فرض قبول حرف شما، واقعیت تاریخی ازدواج پیامبر(ص) با رَمله (امحبیبه) دختر ابوسفیان میتواند این نتیجه را در پی داشته باشد که هیچ اختلافی بین پیامبر(ص) و ابوسفیان نبوده و جنگهای پس از این ازدواج که به فتح مکه نیز منتهی شد، حاصل سوء تفاهم و یا تخیل تاریخ نگاران بوده است؟.
#جریانشناسیشبهاتدینی
✍️ سید حسن هاشمی جزی🌺
https://eitaa.com/marzbanandishe 🍎
@javadheidari110
هدایت شده از مرضیه رمضانقاسم
☀️ 🌤 🌤 ☀️ 🌤 ☀️ 🌤 ☀️ 🌤 ☀️
🌤
☀️
⛅️
پرســـ❓ــش
⁉️ آیا توصیهی به رفتنِ مسجد مقدس جمکران،
سند معتبری دارد؟
⁉️آیا انداختن عریضه در چاه جمکران کار صحیحی است؟
پاســـ🖊ــــخِ استاد حیــــــدرے زیدعزه
🛑مقدمه:
مرحوم محدث نوری به نقل از کتاب تاریخ قم
از حسن بن محمد قمی که در قرن ۴ نگاشته شده است، جریان مسجد مقدس جمکران را نقل میکند البته باید متذکر شوم این کتاب الان در دسترس ما نیست ولی بخشی از این کتاب در دسترس مرحوم محدث نوری بوده و ایشان جریان مسجد مقدس جمکران را نقل کردهاند که مرحوم حسنبنمحمد قمی جریان مسجد مقدس جمکران را از مرحوم شیخ صدوق -رحمهاللهعلیه- از کتاب مونسالحزین فی معرفت حق و الیقین نقل کردهاند اما فارغ از نقل قول در کتب و اینکه آیا این افراد مورد اعتماد هستند یا خیر، اگر به چند نکته توجه کنیم مساله و جایگاه مسجد مقدس جمکران برای ما روشن خواهد شد:
1⃣ در روایات و همچنین در سیرهی اهلبیت -علیهمصلواتالله- شاهد هستیم به تکریم مساجد و هر مکانی که بنام مسجد بنا نموده شده توصیه شده است و مسجد مقدس جمکران نیز از این مساله مستثنا نیست
2⃣ کرامات و مشکلگشائیهای فراوانی در مسجد مقدس جمکران اتفاق افتاده است که یا خود شاهد آن بودهایم، یا برایمان نقل شده و یا در قالب کتابهای متعدد منتشر شده و به ما رسیده است.
3⃣ امروزه مسجد مقدس جمکران پایگاه عظیمی برای ترویج معارف مهدوی و شیعی است.
4⃣ از مهمترین نکتهای که عظمت و جایگاه مسجد مقدس جمکران را برای ما ثابت میکند: توصیهی علماء بزرگ دین، اهتمام و توجه فراوان نسبت به این مسجد داشته و دارند.
♻️نتیجه اینکه:
با در کنار هم قرار دادن قرائن مذکور به این نتیجه دست مییابیم:
رفتن به مسجد مقدس جمکران و عبادت در این مسجد از جایگاه ویژهای برخوردار است و به ما این اطمینان را میدهد که در این مکان مقدس اتفاقات خاصی رقم میخورد.
🔴 اما متاسفانه گاهی در حاشیهی مسجد مقدس جمکران شاهد افراط و تفریطهائی هستیم و اتفاقاتی رقم میخورد که مطلوب نیست زیرا موجب سوء استفادهی برخی از دشمنان میگردد از جمله مسالهی چاه جمکران که این چاه هیچ جایگاه و موضوعیتی ندارد و همانند سایر چاهها که در مکانهای دیگر حفر میشود هست و هیچ نسبتی با امامزمان ندارد و مکانی برای امامزمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف نیست اما شاید وجود این چاه از این جهت باشد که چون عریضهنویسی برای گفتگو با پروردگار و اولیاءالله جنبهی شرعی دارد و به عنوان یکی از آداب اسلامی است که در روایات اهلبیت علیهمالسلام به آن اشاره شده است و در کتاب بحارالانوار، بابی تحت عنوان «کتابه الرقاع للحوائج الى الائمه صلوات الله علیهم و التوسل و الاستشفاع بهم فی روضاتهم المقدسه و غیرها» «باب نوشتن عریضه برای برآورده شدن حوائج به ائمه علیهمالسلام و توسل به آنها و طلب شفاعت از آنها در حرم آنها و موضوعات دیگر»
📚بحارالأنوار(ط - بيروت)، ج99، ص231
در روایات مربوط به عریضهنویسی بیانشده است که: عریضه در آب یا چاهی انداخته شود. از امام صادق علیهالسلام نقلشده است: «...ثُمَ تَطْوِي الرُّقْعَةَ وَ تَجْعَلُهَا فِي بُنْدُقَةِ طِينٍ ثُمَّ اطْرَحْهَا فِي مَاءٍ جَارٍ أَوْ فِي بِئْر...»؛ «نامه عریضه را می پیچی و در میان گل قرار میدهی و در آب جاری یا در چاهی میاندازی»
📚المصباح للكفعمي(جنة الأمان الواقية)، ص403
شاید این چاه برای ایجاد نظم قرار داده شده است تا عریضهها در آن قرار داده شود وگرنه این چاه، هیچگونه قداست و هیچ نسبتی با امامعصر عجلاللهتعالیفرجهالشریف ندارد.
اما بر این مطلب که عریضه حتما باید در چاه موجود در مسجد جمکران انداخته شود هیچ دلیلی نداریم.
🛑جزئیات بیشتر این مطب در
لینک زیر ➷➷➷➷➷➷
snai.ir/976371
#عقائد
#امامت
#مسجد_جمکران
#شبهات_مهدویت
#برنامهی_رادیوئی_چشمبهراه
➠ @javadheidari110
☀️ 🌤 🌤 ☀️ 🌤 ☀️ 🌤 ☀️ 🌤 ☀️
➠@ramezan_ghasem110
☀️
🌤
☀️ 🌤 🌤 ☀️ 🌤 ☀️ 🌤 ☀️ ⛅️
🏴🥀🏴🥀🏴🥀🏴🥀🏴🥀🏴
🥀
🏴
🥀
پرســـ❓ــش
⁉️ آیا کلیپی که اخیراً با مداحی عربی دست به دست میشود و با استناد به سخن شیخ مفید، منکر اصل وجود حضرت محسن و هجوم بردن به خانهی صدیقهی طاهره (سلاماللهعلیها) و شهادت آن حضرت توسط غاصبان خلافت شدهاند و این قضیه را خدعه و نیرنگ مجوس و ساختگی بودن آن توسط ایرانیان برای لجبازی با عمر بنخطاب میدانند صحت دارد؟
1⃣ این گروه عضو هیئت سینهزنیِ هیئت الصرخی، وابسته به سید محمود الحسنی الصرخی، روحانی ساختار شکن عراقی است که با وجود سواد پایین حوزوی، ادعای اعلمیت و مرجعیت و حتی ولایت سیاسی بر همه مسلمین دارد. ولی رساله عملیّه او با نام «منهاج الواضح» همچنین کتاب مسائل و ردود فی موضوعات مختلفه، ج1 مسئله56 که نوشتهی عباس الکعبی از شاگردان اوست گواهی خوبی بر بیسوادی او است.
2⃣ برای اثبات دروغگویی این فرقهی ضاله چند مستند از شیخ مفید (ره) مبنی بر واقعی بودن شهادت حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) و وجود حضرت محسن(ع) ارائه میگردد:👇
〽️شیخ مفید(ره) از حضرت امام صادق علیه السلام نقل کرده است: 📝عُمَر، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را با لگد زد در حالی که ایشان به حضرت محسن حامله بود. در اثر این ضربت محسن سقط شد. سپس چنان سیلی به صورتش زد، که گویا من آن وقتی را که گوشواره از گوششان افتاد، میبینم
📚 الاختصاص صفحه ۱۸۳
🏷اسکن: https://b2n.ir/s65383
〽️بیان مرحوم شیخ مفید حول شهادت و مظلومیت سیدة نساءالعالمین در بیان زیارت آن حضرت: 📝 سلام بر شما ای رسول خدا، سلام بر دختر راستگو و پاکتان و سلام بر شما ای بانو فاطمه دختر رسول خدا. سلام بر شما ای بتول شهیده پاکیزه. خدا لعنت کند کسی را که به شما ظلم کرد و منع کرد شما را از حقتان (اجرای ولایت) و دور ساخت شما را از ارث تان (فدک) و خدا لعنت کند کسی را که شما را تکذیب کرد و بر سختیهای شما فزود و جان مقدستان را به لب آورد و خدا لعنت کند کسی را که با اذیت های بسیارش نگذاشت آب خوش از گلویتان پایین رود (به علت شکسته شدن قفسه سینه حضرت حتی آب گلو را هم به سختی...) و خداوند لعنت کند کسی را که به بیت شریف شما ذلت را داخل کرد (کنایه از هجوم به بیت حضرت و هتک حرمت) و خداوند لعنت کند پیروانشان را و به غضبش ملحق کند آن ها را به پست ترین جایگاه های جهنم.
📚 المقنعة ص۴۵۹
🔖اسکن: https://b2n.ir/z39579
〽️قبول شهادت حضرت زهرا(س) توسط شیخ مفید (ره) در کتاب مزار ص 179 با این سلام( َايَّتُهَا الْبَتُولُ الشَّهِيدَةُ الطَّاهِرَةُ لَعَنَ اللَّهُ مَانِعَكِ إِرْثَكِ وَ دَافِعَكِ عَنْ حَقِّكِ وَ الرَّادَّ عَلَيْكِ قَوْلَكِ لَعَنَ اللَّهُ أَشْيَاعَهُمْ وَ أَتْبَاعَهُمْ وَ أَلْحَقَهُمْ بِدَرْكِ الْجَحِيمِ...) مورد قبول قرار گرفته است. و وجود فرزندی بنام حضرت محسن(علیهالسلام)
در کتاب ارزشمند «الارشاد فی معرفة حجج الله علی العباد» (ص ۲۵۵) از عالم شیعی چنین آمده است: یَذکرُ أنّ فاطمهَ صلواتُ الله علیها أسقطَتْ بعدَ النّبی ولداً ذکَراً کانَ سَمّاه رسولُ اللّهِ وهوحملُ مُحَسِّنَاً.
3⃣ امّا در مورد ازدواج عمر با ام کلثوم (سلاماللهعلیها) این مساله از مسائل اختلافی بین تاریخنگاران است که برخی وقوع این ازدواج را شاهدی بر عدم وجود اختلاف میان امام علی (علیهالسلام) و عمر بن خطاب دانستهاند که مورد قبول شیخ مفید (ره) نبوده و او این نقل را ساخته زبیر بن بکار، متهم به دروغ گویی و از دشمن امیرمؤمنان(علیهالسلام) میداند.
📚المسائل السَرَوِیَه، ص۸۶ و ۸۷
بر فرض واقعی بودن چنین ازدواجی نمیتوانیم
آن را شاهدی بر عدم وجود اختلاف بین امام علی (علیهالسلام) و عمر بن خطاب بدانیم زیرا همانگونه که ازدواج پیامبر(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) با رَمله (امحبیبه) دختر ابوسفیان چنین نتیجه را در پی نداشت.
♻️نتیجهاینکه:
این احتمال وجود دارد که این افراد مغرض با انکار مسلمات تاریخی شیعه بدنبال دست و پا کردن موقعیتی برای خود در بین برخی اهل سنت عرب زبان باشد.
#شبهات_فاطمیه
@javadheidari110
🏴🥀🏴🥀🏴🥀🏴🥀🏴🥀
@ramezan_ghasem110
💬 نشست علمی
نکات کاربردی در پاسخ به شبهات عدل الهی
استاد ارائه دهنده:
استاد جواد حیدری(زیدعزه)
#نشست_علمی
#به_گزارش_تصویر
🇮🇷کانال رسمی استاد جواد حیدری👇
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
با سلام و آرزوی سلامتی برای شما عزیزان.
برنامه ی رادیویی چشم به راه، ساعت یازده و بیست دقیقه از رادیو اصفهان پخش می شود.
ان شاءالله سروران هم برنامه را بشنوند و هم در مسابقه شرکت کنند.
هدایت شده از سلاله اخلاقی
عیب پوشی امام زمان علیهالسلام به چه معناست؟.mp3
5.11M
🦋چشمبهراه🦋
عیب پوشی امام زمان علیهالسلام به چه معناست؟
الف) عالم بودن
ب) آبروی افراد را نبردن
ج) عرضه شدن اعمال
🔰 از ساعت 11:25 تا ساعت 12 فرصت دارید در مسابقه چشم به راه شرکت کنید.
📱 گزینه صحیح با ذکر نام و نام خانوادگی و نام مسابقه چشم به راه به 300003344 ارسال کنید.
هر هفته، یک برنده به قید قرعه جایزهی اسکان و پذیرایی سفر به مشهد از طرف کانون خدمت رضوی دریافت میکند.
@javadheidari110
▪️حضرت ام البنین سلام الله علیها؛ بانویی که دشمن اهل بیت علیهم السلام را هم به گریه انداخت
ابوالفرج اصفهانی (عالم مشهور) در کتاب «مقاتل الطالبیین» چنین نقل میکند:
📝 ام البنین [سلام الله علیها] مادر چهار شهید کربلا بود. وی به بقیع میآمد و برای فرزندانش به سوزناکترین شکل ممکن نوحهخوانی میکرد و مردم جمع میشدند و به نوحهخوانی او گوش میدادند. مروان (حاکم وقت مدینه و از دشمنان سرسخت اهل بیت علیهم السلام) نیز در بین آن افراد بود و نوحهخوانی را گوش میکرد و میگریست.
📚 الاصفهانی، أبو الفرج علی بن الحسين (المتوفى ۳۵۶ هـ)، مقاتل الطالبيين، ص ۹۰، المحقق: السيد أحمد صقر، الناشر: منشورات الشريف الرضی، الطبعة: الثانية، ۱۴۱۶ هـ .
@javadheidari110
◼️سالروز وفات حضرت ام البنین تسلیت باد.
کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
🏴 ام البنین و غیبت او در کربلا🏴
🔴 چرا حضرت ام البنین در کربلا غائب بودند؟
✍️ پاسخ:
همراه امام حسین (ع)بودن در سفر کربلا، بستگی به چند امر دارد:
1 - توان جسمی و روحی:
بدیهی است که طی سفرهای طولانی به خصوص در آن عصر نیاز به توانایی دارد. نمی دانیم که ام البنین در آن عصر از نظر توانایی در چه وضعی بوده است.
2 - رضایت و تمایل خود فرد:
روشن است که اگر امام حسین (ع) مصلحت می دانست، قطعا وی همراه امام به کربلا می آمد .
3 - موافقت و مصلحت دانستن امام حسین (ع) :
چون حضور زنان و مردان همراه حضرت نیاز به رضایت و صلاحدید امام داشت ،ممکن است حضرت صلاح ندانسته که در این سفر همراهش باشد یا از نظر جسمی توانی نداشته است.
اما حضور زینب (س) که قطعا با صلاحدید امام بوده، برای پیام رسانی خون شهیدان و آگاهی بخشی به مردم کوفه و شام بود. اگر حضرت نبود،قیام امام حسین (ع) کامل نمی شد. رباب چون همسر امام بود و حضرت مصلحت می دانست او را همراه خود ببرد، فرزند شش ماهه به این جهت برده شد که رباب مادرش همراه امام حسین (ع)بود .البته شاید حکمت های دیگری نیز باشد.
نتیجه اینکه: همراهی زنان با امام واجب نبود. کسانی که رفته اند،جزء همسران شهدا کربلا بوده یا مانند حضرت زینب با دلایل خاصی رفته اند.
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌳 برای اثبات حقانیت شیعه کافیه این سوال ساده رو از اهل تسنن بپرسید😍
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
شما هم به این رستوران دعوتید👇
@Taamemanavi
@javadheidari110
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
🔶پرسش:
همسرم بسیار پرخاشگر است. یک کلمه هم نمیتونم باهاش حرف بزنم لطفا کمکم کنید موقع پرخاشگری ایشون چه کاری انجام بدم؟
#پرخاشگری_خشم_روابط_زوجین
...................................................
🌼پاسخ:
ضمن تشکر از ارتباط شما با گروه تبلیغی پاسخگو
پرخاشگری نوعی واکنش نامطلوب است که برآیند خشم در وجود انسان می باشد. در واقع وقتی انسان نسبت به امری خشمگین شود یکی از ابزارهای دم دست برای بروز خشمش،پرخشاگریست.البته واکنش افراد در مقابل احساس خشم متفاوت است برخی هنگام خشمگین شدن سکوت می کنند و برخی فریاد می زنند
علت عصابنیت در انسان به این بر می گردد که آنچه خواسته انسان است با آنچه که در حال اتفاق افتادن است همسو نیست.وقتی انسان از حیث درونی چیزی را بخواهد(خوب یا بد) و در دنیای بیرونی در آن لحظه پاسخ مناسبی برای آن امر وجود نداشته باشد ممکن است عصبانی شود.
در لحظه عدم هماهنگی خواسته ها و پاسخ ها، شخص یا به فکر گریز می افتد و یا به فکر ستیز. عصبانیت و خشم ابزاری برای ستیز افراد با جریانهاست.
در وهله ی اول باید نسبت به عوامل بوجود آورنده ی خشم و نهایتا پرخاشگری در وجود همسرتان آگاه و آشنا باشید.روانشناسان علت اصلی پرخاشگری را ناکام ماندن فرد در تامین نیازها می دانند بدین معنا که وقتی به نیازهای روحی ،عاطفی و حتی جسمی فردی توجه نشود در این شرایط پرخاشگری بروز می کند. لذا در وهله ی اول شما باید نسبت به علت و ریشه ی خشم همسرتان آگاه شوید و با بررسی دقیق در زندگی خود نیازهای روحی ،روانی ،عاطفی و جسمی همسرتان را شناخته و سپس به دنبال رفع نیاز برای ایشان باشید.گاهی مرد با رفع شدن یک نیاز جزئی از مجموعه ی نیازهایش تا مدتی از خشم ایمن می باشد.علاوه بر بررسی دقیق نیازهای همسر،باید به نوع رفتار خود نیز دقت و توجه لازم را داشته باشید چرا که گاهی پرخاشگری فرد، نوعی واکنش است به رفتار نادرست طرف مقابل بنابراین بر شما لازم است برای حل این معضل رفتار و گفتار خود را مورد واکاوی دقیق قرار دهید و از اموری که منجر به برافروخته شدن خشم ایشان می شود پرهیز نمایید در واقع باید خیالتان از مقصرنبودن خودتان راحت باشد.
در مرحله ی بعد به شما توصیه می شود چنانچه با پرخاشگری همسرتان مواجه شدید بر هیجانات خود تسلط داشته باشید و سکوت پیشه کنید و به هیچ وجه مقابله به مثل ننموده و به بی احترامی ها و یا پرخاشگری های او پاسخ ندهید. فراموش نکنید که انسان خشمگین تسلطی بر اندیشه و رفتار و كردار خود ندارد؛ بنابراین با مقابله به مثل خود اوضاع را بدتر نکنید.
ارتباط کلامی خود را با همسرتان(در زمانی که از حیث روحی وضعیت مناسبی دارند) بیشتر نموده و ساعاتی را به صحبت و گفتگوهای منطقی با ایشان اختصاص دهید در همین ارتباطات می توانید از احساس نامطلوب خود در زمان پرخاشگری با ایشان صحبت کنید و عوارض و تاثیر نامطلوب آن را بر زندگی و تربیت فرزند به ایشان متذکرشوید.
در ارتباط با همسرتان زمان شناس و مکان شناس خوبی باشید و اگر می خواهید موضوعی را با ایشان در میان بگذارید و احتمال پرخاشگری ایشان را می دهید این امر را به زمان و یامکان دیگری اختصاص دهید .
اگر موضوعی همسر شما را ناراحت و خشمگین می کند با ظرافت زنانه موضوع بحث را تغییر دهید.
گاهی در حالت پرخاشگری با یک عذرخواهی ساده از طرف شما مشکل حل می شود دقت کنید در چنین شرایطی هرچند حق باشما باشد اما در عین حال عذرخواهی کنید تا خشم ایشان فروکش کند در این حالت می توانید با او همدردی نمایید و حق را به او بدهید و در فرصت مناسب تر در رابطه با موضوع با ایشان صحبت کنید
#گروه_تبلیغی_پاسخگو
@javadheidari110
💢 مثل دیوار، محکم باش
💠 آدمها مثل هم نیستند؛ برخی کم ظرفیت و برعکس عدهای جنبه بالایی دارند.
🔹 یک بطری تو خالی با کوچکترین ضربه صدایش بلند میشود؛ بعضیها به محض اینکه کوچکترین ضربه به زندگیشان بخورد، عکسالعمل نشان میدهند. عدهای هم مثل دیوارند؛ محکم و استوار.
#کالجبل_الراسخ
@javadheidari110
🧩 🧩 🧩 🧩 🧩 🧩 🧩 🧩 🧩 🧩 🧩
🧩
🧩
🧩
پرســـ❓ــش
⁉️چرا در اسلام زن برای خروج از منزل باید از همسرش اجازه بگیرد؟
پاســـ🖊ــــخِ استاد حیــــــدرے زیدعزه
هر چند بسیاری از علت و حکمت های احکام الهی برای ما روشن نیست ولی در رابطه با سوال مذکور نکاتی تقدیم حضورتان میگردد:
1⃣ هر مجموعهای نیازمند به یک مدیر و رهبر است تا آن مجموعه را اداره کند؛ به همین دلیل نیازمند آن است که برای این مجموعه قوانینی وضع شود و اسلام برای مجموعه کوچک خانواده به صورت معمول مرد را با توجه به این که اکثر مسئولیتهای ادارهی خانه به دوش اوست او را به عنوان مدیر خانه قرار داده است و این یک امتیاز نیست بلکه یک بار مسئولیت سنگین برای اداره خانه و خانواده است.
به همین جهت یکی از قوانین خانه این است که زن با هماهنگی همسرش از خانه خارج شود تا به نظم و ادارهی خانه لطمهای وارد نشود.
2⃣ یکی دیگر از حقوق مرد؛ حق جنسی است که بر عهدهی زن میباشد که در این نیاز متقابل؛ زن باید درخواست همسرش را تامین کند و به این جهت که گاهی خروج از منزل به این نیاز لطمه وارد می کند، اجازه برای ترک منزل لازم و ضروری است.
3⃣ باید به این نکته توجه داشت که این گونه قوانین در حد یک اصل قانونی است برای زمانی که اختلافی پیش آمد برای حل اختلاف، مبنا و قانونی باشد اما ما در عرف جامعه نداریم که زن برای هر خروجی از منزل بخواهد اجازهای از همسرش بگیرد بلکه بصورت توافقی خیلی از این مسائل بین زوجین حل شده است و کسی به این نکات توجهای ندارد و در خانه اصول اخلاق باید حاکم باشد و نه اصول فقه
♻️نتیجه اینکه
این حکم فقهی، برای همیشه نیست بلکه استثناهایی نیز دارد که زن میتواند بدون اجازهی همسرش از خانه خارج شود بطور مثال اگر زن هنگام عقد شرط کند که بتواند بدون اجازه از خانه خارج شود این قانون اجازه گرفتن لازم الاجرا نخواهد بود.
#شبهات_زنان
#اجازهی_خروج_از_منزل
🇮🇷کانال رسمی استاد جواد حیدری👇
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆شبهات فمینیستی را بشنویم
پاســـ🖊ــــخِ استاد حیــــــدرے زیدعزه👇
پاسخ اصلی تعبد است در ذیل به برخی حکمتهای تفاوت احکام زنان و مردان پرداخته میشود
1⃣ رابطهی خدا با انسان جنسیت بردار نیست
«اِنَّ أَكرَمَكُم عِندَ اللَّهِ أَتقاكُم»۱۳حجرات
ارزش انسان به مرد و یا زن بودن نیست بلکه ارزش او به میزان تقوایی است که دارد.
«مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثَىٰ وَهُوَ مُؤْمِنٌ..»۹۷نحل
2⃣ چون شهادت دادن کار سنگینی است، خصوصاً برای زنان که احساسات و عواطف فراوانی دارند. لذا اسلام بر آنان لطف کرده و زمینهای فراهم کرده تا این وظیفهی سنگین را با فرد دیگری انجام دهند«واستشهدوا شهیدین من رجالکم فان لم یکونا رجلین فرجل و امرائتان ممن ترضون من الشهداء ان تضل احداهما فتذکر احداهما الاخری»بقره آیه ۲۸۲
3⃣ وقتی مردی از دنیا میرود ضربهی اقتصادی بیشتری به خانواده وارد میگردد لذا این مسئله باید به نفع زن جبران شود بنابراین برای مرد دیهی بیشتری گرفته میشود تا زنان در خانواده دچار مشکل اقتصادی نشوند در ثانی این دیهی دریافت شده به زنان داده میشود و مورد استفادهی آنان قرار میگیرد
4⃣ اگر ارزش هر فرد به میزان مالی بود که دریافت میکند پس میبایست ارزش مردان کمتر از زنان باشد زیرا مردان عهدهدار پرداخت نفقه، مهریه، دیهی عاقله و قتل عمد نیز هستند.
5⃣ به مبحث اجازه زن از همسرش در کانال مراجعه فرمائید👇
https://eitaa.com/javadheidari110/4032
♻️نتیجه اینکه:
یادمان باشد مطالبی که ذکر شد برخی از حکمتهای تفاوت زنان و مردان بود نه همهی آن
#شبهات_زنان
@javadheidari110
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
🔺علتهای روانی جذب فرقهای
🔻 سه احتمال برای گرایش یک فرد به سوی یک فرقه محتمل است:
💫نوع نگاه یک فرد نسبت به یک فرقه و جذابیتهای آن،
💫رفع نیازمندیهای ناخودآگاه فرد توسط فرقه،
💫تاثیرات یک فرقه در باورهای یک فرد.
↙️در بسیاری از مواقع، انحراف یک فرد به سوی فرقه، علت اعتقادی ندارد،
بلکه ریشه مشکلات از
☄️بحران های روانشناختی،
☄️خلاء بهداشت روانی
☄️نیازهای عاطفی
بوجود میآید که در این زمینه اهمیت خانواده و نزدیکان در حل و رفع این بحرانها برای افراد بسیار ضروری و گرهگشاتر از رفع شبهات کلامی و اعتقادی است.
💎کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
💠 حدیث روز💠
💎 توصیهای اخروی
🔻امام علی علیهالسلام:
ضَعْ فَخرَكَ، واحطُطْ كِبرَكَ، واذكُرْ قَبرَكَ
⚠️ فخرفروشى را كنار بگذار و تكبر را فرو نِه و به ياد قبرت باش.
📚 نهجالبلاغه، حكمت 398
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110