.
آیتالله سید موسی شبیری زنجانی دام ظله :
✳️ حاج آقا سید حسن فرید اراکی میفرمود:
🔸 صاحب جواهر نذر کرده بود، خداوند به او سلامتی بدهد تا جواهر را بنویسد و بعد از آن اگر خدا خواست از دنیا برود.
🔹 صاحب جواهر میفرمود:
درخواست من مستجاب شد، ولی من نمیخواهم بمیرم. لذا ایشان یک ورق از جواهر را گرو نگه داشت.
🔸 بعد از چند سال صاحب جواهر گفت:
مثل اینکه من رفتنی هستم چون دیگر هیچ تعلّقی به دنیا ندارم. سپس آن یک ورق را نوشت و بعد از مدّت کوتاهی از دنیا رفت.
🔹 حاج آقا حسن در ادامه فرمود:
من الآن همان حالت را دارم. ایشان هم در همان بیماری از دنیا رفت.
▪️جرعهای از دریا
👉 @jawaher_kalam
12.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
حجت الاسلام والمسلمین حاج سید محمد ضیاءآبادی :
🎥 نگویید چون محیط بد بود من هم بد شدم!
🎙 برای آسیه همسر فرعون محیط عذر نشد تا به دستورات الهی عمل نکند.
👌 جوانان محترم اگر محیط شما غرق در شهوات است، شما خودتان را نگه دارید ولو محیط کافر باشد...
☘ @jawaher_kalam
.
🔸 مرجع عالیقدر حضرت آیت الله
حاج شیخ حسین وحید خراسانی دام ظله
و
🔹 مرحوم آیت الله حاج
سید رسول موسوی تهرانی قدس سره
@jawaher_kalam
.
👌 وادی ایمن و بارگاه بابرکت کجاست؟
▪️قال الإمام الصادق (علیه السلام) : «شاطىء الوادي الأیمن» الذي ذکره الله في القرآن هو الفرات ، و «البقعة المبارکة» هي کربلاء .
🔸 امام جعفر صادق عليه السلام می فرمایند : آن «ساحل وادى ایمن» که خدا در قرآن یادکرده فرات است و با «بارگاه با برکت» نیز کربلا است. *.
📚 قرآن مجید ، سوره قصص ، آیه ۳۰ .
📚 بحار الأنوار ، جلد ۵۷ ، صفحه ۲۰۳ ؛ به نقل از تهذیب الأحكام .
@jawaher_kalam
.
⚡️فضیلتی از فضائل زیارت حضرت امام رضا علیه السلام
▪️قال الإمام الرضا عليه السلام :
«مَنْ شَدَّ رَحْلَهُ إِلَى زِيَارَتِي اسْتُجِيبَ دُعَاؤُهُ وَ غُفِرَ لَهُ ذونَبُه . مَنْ زَارَنِي فِي تِلْكَ الْبُقْعَةِ كَانَ كَمَنْ زَارَ رَسُولَ اللَّهِ صلى الله عليه و آله وَ كَتَبَ اللَّهُ [تَعَالَى] لَهُ ثَوَابَ أَلْفِ حِجَّةٍ مَبْرُورَةٍ وَ أَلْفِ عمرَةٍ مَقْبُولَةٍ وَ كُنْتُ أَنَا وَ آبَائِي شُفَعَاءَهُ يَوْمَ الْقِيَامَة ، و هذه البقعة رَوْضَةٌ مِنْ رِيَاضِ الْجَنَّةِ و مختلف الملائكة ، َلَا يَزَالُ فَوْجٌ يَنْزِلُ مِنَ السَّمَاءِ وَ فَوْجٌ يَصْعَدُ إِلَى أَنْ يُنْفَخَ فِي الصُّورِ .
ترجمه
▪️ حضرت امام رضا عليه السلام فرمودند :
«كسی كه بار سفر به سوی من بربندد دعايش مستجاب و گناهانش آمرزيده می شود، پس كسی كه مرا در آن مكان زيارت كند، مانند كسی است كه
رسول خدا صلی الله عليه و آله را زيارت كرده باشد، خداوند برای او پاداش هزار حج و عمره پذيرفته شده می نويسد و من و پدرانم شفيعان او روز قيامت خواهيم بود؛ اين بقعه بوستانی از بوستانهای بهشت و محل رفت و آمد فرشتگان است؛ آن گونه كه گروهی از آسمان فرو می آيند و گروهی بالا می روند، تا اين كه در صور دميده شود.
📚 بحار الأنوار ، جزء ۴۴ ، صفحه ۱۰۲ .
☘ @jawaher_kalam
.
از راست حضرات :
🔸 مرحوم حجت الاسلام والمسلمین سید علوی غریفی ،
و
🔹 مرجع عالیقدر حضرت آیت الله سید علی سیستانی
@jawaher_kalam
.
آیت الله شیخ علی نمازی شاهرودی «ره» :
⛔️ صوفیه
📖 از جمله حرام هـای قطعی ، به بیان صـریح قرآن و روایات و عقل و اجماع ، ریا اسـت ؛ یعنی انسان برای غیر خـدا عبادت کند و رضایت غیر خدا را در نظر داشته باشد .
ولی طبق گفته صوفیه ، موضوع ریـا منتفی است ؛ انسـان هرچه را عبادت کنـد ، خـدا را عبادت کرده است . بنابراین ، آیه : لَا أَعبُدُ مَا تَعبُدُونَ ، و آیه : وَلَا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ ، معنا ندارد !!
📚 تاریخ فلسفه و تصوف ، صفحه ۹۹ .
@jawaher_kalam
.
آیت الله بهجت به نقل از آیت الله سید علی قاضی، فرمود:
بروید مسجد سهله و هر چه دیدید، فردا برای من تعریف کنید.
مرحوم بهجت می فرمود:
شب رفتم مسجد سهله و فردا خدمت مرحوم قاضی رسیدم.
آقای قاضی فرمود: دیشب در مسجد چه دیدی؟!
عرض کردم: اول شب جمعیت خیلی بود و همه مشغول دعا بودند، اما نیمه شب عده ای پیرمرد ماندند که در نمازها، دعاها و سوره های طولانی می خواندند، در قنوت «جوشن کبیر» می خواندند.
اینجا آقای قاضی فرمود: در بین آنها چند تا جوان بود؟!
عرض کردم: من بودم؛
لذا مرحوم قاضی فرمود: اگر در بین آنها جوان پیدا کردی، من هم درس اخلاق را زیاد می کنم.
«تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل»
📗 کتاب عطش حضور ، صفحه ۹۴ .
@jawaher_kalam
.
👌 چشم انتظاری والدین پس از مرگ
☘️ آیت الله سیدعبدالله جعفری (ره) ، از شاگردان علامه طباطبائی (ره) ، با وجود کهولت سنی که داشتند برنامه شان این بود که هر هفته یک روز را کنار قبر مادرشان می روند و روز دیگر را در کنار قبر پدرشان حاضر می شدند.
🍁 در یکی از روزهای سرد زمستانی به ایشان عرض کردم: هوا خیلی سرد است و ممکن است بیماریتان تشدید شود، اگر صلاح می دانید امروز از رفتن به قبرستان منصرف شوید.
💐 فرمودند: « ... این را بدانید که انتظار پدر و مادر از فرزندانشان پس از فوتشان بیشتر از حال حیاتشان می باشد که آن ها به زیارت و دیدارشان بروند».
📚 سلوک با همسر ، صفحه ۵۷ .
☀️ @jawaher_kalam
.
عالم متقی انصاری همدانی
🔸 ... در اين هنگام به موطن اصلى خود همدان مراجعت نموده براى دستگيرى عاشقان و دلباختگان حرم انس الهى سكنى گزيد. با نهايت آرامش و سكون براى رسانيدن حق و تبليغ شريعت غرّاء و ابلاغ احكام و مسائل شرعيّه و معارف الهيّه و تربيت نفوس ناقصه اهتمامى عجيب نمود.
🔹 در هر مسجدى خالى و مخروبه بود، اقامه جماعت مىنمود. بسيارى از اوقات در مسجد پيغمبر (ص) و أخيرا در زاويهاى از مسجد جامع شهر اقامه جماعت داشت. مأمومين او غالبا مردمان پاكدل و پاكيزه ضمير و عارى از هوى و هوس بودند.
🍃 @jawaher_kalam
.
آیتالله میرزا حسن بجنوردی
👌 استاد سید جلال الدین آشتیانی درباره ایشان می نویسد :
🔹 «این استاد بزرگوار علاوه بر احاطه به علوم اسلامی: فقه و اصول و رجال و حدیث و تفسیر و تسلط به حکمت مشاء و اشراق و تبحر در ادبیات عرب: نحو، صرف، معانی و بیان دارای اخلاقی جذاب، و روحیه ای شاد و متبسم مبرا از عوام فریبی و تظاهر می باشد و سالیان متمادی است که به تدریس خارج فقه و اصول در حوزه پر فیض نجف اشرف اشتغال دارد و محضرشان به واسطه جامعیت پرفیضش طالب هر علمی می تواند از معظم له استفاده نماید. اهل ذوق محضرشان را مغتنم می شمارند.
🔸 زیاده بر ده ها قصیده از فارسی و عربی حفظ دارند. شخصی آزاد، صریح اللهجه، معرا و مبرا از هرگونه تکلف و خود سازی می باشند. چون اهل بعضی از فعل و انفعالات نیستند از ترقی و رسیدن به برخی از مناصب و مقامات ظاهری محروم مانده اند و واقعاً مجهول القدرند و به طور مسلّم حوزه های فعلی کمتر نظیر معظم له را پرورش خواهد داد».
🍃 @jawaher_kalam
.
👌 آیت الله حاج شیخ محمدتقی شوشتری (ره) ، صاحب قاموس الرجال
🔹 ایشان چنان به مطالعه و تألیف مشتاق بود که هیچچیز بهجز فعالیت علمی بر ایشان اهمیت نداشت و در این راه هم از کمترین وقت خویش استفاده میکرد تا جایی که ایشان بخش متاجر کتاب لمعه که از کتب درسی طلاب علوم دینی در حوزههای علمیه است را همراه خود به مکه برده بود و پس از فارغ شدن از مناسک حج مشغول به نوشتن شرح کتاب مذکور شد که پس از مهر ومومها این کتاب تبدیل به کتابی جامع با شرحی علمی در یازده جلد بنام «النجعة في شرح اللمعة» شد.
🔸 شوق علامه شوشتری به مطالعه آنقدر زیاد بود که فرمودند: «من همیشه با کتاب خواب میرفتم و با کتاب بیدار میشدم. حتی میرفتم داخل یک اتاقی، و در را میبستم که کسی نیاید، مطالعه کنم».
☘ @jawaher_kalam