eitaa logo
دیدنیهای آشپزی
31.3هزار دنبال‌کننده
906 عکس
8.2هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🙆‍♀️🍊 فقط با دو تا پرتقال و یه نصفه لیموتُرش 🍊یه پارچ بزرگ آب پرتقال درست کن .... 🍊ببین چون لیمو و پرتقال با پوست بود نمیدونید چه عطر خوبیم داره 😋 🙋‍♀️🍊با دو تا پرتقال یه مهمونی بزرگ آبمیوه بده 👩‍🍳نکات : 🍊حتماً از صافی ریز رَد کنید تا پوست وارد آبمیوه نشه . 🍊پرتقال و لیمو تُرش هیچ هسته ای نداشته باشه و گرنه آبمیوه تلخ میشه. 🍊پرتقال ها و لیمو رو بهتر ۲ ساعت داخل فریزر بذارید بعد استفاده کنید. 🍊نیم پیمانه شکر کافیه و میتونید بجاش عسل هم استفاده کنید. 🍊جمعاً برای دو تا پرتقال حدود ۵ لیوان آب کافیه Baahar_hosseiniمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی راحت و خوشمزه🍪🍪 125 گرم کره ذوب شده 125 گرم روغن نباتی 125 گرم شکر 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل نمک 10 گرم بیکینگ پور(۱ قاشق چایخوری) 450 گرم آرد 15 گرم کاکائو Hajarfoodمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیازچه جعفری گوجه پوست کنده زیتون رب فلفل(فلفل دلمه اي قرمز با چن حبه سير ميپزيم تا ابش خشك شه) و فلفل قرمز پرک مغز گردو رب انار ملس روغن زیتون. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
جوجه کباب تابه ای ‍ مواد لازم : فیله یا سینه مرغ 200گ آب لیمو یک چهارم لیوان پیاز 2 عدد بزرگ نمک و فلفل به مقدار لازم ادویه و زردچوبه به مقدار لازم زعفران آب کرده به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا مرغ را تکه تکه کرده و سپس پیاز را رنده کنید و آب لیمو، نمک و ادویه جات و زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید مرغ ها را در این سس بدست آمده بچینید و بگذارید از شب تا صبح داخل سس بماند. و صبح تابه را روی شعله ملایم قرار دهید روغن به میزان کافی ریخته و مرغ ها را از درون سس در آورید و به سیخ های کوچک ( سیخ های چوبی ) بزنید و داخل تابه بچینید و شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا بخار کند و بپزد و در آخر در تابه را بردارید تا جوجه ها سرخ شوند. نکته برای پخت جوجه کباب تابه ای : دیگر نیازی به آب ندارد خودش آب می افتد پخته می شود و سرخ می شود ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مامانا اگه بچه هاتون خیلی میوه دوست ندارن این روش عالیه برای اینکه به میوه علاقه مندشون کنین😊👌 حتما امتحان کنید👌 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای راحت و جذابی هست، اما‌ من چون کلا از هرگونه حالت خمیر و بوی خمیر بیزارم، بهش پیاز رنده درشت و سبزی خرد شده ( مال من یخ‌زده بود) اضافه کردم و خیلی بیشتر دوستش داشتم. میتونید این غذا رو برای تهیه کنید و هر کدوم از لقمه‌های کرپ برای یک‌نفر کافیه. این میزان مواد برای چهار تا پنج نفر کافیه. مواد لازم برای کرپ: نصف لیوان ارد، یک لیوان شیر، دو تخم مرغ، نصف ق‌ م نمک، کمی فلفل و یک ق‌م ادویه ( شامل آویشن، پودر سیر، پاپریکا، زنجبیل)، یک پیاز متوسط( با رنده تیز، رنده کنید تا آب نندازه، اگر آب انداخت، آب اضافه رو بگیرید) دو قاشق جعفری و گشنیز خرد شده. میتونید بجای پیاز از پیازچه استفاده کنید. اما من از نظر ظاهری خیلی باهاش ارتباط برقرار کردم 😆 و در نهایت با اون مایه گوشتی خیلی همخوانی داشت، انگار لای ساندویچت پیازجعفری گذاشتی دیگه 😁 برای درست کردن مایه گوشتی: دویست‌گرم گوشت، یک پیاز درشت، دو عدد هویج متوسط، یک لیوان قارچ، نمک و فلفل و زردچوبه و مخلوط ادویه و کمی پنیر موزارلا یک‌تکه کره و چند قاشق روغن هم برای تفت دادن لازمه. Fateme_alizadeh.irمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
عصرتون بخیر خانومای باسلیقه، حتما دیدید که شیرعسلی خیلی تو دسرها کاربرد داره وقیمتشم خیلی بالاهست، امروز یه دستور عالی ازش میذارم میتونید خودتون تو خونه با دولیوان شیر درست کنید😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردن شیر عسلی در منزل Banuyebasaligheمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
😋😋😋😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان سیر🥖😍😋 مواد لازم: نان باگت 2_1 حبه سیر له شده 2 قاشق غذاخوری کره 2_1 ساقه پیازچه 5_4 ساقه جعفری نمک خیلی کم فلفل سیاه بدلخواه پنیر پیتزا ورقه ای طرز تهیه: کره را با چنگال له کنید سبزیجات خردشده ، سیر له شده ، نمک و فلفل سیاه را به کره اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط کره و سبزیجات را روی برش های نان بمالید روی هر کدام از نان ها یک برش پنیر پیتزا بذارید و در فر 230_220 درجه از قبل گرم شده در طبقه نزدیک به بالای فر بذارید و تا وقتی که طلایی شود بپزید ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک ژاپنی😍😋 مواد لازم : تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱/۴ ق چ شیر ۲۰ گرم ۲ ق شکر ۲۵ گرم ۲ ق آرد ۳۰ گرم ۳/۵ ق بیکینگ‌پودر ۱/۲ ق چ ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای جدید😍😋 من فکر نمیکردم دم گوساله اینقدر گوشتش لذیذ باشه .پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید 😉😍 اول گوشت و تو قابلمه بچینید روش پیاز تکه شده چوب دارچین و چند حبه سیر و یه هویج بندازید آب جوش بریزید و بزارید حدود سه ساعت بپزه. بعد پیاز نگینی سرخ شده با رب گوجه و زعفران و نمک و مخلوط میکنیم خلال پوست پرتغال و که سه بار جوشوندیم اضافه میکنیم. آب گوشت پخته شده رو اضافه میکنیم و میزاریم دوباره یه ساعت بپزه و مزه ها با هم ترکیب بشه بعد سرو میکنیم👌😊 یه نکته پوست پرتغال طعم بی نظیری به این غذا میده حتما ازش استفاده کنید. ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیر ترشی😍😋 . به درخواست دوستان ریپست شد ، این آموزش در قسمت ریلز بود و خیلیا نتونستن ببینن . . مواد لازم : سیر ۱۰ بوته سرکه ۵۰۰ تا ۷۵۰ میلب لیتر ، ۲ تا ۳ لیوان سرگه بالزامیک ۱ لیوان یا پیمانه شیره خرما ⅓ پیمانه یا ۴ ق.غ . نکته : حتما سیر ها بعد از شسته شدن خشک باشن و پوسته اولیه کنده شده باشد . مدت زمان پخت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بعد از بجوش آمدن خاموش میکنیم Mr.foodxمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلوهای سیاه و زرد و زرشکی ولی بهترین آلو برای خشک کردن یا در آووردن و یا شدن؛ آلو سیاه هستن که بهشون شابلون و کونسانتره سانتوریزه میگن با بقیه آلوها هم میشه لواشک و ترشک درست کرد امیدوارم این ویدئو بدرتون بخوره و شمام درست کنین چون خوب میدونیم که قیمت آلوی خشک ۶ برابر آلوی تازه هستش😉 البته در شهر ما😊 نحوه درست کردن آلو خشک؛ 👈آلوهای سفت رو اتخاب کنین و بشورین 👈 آب رو جوش بیارین و آلوها رو بندازین توش 👈منتظر بشین ترکهای ریزی روی آلو دیده بشه بردارین و روی سینی که دستمال پهن کردین بزارین 👈جلوی آفتاب یک هفته ای خشک میشه ✋✋✋هرازگاهی یه بار پشت و روشون کنین تا هر دو طرفشون آقتاب بخوره😁 👈جلوی پنکه هم میشه 👈فقط یه نکته بگم و تمام 👈من آلوها رو قبل ازینکه کامل خشک بشه برمیدارم یعنی حدودا ۴ روز جلوی آفتاب میمونن 👈و بعد میزارم فریزر 👈موقع پخت کافیه یکبار بجوشونین و آبشو بریزین دور و دوباره آب بریزین روش با یک یا دو قاشق شکر 👈همیشه مواظب آلو باشین چون شکر میریزین توش اولین چیزی که توی مهمونی ها میسوزه و غیر قابل خوردن میشه همین آلوئه : ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
یروز من صورت دخترمو خودم کردم وقتی مهد رفت همه گفتن چطور تونستی ،گفتم اصلا کاری نداره یروزه یاد گرفتم از اونروز واسه مراسمات وجشن هاشون میرم روصورت تمام بچه ها نقاشی میکشم وخرج خودمو درمیارم ،من از ستاره خیلی هنرهارو یاد گرفتم یکیش گریم کودک هست مابقیش دکوپاژ ونقاشی پارچه وکوتاهی مو و..... https://eitaa.com/joinchat/2904358984C7b7124fe0a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور پخت یک غذای خوشمزه و سه سوته😋😋 سس بشامل ریخت روی مواد😋 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹همه چیز بستگے به هوای دلت دارد ... حال دلت که خوب باشد همۀ دنیا به نظرت زیباست… حال دلتون عااااالی❤️ عصر بهاری تون پر از خیـروبرڪت بانوی بهشتی 🎀 .........🍃🍃🍃🍃.......... https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی تانجیلا😍😋 مواد لازم: زعفران دم کرده 💛۴۰ سی‌سی سیروپ شکر🍚 ۶۰ سی‌سی گلاب 🌹۴۰ سی‌سی عرق بهارنارنج🌿 ۴۰ سی‌سی آب💧 ۱۰۰ سی‌سی چهارتخم ۳ الی ۴ قاشق چ‌خ پنیرک دم سرد🪻 ۳۰ سی‌سی یخ🧊 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
چه کنیم روغن دنبه بو نده😋👇
. طرز تهیه: اول دنبه رو شسته و ریز خرد کرده و حدود 12 ساعت یا یه شب بزارید داخل آب و نمک بمونه ، بعد تمیز بشورید و آبکش کنید ، بعد داخل یه قابلمه تکه های دنبه رو بادو لیوان آب و چند قاشق سرکه سفید و یکی دو عدد پیاز و چند عدد هویج روی حرارت متوسط بزاریدتا به جوش بیاد بعد حرارت رو کم کرده و چند عدد هل و یک فنجان گلاب رو اضافه کنید (میشه به دلخواه مقداری زیره یا یک تکه چوب دارچین اضافه کنید )و بزارید با حرارت ملایم بجوشه و به روغن بیفته ، کم کم از روغن جدا کرده و صاف کنید (این کار چند ساعت طول میشه حرارت رو زیاد نکنید تا روغن نسوزه و تیره نشه ) وقتی روغن رو جدا کردید آخر ای کار چند قاشق ماست رو اضافه کرده و بزارید با حرارت کم بجوشه تا رنگ روغن تیره نشه و باقیمانده روغن هم جدا کرده و صاف کنید ، روغن رو دو بار از الک ریز رد کنید و بگذارید تا خنک بشه ، روغن آمادست ☺️👌🏻 *این روغن اصلا بوی دنبه رو نداره و فوق العاده خوش عطر و طعم و پر خاصیت هست 👌🏻 . : روغن دنبه طبع_گرم دارد به همین دلیل مصرف آن بسیار مفید است روغن دنبه آسانتر از روغن های جامد و مایع هضم و جذب بدن میشود ، برای لاغری و تناسب_اندام مفید است . یکی از خواص_روغن_دنبه که در طب سنتی به آن تاکید شده خاصیت ضد افسردگی این روغن است ، و همچنین خاصیت سم زدایی دارد . روغن دنبه باعث تقویت قوای بدن و استخوان سازی میشود . ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
کوفته بلغاری
🍴 یک کوفته لذیذ و فوق العاده خوشمزه . مواد لازم : گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز رنده شده 1 عدد سیر رنده شده 2 حبه آرد سوخاری 2-3 قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 عدد بلغور نصف لیوان آب گرم نصف لیوان (برای خیساندن بلغور) فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری زیره نصف قاشق چای خوری آویشن 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری روغن برای سرخ کردن . چطوری درستش کنیم 😍 ابتدا روی بلغور آب گرم ریخته به مدت 30 دقیقه بذارید تا خیس بخوره. سپس در ظرف، گوشت، بلغور خیس خورده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، قاشق، آرد سوخاری، تخم مرغ، نمک، آویشن، زیره و فلفل سیاه را اضافه کرده و خوب ورز بدید تا مخلوط یکپارچه بشه. از مخلوط کوفته، به اندازه گردو بردارید با با دست صاف کنید در مجموع 22 کوفته گوشت بدست میاد. کوفته ها رو حدود 1 ساعت در یخچال استراحت بدهیدو در روغن داغ سرخ کنید. کوفته ها را مرتباً وارونه کنید، با چرخوندن مداوم داخل و خارج کوفته به طور یکنواخت پخته میشه. ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc