🔴 نظرسنجی هایی که بلای جان انتخابات شده!
#انتخابات_98
🔹یکی از مشکلات اساسی جریان انقلاب در انتخابات ها مسئله ای است با عنوان #نظرسنجی! نظرسنجی هایی که برای نظرسازی منتشر می شوند.
🔸عده ای از اصولگرایان همواره نیروهای انقلابی را ترسانده و در دوقطبی های ساختگی قرار داده که الان شرایط حساس است؛ شرایط خطیر است؛ در پیچ تاریخی هستیم؛ الان اصل انقلاب در خطر است و جملاتی از این دست تا آنها را قانع کنند که در انتخابات ها فقط به سراغ گزینه های حداقلی به اسم اصولگرایی بروند!
🔹اولاً شناخت این عرصه و شناخت شرایط حساس از عقلانیت است و ما نمی توانیم منکر شویم. در برخی مقاطع، یا در برخی مناطق و حوزه های انتخابیه، خروجی صندوق رأی کاملاً مشهود است که رقابت بین دو یا سه یا چهار نفر است. گاه جبهه بندی ها غلیط و شدید است و انسان می داند برای دفع افسد به فاسد اکتفا کند. یا برای دفع خطر بزرگ به خطر کمتر قانع شود!
🔸باید بپذیریم همیشه که اینگونه نیست وگزینه هایی که در کورس رقابت هستند تفاوت آنچنانی ندارند. شاید برچسب اصولگرایی و اصلاح طلبی داشته باشند اما تفاوت آنچنانی ندارند. فرمودند به ما که فرزند زمانه خود باشید. 8 سال قبل، 4 سال قبل با امسال فرق می کند. شناخت زمان و شناخت و تحلیل این مقاطع و تفاوت نامزدها و شرایط هر استان و هر شهر واقعاً بصیرت می خواهد و تحلیل و اطلاعات دقیق! نمی توان یک نسخه ثابت و بدون انعطاف پیچید.
🔹ثانیاً؛ برخی احزاب و مجموعه ها غالباً به نظرسنجی هایی رجوع می کنند که اساساً معتبر نیستند یا نظرسنجی را ملاک اصلی قرار می دهند؛ گاهی اوقات نظرسنجی درست است اما نظرسنجی تابع شرایط و جو و امواج انتخاباتی است؛ بطور مثال عمده نظرسنجی ها در سال 92 رقابت را بین سعید جلیلی و محمدباقر قالیباف تخمین می زدند اما در دوسه روز آخر شرایط متحول شد و نظرسنجی ها هم بهم ریخت!
🔸ثالثاً راه صحیح چیست؟ آیا نظرسنجی مبنای صلاحیت است؟ راه درست این است که افراد را طبق شاخص ها سنجید و با توجه به طرح و برنامه ها، مواضع سیاسی، سلامت اقتصادی و اخلاقی، شفافیت مالی، صداقت و امانت داری، تخصص قانونگذاری و نظارتی و اجرایی و سایر ملاک ها، آنهایی که صلاحیت دارند را در نظر بگیریم و سپس پایگاه اجتماعی شان را ملاک قرار داده تا از بین صلاحیت دارها، گزینه مورد نظر را مشخص کنیم. نه اینکه از اول، اساساً کاری به سلامت مالی و اقتصادی نامزدها نداشته باشیم، کاری به مواضع سیاسی و عملکرد و طرح و برنامه های نامزدها نداشته باشیم، صرفاً و صرفاً ظاهر و برچسب سیاسی او را ملاک قرار داده و هر کسی را احساس کنیم بیشترین رأی را دارد انتخاب کنیم!
🔹متأسفانه برخی از مجموعه هایی که بناست لیست دهند صلاحیت های اخلاقی، سلامت مالی و اقتصادی و سیاسی، طرح، برنامه و عملکرد نامزدها را در نظر نمی گیرند و رجوع به این نظرسنجی های نامعتبر کار دست آنها داده! یکی از بلایایی که قرار نیست در جبهه انقلاب رفع شود!
✍ داود مدرسی یان
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🔴 پاسخ علیرضا پناهیان به چند سوال دربارۀ فعالیت روحانیون در فضای انتخابات(۱)
📌چرا یک روحانی به طور خاص در ایام انتخابات باید به روشنگری بپردازد؟
1️⃣ چون در ایام انتخابات، بهطور طبیعی عطش و نیاز بیشتری به شنیدن وجود دارد و مردم بیش از هروقت دیگری آماده و تشنۀ شنیدن معارف سیاسی دین هستند؛ البته با ادبیاتی مردمفهم و عقلانی. در فضای انتخابات، شنوندههایی بهوجود میآیند که این شنوندهها در وقتهای دیگر نیستند و شما میتوانید در این فرصت ناب، صدای حق و حقیقت را به خیلیها برسانید. و این یک ضرورت است! استفاده از این فرصت برای انتقال معارف سیاسی دین بسیار ضروری و مفید است. این معرفتافزایی حتی اگر منجر به انتخاب اصلح نشود، بدون شک در آینده در سرنوشت جامعه اثر زیادی خواهد گذاشت.
2️⃣امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: مردم به امرای خودشان شبیهترند تا به پدر و مادر خودشان!(النَّاسُ بِأُمَرَائِهِمْ أَشْبَهُ مِنْهُمْ بِآبَائِهِم؛ تحف العقول/۲۰۸) در انتخابات بناست مسئولین کشور تعیین شوند. معنا ندارد که ما به سیاسیون بداخلاق میدان بدهیم و بعد برویم بالای منبر و بخواهیم با موعظه و نصیحت، اخلاق مردم را درست کنیم! اگر دنبال اصلاح اخلاق هستیم، حتما باید برای روی کار آمدن سیاسیون باتقوا بیشتر تلاش کنیم.
📌آیا لازم است بهنفع کاندیداهای خوب حرف بزنیم؟
🔸بله، لازم است. چون برخی از کاندیداهای خوب آنچنان سر و صدای تبلیغاتی ندارند، اما تخریبکنندگانِ آنها ابزارهای تبلیغاتی زیادی دارند و صدایشان بلند است. آیا رفع مظلومیت، از یک چهرۀ خوب-که دارد مورد تهمت قرار میگیرد- وظیفۀ شرعی نیست؟!
👈🏻متن کامل:
🔗 Panahian.ir/post/3907
✅ کانال مطالب حوزوی علیرضا پناهیان
@Panahian_Hawzah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مردم فریب نخورید!
به #یاران_روحانی، به #کیف_کشها رای نخواهیم داد.
به صاحبان علم و دانش رای خواهیم داد.
#انتخابات_98
@Masaf
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🔴 تلنگر
این روزها سالن همایشها، مساجد و حسینیهها شلوغ شده از حضور چهره های انتخاباتی با عناوین و اسامی مختلف
از دکتر گرفته تا حجت الاسلام
از مهندس گرفته تا حقوقدان
از کارشناس مسائل سیاسی گرفته تا فلافل فروش سر کوچه ما!
اینها برای خود آمده اند نه برای مردم!
4سال کجا بودند که حالا بعد از 4سال برای مردم و انقلاب نسخه میپیچند؟!
من به کسانی رأی خواهم داد که طی 4سال فعالیتشان را دیده باشم، نه اکنون که همه فعالند اون فعال شده باشد.
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بهترین کلیپ طنز درباره #روحانی_مچکریم! 😂
پ.ن: مبادا در انتخابات مجلس به #یاران_روحانی رای دهیم!
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🔴فوری
دکتر وحید یامین پور اموال خود و خانواده اش را اعلام کرد.
#انتخابات_98
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینی که اینجوری داره توی فتنه 88 میدونداری میکنه و دم از تقلب میزنه مجید انصاریه، و قراره سرلیست اصلاحات(حامی دولت) در انتخابات مجلس بشه!
پرچم اصلاحاتیهای حامی روحانی الان رسما تو دست فتنه گراست، تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل...
🔴 وحدت شرط لازم؛ ولی ناکافی!
#انتخابات_98
🔻چند نکته ای در باب #وحدت و ائتلاف؛ با هم بررسی کنیم که در انتخابات های دو سه دهه اخیر، وحدت و ائتلاف چگونه بود و نتیجه چه شد؟ از سال 76 تا حالا قریب 10 انتخابات برگزار شده که آنالیز آنها بسیار ضروری است:
1️⃣ سال 76؛ ریاست جمهوری هفتم؛ وحدت کامل نیروهای انقلابی روی ناطق نوری = شکست
2️⃣ سال 78؛ مجلس ششم؛ وحدت کامل نیروهای انقلابی با سرلیستی هاشمی رفسنجانی و حضور حدادعادل و احمدی نژاد در لیست = شکست
3️⃣ سال 82؛ مجلس هفتم؛ وحدت کامل نیروهای انقلابی = پیروزی
4️⃣ سال 84؛ ریاست جمهوری نهم؛ دور اول: وحدت اصولگرایان روی علی لاریجانی و محمدباقر قالیباف و حمایت حداقلی جمعی از نیروهای انقلابی از احمدی نژاد. دور دوم؛ وحدت و ائتلاف روی احمدی نژاد در برابر هاشمی = پیروزی
5️⃣ سال 86؛ مجلس هشتم؛ وحدت کامل نیروهای اصولگرا و انقلابی = پیروزی
6️⃣ سال 88؛ ریاست جمهوری دهم؛ وحدت کامل انقلابیون با جمعی از اصولگراها = پیروزی
7️⃣ سال 90؛ مجلس نهم؛ دو لیست مستقل جبهه متحد و پایداری = پیروزی حداکثری(تحریم انتخابات توسط جبهه اصلاحات بعد از فتنه88)
8️⃣ سال 92؛ ریاست جمهوری یازدهم؛ اختلاف با چند کاندیدا= شکست
9️⃣ سال 94؛ مجلس دهم؛ وحدت کامل انقلابیون و اصولگراها با لیست واحد = شکست در تهران و کلانشهرها، تساوی در کل کشور
🔟 سال 96؛ ریاست جمهوری دوازدهم؛ وحدت کامل انقلابی ها و اصولگراها روی رئیسی = شکست
🔻 در 10 انتخابات گذشته؛ 8 بار وحدت بین انقلابی ها و اصولگراها برقرار بوده و دوبار اختلاف. حاصل این 8 وحدت، 4 شکست بوده و 4 پیروزی. فقط دو بار اختلاف بوده که نتیجه این اختلافات، یکبار شکست و یکبار پیروزی بوده است.
🔹مرور مقاطع بالا نشان می دهد، وحدت شرط لازم برای پیروزی است اما کافی نیست. رضایت جامعه و همراهی مردم با نیروهای انقلابی شرط اصلی است. استفاده از ظرفیت رسانه ها، گفتمان مؤثر و کارآمد، برقراری ارتباط عاطفی با توده ها، فریاد کردن مطالبات مردم، عدالتخواهی، آزادی خواهی، خدمت به مردم، نقد مشکلات اقتصادی و ... مهم ترین عامل های رأی آوری در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی است.
🔸برخی از نیروهای انقلابی و اصولگراها، فکر می کنند مسئله ی وحدت و ائتلاف خودشان، مسئله اصلی جامعه است! فکر می کنند اگر با هم وحدت کردند، ائتلاف کردند، کار تمام است! در حالیکه مسئله اصلی فریاد کردن مطالبات مردم و دفاع از حقوق اساسی ملت است. حقوق ملت و مطالبات مردم، همان آرمان های انقلاب اند. عدالتخواهی، ارتباط با مردم، ساده زیستی مسئولین، مبارزه با فساد، مبارزه با اشرافی گری، خدمت به مردم، انسجام و وحدت همه مردم و ... اینهاست که چاره ساز است نه تأکید افراطی روی یک مسئله!
🔹از دیگر عوامل پیروزی یا شکست، آرایش جریانات مختلف در انتخابات است. خاصه آرایش جریان رقیب در انتخابات. آیا لیست خواهد داد؟ آیا جریان رقیب بعد از 7 سال که دولت و مجلس دستش بوده، رضایت مردم را کسب کرده؟ آیا به مردم خدمت کرده؟ آیا مردم آنها را می پسندند؟ و ... .
🔸جریان انقلاب باید برای پیروزی مردم و انقلاب تلاش کند و در این مسیر، سایر جریانات یعنی اصولگرا و اصلاح طلب را با خود همراه نماید یا حداقل جریان همسوی خود –یعنی اصولگرایی- را تحت تأثیر قرار دهد. اگر احزاب اصولگرا برای جریان انقلاب تصمیم بگیرند، آن زمان شکست است.
🔘 پ.ن: جریان انقلاب را بسیار گسترده تر و عمیق تر از احزاب اصولگرا می دانم و معتقدم احزاب اصولگرا در برخی مقاطع همسوی انقلاب بوده و برخی مقاطع غیرهمسو؛ و البته جریان اصولگرایی نسبت به جریان اصلاحات، بیشتر همسوی جریان انقلاب بوده.
✍«داود مدرسی یان»
🔴فوری
سید نظام الدین موسوی هم اموال خود و خانواده اش را اعلام کرد.
#انتخابات_98
✅
@jebh_hezbollah
▪️کسب افتخار بینالمللی در ۴۰ سالگی انقلاب🇮🇷
🔺📊 سریعترین رشد توسعه یافتگی جهان در ایران
▪️صعود ۵۰ رتبهای به بام دنیا بر اساس گزارش سازمان ملل متحد. جمهوری اسلامی ایران در ۴۰ سال گذشته با ۵۰ رتبه صعود در شاخص #توسعه_انسانی، عنوان سریع ترین رشد شاخص توسعه انسانی را بین تمام کشورهای دنیا به خود اختصاص داد./مشرق نیوز
#هر_قدم_در_راه_استواری_انقلاب_یک_قدم_نزدیک_شدن_به_ظهور
@jebh_hezbollah
🔴 علی جعفری
نخبه انقلابی و جوان اینگونه مانند مردم زندگی میکند و وقتی هم اموالش رو اعلام کرد توسط عده خرحزب اللهی مورد تمسخر قرار گرفته است.
هیچوقت نمیخواستم از واژه خرحزب اللهی استفاده کنم، اما وقتی دیدم این جوان مستضعف و مانند مردم زندگی کننده رو به خاطر نداری مورد تمسخر قرار دادند، فهمیدم که استادم درست میگفت 👇
آری گاهی خرحزب اللهی ها جوری آبروی امت حزب الله رو میبرند که با هیچ چیز جمع نمیشود.
پ.ن: نمیخواستم بگم به کی رای میدم، اما یکی از آرای حقیر همین جوان ساده زیست و عدالتخواه است که زمین خواران شیراز هنوز هم از اسمش میترسند.
#انتخابات_98
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
جبهه فرهنگی حزب اللّٰه
🔴 علی جعفری نخبه انقلابی و جوان اینگونه مانند مردم زندگی میکند و وقتی هم اموالش رو اعلام کرد توسط
آقا باور کنید این هایی که این بنده خدا رو مسخره کردند اگر همه شان نباشند ولی غالبشان منافق یا حزب اللهیی نمایی اند که آمده اند فضا را تخریب کرده و کار ما را به شکست بکشنانند.
#مومن_از_یک_سوراخ_دوبار_گزیده_نمی_شود
@jebh_hezbollah
جبهه فرهنگی حزب اللّٰه
🔴 علی جعفری نخبه انقلابی و جوان اینگونه مانند مردم زندگی میکند و وقتی هم اموالش رو اعلام کرد توسط
📸 در حالیکه حتی یکنفر از میلیاردرهای اصلاحطلب و اصولگرا اموالش را اعلام نکرده، اعلام داوطلبانهی اموال توسط جوانان مستقل جبهه انقلاب که میتوانست یک فرصت برای گفتمان انقلابی باشد، با زحمات دوستان خودی دارد به بهانهای برای تخریب بدل میشود.
خدا قوت
#انتخابات_98
@jebh_hezbollah
📌 #خبر_ویژه
🔹 دیپلمات، حقوقدان یا هیچکدام؟
🔸 آقای روحانی خود را به عنوان دیپلمات و حقوقدان معرفی کرد اما گفتار و رفتار او نشان میدهد نه دیپلمات است و نه حقوقدان.
روزنامه رسالت در یادداشتی مینویسد: آقای روحانی خود را با دو کلمه دیپلمات و حقوقدان معرفی کرد.
در عرصه دیپلماسی رفتند قراردادی را با آمریکا و پنج کشور امضا کردند و در آن کمترین دقتهای دیپلماتیک و حقوقی را رعایت نکردند. برخی شروط رهبری، مجلس و شورای عالی امنیت ملی را نادیده گرفتند و در اجرا گرفتار شدند.
همین باعث شد همه تعهدات خود را عمل کنند و آمریکا نه تنها به تعهدات خود عمل نکرد بلکه قرارداد را پاره کرد و بر حجم و وزن و قافیه تحریمها در طول و عرض و ارتفاع افزود: الان به جایی رسیدهاند که وزیر خارجه ما را به آمریکا راه نمیدهند. به هواپیمای او در آلمان بنزین نمیدهند و او را هم در فهرست تحریمها گذاشتهاند. معلوم شد از ادب و آداب دیپلماتیک چیزی نمیدانند.
در عرصه حقوقدانی معلوم شد از حقوق بینالملل، روابط بینالملل و شناخت حریف و شناخت حریم منافع ملی چیزی نمیدانند اما ادعای آنها گوش فلک را کر کرده است. ترامپ فرمانده ارشد نظامی ما که مهمان دولت عراق بود با یک فرمانده ارشد عراقی را ترور میکند. دنیا این عمل را تقبیح میکند. مجلس ما ترامپ و دار و دسته نظامی آمریکا را به عنوان تروریست محکوم میکند و مصوبهای با صددرصد آراء به تصویب میرساند. رئیس دیپلماسی دولت هنوز معتقد است با این تروریست قمارباز و حرامزاده باید مذاکره کرد، کجای این رویکرد با مبانی عقلی و حقوقی و دیپلماتیک میخواند.
در عرصه داخلی این حقوقدانی و دیپلماتمنشی فراموش میشود با منتقدین با بدترین لحنها سخن میگویند و تا کنون 52 ناسزای سیاسی و... به منتقدین در پاسخ به نقدهای دلسوزانه و مشفقانه دادهاند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/181588
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌀 آیا حمله رسانه ای و فرهنگی مصداق جنگ و ترور است؟
🔹 پاسخ آیت الله عابدی را در تصویر بخوانید...
#پاسخ_به_شبهات
✅با #بنیاد_ردم مربی سوادرسانه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/600440835C70c35d8d3e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برشی از فیلم سینمایی #خروج به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا و تهیهکنندگی حبیب والینژاد با بازی فرامرز قریبیان، پانتهآ پناهیها، جهانگیر الماسی، مهدی فقیه، محسن صادقینسب، محمد فیلی، آتش تقیپور، اکبر رحمتی، رامین پورایمان، حمید ابراهیمی، مسعود رحیمپور، علیرضا مهران و سام قریبیان به همراه کامبیز دیرباز، گیتی قاسمی و محمدرضا شریفینیا
#خروج
#حاتمی_کیا
@jebh_hezbollah
🌍 #بین_الملل
🔹 سفیر فلسطین در تهران: اسرائیل با معامله قرن از توافق اسلو خارج شد
http://kayhan.ir/fa/news/181554
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
محسن غفاری در میزگرد تخصصی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه آینده نگری در موضوعات فضای مجازی به شدت مهم است، اظهارکرد: اگر به دنبال اثرگذاری هستیم باید به این سمت حرکت کنیم
مدیرعامل پیام رسان ایتا ادامه داد: اگر فضای مجازی یک جبهه باشد، ما وارد جنگی با همه اعضای خانواده و دوستان خود شده ایم و سپس تلفات شدیدی را نیز بالطبع به دنبال داریم.
وی با بیان اینکه البته رسانه ها از هر ابزاری برای رساندن پیام خود استفاده می کند، خاطرنشان کرد: منطقی این است که هر کدام از ما نفع کلی جامعه را نگاه کنیم؛ رسانه اگر تنها وظیفه خود را رسانه خود ببیند، به دنبال جذب مخاطب برود، اما رسانه باید به دنبال اثرگذاری باشد، در بسیاری از فضاها حضور ما به دشمن کمک می کند.
غفاری پیرامون سابقه پیام رسان ایتا، تصریح کرد: شرکت ما از سال 85 آغاز به کرده است، سابقه ما مشخص است و در خود سایت ایتا هم بیان شده که شرکت طوبی و هاتف دو شرکت قبلی ما هستند و سهامداران آن ها خصوصی هستند.
پیام رسان ایتا رسانه های جبهه انقلاب را یک سروگردن بالا آورد
مدیرعامل پیام رسان ایتا با بیان اینکه پیام رسان ایتا رسانه های جبهه انقلاب را یک سروگردن بالا آورد، عنوان کرد: امروز ما یک فضایی ایجاد کردیم که بیش از 5/2 میلیون مخاطب خاص خود برسانیم؛ اگر رسانه ها به دنبال این باشند که به مخاطب خاص خود پیامی را برسانند، ایتا این فضا را فراهم کرده است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما پیرامون آینده ایتا به عنوان یک پیام رسان یا شبکه اجتماعی اظهار کرد: ایتا چندین امکان جدید آورده است که هنوز در تلگرام نیز وجود ندارد که مهم ترین امکان، هشتگ است؛ سرچ هشتگ یک امکانی است که به ایتا اضافه شده است و دیگر نیاز نیست در تمام کانال های ایتا عضو باشید و یک قابلیت جست و جوی سراسری است.
قابلیت های جدید مدیریت گروه که به زودی در ایتا اضافه می شود
غفاری با اشاره به قابلیت های جدید مدیریت گروه که به زودی در ایتا اضافه می شود، ادامه داد: به زودی سیستم پرداخت هم به پیام رسان اضافه می شود که کانالی امن برای خرید و پرداخت است که پرداخت های شبکه ای نیز به آن اضافه می شود.
مدیرعامل پیام رسان ایتا ادامه داد: در پرداخت شبکه ای امکان پرداخت چند نفری و یا تقسیم مبلغی بین اعضای یک گروه فراهم است که به زودی رونمایی می شود.
مدیرعامل پیام رسان ایتا پیرامون تفاوت های شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها، اظهار کرد: شبکه های اجتماعی دو قابلیت عمده دارند که ایجاد صفحه اختصاصی و درج نظر در زیر پیام ها است؛ در حال حاضر شما می توانید در ایتا کانال ایجاد کنید که به نوعی همان صفحه است و احتمالا کامنت هم به امکانات ایتا اضافه شود.
صفحه اختصاصی به امکانات ایتا اضافه نمی شود
وی با بیان اینکه د حال حاضر ایتا امکان لایک ندارد، عنوان کرد: این پیام رسان در حال حاضر صفحه اختصاصی ندارد و بعید است این امکان را اضافه کنیم.
غفاری با بیان اینکه به دنبال پیاده سازی ایده هایی فارغ از ایده های موجود در دنیا هستیم، عنوان کرد: با ایجاد این جذابیت ها به دنبال یک شبکه اجتماعی بومی هستیم و عیب های شبکه های اجتماعی بومی را نداشته باشیم.
ایتا وام 5 میلیاردی دولت را دریافت نکرد
مدیرعامل پیام رسان ایتا در پاسخ به سوال خبرنگار ما پیرامون وام پنج میلیاردی پیام رسان های داخلی، عنوان کرد: این تسهیلات یک وام پنج میلیاردی با هشت درصد سود و خواب یکساله بود که سه پیام رسان داخلی این وام را دریافت کردند اما ایتا این وام را دریافت نکرد و اعتقاد داریم نمی توان با این وام به نقطه مطلوبی رسید.
وی در پاسخ به این سوال که این وام توسط شرکت ایتا دریافت نشد و یا تعلق نگرفت، عنوان کرد: بازپرداخت این وام با سود هشت درصد بود و این سود برای ما شبهه بود.
با آقای آذری جهرمی اختلاف عقیده داریم
غفاری در پاسخ به سوال خبرنگار ما در رابطه با میزان همراهی و همکاری وزارت ارتباطات با پیام رسان های بومی، گفت: یک اختلاف اعتقادی بین ما و آقای آذری جهرمی در نگاه به فضای مجازی وجود دارد؛ البته اگر جایی گیر کردیم و به ایشان اطلاع می دادیم، به صورت محدود کمک می کرد؛ اما آیا از ایشان در جایگاه وزارت ارتباطات راضی هستید، نه؛ ما از جایگاه ایشان توقع بیشتری داریم و کار بیشتری نیز می توانستند انجام دهند.
مدیرعامل پیام رسان ایتا ادامه داد: به صورت محدود در بحث پهنای باند به ما کمک کردند، اما اینکه در زمینه سرور به ما کمک کنند و یا اینکه به دنبال پیام رسان ملی باشیم، اینگونه نبوده است.
وی با بیان اینکه آن چه را که می خواستیم و وظیفه دولت می دانستیم از آذری جهرمی خواستیم، اظهار کرد: شخص آقای وزیر اعلام کرد که در توان من اجرای این کار نیست و در حد محدودی که مرکز ملی فضای مجازی در مورد پهنای باند و سرور موظف کرده بود، کمک کرد.
غفاری در پاسخ به سوال خبرنگار ما در رابطه با منابع درآمدی پیام رسان ایتا، خاطرنشان کرد: دو شرکت سامانه فناوری طوبی و مرکز فرهنگی هاتف منبع درآمد ایتا هستند، فعلا سرمایه گذار نداشتیم، و منبع مالی خاصی نداریم، امیداریم اگر سیستم پرداخت آن راه بیفتد بخشی از هزینه های ما را جبران کند
هنوز به سمت تبلیغات حرکت نکرده ایم
مدیرعامل پیام رسان ایتا افزود: ایتا به سمت تبلیغات نرفته است و امیداریم به این سمت هم حرکت نکنیم.
وی یکی از معضلات کشور را عدم طراحی سیستم اقتصاد تولید محتوای داخلی دانست و گفت: در حال حاضر شما به عنوان صاحب محتوا تولید می کنید و در شبکه اجتماعی به نام اینستاگرام می گذارید و مخاطب شما به اپراتورها هزینه می دهد تا این محتوا را دریافت کند، از این هزینه کرد محتوا هیچ مبلغی به تولیدکننده محتوا نمی رسد و تا وقتی این اتفاق ایجاد نشود، اکوسیستم تولید محتوای فضای مجازی شکل نمی گیرد.
کم کاری آقای وزیر در طرح سیستم اقتصادی تولید محتوای داخلی
غفاری ادامه داد: برای مثال وقتی کتابی می خرید، بخشی به نویسنده، بخشی به ناشر، بخشی به ویراستیار می رسد، اما سیستم محتوا در کشور در سطح فضای مجازی شکل نگرفته است.
مدیرعامل پیام رسان ایتا با بیان اینکه از سال 95 یک طرح «خانواده محتوا» که اکوسیستم اقتصادی محتوای کشور است -و وزیر فعلی ارتباطاات هم در همان سال پیگیر این طرح بود- مطرح شده است، عنوان کرد: این طرح متاسفانه در همین وزارت ارتباطات بر روی زمین مانده است و در صورت اجرا کمک می کندتا ایتا بتواند هم هزینه محتوا را دریافت کند و هم قسمتی از آن را به تولیدکنندگان محتوا در کانال داران خود بدهد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا رسانه های داخلی در این پیام رسانه حضور دارند و مخاطب برای این پیام رسان آورده اند، گفت: تمام خبرگزاری ها در ایتا حضور دارند و البته اینگونه نیست که این رسانه ها مخاطب جذب کنند، شبکه اجتماعی با تبلیغات شکل نمی گیرد، با بازاریابی اجتماعی شکل می گیرد و تبلیغات اثرگذاری ندارد.
مخاطبان رسانه ها را به سمت ایتا کشاندند
غفاری تاکید کرد: هیچ وقت رسانه ها مخاطب را به ایتا نمی آوردند، مخاطبان هستند که خبرگزاری ها را وادار می کنند به این سمت بیایند.
مدیرعامل پیام رسان ایتا با بیان اینکه بسیاری از خبرگزاری ها ابتدا به ایتا وارد نشدند، اما با حضور مخاطبان در ایتا خبرگزاری ها هم بر روی ایتا تمرکز کردند، گفت: ایتا پیام رسانی است که نه عضو به اصطلاح فیک و نه بازدید غیر واقعی مانند تلگرام دارد.
🔴 پاسخ علیرضا پناهیان به چند سوال دربارۀ فعالیت روحانیون در فضای انتخابات(۲)
📌اگر کاندیدایی که تبلیغش کردیم، رأی نیاورد، لطمه به «دین» و «حوزه» نمیخورد؟
🔸خیر. اگر شما کاندیدای اصلح را تشخیص دادید و به مردم شناساندید، حتی اگر رأی نیاورد، این امید برای مردم باقی میماند که «هنوز یک راهی هست». آن کاندیدا، پایگاه انقلاب و امیدی برای آینده خواهد شد و بعداً مردم میدانند به چه کسی باید مراجعه کنند تا جلوی فساد گرفته میشود. با همین امید تلاشها ادامه پیدا میکند و اوضاع بهتر میشود.
📌آیا طلاب باید به سفرهای تبلیغی بروند یا فقط وقتی به آنها مراجعه شد، پاسخگو باشند؟
🔸بله، باید بروند! کسانی که میخواهند تبلیغ دین کنند، باید مثل پیامبر(ص) «طبیبٌ دوّار بطبّه» باشند؛ مخصوصاً وقتی میبینند که حق و باطل دارد بههم آمیخته میشود. کسانی که به تبلیغ نمیروند، آیا خودشان را محترمتر از حضرت زهرا(س) میدانند که برای اصلاح وضع سیاسی جامعه، چهل شبانه روز درِ خانۀ مهاجرین و انصار را میزد که آنها را به دفاع از حق، دعوت میکرد؟!(اختصاص/184)
📌آیا در سفرهای تبلیغی، باید علیه برخی افراد یا جریانها به افشاگری هم بپردازیم؟
🔸بله. وقتی رهبر انقلاب از آبروی خودشان خرج میکنند و علیه رفتارهای غلط سخن میگویند، چرا ما-برای حفظ اعتبار خودمان- نهی از منکر نکنیم؟! آیتالله بهجت نیز در ماجرای اهانت به اسلام در کنفرانس برلین، بر افشاگری صداوسیما صحه گذاشتند.(فایل صوتی: فارس/ 13920524000945) البته ممکن است در افشاگری علیه یک جریان، ما را متهم به طرفداری از یک جریان دیگر کنند، ولی اگر کسی بخواهد در دفاع از حق و علیه باطل قیام کند؛ نباید از این تهمتها و مظلومیتها واهمه داشته باشد.
👈🏻متن کامل:
🔗 Panahian.ir/post/3907
✅ کانال مطالب حوزوی علیرضا پناهیان
@Panahian_Hawzah
🗳هرکسی که به ایران و امنیت آن علاقهمند است باید در انتخابات شرکت کند
🔻بیانات رهبر انقلاب درباره #انتخابات مجلس شورای اسلامی، در دیدار اقشار مختلف مردم: علاج مشکل ما با دشمنان قویپنجه و بیرحم این است که قوی شویم. «مجلس قوی» از مؤلفه های قوی شدن ایران است و تشکیل مجلس قوی نیز به رأی بالای ملت وابسته است.
🔹مردم گلههایی از وضع معیشتی دارند که در اغلب موارد بجاست و مربوط به برخی قوانین و عملکرد بعضی مسئولان اجرایی است. گلایههای مردم به اصل انتخابات مربوط نمی شود، این گلایه از کسان دیگری است و ملت قدر مجلس قوی را که متعلق به همه کشور و عموم مردم است، می داند.
🔹ممکن است کسی از بنده خوشش نیاید اما اگر ایران را دوست دارد، باید به پای صندوق رأی بیاید، بنابراین هرکس به ایران علاقهمند است و امنیت کشور، حل شدن مشکلات و گردش صحیح نخبگانی را دوست دارد، در انتخابات شرکت کند.
🔹افراد مؤمن و انقلابی با انگیزه قوی در انتخابات شرکت خواهند کرد اما اگر کسی انگیزه دینی و انقلابی ندارد اما میهن عزیز را دوست دارد لازم است به پای صندوقهای رأی بیاید.
۱۳۹۸/۱۱/۱۶
@Khamenei_ir
🗳 تشریح شاخصهای انتخاب درست در انتخابات مجلس توسط رهبر انقلاب
🔻رهبر انقلاب : باید فردی را برای مجلس انتخاب کرد که مؤمن، انقلابی، شجاع، دارای روحیه جهادی، کارآمد و به معنی واقعی کلمه طرفدار عدالت باشد.
🔹فردی که از سخن گفتن بر ضد فلان قدرت خارجی هراس دارد، لایق نمایندگی مردم با عزت، مقتدر و شجاع ایران نیست.
🔹باید افرادی را انتخاب کرد که بتوانند پرچم عدالت اعم از عدالت اقتصادی، حقوقی و سیاسی را در کشور برافراشته نگه دارند.
🔹مردم باید افرادی با چنین ویژگی هایی را بشناسند و به آنها رأی دهند اما اگر خودشان نمی توانند به شناخت برسند، از راهنمایی و مشورت افراد بصیر و مورد اعتماد استفاده کنند بنابراین هیچ کسی نباید بگوید چون افراد را نمی شناسم رأی نمی دهم. همه باید با اتکاء به خداوند وارد میدان شوند و رأی دهند.
۱۳۹۸/۱۱/۱۶
@Khamenei_ir