چرا وقتی چادر از سر زن محجبه کشیدن ساکت بودید..!؟
اون موقع ناموس شیعه براتون مهم نبود یا ناموس شیعه فقط باید موهاش پیدا باشه که ناموس به حساب بیاد؟!
#روحانیت_مظلوم
🗣 حلما 🚩🇮🇷
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ظریف: مسئول مستقیم سیاست خارجی در ایران رهبری است و دولت مجری است
✍خیمهگاه ولایت: جناب آقای دکتر ظریف! بله سیاستهای کلان را ولی امر مسلمین تعیین میکند اما آیا شما که به زعم خودتان مجری بودید، درست اجرا کردید؟
مگر زعیم شیعیان 9 شرط برای اجرای برجام قرار ندادند؟
بهتر است 8 سال عمر وزارت خودتان را که از روز اول تا آخر صرف برجام شد را به گردن رهبری نیندازید.
حال سوال از وزیر خارجه سابق این است که کدام یک از این موارد را اجرا کردید؟
سوال دیگر از جناب مدعی مجری سیاستهای رهبری این است که مگر یادتان رفت که در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در جمع اعضای آن که کاملا محرمانه بود، شخص خودتان افشا کردید که حسین فریدون برادر حسن روحانی در مذاکرات میزد به بازوی من و میگفت روی این موضع «مواضع مورد نظر رهبری» تاکید و استقامت نکن؟!
شما چگونه مجری سیاستهای مدنظر رهبر معظم انقلاب بودید که آنگونه اجرا کردید.
مردم ساده و فراموشکار نیستند.
از ضعف حافظه برخی شاید بتوانید سوءاستفاده کنید، اما از ما.
لینک نامهی شروط رهبری به حسن روحانی برای اجرای برجام
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
مأموریت انتحاری عبدی
و فراموشکاری روزنامه اعتماد
🔹روزنامه اعتماد که فهرست ۱۶۵ نفره در انتخابات ارائه کرده بود، ادعا کرد انتخابات مجلس، مثل مسابقات محلی بود و نه ملی. عباس عبدی (محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان)، در این روزنامه نوشت:
🔻«هنگامی که شما مسابقه را در اندازه یک ناحیه برگزار میکنید، انتظار نداشته باشید که مردم نواحی دیگر برای قهرمانی ناحیه شما دست بزنند. شما هنگامی برای مردم شهر یا کشور خود مورد محبوب هستید که در مسابقهای استانی یا ملی شرکت کرده و قهرمان شده باشید.
🔻رقابت موجب ارتقای سطح تواناییهای طرفین رقابت است و اگر رقیب حذف شود، طرف باقیمانده در بازی یکسویه نیز تضعیف میشود. از خلال رقابت است که ظرفیتهای افراد و گروههای سیاسی ارتقا مییابد.
🔻خلاصه جایی میرسد که باید با خودِ خودتان رقابت کنید و تمام شهر و محلات آن را علیه خود بشورانید. این فلسفه و تقدیرِ سیاستِ حذف و آنچه امروز مشهور شده «خالصسازی» است».
🔹درباره این تحلیل گفتنی است:
🔻اولا بیش از ۱۵ هزار نامزد در انتخابات رقابت کردند که در نوع خود بیسابقه بود.
🔻ثانیا گردانندگان روزنامه اعتماد فراموش کردهاند که این روزنامه دو روز قبل از انتخابات، تیتر اول خود را به عنوان «نه به تندروی/ معرفی نامزدهای توسعه گرا» اختصاص داد که شامل ۱۶۵ نامزد بود. اعتماد که نمیخواسته خود را دست بیندازد؟
🔻ثالثا آقای محبوب حضرتی برادر آقای الیاس حضرتی مدیر روزنامه اعتماد، جزو فهرست انتخاباتی در تهران بود و در گود رقابت در کنار آقای علی مطهری، خانم داداندیش (همسر آقای واعظی وزیر و و رپیس دفتر روحانی) و چند وزیر و استاندار دولت مدعی اعتدال و اصلاحات حضور داشتند. اما آقای محبوب حضرتي برادر مدیر روزنامه اعتماد توانست ۱۸۶۶۵ رأی کسب کند و نفر نود و نئهم شود. نفر اول آن فهرست هم با ۱۰۳۵۱۲ رأی، نفر شصت و چهارم شد.
🔻همین طور است حضور آقای نوبخت سخنگوی دولت سابق در انتخابات رشت و خیلیهای دیگر. اگر این همه، نشانه انتخابات رقابتی و آزاد نیست، پس چه چیزی انتخابات آزاد و رقابتی است؟
🔻رابعا در دروغ بافی افراطیون مدعی اصلاحات همین بس که پس از کله پا کردن بهزاد نبوی از ریاست جبهه اصلاحات (و قبل از او، عارف و موسوی لاری)، با دیکتاتورمآبی تمام، تحریم انتخابات و ممنوعیت نامزدی در انتخابات را چند ماه مانده به ثبتنام، به احزاب اصلاحطلب و اعضای آن حقنه کردند که در این میان، چهار پنج حزب سر باز زدند و آن را تیر خلاص به موجودیت خود دانستند.
🔻پدرخوانده های جبهه اصلاحات اگر دنبال انتخابات رقابتی بودند و از طرف آمریکا و اسرائیل و انگلیس برای تحریم و تخریب انتخابات برنامه نداشتند، چرا تشویق به نامزدی نکردند تا در صورت رد صلاحیت ادعائی، بهانهای برای زیر سؤال بردن انتخابات داشته باشند؟
پاسخ فقط یک چیز است؛ آنها مامور بودند و معذور! و بیچون و چرا، با حیثت خود انتحار کردند تا برنامه بیگانگان پیش برود؛ حماقت از این بزرگتر؟!
🔻خامسا ۴۵ نفر از نامزدهای اصلاحطلب در مرحله اول انتخابات به مجلس راه یافتند که ممکن است در مرحله دوم به بیش از ۶۰ نفر برسد. اگر انتخابات، آزاد و رقابتی نبود و بنا بر خالصسازی ادعایی بود، چگونه آن ۱۶۵ نفر تایید شدند و این عده با کنار زدن رقبای خود به مجلس راه یافتند؟
🔻سادسا، خاتمی به عنوان راس طیف افراطیون تحریمی، دو سال قبل در انتخابات شورای شهر تهران از فهرست «لیست جمهور» حمایت کرد اما نفر اول آن فهرست نتوانست حتی ۳۹ هزار رای کسب کند.
🔹نویسنده این تحلیل باید به جای آسمان ریسمان کردن، توضیح دهد که امثال وی چگونه از اطلاعات فروشی دو دهه قبل به بیگانگان، به ماموریت تخریب و تحریم انتخابات رسیدند و پذیرفتند نقش مهرههای انتحاری را بازی کنند؟!
🔹این نقطههای آبی که از فضا دیده می شود نیسان آبی است!
#بی_در_و_پیکر
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅
باسمه تعالی
جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو
سلام!
اخیرا در گفتگو با یکی از رسانه های اصلاح طلب، از آقای حداد عادل تمجید کرده و از ریاست آقای قالیباف بر مجلس بعدی نیز دفاع کرده و در نهایت گفته اید: « آقای ثابتی و افرادی که آمدند، چه پشتوانه و فعالیت علمی، کارکردی در این کشور دارند؟»
پاسخ سوال تان بدیهی است چون پشتوانه هر نماینده ای که منتخب مردم می شود، همان مردمی هستند که او را انتخاب کرده اند. پشتوانه بنده همان پشتوانه شماست. با این تفاوت که به لحاظ کمی، پشتوانه شما در حوزه انتخابیه تان 95 هزار نفر بوده و پشتوانه بنده در حوزه انتخابیه تهران حدود 500 هزار نفر. و اگر به لحاظ جمعیت و درصد رای نیز اگر حساب کنیم، شما با پشتوانه حدود 24 درصد از مردمی که در تبریز و حومه رای دادند وارد مجلس شدید و بنده به پشتوانه بیش از 30 درصد رای دهندگان حوزه انتخابیه ام.
همچنین درباره پشتوانه علمی بنده نیز سوال پرسیده اید که آن هم پاسخش مشخص است. چون رشته تحصیلی بنده از مقطع کارشناسی تا کارشناسی ارشد و دکترا «علوم سیاسی» بوده و هر فرد منصفی سنخیت تحصیل در این رشته را با مسایل عمده مرتبط با حکمرانی متوجه می شود.
و اما درباره پشتوانه کارکردی بنده نیز سوال کردید. البته می دانم که جرم بزرگی را مرتکب شده ام و قبل از آنکه در دولت هاشمی به عنوان رییس دانشگاه یا در دولت خاتمی به عنوان وزیر بهداشت «منصوب» شوم با رای مردم برای حضور در مجلس «انتخاب» شده ام. لذا از شما میخواهم از این گناه نابخشودنی بنده بگذرید!
جناب دکتر پزشکیان!
امیدوارم این چند خط، تا حدی به سوالات شما پاسخ داده باشد. البته حرفهای بیشتری نیز هست که از زمان آغاز به کار مجلس دوازدهم حضورا خدمت تان عرض خواهم کرد. زیرا بنای بنده چالش با دیگران از جمله شما نیست و فکر می کنم برای حل مشکلات مردم اشتراکات زیادی وجود دارد که باید با تمرکز بر آنها، از حواشی فاصله گرفت و زمان را برای غلبه بر مشکلات از دست نداد. البته اینها نکاتی است که انتظار می رفت افراد با تجربه ای مثل شما به نسل جدید منتقل کنند اما فعلا چرخ روزگار طوری چرخیده که ما دهه شصتی ها باید این بدیهیات را به بزرگترهایمان منتقل سازیم.
با آرزوی موفقیت و عاقبت به خیری
امیرحسین ثابتی منفرد
منتخب مردم تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات در مجلس دوازدهم
23 اسفند 1402
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشنا بشیم با حجت الاسلام محمد اسماعیلی از قم، کسی که در درمانگاه مورد هتک و حمله قرار گرفت.
پ ن :برای داشتن چنین جوانان غیور و با ایمانی خدا رو شاکریم .
الحق که جانشینان با لیاقت خداوند بر روی زمین چنین عزیزانی هستند .
وجودشون مایه خیر و برکت هست.
ان شاءالله نتیجه این اتفاق بیرون آمدن مسئولین از پوستین بی تفاوتی و عافیت طلب باشه
و متوجه بشن که انفعال اونها چه ضربه ای بر آرامش جامعه اسلامی میگذارد.