هدایت شده از محسن قنبریان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💸 این خبر هم در هیاهوی ارز۴۲۰۰ گم شد!
• قانون اساسی در اصل۳ ، تعمیم بیمه برای محرومین و در اصل ۲۱ ایجاد بیمه خاص بیوگان و زنان سالخورده و بی سرپرست و در اصل ۲۹ به حق همگانی بودن بیمه آن تصریح دارد.
• قانون بیمه سلامت فقط در عرصه بهداشت و پزشکی(نه همه شعب تامین اجتماعی) دولت را موظف به بیمه رایگان سه دهک پایین کرد که سالها معطل اجرا بود.
• الحمدلله دولت سیزدهم اخیرا سه دهک پایین(۵میلیون و ۴۵۰هزار نفر) را بیمه رایگان کرد.
- بیمه رایگان در خدمات پزشکی دولتی(نه خصوصی)
- پرداخت ۹۰٪ هزینه بستری و ۷۰٪ سرپایی.
از جمله مزایای این خدمت دولت است.
• در کنار افزایش تعرفه های پزشکی اجرای این سطح از بیمه همگانی و رایگان ضروری بود و جای سپاسگزاری دارد.
#بیمه_محرومین
#دولت_سیزدهم
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انا لله و انا اليه راجعون
◼️روح آيت الله فاطمي نيا به ملكوت اعلي پيوست
رحلت حضرت آيت الله فاطمي نيا را به محضر حضرت ولي عصر(عج)، مقام معظم رهبري، بيت معظم و همه دوستداران ايشان تسليت عرض ميكنم
@jebhetse
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️تذکر مهم رهبر انقلاب درباره لزوم خودکفایی و کارشکنی برخی مسئولین در خودکفایی
⚠️یکی از نکاتی که باید دولت محترم به آن توجه کند این است که جلوی بعضی از افراد در وزارت کشاورزی که تفکر خودکفایی را ندارند و به بهانه های کم آبی و در نظر نگرفتن کشت دیمی و منافع خودشان، مانع از خودکفایی می شوند، بایستد. هنوز این افراد در بدنه وزارت کشاورزی هستند و مانع از خودکفایی می شوند.
👈🏻بخش کشاورزی ما متأسّفانه جزو وابستهترین بخشهای کشور به واردات است؛ جزو وابستهترین بخشهای کشور به واردات بخش کشاورزی است؛ و بیش از حد [هم] هست؛ که این حتماً بایستی تعدیل بشود و البتّه مبارزه با این وابستگی هم خیلی کار سختی است؛ چون عدّهای از این واردات موادّ کشاورزی از خارج، منافع بسیار بزرگی دارند؛ میایستند.
شاید از عناصری هم در داخل وزارت، در داخل دستگاههای دولتی استفاده هم میکنند تا کارشکنی بشود؛ [امّا] باید ایستاد، یعنی کار سختی است امّا این کار سخت را حتماً بایستی انجام بدهند. (۱۴۰۱/۰۱/۰۱)
@jebhetse
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
در جلسهاي كه به عنوان همفكری اقتصادي با دكتر شرافت، دكتر توكلي، دكتر نمازي، دكتر داودي، دكتر ياوري، دكتر خوش چهره، دكتر اعتصامي و اينجانب تشكيل شده بود بر اين نكته تاکيد ميشد كه بعضي از اقتصاددانان همچون آقاي دكتر محمد طبيبیان كه طرفدار سیاست تعدیل و اقتصاد آزاد است و معاون اقتصادي آقاي روغني زنجاني در دوره تصدي مسووليت سازمان برنامه و بودجه بوده است و تمامي برنامههای شكست خورده اقتصادي هم به وسيله آنان پيريزي شده و متاسفانه شاگردانشان هم آنها را ادامه دادهاند به صراحت ميگويند كه خدا كند ... بيايد تا اقتصاد ما رونق بگیرد. بر اينكه اين مجموعه از طريق تربيت دانشجو و به كارگماردن آنان در وزارتخانههاي مهم و كليدي كشور عملا فكر خود را پي ميگيرند، حتي اگر در قدرت نباشند، تاكيد شد. در اين جلسه من پيشنهاد كردم به خاطر نقشي كه افزايش قيمت انرژي در زندگي مردم دارد یعني ميتواند مردم را عصباني كرده و آنها را به يورش به همه چيز فراخواند و با توجه به اينكه قرار است لايحهاي تقديم مجلس شود تا قيمت انرژي اضافه شود بهتر است اين مجموعه از هم اكنون فعاليتهاي علمي و بازدارنده خود را آغاز و نقش خود را در قالب مصاحبه يا گفتگو يا لابي و يا مجموعه اي از اين موارد ايفا كند. تيم، اين پيشنهاد را پذيرفت و قرار شد از جلسه آينده درباره آن كار شود. آقاي دكتر توكلي معتقد بود كه اين افزايش موجب اعتراضات مردمي ميشود و اين دولت نميتواند آن را كنترل كند. فرد ديگري ميگفت بگذاريد بشود تا خودشان به عينه نتايج آن را ببينند ولي ساير دوستان به اين صحبت انتقاد داشته ومي گفتند اصولا اين كار به معني فروپاشي نظام خواهد بود. آثار ناشي از آن بسيار خارج از تحمل مردم است و تا آنجا كه امكان دارد نبايد بگذاريم چنين مقولهاي اتفاق بيفتد.
خاطرات حسن سبحانی شنبه 17 اسفند 1381
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
شنبه 27 ارديبهشت 1382
امروز در يك ديدار ده، پانزده نفري از نمايندگان مجلس با مقام معظم رهبري كه در ساعت 11 صورت گرفت به استحضار ايشان رساندم كه روح سرمايهداري بر اقتصاد ايران غالب شده است و سياستهاي صندوق بينالمللي پول و بانك جهاني گام به گام در قالب بودجههاي سنواتي، برنامهها و مصوبات جلو آمده است و چون ادبيات غالب هم سرمايهداري شده، لذا شوراي نگهبان هم در مواردي بجاي معيار قرار دادن اصول اقتصادي قانوناساسي و ازجمله اصل 44 تحتالشعاع برنامه هضم اقتصاد ايران در اقتصاد جهاني شده و به بانك خصوصي و بيمه خصوصي و... اجازه فعاليت داده است. مطرح كردم كه كارهايي مثل گران سازي نرخ ارز تحت عنوان يكسانسازي، افزايش نرخ بهره تحت عنوان نرخ سود يا سود عليالحساب، خصوصيسازي غيرمعطوف به رقابت، حذف يارانهها تحت عنوان هدفمندكردن يارانهها، كاهش تعرفهها و... همه و همه در راستاي هضم اقتصاد ايران در اقتصاد جهاني است. در پايان هم گفتم ما نگران هستيم كه مضايق و تنگناهاي ناشي از اجراي اين سياست كه بر زندگي تودههاي مردم تحميل شده است پشتيباني آنان را از سياستهاي اصولي خارجي كشور با پديدههاي غيرقابل انتظاري مواجه سازد و تأكيد كردم كه اين مطالب را از جهت اينكه دغدغه مطرح نكردن آنها را نزد شما نداشته باشم مطرح ميكنم و گرنه تصور من آن است كه شما از آنها اطلاع داريد.
ايشان در پاسخ فرمودند مطالب شما را قبول دارم و حتي در حكم تنفيذ دوره دوم رياستجمهوري آقاي هاشميرفسنجاني قيد كردم كه اقتصاد ما نبايد سرمايهداري بشود در عينحال گفتند مطالب چالشانگيزي است و به آقاي دكتر ميرمحمدي نماینده قم گفتند كه مطالبي را كه براي مجمع تشخيص مصلحت نظام درخصوص اصل 44 و صدر و ذيل آن نوشتهاند را به من نشاندهند و از ديدگاههاي من مطلع گردند.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
چهارشنبه 11 تیرماه 1382
امروز آقای دکتر حدادعادل که رئیس فراکسیون اقلیت مجلس هم هست از من پرسید که رشد 3/7 درصدی اقتصاد ایران که توسط صندوق جهانی پول (منظورش صندوق بینالمللی پول بود) اعلام شده درست است؟ من گفتم چنین بنظر میرسد. ایشان گفت از آقای دکتر شیبانی رئیس کل بانک مرکزی که انسان متدینی است و همچنین آقای مظاهری وزیر اقتصاد هم پرسیده و آنان هم تأیید کردهاند و در این ارتباط دو جزوه ارسالی از سوی آنان را هم نشان داد که بعداً به ایشان گفتم اینها یکی است. سپس ایشان گفت که بهتر است نامهای بنویسیم و این رشد را تبریک بگوئیم و درعین حال از کاهش گرانیها تشکر کنیم. نظر شما چیست؟ به او گفتم که از کاهش قیمتها تشکر شود بد نیست امّا در ارتباط با صندوق بینالمللی پول و مؤسسات بینالمللی اقتصادی باید استراتژیک فکر کرد و نظر داد و در آن مورد نظر موافق ندارم. ایشان گفت حالا یک چیزی مینویسیم ببینیم چه میشود. بعد از صحبت آقای صفائی فراهانی نماینده تهران و از حزب مشارکت را فرا خواند و از طریق او موضوع را با دکتر محمدرضا خاتمی نایب رئیس و دبیرکل حزب مشارکت مطرح ساخت و آنان قبول کردند. ایشان متن را نوشت و آقای سید محمدرضا خاتمی نظر خود را درخصوص آن داد. سپس از چند ناحیه شروع به گرفتن امضاء کردند. لااقل در مورد اقلیت من دیدم که قبل از آنکه متن نهائی شود کسانی در کاغذ جداگانهای امضاء کرده بودند. نهایتاً از جناحهای مختلف امضاء جمع شد (حدود 160 امضاء) و از تریبون مجلس قرائت گردید. بدین ترتیب اقلیت بانی تأیید اقتصاد سرمایهداری شد که توسط دولت و مجلس مدعی اصلاحات در حال اجرا است برنامهای که هر خاصیت احتمالی داشته باشد نسبت به توزیع درآمد بیتوجه است. در این ارتباط آنچه مهم است آن است که اقلیت در مجلس ششم فاقد برنامه، استراتژی، تاکتیک و ... است و هرچه سران آنها بدهند امضاء میکنند. سران هم چون دقت نمیگذارند به تصمیمات رئیس توجه دارند و رئیس هم که اصولاً فاقد اطلاعات و سواد اقتصادی در این زمینههاست و به لحاظ خاستگاه طبقاتی هم بازاری است و البته انسان فهیم و اصولی و باسوادی است. لذا از ترکیب اینچنینی انتظاری بیش از آنچه رخ داد برنمیآید اینهمه به لحاظ سیاسی به هم حمله میکنند ولی در اقتصاد که مدام در این سالها خرابی آن موضوع و کلام جناح اقلیت بوده است یک دفعه به خط و امضاء جناح اقلیت تأییدیه کارهای دولت درمی آید. اینهم از طنزهای مجلس ششم است! البته وقتی متن امضاء شد آقای دکتر حداد از من خواست که امضاء کنم و برای این کار اصرار زیادی هم کرد امّا من قبول نکردم.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
⭕️جزوه ی #اقتصاد_مردمی منتشر شد
❇️#پیوست ارائه حجت الاسلام و المسلمین #محسن_قنبریان در دوره ی کشف الاسرار
🔻سرفصل ها
۱.اقتصاد مردمی در نگاه امام خمینی
۲.اقتصاد تعاونی در نگاه مقام معظم رهبری
۳.ظرفیت قانون اساسی در اقتصاد مردمی
۴.سخنرانی شهید بهشتی با موضوع تعاونی ها
۵.سیاست های اجرایی اصل ۴۴ قانون اساسی بخش تعاونی ها
۶.مقاله حجت الاسلام قنبریان پیرامون تعاونی ها
📄۸۰ صفحه A4
↙️لینک دانلود
https://b2n.ir/j99359
🔸حجم : ۱۳ مگ
با تشکر از تشکل طلبگی ربیون
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
↪️ فرض کنید اکنون، ایام آغاز تجاوز حزب بعث عراق به نیابت از قدرتهای جهان به مرزهای جمهوری اسلامی ایران است.
حال مسئولان کشوری و فرماندهان لشکری در جلسات فوری جهت تدوین راهبردهای مناسب گرد هم جمع میآیند.
⭕️ اگر خروجی جلسه این باشد که:
«از صدام برای دفع تجاوز حزب بعث عراق، درخواست راهکار و سلاح میکنیم»
واکنش شما چیست⁉️
-------------------------------
🔹 حال بیش از دو سال است که از اجرای فاز #جهانیسازی حاکمیت صهیونیسم در جنگ جهانی چهارم که بهطور ویژه علیه ایران اسلامی طراحی شده، میگذرد (دارای انبوهی از مستندات!)
⛔️ و مسئولان، برای عبور از مشکلات این فاز از جنگ؛ یعنی هم پاندمی، هم تصفیهی آب، هم کنترل سرعت بین شهری، هم نسخههای اقتصادی، هم هوش مصنوعی، هم کنترلهای سایبرنتیک و ... از خودِ ظالمِ متجاوز، راهکار (پروتکل) و سلاح (دارو، ابزار و زیرساخت) گرفتهاند.
✴️ اکنون قرار است با عنایت به راهکارهای نهادهای مالی و اقتصادی بینالمللی، تحریمهای بینالمللی خودشان را از طریق #رمز_ریال دور بزنیم!
🔶🔹پینوشت
احسنت! چرا به فکر ما نرسید؟!
💢 دریغ از ذرهای #دشمنشناسی
🌐لینک خبر
https://www.mehrnews.com/news/5327655/
✍️ مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
⚠️مواظب پدیده ای نوظهور به نام پول دیجیتال باشیم!
@jebhetse
هدایت شده از حسین زمانی میقان
سخنرانی و نظریهپردازی در مورد اقتصاداسلامی و بانکداریاسلامی!!! توسط برخی از عزیزان و بانیان #بحران_نیلی که اساساً برای اسلام اقتصادی قائل نیستند چقدر مضحکه؟!
@hzamanim
هدایت شده از حسین زمانی میقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سخنان آقا در مورد حمایت از دولت در چه دورهای هست؟ روحانی یا رئیسی؟
@hzamanim
هدایت شده از جهانِ پساکرونا
⁉️ می دانید چرا برخی مشکلات با تغییر دولت ها حل نمی شود؟
⭕️ چون کارشناسان و نظام تصمیم سازی کشور در بسیاری از موارد تغییر جدی نمی کند. کسانی که در دولت آقای هاشمی و روحانی اسناد بالادستی کشور را با نگاه های غربی و لیبرال می نوشتند، بعضا خودشان یا شاگردانشان یا همفکرانشان در دولت انقلابی و مردمی و جهادی آقای رئیسی هم متاسفانه تصمیم سازی می کنند.
👈به طور مثال: همین جناب آقای میرمحمدی! معاون سازمان برنامه و بودجه آقای رئیسی و قائم مقام بانک مرکزی در زمان دولت آقای روحانی!
بودجهنویس دولت روحانی که بودجهنویس دولت رئیسی نیز شده و نگاهی کنید می بینید دبیر کمیسیون ویژه تحول اقتصادی (۱) و دبیر ستاد تدوین برنامه هفتم توسعه کشور (۲) هم شدهاست...
#بانیان_وضع_موجود
#نفوذ_در_مراکز_تصمیم_سازی
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
هدایت شده از جهانِ پساکرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖥 ببینید | انتقاد دکتر عسگری نماینده مردم شریف کرج در مجلس به اقدامات اقتصادی دولت، در راستای کمک به دولت و بهبود اقتصاد کشور و معیشت مردم
⏪ کمک به دولت صرفا به معنی توجیه اقدامات او نیست بلکه به معنی دیدهبانی، رصد، پایش و رفع نقص در راستای تکمیل اقدامات دولت است؛
⏪ خط قرمز تصمیمات، باید تابآوری معیشتِ مردمی باشد که سالیانی زیر فشار تحریم ناجوانمردانه، ظالمانه و سوءتدبیریهای مسئولین، دچار صدمات جدی اقتصادی شدهاند؛
⏪ یکی از علتهایی که برای حذف ارز ترجیحی گفته میشود، بحث مبارزه با قاچاق است. آیا فقط با افزایش قیمت میتوان با قاچاق مقابله کرد؟ قیمت بنزین را افزایش دادیم، آیا قاچاق آن کنترل شد؟
⏪ این هنر نیست که بهگونهای جلوی قاچاق را بگیریم که مردم خودمان هم دیگر قدرت خرید نداشته باشند؛
⏪ چرا آمار اشتباه میدهید؟ تولید گندم دنیا در سال ۲۰۲۱، ۷۸۰ میلیون تن و سهم اوکراین ۳۳ میلیون تن بوده است. جنگی که در این کشور رخ داده، تنها حدود یک درصد تولید گندم در دنیا را کاهش داده است، اما از سوی دیگر فرصت خرید با قیمت مناسب را از کشور روسیه برای ایران فراهم کرده است؛
⏪ با وجود تکانههای اولیه قیمت، تنظیم بازار ارز ضرورت دارد تا از شوک مضاعف قیمتی به بازار جلوگیری شود؛
⏪ عزم دولت برای مبارزه با رانت و فساد خوب است اما چرا جلوی رانتهای صنایع بزرگ فولادی و معدنی را نمیگیریم؟
⏪ ماشین دولت با چند فرمان و فرمانده به مقصد نمیرسد و باید مشخص شود مرکز عقلانیت اقتصادی دولت کجاست؟
🗓️ ۲۱ اُردیبهشت ۱۴۰۱
#اقتصاد_لیبرال
#بچههای_شیکاگو
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜️این کلیپ را ببینید.
⚠️اگر واقعا تمام دستگاه ها به جای وقت گذاشتن شبانه روزی برای حذف ارز ترجیحی به دلیل ادعای قاچاق فراوانی که شده است، تمام همّت شان را روی اجرایی شدن این قانون میگذاشتند، به نظر شما، مشکل قاچاق از ریشه حل نمی شد؟! آیا الان، اگر قیمت محصولاتی که ادعای قاچاق فراوان برایشان میشد، در خارج دوباره زیاد بشود، این قاچاق دوباره انجام نمی شود؟! و یا اگر قیمت این محصولات در خارج، کمتر از مشابه داخلی باشد، قاچاق معکوس انجام نمی شود؟!
✍🏻بهتر بود که راهکار اساسی برای قاچاق انجام شود و نه اینکه ارز ترجیحی حذف شود و بعد به فکر جبران کردن آن توسط یارانه بشویم و تمام تلاش مان را بکنیم که قیمت بقیه کالا ها بالا نرود که البته در اینکه الان جبران می شود یا نه و یا در آینده نیز جبران می شود یا نه، هنوز در بین کارشناسان بحث هست و روی برخی دیگر از کالا و خدمات نیز اثر داشته است.
✅ما که انتقاد می کنیم، دلیل بر این نیست که آقای رئیسی را قبول نداریم. اینطور نیست، بلکه کفش آقای رئیسی را هم به هشت سال دولت روحانی ترجیح می دهیم ولی بحث مان این است که مسیر انحرافی در جلوی پای دولت قرار گذاشته شد به هر دلیلی. انشاءالله خداوند ایشان را موفق بدارد.
📌کلیپ برای برنامه صف اول دیشب بوده است.
@jebhetse
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
✳️ خودزنی نکنیم!
✳️ متاسفانه کمپینی برای نخریدن مرغ شکل گرفته که ترویج آن و مشارکت در آن به مفهوم خودزنی است.
✅ تولیدکنندگان مرغ با افزایش هزینه مواجه شدند و چارهای ندارند که یا قیمت محصولشان را بالا ببرند یا تعطیل کنند.
❇️ در شرایط کنونی همه باید از تولیدکنندگان حمایت کنند، هم مردم باید حمایت کنند و هم دولت،وگرنه دود شکسته شدن کمر تولیدکنندگان به چشم همه میرود.
✍️ توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از چیزهایی که به من امید میده، این اجتماعات هست.🙂
🔰جمعیت انبوه شرکت کنندگان در اجتماع "سلام فرمانده" در میدان شهدای مشهد🌹
#سلام_فرمانده
@jebhetse
هدایت شده از تا 2030
‼️هفتاد و پنجمین نشست مجمع جهانی بهداشت (نهاد تصمیم گیر WHO) طی روزهای آتی، از 1 تا 7 خرداد، با حضور نمایندگان تمامی کشورهای جهان، در ژنو سوییس برگزار خواهد شد.
این اولین نشست حضوری بعد از همهگیری کروناست.
✔️برنامههای این نشست عبارتند از :
1️⃣ انتخاب رییس بعدی WHO برای 5 سال آینده
2️⃣بررسی تأمین مالی پایدار WHO
3️⃣آمادگی پاسخ دهی به شرایط اضطراری بهداشتی که در آینده رخ خواهد داد
بهداشت جهانی در نظر دارد یک چهارچوب یکپارچه و فراگیر جدید را برای همه اصلاحات و فرآیندهای اضطراری بهداشتی در دست اجرا تهیه کند و نقش WHO را در آنها مشخص سازد.
4️⃣سایر موارد مورد بحث شامل: بحث در خصوص افزایش بیماریهای غیر واگیر، پیشگیری از چاقی، مضرات استفاده از الکل، ریشهکنی فلج اطفال، پیشرفت در دستور کار ایمنسازی سند 2030 و ارتقای سلامت روان، همچنین بهبود و ارتقاء کادر درمان.
❌اما مهمترین بخشی که مایهء نگرانی است، همان بند3️⃣ هست:
🔙پیشتر، چندین دولت (از جمله: هلند، نروژ، اسپانیا، پرتغال، ایتالیا و انگلستان، فرانسه و آلمان) متعهد به امضای معاهدهء جهانی همهگیری WHO شدهاند تا به طور کلی، حاکمیت سلامت را به WHO واگذار کنند.
خروجی این سند، از لحاظ حقوق بین الملل برای کشورها، الزام آور خواهد بود!
🔹تلگراف در گزارشی، به این نشست پرداخته و گفته:
🔻«اساساً وقتی هنوز نادانستههای بسیاری در باب کرونا وجود دارد، چرا بایستی در همه گیریهای آینده، به WHO اعتماد کنیم؟
دولتهای امضا کنندهء این توافق، در آینده مجبور خواهند شد که با دستور WHO در کشور خود، اِعمال قرنطینه کنند (هرچند که داده های خود بهداشت جهانی، حاکی از ارتباط پایین شدت قرنطینه با میزان مرگ و میر است).
🔺در راستای این توافق، 6 محور باید پیگیری شود:
سیستم های مراقبت های بهداشتی. شیوع بیماری های مشترک انسان و دام؛ بیماری های بومی استوایی؛ ایمنی مواد غذایی؛ مقاومت ضد میکروبی؛ و حفاظت از محیط زیست.»
❗️ایها الناس!
🔴خوب به این محورها توجه کنید!
🔜با امضای این پیمان، عملاً باید اختیار سیستمهای مراقبت بهداشتی، وضعیت دامها، مواد غذایی و محیط زیست مان را به طور کامل، به WHO بسپاریم.
❌مسوولان دون، خودباخته و حقیر وزارت بهداشت ایران، پیشتر ثابت کردهاند که دغدغهء استقلال ایران را ندارند و بر خلاف قانون اساسی، از این دست پیمانها را امضا میکنند (مشابه آنچه در کوواکس رخ داد).
❌امضای چنین تعهد الزام آوری، خلاف اصل 77 قانون اساسی است و نمایندهء وزارت بهداشت ایران در WHO حق ندارد چنین پیمانی را بدون مطرح شدن در مجلس، امضا کند و به سادگی آب خوردن، استقلال کشورها را که حاصل تلاش و مجاهدت های فراوان و ثمرهء خون صدها هزار شهید است، به باد دهد!
💢این متن را با اندوه بسیار مینویسم، چرا که میدانم، به این هشدارها توجهی نخواهد شد.
استقلال کشورم از دست خواهد رفت و من هیچ از دستم بر نمیآید!
⭕️به نظر می رسد که فقط چندروز تا پایان استقلال ایران و رسمیت یافتن حکومت WHO بر جمهوری اسلامی ایران باقی مانده است، ای کاش این صداها به جایی میرسید!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
شاید برایتان سوال باشد که الان سیاستهای نرخ ارز در کشور با کدام تفکر ساخته و اجرا میشود؟
این بخش از کتاب دکتر مسعود نیلی را بخوانید...
#بحران_نیلی
💠 @h_abasifar
⚠️یکی از مسائلی که اخیرا پیش آمده و رسانه ها بابت آن خوشحال هستند، کاهی نسبی قیمت مرغ بعد از افزایش چند برابری آن است.
❌فکر می شود که این کاهش بخاطر سیاست همین طرح بوده است و حال اینکه در نظر نمی گیرند که نهاده های دامی اگر به قیمت نیمایی خریداری می شود، معنا ندارد که قیمت به این حد کم شود بلکه اخیرا پویشی راه افتاده است که نخریم تا ارزان شود! شاید بگویید مگر چند نفر به این پویش عمل می کنند! کافی است که سری به رسانه های اصلاح طلب و معاند بزنید!
⛔️این قضیه خیلی خطرناک است و نباید بخاطر آن خوشحال باشیم. زیرا کاهش تقاضا در این حد، باعث کاهش جوجه ریزی مرغداری ها و یا باعث معدوم شدن جوجه ها توسط مرغداری ها می شود. اتفاقی که در صورت رخ دادن آن، کمبودهای اساسی را در آینده در پی دارد و به تولید ضربه می زند.
‼️فلذا اگر خودمان در این طرح هستیم، خودزنی نکنیم! و اگر هم اطرافیان مان این کار اشتباه را انجام می دهند، جلویشان را بگیریم.
✅در شرایط کنونی، همه باید از تولیدکنندگان حمایت کنند، هم مردم و هم دولت؛ وگرنه دود شکسته شدن کمر تولیدکنندگان به چشم همه می رود.
@jebhetse
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌بخشی از نشست تخصصی نیمه پنهان یارانه پنهان
⚠️دقت کنید که نشست برای تاریخ ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۰ بوده است.
👈🏻اگر می خواهید این بحث را به طور کامل ببینید و با جوانب آن آشنا بشوید، پیشنهاد می کنم حتما کلیپ کامل آن را ببینید.
⛔️بویژه برای کسانی که در اشکال می گویند راه کارتان چیست، دقیقه ۳۶ به بعد در کلیپ کامل، بسیار مناسب می باشد.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://www.aparat.com/v/EtFiM
#بچه_های_شیکاگو
#بنیاد_HAND
#بنیاد_پارسا
#بنیاد_کارنگی
#نوشین_هاشمی
#راکفلر
#HAND
@jebhetse