هدایت شده از حامیان سپاه قدس🇮🇷
🔴دستگیری تعدادی از سرشبکههای اغتشاشات اخیر قم
🔹 روابط عمومی سپاه حضرت علی بن ابیطالب (ع) قم: اعضای این شبکه فعالیتهای گستردهای در حوزه دعوت به اغتشاشات، تشویق به شعارنویسی، توزیع تراکت، توهین به روحانیت و سایر اقدامات مخل امنیت عمومی داشتند.
✅کانال حامیان سپاه قدس👇
http://eitaa.com/joinchat/3631218690Ca928153b05
هدایت شده از ⚖️ حقوق یاران ⚖️
رئیسجمهور اسبق آرژانتین به ۶ سال حبس محکوم شد
🔹 دادگاهی در آرژانتین، «کریستینا فرناندز» معاون رئیسجمهور این کشور را به جرم کلاهبرداری و شیادی به شش سال حبس محکوم کرد.
🔹 فرناندز، که از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۵ رئیسجمهور آرژانتین نیز بود، پس از مجرم شناختهشدن در پرونده کلاهبرداری ۱ میلیارد دلاری، از تصدی هرگونه منصب دولتی در آینده نیز محروم شد.
🔹 با این حال رسانهها گزارش میدهند که او به دلیل مصونیت قضایی که در پی داشتن مناصب دولتی بهدست آورده، بعید است در آینده قابل پیشبینی به زندان برود و انتظار میرود که درخواست تجدیدنظر وی نیز سالها طول بکشد.
@hoghoghyaran
🎋🎋حضرت آیتالله امام خامنهای دامت برکاته🎋🎋
🎄در دیدار اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی🎄
🔹هوشیاری دائم، شناخت دقیق ضعفهای فرهنگی در عرصههایی نظیر اجتماع، سیاست، خانواده، سبک زندگی و دیگر عرصه ها،
🔸و تلاش برای دستیابی به راهحلهای عالمانه برای رفع نقاط ضعف و ترویج گزاره های صحیح فرهنگی،
🔻از الزامات اساسی مهندسی فرهنگی کشور است.
🔹ایشان مهندسی فرهنگی را موجب روشن شدن تکالیف دستگاههای مختلف،
🔸از جمله آموزش و پرورش، صداوسیما، آموزش عالی، مراکز مرتبط با جوانان و همچنین تشکلهای مردمی دانستند و افزودند:
🔻اگر اینگونه دستگاهها دچار غفلت از وظایف مهم خود شوند، جامعه ضرر فراوانی خواهد کرد.
🔹معظم له احیای گزاره ضرورت پیشرفت علمی را نیازی مبرم خواندند،
🔸و با اشاره به نتایج درخشانِ رواج گزاره عبور از مرزهای دانش در دو دهه قبل فرمودند:
🔻جهش علمی و جهش فناوری از جمله آثار پُر برکت آن حرکت بزرگ بود که باید استمرار یابد.
🔹دانشگاهها، مراکز علمی و تحقیقاتی و دستگاههای مرتبط،
🔻پیشرفت و جهش علمی را سرلوحه جدی کار قرار دهند تا کشورمان از قافله علم عقب نیفتد.(۱۴۰۱/۰۹/۱۵)🔻🔹🔻
هدایت شده از بیداری ملت
🔴چرا برخی خیابانها یهو دچار ترافیک میشن؟
امروز چندتا چهار راه که چراغ راهنما دارن و همیشه بدون ترافیک بودند یا ترافیک خیلی کمی داشتند بطرز عجیبی دچار ترافیک سنگین شدند. دقت کردم ببینم ماجرای این ترافیک ها چیه که به نکته جالبی رسیدم و امیدوارم تعمدی در کار نباشد
قبلا مدت زمان چراغ سبز ۳۰ ثانیه بود حالا شده ۱۰ ثانیه ، راننده ها تا بخوان حرکت کنند ۱۰ ثانیه تمام شده ،لذا ترافیک طولانی از ماشین ها در یک خیابان خلوت شکل میگیره
امیدوارم مسئولان راهنمایی و رانندگی سریع به این نکته مهم توجه کنند و پیگیر ماجرا بشوند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
📣 اطلاعیه
🔹 ضمن عرض تسلیت سالروز #شهادت_حضرت_زهرا سلامالله علیها، به اطلاع کاربران گرامی میرساند به دلیل پارهای اختلالات در شبکه، ارتباط کاربران از ساعاتی پیش با اختلال مواجه شده و کارشناسان فنی ایتا همچنان در حال تلاش برای حل این مشکل هستند
🔸 بدینوسیله از کاربران عزیز صمیمانه عذرخواهی نموده و از همراهی و صبوری ایشان سپاسگزاری مینمائیم
•┈••✾••┈•
🔰کانال رسمی اطلاعرسانی ایتا:
https://eitaa.com/eitaa
هدایت شده از شبکه امامت
💠«جهادگرِ خستگیناپذیر»💠
🔻 ۲۰ جمله از رهبر انقلاب اسلامی درباره «حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)»🔻
▪️نمونهی انسان کامل و طرف ملکوتی وجود انسان در زهرای اطهر (سلاماللَّهعلیها) متجلی است. ۱۳۷۰/۱۰/۰۴
▪️صدیقه کبری یعنی برترین زن صدیق که این صدیق بودن به بندگی خداست. اگر بندگی خدا نمیکرد، صدّیقهی کبری نمیشد. ۱۳۸۴/۰۵/۰۵
▪️حضرت زهرا در حدّ یک رهبر است اما همین زنی که از لحاظ فضایل و مناقب و حدّ وجودی میتوانست پیغمبر باشد؛ مادری، همسری و خانهداری میکند. ۱۳۹۵/۱۲/۲۹
▪️جهاد فاطمه زهرا سلام الله علیها، در میدانهای مختلف، یک جهاد نمونه است. در دفاع از اسلام؛ امامت و ولایت؛ در حمایت از پیغمبر؛ در نگهدارىِ بزرگترین سردار اسلام. ۱۳۷۱/۰۹/۲۵
▪️در زندگی فاطمهی زهرا باید دقیق شد، با نگاهی نو آن زندگی را شناخت، فهمید و به معنای واقعی کلمه الگو قرار داد. ۱۳۹۳/۰۱/۳۰
🇮🇷#شبکه_امامت👇
@shabake_emamat
هدایت شده از کانال روشنگری🇵🇸
از بارزترین #خشونت ها علیه #زنان ایجاد احساس نارضایمندی در زن و تشویق او به انجام انواع جراحی های زیبایی است .
اونایی که به خاطر یک ایست قلبی در #گشت_ارشاد پرونده هر نوع #حجاب ونظارت را بسته اند نمیخواهند در محکومیت این خشونت و کشته ها، کلینیک های زیبایی را ببندند؟
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
کپی کن
#روشنگری = گسترش آگاهی 👇👇
👉 @Roshangarii 🚩
❇️بریز آب روان اسما، ولی آهسته آهسته
به جسم اطهر زهرا ولی آهسته آهسته
بریز آب روان تا من، بشویم مخفی از دشمن
تنش از زیر پیراهن، ولی آهسته آهسته
ببین بشکسته پهلویش، سیه گردیده بازویش
تو خود ریز آب بر رویش، ولی آهسته آهسته
همه خواب و علی بیدار، سرش بنهاده بر دیوار
بگرید از فراق یار، ولی آهسته آهسته
حسن ای نورچشمانم حسین ای راحت جانم
بنالید ای عزیزانم، ولی آهسته آهسته
بیا ای دخترم زینب به پیش مادرت امشب
بخوان او را به تاب و تب، ولی آهسته آهسته
روم شب ها سراغ او، به قبر بی چراغ او
کنم زاری ز داغ او، ولی آهسته آهسته
استاد غلامرضا سازگار
التماس دعا
هدایت شده از بیداری ملت
🔴ظاهرا ایشان هیات علمی دانشگاه تهران است و دکترای حقوق جزا دارند.
⏪کاش به ما نادان های کتاب نخوانده از کتب کلاسیکشان مثال می آوردند که بر اساس کدام رفرنس و منبعی می شود این طور خشونت مسلحانه را در جامعه تئوریزه کرد.
🔹 این حرفها واقعا شگفت آور است. حمله مسلحانه، چاقوکشی، حمل سلاح گرم و سرد برای قوت قلب و تشجیع مردم؟ وقاحت اگه سقفی داشت باید به این افراد وقیح مدال داد بابت درنوردیدن مرزهای وقاحت. مردم برای تشجیع شدن به حضور میدانی اراذل مسلح نیاز دارند؟
🔸 تشجیع شدن برای چه امری؟ قتل و کشتار و لینچ کردن و آتش زدن ماموران امنیتی دولت؟
پینوشت: پاسخ یک استاد حقوق و جزا به ایشان را در عکس ها ببینید.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
✳️فاطمهى زهرا (سلامالله عليها) عارفترين انسانها به مقام پيغمبر و اميرالمؤمنين (ع)
✅اگر آن روز امت اسلامى، نصب پيغمبر را درست و با معناى حقيقىِ خودش درك مىكردند و تحويل مىگرفتند و دنبال علىبنابىطالب (عليهالسّلام) راه مىافتادند و اين تربيت نبوى استمرار پيدا مىكرد. و بعد از اميرالمؤمنين هم انسانهاى معصوم و بدون خطا، نسلهاى بشرى را مثل خود پيغمبر، پىدرپى زير تربيت الهىِ خودشان قرار مىدادند، بشريت خيلى زود به آن نقطهيى مىرسيد كه هنوز به آن نقطه نرسيده است؛ علم و فكر بشرى پيشرفت مىكرد؛ درجات روحى انسانها بالا مىرفت؛ صلح و صفا در بين انسانها برقرار مىشد و ظلم و جور و ناامنى و تبعيض و بىعدالتى از بين مردم رخت برمىبست.
اينكه فاطمهى زهرا (سلامالله عليها) - كه در آن زمان عارفترين انسانها به مقام پيغمبر و اميرالمؤمنين بود - فرمود اگر دنبال على راه مىافتاديد، شما را به چنين سرمنزلى هدايت مىكرد و از چنين راهى مىبرد، به همين خاطر است؛ ولى بشر زياد اشتباه مىكند.
⭕️بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در سالروز عيد سعيد غدير خم79/12/24
❇️حضرت زهرا(س) ستارهای برای پیدا كردن راه هدایت
عزیزان من! عظمت فاطمهى زهرا سلاماللَّهعلیها، در سیرهى آن بزرگوار آشكار است. یك مسأله این است كه ما چه شناختى از فاطمه زهرا سلاماللَّهعلیها داریم؟ این یك حرف است.
بالاخره دوستان اهل بیت علیهمّالسّلام، در طول زمان، تا آنجا كه توانستند سعى كردند به حقِّ دختر پیغمبر، فاطمهى زهرا سلاماللَّهعلیها معرفت پیدا كنند.
چنین هم نیست كه كسى خیال كند همانطور كه در زمان ما، این بزرگوار اینقدر در دلها عزیز و در چشمها شیرین است، همیشه همینطور بوده است. امروز بحمداللَّه دورانِ اسلامى است، دورانِ حكومت قرآن است، دورانِ حكومت علوى و حكومت اهل بیت علیهمالسّلام است و آنچه در دلهاست، بر زبانها جارى مىشود.
قدیمىترین دانشگاه اسلامى در دنیاى اسلام - مربوط به قرن سوم و چهارم - به نام فاطمهى زهرا سلاماللَّهعلیهاست. نام دانشگاه معروف «الازهر» در مصر از نام فاطمه زهرا سلاماللَّهعلیها گرفته شده است. در گذشته بهنام فاطمه زهرا سلاماللَّهعلیها دانشگاه تأسیس مىكردند.
حتّى خلفاى فاطمى كه بر مصر حكومت مىكردند، شیعه بودند. قرنهاست كه شیعه سعى كرده به حقِّ این بزرگوار معرفت پیدا كند. این، یك مسأله است. مسألهى دیگر این است كه ما باید راه را از همهى ستارگان بیاموزیم؛ «و بالنّجم هم یهتدون».
انسان عاقل اینگونه است. از ستاره باید استفاده كرد. ستاره در آسمان است و مىدرخشد.
⭕️بیانات در دیدار جمعی از مداحان، 3/9/1373
هدایت شده از تبیان
«محاربه» در قانون یعنی چی؟
🔸محاربه عبارت از کشیدن سلاح به قصد جان، مال یا ناموس مردم یا ارعاب آنها است، به نحوی که موجب ناامنی در محیط گردد.
@TebyanOnline
🔻حماقتها و شکستها
🖊 مهدی جمشیدی
۱- وعده داده بودند که در این سه روز، چنینوچنان خواهند کرد و در مقابل جمهوری اسلامی خواهند شورید، اما هیچ غلطی نکردند. مردم، سرگرمِ زندگیِ روزمرّهشان بودند و خیابانها «آرام» و شهر در «امنوامان» بود. دیگر شکی نیست که این بهاصطلاح جنبششان، «شکست» خورده است. در خیابانهای شهر تهران پرسه زدم و حالوهوای مردم را مشاهده کردم؛ گویا هیچ اتّفاقی رخ نداده است. «زندگی»، در جریان است؛ البتّه نه «زندگیِ لجنی» که جریان اغتشاش در پیاش بود، بلکه همان «زندگیِ ایرانی و اسلامیِ خودمان».
۲- باید این «شکست» را دید و بر آن تمرکز کرد. ما نباید آن را از نظر دور بداریم و از آن غفلت کنیم. آنهمه اسباب و آدم و طرح و ... برای «جنگ ترکیبی» تدارک دیده بودند، اما نتیجه شد این. این شکست، «درسآموز» است برای آنها و «افتخارآفرین» است برای ما. بر دل سیاهشان حسرت ماند و اینک باید جرعهجرعه، «حرص» و «داغ» و «درد» بنوشند و مسیرِ تکراری و بیحاصلِ «خودانتقادی» را در پیش بگیرند و از خویش بپرسند که چه کردیم که چنین شد. احمقها، همچنان «نسخههای نخنمای چهلسال گذشته» را تکرار میکنند و توقع دارند که تیرشان بر هدف بنشیند.
۳- همراهان با اغتشاش را نیز نباید از یاد برد؛ چه نیروهای هنری و ورزشی و چه نیروهای سیاسی. «اصلاحطلبان» همچون همیشه، در کنار جریان اغتشاش بودند و از آنها دفاع کردند، بلکه بیش از این، باید گفت «مقدّمهها» و «زمینهها»ی این اغتشاش، حاصل «فضاسازیهای منفیِ اصلاحطلبان» بود. این جریان سرتاپا فساد و خائن، تا نظام جمهوری اسلامی را «استحاله» نکند و ما را به یکی از اقمار و جوامع پیرامونیِ «غربِ استعماری» تبدیل نکند، آرام نخواهد نشست. ذاتش، تباهی و انحراف است؛ چنانکه دیدیم محمّد خاتمی، بیانیهای صادر کرد و در آن بدون اینکه حتّی نامی از «اسلام» به میان آورد، از شعار مبتذلِ «زن، زندگی، آزادی» دفاع کرد. هرچه از آلودگیِ اندیشهگی که در درون داشت، بیرون ریخت و همین موجب خواهد شد که میان او و نظام، هرچه بیشتر و جدّیتر، «خطوط قرمزِ تجدیدنظرنشدنی» ترسیم شود.
۴- گروهی از «نیروهای خودی» نیز بودند - و البتّه هستند - که «تحلیلهای غیرخودی» داشتند و (شاید) گمان میکردند ما بهواقع، با یک «جنبش» روبرو هستیم و این جنبش، برآمده از «ناکارآمدیِ نظام» است. اینان در این مدّت، یا در فضای عمومی و رسانهای، «روزۀ سکوت» گرفتند و عافیتطلبانه و مصلحتاندیشانه، «جهاد خاموشی» را انتخاب کردند تا مبادا غبارِ «مبارزه» و «انقلابیگری» بر چهرهشان بنشیند، یا همچون جریان لیبرالیستیِ اصلاحات، زبان به «انتقاد از نظام» گشودند و «حکمرانی» و «سیاستهای کلّی» را به محکمه کشاندند. این جریان، همچنان نیز فعّال است و میخواهد از آنچه که در خیابانها رخ داد، «باجگیریِ سیاسی» کند و نظام را به «دگرگونساختنِ منطقِ حکمرانی»اش وادارند. در واقع، اینان با «نظریۀ نظامِ انقلابی»، سر سازگاری ندارند و میخواهند از نظام، «انقلابزدایی» کنند. تصوّر روایتزدهشان این است که چون جامعه از «ایدئولوژیِ انقلابی» عبور کرده و جذابیّتهای نخستین و دهۀ شصتیِ انقلاب اسلامی، رنگ باختهاند، باید برای اینکه در قدرت بمانیم و بدنۀ اجتماعیِ خویش را از دست ندهیم – و نه برای اینکه انقلاب، محفوظ بماند – «تجدیدنظرهای ایدئولوژیکِ» خویش را در لفافۀ فریبندۀ «بازاندیشی در حکمرانی»، صورتبندی کنیم و به خورد نظام بدهیم.
۵- من ادّعا نمیکنم که تودۀ مردم از وضع موجود، راضی هستند و هیچ گلایهای ندارند. معیشتِ مردم بهسختی میگذرد و تلاطمهای اقتصادی، آزارشان میدهد. امثال من نیز چون در زندگیِ خودمان، طعم این دشواری را میچشیم، نیازی به فهم و درکِ بیرونی و محقّقانۀ معیشت مردم نداریم. بااینحال، مسأله این است که اولاً مردم میدانند که بلایا و مصائب اقتصادی، بهجامانده از «دولت اعتدالگرای برجامزده» هستند و ما امروز باید چوب آن «گذشتۀ تهی از کار و اقدام و عمل» را بخوریم؛ ثانیاً مردم بر این باورند که باید علاج دشواریهای معیشتی را در «سایۀ نظام جمهوری اسلامی» دید و دریافت که هیچ گزینهای جز این نظام نمیتواند گرهگشا باشد؛ ثالثاً مردم میبینند «دولت انقلابی» در تبوتاب است و روز از شب نمیشناسد و در حال اصلاح وضعِ معیشت است؛ رابعاً مردم احساس کردهاند که بساط «تبعیض» و «فساد» و «ویژهخواری» در دولت برچیده شده و این دولت، آن «دولت اشرافی» نیست. مردم، «دلیلهای فراوان» برای «امیدواری» دارند و امروز نیز در انتظار هستند تا این امیدها در آیندۀ نزدیک، به بار بنشینند. تحلیل من از آینده، روشنی و گشودگی و پیشروندگی هرچه بیشتر است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi