هدایت شده از تاملات حقوقی
🔴📣لزوم محو آثار عکس و تبلیغات در شعبه ها
❇️ماده ۷۲ - هر گونه آگهی و آثار تبلیغاتی باید قبل از شروع اخذ رأی از محل شعبه
ثبت نام و اخذ رأی توسط اعضاء شعبه محو گردد.
ماده ۷۳ - مقامات اجرایی و نظارت انتخابات حق تبلیغ له یا علیه هیچیک از داوطلبان
انتخاباتی را نخواهند داشت. تخلف از این قانون جرممحسوب میشود.
هدایت شده از MESBAHI.IR
🔰 #خبر | جامعه روحانیت مبارز بیانیه انتخاباتی بمناسبت دور دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری اسلامی ایران صادر کرد.
🔻 مشاهده بیانیه جامعه روحانیت مبارز
💐👌 اللَّهُمَّ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَيْكَ فِي دَوْلَةٍ كَرِيمَةٍ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلامَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ وَ تَجْعَلُنَا فِيهَا مِنَ الدُّعَاةِ إِلَى طَاعَتِكَ وَ الْقَادَةِ إِلَى سَبِيلِكَ وَ تَرْزُقُنَا بِهَا كَرَامَةَ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ...
💐✊🌷🇮🇷✊🌷💐
بریر و تجدید عهد با امام حسین
دومین روز محرم الحرام بود، امام و یاران وارد کربلا شدند. آن حضرت خطبهای خواند. پس از آن، یاران یکی پس از دیگری با امام تجدید میثاق کردند.
اما «بریر» پس از «زهیر» از جای برخاست و گفت:
«یابن رسول الله! لقد من الله بک علینا ان نقاتل بین یدیک، تقطع فیک اعضائنا، ثم یکون جدک شفیعا یوم القیامة؛
ای پسر رسول خدا!
خدای تعالی وجود مبارکت را بر ما منت نهاده. در رکاب شما نبرد میکنیم، در راه شما اعضای بدنمان تکهتکه میشود. سپس در روز قیامت جد شما شفیع ما میشود».
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🔴انتخابات، اقتدارزایی و مهر باطل بر پروژه تحریم انتخابات
سالها دشمن با یأس آفرینی و سیاه نمایی توسط امپراتوری رسانه ای و پادوهای خود، تلاش مذبوحانه کرد و بر طبل پروژه ناکارآمد تحریم انتخابات کوبید، اما نتوانست در نیل به اهداف خود موفقیت کامل بدست آورد. او قصد داشت مردم و جریانات سیاسی و احزاب و جناح ها را از صندوق جدا کند و مانع تولید اقتدار برای نظام و انقلاب شود.
آفرین بر نظام جمهوری اسلامی که جریان ها و افرادی را که چندبار با نظام قهر کردند و مردم را برای تحریم صندوق انتخابات تحریک و بسیج می کردند، دوباره با پای خودشان به پای صندوق رای کشاند.
نظام جمهوری اسلامی، با برنامه ریزی دقیق خود، کاری کرد که کسانی چون خاتمی و روحانی و .... با صدور اطلاعیههای انتخاباتی خود به نفع انتخابات، مردم را به مشارکت در انتخابات و حضور در پای صندوق رای دعوت کنند.
این هنر رهبری داهیانه امام خامنهای حفظه الله است که اینگونه برای نظام تولید اقتدار می کند و دشمنان خارجی و خانگی انقلاب را آچمز کرده و نقشه ای را که مدت ها برنامه ریزی کرده بودند، نقش بر آب می کند و بدینگونه دوست و دشمن را درباره حاکمیت نظام مردم سالاری دینی و نقش آفرینی توده های مردم به اعتراف وامیدارد.
رهبری معظم انقلاب در روز عید غدیر در ۵ تیرماه ۱۴۰۳ علاقمندان به ایران قوی و حامیان نظام جمهوری اسلامی را خطاب قرار دادند و صریحا فرمودند:
« هر کس علاقهمند به #ایران_قوی است باید در انتخابات شرکت کند و هر کس معتقد به لزوم #حمایت_از_نظام جمهوری اسلامی است، باید در این زمینه اهتمام مضاعف داشته باشد.»
بدینگونه حضور ملت در پای صندوق ها علاوه بر آن که #اراده_ملت را بر اساس اصل ۶ قانون اساسی که طرق انحصاری ابراز اراده ملت را بیان داشته است، محقق و سرنوشت کشور را تعیین می کند، مایه اقتدارزایی برای نظام و انقلاب می شود و عصبانیت و قطع طمع دشمنان را بدنبال دارد.
الحمدلله علیرغم تلاش رسانه های بیگانه و بدخواهان انقلاب، شور و اشتیاق شرکت در انتخابات در لایه های مختلف جامعه پدید آمده است و مردم خود را برای حضور در صحنه سرنوشتساز انتخابات آماده کرده اند.
آرایش سیاسی نیروها و احزاب و گروههای سیاسی، مناظرات نامزدها، تبلیغات تلویزیونی، تلاشهای مردم در فضای مجازی همه و همه از یک سو دلالت بر ابطال و ناکارآمدی پروژه تحریم انتخابات دارد و از سوی دیگر موفقیت نظام را در تولید اقتدار و امتداد بخشی به خط شهیدان پرواز اردیبهشت بویژه #شهید_جمهور حضرت آیتالله رئیسی ره نشان می دهد.
✍ #دکتر_فیروز_اصلانی، حقوقدان و دانشیار حقوق عمومی دانشگاه تهران
#رای_به_ایران_قوی
#رأی_به_نظام
#صندوق_رأی
#تداوم_راه_شهیدان
https://eitaa.com/jedbie/26642
💐متن پیام امام خامنهای به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
بسم الله الرّحمن الرّحیم
والحمد لله ربّ العالمین والصلاة والسلام علی سیدنا محمدٍ و آله الطاهرین سیما بقیّة الله روحی فداه
خدای عزیز و رحیم را سپاس که با اراده و توفیق او ملت بزرگ ایران توانست پس از مصیبت سنگین فقدان رئیس جمهور شهید، در مدت کوتاه قانونی، صحنهی انتخابات ریاست جمهوری را سامان دهد و در دو جمعهی پیاپی، انتخاباتی آزاد و شفاف برگزار کند و از میان چند نامزد، با اکثریت آراء رئیس جمهور کشور را برگزیند.
مسئولان محترم برگزاری انتخابات، با شتاب لازم و امانت کامل، وظائف خود را انجام دادند، و مردم عزیز، با #احساس_مسئولیت به میدان آمدند و صحنهئی گرم و پرشور آفریدند و صندوقهای انتخاباتی را در دو مرحله با بیش از ۵۵ میلیون رأی انباشتند.
این حرکت بزرگ در رویاروئی با #غوغای_دستسازِ_تحریم_انتخابات، که دشمنان ملت ایران برای القای ناامیدی و بُنبست به راه انداخته بودند، کاری #درخشان_و_فراموشنشدنی است و همهی نامزدهای محترم و همهی کسانی که برای پیروزیِ هر یک از آنان، هفتهها تلاش شبانهروزی کردند در #افتخار_و_ثواب آن شریکند.
اکنون ملت ایران رئیس جمهور خود را انتخاب کرده است. اینجانب با تبریک به ملت و به رئیس جمهور منتخب و به همهی فعالان این صحنهی حساس مخصوصاً جوانان پرشور ستادهای انتخاباتی نامزدها، همگان را به #همکاری_و_نیکاندیشی برای پیشرفت و عزت روزافزون کشور توصیه میکنم.
شایسته است رفتارهای رقابتی دوران انتخابات به #هنجارهای_رفاقتی تبدیل شود و هر کس در حدّ توان خود برای #آبادانی_مادی_و_معنوی کشور تلاش کند.
به جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس جمهور منتخب نیز توصیه میکنم با توکل به خداوند رحمان به افقهای بلند و روشن چشم بدوزند و در #ادامه_راه_شهید_رئیسی از #ظرفیتهای_فراوان کشور بویژه #منابع_انسانیِ_جوان_و_انقلابی_و_مؤمن، برای آسایش مردم و پیشرفت کشور بیشترین بهره را ببرند.
بار دیگر جبههی سپاس بر درگاه حضرت حق میگذارم و به حضرت بقیة الله اعظم روحی فداه درود و سلام میفرستم و یاد شهیدان والامقام و امام بزرگوار شهیدان را گرامی میدارم و از همهی نامزدهای محترم و فعالان عرصهی انتخابات که در این برههی حساس #نقشآفرینی کردند، و نیز رسانهی ملی و حافظان امنیت کشور و دستگاههای اجرایی و نظارتی بر انتخابات سپاسگزاری میکنم.
✍سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۴/۱۶
🇮🇷https://khl.ink/f/56911
هدایت شده از تاملات حقوقی
❇️پیام #آیتالله_کعبی به #نامزد_منتخب_ملت:
بسمالله الرحمن الرحیم
وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا وَاذْكُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ (۱۰۳ آلعمران)
مردم شریف و آگاه ایران!
خداوند متعال را سپاس میگوییم که در کمتر از پنجاه روز بعد از ضایعه سنگین شهادت رئیسجمهور محبوب و مردمی، مرحوم آیتالله رئیسی (اعلیالله مقامه)، با برگزاری انتخابات، نهمین #رئیسجمهور_منتخب_ملت ایران با رای اکثریت شرکتکنندگان در این انتخابات برگزیده شد.
با قدردانی و تشکر از #حضور_مجاهدانه_و_معنادار_مردم قهرمان ایران و تبریک به رئیسجمهور منتخب، آقای دکتر مسعود پزشکیان، و دعا برای موفقیت ایشان در #حل_مشکلات_انباشته_مردم، بهویژه تورم و گرانی، تقویت ارزش پول ملی و #بهبود_اوضاع_معیشتی و افزایش سطح رضایتمندی عمومی، اکنون در مرحلهای نوین از تاریخ جمهوری اسلامی ایران قرار داریم. این انتخابات که با آزادی و رقابتی کمنظیر برگزار شد، بار دیگر نشاندهنده عزم و اراده ملت بزرگ ایران برای تعیین سرنوشت خویش و شرکت فعال در عرصههای سیاسی و اجتماعی کشور بود.
این انتخابات بر پایه مردمسالاری اسلامی با تضمین آزادی و رقابت سالم بین همه نامزدها برگزار شد. این امر نمادی از پیشرفت و رشد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در چارچوب مردمسالاری واقعی و ایجاد بسترهای لازم برای مشارکت فزاینده مردمی است.
با پایان یافتن رقابتهای انتخاباتی، اکنون زمان آن است که همگان، بهویژه نامزدها و حامیان آنان و تمامی اقشار جامعه، فصل نوینی از دوستی، مهربانی، همدلی و #همافزایی_برای_ایرانی_قوی و سرافراز را آغاز نمایند.
#سیاستهای_کلی_نظام و #برنامه_هفتم توسعه کشور بر اساس اظهارات و برنامههای رئیسجمهور منتخب، به عنوان #خطمشی_عمومی_دولت_جدید است و پایه همکاری و ملاک سنجش و ارزیابی است. عملیاتی نمودن آن ضرورت دارد.
بدیهی است قاعده عقلایی انتخابات، استقرار دولت بر اساس رای اکثریت انتخابکنندگان و احترام و توجه به سلیقههای دیگر است که به رئیسجمهور منتخب رای ندادهاند و یا حتی در انتخابات شرکت نکردهاند. زیرا رئیسجمهور منتخب، #رئیسجمهور_همه_ملت ایران است؛ چه کسانی که به ایشان رای دادهاند و چه کسانی که رای ندادهاند. بنابراین همه ملت ایران برادر و برابر و از حقوق شهروندی یکسان برخوردار هستند. اقتضای عدالت #پرهیز_از_حکمرانی_جناحی و گروهی و #فراحزبی_عمل_نمودن، همچون شهیدان سرافراز پرواز اردیبهشت، سرمایه اجتماعی را تضمین مینماید.
سیره، رفتار، گفتار و عملکرد در تقویت همبستگی ملی و اتحاد بین اقشار گوناگون جامعه، نقش مهمی دارد. این همبستگی نهتنها زمینهساز تامین امنیت و اقتدار کشور خواهد بود، بلکه تضمینی برای حفظ و تقویت منافع ملی در عرصههای بینالمللی نیز خواهد بود.
در این انتخابات درسها، عبرتها و تجربههای فراوان نهفته است که بهموقع باید به آن پرداخت. بدیهی است با پشتیبانی و حمایت از دولت، همراه با ارائه پیشنهادها و راهحلهای مناسب و #تداوم_مطالبهگری_صحیح توسط فعالان اجتماعی و سیاسی، زمینه #تعامل_دولت_و_ملت و #کنشگری_فعال_ملی بیشتر فراهم میشود و از بروز فرسایش، ریزش، نزاع، کشمکش، مخاطرات و چالشها پیشگیری میشود.
تقویت ایمان و امید در بین مردم، پیشبرد جهاد تبیین و بصیرتآفرینی، ارتقای باورها و ارزشهای اسلامی و انقلابی و تشویق به حضور آگاهانه و بههنگام در صحنههای مختلف اجتماعی و سیاسی، در مسیر تحقق شعارهای انقلاب اسلامی ضروری است.
انتظار آن است که در تمامی مراحل و تصمیمگیریها، خط فرمان و هدایتهای رهبر معظم انقلاب و توصیههای معظمله به عنوان #فصلالخطاب_و_مبنای_اصلی_حرکت_دولت و دستگاههای اجرایی مورد توجه باشد. این هدایتها بر اساس شرع مقدس و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، راهنمای دولت جدید در مسیر خدمترسانی به ملت شریف ایران خواهد بود.
در پایان، از رهبری حکیم و فرزانه که با راهنماییها و تمامی مردم عزیز، نامزدها، شورای نگهبان، وزارت کشور و رسانه ملی و کلیه ناظران، مجریان و تمامی دستاندرکاران برگزاری انتخابات که با تلاش و همت خود، این رویداد مهم را به ثمر رساندند، قدردانی مینماییم و از خداوند متعال برای #دولت_جدید، توفیق در خدمترسانی به مردم و اعتلای کشور عزیزمان ایران بزرگ را خواستاریم.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
۱۴۰۳/۴/۱۶
✍#عباس_کعبی
🔻اصلاحطلبان و یک سبد «رأی ضعیف»
🖊مهدی جمشیدی
برخلاف تصویری که اکنون از سوی اصلاحطلبان در حال ساختهشدن است، آنها نتوانستند صدای معترضان و خاموشان جامعه باشند و چشمها را به سوی خود، خیره کنند و رأیِ بامعنا و پُرمایهای را به دست آورند. این گزاره، مبتنی بر چند دلیل است:
[یکم]. «پنجاه درصد» از جامعه در انتخابات شرکت نکردند، درحالیکه اصلاحطلبان مدعی بودند که عدممشارکت این بخش از جامعه، به دلیل تنگنظریهای شورای نگهبان در تأییدصلاحیتها و حذف گزینههای اصلاحطلب است. اکنون مشخص شد که حتی اگر یک گزینۀ اصلاحطلبِ حداکثری نیز در میدان باشد و حتی اگر همۀ سرمایههای انسانی و رسانهای و ساختاریِ اصلاحطلبان نیز به صحنه بیایند، حاصلش بسیار اندک خواهد بود. پس مسألۀ «مشارکت»، ارتباطی با «تکثّر نامزدها» ندارد و اینگونه نیست که اگر از جریان اصلاحات، کسانی در معرکۀ انتخاب مردم باشند، مشارکت حداکثری نیز تحقّق خواهد یافت. میان تکثّر نامزدها و مشارکت حداکثری، ارتباطی وجود ندارد و ریشۀ مشکل را باید در جای دیگری جُست. آن بخش منفعل و خاموش جامعه نیز، اصلاحطلبان را نمیپذیرند و آنها را نمایندۀ خود نمیدانند و حضور آنها به عنوان نامزد، نمیتواند موجب تولید انگیزه و اراده بشود.
[دوّم]. از این گذشته، اصلاحطلبان حتی در چهارچوب گفتارِ «اثباتی» و «معطوف به خودشان» نیز نتوانستند بدنۀ اجتماعی را بسیج کنند، بلکه کوشیدند از طریق تصویرسازی وارونه و غیراخلاقی از سعید جلیلی، رأیسازی کنند. رأی آنها، بیش از آنکه رأی به خودشان باشد، ریشه در نفیهای هیجانی و انکارهای رسانهای داشت. اگر آنها این شگرد ناجوانمردانه را در پیش نمیگرفتند و از جلیلی، چهرۀ جنگطلب و ویرانگر نمیساختند و این بخش از جامعه را نسبت به او دچار بیم و هراس نمیکردند، چند میلیون ریزش رأی میداشتند. پس بخشی از رأی به آنها، «رأی به آنها» نبوده، بلکه «نه به دیگری» بوده است و این «نه» نیز، مبتنی بر توهم و دروغی بوده که القاء شده است.
[سوّم]. دیگر اینکه «شانزدهونیم میلیون رأی» در نسبت با انتخاباتهای قبلی، رقم بالایی نیست و نشان میدهد که ظرفیت اجتماعیِ اصلاحطلبان، بهشدّت کاهش یافته است. شهید رئیسی در انتخابات سال ۹۶، با شانزده میلیون رأی، نفر دوم شد و در انتخابات سال ۱۴۰۰ با هجده میلیون رأی، نفر اوّل. بنابراین، حاصل آنهمه غوغای انتخاباتیِ اصلاحطلبان، معجزۀ انتخاباتی نبود، بلکه فقط یک «رأیِ متوسط به پایین» شکل گرفت که از دورههای قبلی نیز کمتر بود. پزشکیان نمیتواند ادعا کند که با این رأی، «نمایندۀ بخش عمدۀ جامعه» است، بلکه رأی او، فقط زمینۀ انتقال قدرت را فراهم کرده است. همین و نه بیشتر. این رأی، معنای اجتماعیِ جدّی و گستردهای ندارد و نازل و کممایه است، اما مطابق قانون، وی رئیسجمهور است. پس سخنگفتن از «رفراندوم»، در انتخابی که نتیجهاش «شانزدهونیم میلیون رأی» بوده، مایۀ تمسخر است.
[چهارم]. رأی پزشکیان، برخاسته از «تحریک قومیّتی» بوده و این به دلیل آن بوده که وی و جریان انتخاباتیاش کوشیدند مسألۀ قومیّت را عمده و برجسته کنند. اما روشن است که رأی قومیّتی، بیارزش و نازل است؛ چون بر «عقلانیّت سیاسی» تکیه ندارد و فقط از «تعصّب» برمیخیزد. تحریک قومیّتها و نشاندن خویش بر روی گسل قومیّتی، رأیساز است، اما رأیِ «سیاسی» و «خردمندانه» نیست. اگر انتخابات، عرصۀ رقابت نظریهها و رویکردها و شایستگیها و فضیلتهاست، پس باید انگیزههای سخیف از قبیل انگیزههای قومیّتی، کنار نهاده شوند و رأیدهنده، با عقلانیّت و بر اساس شایستگی انتخاب کند. برخی قومیّتها در این انتخابات، چهرۀ ناموجّه و نامعقولی از خود نشان دادند و اسباب ملامت و تحقیر خود را فراهم کردند. تفاخر و ترجیح قوممدارانه، از هر قومی که باشد، نارواست و به معنی نادیدهانگاشتن امر ملّی و رشدنیافتگی سیاسی و فقر استدلال عقلانی است.
[پنجم]. سعید جلیلی توانست «سیزدهونیم میلیون رأی» را به دست آورد؛ یعنی تنها «سه میلیون رأی» با پزشکیان فاصله داشت. این فاصله، ناچیز است و «عدماجماع» و «دوتکهگی» را نشان میدهد. پس جامعه، به یک سو نغلتیده و وزنۀ یک طرف، سنگین نشده، بلکه این وضع، بیشتر بیانگر فاصلهسازیِ احساسی و لحظۀ آخر است. پزشکیان نتوانسته به یک جریان اجتماعیِ وسیع و اکثری تبدیل بشود و تفاوت محسوس ایجاد کند، بلکه با اندکی تفاوت به قدرت دست یافته است. در مقابل، رأی بالای جلیلی، هرچه که کمرمقی و ناتوانی پزشکیان را نشان میدهد، از وجود یک پایگاه اجتماعیِ تثبیتشده و وفادار و قوی برای جلیلی نیز سخن میگوید. او اینک به یکی از گرانیگاههای سیاسیِ جامعۀ ایران تبدیل شده و بهراستی، قدرت اثرگذاری و اجماعسازی دارد.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻اصلاحطلبان و یک سبد «رأی ضعیف»
🖊مهدی جمشیدی
برخلاف تصویری که اکنون از سوی اصلاحطلبان در حال ساختهشدن است، آنها نتوانستند صدای معترضان و خاموشان جامعه باشند و چشمها را به سوی خود، خیره کنند و رأیِ بامعنا و پُرمایهای را به دست آورند. این گزاره، مبتنی بر چند دلیل است:
[یکم]. «پنجاه درصد» از جامعه در انتخابات شرکت نکردند، درحالیکه اصلاحطلبان مدعی بودند که عدممشارکت این بخش از جامعه، به دلیل تنگنظریهای شورای نگهبان در تأییدصلاحیتها و حذف گزینههای اصلاحطلب است. اکنون مشخص شد که حتی اگر یک گزینۀ اصلاحطلبِ حداکثری نیز در میدان باشد و حتی اگر همۀ سرمایههای انسانی و رسانهای و ساختاریِ اصلاحطلبان نیز به صحنه بیایند، حاصلش بسیار اندک خواهد بود. پس مسألۀ «مشارکت»، ارتباطی با «تکثّر نامزدها» ندارد و اینگونه نیست که اگر از جریان اصلاحات، کسانی در معرکۀ انتخاب مردم باشند، مشارکت حداکثری نیز تحقّق خواهد یافت. میان تکثّر نامزدها و مشارکت حداکثری، ارتباطی وجود ندارد و ریشۀ مشکل را باید در جای دیگری جُست. آن بخش منفعل و خاموش جامعه نیز، اصلاحطلبان را نمیپذیرند و آنها را نمایندۀ خود نمیدانند و حضور آنها به عنوان نامزد، نمیتواند موجب تولید انگیزه و اراده بشود.
[دوّم]. از این گذشته، اصلاحطلبان حتی در چهارچوب گفتارِ «اثباتی» و «معطوف به خودشان» نیز نتوانستند بدنۀ اجتماعی را بسیج کنند، بلکه کوشیدند از طریق تصویرسازی وارونه و غیراخلاقی از سعید جلیلی، رأیسازی کنند. رأی آنها، بیش از آنکه رأی به خودشان باشد، ریشه در نفیهای هیجانی و انکارهای رسانهای داشت. اگر آنها این شگرد ناجوانمردانه را در پیش نمیگرفتند و از جلیلی، چهرۀ جنگطلب و ویرانگر نمیساختند و این بخش از جامعه را نسبت به او دچار بیم و هراس نمیکردند، چند میلیون ریزش رأی میداشتند. پس بخشی از رأی به آنها، «رأی به آنها» نبوده، بلکه «نه به دیگری» بوده است و این «نه» نیز، مبتنی بر توهم و دروغی بوده که القاء شده است.
[سوّم]. دیگر اینکه «شانزدهونیم میلیون رأی» در نسبت با انتخاباتهای قبلی، رقم بالایی نیست و نشان میدهد که ظرفیت اجتماعیِ اصلاحطلبان، بهشدّت کاهش یافته است. شهید رئیسی در انتخابات سال ۹۶، با شانزده میلیون رأی، نفر دوم شد و در انتخابات سال ۱۴۰۰ با هجده میلیون رأی، نفر اوّل. بنابراین، حاصل آنهمه غوغای انتخاباتیِ اصلاحطلبان، معجزۀ انتخاباتی نبود، بلکه فقط یک «رأیِ متوسط به پایین» شکل گرفت که از دورههای قبلی نیز کمتر بود. پزشکیان نمیتواند ادعا کند که با این رأی، «نمایندۀ بخش عمدۀ جامعه» است، بلکه رأی او، فقط زمینۀ انتقال قدرت را فراهم کرده است. همین و نه بیشتر. این رأی، معنای اجتماعیِ جدّی و گستردهای ندارد و نازل و کممایه است، اما مطابق قانون، وی رئیسجمهور است. پس سخنگفتن از «رفراندوم»، در انتخابی که نتیجهاش «شانزدهونیم میلیون رأی» بوده، مایۀ تمسخر است.
[چهارم]. رأی پزشکیان، برخاسته از «تحریک قومیّتی» بوده و این به دلیل آن بوده که وی و جریان انتخاباتیاش کوشیدند مسألۀ قومیّت را عمده و برجسته کنند. اما روشن است که رأی قومیّتی، بیارزش و نازل است؛ چون بر «عقلانیّت سیاسی» تکیه ندارد و فقط از «تعصّب» برمیخیزد. تحریک قومیّتها و نشاندن خویش بر روی گسل قومیّتی، رأیساز است، اما رأیِ «سیاسی» و «خردمندانه» نیست. اگر انتخابات، عرصۀ رقابت نظریهها و رویکردها و شایستگیها و فضیلتهاست، پس باید انگیزههای سخیف از قبیل انگیزههای قومیّتی، کنار نهاده شوند و رأیدهنده، با عقلانیّت و بر اساس شایستگی انتخاب کند. برخی قومیّتها در این انتخابات، چهرۀ ناموجّه و نامعقولی از خود نشان دادند و اسباب ملامت و تحقیر خود را فراهم کردند. تفاخر و ترجیح قوممدارانه، از هر قومی که باشد، نارواست و به معنی نادیدهانگاشتن امر ملّی و رشدنیافتگی سیاسی و فقر استدلال عقلانی است.
[پنجم]. سعید جلیلی توانست «سیزدهونیم میلیون رأی» را به دست آورد؛ یعنی تنها «سه میلیون رأی» با پزشکیان فاصله داشت. این فاصله، ناچیز است و «عدماجماع» و «دوتکهگی» را نشان میدهد. پس جامعه، به یک سو نغلتیده و وزنۀ یک طرف، سنگین نشده، بلکه این وضع، بیشتر بیانگر فاصلهسازیِ احساسی و لحظۀ آخر است. پزشکیان نتوانسته به یک جریان اجتماعیِ وسیع و اکثری تبدیل بشود و تفاوت محسوس ایجاد کند، بلکه با اندکی تفاوت به قدرت دست یافته است. در مقابل، رأی بالای جلیلی، هرچه که کمرمقی و ناتوانی پزشکیان را نشان میدهد، از وجود یک پایگاه اجتماعیِ تثبیتشده و وفادار و قوی برای جلیلی نیز سخن میگوید. او اینک به یکی از گرانیگاههای سیاسیِ جامعۀ ایران تبدیل شده و بهراستی، قدرت اثرگذاری و اجماعسازی دارد.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از بیداری ملت
⭕️ سرنوشت هر ملت
🔹آيه 11 سوره رعد:«إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ»
خدا وضع هیچ ملتی را تغيير نمىدهد مگر این که آنها وضع خود را تغيير دهند.
🔹 ما به صندوق رای جمهوری اسلامی و نتایج آن پایبندیم و مانند بعضی گردن کلفتها نیستیم که اگر از نتیجه انتخابات خوشمان نیامد به خیابانها بریزیم و مملکت را به آشوب بکشیم...
🔹نتیجه انتخابات ۱۵ تیرماه ثابت کرد، همه آنهایی که از سال ۱۳۸۸ تا به امروز جمهوری اسلامی را به تقلب و مهندسی انتخابات و تعیین نتیجه از قبل متهم می کردند، غلط خورده بودند!
🔹دوستان عزیز!
لطفا فلان نامزد و هوادارانش را در نتیجه انتخابات مقصر ندانیم و کاسه و کوزه را سر کسی نشکنیم ( اگر این به نفع آن کنار می رفت اوضاع این نبود و...!)
▪️مملکتی که فضای مجازی اش قانونمند نباشد و توسط دشمن مدیریت شود اوضاع همین خواهد بود و اکثریت جامعه از حقیقت مطلع نخواهند شد!
▪️مجلس یازدهم ۴سال برای قانونمند کردن فضای ولنگار مجازی فرصت داشت و کوتاهی کرد، دولت سیزدهم ( و شورای عالی فضای مجازی)بیش از ۳۰ ماه برای کوتاه کردن دست دشمن از فضای مجازی فرصت را هدر دادند و امروز ماییم و جامعه ای که بخش قابل توجهی از آن ذهن خود را از همین فضا سیراب می کنند! فضایی که باطل در آن حکمرانی می کند !
🔹 با حاکم شدن اصلاح طلبان اغلب مردم زیان خواهند دید به جز درصد اندکی از اشراف و ثروتمندان و ...اما باز هم جمهوری اسلامی و روحانیت و سپاه و بسیج و نیروهای حزب الهی به عنوان مقصر معرفی خواهند شد!
❇️ نیروی مومن انقلابی حق دارد از این وضعیت ناراحت و نگران باشد اما حق ندارد ناامید و مایوس شود! دنیا به آخر نرسیده و عاقبت از آن مومنان خواهد بود : والعاقبه للمتقین ! چرا که متقین برای تعیین سرنوشت جهان بدست آخرین ذخیره الهی خستگی و ناامیدی نمی شناسند!
✍ دکتر کوشکی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
سالگرد کودتای نقاب
🔰 بختیار: ایران را از پای درآورید ولو دو میلیون کشته شوند
🔸براساس اسناد و شواهد مستند، پس از شكست حمله نظامي به طبس، دو طرح براي پاسخ به آن شکست از سوي كاخ سفيد در نظر گرفته شد:
🔻الـف) انجام يك كودتـاي نظامي با هدف سـرنگوني نظام جمهوري اسـلامي با همكاري فرماندهان سابق ارتش شاهنشـاهي، نيروهاي ساواك، گروههاي ضدانقلاب، متحدين آمريكا در منطقه و از طريق دريافت كمكهاي مالي، نظامي و فني آمريكا و اعوان و انصارش.
🔻ب) حمایت از طرح حمله نظامي و تجاوز گسترده صدام به خاك ايران.
زبیگنیو برژينسكي (مشاور امنيت ملي كارتر) در کتاب خاطراتش، ضمن اشاره به بحثهاي خود با كارتر رئيسجمهور وقت آمريكا و ديگر اعضاي كابينه وي، بر لزوم انجام يك عمليات تلافيجويانه در مقابل شكسـت طبس تاکید كرده و مينویسد:
«... براون (وزير دفاع آمريكا) و ترنر (رئيس سازمان سيا) با عمليات تلافيجويانه در صورت شكسـت مأموريت نجات (عملیات طبس) موافـق بودند... در هر حال، در پايان ايـن گفتوگوها به ما اجـازه داده شـد طرحهايي را براي عمليـات تلافيجويانه در نظر بگيريـم، ولي تصميم اجراي اين نقشهها به بعد موكول شد... »
🔸در واقع پس از سفر سرهنگ بازنشسته احسان بنيعامري(از سـران كودتا) به پاريس، سفيران آمريكا و انگليس در فرانسه با شاپور بختيار (آخرین نخستوزیر رژیم شاه) ملاقات و تقدم انجام کودتا نسبت به طرحهای دیگر، چگونگي اجرا و تاريخ وقوع آن را مشخص کردند.
🔸نام کودتا را «نقاب» مخفف «نجات قیام ایران بزرگ» گذارده بودند و با یک شاخه نظامی به سرکردگی سپهبد سابق مهدیون و سرتیپ سابق آیت محققی، همچنین شاخه سیاسی با مسئولیت رضا مرزبان (سردبیر و مدیر مسئول نشریه پیغام امروز) و قادسی قرار بود شاپور بختیار را بهعنوان اصلیترین مهره آمریکا برای هدایت رژیم پس از کودتا، به حکومت برسانند. از همین روی مجموعهای از اعوان و انصار داخلی و خارجی و بهخصوص منطقهای آمریکا، بختیار را از لحاظ مالی و نظامی حمایت میکردند.
🔸یکی از کارشناسان بیبیسی(رسانه سلطنتی بریتانیا) در برنامهای راجع به کودتای نقاب در شبکه یادشده، گفته است:
🔻«... حضور برزان تکریتی، معاون سازمان امنیت عراق، برادر صدام حسین، حتی اعتراض خلبانان ایرانی را که میخواستند در کودتای نوژه شرکت کنند، برمیانگیزد... این داستان بسیار جالبی هست، یعنی بختیار در کارنامه سیاسی خودش و در راستای کسب قدرت هر کاری را حاضر بود بکند»
🔸بختیار خود از صحبت درباره همکاری با خونخوارترین دشمنان مردم ایران همچون صدام ابایی نداشت و اعتراف کرد:
🔻«... منافع مشترکی هست مابین افکاری که من دارم و دولت عراق (صدام)، ما هر دو مخالف رژیم خمینی هستیم...»
او در پیامی وحشیانه از عراق گفت:
🔻«... ایران را از پای درآورید، عیب ندارد که یک میلیون یا دو میلیون ایرانی بمیرند، ایدهآل ما، ایدهآل دیگر و بزرگتری است...»
#دفتر_پژوهشهای_مؤسسه_کیهان
https://kayhan.ir/001Doc
@Kayhan_online
هدایت شده از کتابت نور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آه غزه 😭😭😭
دمتون گرم بچه های معلی
#قرآن_کریم
#کتابت_نور
#کتابت_جمعی_قرآن_کریم
#دانش_آموز_کاتب_قرآن_کریم
#خط_ماندگار
#ستاد_کتابت_نور_در_سایه_شمسالشموس
🌹عضویت در کانال کتابت نور
https://eitaa.com/ketabatenoor
🔹دو الگوی مدیریتی پیشروی پزشکیان
✍ #محمد_ایمانی
در فرازهای پایان آن آمده است :
آقای رئیسی، یک #اقتصاد_بیمار_اورژانسی را تحویل گرفت و در احیا و پایدارسازی حال آن (از جمله کاهش ناترازیها، از درآمدهای ارزی و ریالی تا مصارف برق و آب و گاز و..) تا حدود بسیار زیادی موفق عمل کرد.
دولت آقای رئیسی یک #میدان_مین ترکیبی را تحویل گرفت و کوشید مینهای در حال انفجار را یکی یکی خنثی کند. صادرات نفت در اواخر دولت دوازدهم به زیر ۳۰۰ هزار بشکه سقوط کرده بود و کسانی مانند رئیس سازمان برنامه و بودجه میگفتند حتی اجازه فروش حداقلی نفت در ازای دریافت غذا و دارو را هم نداریم و نمیتوانیم حقوق کارکنان دولت را بپردازیم.
✅دولت رئیسی در حالی تشکیل شد که نقدینگی ده برابر شده، بدهی انباشته به ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده، خزانه ارزی صفر شده و سررسید اصل و سود اوراق واگذار شده به میزان ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بود.
دولت شهید رئیسی در کمتر از سه سال، بخش مهمی از بحرانهای کمرشکن را پشت سر گذاشت و رشد اقتصادی بالای ۵ درصد را تثبیت کرد. این بدان معنا نیست که دیگر هیچ چالش و مشکلی وجود ندارد. مشکلات، متعدد است و تورم همچنان مردم را آزار میدهد. اما مهم این است که کشور در مسیر رشد اقتصادی، مستقل از اخم و لبخند دشمنان ملت ایران قرار گرفته و اگر این مسیر بیاعتنا به تهدید و تطمیع، یا آدرسهای گمراهکننده جریان نفوذ تداوم پیدا کند، میتواند ظرف یکی دو سال، کام مردم را شیرین کند.
#شرط_موفقیت این است که باغ در حال آباد شدن و #علف_هرززدایی، دوباره دستخوش #رهزنان_عقل_و_تدبیر نشود.
⭕️متن کامل در زیر
https://kayhan.ir/
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
کیهان بررسی کرد
🔰 آقای پزشکیان! طناب مدعیان اصلاحات پوسیده است، اعتماد نکنید
🔸پدرخواندههای جبهه اصلاحات به نیروهای سیاسی و نامزدهای منسوب به این جریان به چشم بازیچه و مهره پیاده نگاه میکنند. رئیسجمهور نباید بدهکار این طیف و پدرخواندههایش باشد. اینها ائتلاف مدعی اعتدال و اصلاحاتاند که اقتصاد را دچار عقبگرد بیسابقه کردند و تقلا دارند دولت را به بنبست بکشانند.
🔸چند روز پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، برخی منابع از جدال میان دو حلقه خاتمی و حلقه روحانی ستاد پزشکیان بر سر گرفتن سهم پستهای دولت خبر دادند.
آذری جهرمی در واکنش به مطلب روزنامه هممیهن درباره اعضای کمیته انتصاب پزشکیان، ریشه سفارش و نگارش چنین مطالبی را کاسبی پست عنوان کرده است.
🔸روزنامه هم میهن ارگان رسانهای حلقه خاتمی گزارش داده بود: مسعود پزشکیان در زمینه انتخاب وزرای پیشنهادی خود به مجلس تصمیم به تشکیل شورای موقت راهبردی دارد که مقرر است اعضای پنج کمیته را به او معرفی کنند. کمیتههای سیاست داخلی و خارجی به ریاست محمدجواد ظریف، اقتصادی به ریاست علی طیبنیا، اجتماعی به ریاست علی ربیعی، زیربنایی به ریاست علی عبدالعلیزاده، فرهنگی به ریاست سیدرضا صالحیامیری.
🔸یکی از فعالان اصلاحطلب در این زمینه نوشته است: مفهوم مجاهدین شنبه را دوست عزیزی در انتخابات سال ۱۳۹۲ به من یاد داد. گفت «محمد، عدهای هستند که از شنبه بعد از جمعه انتخابات، سر و کلهشان پیدا میشود. دنبال پست و مقام میگردند.»
🔸عبدالله رمضانزاده، سخنگوی دولت اصلاحات نیز با بیان اینکه پیرمردهایی مثل من، که هر یک در دولتهای گذشته نقشی داشتهایم، در وضع نابسامان کنونی کشور قاصر یا مقصر بودهایم، گفته است: اکنون دور و بر پزشکیان را شلوغ نکنیم و بگذاریم خود او، با نسلی جدید از جوانان و زنان امید را در دل مردم، برای سامان امور، زنده نگاه دارد.
🔸پدرخواندههای جبهه اصلاحات به نیروهای سیاسی و نامزدهای منسوب به این جریان به چشم بازیچه و مهره پیاده نگاه میکنند. رئیسجمهور نباید بدهکار این طیف و پدرخواندههایش باشد. اینها ائتلاف مدعی اعتدال و اصلاحاتاند که اقتصاد را دچار عقبگرد بیسابقه کردند و تقلا دارند دولت را به بنبست بکشانند. طناب مدعیان اصلاحات پوسیده است، جناب آقای پزشکیان! به آنان اعتماد نکنید.
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001Dr7
@Kayhan_online
هدایت شده از تاملات حقوقی
🔴 #مرزداران_حریم_تفکّر_شیعی
#علماء_شیعتنا_مرابطون(علمای شیعه، #مرزبانان_دین و آموزه های اسلامی هستند.)
در روایتی که از امام هادی(ع) نقل شده #وظیفه_علمای_شیعه در زمان غیبت بدین گونه تصویر شده است:
لولا من یبقی بعد غیبة قائمکم، علیه السّلام، من العلماء الداعین إلیه و الدالین علیه و الذابین عن دینه بحجج اللّه و المنقذین لضعفاء عباد اللّه من شباک إبلیس و مردته و من فخاخ النواصب لما بقی أحد إلاّ إرتدّ عن دین اللّه عزّوجلّ، و لکنّهم الذین یمسکون أزمّة قلوب ضعفاء الشیعة کما یمسک صاحب السفینة سکّانها، أولئک هم الأفضلون عند اللّه عزّوجلّ.
📚احمد بن علی بن ابی طالب الطبرسی، الإحتجاج، ج1، ص9.
اگر بعد از غیبت قائم شما نبودند علمایی که مردم را به سوی او می خوانند، و به سوی او راهنمایی می کنند، و با برهانهای الهی از دین او پاسداری می کنند، و بندگان بیچاره خدا را از دامهای ابلیس و پیروان او و همچنین از دامهای دشمنان اهل بیت رهایی می بخشند، هیچ کس بر دین خدا باقی نمی ماند. اما علمای دین دلهای متزلزل شیعیان ناتوان را حفظ می کنند، هم چنان که کشتیبان سکان کشتی را حفظ می کند. این دسته از علما در نزد خداوند دارای مقام و فضیلت بسیاری هستند.
و در روایت دیگری نیز که از امام جعفر صادق(ع) نقل شده است می خوانیم:
#علماء_شیعتنا_مرابطون فی الثغر الذی یلی إبلیس و عفاریته، یمنعونهم عن الخروج علی ضعفاء شیعتنا و عن أن یتسلّط علیهم إبلیس و شیعته و النواصب ألا فمن انتصب لذلک من شیعتنا کان أفضل ممّن جاهد الروم والترک والخزر ألف الف مرّة، لأنّه یدفع عن أدیان شیعتنا و محبّینا و ذلک یدفع عن أبدانهم.
📚احمد بن علی بن ابی طالب الطبرسی، الإحتجاج، ج1، ص13
علمای شیعه در مرزهایی که شیطان و ایادی او در پشت آنها کمین کرده اند پاسداری داده و آنها را از اینکه بر شیعیان ناتوان هجوم برند باز می دارند و اجازه نمی دهند که شیطان و پیروان او و دشمنان اهل بیت بر ضعفای شیعه تسلط یابند پس هر کس از شیعیان ما که برای این موضوع نصب شود، از کسانی که با روم و ترک و خزر در جهادند هزار هزار مرتبه برتر است؛ زیرا او از ادیان شیعیان و دوستداران ما دفاع می کنند و آن از بدنهای آنها.
⭕️متن کامل در زیر
https://hawzah.net/fa/Magazine/View/4227/4374/32006
#احکام_شرع
#حاکمیت_اسلام
#اصل_۴_قانون_اساسی
هدایت شده از مکشوفات🇮🇷🇵🇸
🔸 حجاب از اول در متن انقلاب بود، هم با اقناع هم با قدرت. طبیعی بود که انقلاب اسلامی در اولین فرصت جلوی ولنگاری و هرزهپوشی را بگیرد.
@makshufateita
🔴پیامِ تراز نظام و برخوردهای ناتراز (نکته)
✍ حسین شریعتمداری
۱- انتظار از جناب #آقای_پزشکیان به عنوان #منتخب_مردم برای ریاست جمهوری کشورمان این است و انتظاری منطقی و همسو با آرزوی موفقیت ایشان نیز هست که در انتخاب اعضای دولت خویش و همراهان و همکارانشان از کسانی که با انقلاب و نظام برخاسته از آن زاویه دارند، استفاده نکنند. گزارش تیتر یک کیهان امروز در همین خصوص است و در یادداشت کوتاه پیشروی، تنها به یک نمونه از این دست پرداختهایم.
اگر برخی از #زاویهدارهای_بدسابقه در اطراف جناب ایشان خیمه نزده بودند، نوشتن این وجیزه ضرورتی نداشت. حالا فقط به عنوان نمونه بخوانید!
۲- آقای پزشکیان در پاسخ به پیام سیدحسن نصرالله،
سید مقاومت و یکی از برترین مفاخر اسلام، با #بیانی_هوشمندانه_و_برخاسته_از_باورهای_دینی_انقلابی و انساندوستانه نوشتهاند: «جمهوری اسلامی ایران همواره پشتیبان مقاومت مردم منطقه در مقابل رژیم نامشروع صهیونیستی بوده است.
#حمایت_از_مقاومت ریشه در سیاستهای اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران، آرمانهای #امام_راحل(ره) و #رهنمودهای_مقام_معظم_رهبری دامظلهالعالی داشته و با قدرت #تداوم خواهد داشت.
اطمینان دارم جنبشهای مقاومت در منطقه اجازه نخواهند داد این رژیم به سیاستهای جنگافروزانه و جنایتکارانه خود علیه مردم مظلوم فلسطین و دیگر ملتهای منطقه ادامه دهد».
خاضعانه باید گفت که #پاسخی_در_تراز جایگاه ریاست جمهوری اسلامی ایران است.
۳- تمام روزنامهها و سایتهای وابسته به مدعیان اصلاحات که حتی کوچکترین و کماهمیتترین اقدامات #رئیسجمهور_محترم را با تیترهای درشت....
⭕️متن کامل در زیر:
https://kayhan.ir/001DrF
Moharram1403.04.13.mp3
6.23M
🔉 بشنوید| توصیههایی برای استقبال از ماه محرم
استاد فیاضبخش
🔸 بیانات در پایان جلسه اخیر شرح حدیث معراج- ۱۳ تیر ۱۴۰۳
@jelvehnooralavi
🔴گزارش «اسب زینشده» چرا مدعیان اصلاحات را به هم ریخت؟!
گزارش مستند کیهان با عنوان «اسب زینشده زیر پای دولت چهاردهم؛ آنچه شهید رئیسی به پزشکیان تحویل میدهد» در دو روز اخیر، اردوگاه مدعیان اصلاحات را به هم ریخت، دلیل اصلی این عصبانیت آنان، بیان واقعیتهای مستدل و مستند آنچه دولت سیزدهم به دولت بعد تحویل میدهد برای ثبت در تاریخ و جلوگیری از بهانهگیریهای پیشینی آنان در قبال ناکارآمدی احتمالیشان است
⭕️متن کامل در زیر
https://kayhan.ir/001Dsb
🔴تله «دور و بری»ها برای پزشکیان (یادداشت روز)
حدود یک هفتهای میشود که نتایج انتخابات ریاست جمهوری منتشر، و آقای دکتر مسعود پزشکیان به عنوان نهمین رئیسجمهور کشورمان برگزیده شده است. هنوز دولت شهید رئیسی در راس کار است و تا دولت جدید مستقر شود، دو ماهی زمان لازم است. اما طی همین «حدود یک هفته»، #برخی_اطرافیان رئیسجمهور منتخب - از رسانه بگیر تا برخی چهرههای سیاسی- به هول و ولع افتادهاند. مثل «کاسبان پُست»ی که با پیروزی دکتر پزشکیان، بوی کباب به دماغشان خورده باشد، از هم اکنون، هم تلاشها برای «خالصسازی» را شروع کردهاند، هم مقدمات توجیه شکست احتمالیشان در دولت چهاردهم را. چگونه؟! بخوانید:
....
.....
3- «دروغ» و «تحریف» #مهمترین_ابزار این «دور و بری»هاست.
این ابزار اگر از آنها گرفته شود، کاملا فلج میشوند.
به عنوان مثال خیلی نزدیک، رجوع کنید به بازتاب همان گزارش مستند روز سهشنبه کیهان در رسانههای متعدد این طیف. اینبار، نه با جابهجایی کلمات و پس و پیش کردن جملات، که با #افزودن_جملات و کلماتی که اصلا در گزارش وجود ندارد، به جنگ با «آگاهی مردم» رفتند تا به « #اسب_زینشده_زیر_پای_دولت_چهاردهم» لگد بزنند! چرا دور برویم. بازتاب همین یادداشتی که اکنون در حال مطالعه آن هستید را در رسانههای این طیف مطالعه کنید تا عمق فاجعه و «بیاخلاقی» که این طیف به آن معتاد است، دستگیرتان شود. آنها از هم اکنون و در حالی که هنوز وارد #دایره_قدرت نشدهاند، بودجهها را گرفته، قلمها را تیز کرده، #ماشین_دروغ» را روشن و.... دورخیز کردهاند.
⭕️متن کامل در زیر
https://kayhan.ir/001DsR
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📰 #روزنامه_کیهان
پنج شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۳
🔹️کیهان بررسی کرد
گزارش «اسب زینشده» چرا مدعیان اصلاحات را به هم ریخت؟!
🔹️ گفتوگوی خواندنی با اصحاب برنامه حسینیه معلی
حسینیه معلی خیمه دلهای بیقرار حسین(ع)
🔹️پزشکیان در گفتوگو با «بشار اسد»:
تقویت همکاریها با سوریه سیاستی راهبردی برای ایران است
🔹️ صهیونیستها از عملکرد مقاومت لبنان میگویند
حزبالله در حال نابود کردن اسرائیل است به میدان تیر نصرالله تبدیل شدهایم
🔹️ناترازی تولید و مصرف برق در دولت رئیسی چگونه کاهش یافت؟
@kayhan_online