هدایت شده از حامیان سپاه قدس🇮🇷
🔴چین: دموکراسی آمریکا جعلی و برای اقلیت ۱ درصدی است
🔹 سخنگوی وزارت خارجه چین دموکراسی آمریکا را «جعلی» توصیف کرد و گفت این سبک مردمسالاری فقط برای ۱ درصد متمول جامعه نفع دارد.
✅کانال حامیان سپاه قدس👇
http://eitaa.com/joinchat/3631218690Ca928153b05
هدایت شده از دوستداران استاد قرائتی
✨🌼✨
ماییم در پناه تو یا حضرت جواد
محتاج یک نگاه تو یا حضرت جواد
هستیم عذر خواه تو یا حضرت جواد
قربان روی ماه تو یا حضرت جواد
ما زنده از عطای جوادالائمه ايم
يك عمر خاك پای جوادالائمه ایم
🏴شهادت امام جواد (ع) تسلیت
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
🎋تحریف و تخریب به بهانه یک جابهجایی |
✍دکتر یدالله جوانی
جابهجایی فرماندهان، مسئولان و مدیران در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از طی یک دوره مسئولیت در جایگاهی خاص، همانند همه سازمانها امری طبیعی و عادی است. بر همین اساس، در دوران حیات 43 ساله سپاه پرافتخار و حماسهآفرین، صدها مسئول در جایگاههای راهبردی پس از طی یک دوره مسئولیت، جای خود را به عزیز دیگری داده و در مواردی هم به این افراد مسئولیتهای مهمتری واگذار شده است. بررسیها نشان میدهد، در پستهای راهبردی نیروهای مسلح و از جمله سپاه پاسداران، برای شاغلان در این پستها و جایگاهها احکام پنجساله صادر میشود و در صورت موفق بودن آن فرد، این حکم برای یک دوره پنج ساله دیگر تمدید میشود. با پایان پنج سال دوم، بحث جابهجایی درباره این قبیل افراد، یک بحث کاملاً طبیعی، عادی و طبق قاعده است؛ اگرچه ممکن است عملیاتیشدن این جابهجایی به دلایلی، یکی دو سالی به طول انجامد. آنچه درباره جابهجایی حضرت حجتالاسلام والمسلمین طائب از ریاست سازمان اطلاعات سپاه رخ داد، طبق همین قاعده اصولی بود...
✅علاوه برنقشآفرینی سازمان اطلاعات سپاه در خنثیسازی توطئههای دشمنان خارجی علیه جمهوری اسلامی در سطوح ملی، منطقهای و بینالمللی، این سازمان در مقابله با اخلالگران اقتصادی و شبکههای نفوذ در حوزههای گوناگون، عملکردی موفق داشت و همین امر موجب شد تا جابهجایی ریاست این سازمان، بهانهای برای تحریف و تخریب سپاه، سازمان اطلاعات سپاه و شخص آقای طائب شود.
موارد قابل ذکر از این اقدامات عبارت است از: «مبارزه با اخلال در نظام تولیدی مانند گروه عظام، کروز، دلالان پتروشیمی و دکل گمشده»، «برخورد با حقوقهای نجومی»، «شناسایی و دستگیری باندهای اختلاسگر در بخش صنعت»، «بازگرداندن ابر متهمان بانکی و بازگرداندن 49 هزار میلیارد تومان از اموال غارتشده به بیتالمال»، «بازداشت فعالان سیاسی و مدنی جاسوس، معاند و سرباز دشمن همانند روحالله زم، نازنین زاغری، کایلی مور گیلبرت، فریبا عادلخواه، نزار زاکا، جیسون رضائیان، عماد شرقی،دری اصفهانی، باقر و سیامک نمازی، فعالان در پوشش محیط زیست، سرکردگان شبکههای گرداب و سراب»، «انهدام باندهای بزرگ قمار»، «مبارزه با قاچاق کالا، سوخت و ارز»، «انهدام شبکههای احتکار»، «برخورد با فساد در صنعت هوایی و حملونقل ریلی»، «برخورد با شبکه ارتشاء و کارچاقکنی چون اکبر طبری، حسن نجفی، حمید بقایی، حسن رعیت، حسین فریدون، مسعود احمدیزاده و همایون انصاری»....
❇️بسیار روشن است که دشمنان و عناصر جاسوسی، اختلاسگر، اخلالگر و منحرف که از سازمان اطلاعات سپاه ضربه خوردهاند، جابهجایی رئیس این سازمان را که امری کاملاً طبیعی است، بهانه قرار دهند و در صدد انتقام با استفاده از ابزار رسانه و فضاسازی باشند. به طور قطع، دیری نخواهد پایید که بسیاری از گمانهها و تحلیلها نسبت به این جابهجایی رنگ خواهد باخت.
منبع: سایت بصیرت
⭕️متن کامل در زیر:
https://www.farsnews.ir/news/14010408000020/
مداحی آنلاین - شد وقت عزا - سیب سرخی.mp3
6.07M
🔳 #شهادت_امام_جواد(ع)
🌴شیعه شد وقت عزا
🌴روی لبها این نوا یا جواد ابنالرضا
🎤 #حسین_سیب_سرخی
قانون راهکارهای اجرایی گسترش فرهنگ عفاف و حجاب که در 13 دی 1384 به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید به شرح زیر می باشد:
وظایف تخصصی دستگاههای قانونگذار و اجرایی
۲.وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
1- هماهنگی و نظارت بر رسانههای ارتباط جمعی همانند: روزنامهها، مجلات و محصولات سمعی و بصری، نمایشها و ... برای توجه به فرهنگ حجاب و عفاف و رعایت آن.
2- حمایت مادی و معنوی از آثار فرهنگی - هنری همانند تسریع در صدور مجوز، ارایه یارانه و تشویق تولید کنندگان آثار فرهنگی و هنرمندانی که راهکارهای تازه و جذاب در راستای توسعه فرهنگ عفاف ارائه میکنند.
3- جلوگیری از انتشار و تبلیغ کالاهای فرهنگی که با فرهنگ عفاف و حجاب مغایرت داشته باشد مانند (کتاب، فیلم، نشریات، تئاتر و ...)
4- ترویج الگوهای مناسب برای عفاف و حجاب و ممانعت از ترویج فرهنگ مدگرایی منفی در محصولات و کالاهای فرهنگی.
5- هماهنگی و همکاری با رسانههای جمعی برای ایجاد حساسیت لازم در خانوادهها نسبت به اهمیت فرهنگ حجاب و عفاف.
6- تولید سمفونی و آثار موسیقایی متناسب با موضوع عفاف و حجاب.
7- برگزاری جشنوارههای فرهنگی - هنری، منطقهای، ملی و بینالمللی برای رواج فرهنگ عفاف و حجاب.
8- استفاده از ظرفیت سازمانهای فرهنگی غیر دولتی و خصوصی جهت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب.
9- نظارت فرهنگی بر اینترنت و ایجاد سیاستهای حمایتی و هدایتی به منظور تعمیق فرهنگ عفاف و حجاب و جلوگیری از ورود و گسترش مظاهر تهاجم فرهنگی.
10- تبیین و تحلیل ریشههای دینی و اعتقادی فرهنگ عفاف و حجاب - به ویژه برای نسل جوان - از طریق تولیدات ملی، برگزاری نشستهای فکری - فرهنگی، ایجاد باشگاه اندیشه و مانند آن.
11- نظارت بر تشکلهای هنری - مردمی، نمایشگاههای هنری و محافل هنری عمومی مانند: کنسرتها و نمایشگاهها در جهت رعایت عفاف و حجاب.
12- اهتمام لازم برای اجرای قانون «منع استفاده ابزاری از تصاویر زنان در مطبوعات».
13- به عضویت پذیرفتن خانمهای متعهد و مطلع از مسائل عفاف و حجاب در هیئتهای نظارت بر بازبینی فیلم، کتاب و .....
14- تهیه فیلمهای سینمایی در مورد تاریخچه کشف حجاب در ایران و بررسی علل و عوامل آن.
15- استفاده مناسب از لباسهای اسلامی - ملی (حجاب و حجاب برتر) در فیلمهای سینمایی و استفاده نکردن از این پوشش توسط شخصیتهای منفی و منفور در فیلمها.
16- ارزیابی مستمر وضعیت حضور زنان در فیلمهای سینمایی و مطبوعات.
17- نظارت دقیق و اصولی بر وضعیت فرهنگی - اخلاقی سالنهای سینما و مراکز مربوط به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی.
18- حمایت از انتشار نشریات تخصصی و پوشاک اسلامی و سعی در جهانی کردن این نشریات از طریق اینترنت.
19- ارتباط مستمر و تبلیغ در جهت گسترش فرهنگ و سنن ایرانی - اسلامی در بین ایرانیان مقیم خارج از کشور به وسیله رایزنیهای فرهنگی در سفارتخانههای ج.اسلامی.ایران در سراسر دنیا ( با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی)
20- همکاری و هماهنگی درجهت اعزام گروههای فرهنگی جهت ترویج و تبلیغ فرهنگ و آداب اسلامی - ملی برای سایر ملل- خصوصاً ایرانیان مقیم خارج از کشور - (با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی)
21- توسعه و گسترش ارتباط فرهنگی - اسلامی و ملی بین سفارتخانههای کشورهای اسلامی در ایران ( با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی).
#ارسال_برای_مدیران_مربوطه
جهت یادآوری و اصلاح زیرمجموعه
قانون راهکارهای اجرایی گسترش فرهنگ عفاف و حجاب که در 13 دی 1384 به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید به شرح زیر می باشد:
وظایف تخصصی دستگاههای قانونگذار و اجرایی
۱۵.ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر
1- تلاش جهت احیا فریضه امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک وظیفه شرعی، عمومی در تمام مسائل جامعه، خصوصاً گسترش فرهنگ عفاف و حجاب و همکاری نهادهای مرتبط، خصوصاً صدا و سیما، در این زمینه با ستاد احیاء
2- برگزاری همایش و مسابقات فرهنگی گسترده در سراسر کشور برای عمومی و نهادینه کردن حجاب و پوشش با همکاری مادی و معنوی مردم و دولت وسازمانهای مربوط.
3- تشویق مردم به انجام این فریضه شرعی و انسانی.
4- تهیه برنامههای تبلیغی و فرهنگی به منظور ترغیب انگیزه درونی آحاد جامعه، بروز حساسیت در قبال مظاهر مخل حریم عفاف در جامعه اسلامی و هماهنگی با دستگاههای ذیربط جهت اجرای طرحهای و برنامههای فوق.
5- تبیین شاخصهای حجاب اسلامی و تعیین موارد مخالفت با آن.
6- تدوین برنامههای آموزشی در رابطه با امر به حجاب اسلامی و نهی از بدحجابی با همکاری دستگاههای ذیربط و نظارت بر اجرای آن.
7- تشویق مسئولان امر در عرصه حجاب و عفاف.
8- اعزام آمران و ناهیان در ادارات به منظور اجرای صحیح این فریضه در خصوص عفاف و حجاب اسلامی از طریق شوراهای امر به معروف و نهی از منکر.
9- تشویق جامعه به حفظ پوشش اسلامی و قبولاندن نظارت همگانی به عنوان یک اصل مسلم شرعی و انسانی.
10- اجرای اصولی پوشش اسلامی توسط دستگاههای ذیربط در جهت مقابله با الگوهای نامناسب رفتاری در جامعه.
11- نظارت بر رعایت کامل عفاف و حجاب در مراکز، سازمانها و ارگانهای دولتی.
#ارسال_برای_مدیران_مربوطه
جهت یادآوری و اصلاح زیرمجموعه