هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
📸دلنوشته حاج قاسم سلیمانی برای "۲۳ نفر" پس از حضور در لوکیشن فیلم سینمایی "۲۳ نفر":جان من فدای شما که جانتان را سپر اسلام کردید
📡, @tasnimnews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
🚩سردار سلیمانی: غیرت، شجاعت و دینداری؛ علاج کشور
سردار سرلشکر قاسم سلیمانی در حاشیه مراسم آغاز فیلمبرداری «بیست و سه نفر»:
🔹️وقتی که جنگ سی و سه روزه انجام گرفت، یک خانم مسیحی که خواننده بود، اما زن منصفی بود، از آنچه در لبنان اتفاق افتاد، خیلی متأثر شد و جملهای گفت که خیلی تکان دهنده بود، وی گفت ما باید عبای سیدحسن نصرالله را بگیریم و پارههای آن را به بدن فرزندانمان بزنیم تا آنها غیرت دفاع از مملکتشان را پیدا کند.
🔹️به نظرم اگر بتوانیم تکههای پیراهن آن 23 نفر را پیدا کنیم و گَرد پای آنها یا همین تکههای پیراهن آنها را بر بدن فرزندانمان بزنیم و آن غیرت، نشاط و معنویتی که آنها وقت اعزام به جبهه داشتند؛ بسیار خوب است.
🔹️یک وقتی آخر جنگ من خیلی از رزمندهها را میدیدم که میرفتند از جای کفش بچههایی که بالای سد میرفتند در خاکریز، در سنگر، خاک جمع میکردند و توشه میکردند و خیلیها آن را آوردند.
🔹️یک صحنهای همواره در یادم است، زمانی تصمیم گرفتیم در جبهه هر کسی زیر 15 سال است بازگردانیم، نشسته بودم در چادر در سدِ دِز، دیدم فردی کوچک و اهل زابل بود، تیربار روی شانه اش گذاشته، خشاب را دور کمر و گردنش پیچیده است، کلاه آهنی اش خیلی بزرگتر از سرش بود و روی چشمانش را پوشانده بود، پوتین نیز بزرگتر از پایش بود و بند آن را دور پایش بسته بود، پیش من آمد و گریه کرد، من متأثر شدم گفتم چرا گریه میکنی؟ گفت میخواهم با هر کسی که شما میگویید مسابقه دهم، هر تپهای که گفتید، میروم و تیراندازی میکنم؛ دستور دادید مرا برگردانند، من نمیخواهم برگردم.
🔹️معتقدم اگر گَرد آن افراد را به اکسیر تبدیل کنیم و به ملت و کشور بپاشانیم، تا آن اکسیری که در وجود آنها بود و در زندانهای بعثی اینگونه خودنمایی کردند و باعث افتخار ابدی ایران شد، به دیگران نیز منتقل شود.
🔹️اکسیر غیرت، معنویت، شهامت، شجاعت و دینداری علاج اصلی خانوادهها، ملت کشور و جوانهای ماست به همین دلیل مقام معظم رهبری به رغم اینکه ولی فقیه است هم عمامه پیغمبر را بر سر دارند و هم چفیه جبهه را بر گردن دارند و مهمترین کتابهایی که مورد تفقد قرار میدهند کتابهای جبهه است، ایشان میخواهند ما را به تجربه موفق واقعی و راستینی که در ملت ما اتفاق افتاده است، توجه دهند.
http://tn.ai/1845072
📡, @tasnimnews
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🔴جمعی از دانشجویان دانشگاه های تهران بعد از نمازجمعه امروز تهران در اعتراض به تصویب لوایح مربوط به FATF تجمع کردند.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | به رهبری حسین علیهالسلام
رهبرانقلاب: گسترش عزاداریها نشاندهنده یک جریانی است که به رهبری حسینبنعلی(ع) دارد در دنیا پیش میرود؛ و گرههای ملّتها را باز خواهد کرد.
🏴 @Khamenei_ir
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.:
🎥 گرانی ارز دستور دولت بوده
دکتر راغفر (اقتصاددان حامی روحانی در انتخابات) در برنامه زنده پایش در تلویزیون، این حقیقت را برملا میکند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حرز امام جواد علیه السلام ❤️
♻️جامعه شناسی کوفه ی سال 61 هجری
در سال 61 هجری، همه چیز به ظاهر درست و طبیعی بود و توده مردم و افکار عمومی، اوضاع را چندان غیرطبیعی نمی دیدند.
شهر، شهر اسلام بود و نبود.
مردم، مسلمان بودند و نبودند.
حکومت، دینی بود و نبود.
«بود»، به این معنا که در مجالس، حرف از دین و پیغمبر و قرآن بود؛ «نبود»، به این معنا که بیشتر احکام حکومتی اسلام و در رأس آن، اجرای عدالت اسلامی و اجرای بدون تبعیض حدود الهی و قوانین حکومتی، ترک شده بود.
در حاشیه همین شهر اسلامی بود که گردن حسین بن علی (ع) را زدند و دختران بنیانگذار و مؤسس مدینه دینی و جامعه اسلامی را بدون حجاب به زنجیر کشیدند.
⁉️مسئله شما و ما این است که چه شد شهر اسلامی، جامعه دینی و حکومت دینی تا این حد منحط شد؟
⁉️آیا فرهنگ کوفه سال 40 هجری یکباره به فرهنگ کوفه سال 61 هجری بدل شد؟
❇️استاد حسن رحیم پور ازغدی، گزیده ای از سخنرانی «با عقل در عاشورا»
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
✅ کانال نشر مردمی آثار استاد رحیم پور ازغدی👇
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
هدایت شده از حرز امام جواد علیه السلام ❤️
امام کسی بود که میگفت
اگر دیدید آمریکا در سراسر جهان و خود آمریکا شروع به مسجدسازی کرد‼️
باز هم مرگ بر آمریکا یادتان نرود⛔️
✅ کانال نشر آثار استاد رحیم پور ازغدی👇
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
هدایت شده از محمد فروهر | سواد رسانه🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ تحولات در فضای مجازی! 😱😳 جالبه ببینید.♦️
#روح_الله_مومن_نسب
#سواد_رسانه
#جنبش_ردم
#تحولات
________________
🆔 @Radmiran
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
امام خامنهای:
🔺 ️کسانی که مسئولیت این بخش را، «بخش ارتباطات» را دارند، به این مطلب درست توجه کنند؛ ما در جلسات حضوری هم تأکید کردیم؛ گفتیم اینها ابزاری نشوند برای اینکه دشمن، راحت، #سلاح_شیمیایی خود را علیه این مردم به کار ببرد. وظیفهی خود را بدانند و با جدیت عمل کنند. ۹۷/۷/۱۲
جبهه ✌
بهنظر شما مسئولین «بخش ارتباطات» که آقا تأکید کردند «ابزاری برای دشمن» شدهاند که «راحت سلاح شیمیایی خود را علیه مردم بهکار ببرد»، دقیقاً چه کسی هستند؟
#نهضت_پرسشگری ✊ @jebheh
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
💠السلام علیک یا صاحب الزمان 💠
🌴با غصه های آل عبا گریه می کنی
در اوج روضه های عزا گریه می کنی
🌴ما با گناه اشکِ تو را در می آوریم
از سوز بی وفایی ما گریه می کنی
🌴ای صاحب عزا، تو به این روضه های ما
می آیی و بدون صدا گریه می کنی
🌴«گاهی نجف، مدینه، گهی کربلا و گاه»
در مشهد امام رضا گریه می کنی
🌴بر کشته ی فتاده به هامونِ کربلا
بر داغ سید الشهدا گریه می کنی
🌴این روزها به حال دل زینب اسیر
در ماجرای شام بلا گریه می کنی
🌴بر رأس های رفته به بالای نیزه ها
با خیزران و طشت طلا گریه می کنی
🌴حالا دوباره چشم تو را خون گرفته است
با غصه های آل عبا گریه می کنی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
هدایت شده از عصر امام خمینی (ره)
💢ما باید هر قدمی که برای پیروزی پیش میرویم، برای ساختن کشورمان پیش میرویم، چند قدمی برای ساختن خودمان، برای پیروزی بر #نفس خودمان، برای پیروزی بر #شیطان_باطنی خودمان قدم برداریم.
امام خمینی (ره)
۰۱ فروردین ۱۳۶٢
✅ @asremamkhomeini
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ مجموعه چندرسانهای «بیخواص» به شرح حال خواص صدر اسلام و علل انحراف آنها با استفاده از بیانات رهبرانقلاب میپردازد.
🎞مشاهده برنامههای این مجموعه👇🏻
http://farsi.khamenei.ir/page?id=21801
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⚠️ سخننگاشت| خیانتکاران میگویند راه حلی وجود ندارد جز پناه بردن به دشمن؛
👈 تا جان و توان دارم نمیگذارم این اتفاق بیفتد
🔻 رهبرانقلاب، امروز: دشمن میخواهد ملت ایران را به این نتیجه برساند که بنبست است، راه حل وجود ندارد مگر پناه بردن به آمریکا.
🔺️ من صریحاً اعلام میکنم کسانی که در داخل کشور این فکر مطلوب دشمنان را ترویج میکنند اینها خیانت میکنند البته من به حول و قوه الهی و با همراهی شما، تا جان و توان دارم نخواهم گذاشت این اتفاق در کشور بیفتد. ۹۷/۷/۱۲
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از پژوهشکده شورای نگهبان
#پرسش_و_پاسخ
❓سوال: مبنا و مستند حقوقی صلاحیت شورای نگهبان در ابطال و رد قوانین بعد از تایید آن توسط شورای نگهبان چیست؟
🔹 اولین مستند قانونی مطرح شده در این مورد اصل چهارم قانون اساسی است که بیان میکند:
🔺 «کلیه قوانین و مقررات مدنی، جزایی، مالی، اقتصادی، اداری، فرهنگی، نظامی، سیاسی و غیر اینها باید بر اساس موازین اسلامی باشد. این اصل بر اطلاق یا عموم همه اصول قانون اساسی و قوانین و مقررات دیگر حاکم است و تشخیص این امر بر عهده فقهاء شورای نگهبان است».
🔸طبق این اصل فقهای شورای نگهبان مرجع نظارت شرعی بر کلیه قوانین هستند. اطلاق اصل مذکور به فقهای شورای نگهبان صلاحیت میدهد که نسبت به تطابق قوانین و مقررات (اعم از قوانين و مقرراتی که پيش از انقلاب اسلامی و يا بعد از انقلاب اسلامی به تصويب رسيدهاند) با موازین اسلام نظارت شرعی داشته باشند. بنابراین هرگاه فقهای شورا قانوني را خلاف شرع تشخیص دهند میبايست نسبت به اعلام مغايرت شرعي آن اقدام كنند.
🔹 تبصره ۲ ماده ۱۸۶ قانون آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی در خصوص مهلت قانونی اعلام نظر شورای نگهبان در رابطه با مصوبات مجلس بیان میکند:
🔺«شوراى نگهبان نمىتواند پس از گذشت مهلتهاى مقرر و رفع ایراد در نوبت اول، مجدداً مغایرت موارد دیگرى را که مربوط به اصلاحیه نمىباشد بعد از گذشت مدت قانونى به مجلس اعلام نماید، مگر در رابطه با انطباق با موازین شرعى».
🔸مطابق اين تبصره شوراي نگهبان میتواند پس از سپری شدن مهلت قانونی مقرر در اصول ۹۴ و ۹۵ قانون اساسی (مهلت ۱۰ روزه با امكان استمهال تا ۲۰ روز) نيز صرفاً در رابطه با مغايرت شرعی مصوبه اعلام نظر كند. اين در حالی است كه اعلام نظر در رابطه با قانون اساسی محدود به مهلت مقرر قانونی است.
🔹ماده ۱۹ آیین نامه داخلی شورای نگهبان (مصوب ۱۳۷۹) به طور صریح صلاحیت ورود فقهای شورای نگهبان نسبت به اعلام مغایرت شرعی قوانين و مقررات را در هر زمان بیان میکند. طبق این ماده:
🔺 «اعلام مغایرت قوانین و مقررات یا موادی از آنها با شرع با توجه به اصل چهارم قانون اساسی، در هر زمان که مقتضی باشد توسط اکثریت فقهای شورای نگهبان انجام مییابد و تابع مدتهای مذکور در اصل نود و چهارم قانون اساسی نمیباشد...».
🔸 وجود عبارت «در هر زمان که مقتضی باشد» عدم محدوديت زمانی اين صلاحیت شورا را بیان میکند.
🔹به طور کلی از مقدمه و اصول قانون اساسی این اصل مهم برداشت میشود که به دليل اسلامی بودن نظام، هر گونه قوانين و مقررات خلاف شرع در نظام اسلامی به هر دلیلی (اشتباه، تغییر موضوع و...) نبايد مبنای عمل قرار گیرد؛ زیرا قانون نرم افزار اداره جامعه است و اداره جامعه باید بر اساس اسلام باشد. لذا هر زمان كه ضابطه خلاف شرعی محرز شود باید از اجرای آن جلوگيری نمود. به عنوان مثال مقدمه قانون اساسی مقرر میدارد:
🔺 «قانونگذاری كه مبين ضابطههای مديريت اجتماعی است بر مدار قرآن و سنت جريان میيابد، بنابراين نظارت دقيق و جدي از ناحيه اسلامشناسان عادل و پرهيزكار و متعهد (فقهای عادل) امري محتوم و ضروری است و چون هدف از حكومت، رشد دادن انسان در حركت به سوی نظام الهی است...».
🔸 همچنين اصل اول قانون اساسی نوع حكومت ايران را «جمهوری اسلامی» عنوان نموده است كه در همهپرسی ۱۰ و ۱۱ فروردين ۱۳۵۸ با رأی مثبت ۹۸/۲% كليه شركتكنندگان تعيين شده است.
کانال رسمی #پژوهشکده_شورای_نگهبان
👇👇👇
🆔 @shora_rc
هدایت شده از طلیعه
🔶تفاوت نقد با مرور کتاب؛ کجاندیشیهای ساختاری
✅سید حسین حسینی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، مقالهای با عنوان «تفاوت نقد(critique) با مرور کتاب(book review)؛ کج اندیشیهای ساختاری»، نگاشته است.
🌐talie.ir/?p=75920
هدایت شده از طلیعه
📖معرفی #مقاله؛
🔶پیشزمینههای متافیزیکی نقد
✅سید حسین حسینی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، مقاله ای با عنوان «پیشزمینههای متافیزیکی نقد» نگاشته است.
🌐talie.ir/?p=75033
هدایت شده از PHD علوم سیاسی
❌متاسفانه با نهایت احترام به مسوولین دلسوز صدا و سیما باید عرض کنم که اگر یک جوان فقط و فقط صدا و سیمای ایران ببیند حتما جز کسانی خواهد شد که اعتقاد به عقب افتادگی ایران نسبت به غرب در فرهنگ و رفاه و بهداشت و.... دارند و واقعا سوال این است که چقدر افرادی هستند که بخواهند به خاطر حفظ ارزش ها دست از رفتن به آن گلستان بکشند🤔
بزرگترین دروغ تاریخ که "در غرب اسلام نیست ولی مسلمان هست" را در ذهن کودکان و نوجوانان خود حک می کنیم و بعد توقع داریم که دست از این معشوقه و بت ساخته شده بکشند؟!!!!
❌متاسفانه امروز صدا و سیما هر چند درباره تضادهای سیاسی دولتمردان غربی و یا موضوعاتی چون فساد جنسی مطلب تولید می کند؛ اما در انواع برنامه ها و حتی #اخبار خود درباره برتری های دروغین غرب می گوید و بسیاری از دروغ های #تلگرام بعد از چند روز در سیما منتشر می شود.
❌بارها دیده ایم در اخبار مثلا وقتی می خواهد درباره مشکل آلودگی هوا سخن گوید، اول یک قافیه همیشگی دارد: در کشورهای #پیشرفته این مشکل حل شده اما در ایران....
اصولا #صداوسیما به همه یاد می دهد که یک جایی هست به نام #کشورهای_پیشرفته که آنجا هیچکدام از مشکلات ما را ندارند😂😂
بله این واقعیت بسیار تلخی است که البته شاید بازتابی باشد از #توهم_عقب_افتادگی از غرب که به صورت عجیبی در ایران به یک اپیدمی درآمده است.
♻️ ما از صدا و سیما توقع نداریم به این زودی بیاید و بدون ملاحظه افراد، مستندات ما را پخش کند ولی این خواست منطقی را داریم که در قوانین تنظیم گری و رگولاتوری خود جلوی انتشار دروغ های برتری غرب را بگیرد.
آیا نباید خبرنگاری که با پول شما در آلمان زندگی می کند حداقل بداند عکس گرفتن از حادثه چه مجازات سنگینی در آلمان دارد و اگر هم جایی کمتر مردم را دید، نیاید و در اخبار ساعت ۱۴ اینچنین تحلیل های عجیب از رشد فرهنگی مردم آلمان دهد؟! نخواستیم که زحمت بکشد و کمی سرچ کند ولی حداقل فرق ترس از زندان و رشد فرهنگی را باید یاد گرفته باشد!!!!
💥 در آینده بیشتر نمونه هایی را نشان خواهیم داد. شما هم از امروز با همین دید به برنامه های تلویزیون نگاه کنید و هر موردی که چنین برتری هایی از غرب را به رخ ایرانی ها می کشید را برای ما بفرستید.
به امید روزهای بهتر برای عزیزان سیمای ملی....
#کلیپ #آلمان #اروپا #مشکلات_زندگی_در_اروپا #رشد_فرهنگی #سلفی #حوادث #خارج_بدون_فیلتر
💥 ۲۰۲۵ اولین پیج تخصصی حقایق فیلتر شده جهان
🆔 @kharej2025
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
❇️ حوزه باید جهانی اندیش، مستقل، مهربان و جامعه محور باشد
❇️ عزم همگانی، زاهدانه و انقلابی برای بالندگی حوزه
http://yon.ir/VjsAm
✍ آیت الله علیرضا #اعرافی مدیر حوزه های علمیه طی پیام مهمی در روزهای آغازین سال نو بر عزم همگانی، زاهدانه و انقلابی برای بالندگی حوزه های علمیه تاکید کرد. در بخشهایی از این پیام آمده است:
🔹 محضر شریف استادان ارجمند و عالیقدر ، طلاب و فضلای گرانقدر، مدیران محترم و کارگزاران گرامی مدارس، مراکز و موسسات حوزه های علمیه سال نو و اعیاد رجبیه و مناسبت های طبیعی و عبادی و انقلابی را #تبریک و شادباش عرض می کنم و متواضعانه خدمات ارزنده و پیوسته آنان را ارج نهاده، تقدیر و سپاس می گزارم.
🔹 اکنون که #اسناد_کلان و راهبردی حوزه تدوین و تصویب شده است، همه ما باید با توکل بر خداوند و استمداد از اولیای الهی و با عزمی همگانی و اراده ای استوار و انقلابی و با همبستگی و هماهنگی و هم افزایی حوزویان در راستای پیشبرد اهداف بلند حوزه های علمیه و ارتقای جامع و متوازن علمی، اخلاقی و اجتماعی حوزه رشید قم و حوزه های استان ها و شهرستان ها گام برداریم.
🔹 همه ما باید در راستای #بالندگی_حوزه ای دانش بنیان، اخلاق مدار، جامعه محور، جهانی اندیش، مردم گرا، مستقل، مهربان، انقلابی، اصیل، نوآور، مولد اندیشه، پاسخگو و پیشرو مجاهدت نماییم و اینهمه در پرتو اتکا بر سنت ها وهویت اصیل و تاریخی حوزه و نگاهی خلاقانه و نوآورانه و مجتهدانه و با الهام از عالمان پیشگام و مراجع عظام و اندیشه های امام راحل قدس سره و رهبری معظم میسر خواهد بود.
@HawzahNews
🔹 انتظار آن است که همه بخش های ستادی و صفی و در همه قسمت ها برای تعالی حوزه های علمیه و تحقق اسناد و برنامه های مدون و در دست تدوین در سال جدید نهایت تلاش خود را بکار گیرند و با #شکیبایی و بردباری و #زهد و قناعت اقدام نمایند.
🔹 همین جا لازم می دانم از همه استادان و طلاب و مدیران و کارکنان گرامی که در ایام تعطیلات مشعل درس و بحث و امتحان را روشن نگه داشتند و توصیه اکید مراجع عظام مبنی بر #کاهش_تعطیلات و استمرار تحصیل و تدریس و تحقیق را پاس داشتند و نیز از همه آنان که در این ایام و سایر فرصت های تبلیغی و تدریسی و در راهیان نور برای راهنمایی مردم شریف و جوانان عزیز و به منظور ارتقای حوزه های شهرستان ها #مهاجرت کردند صمیمانه تشکر نمایم؛ بفضل الهی مراجع عظام خود پیشگام این سنت بودند و همه ما باید از آنان این اهتمام و تحول خواهی را الهام بگیریم.
🔹 از همه مدارس و موسسات و مراکز حوزه ای انتظار می رود اسناد و برنامه های ابلاغی را مورد توجه و در جهت تحقق آن اهتمام ورزند و البته مدیریت حوزه ها را از #نقدونظر خود بهره مند سازند و ضمن سپاس از مدیران محترم استان ها و مدارس شهرها، امیدوارم مصوبات سفرهای استانی و توصیه های تاکیدی در جلسات هم اندیشی و منشور حوزه های علمیه را با دقت و سرعت پیگیری نمایند.
🔹 از همه مدیریت های مرکزی و استانی و مدارس و موسسات و مراکز حوزه ای انتظار می رود کارگروهی بمنظور بررسی و طراحی نهادینه سازی اقتصاد مقاومتی و تحقق شعار حمایت از #کالای_ایرانی تشکیل و اقدامات اساسی در این زمینه به عمل آورند.
☑️ متن کامل پیام آیت الله اعرافی را اینجا مطالعه کنید ⬇️
http://hawzahnews.com/detail/News/444989
حسین کچویان:
نمیتوان بر اساس منطق مدرن، انقلاب اسلامی را تحلیل کرد
حسین کچویان در نشست «نظریه تاریخی انقلاب اسلامی، تأملات نظری و روش شناختی» گفت: بر اساس منطق مدرن هیچ کس نمی تواند انقلاب اسلامی یا جنگ تحمیلی را تحلیل کند.
به گزارش پایگاه خبری ـ تحلیلی طلیعه به نقل از مهر، نشست «نظریه تاریخی انقلاب اسلامی، تأملات نظری و روش شناختی» در پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی روز گذشته چهارشنبه ۱۱ مهرماه برگزار شد.
حسین کچویان در این نشست گفت: بحث ما در این نشست فلسفه تاریخ سکولار و بنیادهای آن خواهد بود. بحث را با این سوال شروع می کنم که آیا فلسفه تاریخ ضرورت دارد یا نه؟
وی ادامه داد: بحث از ضرورت و عدم ضروت بحث بر سر این است که از چه وجهی فلسفه های تاریخ در حیات انسانی موضوعیت پیدا می کنند؟ مسئله این است که آیا ما می توانیم این را تصور کنیم که انسان بدون فلسفه تاریخ باشد یا نه؟ چه وجهی در هستی انسان هست که فلسفه تاریخ را الزام آور می کند؟ آیا زندگی بدون فلسفه تاریخ قابل تصور است؟
وی افزود: وقتی بحث از ضرورت چیزی می کنیم باید موضوع و متعلق آن را روشن کنیم. ضرورت و عدم ضرورت فلسفه تاریخ برای انسان است و انسان مد نظر است.
هدایت شده از قاسم روانبخش
🔴 سندی بر لیبرالیستی بودن حزب کارگزاران
در سال های اول انقلاب اسلامی واژه لیبرال یک فحش و توهین تلقی می شد زمانی که به ابوالحسن بنی صدر و دوستانش گفته می شد لیبرال ناراحت می شدند و شکوه و گلایه می کردند که چرا برخی از عناصر حزب اللهی به آن ها توهین می کنند. مردم در روزهای منتهی به استیضاح بنی صدر در خیابان ها شعار می دادند« لیبرال لیسانسه می فرسیمت فرانسه»ولی کمتر کسی باور می کرد که روزی در کشورمان از سوی برخی مدعیان انقلابی گری دیروز، این واژه یک ارزش تلقی شود.
حزب کارگزاران سازندگي که تحت رهبري مرحوم هاشمي رفسنجاني تشکيل شد و با هدايت معنوي وي اداره مي شد رسما خود را ليبرال ناميد و به آن افتخار مي کرد. ليبرال ها از جمله حسين بشيريه در مرکز مطالعات استراتژيک رياست جمهوري و مجمع تشخيص مصلحت نظام نفوذ کردند و با کتاب ها و مقالاتي که به چاپ مي رساندند عملا ليبراليزم را تئوريزه مي کردند.
مدت ها قبل سخنگوی حیزب کارگزاران در موضع رسمی، حزب متبوع خودش را یک حزب لیبرال خواند و گفت: «ما همچنان به «ليبرال دموكراسي اسلامي» معتقد هستيم و بر آن اعتقاد با گذر زمان بيشتر راسخ شده ايم. »( مرعشی، ۱۳۹۲ ) وی از تهيه كردن مقدمات انتشار مباني فكري اين حزب در باره نسبتِ «ليبراليسم» و «اسلام» در قالب يك مانيفست خبر داد.( مرعشی 1393)
نکته ای که سخنگوی حزب یک دهه بعد از تأسیس، در تشریح خط و مشی کارگزاران با صراحت بیشتری بر آن تاکید میکند: «گرایش حزب کارگزاران سازندگی برای مدیریت کشور، گرایشی لیبرالیستی است. »( مرعشی، حسین، ماهنامه ذكر، 1386، ش 18،)
در همین راستا مغز متفکر جریان کارگزاران، حسین بشیریه،( مرکز مطالعات استراتژيک رياست جمهوري در دوران رياست آقاي هاشمي تشکيل شد و زير نظر حسين بشيريه فعاليت ميکرد و آن چه در اين اتاق فکر مورد پژوهش قرار ميگرفت توسط دولت کارگزاران به اجرا در ميآمد.)
دوره ریاست جمهوری آقای هاشمی و دولت کارگزاران یعنی دهه 70 متمايل به گذار از دموكراسي صوري به شبه دموكراسي دانسته مينويسد: «مجموعه نيروهايي كه اصلاحطلب را تشكيل ميدهند نظام را به سوي نوعي شبه دموكراسي در چارچوب كلي نظام سياسي پيش ميبرند، هر چند بايد گفت كه خواستههاي بخشهايي از نيروهاي مذكور از حد شبه دموكراسي بسي فراتر ميرود»( بشيريه، ديباچه اي بر جامعه شناسي سياسي ايران،1381، ص 54 - 55)
وی امید آن داشت که در پایان دولت هشتم، تغییر اساسی در نظام سیاسی کشور اتفاق بیفتد و حکومتی دموکراتیک به معنای غربی آن بر کشور حاکم گردد. نکته ای که آغاز آن در دوره اول ریاست آقای هاشمی بهعنوان دموكراتيزاسيون، در مرکز مطالعات استراتژیک کلید خورد(حجاريان، 1383)
و در پایان دوره آقای خاتمی، و در آستانه انتخابات 84 آقای هاشمی در بیانیه 8 ماده ای نوید آن را داد و از آن به«تحقق دموکراسی سیاسی» نام برد.( هاشمی رفسنجانی، 1384)
بشیریه در نهايت، پيشبيني كرده است که با روند جهاني شدن دنياي مدرن، تمامي ايدئولوژيها از جمله مذهب از بين خواهند رفت و جهاني يكدست، بر اساسارزشهاي ليبرالي (همچون فردگرايي) به وجود خواهد آمد.( بشیریه، 1383،ش478)
ولي اخيرا با نوشتن کتابي به نام احياي علوم سياسي، به نحوي به ناکامي و ناتواني نظريه هايش اعتراف کرده است.
مدتي قبل آقاي قوچاني طي مقاله اي حسن روحاني را يک ليبرال معرفي کرد و با سکوت رضايت آميز رييس جمهور مواجه گرديد. روزنامه کارگزاران سازندگي در روز 8/7/97 با تيتر بزرگ و تيتر اول روزنامه و با عکس بزرگ حسن روحاني سخنراني رييس جمهور را در سازمان ملل به «پيروزي ليبراليزم بر امپرياليزم» معرفي کرد و رسما حسن روحاني را يک ليبرال دانست.
✅ حجتالاسلام قاسم روانبخش:
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
در 9دی 331 ام می خوانید:
🔰رزمندگان از ما نوار گروه سرود آباده را می خواستند
🔸گفتگو با حجت الاسلام موسوی، امام جمعه شهرستان آباده
🔹محمدمهدی رحیمی
🔸در تحقیقی که در مورد گروه سرود امور تربیتی آباده داشتیم به یک عالم وارسته و ساده زیست رسیدیم. حجت السلام و المسلمین موسوی. از سال 64 تا کنون امام جمعه آباده است. چهرهای آرام و متواضع دارد و با خوش رویی پذیرای ما بود. مردم به شدت او را دوست دارند و چند باری که میخواسته از آباده مهاجرت کند، مردم آباده به خاطر علاقه شدیدی که به ایشان دارند از این کار جلوگیری کردهاند. حضورش در آباده منشأ خدمات بی شماری بوده. از تأسیس حوزه علمیه و ساخت حسینیه تا همکاری در احداث بیمارستان. وی در تمامی این سالها پشتوانه معنوی گروه سرود آباده بوده است. خلاصه ای از این گفتگو در ادامه آمده است:
🔸بعد از شش سال اقامت در قم به من پیشنهاد دادند برای امامت جمعه به بعضی از شهرهای ایران بروم. رفتم اما بعضی جاها را نپذیرفتیم. به دلیل ادامه تحصیل یا به بهانههای دیگر. تا اینکه در سال 64 جمعی از انقلابیون و متدینین محترم شهر آباده به قم آمدند و از من دعوت کردند که به آباده بیایم و امام جمعه این شهر شوم . من را یکی از دوستانم به ایشان معرفی کرده بود. خلاصه با من صحبت کردند و من هم پذیرفتم و به آباده آمدم و تا کنون هم امام جمعه این شهر هستم.
🔸آباده تا همین سالهای اخیر یکی از مراکز مهم فرق ضاله بهائیه، صوفیه و شیخیه بوده است و البته انجمن حجتیه هم در این شهر بسیار فعال بوده است. این شهر شیعه نشین در تمامی این سالها حیات خلوت فرق ضاله بوده است. برای مبارزه با این فرق باید کاری صورت میگرفت. روزی که به آباده آمدم اصلاً حوزه علمیه نداشت. به این معنا که در این شهر مرکزی برای نشر و گسترش فرهنگ ناب شیعه وجود نداشت.
🔸اما حالا الحمدا... به برکت خون شهدا سهتا حوزه علمیه با قریب 340 طلبه برادر و خواهر در شهر آباده وجود دارد که از مهمترین مراکز فرهنگی و تبلیغی شهر محسوب میشود. الآن بیش از نود مبلغ برای نماز و تبلیغ به شهرهای اطراف آباده میروند. علاوه بر این، 65 مسجد داریم که نماز جماعت و امام جماعت دارد و همهشان هم فعال هستند.
🔸در یکی از سال ها به همراه بازاری ها و مسئولین شهر با 24 کامیون پر از مواد غذایی و امکانات اولیه به جبهههای جنوب و غرب اعزام شدیم. هر جا که می رسیدیم، رزمندگان از گروه ما نان محلی و ماست نخواستند تنها چیزی که می خواستند نوار بود، بله نوار گروه سرود آباده. بیش از بیست کارتن نوار گروه سرود با خودمان برده بودیم و تمام شد. سرودهای بچه های آباده روحیه رزمندگان اسلام را تقویت می کرد و در پادگان ها این سرودها از بلندگوها پخش می شد. مادران رزمندگان، برایشان نان و ماست فرستاده بودند. اما رزمندگان دنبال نوار سرود بچه های آباده بودند.
🔸پسر خودم آقا مصطفی عضو گروه سرود آباده بود و در محضر امام و مقام معظم رهبری هم اجرا کرده است. من سعی می کنم بر فعالیت گروه های سرود آباده در حد امکان نظارت کنم پیشنهادهای موثر به آن ها بدهم. حتی در مورد گروه های سرود به مسئولین هم پیشنهاد می دهم به عنوان مثال عیدهای نوروز مثل همه ی شهرهای دیگر، در آباده یک بروشوری چاپ می کردند و با شکلات و نقشه بین مسافران نوروزی که به آباده می آمدند و یا به شیراز می رفتند این برگه را توزیع می کردند. در این بروشور آثار باستانی آباده را معرفی می کردند که مثلاً آباده چی دارد.
🔸در سال 90 من جلوی این کار را گرفتم و گفتم این روش برای مردم تکراری است و ارزش فرهنگی خود را از دست داده است. بالاخره شهر یک چیز دیگری هم دارد. مسئولین ستاد استقبال از مسافرین نوروزی گفتند چه کنیم. گفتم این شهر از سال 60 تا کنون که سی سال می گذرد گروه سرود دارد. همه ماشین ها هم ضبط صوت دارند بنابراین سی دی سرود بچه های آباده را تکثیر کنید و به مسافرین نوروزی هدیه دهید. به هر حال این سرودها میراث فرهنگی آباده می باشند و تمامی مردم ایران از این سرودها خاطره دارند از سرود مادر برام قصه بگو تا سرود رضا رضا. آن سال این کار صورت گرفت و مردم استقبال خوبی از این برنامه داشتند.
👈متن کامل این گفتگو را در صفحه جبهه فرهنگی نه دی 331 ام بخوانید
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از زمانه
🔻برایان هوک رئیس «گروه اقدام ایران» در وزارت امور خارجه ایالات متحده:
🔹اشتباه بزرگ دولت قبلی آمریکا این است که توافق با ایران را تنها به برنامه هستهای اختصاص داد
🔍 تحلیلگران به #زمانه بپیوندند..
_______ 💠 #زمانه 💠 ________
🇮🇷 #زمانه= جامع ترین کانال تحلیل سیاسی با حضور نخبگان سیاسی، اصحاب رسانه، اساتید محترم دانشگاه
@zamanehh
هدایت شده از دکتر موسی نجفی
دوستان محقق و نویسنده و اهل قلم و تتبع عضو کانال را به اطلاعیه مذکور توجه می دهم انشالله نسلی از جوانان فکری مسلمان در این مسیر رشد و تعالی یابند ۰
https://eitaa.com/drmousanajafi
هدایت شده از قاسم روانبخش
🔴 سندی بر لیبرالیستی بودن حزب کارگزاران
در سال های اول انقلاب اسلامی واژه لیبرال یک فحش و توهین تلقی می شد زمانی که به ابوالحسن بنی صدر و دوستانش گفته می شد لیبرال ناراحت می شدند و شکوه و گلایه می کردند که چرا برخی از عناصر حزب اللهی به آن ها توهین می کنند. مردم در روزهای منتهی به استیضاح بنی صدر در خیابان ها شعار می دادند« لیبرال لیسانسه می فرسیمت فرانسه»ولی کمتر کسی باور می کرد که روزی در کشورمان از سوی برخی مدعیان انقلابی گری دیروز، این واژه یک ارزش تلقی شود.
حزب کارگزاران سازندگي که تحت رهبري مرحوم هاشمي رفسنجاني تشکيل شد و با هدايت معنوي وي اداره مي شد رسما خود را ليبرال ناميد و به آن افتخار مي کرد. ليبرال ها از جمله حسين بشيريه در مرکز مطالعات استراتژيک رياست جمهوري و مجمع تشخيص مصلحت نظام نفوذ کردند و با کتاب ها و مقالاتي که به چاپ مي رساندند عملا ليبراليزم را تئوريزه مي کردند.
مدت ها قبل سخنگوی حیزب کارگزاران در موضع رسمی، حزب متبوع خودش را یک حزب لیبرال خواند و گفت: «ما همچنان به «ليبرال دموكراسي اسلامي» معتقد هستيم و بر آن اعتقاد با گذر زمان بيشتر راسخ شده ايم. »( مرعشی، ۱۳۹۲ ) وی از تهيه كردن مقدمات انتشار مباني فكري اين حزب در باره نسبتِ «ليبراليسم» و «اسلام» در قالب يك مانيفست خبر داد.( مرعشی 1393)
نکته ای که سخنگوی حزب یک دهه بعد از تأسیس، در تشریح خط و مشی کارگزاران با صراحت بیشتری بر آن تاکید میکند: «گرایش حزب کارگزاران سازندگی برای مدیریت کشور، گرایشی لیبرالیستی است. »( مرعشی، حسین، ماهنامه ذكر، 1386، ش 18،)
در همین راستا مغز متفکر جریان کارگزاران، حسین بشیریه،( مرکز مطالعات استراتژيک رياست جمهوري در دوران رياست آقاي هاشمي تشکيل شد و زير نظر حسين بشيريه فعاليت ميکرد و آن چه در اين اتاق فکر مورد پژوهش قرار ميگرفت توسط دولت کارگزاران به اجرا در ميآمد.)
دوره ریاست جمهوری آقای هاشمی و دولت کارگزاران یعنی دهه 70 متمايل به گذار از دموكراسي صوري به شبه دموكراسي دانسته مينويسد: «مجموعه نيروهايي كه اصلاحطلب را تشكيل ميدهند نظام را به سوي نوعي شبه دموكراسي در چارچوب كلي نظام سياسي پيش ميبرند، هر چند بايد گفت كه خواستههاي بخشهايي از نيروهاي مذكور از حد شبه دموكراسي بسي فراتر ميرود»( بشيريه، ديباچه اي بر جامعه شناسي سياسي ايران،1381، ص 54 - 55)
وی امید آن داشت که در پایان دولت هشتم، تغییر اساسی در نظام سیاسی کشور اتفاق بیفتد و حکومتی دموکراتیک به معنای غربی آن بر کشور حاکم گردد. نکته ای که آغاز آن در دوره اول ریاست آقای هاشمی بهعنوان دموكراتيزاسيون، در مرکز مطالعات استراتژیک کلید خورد(حجاريان، 1383)
و در پایان دوره آقای خاتمی، و در آستانه انتخابات 84 آقای هاشمی در بیانیه 8 ماده ای نوید آن را داد و از آن به«تحقق دموکراسی سیاسی» نام برد.( هاشمی رفسنجانی، 1384)
بشیریه در نهايت، پيشبيني كرده است که با روند جهاني شدن دنياي مدرن، تمامي ايدئولوژيها از جمله مذهب از بين خواهند رفت و جهاني يكدست، بر اساسارزشهاي ليبرالي (همچون فردگرايي) به وجود خواهد آمد.( بشیریه، 1383،ش478)
ولي اخيرا با نوشتن کتابي به نام احياي علوم سياسي، به نحوي به ناکامي و ناتواني نظريه هايش اعتراف کرده است.
مدتي قبل آقاي قوچاني طي مقاله اي حسن روحاني را يک ليبرال معرفي کرد و با سکوت رضايت آميز رييس جمهور مواجه گرديد. روزنامه کارگزاران سازندگي در روز 8/7/97 با تيتر بزرگ و تيتر اول روزنامه و با عکس بزرگ حسن روحاني سخنراني رييس جمهور را در سازمان ملل به «پيروزي ليبراليزم بر امپرياليزم» معرفي کرد و رسما حسن روحاني را يک ليبرال دانست.
✅ حجتالاسلام قاسم روانبخش:
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f