هدایت شده از تاملات حقوقی
💐در زلال اندیشه امام خامنهای
❇️ساختارهای فسادزا در قوه قضاییه باید در هم شکسته بشود
✅جناب آقای #محسنی رئیس قوه یک عنصر مؤمن، #انقلابی، پرکار، #مردمی و #دور_از_تشریفاتند
مسئلهی #مبارزهی_با_فساد جدّی گرفته بشود. فساد وجود دارد... در داخل قوه اینجور نیست که فساد نباشد.
🎋 البته اکثریت #قضات_پاکدست، نجیب، مؤمن و زحمتکش، حقیقتاً شریف اینجورند در این تردیدی نیست اما در جمع هزار نفره اگر ده نفر هم #آدم_ناباب پیدا بشوند میتوانند آن بقیه را مورد آسیب قرار بدهند؛ از لحاظ آبرو و از لحاظ کار و اینها. باید دنبال همان ده نفر گشت.
🔴عمده همین است که با #ساختارهای_فسادزا مقابله بشود، گاهی اوقات در بخشی از جاها حالا چه در قوهی قضاییه چه در قوهی مجریه یا جاهای دیگر بعضی از ساختارها هست که به طور طبیعی فساد ایجاد میکند، آن ساختارها باید در هم شکسته بشود. ببینید بگردید این ساختارها را پیدا کنید آنها از بین برود.
🎋#معروف چیست؟
عدالت، انصاف، برادری، ارزشهای اسلامی؛ اینها معروف است؛ باید امر به معروف بکنیم.
📌#منکر چیست؟
ظلم، فساد، تبعیض، بیانصافی، عدم اطاعت الهی است؛ اینها ظلم است، اینها منکر است؛ از اینها باید نهی بشود.
این یک وظیفهای است که جزو وظایف قوهی قضائیه هم هست و اگر چنانچه عمل نکردیم، ضربه خواهیم خورد.
❇️#سنّت_الهی یعنی قانون؛ قانون چه جوری عمل میکند؟ قانون یک موضوع دارد، یک حکم دارد؛ یک موضوع دارد، یک نتیجه دارد. شما خودتان را با آن موضوع منطبق کنید، نتیجه قطعاً مترتّب خواهد شد.
🎋خدای سال ۶۰، همان خدای امسال است.
( در دیدار مسئولان قوه قضائیه ۱۴۰۱/۴/۷ )
#دیدار_قوه_قضائیه
💐مصطفی؛ خواستنی ترین پیام آور برخاستن
✍دکترکاظم حاجی رجبعلی
نشرقرآن و اهل بیت
مصطفی صلی الله علیه و آله، خواستنی ترین پیامبر است که تمنای او، باعث قیام لله در بشریت میشود. هر جنبه ای از زندگی او انسان را به ایستادن و برخاستن وا میدارد. او پیش از تولد و با وعده ی آمدنش، با ولادت و پاگذاشتن بر زمین در عرصه ها و مراحل زندگیش، با مبعوث شدن و جاری کردن کلمات نورانی قرآنش، با صبر در برابر آزارهای دشمنان و مدارای با یارانش، با غلبه یافتن حامیان بر محاصره ی دشمنانش، با حمایت نشدن از جانب نزدیکان و در مقابل، پذیرفتنی بودنش از سوی دیگران، با تبدیل اراده های خواهانش به تشکیل حکومت الهی، با خواستنی بودن حکومت شکوفا بخشش، با فرماندهی و آبدیده ساختن یارانش برای اقامه ی قسط، با ظرافت های امت سازی و پاکی اقتدارش، با برانگیختن ها و یکپارچه ساختن امت بر محور امامت اهل بیتش علیهم السلام، با ثقلینش و همیشگی ساختن رسالتش، خدا را خواست و به نام خدا و برای خدا و به واسطه ی یاری خدا، ایستاد و قیام کرد و قیامت میکند
کتاب مصطفی، خواستنی ترین پیام آور برخاستن با رویکردی امتگرا به حیات شریف پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله پرداخته و در طی دوازده دوازده فصل، مهمترین موضوعات حیات شریف پیامبر اعظم را از آستانه ولادت حضرت محمد صل الله علیه و آله تا رحلت ایشان با استفاده از رخدادهای تاریخی با ضربآهنگی داستانی به رشته تحریر درآورده است.
نسخه الکترونیک کتاب از طریق اپلیکیشن پاتوق کتاب موجود است.
🎋قلم این کتاب روان است و از مخاطب دانشآموز دبیرستانی تا جامعه نخبگانی از خواندن آن لذت خواهند برد.
هدایت شده از گلزار شهدای کرمان
💠 عصر امروز؛ مراسم عقد یک زوج جوان در جوار مزار مطهر شهدا و گلزار شهدای کرمان
#پیوند_شهدایی
✅ تنها کانال رسمی گلزار شهدای کرمان
🆔 @golzarkerman
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
💢عبرت های برجامی ایران
و نیاز فوری آمریکا در مذاکرات -۱
🔹فرسایشی شدن مذاکرات برجامی، نباید ما را از اولویت های خود غاقل کند. ایران، در برجام همه امتیازات را نقد و برگشت ناپذیر واگذار کرد اما امتیازات نسیه، یا دارای تاریخ مصرف کوتاه و ناپایدار و نقض پذیر را گرفت.
♦️برآمده از عبرت های برجام، مطالبه مشروع ایران این است که تحریم ها، به شکل موثر و پایدار لغو شود، به نحوی که به انتفاع پایدار و تضمین شده منتهی شود؛ و گرنه، تعهدات ایران هم باید به همان میزان، ناپایدار و تدریجی و برگشت پذیر باشد. (مثلا انباشت مواد غنی سازی شده در ایران، تحت نظارت آژانس، به جای خروج از کشور).
🔹آمریکا اما همان شیطان سابق است. با وجود عهدشکنی آشکارو انگشت نما شدن، می خواهد عایدات راهبردی کسب کند و مُشتی وعده قابل نقض بفروشد. اهمیت فعلی توافق در این است که پس از چنگ اوکراین، میزان ذخائر نفتی آمریکا و ذخائر جهانی، به پایین ترین سطح خود در چند دهه گذشته رسیده است.
♦️این در حالی است که مستعمراتی مانند عربستان، با حداکثر ظرفیت خود، به خدمت غرب شتافتند. با این وجود، قیمت نفت 125 دلار را هم تجربه کرد و رسانه هایی مانند فارین پالیسی، نفت 150 دلاری را برای پاییز و زمستان پیش بینی می کنند.
🔹اکنون اقتصاد آمریکا و اروپا، رکورد های تورمی بی سابقه در چهل سال اخیر را تجربه می کنند و پیش بینی می شود تدریجا وارد رکود سنگین هم بشوند. رابرت هابک وزیر اقتصاد آلمان گفته؛ "برای جبران کمبود گاز روسیه، باید به دوران استفاده از زغال سنگ برگردیم".
♦️در حالی که به نظر می رسد روسیه در مقابل تحریم ها از پا در نیامده، بلکه بیشتر و گران تر از قبل، نفت می فروشد، چند ماه پیش رو، برای سیاست و اقتصاد غرب بسیار حیاتی است. در این شرایط ویژه، آمریکا و اروپا نیازمند فوری "بازگشت نفت ایران به بازار" و استفاده از بار روانی و تبلیغاتی آن برای مهار قیمت نفت هستند.
🔹آمریکا ضمنا نیاز دارد به برجام بر گردد تا هم به مکانیسم ماشه دسترسی داشته باشند و امکان بازگرداندن تحریم های سازمان ملل بدون جلب نظر شورای امنیت را -به مثابه شمشیر داموکلس بازدارنده ایران- به دست آورد؛ و هم برنامه هسته ای شتاب گرفته ایران را به نقطه فعالیت حداقلی و مهار شده برگرداند.
♦️دولت بایدن نیاز دارد به نوعی از توافق خوب (بد برای ایران) دست یابد که بتواند به عنوان موفقیت در انتخابات کنگره، برای افکار عمومی فاکتور کند.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
💢عبرت های برجامی ایران
و نیاز فوری آمریکا در مذاکرات -۲
🔹نگاه آمریکا به تعلیق تحریم ها در احیای برجام، موقتی است؛ به نحوی که بحران اقتصادی را پشت سر بگذارد و سپس بتواند شیطنت های تحریمی را از جانب دولت یا کنگره از سر بگیرد.
♦️بنابراین آمریکا در کوتاه مدت، تحریم فروش نفت ایران را تعلیق می کند، اما محتمل است که بعد از چند ماه، در مقابل دسترسی ایران به درآمدهای نفتی کارشکنی کند. همچنان که تهدید و کارشکنی علیه سرمایه گذاری های میان مدت و بلند مدت شرکت ها در ایران محتمل است.
🔹آمریکا و اروپا اکنون، به عرضه دو میلیون بشکه ای و بالاتر نفت ایران نیاز دارند. و حال آن که توافقی ناپایدار با خسارت های راهبردی را به ایران پیشنهاد می کنند. بازگرداندن وضعیت شرطی سازی اقتصاد ایران به توافق و مذاکرات، یکی از اهداف مد نظر آنهاست.
♦️موضوع مهم دیگر که باید مد نظر داشت، کنگره و انتخابات چهار ماه بعد آن است. کارکرد کنگره -در تکمیل رفتار دولت آمریکا- به حداقل رساندن عایدات ایران از توافق بوده؛ از جمله با قانون اینارا که امکان سرمایه گذاری یا تجارت میان مدت و بلند مدت را هزینه دار می کند.
🔹این قانون و قوانین تحریمی دیگر در پسا برجام، مانند کاتسا و آیسا، با اتفاق نظر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات، تصویب شده اند. ضمن این که پیش بینی می شود در اثر کارنامه اقتصادی بد دولت بایدن، جمهوریخواهان در انتخابات آتی کنگره موفقیت بیشتری کسب کنند.
♦️کنگره، قانون «اينارا» را در سال 2015 براي نظارت بر توافق هستهاي با ايران تصويب کرد و طبق آن، رييسجمهور آمریکا برای تداوم تعلیق تحریم ها، ملزم به ارائه گزارش هر سه ماه یک بار به كنگره درباره پايبندي ايران به توافق بود. "اينارا" در سنا با 98 راي موافق و تنها یک مخالف به تصويب رسيد.
🔹اینارا در مجلس نمایندگان هم، با 400 راي موافق و فقط 25 مخالف تصويب شد. این قانون عملا عُمر هر گونه معامله شرکت ها و دولت ها با ایران را به سه ماه کاهش می دهد؛ چون معلوم نیست کنگره در سه ماهه بعدی، ادامه اجرای برجام را تایید کند یا نه. (این هم از دستاورد های ویژه توافق برجامی در دولت روحانی است!)
♦️دومین تحریم، قانون موسوم به كاتسا CAATSA مصوب 2017 است که در سنا با راي 98 راي و فقط دو راي منفي تصويب شد. در مجلس نمايندگان هم، با 419 راي موافق و 3 راي مخالف به تصويب رسید.
🔹قانون سوم، تحريم ايران و ليبي (ايلسا ILSA) است که بعدها با حذف لیبی، به قانون ISA تغییر نام یافت و سرمايهگذاري بيش از 40 ميليون دلار در سال براي توسعه بخش نفت وگاز در ايران را ممنوع می کند.
@IMANI_mohammad
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️عاشق چه چیزی هستی ؟
حجت الاسلام لقمانی
✅قلوب خلت عن ذکر الله...دلهای خالی از نام و یاد خدا...
❇️ به نکته مهمی اشاره میکند، حتما ببینید
هدایت شده از تاملات حقوقی
📌مطالبه حق امنیت فرهنگی از نظام اسلامی
✍️ محمدرضا باقرزاده
این روزها کم و بیش در محافل مومنان و متدینان بحث در خصوص فراگیر شدن بدحجابی و بی حجابی در جامعه در جریان است. یک عده می گویند نظام باید کاری کند و عده ای هم می گویند کار از کار گذشته و در این مقولات فرهنگی، اقدامات حکومتی و حاکمیتی پاسخگو نیست. حتی برخی حساسیت نسبت به این قضیه را حمله بر تندروی می کنند و معتقدند نظام باید دست از برخورد حقوقی و قانونی با این موضوع بر دارد و راه حل این مسأله، این راه ها نیست.
برخی هم میگویند الان زمان مناسبی نیست چون مشکلات اقتصادی فراوان است و آستانه تحمل مردم بسیار پایین است. باید صبر کرد تا زمان مناسبش فرا برسد.
در این میان توجه به چند نکته لازم و ضروری است.
۱. قطعا چنین است که راه حل انتظامی و حقوقی به تنهایی در این خصوص کافی نیست اما قطعاً تعطیلی این بخش، به جری تر شدن جریان استحاله فرهنگی خواهد انجامید. فراموش نکنیم که اقلیتی اندک دارند بی حجابی را بهیکامر فراگیر تبدیل میکنند که ندیدن عقبه های برونمرزی آن ناشی از بی خبری یا خود را به خواب زدن است. اگر امروز علیه این اقلیت ناچیز قاطعیت به ندهیم فردا با موج عمومیبی حجابی چهخواهیمکرد؟
۲. درست است که فشار اقتصادی عرصه را بر فرهنگ تنگ کرده لکن این را هم باید توجه کرد که دشمن جنگ اقتصادی را برای این شروع کرد که ما را وادار کند در جنگ فرهنگی عقب نشینی کنیم اگر امروز در عرصه دیپلماسی حاضر به عقب نشینی نیستیم به دلیل اهمیتی است که به فرهنگ سیاسی خود میدهیمو فرهنگ اجتماعی هم کم از فرهنگ سیاسی ما ندارد.
۳. حتی برای همراهکردن بخشهای فرهنگی و سیاسی و رسانه ای با بخش حقوقی نیز به تدابیر محکم الزام کننده حقوقی نیاز است که حاکمیت باید برای آن اقدام کند.
۴. دوستان بی تفاوت غافل اند که اگر حکومت اسلامی در مورد اجرای یک حکم شرعی سکولار بشود هیچ تضمینی وجود ندارد که در خصوص همه احکام شرعی دیگر هم سکولار نشود و تلاش دشمن برای کوتاه آمدن نظام اسلامی در قضیه حجاب دقیقاً برای تحقق همین منظور است. آنها به دنبال این هستند که از یک جا سکولاریزاسیون را شروع کنند. قضیه فقط حجاب نیست و حساسیت نیروهای انقلابی در مورد بی حجابی ها و بد حجابی ها به دلیل احساس خطر فروپاشی دومینویی بقیه سنگرهای انقلاب اسلامی است.
۵. ممکن است کسانی فکر کنند نهایتاً می شویم مثل لبنان که بی حجاب و با حجاب زندگی مسالمت آمیز دارند، در حالیکه اگر دشمن در این حرکت موفق شود ما لبنان نخواهیم شد و در آن زمان افراد چادری و خانواده های مومن باید منتظر هجوم رو به جلو لشکر مفسدان اخلاقی به خانوادههای مومن و محجبه باشند چنانکه همین الان نشانه های از حملات فیزیکی و خشونت علیه برخی اقشار فرهنگی و اسلامی را شروع کرده اند. دشمن امید دارد تا با عقب نشینی نظام از اجرای موازین شرعی واخلاقی در این مقوله، کارزاری را علیه همه ارزش های انقلابی و اسلامی صورت داده و به فروپاشی کل نظام دست یابد. در آن روز قطعاً پشیمانی نیروهای مومنی که امروز سهل انگاری کردهاند سودی نخواهد بخشید. پس باید همه باهم فکری کنیم برای اینکه این آتش را به بهترین و عقلانی ترین راه ممکن خاموش کنیم وگرنه شعله ور شدن این آتش به تر و خشک رحم نخواهد کرد.
@MohamadRezaBagherzadeh
هدایت شده از تاملات حقوقی
📌مطالبه حق امنیت فرهنگی از نظام اسلامی
✍️ مطلب زیر یادداشتی از دکتر محمدرضا باقرزاده استاد حقوق عمومی و بین الملل است که ملاحظه میفرمایید.
این روزها کم و بیش در محافل مومنان و متدینان بحث در خصوص فراگیر شدن بدحجابی و بی حجابی در جامعه در جریان است. یک عده می گویند نظام باید کاری کند و عده ای هم می گویند کار از کار گذشته و در این مقولات فرهنگی، اقدامات حکومتی و حاکمیتی پاسخگو نیست. حتی برخی حساسیت نسبت به این قضیه را حمله بر تندروی می کنند و معتقدند نظام باید دست از برخورد حقوقی و قانونی با این موضوع بر دارد و راه حل این مسأله، این راه ها نیست.
برخی هم میگویند الان زمان مناسبی نیست چون مشکلات اقتصادی فراوان است و آستانه تحمل مردم بسیار پایین است. باید صبر کرد تا زمان مناسبش فرا برسد.
در این میان توجه به چند نکته لازم و ضروری است.
۱. قطعا چنین است که راه حل انتظامی و حقوقی به تنهایی در این خصوص کافی نیست اما قطعاً تعطیلی این بخش، به جری تر شدن جریان استحاله فرهنگی خواهد انجامید. فراموش نکنیم که اقلیتی اندک دارند بی حجابی را بهیکامر فراگیر تبدیل میکنند که ندیدن عقبه های برونمرزی آن ناشی از بی خبری یا خود را به خواب زدن است. اگر امروز علیه این اقلیت ناچیز قاطعیت به ندهیم فردا با موج عمومیبی حجابی چهخواهیمکرد؟
۲. درست است که فشار اقتصادی عرصه را بر فرهنگ تنگ کرده لکن این را هم باید توجه کرد که دشمن جنگ اقتصادی را برای این شروع کرد که ما را وادار کند در جنگ فرهنگی عقب نشینی کنیم اگر امروز در عرصه دیپلماسی حاضر به عقب نشینی نیستیم به دلیل اهمیتی است که به فرهنگ سیاسی خود میدهیمو فرهنگ اجتماعی هم کم از فرهنگ سیاسی ما ندارد.
۳. حتی برای همراهکردن بخشهای فرهنگی و سیاسی و رسانه ای با بخش حقوقی نیز به تدابیر محکم الزام کننده حقوقی نیاز است که حاکمیت باید برای آن اقدام کند.
۴. دوستان بی تفاوت غافل اند که اگر حکومت اسلامی در مورد اجرای یک حکم شرعی سکولار بشود هیچ تضمینی وجود ندارد که در خصوص همه احکام شرعی دیگر هم سکولار نشود و تلاش دشمن برای کوتاه آمدن نظام اسلامی در قضیه حجاب دقیقاً برای تحقق همین منظور است. آنها به دنبال این هستند که از یک جا سکولاریزاسیون را شروع کنند. قضیه فقط حجاب نیست و حساسیت نیروهای انقلابی در مورد بی حجابی ها و بد حجابی ها به دلیل احساس خطر فروپاشی دومینویی بقیه سنگرهای انقلاب اسلامی است.
۵. ممکن است کسانی فکر کنند نهایتاً می شویم مثل لبنان که بی حجاب و با حجاب زندگی مسالمت آمیز دارند، در حالیکه اگر دشمن در این حرکت موفق شود ما لبنان نخواهیم شد و در آن زمان افراد چادری و خانواده های مومن باید منتظر هجوم رو به جلو لشکر مفسدان اخلاقی به خانوادههای مومن و محجبه باشند چنانکه همین الان نشانه های از حملات فیزیکی و خشونت علیه برخی اقشار فرهنگی و اسلامی را شروع کرده اند. دشمن امید دارد تا با عقب نشینی نظام از اجرای موازین شرعی واخلاقی در این مقوله، کارزاری را علیه همه ارزش های انقلابی و اسلامی صورت داده و به فروپاشی کل نظام دست یابد. در آن روز قطعاً پشیمانی نیروهای مومنی که امروز سهل انگاری کردهاند سودی نخواهد بخشید. پس باید همه باهم فکری کنیم برای اینکه این آتش را به بهترین و عقلانی ترین راه ممکن خاموش کنیم وگرنه شعله ور شدن این آتش به تر و خشک رحم نخواهد کرد.
@MohamadRezaBagherzadeh