هدایت شده از شهید شیخ احمد کافی
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹#مقام_حضرت_عبدالعظیم_حسنی_ع
🎙از زبان شهيد حاج شيخ احمد كافے
شیخ مفید درباره جایگاه عبدالعظیم حسنی : (( امام رضا (ع) میفرمایند:ای عبدالعظیم! از طرف من به دوستانم سلام من را برسان. و به آنها بگو کاری نکنند که شیطان به نَفس آنها راه پیدا کند، جدال نکنند به زیارت یکدیگر بروند، که این کار شما را به من نزدیک می کند. )
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🔴 مَثل جامعه، مَثل کشتی است
🔰شهید مطهری ره:
" یک نفر در جامعه مشغول #فساد میشود ، مرتکب #منکرات میشود . یکی نگاه میکند میگوید به من چه ، دیگری میگوید من و او را که در یک قبر دفن نمی کنند . فکر نمیکند که مثل جامعه ، مثل کشتی است . اگر در یک کشتی آب وارد بشود ، ولو از جایگاه یک فرد وارد بشود ، تنها آن فرد را غرق نمیکند بلکه همه مسافرین را یکجا غرق میکند . "
(سیری در سیره نبوی، ص278)
✍️پ.ن:
⏪ از آنجایی که بی بند و باری و گناه عمومی، به گونه ای است که همه مردم را مانند ویروس فراگیر درگیر می کند و کل جامعه متضرر خواهد شد، بنابراین حکومت اسلامی برای مقابله با آن، هیچ راه گریزی ندارد و وظیفه سنگین بر دوش دارد.
⭕️ما همه کشتی نشینانیم با یک سرنوشت
می کشاند فعلمان سوی جهنم یا بهشت.
#نهی_از_منکر
#هم_سرنوشتی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از تاملات حقوقی
🔴📣دستورات آیت الله اژهای برای نظارت بر اجرای مصوبات مربوط به نابهنجاریهای اجتماعی
آیت الله اژهای، رئیس دستگاه قضا گفت: قبلا هم بارها تاکید کردم سال گذشته هم متذکر شدم ما درخصوص برخی ناهنجاریهای اجتماعی از جمله #مقوله_عفاف_و_حجاب، #قانون_داریم؛ البته این قضیه فقط منحصر به مقوله عفاف و حجاب نیست؛ علیایحال این امر که مردم متدیّن بر به میدان آمدن همه مسئولان و متولیان برای اجرای قوانین ناظر بر مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی تاکید میکنند، بسیار مبارک و بابرکت است؛ ما در قوه قضائیه از این موضوع استقبال و حمایت میکنیم و تاکید داریم که همه باید تلاش کنیم مصوبات و #قوانین_موجود برای #مقابله_با_ناهنجاری_های_اجتماعی، اجرایی گردند. در همین راستا به سازمان بازرسی دستور داده ام که نسبت به اجرایی شدن #مصوبات_شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی که #در_حکم_قانون هستند، نظارت داشته باشند.
🔴📣اژه ای اظهار داشت: در جلسه سه شنبه هفته گذشته با رئیسجمهور، تاکید کردم که #ما در حوزه #مقابله با_ناهنجاریهای_اجتماعی و مظاهر آن، #قانون_داریم و #نباید_منتظر_لایحه_مجلس_در_این_خصوص_باشیم چرا که ممکن است این مقوله زمانبر باشد؛ با همین قوانین موجود میتوان در امر مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی اقداماتی را انجام داد؛ رئیسجمهور نیز از این موضوع استقبال کرد و مقرر است امروز جلسهای در همین راستا برگزار شود تا بتوانیم با حضور مقامات و مسئولان ذیربط تصمیمات و اقدامات مقتضی را ترتیب دهیم.
قاضیالقضات بیان داشت: تاکید عدلیه از سال گذشته بر این بوده و هست که بسیاری از #ناهنجاریها_جرم_مشهود_است و با همین قوانین موجود میتوان با #هنجارشکنان به ویژه افرادی که به صورت سازمان یافته در این راستا اقدام میکنند برخورد کرد، ولی متاسفانه به هر دلیل با جرم مشهود برخورد نمیشود.
⭕️متن کامل در زیر:
https://www.farsnews.ir/news/14020419000338/
🌻حضرت آیتالله بهجت(رضوان الله علیه):
قال رسول الله ص:
عن عیسی بن مریم علیه السلام:
🎄« جَالِسُوا مَنْ يُذَكِّرُكُمُ اللَّهَ رُؤْيَتُهُ وَ يَزِيدُ فِي عِلْمِكُمْ مَنْطِقُهُ وَ يُرَغِّبُكُمْ فِي الْآخِرَةِ عَمَلُهُ؛
🌾با کسانی نشست و برخاست کنید که برخورد و دیدن آنان شما را به یاد خدا آورد و گفتارشان موجب افزونی دانش شما و اعمال آنان موجب رغبت و تمایل شما به آخرت گردد».
📚 برگی از دفتر آفتاب، ص٢٠١ و ٢٠٢ .
🖇 مردی در خواب میدید .....
✿ داشت در جنگلهای آفریقا قدم می زد که ناگهان صدای وحشتناکی که دائم داشت بیشتر می شد به گوشش رسید. به پشت سرش که نگاه کرد دید شیر گرسنهایی با سرعت باورنکردنی دارد به سمتش میآید و بلافاصله مرد پا به فرار گذاشت و شیر که از گرسنگی تورفتگی شکمش کاملا به چشم میزد داشت به او نزدیک و نزدیکتر میشد که ناگهان مرد چاهی را در مقابل خود دید که طنابی از بالا به داخل چاه آویزان بود.
💭 سریع خود را به داخل چاه انداخت و از طناب آویزان شد. تا مقداری صدای نعرههای شیر کمتر شد و مرد نفسی تازه کرد متوجه شد که در درون چاه ماری عریض و طویل با سری بزرگ برای بلعیدن وی لحظهشماری میکند. مرد داشت به راهی برای نجات از دست شیر و اژدها فکر میکرد که متوجه شد دو موش سفید و سیاه دارند از پایین چاه از طناب بالا میآیند و همزمان دارند طناب را میخورند و میبلعند.
💭 مرد که خیلی ترسیده بود با شتاب فراوان داشت طناب را تکان میداد تا موشها سقوط کنند اما فایدهایی نداشت و از شدت تکان دادن طناب داشت با دیوارهی چاه برخورد میکرد که ناگهان دید بدنش با چیز نرمی برخورد کرد. خوب که نگاه کرد دید کندوی عسلی در دیوارهی چاه قرار دارد و دستش که آغشته به عسل بود را لیسید و از شیرینی عسل لذت برد و شروع کرد به خوردن عسل و شیر و اژدها و موشها را فراموش کرد که ناگهان از خواب پرید.
❗️ خواب ناراحتکنندهای ی بود و تصمیم گرفت تعبیر آن را بیابد و نزد عالمی رفت که تعبیر خواب میکرد و آن عالم به او گفت تفسیر خوابت خیلی ساده است:
شیری که دنبالت میکرد ملک الموت(عزراییل) بوده...
◇ چاهی که در آن اژدها بود همان قبرت است...
طنابی که به آن آویزان بودی همان عمرت است...
و موش سفید و سیاهی که طناب را میخوردند همان شب و روز هستند که عمر تو را میگیرند...
❗️ مرد گفت ای شیخ پس جریان عسل چیست؟
گفت: عسل همان دنیاست که از لذت و شیرینی آن مرگ و حساب و کتاب را فراموش کردهای...
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
📝از انچه بر دیگران گذشت، درست زیستن را بیاموزیم°';🕯;'`°
💐در زلال اندیشه امام خامنهای
✅برای وحدت مسلمین باید تبیین، برنامهریزی و تقسیم کار کنیم
✍️رهبر انقلاب، در دیدار اخیر: تصوّر نکنیم با این [کار] که ما هر سال در هفته وحدت دُور هم مینشینیم، سخنرانی میکنیم، حرف میزنیم، حالا یک جلسه، دو جلسه دیگر در این طرف و آن طرف دنیا بنشینیم دور هم حرف بزنیم، وظیفه ما انجام گرفته؛ نه، وظیفه با این چیزها تمام نمیشود؛ لازم است که هر کسی، در هر نقطهای، در هر جایی که حضور دارد، محور بحث مهمّ اتّحاد باشد؛ و بحث کنیم، تبیین کنیم، تحریض کنیم، برنامهریزی کنیم، تقسیم کار کنیم در این زمینهها؛ این کار واجب و لازمی است که باید انجام بگیرد.
۱۴۰۰/۸/۲
✒از لَلهگی آمریکا برای اسرائیل، تا خودکفایی دفاعی حماس و جهاد اسلامی
جنگ غزه حقیقتی شگرف و تاریخساز را عیان نمود، که شوربختانه در میان اخبار و تحلیلها گُم شده است! جنبش های اسلامی فلسطین، به بلوغ دفاعی دست یافتهاند و کمتر به دخالت عملی حامیان نیازمندند. ایرانیها، لبنانیها، عراقیها، یمنیها و...الخ، حامی حماس و جهاد اسلامیاند و آن را فریاد هم میکنند، اما نه بناست و نه حتی نیاز است، که به جای آنها بجنگند! فلسطینیان بدون جبههگشاییهای جدید (که اگر روی میداد نیز، عقلا و عرفا مذموم نبود) از پسِ کار خود برمی آیند و این یعنی که تاریخ برای آنان ورق خورده است. پختهگی و کمالی که از آن سخن میرود، نخست از حزبالله لبنان سراغ گرفت، سپس انصارالله یمن و هم اینک از مبارزین فلسطینی و در آینده نیز، از هر جنبشی که به این طریق گام نهد. در آن سوی میدان اما، واقعیتی کاملا معکوس در جریان است. اسرائیل به سان کودکی هفتادوهفت ساله، حتی با لَلهگی آمریکا نیز نمی تواند کار حماس و جهاد را یکسره کند و پس از یک ماه تقلّا و با این همه ساز و برگ، به منطقه بیابانی و میانی نوار غزه نقب زده، تا باتلاق خویش را، به دست خود انتخاب کرده باشد! کسی هم نیست تا به این جماعت برساند، که اگر ماندن در غزه به صرفه بود، که شارون با تمام قساوت و خوشدستی در کشتار، آنجا را رها نمی کرد! از گوشه و کنار اردوگاه هزیمت شده اسرائیل اما، زمزمه هایی به گوش می رسد: دومیلیون مردم غزه را نه می شود کُشت و نه آواره کرد، اهالی نه میلی به ترک موطن خود دارند و نه بیمیلی نسبت به مبارزان، حماس قابل حذف نیست، اساسا آدرسی ندارد که بتوان به سراغش رفت، در هر زمان و مکان می تواند باشد و نباشد، از آسمان تا سه سطح تونل در ژرفای زمین باید آن را جُست...
چه کسی تا یک ماه و نیم پیش تصور می بُرد، که اسرائیل در چنین استیصالی دست و پا بزند؟ موساد که سال گذشته در چنین موسمی، تلاش می کرد که تمامی سرنخ های رذالت در ایران را به خود وصل کند، الان کجا و چطور احوال است؟ آنان بیشتر و بهتر از دیگران دریافته اند که موج بعدی طوفانالاقصی، بس قویتر و مردافکنتر برخواهد خاست...
♦️http://eitaa.com/r_kaeini
هدایت شده از محمدرضا کائینی
✒در احوال یکی از مجانین شهیرِ فرهنگ عامه آوردهاند، که هرگاه کسی از پشت بر سرش می زد، برای انتقام دستی به سَر جلویی فرود میآورد! حال حکایت اسرائیل است که از سر عجز مزمن در برابر حماس، از حمله کور به غزه آویخته، زن و بچه میکشد و ساختمان خراب میکند! سیاستپژوهان گفته بودند: تمامیتخواهی وقتی به آخر و استیصال می رسد، تنها جنون نشان می دهد، میزند که زده باشد، یا میکشد که کشته باشد! آیا حماس با حمله به غیرنظامیان غزه، پایان می یابد؟ آیا در پی این حملات، حماس از چشم مردم آن خطه میافتد؟ یا مورد حمایتی افزون قرار خواهد گرفت؟ گمان میرود که حتی یک کودک نیز پاسخ این پرسشها را بداند، اما روزگار چنان بر اسرائیل سخت گرفته، که عاقله خویش وانهاده است!
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
♦️http://eitaa.com/r_kaeini
🔰قاعده حکمرانی حراست و تعصب به اصول است/ کسی در اصولش شوخی و مسامحه نمی کند
✍هنوز هیچ اتفاقی در غرب نیافتاده، کسی بنیانهای لیبرال دموکراسی، اومانیسم و دیگر بنیانهای غرب را زیر سوال نبرده و هیچ اقدام ساختارشکنانه، ضد حاکمیتی یا علیه امنیت ملی صورت نپذیرفته است و صرفا بر مبنای احساسات انسانی مردم خواستار جلوگیری از نسلکشی اسرائیل شدهاند؛ ولی می بینید که چگونه تند و کوبنده با آنها برخورد میشود چرا که تصور این است که نتیجه این روند به بنیانهای ایدئولوژیکشان آسیب میزند.
موضعگیری و اقدامات کشورها متناسب با #فلسفه_وجودی نظام آنها یعنی ارزشها و آرمان هایی است که بخاطر آن نظام سیاسی خود را برپا کرده اند.
🔸این نوع برخورد داعیه داران #آزادی مطلقه است و نمیگذارند روندی که با بنیانهایشان زاویه دارد ریشهدار شود.
آیا قابل قبول است که در کشور اسلامی، اباحه گرایانه اجازه هرگونه فعالیت هنجارشکنانه، ساختارشکنانه و ضد منافع ملی و بنیانهای اعتقادی جامعه داده شود؟
📣هنجارشکنی تحت لوای آزادی مطلق و عدم #تحدید آزادی ها در تمام نظام های سیاسی موجب #تهدید ارزش ها و سامان سیاسی آنها است.
حتی لیبرال ها و #مدعیان_لیبرالیسم هم آزادی مطلق و عدم تحدید آزادی ها را بر نمی تابند.
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️سواد رسانه ای را تحصیل کنیم
🔸با گذشت زمان و فراگیر شدن گوشی های همراه و #اینترنت و متعاقبا شبکه های اجتماعی، حتی کوچکترین خبرها نیز در کسری از ثانیه و تنها با فرستادن یک دکمه انتشار یافته و در کمتر از پنج دقیقه زمان میبرد تا به نظر افراد زیادی برسد.
💠تعریف سواد رسانهای
🔹در قرن بیست و یکم منظور از #سواد، تنها سواد خواندن و نوشتن نیست، بلکه آنطور که سازمان یونسکو گفته شامل این موارد میشود: «سواد عاطفی، سواد ارتباطی، سواد مالی، سواد تربیتی، سواد سلامتی، سواد نژادی و قومیتی، سواد بوم شناختی، سواد تحلیلی، سواد انرژی، سواد علمی. #سواد_رسانه_ای عبارت است از #قدرت_تشخیص و تمیز رسانه های مختلف، به منظور بهره وری مؤثر از آنها، قدرت درک مفهوم پنهانی اطلاعات انتشار یافته، که این اطلاعات گاهی میتواند خبر باشد و گاهی هم خیر، میتواند حتی یک جک باشد.
🔹#سواد_رسانهای امری است که هم به صورت ذاتی در وجود هرکسی موجود است، و هم اکتسابی است. همین که ما می دانیم چه رسانه ای مورد علاقه ما است، یعنی سواد رسانه ای داریم، ولی این کافی نیست و باید با پرورش و تکمیل آن به سطح بالایی برسیم و از کل مطالب منتشر شده مورد علاقه خود، اهداف آنها را نیز درک کنیم. #سواد_رسانهای هر فرد با تغییر سن و دانش فرد باید تغییر کند. مثلا سوادی که یک کودک باید در مواجهه با رسانهها داشته باشد، با سواد رسانهای مورد نیاز یک فرد بالغ بسیار تفاوت دارد.
💠سواد رسانهای برای چه؟
🔹امروزه #رسانهها تنها به انتشار اخبار اکتفا نمی کنند، بلکه هر رسانهای با توجه به خط مشی و دلیل منشأ وجودی خود، اخبار را با هدفی خاص منتشر می کند، در نتیجه اگر سطح #سواد_رسانهای در جامعه کم باشد، شاید #اثرات_مخرب امنیتی، سیاسی و... به جای بگذارد. سواد رسانهای نیاز است تا هر خبر و نوشتهای که در هر #رسانهای میخوانیم یا میبینیم را باور نکنیم، و برای اینکه از سطح سواد رسانهای بالاتری برخوردار شویم باید همیشه اخبار را با #دید_انتقادی بنگریم و پس از خواندن هر مطلبی از خودمان پرسش هایی بپرسیم؛
🔹نظیر اینکه #منبع این خبر کجاست؛ چه کسی یا کسانی از انتشار این خبر و مطلب سود میبرند، و چه کسانی ضرر میبینند؛ باور کردن این خبر توسط من چه پیامدی دارد؟ #منابع_مالی مورد نیاز مجرای خبری از کجا تامین میشود و آیا تأمین کنندگان مالی در تنظیم این خبر نقش مستقیم یا غیر مستقیم داشتهاند یا خیر؛ و...، و اینطور نباشیم که هر مطلبی که از هر مجرای خبری منتشر می شود را با چشم بسته و بدون تحقیق بپذیریم و باور کنیم. هنگامی که #سطح_سواد_رسانهای ما بیشتر شود، دیگر #صاحبان_رسانه برای ما تصمیم نمیگیرند،
🔹و این ما هستیم که تشخیص می دهیم کدام اطلاعات و اخبار را دریافت کنیم، کدام را باور کنیم و کدام را دور بیندازیم. #سواد_رسانهای تعیین میکند که برای هر مطلب و اطلاعاتی چقدر زمان مطالعه بگذاریم و به هر خبر چقدر بها بدهیم. ما #سواد_رسانهای لازم داریم تا با استفاده از آن مطالبی که باب میلمان و مورد نیازمان است را بیابیم و از هجوم و تحمیل اطلاعات و اخبار گوناگون جلوگیری کنیم. در برهه کنونی شاید مهمترین جایی که نیاز به داشتن و استفاده کردن از سواد رسانهای دارد در #فضای_مجازی باشد،
🔹که هر روزه سیل اخبار در آن سرازیر شده، و بنابراین بسیار مهم است که افراد جامعه برای داشتن قدرت تشخیص، تمیز و شناخت رسانههای مختلف و نیز برای داشتن توانایی درک مفهوم پنهانی اطلاعات انتشار یافته، و شناخت حق و باطل دارای #سوادرسانهایبالا باشند. سواد رسانهای تنها مختص به رسانه های دیداری و شنیداری نیست، بلکه حتی در شبکههای اجتماعی هنگام نوشتن نظر خود زیر پست افراد مشهور هم باید سواد رسانهای اعمال شود. حتما نمونه هایی دیدهاید که در این فضا انتشار مییابد و کذب بودن آن بعدها برای عموم آشکار شده مانند: بعضی از اخباری که در نتیجه کمبود سواد رسانه ای در جامعه منتشر شده است.
نویسنده: مرجان شرف
منبع: وبسایت تبیان
#سواد_رسانه_ای #رسانه
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد