هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🔴حکم رأی لیستی
🗳س 2443: آیا رأی دادن به فهرست اسامی که از طرف احزاب و گروه های سیاسی منتشر می شود، بدون تحقیق در مورد افراد آن جایز است؟ اگر برخی از افراد آن در انتخابات رأی آورند و صلاحیت منصب را نداشته باشند، ما در پیشگاه خدای متعال مسئول خواهیم بود؟
✅ج: می توانید به فهرست و افرادی رأی دهید که معرفی کنندگان آنها افرادی متعهد، مؤمن، بصیر و انقلابی و قابل اعتماد باشند، مگر آنکه حجت شرعی بر خلاف داشته باشید.
📕منبع: leader.ir
#انتخابات
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🇮🇷شرکت در انتخابات
🗳س 2448: آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران واجب عینی است یا کفایی؟
✅ج: واجب عینی است.
📕منبع: leader.ir
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🚨تفسیر به رای سخنان رهبری توسط مشاور رئیس مجلس/ آیا لیستی رای دادن حجت شرعی دارد؟
🔹در روزهای نزدیک به انتخابات، پرسش مهم «رای دادن بهصورت لیستی یا غیرلیستی»، بسیار پرتکرار میشود و کنشگران سیاسی سعی میکنند بر اساس منافع حزبی و جناحی خود به آن پاسخ بدهند. اما مهدی محمدی، مشاور رئیس مجلس، با تفسیر سخنان رهبری به نفع جریان متبوع خود، تلاش کرد تا «لیستی رای دادن» را مورد تأیید رهبری بداند.
🔹رهبر انقلاب روز گذشته با تبیین ملاکهای نامزدهای اصلح، درباره راه شناخت و تطبیق این ملاکها با نامزدهای انتخابات بیان فرمودند: «کاری سخت و نشدنی نیست. مثلاً در تهران فهرستهای مختلفی وجود دارد که برخی را میشناسیم، بعضی را از دیگران پرسوجو میکنیم و برخی را هم به افرادی که معرفی کردهاند اعتماد میکنیم و نامشان را در برگه رأی مینویسیم؛ بنابراین هر مقداری که ممکن است باید در این زمینه تلاش کرد.»
🔹رهبر انقلاب در این سخنان بهصورت واضح و صریح با اولویتبندی، شناخت و تحقیق را بالاتر از اعتماد به لیستها مطرح کردند و اما به شکل عجیبی، مهدی محمدی این سخنان را به تأیید رای لیستی تفسیر کرد و در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «رهبر معظم انقلاب امروز مجدداً فرمایش قبلی خود درباره رای دهی لیستی را تکرار فرمودند. درون لیست باید به اعتبار کسانی که میشناسیم، به کسانی که نمیشناسیم اعتماد کرد.»
🔹این تفسیر به رای در حالی صورت گرفت که هفته گذشته مستند «غیررسمی» واکنش رهبر انقلاب به گلایه یک کارگردان تئاتر از تفسیرکنندگان سخنان رهبری را نمایش داد. ایوب آقاخانی در این دیدار به رهبر انقلاب گفت: برخی مسئولان صحبتهای شما را تفسیر به رای میکنند؛ درخواست داریم که مسائل فرهنگی را به مسئولان با صراحت بگویید و رهبر انقلاب به ایشان پاسخ دادند: «کسی که تفسیر به رای میکند، حرف صریح را هم تفسیر به رای میکند.» حالا یک هفته بعد، یکی از مصادیق این رفتار نمایان شد.
🌐https://t.me/rajanews_com/205389
✅ @Rajanews_com
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توصیه آیت الله جاودان برای رای دادن به لیست جامعه مدرسین در انتخابات خبرگان تهران و سراسر کشور
✅️ @Rajanews_com
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 رهبر انقلاب خطاب به مرددین شرکت در انتخابات: در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست!
✏️ حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز جمعه یازدهم اسفندماه ۱۴۰۲ در اولین دقایق آغاز رأیگیری:
و اما پاسخ به سؤال آقای خبرنگار که آخرین حرف من خطاب به مرددین چیست، آخرین حرف من این است که در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست. ۱۴۰۲/۱۲/۱۱
🖼 #بسته_خبری | #انتخاب_قوی، #مجلس_قوی، #ایران_قوی
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
انتشار شماره جدید کیهان فرهنگی
تازهترین شماره کیهان فرهنگی به همراه گفتوگوهای اختصاصی درباره «مجلس و ضرورت افراد متخصص و انقلابی»، « انتخابات؛ تجلی قانونِ مردم محور و مردم قانونمحور» و نیز موضوعات متنوع دیگر چاپ و برروی پیشخوان روزنامهفروشیها قرار گرفت.
«#الزامات_مجلس_شایستهسالار » عنوان طلیعه این شماره کیهان فرهنگی با اشاره به #انتخابات پیشرو اینگونه نوشته است: تداوم انقلاب در مسیر صحیح و اصیل و جلوگیری از انحراف و اعوجاج آن، و ممانعت از ورودش به مرحله ترمیدور یا چرخش از مواضع و اصول و ارزشها مستلزم وجود قانون دقیق انتخابات از یک سو و اجرای بدون ملاحظه و قاطع آن از سوی دیگر است.
نظام انقلابی و کارگزارانش بیهیچ انفعالی، بر رعایت آرمانها پافشاری و تداوم نهضت انقلابی را تضمین میکنند و آن را به پیش میبرند
در پایان تأکید شده: #مراقب_باشیم با انتخاب ناصحیح خودمان مخرب ارزشهایی نباشیم که #فلسفه_وجودی انقلاب و نظام ما را تشکیل میدهد! مراقب باشیم کنش و واکنش ما برخلاف تابلو و پرچمی نباشد که برافراشتهایم و برای اهتزاز آن خونهای مطهر بهترینهای این امت نثار شده است.
به ماجرای رفاعه بن شداد بَجلی بنگریم و عبرت بگیریم.مبادا مانند رفاعهها به خونخواهی امام حسین(ع )و یارانش قیام کنیم و از لج مختار پشت سر شمر نماز بخوانیم و از او انتظار انتقام از قاتلان کثیف امام حسین علیهالسلام را داشته باشیم!
حضور و #مشارکت_هوشیارانه امت در عرصه انتخابات، که مطالبه جدی امام المسلمین است برای تضمین سلامت انقلاب ضروری است. غفلت نکنیم!
⭕️متن کامل در زیر
https://kayhan.ir/fa/news/284087
و اینک «فصلی تازه» پس از «انتخاباتی پرشور»(یادداشت روز)
https://kayhan.ir/fa/news/284181
الزامات مجلس شايسته سالار.pdf
117.6K
⭕️الزامات #مجلس_شایستهسالار
فرازهایی از سرمقاله کیهانفرهنگی
بهمن و اسفند ۱۴۰۲
رهبری انقلاب مانند طبیبی حاذق و حکیمی بصیر در بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب در بهمن ماه سال ۱۳۹۷ با دقتی وصف ناشدنی، انقلاب را با نگاهی آسیب شناسانه مورد ارزیابی قرار داده و فرمودهاند:«اگر بیتوجهی به شعارهای انقلاب و غفلت از جریان انقلابی در برهههایی از تاریخ ۴۰ ساله نمیبود که متأسفانه بود و خسارت بار هم بود بیشک دستاوردهای انقلاب از این بسی بیشتر و کشور در مسیر رسیدن به آرمانهای بزرگ بسی جلوتر بود و بسیاری از مشکلات کنونی وجود نمیداشت.»...
عمل به رهنمودهای امامین انقلاب در مورد آسیبهایی که از این ناحیه انقلاب و نظام را تهدید میکند نه تنها باید مورد توجه جدی مسئولان قرار گیرد بلکه مردم نیز مورد خطاب هستند و نمیتوانند و نباید از آن غفلت کنند.
مطالعه فصل ویژه درباره آفات انقلاب در کتاب«نهضتهای یکصد ساله اخیر» مرحوم استاد شهید مطهری و نیز «آفات نهضت» نوشته سید علیاکبر پرورش نیز میتواند راه گشا باشد.
هشدارهای مکرر رهبر معظم انقلاب در زمینه تحلیل عبرتهای عاشورا و ماجراهای صدر اسلام و رخنه فساد درکارگزاران حکومت اسلامی، همچنین خطرات پیوند قدرت و ثروت که به #قدرت_زایی_ثروت و #ثروت_زایی_قدرت میانجامد و میان آرمانها و واقعیت فاصله ایجاد میکند و نظام اسلامی را از درون پوک و بیمحتوا و سیرت آن را نابود میسازد،در همین رابطه باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
ملت ما همچون همیشه به پیروی از امام حاضر امت اثبات خواهد کرد که پای ارزشها و آرمانها ایستاده است.
#چشمها_را_باز_کنید_و_اشخاص_را_مطالعه_کنید
هدایت شده از تاملات حقوقی
🔴 آرای با بصیرت و عشق مردم بسیار مهم است.
درود بر ملت بصیر ایران که علیرغم همه تبلیغات دشمنان اسلام و انقلاب با بصیرت در صحنه ایستاد و اراده خودش را برای اداره امور کشور نشان داد.
او نشان داد که اهل پنهان شدن و غفلت از صحنه انقلاب نیست و با حضور و مشارکت هوشیارانه و مومنانه خود مانند همیشه ناکامی و یأس را نصیب دشمنان می کند.
شک نیست ین انتخابات و آرای مردمی آن با بقیه انتخابات ها تفاوت کیفی جدی دارد.
این آرا از حیث کیفیت و با نظر به شرایط سیاسی اجتماعی و آرایش سیاسی دشمنان بسیار با ارزش است چون علیرغم این همه تهاجم تبلیغاتی دشمنان قسم خورده انقلاب، با بصیرت و عشق در صندوق انتخابات انداخته شده است.
در هیچ کجای دنیا مردمی مانند ملت ایران سراغ ندارید که تحت تهاجم روانی امپراتوری رسانه ای دشمنان قرار گیرند و اینگونه پای آرمانهایشان بایستد.
خوشا به حال این ملت و بدا به حال آن مزدورانی که به هرشکل کوشیدند ملت را از صحنه بیرون کنند و آن را مأیوس سازند.
متأسفانه برخی از این مزدوران در دانشگاه ها و مراکز مسئول هستند و با پول و امکانات نظام در حال دشمنی با ملت هستند.
دولت باید تکلیف این مزدوران را که مایه یأس آفرینی در میان ملت بوده و هستند مشخص کند.
این کوردلان و بدخواهان ملک و ملت بدانند
پیروزی از آن ملت بصیر ایران است.
ملت ایران الگوی مثال زدنی مقاومت برای آرمانها است.
☑️ مشارکت ۴۸ درصد واجدین شرایط در انتخابات مجلس دوازدهم
✅ به آمار و اعداد خوب دقت کنیم و از مسئولان مربوطه درخواست روشنگری دقیق داریم.
آمار واجدین شرایط رای دادن در انتخابات ریاست جمهوری با مجلس متفاوت است چرا که در انتخابات ریاست جمهوری همه ایرانیان مقیم خارج از کشور که بین ۷ تا ۸ میلیون نفر هستند می توانند رای بدهند ولی در مجلس چنین امکانی فراهم نیست.
۱- با عنایت به این واقعیت و با کسر حداقل ۷ میلیون نفر ایرانیان خارج از کشور، جمعیت داخل کشور حدود ۷۸ میلیون نفر میشود.
۲- با کسر حدود ۲۶ میلیون نفر، جمعیت زیر ۱۸ سال که واجد شرایط رای دادن نیستند، جمعیت واجد شرایط رای دادن حدود ۵۲ میلیون نفر می شود.
۳- نسبت ۲۵ میلیون رای دهنده در این انتخابات به ۵۲ میلیون نفر واجدین شرایط رای دادن، حدود ۴۸ درصد میشود. یعنی درصد واقعی مشارکت در این انتخابات بیش از ۴۸ درصد است.
#انتخاب_مردم
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
❌ تلنگر و تامل
چرا برخی چهرههای مطرح در #انتخابات اسفند 1402 رای نیاوردند ؟
🔹محمد رضا باهنر / کرمان
🔹محمد باقر نوبخت/ رشت
🔹صادق آملی لاریجانی/ مجلس خبرگان
🔹پور ابراهیمی/ کرمان
🔹عنابستانی/ سبزوار
تِلْكَ الْأَيَّامُ نُدَاوِلُهَا بَيْنَ النَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَيَتَّخِذَ مِنْكُمْ شُهَدَاءَ
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
💐 نقش کلیدی رفق و مدارا و روابط عاطفی در جذب انسانها و تحول جامعه
⁉️ اساس كار تبلیغی و جذبی پيامبر صلی الله علیه و آله و سلم چه بود؟
*فَبِمَا رَحْمَةٍ مِنَ اللّهِ لِنْتَ لَهُمْ وَ لَوْ كُنْتَ فَظًّا غَلِيظَ الْقَلْبِ لاَنْفَضُّوا مِنْ حَوْلِکَ فَاعْفُ عَنْهُمْ وَ اسْتَغْفِرْ لَهُم*
به لطف رحمت الهى، با آنان نرمخوى و پرمِهر شدى، و اگر درشتخوى و سخت دل بودى بى شك از پيرامون تو پراكنده مى شدند. پس،
از آنان درگذر و برايشان آمرزش بخواه.
✅اگر رحمت و محبت و رفق و مداراى پيامبر نبود، اساساً دلی نرم نمی گشت ، راهی به جان مردمان برده نمی شد و #فرصت_هدايت حاصل نمی گشت و سدّ ميان او و مردم ایجاد مى گردید و زمينه اصلاح اجتماعى را نیز مسدود مى ساخت.
✅رسول خدا (ص) با رحمت ومحبت ، و رفق و مدارا رسالت خود را پيش برد و اين امر در تحوّل انسان و جامعه به سوى كمال و اصلاحات اجتماعى اى كه پيامبر مأمور بدان بود نقشى كليدى داشت.
به همين سبب آن وجود گرامى، براى تحقق رسالت خويش مأمور به رحمت و محبت و رفق و مدارا بود، چنان كه خود فرمود :
*«أَمَرَنِي رَبِّي بِمُدَارَاةِ النَّاسِ كَمَا أَمَرَنِي بِتَبْلِيغِ الرِّسَالَةِ* .»
پروردگارم مرا به مدارا با مردم فرمان داد، همان گونه كه مرا به تبليغ رسالت فرمان داد.
رسول خدا (ص) پيام الهى خود را با رحمت و محبت ، و رفق و مدارا به جان مردمان نشاند و دل آنان را نرم كرد و ايشان را با حق #همراه نمود.
مشکاة الانوار ، ص ۱۷۸
سوره آل عمران آیه ۱۵۹
🔴هرگونه هدایت و #جذب نیرو و #همفکر و #همراه ساختن و جلب نظر مردم متوقف بر ایجاد #روابط_عاطفی است بدون آن کار تبلیغی و تشکیلاتی برای پیشرفت اسلام و انقلاب دشوار یا ناممکن است.
#شناخت_اهداف
#روش_تبلیغ
#روش_جذب
#خطاب_جمیل
#جواب_جمیل