هدایت شده از شناخت رهبری
4_5911281382042109003.pdf
3.56M
📜 جزوه خط مقدم مبارزه❗️
⭕️بیانات رهبر انقلاب پیرامون جنگ امروز و خط مقدم مبارزه‼️
♨️با درون مایه اهمیت و جایگاه نقش آفرینی تخصصی در شرایط فعلی #جنگ_اقتصادی⚙
@shenakhte_rahbari
هدایت شده از معرفی و فروش کتاب وارثین
عکسالعمل شما در مواجهه با صحنه مبتذل در موبایل فرزندتان چیست؟
نویسنده کتاب «رسانه یا والدین دیگر» گفت: کتابی نوشتیم با عنوان «رسانه یا والدین دیگر» تا به سؤالاتی مانند چه عکسالعملی در مواجهه با صحنه مبتذل در موبایل فرزندان انجام دهیم، چه تلفن همراهی برای فرزندمان بخریم، فرزندان اجازه دارند چه بازیهایی انجام دهند و... پاسخ دهیم.
ابراهیم مهرانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان، ضمن اشاره به چاپ کتاب جدیدش اظهار کرد: اسم کتاب جدیدم «رسانه یا والدین دیگر (تربیت فرزند در عصر رسانه)» و همانطور که از اسم آن پیداست پیرامون موضوع تربیت فرزند در عصر رسانه است و در خصوص معضلاتی که پدر مادرها با فرزندان خود دارند نوشته شده است.
وی افزود: به طور مثال به سؤالاتی مانند چه زمانی برای فرزندان خود تلفن همراه خریداری کنند، چه تلفنی بخرند، فرزندان اجازه دارند چه بازیهایی انجام دهند و ... پاسخ داده شده و همه راهکارهای تربیتی در این زمینه به شکل جامع و کلیدی در کتاب عنوان شده است.
نویسنده کتاب رسانه یا والدین دیگر عنوان کرد: از 5 فصلی که کتاب را تشکیل داده است، فصل اول به مبانی نظری در رابطه با خانواده و سبک فرزند پروری پرداخته است و در ادامه فصل دوم برای خانوادهها به ایجاد یک دغدغه مبنی بر اینکه در چه شرایطی از جامعه زندگی میکنیم پرداخته و قیاسی بین دوره تربیتی والدین و شرایط فعلی جامعه انجام میدهد.
وی با اشاره به فصل سوم کتاب عنوان کرد: فصل سوم در مورد 12 اشتباه والدین در عصر رسانه است، اشتباهاتی مانند عدم اختصاص زمان مناسب برای تربیت فرزندان، عدم آگاهی والدین، عدم حمایت و هماهنگی والدین با یکدیگر و...؛ سپس در فصل چهارم راهکارهای مناسب ارائه شده است و مطرح میشود که چه کارهایی انجام دهند تا از آسیبهایی که برای بچهها متصور است جلوگیری شود؛ در فصل آخر کتاب نیز صحبتی با والدین و مسؤولان تربیتی مطرح شده است.
مهرانی خاطرنشان کرد: من مدرس آسیبهای اجتماعی و آموزش خانواده هستم و زمانی که در مدارس مختلف برای سخنرانی حاضر میشوم بیشتر والدین نگران موضوع خرید تلفن همراه برای فرزندان هستند و یا فرزندانشان از آنها درخواست خرید موبایل میکنند و یا فرزندان بر روی تلفن همراه خود رمز قرار دادهاند همچنین سؤال میشود اگر مطلب نادرست یا مبتذلی روی ابزار الکترونیکی فرزندان دیدند باید چطور رفتار کنند و این موضوع دغدغهای برای نوشتن کتاب «رسانه یا والدین دیگر» بود.
وی در خصوص شمارگان کتاب بیان داشت: اولین نوبت چاپ کتاب با شمارگان 2 هزار نسخه چاپ شده و آماده است که بخشی از آن فروش رفته است، البته در حال رایزنی با نهادها و ارگانها مختلف هستیم تا نهضت سواد رسانهای که به دنبال آن هستیم، محقق شود.
کارشناس آسیبهای اجتماعی نیروی انتظامی اذعان داشت: والدین با تکنیکهای تربیتی گذشته نمیتوانند فرزندان امروز را تربیت کنند و نیاز به مطالعه، مشاوره و کسب اطلاعات در عرصه تعلیم و تربیت دارند.
بزودی
قابل تهیه از مرکز کتاب وارثین
به کانال متفاوت مرکز کتاب وارثین در پیامرسان های ایتا ،سروش و تلگرام بپیوندید:
@varesinbook
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#مکتب_امام
🔹تقریظ امام(ره) بر جزوه قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
تا انقلاب مهدی(عج) با نهضت خمینی(ره)
http://kayhan.ir/fa/news/148549
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از شناخت رهبری
4_6041714436400481730.apk
9.99M
👆 نسخه جدید نرم افزار بازار کتاب #قائمیه
کتابخانه رایگان( 17000 کتاب)
امکانات جستجو عالی آنلاین در تمامی هفده هزار کتاب (جدید)
👈امکانات در یاداشت برداری و جزوه نویسی
#اندروید
📙 @shenakhte_rahbari
هدایت شده از تریبون مستضعفین
1_11081419.pdf
1.73M
⭕️صفر تا صد FATF
🔹هرآنچه درباره FATF لازم است بدانید
🔺خواندن این جزوه به همگان مخصوصا دانشجویان توصیه می شود
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
هدایت شده از پایگاه مطالعاتی_تحلیلی سدید
👈برشی از خاطرات منتشر نشده آیتالله هاشمی شاهرودی:
🔶تاکید آیتالله صدر به طلاب برای مطالعه جزوه ولایت فقیه امام خمینی
🔹آیتالله سید محمود هاشمی شاهرودی از شاگردان برجسته امام خمینی و علامه شهید سید محمدباقر صدر بود که به واسطه این ارتباط، حلقه وصل شهید صدر و امام لقب گرفت. ایشان در بخشی از خاطرات خود که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی ثبت و ضبط شده است به شروع بحث ولایتفقیه توسط امام در نجف و واکنش شهید صدر اشاره کرده و میگوید: «به نظر من از همه مهمتر در آن مقطع این فكر فقه حكومتی بود كه امام این را توانست در نجف مطرح كند.
🔹اولین بار این بحث را ایشان در نجف مطرح كردند كه مثل توپ در حوزه صدا كرد، كه ولایت فقیه را كسی آن هم به این شكل بحث میكند. خیلی این ارزنده بود و یك تحولی در دید فقهی نجف بود، یعنی آن عمق فقهی و تحقیقات و تلفیقات عمیق فقهی توأم شد با این دید حكومتی و این دید جدید و پویا و این مسئله جدید كه مسئلهای بسیار اساسی هم هست مبنای آن نظریه سیاسی امام بود.
🔹من یادم هست كه درس ایشان میرفتم. هر روز كه این درس بحث میشد ایشان یك فراز جدیدی را میگفت. اینها چند روز بعد از نوار پیاده میشد و به شكل جزوه تنظیم میشد. من روزهای اول یك نسخه را خدمت آقای صدر بردم و گفتم: امام در بحث به ولایت صغار رسیده و وارد ولایت فقیه شده و به این تفسیر رسیدهاند.
🔹آقای صدر خیلی خوششان آمد، اولین بار بود كه درس امام را میدید. یادم هست كه آقای صدر در درس خود، عین این تعبیر را گفت: «برای اولینبار یك فقیه كه در حد یك مرجع تقلید است بحث حكومت اسلامی را به این شكل مطرح میكند.» خیلی ایشان تعریف كرد. شاید نصف وقت درس را ایشان راجع به همین مسئله شرح داد كه چه كار بزرگی شده و چه تحولی در حركت تاریخ فقه ماست. بعد گفت بر همه شما لازم هست این [جزوه ولایت فقیه امام] را بگیرید و مطالعه كنید.»
@Farhangesadid
هدایت شده از انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
✳️ #تربیتانقلابی، تربیت امروزی
متن سخنرانی استاد طاهرزاده
مطالعه این جزوه رو به دوستان پيشنهاد می کنم.
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ بهاىِ استاندار بودن/ درپاسخ به سؤالِ استاندار گلستان كجاست؟
محمدرضا اسلامی در یادداشتی نوشت:
▫️اين روزها كه به يُمن شبكه هاى اجتماعى، پرسشگرى و توجه به برخى سؤالات، به يكباره شدت مى گيرد، يك سوال به دفعات در شبكه هاى اجتماعى پرسيده مى شود و آن اينكه:
استاندار گلستان كجاست؟
چند كلامى درباره اين سوال:
▫️اين سوال در دل خود يك پيش فرض را داراست و آن اينكه "استاندار" در هنگام سوانح طبيعي "بايد" در محل سانحه حاضر باشد.
▫️يك نكته هم براي اذهان عمومي (ظاهرا) پذيرفته نيست و آن اينكه استاندار، قاعدتا يك معاون عمراني (مسئول ستاد حوادث غيرمترقبه) دارد و علاوه بر اين، معاون سياسي (معمولا) جانشين استاندار است. يعني اگر شخص استاندار نباشد، دو نفر جايگزين در اين بحث در استان هستند. اما اذهان عمومى اين را پذيرا نيست. (و البته ايرادى هم ندارد)
▫️حالا كه بحث به اينجا رسيده خوب است يادى كنيم از مسعود امامي، استاندار قزوين كه در جريان زلزله قزوين، همان ساعات اوليه سانحه به بازديد منطقه (الموت) رفت و هلى كوپتر (بالگرد) سقوط كرد و خودش و معاون عمراني و همه همراهانش كشته شدند.
▫️چند روز قبل ازاين ماجرا، زمانى كه چاپ اول كتاب "زلزله در آلبوم تجربه " انجام شده بود به دفتر كارش رفتم و نسخه اي از كتاب را (كه به كشته شدگان زلزله #آوَج قزوين تقديم شده بود) به وى اهدا كردم. غرق در انبوه نامه ها و كارتابل ها نشسته بود و چهره اش به كم خوابي و خستگى شديد گواهى مي داد.
كتاب را با بى حوصلگى و عجله تورقي كرد و پاراف كرد براي معاون عمرانى.
▫️نسخه كتاب را بردم دفتر معاون عمراني كه بدهم و بگويم اين كتاب كار مشتركي با #دانشگاه_توكيو و با هدايت دكتر نعمت حسنى به يادبود زلزله قزوين منتشر شده.
ديدم جماعت پشت در اتاق معاون عمراني نشسته اند و اگر قرار به ديدار باشد، احتمالا دو سه ساعتي بايد نشست. بى خيال شدم. نسخه كتاب و پاراف را نزد مسئول دفتر گذاشتم و برگشتم تهران.
▫️تلفن زدن به كارگاه ما، هميشه دردسر داشت. چهار خط تلفن بود و پيمانكاران متعدد. يك روز تلفن زنگ خورد. برداشتم با اين ذهنيت كه پيمانكار از شركت سديد زنگ زده.
پشت خط صدايي با احترام و آهستگى گفت: سلام، من معاون عمراني استاندارى قزوين هستم. #كتاب_زلزله را به دقت خوانده ام و از اينهمه اطلاعاتي كه استاد #ژاپنى به زبان ساده در يك كتاب آورده، شگفت زده شده ام. پيشنهادي به ذهنم رسيده. اگر ما، گزيده اي ازين كتاب و عكسهايش را در قالب يك جزوه چندبرگى ساده تهيه و به هر شهروندى كه پروانه ساختِ ساختمان مي گيرد بدهيم، متوجه مي شوند "كيفيت اجرا" چقدر كم هزينه ، ولي در زمان زلزله چقدر موثر است.
گفت: اين جزوه را برايمان تهيه كنيد تا من با شهرداري قزوين، ضميمه كردنش به پروانه ساختمان را پيگيري كنم.
...
▫️چند روز بعدش زلزله الموت آمد و صاحب آن صدا (كه هرگز نديدمش) به همراه #مسعود_امامى (استاندار) كشته شد.
▫️بهاىِ استاندار بودن، يعني در هر حادثه و سانحه (طبيعي/اجتماعى) حاضر بودن. اين بهاى كمى نيست. قيمت اين كار، جان/آبرو/اعصاب و... چيزهايى زيادى است.
▫️محمدعلی کریمی كه در زمان زلزله بم استاندار كرمان بود و سى و شش هزار جسد روى دستش مانده بود را چند نفر در كشور مى شناسند؟
...
▫️سيل گلستان آمده. ولى استاندار نيست. اما يادمان باشد، بسياري سيل ها و زلزله ها آمد و استاندارهايى بودند و نامى از آنها نيست.
▫️آنها كه پاى جان ايستادند در اين خاك، كم نبوده اند. اين يادمان نرود. غائب ها را اگر بر مي شمريم، يادى از حاضر ها هم بكنيم.
▫️روح مرحوم امامى استاندار شاد باد.
@rasaee
هدایت شده از نقطه زن تحلیل های حجت الاسلام دکتر راسخی
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید
🔹موشن گرافیک/ قدرت پدافندی ایران در مقابله با استکبار در #گام_دوم_انقلاب
🔸 از #التماس به #ایران برای پس دادن RQ_170 تا پرواز بر روی ناو آمریکایی و تصویر برداری!
🔻این فیلم رو برسونید به تمام کسانی که درک درستی دربارهی #قدرت_نظامی ایران ندارند...
🔴 به کانال #گام_دوم_انقلاب بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/3778019345C336de6fc43
هدایت شده از خانه طلاب جوان
☝️☝️☝️
❌ وای به حال اجتماعی که این حس را از دست بدهد... اگر ملّتی این را داشته باشد ولی همه چیزهای دیگر را از او بگیرند، باز روی پای خودش می ایستد ❌
#شهید_مطهری
#احساس_شخصیت
📖📖 خانه طلاب جوان 🔰🔰
@khaneTolab
هدایت شده از معرفی و فروش کتاب وارثین
#کتابـجدید
حرف های آبدار
سیدسعید هاشمی
جدیدترین اثر سیدسعید هاشمی گزیده حکایتهایی از کتاب «لطائف الطوائف» است. «لطائفالطوائف»، کتابی ادبی است، سرشار از لطیفهها، طنزها و پندها که «فخرالدین علی صفی»، نویسندۀ قرن دهم هجری که در زمان صفویه زندگی میکرد، آن را نوشته است.
داستانهای حرفهای آبدار، علاوهبر سادگی و روانی، هم طنز هستند تا خوانندگان با خواندن آن خاطرشان شاد شود، و هم پندآموز که خوانندگان پس از خواندن کتاب، احساس کنند چیزی آموختهاند.
داستانهای لطائفالطوائف، در سالهای گذشته به قلم نویسندگان معروف بازآفرینی یا سادهنویسی شده و در میان فارسیزبانان جای خود را باز کرده است. فیلمنامهها و نمایشنامههای بسیاری هم از روی حکایتهای آن نوشته شده است. حرفهای آبدار اما سعی کرده، این حکایتها را با زبانی روان و ساده بیان کند.
این کتاب جذاب را که مناسب تمام سنها است، در ۱۹۲ صفحه با قطع رقعی همراه با تصویرسازی سرکار خانم نسترن عنبری روانه بازار نشر شده است.
کتابی بسیار مناسب برای خواندن در جمع های خانوادگی و دوستانه در این شب های طولانی
قابل تهیه از مرکز کتاب وارثین
به کانال متفاوت مرکز کتاب وارثین در پیامرسان های ایتا ،سروش و تلگرام بپیوندید:
@varesinbook