شهدای طلبه (۲)
طلبه شهید اقا مصطفی قاسمی
درد دل خانواده شهید روحانی «مصطفی قاسمی» با مردم
#جملات_طلایی_علماء_وشهدا
@jomalat_talaei_olama_shohada
جملات طلایی علماء وشهدا
یکی از طلبه های اهل قلم که فعالیت های امر به معروف و نهی از منکر زیادی را انجام می داد و در محله زندگی خود یکی از معتمد های شناخت شده بوده که مردم احترام بسیار زیادی برای ایشان قائل بودند
او در حوزه علمیه آیت الله آخوند رحمة الله علیه که در شهر همدان بود فعالیت داشت و به عنوان دانشجو در آنجا تحصیل میکرد
درد دل خانواده شهید طلبه مظلوم همدانی
«پدرم اصلاً جور دیگری شده بود، او به قدری بزرگ بود که دیگر این دنیا جایش نبود. تحمل این دنیا را نداشت و این دنیا برایش خیلی کوچک شده بود… هر جا که میرفت میگفت دلم تنگ است! پدرم اگر شهید و همنشین حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) نمیشد تعجب میکردیم.» اینها بخشهایی از درد دل خانواده شهید طلبه مظلوم همدانی با مردم است که ویدئوی آن در فضای مجازی منتشر شده است.
وقتی حرفهای آنان را میشنوی، تازه متوجه خواهی شد که مردان خدا چگونه «مَحرم» میشوند و «اهل خبر»
پدر شهید: آن روز مدام میگفت «لا اله الا الله» / شهیدم روزه بود
تمام حرف خانواده شهید طلبه همدانی مصطفی قاسمی در محله معمولی و حاشیه شهر همدان، این است که او «اهل خدا» بود و «مشتاق شهادت». او دائم در نماز بود (الَّذین هم علی صلاتهم دائمون) و «همه جا غیرخدا یار نمیدید». پدر شهید که معتقد است پسرش در راه دین به ارباب بیکفنش آقا امام حسین (ع) پیوسته است، با اشک در چشم و غمی که در صدایش موج میزند، روضه میخواند و میگوید: «وقتی شهید شد روزه بود… وضو گرفته بود که از خانه خارج شود، پسرش از او خواست که نرود. قبلاً شهید میگفت وقتی که میخواهی از خانه خارج شوی بگو فالله خیر حافظ و هو ارحم الراحمین… ولی آن روز که میخواست از خانه خارج شود به جای این آیه مدام میگفت لا اله الا الله»
روحانی جوانی که گمنام زیست و نهتنها در هیچ دستگاه اداری، قضائی یا امنیتی پست و مقام نداشت؛ بلکه در حوزه هم کمتر او را میشناختند و اهل خودنمایی نبود و تنها به تحصیل علم و اقامه نماز در مسجد حاج کربعلی همدان اکتفا کرده بود.
شاید همین گمنامی و اخلاص بود که او را به این درجه از کمال رساند و رمز شهادتش شد؛ «شیخ مصطفی» با حضور انبوه مردم تشییع و خاکسپاری شد و نامش برای همیشه در تاریخ استان ماندگار شد.
درواقع پروردگار مهربان برای او که همیشه سعی در گمنام ماندن داشت؛ بلندآوازگی را پس از ترک این دنیا رقم زد و نامش جاودانه شد تا آنجا یکی از طلاب جوان مدرسه آیتالله آخوند را بر آن داشت تا به پژوهش در ابعاد زندگی او و یافتن راز شهادتش بپردازد.
#جملات_طلایی_علماء_وشهدا
@jomalat_talaei_olama_shohada
شهدای امنیت وطن ۱۴٠۱(۲۳)
🔹«حسن براتی» بسیجی ناحیه مالک اشتر مشهد
🔹جمعه 22 مهرماه دو نیروی بسیجی #حافظ_امنیت به یک خودروی پراید🚗 با پلاک غیربومی مشکوک شدند و آن را مورد بررسی قرار دادند که یکی از سرنشینان خودرو ناگهان به سمت نیروهای بسیجی #تیراندازی میکند و متواری میشود که در این حمله تروریستی «حسن براتی» به ضرب گلوله💥 این فرد مجروح و روانه بیمارستان شد و سرانجام بعد از یک ماه تحمل جراحت های ناشی از شلیک گلوله اغتشاشگران به فیض شهادت نائل شد.
#شادی_روحش_صلوات
#جملات_طلایی_علماء_وشهدا
@jomalat_talaei_olama_shohada
👌 گفتن بسم الله الرحمن الرحیم بر سر سفره ✨
❤ پیامبر گرامی اسلام صلےالله علیه وآله:
هرگاه سفره پهن مى شود،
چهار هزار فرشته
در اطراف آن گرد مى آيند.
چون بنده بگويد: «بسم اللّه»
فرشتگان مى گويند:
«خداوند، به غذايتان بركت دهد!»
سپس به شيطان مى گويند:
«اى فاسق! بيرون شو.
تو بر آنان، راه تسلّط ندارى».
📚 كافى ج۶ ، ص۲۹۲ ، ح۱
#جملات_طلایی_علماء_وشهدا
@jomalat_talaei_olama_shohada
بخش سی و نهم (۳۹)
نگاهی گذرا به زندگینامهی حضرت آیتاللهالعظمی سید علی حسینی خامنهای رهبر انقلاب اسلامی ایران
#جملات_طلایی_علماء_وشهدا
@jomalat_talaei_olama_shohada
جملات طلایی علماء وشهدا
آیتالله خامنهای از ۱۳۵۸ تا اول تیر ۱۳۶۰ در موارد گوناگون علیه جناح لیبرال و ملیگرا موضع مخالف گر
. دوران ریاست جمهوری
دور اول - انتخاب به عنوان ریاست جمهوری با ۹۵ درصد آرا
پس از شهادت محمدعلی رجایی ـ دومین رئیس جمهور اسلامی ایران ـ شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی و نیز جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به اتفاق آرا و علیرغم مخالفت ایشان، وی را به عنوان نامزد ریاست جمهوری انتخاب کردند و امام خمینی که سابقاً با تصدی روحانیون برای ریاست جمهوری موافق نبودند با نامزدی ایشان موافقت کردند[۲۰۲] .
پس از نامزدی و اعلام صلاحیت توسط شورای نگهبان، گروهها و شخصیتهای مختلف از ریاست جمهوری ایشان حمایت کردند. از مهمترین حامیان آیتالله خامنهای ائتلاف گروههای خط امام بود[۲۰۳] . انتخابات در ۱۰ مهر ۱۳۶۰ برگزار شد و آیتالله خامنهای با کسب اکثریت مطلق آراء (۹۵ ممیز ۱۱ درصد) به عنوان رئیسجمهور انتخاب شد[۲۰۴] . در ۱۷ مهر ۱۳۶۰ امام خمینی حکم ریاست جمهوری ایشان را تنفیذ کرد[۲۰۵] و در ۲۱ مهر به عنوان سومین رئیسجمهور اسلامی ایران در مجلس شورای اسلامی سوگند یاد کرد[۲۰۶] .
در ۲۷ مهر ۱۳۶۰ علیاکبر ولایتی را که عضو شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی و از نیروهای خط امام بود، به عنوان نخستوزیر به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد[۲۰۷] ، ولی وی در رأیگیری روز ۳۰ مهر ۱۳۶۰ نتوانست آرای اکثریت نمایندگان را کسب نماید[۲۰۸] . در ۴ آبان ۱۳۶۰ میرحسین موسوی را که عضو شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی، سردبیر روزنامهی جمهوری اسلامی و وزیر امور خارجهی دولتهای رجایی، باهنر و مهدوی کنی[۲۰۹] بود به عنوان نخستوزیر به مجلس معرفی کرد[۲۱۰] . او توانست در ۶ آبان ۱۳۶۰ آراء موافق اکثریت نمایندگان مجلس را کسب کند۲۱۱
ادامه دارد...
#جملات_طلایی_علماء_وشهدا
@jomalat_talaei_olama_shohada
وداع با شهدا (۱۲)
لحظه اصابت گلوله تا لحظه شهادت شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده
#جملات_طلایی_علماء_وشهدا
@jomalat_talaei_olama_shohada
36.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیباترین مداحی ایام فاطمیه / نوحه حضرت زهرا
#جملات_طلایی_علماء_وشهدا
@jomalat_talaei_olama_shohada