@jpz09113931202
#پیوند
انواع پایه های #سیب با قدرت رشد رویشی ان
پایه های کلونی در کانادا روبوستا_5
در سوئد النارپ_2 در انگلستان مالینگM و مالینگ مرتونMM
پاکوتاهترین پایه پاکوتاه کننده سیب M27
14.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انگور
باغشهر
کلیپ کاشت درختان مثمر در فضای شهری
@jpz09113931202
#سیب
#پیوند
تاثیر متقابل پایه و پیوندک
اندازه درختان پیوند شده سیب برروی پایه M27 نصف اندازه درختان پیوند شده برروی پایه M9 هست ولی اندازه تاج درخت برروی پایه علاوه بر نوع پایه به عوامل دیگری بستگی دارد::::
خاک_اب و هوا_شرایط محیطی_سیستم کشت_رقم پیوندک بستگی دارد خاکهای ضعیف سبب ایجاد تاج کوچکتر میشود
@jpz09113931202
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتاب
کلیپ مصور معرفی کتاب
@jpz09113931202
#کوددامی
#گوگرد
@jpz09113931202
✍ عناصر غذایی کود مایع دام برای گیاه:
کود مایع دام یا ادرار دام حاوی درصد بالایی کلر Cl است. بعد از این عنصر، کلسیم Ca و منیزیم Mg در رتبه دوم و سوم قرار میگیرد. گوگرد S، نیتروژن N و فسفر P در رتبه های چهارم، پنجم و ششم می باشند.
ادرار دام فاقد پتاسیم K می باشد.
#آموزشی
#کود
@jpz09113931202
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ جذب عناصر معدنی در بهترین دامنه PH
#کود
@jpz09113931202
✍بهترین کود برای درشت شدن میوه ها چه کودی است وچطور میتوان میوههای درشت و بزرگی را تولید کرد؟
♦️در این مقاله علمی که موضوع سئوال خیلی از باغداران می باشد بطوررکامل وشفاف پاسخ داده شده ، دوستان عزیز باغدار که مایلند در برنامه تغذیه و کوددهی باغات از عملکرد بالایی برخوردار باشند توصیه میکنم کپشن رابدقت مطالعه فرمایند
🔹🔸دو نکته مهم و اساسی برای درشت شدن میوه ها وجود دارد
☑️ مسئله اول ساختار ژنتیکی خود گیاه است. بعضی از ارقام در میوهها ذاتا ریز هستند و محدودیت در رشد نهایی دارند و هر چقدر هم تلاش کنید امکان اینکه از یک حد مشخصی بزرگ شوند وجود نخواهد داشت. اما با شناخت کافی از فیزیولوژی گیاه و بکارگیری یکسری تکنیکها میتوان میوه های درشت و درنهایت با عملکرد بالایی را تجربه کرد.
👈قبل از هرچیزی بهتراست درعلم فیزیولوژی با تعریف رشد در گیاهان بیشتر اشنا شوید
☑️ در علم فیزیولوژی گیاهی یا به تعبیری ، به تقسیم سلولی و بزرگ شدن سلول ها 👈 (رشد )میگویند.
☑️ بنابراین برای درشت شدن میوه یا هر اندام دیگری در گیاه باید( هم تعداد وهم سایز( اندازه ) سلولها زیاد شود.
☑️ جهت اطلاع ، افزایش تعداد سلولها در مرحله فندقی یا ارزنی شدن میوهها یعنی در شروع تشکیل میوه شکل میگیرد که ظرفیت بزرگ شدن میوه را ایجاد میکنند. پس در این مرحله باید کاری کنید تا تعداد تقسیمات سلولی گیاه بالا رود، اگر تعداد سلولها افزایش پیدا کند قطعا پتانسیل افزایش درشتی میوه هم شکل خواهد گرفت .
☑️ برای این منظور استفاده از یک برنامه تغذیهای مناسب درختان را در این راه کمک زیادی خواهد کرد.
♦️حال با این اطلاع که “رشد از تقسیم سلولی و بزرگ شدن سلولها ،حاصل میشود” با دو سوال مواجه خواهید شد :
🔹الف )سئوال اول
چطور میتوان تعداد تقسیمات سلولی در میوه را افزایش داد با توجه به اینکه در اول فصل رشد, فعالیت ریشه ها و اندام هوایی درختان بسیار پایین است و جذب عناصر غذایی به خوبی صورت نمیگیرد
👈پاسخ : برای افزایش تعداد سلولها در مراحل اولیه رشد میوه باید تغذیه و تقویت جوانهها در سال قبل و پس از برداشت انجام شود.
☑️ یکی از عناصری که میتواند در تقسیم سلولی نقش موثر وکارامد داشته باشد 👈(کلسیم Ca) است.
🔹سئوال دوم
چطور میتوان باعث بزرگ شدن سلولها در میوه شد؟
👈پاسخ دوم
☑️برای بزرگ شدن سلول ها، جهت افزایش رشد و درشتی میوه باید تلاش کنید میزان قندهای داخل میوه افزایش یابد و در کنار آن، آب کافی در اختیار گیاه قرار گیرد .
👈 به واسطه حضور قندها داخل سلول و پتانسیل اسمزی ایجاد شده در اثر تجمع این اسمولیتها، سلول به شدت جاذب آب خواهد شد، اگر بتوانید آب گیاه را تامین کنید شاهد رشد و درشت شدن میوه خواهید بود.
♦️ سوال دیگری که ممکن است به ذهنتان برسد اینکه چطور میتوان میزان قندهای میوه را افزایش داد؟ یکی از مهمترین عناصری که باعث انتقال مواد قندی و تجمع آنها در سلولهای هدف میشود، عنصر (پتاسیم K ) است. بنابراین برای تجمع قندها در سلول باید ظرفیت جذب پتاسیم را بالا ببرید
☑️ حال که متوجه شدید که برای داشتن میوههای درشت در درختان علاوه بر اجرای مرحله تغذیهای( فروت ست) پس از برداشت محصول ، باید در طول فصل رشد میوه حتما عناصر کلیدی( کلسیم و پتاسیم و آب کافی) را در اختیار گیاه قرار دهید
🔻ممکنسئوال کنید عناصر #کلسیم و پتاسیم را به چه روشی مصرف کنیم ؟
☑️ در مراحل اولیه رشد درختان می توانید هم به طریقه محلولپاشی و هم اب ابیاری استفاده کنید
اما در مراحل نهایی رشد چون تبخیر وتعرق کمتری وجود دارد و فشار ریشه ای چندان صورت نمی گیرد که پتاسیم را به اندام های هوابی ومیوه برساند
👈بهتراست پتاسیم را به روش (محلولپاشی) استفاده کنید و درکنار ان فاصله ابیاری را نیز کمترکنید ولی حجم ابیاری را بالا نبرید، قطعا نتیجه عالی خواهید گرفت
☑️ باید بدانید تامین اب در کنار مصرف پتاسیم بسیار ضروری است در غیر اینصورت مصرف پتاسیم بدون اب کافی ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد
ضمنا از #پتاسیم های بدون کلر استفاده کنید
#کود
@jpz09113931202