eitaa logo
پیام سبز
2.4هزار دنبال‌کننده
740 عکس
1.3هزار ویدیو
23 فایل
🟥 When you start to believe in yourself, the universe work in your favor. 🟦 وقتی شروع میکنی به ایمان داشتن به خودت، جهان به نفع تو کار میکنه. مدیر کانال ::پاشا زانوسی لینک کانال در ایتا و تلگرام @jpz09113931202
مشاهده در ایتا
دانلود
تاثیر متقابل پایه و پیوندک اندازه درختان پیوند شده سیب برروی پایه M27 نصف اندازه درختان پیوند شده برروی پایه M9 هست ولی اندازه تاج درخت برروی پایه علاوه بر نوع پایه به عوامل دیگری بستگی دارد:::: خاک_اب و هوا_شرایط محیطی_سیستم کشت_رقم پیوندک بستگی دارد خاکهای ضعیف سبب ایجاد تاج کوچکتر میشود @jpz09113931202
نحوه کوددهی به درختان @jpz09113931202
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ جذب عناصر معدنی در بهترین دامنه PH @jpz09113931202
✍بهترین کود برای درشت شدن میوه ها چه کودی است وچطور می‌توان میوه‌های درشت و بزرگی را تولید کرد؟ ♦️در این مقاله علمی که موضوع سئوال خیلی از باغداران می باشد بطوررکامل وشفاف پاسخ داده شده ، دوستان عزیز باغدار که مایلند در برنامه تغذیه و کوددهی باغات از عملکرد بالایی برخوردار باشند توصیه میکنم کپشن رابدقت مطالعه فرمایند 🔹🔸دو نکته مهم و اساسی برای درشت شدن میوه ها وجود دارد ☑️ مسئله اول ساختار ژنتیکی خود گیاه است. بعضی از ارقام در میوه‌ها ذاتا ریز هستند و محدودیت در رشد نهایی دارند و هر چقدر هم تلاش کنید امکان اینکه از یک حد مشخصی بزرگ شوند وجود نخواهد داشت. اما با شناخت کافی از فیزیولوژی گیاه و بکارگیری یکسری تکنیک‌ها می‌توان میوه های درشت و درنهایت با عملکرد بالایی را تجربه کرد. 👈قبل از هرچیزی بهتراست درعلم فیزیولوژی با تعریف رشد در گیاهان بیشتر اشنا شوید ☑️ در علم فیزیولوژی گیاهی یا به تعبیری ، به تقسیم سلولی و بزرگ شدن سلول ها 👈 (رشد )می‌گویند. ☑️ بنابراین برای درشت شدن میوه یا هر اندام دیگری در گیاه باید( هم تعداد وهم سایز( اندازه ) سلول‌ها زیاد شود. ☑️ جهت اطلاع ، افزایش تعداد سلول‌ها در مرحله فندقی یا ارزنی شدن میوه‌ها یعنی در شروع تشکیل میوه شکل می‎‌گیرد که ظرفیت بزرگ شدن میوه را ایجاد می‌کنند. پس در این مرحله باید کاری کنید تا تعداد تقسیمات سلولی گیاه بالا رود، اگر تعداد سلول‌ها افزایش پیدا کند قطعا پتانسیل افزایش درشتی میوه هم شکل خواهد گرفت . ☑️ برای این منظور استفاده از یک برنامه تغذیه‌ای مناسب درختان را در این راه کمک زیادی خواهد کرد. ♦️حال با این اطلاع که “رشد از تقسیم سلولی و بزرگ شدن سلولها ،حاصل می‌شود” با دو سوال مواجه خواهید شد : 🔹الف )سئوال اول چطور می‌توان تعداد تقسیمات سلولی در میوه را افزایش داد با توجه به اینکه در اول فصل رشد, فعالیت ریشه ها و اندام هوایی درختان بسیار پایین است و جذب عناصر غذایی به خوبی صورت نمی‌گیرد 👈پاسخ : برای افزایش تعداد سلولها در مراحل اولیه رشد میوه باید تغذیه و تقویت جوانه‌ها در سال قبل و پس از برداشت انجام شود. ☑️ یکی از عناصری که می‌تواند در تقسیم سلولی نقش موثر وکارامد داشته باشد 👈(کلسیم Ca) است. 🔹سئوال دوم چطور می‌توان باعث بزرگ شدن سلول‌ها در میوه شد؟ 👈پاسخ دوم ☑️برای بزرگ شدن سلول ها، جهت افزایش رشد و درشتی میوه باید تلاش کنید میزان قندهای داخل میوه افزایش یابد و در کنار آن، آب کافی در اختیار گیاه قرار گیرد . 👈 به واسطه حضور قندها داخل سلول و پتانسیل اسمزی ایجاد شده در اثر تجمع این اسمولیت‌ها، سلول به شدت جاذب آب خواهد شد، اگر بتوانید آب گیاه را تامین کنید شاهد رشد و درشت شدن میوه‌ خواهید بود. ♦️ سوال دیگری که ممکن است به ذهنتان برسد اینکه چطور می‌توان میزان قندهای میوه را افزایش داد؟ یکی از مهم‌ترین عناصری که باعث انتقال مواد قندی و تجمع آنها در سلول‌های هدف می‌شود، عنصر (پتاسیم K ) است. بنابراین برای تجمع قندها در سلول باید ظرفیت جذب پتاسیم را بالا ببرید ☑️ حال که متوجه شدید که برای داشتن میوه‌های درشت در درختان علاوه بر اجرای مرحله تغذیه‌ای( فروت ست) پس از برداشت محصول ، باید در طول فصل رشد میوه حتما عناصر کلیدی( کلسیم و پتاسیم و آب کافی) را در اختیار گیاه قرار دهید 🔻ممکن‌سئوال ‌کنید عناصر و پتاسیم را به چه روشی مصرف کنیم ؟ ☑️ در مراحل اولیه رشد درختان می توانید هم به طریقه محلولپاشی و هم اب ابیاری استفاده کنید اما در مراحل نهایی رشد چون تبخیر وتعرق کمتری وجود دارد و فشار ریشه ای چندان صورت نمی گیرد که پتاسیم را به اندام های هوابی ومیوه برساند 👈بهتراست پتاسیم را به روش (محلولپاشی) استفاده کنید و درکنار ان فاصله ابیاری را نیز کمترکنید ولی حجم ابیاری را بالا نبرید، قطعا نتیجه عالی خواهید گرفت ☑️ باید بدانید تامین اب در کنار مصرف پتاسیم بسیار ضروری است در غیر اینصورت مصرف پتاسیم بدون اب کافی ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد ضمنا از های بدون کلر استفاده کنید @jpz09113931202
https://nargil.ir/plant.aspx?Name=Saurauia-madrensis&cid=6768 معرفی گیاه زینتی _خوراکی ساورایا @jpz09113931202
کیوی سخت / هاردی کیوی - معرفی درختان میوه https://nargil.ir/Plant.aspx?Name=Actinidia-arguta&cid=54623 @jpz09113931202
ناسازگاری پایه و پیوندک در گلابی @jpz09113931202 بعضی از ارقام گلابی حساس به این نوع ناسازگاری که مایکوپلاسمایی میباشد به شکل دیر هنگام در حالی که درخت به شکل سازگار پایه و پیوندک در حال رشد طبیعی میباشد اتفاق میافتد در اثر انتقال بیماری توسط افات مثل پسیل گلابی بعد عبور از اوند ابکش در زیر محل پیوند سبب مرگ اوند ابکشی شده و از انتقال شیره پرورده به ریشه ممانعت به عمل می اورد این بیماری یا ناسازگاری در ابتدا مانند عمل حلقه برداری انعکاس داشته و چه بسا سبب رشد میوه و یا گل انگیزی و یا حفظ میوه میگردد ولی بعد چندماه اثار عوارض نارسایی در انتقال مواد به ریشه و ضعف ان در سرشاخه و برگ پدیدار میشود برگها زرد طوری که برعکس زردی یا کلرور اهن رگبرگها زرد ودر ابتدا در بستر سبز برگ مشخص هست ولی در ادامه درخت از نظر برگ کم پشت و ضعیف شده و در ادامه ضعف عمومی در ریشه و کاهش جذب مواد غذایی درخت مستعد به انواع بیماری و افت و منقرض میشود در ادامه برای مدیریت در باغ و حفظ ارقام پیوندی حساس مبارزه با افت پسیل در کنترل ابن نوع از ناسازگاری و یا به تعویق انداختن ان مهم میباشد
انواع روشهای تربیت تاج @jpz09113931202 برای استفاده بهینه از کل تاج و در باغاتی که مشکل فضای بین ردیفی وجود ندارد تاج گرد مناسب میباشد در صورتی که در مکانیزاسیون کشاورزی خللی از نظر عبور و مرور باشد و یا ارقامی با فاصله متوسط کشت شوند و فاصله بین ردیف در عملیات باغداری خلل ایجاد کند بایستی تاج از حالت گرد به بیضی تغییر کند ودر صورتی که درختان از پایه های متوسط رشد و فاصله بین ردیف در حد تردد و اندکی پهنتر از الات کشاورزی باشد بهتر است تاج پهن باشد از فرمهای بیضی و پهن برای درختانی که در حاشیه حیاط و یا در دیوار کشی استفاده میشود جهت ایجاد مانع دیداری چه در درختان زینتی و یا میوه ده کاربرد دارد
@jpz09113931202 دارای تخمدان زیرین تعداد گل 5 عدد و محدود که روی اسپورهای دو ساله و مسن تر تشکیل میشه دارای دو نوع جوانه رویشی و مرکب میباشد تمایز یابی گل برای تولید میوه سال بعد از تابستان صورت میگیرد و میوه های روی شاخه در تمایز یابی گلها تاثیر هورمونی گذاشته وسبب سال اوری میشود تمایز یابی گلها 40 روز بعد تمام گل انجام میشود و این تاریخ جهت هرس و تنک کردن برای جلوگیری از سال اوری مهم است دارای تخمدان زیرین تعداد گل 6 تا 8 عدد و نامحدود که روی اسپورهای دو ساله و مسن تر تشکیل میشه تمایز یابی گلها برای تولید میوه در سال بعد در تابستان و 60 روز بعد تمام گل انجام میگیرد دارای گلهای منفرد و تخمدان تحتانی که روی شاخه های سال جاری تشکیل میشه بنابراین به برخلاف سیب و گلابی تمایز یابی گلها در سال قبل انجام نمیشه در موقع تشکیل جوانه در همان سال تمایز یابی و رشد صورت میگیرد موارد فوق باغدار و یا هرسکار و یا کارشناس باغبانی رو در انجام و تولید بار اقتصادی و افزایش راندمان محصول کمک میکند