فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فسفر
#کود
@jpz09113931202
کلیپ علایم کمبود فسفر
فسفر در PH زیر 6 و بالای 7 توسط اهن و الومنیوم و کلسیم تثبیت و قابلیت جذب توسط ریشه را ندارد و بهترین PH جذب فسفر 6 تا 7 میباشد
هدایت شده از دانستنیها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده کارورزی در کشاورزی برای کودکان
#تربیتی
@jpz09399909120
🌳فاصله کاشت استاندارد انواع نهال
نهال گردو: 7×7 نهال بادام: 4×4
نهال پسته: 5×3 نهال فندق: 6×4
نهال انگور: 3×2 نهال آلبالو: 5×4
نهال گیلاس:5×4 نهال پرتقال: 4×6
نهال انار: 4×4 نهال لیمو: 6×5
نهال نارنگی: 5×6 نهال شلیل: 4×4
نهال هلو: 4×3 نهال سیب: 6×5
نهال انجیر: 8×8 نهال زردآلو: 6×6
نهال آلو: 5×4 نهال گلابی: 5×6
نهال توت: 8×8 نهال آلوچه: 4×3
نهال انبه: 10×10 نهال خرمالو: 5×4
نهال به: 5×5 نهال زرشک: 4×4
نهال عناب: 3×4 نهال ازگیل: 5×4
نهال بلوبری: 2×2 نهال رازبری: 2×2
نهال صنوبر: 2×1 نهال پالونیا: 4×3
نهال تبریزی : 2×1 نهال زغال اخته: 3×3
نهال گوجه بری: 2×2 نهال گریپ فروت: 5×7
نهال تمشک: 2×2 نهال زیتون: 4×3
#کاشت
#میوه
#فاصله_کاشت
@jpz09113931202
🔘باردهی بیش از حد
🔸انگور مانند سایر درختان میوه نمی تواند تمامی گلهایش را به میوه تبدیل نماید،بلکه درصدی از گلها به میوه تبدیل شده و بقیه ریزش می کنند.در این میان برخی عوامل مثل نوع رقم،تغذیه و آبیاری مناسب،قدرت رشد متعادل و آب وهوای مناسب می توانند شرایطی فراهم نمایند که هم تعداد خوشه های گل و هم میزان تبدیل گل به میوه افزایش یابد و باعث ایجاد باردهی بیش از حد شوند. به نظر برخی از تاکداران ،باردهی زیاد یک حسن است اما باید توجه داشت که با افزایش عملکرد ،کیفیت میوه کاهش خواهد یافت و عوارض جانبی دیگری نیز ایجاد می گردد که در نهایت به نفع تاک و تاکدار نیست.باردهی بیش از حد باعث کاهش نسبت تعداد برگ به میوه می شود که در نتیجه مقدار قند ،شدت رنگ گیری و اندازه حبه ها کمتر از حالت طبیعی گشته و رسیدگی میوه ها نیز به تاخیر خواهد افتاد.(زیرا برگها زمان بیشتری لازم خواهند داشت تا مقدار قند میوه ها را افزایش دهند)،همچنین خشک شدن نوک خوشه ها تشدید می شود.
#انگور
#میوه
@jpz09113931202
به دلیل مصرف بیش از حد مواد فتوسنتزی توسط انبوهی از میوه ها،مقدار ذخیره غذایی و هیدروکربنه شاخه ها برای مصرف سال آینده به شدت کاهش می یابد و چوبی شدن شاخه ها نیز بطور کامل انجام نمی گیرد که این عوامل باعث می شوند تا این شاخه ها در فصل زمستان دچار سرمازدگی شده و خشک شوند و در بهار نیز دچار نقصان جوانه و تاخیر در جوانه زنی و اُفت عملکرد در سال آینده شوند.بحث بر سر باردهی سنگین تاک شاید در نگاه اول ساده به نظر آید اما واقعیتی فراموش شده و مورد غفلت تاکداران است که هر سال صدمات خود را وارد آورده و تاکداران برای کسب سود به ظاهر بیش تر از فروش محصول فراوان ،معمولاً کنترلی روی متعادل ساختن باردهی بوته ها ندارند.مطالعات انجام گرفته نشان داده که به ازاء هر خوشه انگور در حدود ۲۶-۲۲ برگ فعال و بالغ مورد نیاز هست .پس براساس این اصل اولیه و با توجه به قدرت رشد رویشی تاک،باید تعداد خوشه متناسب با هر بوته را انتخاب و بقیه هر چه زودتر حذف شوند.
#انگور
#میوه
@jpz09113931202
🔹در مواردی که ریزش گل و میوه از ضعف کلی تاک و کم بودن ذخایر کربوهیدراته و ازته سال قبل باشد تنک کردن خوشه ها توصیه می شود.
🔹زمانی که ریزش ناشی از رشد رویشی زیاد سرشاخه ها و بروز رقابت این بخش با گلها باشد سرشاخه زنی راه حل درست است.
🔹تنش خشکی و تشنگی در زمان شکوفه باعث تشدید ریزش گل می شود.در صورت تشخیص خشکی خاک،آبیاری باید قبل یا بعد از تشکیل میوه انجام گیرد.آبیاری در زمان گلدهی باعث تشدید ریزش گل می شود.
🔹حلقه برداری در زمان تشکیل میوه علاوه بر افزایش وزن حبه از شدت ریزش می کاهد.
#انگور
#میوه
@jpz09113931202
✔️عواملی که باعث ریزش گل و میوه در انگور می شوند عبارتند از:
1⃣سریع بودن رشد رویشی سرشاخه ها و بروز رقابت سرشاخه ها با گل
2⃣کم بودن ذخایر غذایی در اول فصل رشد در تاک های ضعیف، متروکه و هرس نشده و یا پرمحصول در سال گذشته
3⃣نقص در گرده افشانی و لقاح بویژه در انگورهای ماده فیزیولوژیک
4⃣بارندگی و باد شدید در حین گرده افشانی
5⃣پوشش برگی زیاد و قرار گرفتن خوشه ها در زیر سایه برگها
6⃣تنش شدید خشکی در زمان گلدهی
7⃣کمبود عناصر غذایی مانند بور، روی و ازت
#انگور
#میوه
@jpz09113931202
🔘افزایش اندازه حبه
🔹بیشترین کاربرد حلقه برداری در افزایش اندازه حبه ارقام بیدانه است.برای نیل به این هدف بهترین زمان حلقه برداری درست بعد از ریزش طبیعی گلها می باشد.با به تاخیر افتادن این زمان میزان افزایش در وزن و اندازه حبه ها نیز کمتر خواهد شد. از آنجایی که حلقه برداری اندازه حبه ها را بدون طویل تر کردن محور خوشه افزایش میدهد،اغلب خوشه های متراکمی ایجاد می شوند که باید تنک شوند تا علاوه بر متعادل کردن بار تاک،کیفیت میوه ها نیز بهبود یابد.. حلقه برداری در ارقام دانه دار به منظور افزایش اندازه حبه معمولاً انجام نمی گیرد.حلقه برداری در محل تنه،شاخه های بارده و بازو های انگور بیدانه سفید در مرحله رشد حبه ها سبب افزایش اندازه و وزن حبه ها،وزن خوشه و عملکرد کل هر تاک شده است و همچنین افزایش وزن کشمش را در پی داشته است.
#انگور
#میوه
@jpz09113931202
🔘زود رسی و رنگ گیری حبه ها
🔹حلقه برداری با هدف بهبود رنگ گیری و زودرس کردن باید در مراحل اولیه رسیدگی،همزمان با تجمع سریع قندها در حبه و ظهور اولین علائم تغییر رنگ انجام گیرد.اجرای حلقه برداری برای زودرس کردن میوه زمانی توجیه اقتصادی دارد که تفاوت چند روز رسیدگی تاثیر زیادی روی قیمت فروش داشته باشد.استفاده از این روش برای زود رس کردن ارقام کشمشی و پرلت بی اثر یا کم اثر است.اما در ارقامی مانند کاردینال ،رد مالاگا،ریبیر باعث بهبود رنگ و در رد مالاگا و موسکات باعث زود رسی شده است.به منظور تسریع رسیدن میوه ،حلقه برداری فقط باید روی بازوها یا شاخه های اصلی انجام شود و از انجام آن روی تنه خودداری شود.
#انگور
#میوه
@jpz09113931202
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ متنی اب مغناطیسی و فواید ان
_عدم گرفتگی لوله های تحت فشار ابیاری
_راندمان بالای آبیاری
_راندمان محصول
_زودرسی
_صرفه اقتصادی
_کیفیت محصول
_جذب بهتر عناصر غذایی و کود
#اب
#ایده کشاورزی پیشرو
@jpz09113931202
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ متنی در مورد شوری و نحوه کنترل ان
#شوری
#خاک
هدایت الکتریکی و ظرفیت تبادل کاتیونی و تاثیر شوری در جذب عناصر کودی
@jpz09113931202
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ متنی علت و علایم ناسازگاری در پیوند
#پیوند
@jpz09113931202
29.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ مصور علایم بیماری و افات و مطالبی در زمینه گردو
#گردو
#بیماری بلایت و انتراکنوز
#کنه
#افت
@jpz09113931202
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ جدولی در زمینه زمان برگدهی گردو و گرده افشانی ان
#گردو
@jpz09113931202