#گیلاس
@jpz09113931202
گرده افشانی درخت گیلاس تکدانه مشهد:گیلاس تکدانه مشهد جز ارقام خود بارور نمی باشد و جهت عملکرد بهتر و عدم ریزش گل های خود نیازمند رقم سازگار در باغ می باشد. ارقام سازگار با رقم گیلاس تکدانه مشهد جهت گرده افشانی عبارتند از :گیلاس بینگ، گیلاس زرد دانشکده،گیلاس زرد ارومیه و گیلاس پروتیوا می باشد.
مراحل پرورش آناناس:
🍍🍍🍍
برای پرورش آناناس در خانه مهم ترین نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که آناناس شما نباید خیلی رسیده و زرد باشد
🌺
چون در این صورت به احتمال زیادی جواب نخواهد داد.😄
حالت ایده آل این است که این کار را با آناناسی که خیلی نرسیده است و برگ های آن شکل خوبی دارند وخیلی سبز هستند و خیلی خشک نشده اند ، انجام دهید.🍍
در بدترین حالت اگر خیلی آناناس رسیده دوست دارید و نمیتوانید از آن بگذرید، قسمت بالایی آناناس را ببرید و بقیه آنرا در یخچال بگذارید تا رسیدن آن کامل شود.
#پرورش_آناناس
#آناناس
@jpz09113931202
#مقدار_نیاز_آب_در_درختان
♻️نیاز های درخت به آبیاری در طول زمان تغییر می کنند. مقدار آب آبیاری مورد نیاز درخت میتواند تحت تأثیر چندین عامل میباشد. برای موفقیت در استقرار و مدیریت درخت ، دسترسی درخت به مقدار آب مورد نیاز مهم میباشد.
🌺سن درخت:
درخت تازه کاشته شده چون سیستم ریشه محدودتری دارد نسبت به درخت استقرار یافته به دفعات آبیاری بیشتری نیاز دارد.
🌺زمان سال:
درخت در نیمه تا اواخر تابستان به آب خیلی زیادی نیاز دارد بخصوص که دماها خیلی بالا باشند. در شرایط بهار گرم ، رطوبت ذخیره شده در ایام زمستان در خاک تخلیه میگردد.
🌺شرایط آب و هوا:
در سال های خشک ، رطوبت خاک در اوایل فصل مورد استفاده قرار میگیرد. بنابراین اوج دوره نیاز به آب درخت طولانی تر میشود. در سال های بسیار مرطوب ، ممکن است درخت تا اوایل تابستان یا به بعد به آبیاری نیاز نداشته باشد.
🌺شرایط خاک:
آب مورد استفاده درختان در خاک ذخیره می شود. نوع خاک ، عمق و وضعیت آن بر مقدار آبی که خاک میتواند ذخیره نماید تاثیر میگذارد. خاکهای رسی به مقدار بیشتر آب نگه میدارند و میتوانند به تعداد آبیاری کمتری نیاز داشته باشند. در حالی در خاک های شنی و سبک برعکس میباشد.
🌺نوع درخت :
برخی از درختان به محض استقرار یافتن به آبیاری اضافی نیاز ندارند درحالیکه گونه های دیگر بدون آبیاری در طول تابستان نمیتوانند رشد و نمو نمایند.
سرعت استفاده از آب توسط درختان به خواص آنها در استفاده از آب ، مرحله نمو و شرایط محیط بستگی دارد. شرایط اقلیم در حال تغییر ، بالا رفتن دمای محیط ، رطوبت نسبی پائین ، سرعت زیاد باد ، میزان زیاد تشعشع خورشیدی همه بر میزان مصرف آب توسط درخت تاثیر میگذارند.
🌺هرچه درخت سیستم ریشه گسترده ای در خاک داشته باشد راندمان و قدرت بهره برداری از حجم خاک به حداکثر میرسد و دسترسی درخت به آب خاک بیشتر میگردد.
🌺بسته به بافت خاک ، وزن مخصوص خاک ، دمای روزانه ، و مقادیر بارندگی به میزان ۷۵-۲۵ لیتر آب در هر هفته برای سالم نگهداشت درخت لازم میباشد.
#آبیاری
@jpz09113931202
از درختان چه میدانید؟
وقتی یک درخت بزرگ می شود لایه های چوب جدیدتری در زیر پوست درخت ساخته می شود. رنگ لایه ای که در تابستان بوجود می آید با رنگ لایه ای که در زمستان بوجود می آید متفاوت است. پس یک لایه کم رنگ و پر رنگ با هم نشاندهنده ی یک سال از عمر درخت است .
وقتی یک درخت را می بریم ، دایره هائی را می بینیم که داخل همدیگر قرار گرفته اند. بنابراین کافی است تعداد لایه های پر رنگ را بشماریم یا فرقی نمی کند تعداد لایه های روشن را بشماریم تا سن درخت مشخص شود ولی همانطور که می دانید این کار درستی نیست که برای تعیین سن درخت آنرا قطع کنیم .
می شود گفت ما سن درخت را از روی قطر و ارتفاع و طول و شاخه های جانبی آن حدس می زنیم .
* هرچه قطر یک درخت بیشتر باشد عمرش بیشتر است .
البته راههای دیگری هم برای تعین سن درخت هست:
* امروزه سن درختان را به این صورت اندازه میگیرند که ابتدا سوراخی به قطر یک میخ معمولی در آن ایجاد می کنند که تا وسط درخت ادامه دارد سپس مایعی شفاف خاصی که چند نوع است درون آن تزریق می کنند که این مایع بعد از مدتی خشک و سفت شده و آن را از درخت بیرون میکشند لایه های روشن و تیره بر روی آن اثر خود را گذاشته آنها را می شمارند مثل برش درخت و دیدن لایه ها، بدین وسیله سن درخت اندازه گیری می شود.
* با اندازه گیری محیط بدنه درخت: دور بدنه را محاسبه و شعاع آن را بدست می آورند و با توجه به ثابت بودن رشد سالیانه حدود سن درخت را حدث می زنند.(این هم در مورد درختان استوایی صدق میکند)
* یکی دیگر از روشها روشی به نام سونداژ می باشد که دراین روش حفره ای در تنه درختان ایجاد شده و یک قطعه از آن را برداشته وحلقه های آنرا می شماریم .
انواع گوناگونی از درختان وجود دارد، برای اینکه فضایی سبز و زیبا داشته باشیم می شود از هر کدام از درخت ها مناسب با فضایمان استفاده کنیم:
- درختان سایه انداز و پوشاننده: عرعر- بیدمجنون- چنار- داغداغان- پائولونیا- شاه بلوط هندی- توت امریکایی- درخت لاله- ابریشم- افراسیاه- نارون
- درختان سریع الرشد: سرو نقره ای-عرعر-دم موشی- زیتون تلخ-چنار-سدروس-افرا سیاه-اقاقیا-پائولونیا-توت امریکایی-لاله-ابریشم-
- درختان مقاوم به گرد خاک: عرعر- زالزالک- ژنکیو- چنار- لیلکی امریکایی- ماگنولیا- بیدمجنون- اقاقیا- داغداغان
گیاهان میوه وحشی (زینتی ) برای پارکها: گلابی –آلو- آلوچه- سیب – پسته – مو- فندق- گوجه- زیتون – انجیر-گیلاس- انار-ازگیل- آلبالوتلخ- زالزالک- شیرخشت
گیاهان جاذب پرنده: یاس وحشی –زیتون-زغال اخته – امین الدوله- پیروکانتا- خاس-اسپیره –یاس خوشه ای – انگور زینتی
مناسب خاک اهکی: زیتون معمولی – زربین –سروخمره ای – چنار- زبان گنجشک
مناسب آب و هوای مدیترانه ای: زربین – زیتون معمولی- برگ بو- انجیر
دارای بافت خشن: عرعر-ماگنولیا-انجیر –خرمالو-نخل زینتی –شاه بلوط هندی
دارای بافت نرم: ابریشم – لیلکی- ابریشم مصری- بید
گیاهان معطر: سرو ناز- برگ بو – گل یخ – گل سنجد – یاس خوشه ای- اقاقیا- نمدار- پائولونیا- ماگنولیا
درختان جنگلی: سرو نقره ای – افرای سیاه –زبان گنجشک –اقاقیا- توسکای قشلاقی- ارغوان – کاج سیلوستر- بلوط- گز- شاه بلوط – سدروس- عرعر
گیاهان دارای رشد کم: کریپتومریا-زیتون معمولی – ماگنولیا – برگ بو- انجیر – زالزالک- سوفورا
گیاهان دارای رشد متوسط : پر – ژنکیو- درخت چینی – توری- داغداغان
گیاهان مناسب خاک اسیدی: عرعر- لیلکی امریکایی – توسکا قشلاقی – اقاقیا
گیاهان مقاوم به سرما: سرو نقره ای- کریپتومریا – چینی – به ژاپنی – ابریشم مصری- ماگنولیا
درختان دارای ریشه سطحی: ابریشم – آیلان – سرو نقره ای
گیاهان مناسب جلوگیری از فرسایش خاک: توسکا قشلاقی- چنار- بید مجنون – اقاقیا – توت امریکایی – سرو نقره ای
گیاهان طویل عمر: زیتون معمولی- شاه بلوط هندی گل سفید- سرو ناز
گیاهان دارای عمر کوتاه: زیتون تلخ – اقاقیا – افرای سیاه
گیاهانی که در زمستان جلوه دارند: بید مرجانی- بید فری- فندق- گیلاس- سوزنی برگان مانند سرو کوهی رونده – سرو سیمین – انواع کاجها و سروها – پهن برگان همیشه سبز ماند ماگنولیا تابستانه و آکاسیا- گل یخ – یاسمن زمستانی
در ختان مناسب بلوار ها و کوچه ها: سرو خمره ای – ژنکیو- افرا – شاه بلوط هندی – توس – ارغوان – زبان گنجشک – درخت لاله سیب – پاولینا – چنار- لرگ – گلابی - بلوط
درختان مقاوم به سایه: سرخدار- دوگلاس – سکویا – نوئل – ممرز- هدرا - راش🌾🌾
#آموزشی
@jpz09113931202
13.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این شیرمرد اگر اهل یک کشور اروپایی میبود، الان در تمام گروهها و پیجها از کار بزرگ او صحبت میشد! با کمترین امکانات در شهر کوچک زرین دشت فارس کاری کرد که هیچ مسئولی با بودجه میلیاردی نمیتوانست بکند!
#فرهنگ_مطالبه_گری
#زیتون
@jpz09113931202
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطور گلدان آبیاری سرخود با بطری شیشه ای بسازیم؟😎
#کاشت
#سبزی
#گلدان
#ترفند
لینک کانال پیام سبز
مجموعه ای از علوم کاربردی باغبانی و کشاورزی که از تجارب کشاورزان و باغداران و مهندسان و اساتید و مطالعات و تجارب شخصی جهت ارائه به شما بزرگواران::
کلیپ
@jpz09113931202