بسمه تعالی
🔻گزارش جلسه شورای مرکزی رزما، مورخه چهارشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ :
💢الف : دکتر عبدالحسین الله کرم دبیر کل رزما ؛
بحث روند ایجاد ساختار و سازمان جمعیتهای رزما در مناطق ۲۲ گانه و پهنه های تهران بزرگ و استان تهران در جهت عمق بخشی رزما در محلات مناطق و پهنه ها با هدف رسیدن به ساختار شورای شهر هدف ما بود که بدلیل انتخابات سراسری مجلس شورای اسلامی راکد ماند ولی در جلسات آینده آنرا پی خواهیم گرفت. انشاءالله.
.
💢 ب - نقد و بررسی و تحلیل رای ۴۱/۴۲ درصدی و عدم رای ۵۹ درصدی در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری؛
.
💢 سرفصل های بیانات اعضای هیئت مؤسسان شورای مرکزی رزما :
۱- استاد رضا افروز ، قائم مقام دبیر کل رزما :
در طول مبارزات انتخاباتی سخنانی و واژه هایی توسط بعضی سردمداران ائتلاف ها و نامزدها بیان شد که موجب ایجاد تنش در صفوف خودیها گردید که نباید مطرح میشد و این باعث شد دشمن و ضد انقلاب علیه خودمان بکار بگیرد، لذا در سخنرانیها و نوشته هایمان در آینده بیشتر مراقبت کنیم، خصوصا در فضای مجازی.
۳- (مهمان جلسه ) سردار علیرضا تنهایی، دبیر جمعیت رزما در استان گیلان :
برون ریخت سیاسی این دوره از انتخابات این مطلب را بر ما عیان کرد که در ساحت سیاست خارجی دیگر بحت بر سر شاخ بشاخی ایران و آمریکا بسر رسیده است،
و در ساحت داخلی نیز صحبت اصولگرا/ اصلاح طلب هم گذشته است،
اکنون بحث اصلی ما اصولگرایی انقلابی و گفتمانهای درون گفتمانی اصولگرایی است.
👇ادامه🔻
۲ - دکتر کامران غضنفری، عضو شورای مرکزی و تنها نامزد انتخاباتی راه یافته رزما در تهران در دور اول به مجلس شورای اسلامی :
در تحلیل حضور شرکت مردم پای صندوقهای رای باید در مقايسه با انتخابهای گذشته و نسبت آنها با این انتخابات فاکتور وضعیت سیاسی اقتصادی فرهنگی را در نظر داشته باشیم آنگاه است که پی به معرفت الهی مردم رأی دهنده خواهیم برد.
از سویی ظهور تشکل جدیدی تحت عنوان ائتلاف اُمنا و حضور تشکل تازه تاسیس جمعیت انقلابی رزما هم در داغ شدن اوضاع سیاسی انتخاباتی کشور توانستند اثر گذاری بسیار مهمی بر جای بگذارند.
مورد بعدی واژگانی بود که بعضی سخنوران شناخته شده ای مثل آقای حداد عادل بر زبان جاری کردند که موجب خودسوزی سیاسی وی شد.
در طرف دیگر مورد آقای رائفی پور و لیست ترکیبی و موثر ایشان بود، گفته شده است که ایشان در سخنرانی خود به امیرالمؤمنین علیه السلام اهانت کرده است، در حالیکه اصلا چنین چیزی نبوده و بنده سالیان درازیست که ایشان را میشناسم و با او کار کرده ام، این مطلب را هم پیگیری نمودم و چنین چیزی نبوده است.
در خصوص آقای رسایی نیز باید بگویم که ایشان کارهای تبلیعاتی خود را بشکل دیگری از ماه ها پیش از انتخابات شروع کرده بود، در این مدت ایشان ارتباط خوبی با جوانان داشت، به مدارس میرفت، شبهات زیادی را که در اذهان جوانان شکل گرفته بود پاسخ داده و در واقع به این صورت خدمات فکری فرهنگی خوبی برای نظام جمهوری اسلامی به ثبت رسانده است.
۴- آقای دکتر پیمان فلسفی؛ استاد دانشگاه؛ دیگر نامزد انتخاباتی رزما در لیست ائتلافی رزما +امنا، که کارشان به دور دوم انتخابات کشیده شده است، در جمع اعضای شورای مرکزی رزما ضمن تشکر و قدر دانی از حمایتهای جمعیت رزما گفت؛
رزما در حال حاظر پدیده مهمی است که برای کشور رخ نموده و میتواند کمک بزرگی برای رهبر معظم انقلاب اسلامی باشد، علی رغم اینکه ۱۵ ، ۱۶ فهرست از جریانات سیاسی بما لطف داشتند، رزما بهترین و علمی ترین و کارا ترین تشکل در طول فعالیتهای انتخاباتی بنده بوده است، اینرا به ضرس قاطع میگویم و این خط انسجام عملیاتی رزما باید حفظ شود.
۵- حجت الاسلام سید محمود ابوالمعالی؛ دیگر کاندیدای رزما بودند که به دور دوم نرسیدند و سبب این شکست انتخاباتی را نیز فهرستی دانستند که وی را کنار آقای رویانیان قرار داده بودند، ایشان متذکر شدند که تا آنزمانی که این مسئله در جلسه هفته گذشته شورای مرکزی رزما مطرح شد مطلع نبودند یعنی بدون اطلاع و کسب اجازه نامشان در آن فهرست گذاشته شده و باعث ریزش آرا ایشان شده است.
۶ - سخنران بعدی آقای دکتر محمد رضا معدنی، پزشک و عضو شورای مرکزی و نامزد انتخاباتی رزما بودند...
۷- آقای دکتر محمد حسین نیکو نژاد، استاد دانشگاه و عضو شورای مرکزی و دبیر کمیته اساتید، دیگر نامزد انتخاباتی رزما بودند که دو روز مانده به انتخابات بنفع دیگر نامزدهای رزما از شرکت در انتخابات با حضور در فرمانداری تهران انصراف داده بودند
۸- سخنران بعدی آقای دکتر هاشم کامکار، استاد دانشگاه و نظریه پرداز شورای مرکزی رزما بودند که سیستم و فرایند های دموکراسی تمام وکمال در انتخاباتهای متعدد در جمهوری اسلامی را بر شمرده و این نوع دموکراسی دینی در ایران اسلامی را تببین نمودند.
۹- دیگر نامزد انتخاباتی رزما، آقای دکتر محمد سراج، از فرماندهان پیشکسوت جنگ، استاد دانشگاه و دبیر کمیته استان تهران/ تهران بزرگ بودند که کارشان به دور دوم انتخابات کشیده شده است..
۱۰- نامزد بعدی شورای مرکزی رزما، آقای دکتر موسوی/دندانپزشک، و دبیر کمیته پزشکان رزما بودند که بصورت مستقل در انتخابات شرکت داشتند.
۱۱- نامزد بعدی شورای مرکزی رزما، آقای دکتر سعید عبدالملکی، دبیر کمیته اجتماعی رزما و عضو فهرست رزما+ امنا بودند،
۱۲- سخنران بعدی در شورای مرکزی، سردار دکتر سید احمد ربیعی، دبیر کمیته راهبردی رزما بودند که ضمن نقد و بررسی روند انتخابات، به عملکرد شورای نگهبان در تایید صلاحیت بعضی نامزدهای انتخاباتی در استانهای کشور که در سالهای گدشته رد صلاحیت شده بودند و دراین دوره علی رغم عدم صلاحیت آنان تایید صلاحیت شده و با لطایف الحیل موفق به رای آوری شده اند، پرداخته و از دوستانی که در رزما حضور دارند و در شورای نگهبان ارتباطاتی دارند درخواست نمود تا این موارد را طی نامه رسمی بعنوان اعتراض به شورای نگهبان انتقال دهند.
۱۳- سخنران آخر جلسه شورای مرکزی نیز آقای دکتر هادی ثروتی، دبیر کمیته سیاسی رزما بودند که در محورهای مختلف دیدگاههای خود را بر شمرده و خواستار دو عنصر نظم رزمایی و آسیب شناسی رو بجلو شده و افزودند:
مردم با حضور خود برگ زرین دیگری بر اوراق تاریخ ایران عزیز افزودند.
مردم در تهران برای اولین بار فرا لیستی رای دادند.
دراین انتخابات ابهت آمریکا و ایادی آن در ایران شکسته شد.
نوع این انتخاب مردم نشان داد که مردم از جریانهای سیاسی عبور کرده و بخاطر ایران و حفظ و امنیت آن آمده اند.
ماهم باید افق نگاه و حرکتمان را کار برای مردم بگذاریم که آنهم در قالب برنامه هاست.
ما کار سختی پیش رو داریم .اگر زمان را مدیریت نکنیم و برنامه درستی هم نداشته باشیم ،قطعا مردم معطل ما نمی مانند. پس با درک شرایط حرکت کنیم تا بتوانیم پیشرفت نظام را محقق کنیم،
نظم رزمایی و آسیب شناسی برای حرکت روبه آینده با برنامه های مدون
را باید یکی از اهداف استراتژیک در دستور کار رزما قرار دهیم انشاءالله .
👇تصاویر مرتبط 🔻
#ج_رزما
https://eitaa.com/jrazmaa
هدایت شده از مسعود قنبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عبدالباسط ایران ؛ نوجوانی که صدایش دلها را به لرزه می آورد .
فوق العاده است. نشرش دهید تا همه بهره ببرند.
هدایت شده از دیدگاهها و چشمانداز/سعیدعبدالملکی
🔴 شهرآرانیوز:
بهگواه آماروارقامی که روی وبگاه ادارهکل ثبت احوال خراسانرضوی منتشر شده، از ابتدای امسال تا دیماه، در این استان 34هزارو349 ازدواج و در برابر آن 17هزارو939 هزار طلاق به ثبت رسیده است. این آمار و اطلاعات مشابه آن نشاندهنده این است که تقریبا از هر دو ازدواجی که در استان ثبت میشود، مهر طلاق بر یکی از آنها مینشیند.
پینوشت و تحلیل این خبر در ادامه میآید 👇👇👇
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
هدایت شده از دیدگاهها و چشمانداز/سعیدعبدالملکی
⁉️
💢 سیاستزدگی و بحران حل مسأله
یادداشت تحلیلی روز / سعید عبدالملکی
✍️نقد درون گفتمانی
🔺 براساس آمارها در مشهد از هر دو ازدواج یکی به طلاق منجر میشود!
🔺 علیرغم آنکه همگان مشکلات کشور را صرفاً اقتصادی و معیشتی میبینند اما وقایع ناگوار دیگری در زیرپوست شهر رخ داده است که از آن غافل بودهایم!
🔺مجلس جدید سیاسیتر اما با کارآمدی کمتر خواهد بود! و نیاز به تقویت دارد.
🔺بعد از ۴ دهه همچنان شاهد غلبه رویکرد سیاسی بر رویکرد حل مسأله هستیم.
🔺 جریانات سیاسی باید پاسخگوی پیامدهای عرضه و تحمیل افراد نالایق در لیستهای انتخاباتی باشند.
🔸 کشور با مشکلات انباشته اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی متعددی روبروست آمار متارکه در شهر مذهبی مشهد یک هشدار جدی و وحشتناک و بسیار نگران کننده است و گویای این مهم است که ناکارآمدی نهادی و مدیریتی در عمیقترین وضعیت قرار دارد و این بحران ناکارآمدی کشور را به لبه پرتگاه برده است. صد البته نمونه مذکور مشتی از خروار است. کشور از حیث آسیبهایی همجون اعتیاد، طلاق، حاشیهنشینی و مفاسد در وضعیت قرمز قرار دارد به گونهای که ما با کوه یخی از آسیبهای اجتماعی مواجهیم که حجم وسیعی از آن در نظر پنهان است.
یک نمونه از بحران ناکارآمدی را در انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفند میتوان مثال زد که به سوی تشکیل یک مجلس سیاسیتر و با ناکارآمدی کمتر رفتهایم که هم جریانات سیاسی و هم مردم در این فجایع نقش دارند. معرفی و حمایت جریانات سیاسی از افراد بدون صلاحیت همچون کمدین، مداح، معلم، کارمند بازنشسته و روزنامهنگار و ... و انتخاب آنها توسط مردم از این دست فجایع است که پیامدهای ناگوار آن تا ۶ ماه آینده مشخص تر میشود. گرچه این افراد شاید بعضاً متعهد باشند اما رویکرد تخصصی و ظرفیت لازم برای حل مسئله را ندارند. با این مدل برگزاری انتخابات توسط افراد و جریانات سیاسی و رأی دهی مردم، کشور وارد مرحلهای جدید از بحران حل مسأله میشود که بیرون آمدن از آن به این آسانی نیست! چرا که مجلس یک جایگاه نخبگانی است و با ذهنیت کارمندی نمیتوان برای ۹۰میلیون جمعیت سیاستگذاری کرد و منافع ملی را پوشش داد.
براساس یک فرمول روانشناسی سیاسی انقلاب ها و نظامهای سیاسی در ابتدای شکلگیری باید دگم، قاطع و سخت باشند اما پس از کسب ثبات و امنیت میبایست انعطاف پذیری از خود نشان دهند و رویکرد تخصصی و حل مسائل را جایگزین رویکرد سیاسی کنند اما در کشور ما بعد از ۴۵ سال که از انقلاب اسلامی میگذرد همچنان رویکرد سیاسی بر رویکرد حل مسائل غلبه دارد و بحران ناکارآمدی ایجاد کرده است و این میزان ناکارآمدی در حل مسائل، به مانند سونامی همه ما را به سوی مقصدی نامعلوم میبرد.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
هدایت شده از محمد تقی رمضانی
این لینک پنجاه هزار بار کلیک خورده
۱- چالشهای پیش روی قالیباف در مجلس آینده
۲- اصولگرایان خودمجتهد پندار، سخنان رهبری را تفسیر به رای می کنند.
۳- پیام روشن مشارکت پایین و کسانی که رای مخدوش دادند، چه بود؟
https://www.ilna.ir/fa/tiny/news-1455985
✍️ وهاب عزیزی
🇮🇷