eitaa logo
کانال شماره ۱ تحلیلی/راهبردی @ج_رزما
978 دنبال‌کننده
11.5هزار عکس
7.1هزار ویدیو
187 فایل
کلام مولا علی علیه‌السلام در نهج البلاغه؛ ...و لا يَحمِلُ هذا العَلَمَ إلاّ أهلُ البَصَرِ و الصَّبرِ و العِلمِ بِمَواضِعِ الحَقِّ.. این عَلَم را کسی نمی‌تواند حمل کند مگر اینکه اهل بصیرت و صبر و عالِمِ به موضع حق باشد،
مشاهده در ایتا
دانلود
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 هشدار بسیار مهم : رهبر عزیز انقلاب❗️ تسلط بر «مغزها» برای دشمن؛ خیلی با ارزش تر است از تسلط بر «سرزمین ها» اگر مغز یک ملت را تصرف کردند؛ آن ملت؛ دو دستی سرزمین خود را تقدیم می کند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان: دشمن نمی‌خواهد در مملکت ما ثبات، امنیت و آرامش وجود داشته باشد 🔹‌‌در انتخابات قصدم این بود مردم ایران پای صندوق‌های رای بیایند.
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅مطالبات امام جمعه بجنورد از رئیس جمهور حجت الاسلام رضا نوری نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی در دیدار پزشکیان با اقشار مختلف مردم: 🔹جناب آقای نوری استاندار سختکوش ما نکاتی را با یک زبان فرمودند من با زبان خودم مطرح می‌کنم‌. 🔹این مردم خوب، مشکلاتی در استان دارند. همه مردم در گرفتاری‌ها نگاهشان به رئیس جمهور است. 🔹ما مشکل آب داریم البته از کلنگ‌زنی وزیر نیرو تشکر می‌کنم.منتهی فاصله رسیدن به نتیجه ان‌شاءالله کم شود. 🔹ناترازی در مصارف و منابع بانکی داریم‌ که نیاز به تدبیر دارد‌. وام‌های تکلیفی مثل ازدواج، مسکن و خیلی از این وام‌ها در پرداختشان مشکل وجود دارد. 🔹پایه استان بر اساس کشاورزی و دامداری است و صنایع مرتبط با مسئله کشاورزی و دامداری اگر باشد سبب ارزش افزوده می‌شود.
فیلترینگ خیلی هم خوب است! آب بد است؟ نه، خیلی هم مفید است؟ اما آب کثیف بد است و برای سلامتی انسان ضرر دارد. برای همین "فیلتر تصفیه آب" می گذارند، تا آب سالم و گوارا به شهروندان برسد. اینترنت بد است؟ نه، خیلی هم مفید است.؟ اما اینترنتی که فضای کلاهبرداری، محتوای غیر اخلاقی، خشونت آمیز، اخبار دروغ و شایعه دارد، بد است و به ضرر همه است. برای همین برخی محتواها و برنامه های مخرب را "فیلتر" میکنند تا امنیت روانی و زیست سالم را شهروندان لمس کنند. این راهی است که اکثر کشورهای پیشرفته دنیا انجام میدهند. اما متاسفانه در ایران مافیای قدرت و ثروت، فضای نخبگانی و افکار عمومی را طوری جهت دهی میکنند که کسی جرأت دفاع از فیلترینگ را نداشته باشد.
✅روزی که گذشت... 🔹روسیه: امیدواریم دولت جدید سوریه به همکاری با گروه بریکس علاقه نشان دهد. 🔹توقف پروازهای بزرگترین شرکت هوایی آمریکا در آستانه کریسمس 🔹الحوثی: از تهدید‌های نتانیاهو نمی‌ترسیم. 🔹برج ایفل به دلیل بروز مشکل اتصال در سیستم برق‌رسانی آن تخلیه شد. 🔹رییس جمهور کره جنوبی در جلسه بازجویی روز چهارشبنه حاضر نمی‌شود. 🔹نتانیاهو برای ششمین بار در ماه جاری میلادی به دادگاه رفت. 🔹فرودگاه دمشق پروازهای خارجی خود را از سر می‌گیرد. 🔹میدل‌ایست نیوز:  پیکر سید حسن نصرالله در قطعه زمینی در جاده قدیمی منتهی به فروگاه رفیق حریری دفن خواهد شد/ قرار است این مکان به زیارتگاه تبدیل شود. 🔹هیل: ترامپ رویکرد مذاکره با ایران را درپیش خواهد گرفت. 🔹یک مقام طالبان: مرزهای میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست. 🔹سفارت ایران در دوحه: ده‌ها تن از زندانیان ایرانی در زندان‌های قطر آزاده شده و طی روزهای آتی به کشور باز خواهند گشت. 🔹الجزیره: اسرائیل با ربات اطراف بیمارستان غزه مین‌گذاری می‌کند. 🔹یک مقام طالبان: مرزهای میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست. 🔹اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه در راس یک هیئت بزرگ به سوریه سفر می‌کند. 🔹آمریکا از شهروندان خود خواست بلاروس را ترک کنند. 🔹ترور یکی از مسئولان ارشد نظام اسد توسط شورشیان 🔹در ادامه کش‌مکش فیلیپین با چین، وزارت دفاع فیلی‍پین روز سه‌شنبه بدون توجه به نگرانی چین از استقرار یک سامانه موشکی ساخت آمریکا دفاع کرد.
🔴 ایجاد دوگانه‌های جعلی خطرناک است 🔹تولیت آستان قدس رضوی: امروز هر چیزی که به سرمایه اجتماعی آسیب بزند و هر اقدامی که موجب تفرقه و تضعیف انسجام اجتماعی شود، تهدیدی برای کشور است. هرگونه تلاش برای ایجاد شکاف در جامعه و دوگانه‌های جعلی، خطرناک است. 🔹اگر ما رهبری را نایب امام زمان (عج) و ولی‌فقیه می‌دانیم، باید مراقب باشیم که نه انقلابی‌تر، نه شجاع‌تر، نه جلوتر از رهبری باشیم و نه عقب‌تر از ایشان. زیرا چنین رفتارهایی به انحراف می‌انجامد. 🔹مقاومت در برابر اسرائیل و صهیونیسم همچنان باید اولویت اصلی باشد. در شرایطی که دشمن در تلاش است تا اختلافات داخلی را افزایش دهد، وحدت و مقابله با دشمنان مشترک ضروری است.
به مناسبت سالروز میلاد حضرت مسیح (علیه السلام): نگاهی بر برخی حقوق اقلیتهای مسیحی در قانون اساسی ایران اقلیتها در محدوده قانون محترم‌اند، در انجام مراسم دینی خود آزادند و در احوال شخصیه به عمل کردن بر طبق آیین خود مجاز. بر طبق اصل ۶۴ قانون اساسی، هر یک از اقلیتهای دینیِ رسمی می‌توانند نماینده‌ای در مجلس شورا داشته باشند. در برخی اصول قانون اساسی تعابیر عامی آمده است که شامل اقلیتهای دینی هم می‌شود، از جمله: لزوم فراهم شدن زمینه مشارکت عمومی مردم در تعیین سرنوشت خود و تأمین امنیت قضایی برای همه مردم (اصل ۳)، حمایت قانون از همه مردم و برابری حقوق مردم (اصل ۱۹ و ۲۰)، حق انتخاب شغل مناسب (اصل ۲۸)، حق دادخواهی و انتخاب وکیل (اصول ۳۴ و ۳۵) و اصل برائتِ همه اشخاص از ارتکاب جرائم (اصل ۳۷).
این مطالبه گری نیست؟! ، ما نمی ترسیم : 🔹سردارعلی اکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی: یکی از بازی‌های جنگ روانی دشمن این است که فشار بگذارند: «آقا اگر نمی‌زنید، حتماً ترسیده‌اید»! بعد، عدّه‌ای از خود ما شروع کنند بزرگان ما در داخل کشور را ــ کسانی را که دیروز در میدان شهادت بودند، امروز هم هر روز در معرض شهادت هستند و پشت‌سرهم دارند شهید می‌شوند ــ متّهم کنند به اینکه ترسو هستند! این مطالبه‌گری نیست؛ این افتادن ناخواسته در بازی عملیّات روانی دشمن است، زیرا نتیجه‌اش تحقّق همان خواسته‌ی دشمن، یعنی القاء ضعف و ترس است. 🔹ما اگر می‌ترسیدیم، مثل همه‌ی دیگران، در برابر اسرائیل و آمریکا نمی‌ایستادیم و آرمان‌ها و منافع ملّت خودمان را به آن‌ها می‌فروختیم. در هر برهه‌ای، شرایط فرق می‌کند، وضعیّت‌ها فرق می‌کند؛ باید این‌ها را دید و تصمیم گرفت. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
گام تاریخی سازمان ملل؟ برای تدوین معاهده‌ای: علیه جنایات علیه بشریت؟ در تاریخ ۱۵ نوامبر ۲۰۲۴، کمیته ششم مجمع عمومی سازمان ملل متحد: پس از دو سال بحث و بررسی، تصمیمی تاریخی گرفت و قطعنامه‌ای را با اجماع تصویب کرد که گام بزرگی در راستای تدوین معاهده‌ای بین‌المللی برای پیشگیری و مجازات جنایات علیه بشریت به شمار می‌رود. این معاهده قرار است خلأ موجود در حقوق بین‌الملل را پر کند و با جنایاتی همچون ، ، ، و سرکوب‌های سیاسی که به طور گسترده و سیستماتیک علیه غیرنظامیان انجام می‌شود، مقابله کند. تا کنون، با وجود آنکه جنایات علیه بشریت به‌طور مستمر در کشورهای مختلفی رخ می‌دهد: حقوق بین‌الملل معاهده‌ای خاص برای جلوگیری و مجازات این جنایات نداشت. در حالی که جرایم بین‌المللی دیگری نظیر نسل‌کشی یا آپارتاید با وجود معاهدات بین‌المللی خاص خود، تحت پیگرد قانونی قرار دارند، این خلأ حقوقی موجب احساس عاملان جنایات علیه بشریت شده بود. تصویب این قطعنامه، که به‌طور غیرمنتظره‌ای با اجماع کشورهای عضو به تصویب رسید، نقطه عطفی در تاریخ حقوق بین‌الملل محسوب می‌شود. در ادامه این فرایند، قطعنامه‌ای نیز به شماره ۷۹/۱۲۲ در ۴ دسامبر ۲۰۲۴ به تصویب مجمع عمومی رسید: مبتنی بر متن این قطعنامه قرار است مذاکرات دیپلماتیک وسیعی در سال‌های ۲۰۲۸ و ۲۰۲۹ انجام شده و در نهایت به تدوین معاهده‌ای برای پیشگیری و مجازات جنایات علیه بشریت منتهی شود. این معاهده می‌تواند نقش مهمی در ارتقاء عدالت بین‌المللی و مقابله با بی‌عدالتی‌هایی که امروز بسیاری از غیرنظامیان در کشورهای مختلف با آن مواجه هستند، ایفا کند. یکی از جنبه‌های مهم این قطعنامه: توافق بر سر تشکیل کمیته‌ای برای آمادگی جلسات دیپلماتیک است که از ژانویه ۲۰۲۶ کار خود را آغاز خواهد کرد و هدف آن گردآوری پیشنهادات کشورهای مختلف برای اصلاح و بهبود محتوای پیش‌نویس است. این مذاکرات نه تنها به تدوین معاهده‌ای مؤثر برای جلوگیری از جنایات علیه بشریت کمک خواهد کرد، بلکه به فعالان حقوق بشر و سازمان‌های جامعه مدنی نیز فرصت می‌دهد تا نظرات خود را در روند مذاکرات وارد کنند و از تجربه‌های جوامع آسیب‌دیده از این جنایات بهره‌برداری کنند.